Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Anuel AA | EMMANUEL | Μόλις Κυκλοφόρησε!

O ANUEL AA ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ALBUM ME ΤΙΤΛΟ 
EMMANUEL

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BAD BUNNYENRIQUE IGLESIASJBALVINKAROL GLIL WAYNE, OZUNATEGO CALDERONTRAVIS MARKER ΚΑΙΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!




Την κυκλοφορία συνοδεύει η παρουσίαση του music video για το τραγούδι “Futbol Y Rymba” με την συμμετοχή του Enrique Iglesias
Στο clip κάνουν cameo εμφανίσεις οι Leo MessiSergio RamosLuis SuarezShaquille ONeilJBalvinAnittaJamie FoxxMarshmelloLunayJavy BaezRey MisterioAlvin KamaraEl Alfa και Rauw Alejandro.

Επίσης κυκλοφόρησε το βίντεο για το τραγούδι “Hasta Que Dios Diga” με την συμμετοχή του BadBunny.


O “τυφώνας” της Ισπανικής trap Anuel AA μόλις κυκλοφόρησε το νέο του διπλό album “Emmanuel”. Ο πολυ-αναμενόμενος δεύτερος δίσκος περιλαμβάνει συμμετοχές από τους Bad Buddy, Enrique Iglesias, Tego Calderon, KarolG, Lil Wayne, Ozuna, J. Balvin, Travis Barker και άλλους! Σε παραγωγή των Gaby Music, Ervin Quiroz, Luis “Wichie” Ortizκαι Mostywill, το album κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Βρείτε το εδώ.

Μαζί με την κυκλοφορία ο Anuel AA παρουσίασε ένα γεμάτο superstar guests music video για το τραγούδι “Futbol y Rumba” με την συμμετοχή του Enrique Iglesias. To βίντεο που γυρίστηκε εν μέσω καραντίνας συμπεριλαμβάνει cameosτραβηγμένα στο σπίτι από ονόματα όπως ο Leo Messi, o Sergio Ramos, o Luis Suarez, o Shaquille O’ Neil, o J. Balvin, η Anitta, o Jamie Foxx, o Marshmello, o Lunay o Javy Baez, o Rey Misterio, o Alvin Kamara, o El Alfa και ο Rauw Alejandro. 

Ο καλλιτέχνης επίσης παρουσίασε το music video για το “Hasta Que Dios Diga” με την συμμετοχή του Bad Bunny.

Χωρισμένο σε δύο μέρη, το “Emmanuel” παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία συμμετοχών που μπλέκουν το urban-trapstyle του Anuel AA με την street hip-hop και ακόμα και την Rock & Roll μουσική. Μετά την κυκλοφορία που πρώτου σόλο δίσκου “Real Hasta La Muerte”, ο τραγουδιστής γνώρισε παγκόσμια αναγνωσιμότητα σπάζοντας ρεκόρ πωλήσεων και βάζοντας την μουσική του στην κορυφή κάθε Billboard chart.  Οι fans του, παρακαλούσαν καιρό για νέα μουσική και τώρα πια η αναμονή τελείωσε με τον ερχομό του νέου project, και πιο αναμενόμενου urban δίσκου για το 2020!


Emmanuel Track List

CD A      
1. No llores mujer Ft. Travis Barker
2. Somos o no somos 
3. Reggaetonera 
4. Jangueo Ft. Tego Calderón
5. Hasta que Dios diga Ft. Bad Bunny 
6. Narcos
7. Fútbol y Rumba Ft. Enrique Iglesias 
8. Que se Joda Ft. Farruko & Zion
9. Ferrari Ft. Lil Wayne 
10. El manual 
 
CD B      
11. Estrés Postraumático
12. Los hombres no lloran?
13. Así soy yo Ft. Bad Bunny 
14. El problema 
15. Bandido Ft. Mariah 
16. Rifles rusos Ft. Tego Calderón
17. Mi Vieja 
18. Nubes negras 
19. Tocándote 
20. Antes y después Ft. Kendo Kaponi, Yandel & Ñengo flow   
21. Secreto Ft. Karol G
22. China Ft. Daddy Yankee, Karol G, Ozuna & J. Balvin


