Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 263 - ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2018/1000 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 29-05-18/03 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1004 ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΥΡΤΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 29/18 ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΓΚΑΜΠΕΣ 1006. ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ
ΧΑΜΗΛΟ 1010 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΑΘΑΙΝΕΙ 1007 ΣΤΙΣ 29/18
UTC, ΕΝΩ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΛΙΤΑ, ΓΚΑΜΠΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/19 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ
ΔΥΤΙΚΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

Ισοθερμική Τσάντα δύο χώρων Α’ Βοηθειών PhB3

Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Ισοθερμική τσάντα δύο χώρων με διάφανες εσωτερικές ανοιχτές θήκες για τη συγκράτηση και ταξινόμηση Ιατρικών Βοηθημάτων, υφασμάτινες θήκες πορτοκαλί χρώματος ραμμένες στο εσωτερικό της τσάντας για φιάλες ορών ή λοιπά Ιατρικών Βοηθημάτων.
Εξωτερικά έχει διάφανη θήκη για τα περιεχόμενα του φαρμακείου, φερμουάρ, 2 χειρολαβές για την μεταφορά του και ιμάντα στήριξης της τσάντας στον ώμο.
Η δεύτερη ισοθερμική θέση έχει διάφανες ανοιχτές θήκες διαφόρων μεγεθών και ραμμένο διαμήκης ελαστικό ιμάντα όπου δημιουργούνται οπές διαφόρων μεγεθών για τη συγκράτηση και ταξινόμηση Ιατρικών Βοηθημάτων και κλείνει με φερμουάρ.
Διαστάσεις: 54χ26χ25cm
Σημείωση: Η τσάντα δεν περιλαμβάνει εξοπλισμό

KODEN Σειρά MDC-5500

KODEN Σειρά MDC-5500
Επαγγελματικό Radar για σκληρή χρήση. Map Overlay και παρακολούθηση 100 στόχων ΑRPA και 1,000 στόχων AIS.
Με 15΄΄ XGA οθόνη και ξεχωριστό χειριστήριο για εύκολη εγκατάσταση, η σειρά Radar MDC-5500, είναι εξοπλισμένη με τις εξελιγμένες τεχνικές επεξεργασίας σήματος της KODEN και βρίσκετε στην υψηλότερη θέση σε αξιοπιστία από τα Radar της κατηγορίας του.
15΄΄ XGA έγχρωμη οθόνη και ξεχωριστό χειριστήριο
μοναδική μέθοδος ψηφιακής επεξεργασίας σήματος, που εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο μικροί, μακρινοί στόχοι παρουσιάζονται ευδιάκριτα χωρίς παράσιτα
λειτουργία ‘true-trail’ για καταγραφή του ίχνους μονό των κινούμενων στόχων ακόμα και όταν το σκάφος είναι σε πορεία
overlay με χάρτη (δέχεται χάρτη C-MAP και εμφανίζει τους στόχους πάνω στο χάρτη)
ένδειξη στίγματος και απεικόνιση waypoints σε συνεργασία με GPS course-up και north-up (σε συνεργασία με GPS ή δορυφορική πυξίδα), true motion (σε συνεργασία με δορυφορική πυξίδα και speed log)
παρακολούθηση μέχρι 100 στόχων (ARPA) και έξοδος σε plotter ή PC
δυνατότητα απεικόνισης μέχρι 1,000 στόχων AIS
ο χειρισμός του Radar μπορεί να γίνει από δύο θέσεις πλοήγησης (π.χ. γέφυρα και κόντρα γέφυρα)
περιστροφή scanner 24 rpm ή 36 rpm ή 48 rpm

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 35Α ΜΑΑS SPS 30 II

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 35Α ΜΑΑS SPS 30 II
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ SWITCHING 30Α MAX 35A MAAS SPS 3ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ MAAS

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ ΒΡΑΧΕΩΝ ME ΕΞΟΔΟ 100-200W SSBΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΙΖΩΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑΕΞΟΔΟ 30Α ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 35 ΚΟΡΥΦΕΣΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑweight:Kg1,5,Ripple Noise <13.5mV,Output Work current 30A(Max 35AmpPP) ,Output voltage 9-15.Volt,23X17X12cm

Η αρκούδα δεν θέλει να κοιμηθεί

Η αρκούδα δεν θέλει να κοιμηθεί
Συγγραφέας: Οξάνα Μπούλα
Εικονογράφος: Οξάνα Μπούλα
Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 16 Απριλίου 2018
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-147-1
Όταν η αρκούδα μαθαίνει πόσα ωραία πράγματα μπορεί να κάνει στο χιόνι, αποφασίζει να μείνει ξύπνια αυτόν τον χειμώνα. Δεν είναι δυνατόν όλοι οι άλλοι να κάνουν τόσα ενδιαφέροντα πράγματα κι εκείνη να κοιμάται.
Όταν λοιπόν τα ξωτικά του δάσους έρχονται να τη βάλουν για ύπνο, εκείνη θα βρει χίλιες προφάσεις, θα παίξει, θα γκρινιάξει, θα προσπαθήσει να το σκάσει. Μέχρι που, αποκαμωμένη πια, θα κλείσει τα μάτια για να δει τα χειμωνιάτικα όνειρά της.
Μια θαυμάσια εικονογραφημένη ιστορία για εκείνες τις νύχτες που η ζωή καλεί τα παιδιά να σηκωθούν από το κρεβάτι και να την εξερευνήσουν, γρήγορα όμως το σώμα εξαντλείται κι εκείνα αποκοιμιούνται γλυκά για να ξυπνήσουν ξανά σε μια καινούργια συναρπαστική μέρα.

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


26 Απριλίου 1944

H απαγωγή του Γερμανού στρατηγού Κράιπε στην Κρήτη 


H απαγωγή του Γερμανού στρατηγού Κράιπε στις  26 Απριλίου του 1944 λίγους μήνες πριν από τη λήξη του πολέμου, αποτελεί μια ιστορική στιγμή του αντιστασιακού αγώνα στην Κρήτη. Βρετανοί κομάντος και κρητικοί αντιστασιακοί συνεργάστηκαν για να πετύχουν την απαγωγή του Διοικητή του νησιού που είχε τεράστια στρατηγική σημασία για του Γερμανούς.
Ο Κράιπε ήταν ένας ήρωας του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και μάχιμος στρατηγός με περγαμηνές στο ανατολικό μέτωπο και όχι ένας γραφειοκράτης που ανέλαβε τη διοίκηση του νησιού με δημόσιες σχέσεις.
Οργάνωσαν λεπτομερώς το σχέδιο απαγωγής και με τη βοήθεια των ντόπιων το εκτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία…
Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, ακολουθήστε το link


Κρήτη
Beevor, Antony
Το αλάθητο αισθητήριο για το όλο κλίμα και την αίσθηση της συρράξεως, η διορατικότητα ...
Η Μάχη της Κρήτης
Richter, Heinz
 Η Επιχείρηση Ερμής ήταν ένα τόλμημα χωρίς προηγούμενο στην πολεμική ιστορία, καθώς ...

Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

Ούτε το όνομά μου




Η Thea Halo, συγγραφέας του Ούτε το Όνομά μου
στις Ιστορίες της 17ης Μαΐου 2016,
με τους Αλέξη Παπαχελά, Παύλο Τσίμα και Σία Κοσιώνη.
Halo,Thea
Ούτε το όνομά μου
Γενοκτονία και επιβίωση: Μια αληθινή ιστορία του Πόντου
ΣΕΛΙΔΕΣ: 491 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 21χ14
ISBN: 960-270-866-2 • 21,20€
Η συγγραφέας καταγράφει την αληθινή ιστορία της μητέρας της που, σε ηλικία 10 ετών, ξεριζώθηκε από τα ελληνικά χωριά του Πόντου.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ της Ελληνοαμερικανίδας Thea Halo Ούτε το Όνομά μου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική. Η συγγραφέας καταγράφει την αληθινή ιστορία της μητέρας της που, σε ηλικία 10 ετών, ξεριζώθηκε από τα ελληνικά χωριά του Πόντου, είδε ένα ένα τα μέλη της οικογένειάς της να αφανίζονται στις μαρτυρικές πορείες θανάτου στην Ανατολία, και σώθηκε ως εκ θαύματος από μια οικογένεια Αρμενίων στο Ντιγιαρμπακίρ στα νοτιο-ανατολικά της Τουρκίας. Σε ηλικία 15 ετών, δόθηκε με προξενιό σε έναν Ασσύριο-μετανάστη στην Αμερική και έφτασε στις ΗΠΑ, όπου ζει μέχρι σήμερα. Η Sano Halo ήταν ένα από τα χιλιάδες παιδιά που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Ανατολής κατά τις πορείες θανάτους που οργάνωσαν οι κεμαλικοί κατά τη δεύτερη φάση της Γενοκτονίας. Η οικογένειά της, όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινότητα του Αγίου Αντωνίου της Κερασούντας, καθώς και τα γειτονικά χωριά, εκτοπίστηκε στο εσωτερικό της Ανατολίας. Δεκάχρονο κορίτσι βρέθηκε στο Κουρδιστάν και τελικά ολομόναχο στο Χαλέπι της Συρίας, όπου την περιέθαλψε μια οικογένεια Ασσυρίων. Παντρεύτηκε έναν Ασσύριο, με τον οποίο μετανάστευσε μέσω Λιβάνου στην Αμερική το 1925. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων παρουσίασης της ελληνικής έκδοσης η συγγραφέας και η μητέρα της Σάνο, σε ηλικία 91 ετών, ταξίδεψαν στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη. H ενενηντάχρονη τότε Σάνο, έκανε την πρώτη επίσκεψή της στην χώρα της καταγωγής της. Το βιβλίο-μαρτυρία σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία στην Αμερική, αφού, για πρώτη φορά, το αμερικανικό κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού, ένα κεφάλαιο της ιστορίας άγνωστο στο ευρύτερο κοινό. Η συγγραφέας και η μητέρα της έχουν παραστεί σε αναρίθμητες εκδηλώσεις στην Αμερική, ενώ ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, George Pataki, βράβευσε την ενενηντάχρονη Σάνο για το κουράγιο και το όραμά της. H Sano Halo έφυγε από τη ζωή το 2014 σε ηλικία 105 ετών. Η έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου συνέβαλε στη δημοσιοποίηση των άγνωστων ιστορικών γεγονότων. Επιπλέον, πρώτη φορά στην Αμερική μια έκδοση, που δεν προέρχεται από τους κύκλους της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, μίλησε ανοιχτά για την πολιτική γενοκτονιών που ακολούθησαν οι τουρκικές κυβερνήσεις. Παρ' ότι αναφέρεται κυρίως στη γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού, εντούτοις έχει εκτεταμένες αναφορές για τη γενοκτονία του συνόλου των χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας και της Ανατολίας.


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

Προσκλήσεις - Πρόγραμμα εκδηλώσεων


Ευγενία Φακίνου

29 Μαϊου 2018
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ευγενίας Φακίνου Νυχτερινή ακρόαση την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Νίκος Θρασυβούλου, δημοσιογράφος
Μάνος Τσιλιμίδης, ραδιοφωνικός παραγωγός, συγγραφέας
Θωμάς Ψύρρας, συγγραφέας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Ianos
Σταδίου 24
Αθήνα , 210-3217406