Μετά την κυκλοφορία του hit single του “KEII”, που έφτασε στο Νο1 του Billboard Latin Airplay και του Latin RhythmicCharts, o Anuel AA έχει γίνει ασταμάτητος! Το επίσημο βίντεο του τραγουδιού, που δείχνει τον καλλιτέχνη με έναν τρόπο που δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ, έχει συγκεντρώσει το αστρονομικό νούμερο των 147 εκατομμυρίων views. To“KEII” κυκλοφόρησε μετά την μεγάλη επιτυχία του “Me Gusta”, τη συνεργασία με την πολυπλατινένια, βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια/τραγουδοποιό, φιλάνθρωπο και παγκόσμια superstar Shakira. To track μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατέκτησε τον κόσμο, φτάνοντας στο Top 10 του Hot Latin Songs Charts στην Αμερική. Το επίσημο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε το Μάρτιο μετράει πάνω από 85 εκατομμύρια views. Πρόσφατα, ο Anuel AA παρουσίασε το τραγούδι “3 de abril”, ένα πολύ σημαδιακό track για εκείνον καθώς μιλάει για την ημέρα που τον συνέλαβαν πριν 4 χρόνια.

Νωρίτερα φέτος ο Anuel AA έλαβε τις παρακάτω 11 αναφορές ως φιναλίστ για τα 2020 Billboard Latin Music Awards:  Social Artist of the Year, Hot Latin Song of the Year "Otro Trago," Hot Latin Song of the Year, Vocal Event "Otro Trago," Hot Latin Songs Artist of the Year, Male; Airplay Song of the Year "Baila Baila Baila," Airplay Song of the Year "China," Digital Song of the Year "Baila Baila Baila," Streaming Song of the Year "Otro Trago," Streaming Song of the Year "Ella Quiere Beber," Latin Rhythm Song of the Year "Otro Trago," and Latin Rhythm Song of the Year "Baila Baila Baila".

O Anuel θεωρείτε πλέον ως ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο μετά την πρώτη του εμφάνιση στην μουσική σκηνή το 2011. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει συγκεντρώσει δισεκατομμύρια views και streams, έχει σπάσει ρεκόρ στο YouTube και έχει φτάσει αρκετές φορές τις πλατινένιες πωλήσεις. Η συνεχής προσπάθειά του ανταμείφθηκε το 2019 όταν τα Billboard Latin Music Awards τον ονόμασαν “New Artist of the Year.

LP | LIVE IN MOSCOW | Μόλις Κυκλοφόρησε!


H LP ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΟΥΣ FANS ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ “LIVE INMOSCOW

ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020, Η ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ LIVE ALBUM ΠΟΥ ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2019 ΣΕ ΜIASOLD OUT ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ 6.000 FANS ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ LIVE ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΩΝ HITS “LOST ON YOU”, “GIRLS GO WILD” ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ




“The singer/songwriter with mega pipes you need to know.”
– InStyle  

“Her music has a depth of feeling that is rare.”
– MTV

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός LP είχε προγραμματίσει μία εκτενή παγκόσμια περιοδεία για το 2020 που όμως δυστυχώς λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε. Ως δώρο προς τους fans της, που δεν θα έχουν την ευκαιρία να την δουν από κοντά, μόλις κυκλοφόρησε το album, “Live In Moscow”.

Αυτό είναι η πρώτη live κυκλοφορία της LP και ηχογραφήθηκε στο Crocus City Hall στην Μόσχα το 2019 σ’ ένα μαγευτικό sold-out show 6.000 ανθρώπων. Το μοναδικό performance περιλαμβάνει 17 tracks από διάφορα albumsκαθώς και διασκευές από τους Kings of Leon και τους The Rolling Stones.

“Αυτή η συναυλία είναι ένα τόσο όμορφο παράδειγμα του πάθους, της αγάπης και της στοργής που μοιράζομαι με το κοινό μου από την Ρωσία,” είπε η LP. “Είμαι πολύ χαρούμενη που τώρα όλοι μπορούν να ακούσουν αυτή την ιδιαίτερη βραδιά! Spasibo (Ευχαριστώ)!)”

H LP είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, έχοντας πουλήσει από 2.500 μέχρι 10.000 εισιτήρια σε πάνω από 100 πόλεις. Από την Minneapolis μέχρι το Μιλάνο και από το Μεξικό μέχρι την Μόσχα. Η διεθνής καριέρα της, την έχει εδραιώσει ως μία καλλιτέχνιδα που ενώνει τους ανθρώπους και δεν τους διαχωρίζει. Αυτή την στιγμή η δημοτικότητά της βρίσκεται πιο ψηλά από ποτέ καθώς οι fans της στα social media αυξάνονται κατά 100,000 το μήνα, ο κατάλογος της συγκεντρώνει πάνω από 4 εκατομμύρια streams ημερησίως και αυτός ο live δίσκος είναι η πρώτη της επίσημη κυκλοφορία μετά από σχεδόν 18 μήνες.