Ζυράννα Ζατέλη

30 Μαϊου 2018
Ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Το βιβλίο και τις Εκδόσεις Καστανιώτη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ζυράννας Ζατέλη Τετράδια ονείρων την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 8 μ.μ. στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Για τη συγγραφέα θα μιλήσει ο ποιητής Λεωνίδας Κακάρογλου.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος, μεταφράστρια και πεζογράφος Λίλα Τρουλινού, με τίτλο ομιλίας: «Η ονειροβιογραφία της Ζυράννας Ζατέλη».
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Ντία Κοσκινά.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η Ζυράννα Ζατέλη θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανιών
Υψηλαντών 30
Χανιά


Σταύρος Χριστοδούλου

4 Ιουνίου 2018
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Σταύρου Χριστοδούλου Τη μέρα που πάγωσε ο ποταμός τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Κώστας Γουλιάμος, συγγραφέας, Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
Γιάννης Ράγκος, συγγραφέας, δημοσιογράφος
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Στέλα Φυρογένη.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Κωνσταντίνου.
Δημοσιογραφική Εστία
Λεωφόρος ΡΙΚ 12, Αγλαντζιά
Κύπρος


Αμάντα Μιχαλοπούλου

6 Ιουνίου 2018
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Public Συντάγματος σας προσκαλούν σε μια αναπάντεχη διαδρομή «ανηλικίωσης» με αφορμή το νέο μυθιστόρημα της Αμάντας Μιχαλοπούλου Μπαρόκ την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 9 μ.μ. στο Public cafe.
Με την Αμάντα Μιχαλοπούλου θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ηλίας Μαγκλίνης.
Επεισόδια από τη ζωή της ηρωϊδας του βιβλίου θα διαβάσουν οι:
Ζυράννα Ζατέλη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Κλάρα Τσουμπλέκα.
Θα τραγουδήσει η Nalyssa Green.
Public cafe
Καραγεώργη Σερβίας 1, πλατεία Συντάγματος
Αθήνα

Το Τανγκό της Μοναξιάς

Το Τανγκό της Μοναξιάς 
Πώς είναι άραγε να εξουσιάζει κανείς συναισθηματικά τον άλλο μέσα από το Διαδίκτυο;
Κι εμείς; Έχουμε, άραγε, το μέγεθος που νομίζουμε πως αποκτήσαμε μέσα από την χρήση του;
Η εικονική εξουσία που αποκτά κανείς μέσα από την ανωνυμία του διαδικτύου, η χωρίς σκέψη και εκτέλεση ενδόμυχων απωθημένων, φέρνουν ανατροπές στην ισορροπία των σχέσεών μας.
Η Μοναξιά στον κόσμο της εικονικής ευτυχίας, μεγεθύνεται και γίνεται όπλο εκτέλεσης κι αυτοκτονίας, ο νεκροθάφτης των ερωτικών μας επιθυμιών…
Τα πιο πάνω βασάνισαν καταλυτικά τον Μάνο… Τον άλλαξαν!
Μπήκε από περιέργεια να το δει, να το ελέγξει, να επικοινωνήσει εικονικά με ανθρώπους και έγινε και αυτός θύμα της γοητείας του. Ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, έγινε αυτό που δεν ήθελε εξαρχής να γίνει: θύμα του διαδικτύου και των κρυμμένων απωθημένων του!
Όλοι αργά ή γρήγορα θα γίνουμε θύματά του, εκτός και αν οι σχέσεις των ανθρώπων επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση. Εκτός και αν ο έρωτας βγει και πάλι από την απρόσωπη οθόνη του υπολογιστή και τρέξει στα καταπράσινα λιβάδια της νιότης και της αγνότητάς μας!
Το Τανγκό της Μοναξιάς 
συγγραφέας: Θάνος Κανούσης
Isbn: 978-960-579-085-1​
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 329

Σπέτσες: Αρχοντικές σαν κλασικός πίνακας ζωγραφικής.

ArtTravel

1

 Σπέτσες

Αρχοντικές σαν κλασικός πίνακας ζωγραφικής.
Πατήστε εδώ
2

Μπουράνο

Δαντέλες και χρώματα.
3

Μακρινίτσα

7 προσιτοί ξενώνες για να πάτε.
Πατήστε εδώ
Πατήστε εδώ
4

Παγκράτι

H πιο hot άφιξη του είναι ιταλίδα.
Πατήστε εδώ

10 ελληνικές μπύρες που θα σας ενθουσιάσουν.


10 ελληνικές μπύρες που θα σας ενθουσιάσουν.

Σημειώστε...

Σάλτσα μπεαρνέζ.
Bucatini αματριτσιάνα.
Σπιτικά fish sticks.

Αύξηση μυϊκής μάζας: Οι κορυφαίες τροφές για να το πετύχετε

η πεθερά_ Θέμης Ανδρεάδης

4* Χαλκιδική με Πλήρη Διατροφή για 3Μέρες 2Ατομα+Παιδί Δωρεάν μόνο 159€|-30%

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
☛ Αγόρασε από το ekdromi.gr και πάρε πίσω ΟΛΑ τα χρήματά σου! ☚
4* Akti Ouranoupoli Beach Resort - Ουρανούπολη Χαλκιδικής
4* Akti Ouranoupoli Beach Resort - Ουρανούπολη Χαλκιδικής-30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+9 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 Δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους!
✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους ✔ Δωμάτια για μη καπνίζοντες
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Bar ★ Εστιατόριο ★ Παιδική Χαρά ★ Μπροστά στην Παραλία ★ Spa ★ Δωμάτια για μη καπνίζοντες ★ Οικογενειακά δωμάτια
€159 από €228Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 33%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας!
€189 από €280Δες το Τώρα!
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δραστηριότητες για παιδιά καθημερινά στο Mini Club του ξενοδοχείου!
€250 από €500Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!
€199 από €398Δες το Τώρα!
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι- 62%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, Ηamam, Sauna, Solarium και του Γυμναστηρίου!
€189 από €496Δες το Τώρα!
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 5 ετών (+6 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 Free WiFi στους κοινόχρηστους χώρους
€159 από €318Δες το Τώρα!
Rigas Hotel - Σκόπελος
Rigas Hotel - Σκόπελος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 All Inclusive
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€119 από €238Δες το Τώρα!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία!
€159 από €318Δες το Τώρα!
Stefania Hotel - Εύβοια
Stefania Hotel - Εύβοια- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 Αναψυκτικά και Κρασί κατά την διάρκεια του Βραδινού!
€156 από €312Δες το Τώρα!
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018
 Μία ελεύθερη είσοδος στο κέντρο SPA με Jacuzzi, Ηamam, Sauna ανά άτομο!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 Free WiFi!
€419 από €838Δες το Τώρα!
Athos Hotel - Λευκάδα
Athos Hotel - Λευκάδα- 25%
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών
 Πρωινό
 Free Wi-Fi
€278 από €370Δες το Τώρα!
Pontikonissi Hotel - Κέρκυρα
Pontikonissi Hotel - Κέρκυρα- 34%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Free WiFi
€139 από €210Δες το Τώρα!
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα- 55%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Για διαμονή 3 διανυκτερεύσειων δίδεται ένα Massage διάρκειας 30 λεπτών και μία Θεραπεία Προσώπου!
€99 από €220Δες το Τώρα!
Paradise Hotel Corfu - Κέρκυρα
Paradise Hotel Corfu - Κέρκυρα- 20%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Free Wi-Fi
€313 από €389Δες το Τώρα!
Armonia Hotel, Lefkada - Λευκάδα
Armonia Hotel, Lefkada - Λευκάδα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών (+4 επιλογές)
 Πρωινό
 Εξωτερική πισίνα
€138Δες το Τώρα!
Paralia Studios - Κέρκυρα
Paralia Studios - Κέρκυρα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+2 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 Εξωτερική Πισίνα
€40 από €80Δες το Τώρα!
Roussos Studios - Κέρκυρα
Roussos Studios - Κέρκυρα- 31%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+1 επιλογές)