Το τελευταίο album της LP “Heart To Mouth” κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018 και θεωρείται, η πιο δυνατή μουσική δήλωσή της μέχρι στιγμής. Η ίδια συνεχίζει να κατακτά νέες αγορές με την Λατινική Αμερική να είναι η περιοχή που υποστήριξε περισσότερο το τραγούδι της “Girls Go Wild”, το οποίο ήταν και το track που παίχτηκε περισσότερο στο ραδιόφωνο στην Ιταλία το 2019.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε να χαράζει το μονοπάτι που βρίσκεται τώρα το 2017 με την κυκλοφορία του “Lost On You”. Totrack πήγε στο Νο1 18 χωρών, έγινε Διαμαντένιο στο Μεξικό και στην Γαλλία, 4 φορές Πλατινένιο στην Ιταλία, Πλατινένιο στην Ελλάδα και στην Πολωνία, Χρυσό στο Βέλγιο και στην Ελβετία και πρόσφατα ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια streams.

H LP έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από εκδόσεις όπως το Billboard, το Interview, το Paper, το Out Magazine, το VMagazine και η Βρετανική Vogue. Πρόσφατα φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του Μεξικάνικου ELLE. Τα μοναδικά shows της έχουν παρουσιαστεί στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και σε διεθνούς φήμης φεστιβάλ όπως το Coachella, το Osheaga, το Outside Lands και πολλά άλλα.

Το “Live In Moscow” κυκλοφορεί από την Panik Records.

Live In Moscow Track Listing
1 - Dreamcatcher
2 - When We're High
3 - Dreamer
4 - No Witness / Sex On Fire
5 - The Power
6 - Die For Your Love
7 - Tightrope
8 - One Night In The Sun
9 - Girls Go Wild
10 - Recovery
11 - House On Fire / Paint It Black
12 - Other People
13 - Shaken
14 - Special
15 - Muddy Waters
16 - Strange
17 - Lost On You

Αθήνα: Τα πιο οικονομικά μαγαζιά για κρέας στο κέντρο

Αθήνα: Τα πιο οικονομικά μαγαζιά
για κρέας στο κέντρο

Σημειώστε...

Τάρτα με σπανάκι, κρεμμύδι και βάση από πολέντα
Σπιτική μαρμελάδα
βερίκοκο
Καπνιστός σολομός με σάλτσα τσαγιού και μήλο

Τρομοκράτες • Νικόλας Άσιμος & Σωτηρία Λεονάρδου

5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα

Ekdromi.gr

5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα-60%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά 1 έως 12 ετών και 1 έως 2 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/07/2020 έως 31/08/2020
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και κέρδος 15% σε go4more πόντους!
✔ Στο κέντρο της Πόλης ✔ Πολυτελής Διαμονή ✔ Free WiFi ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμεΑ ✔ Early check in στις 10:00
★ Χώρος Στάθμευσης ★ Bar ★ Εστιατόριο
€498 από €1.230Δες το Τώρα!

Θεσσαλονίκη : Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη : Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα
astinomia-2-600x400.jpg

Χορήγηση δημοτολογικών & ληξιαρχικών πράξεων -Σε ΦΕΚ η νέα διαδικασία (αναλυτικά)

Χορήγηση δημοτολογικών & ληξιαρχικών πράξεων -Σε ΦΕΚ η νέα διαδικασία (αναλυτικά)
Μισθωτήρια ακινήτων: Ποιες αλλαγές επέρχονται
Εισαγωγή μαθητών σε Πρότυπο ή Πειραματικό Σχολείο -Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς (διαδικασία)
Πόσο καίει ένας ανεμιστήρας συγκριτικά με ένα κλιματιστικό;
My School: Απευθείας στα e-mail των γονιών οι βαθμολογίες των παιδιών τους
Γώγος: Τι περιλαμβάνει το σχέδιο για τα τοπικά lockdown -Πότε θα εφαρμόζονται

Το χειρότερο πεντάμηνο της 20ετίας για προσλήψεις-απολύσεις!

SofokleousIn
Το χειρότερο πεντάμηνο της 20ετίας για προσλήψεις-απολύσεις!
Μόνο στα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ, που χαρακτηρίζονται αν μη τι άλλο από αλχημείες, αποδεικνύεται ότι υπάρχει μεί...

Από τον Ιούλιο τα ηλεκτρονικά βιβλία - Τον Οκτώβριο online με το taxis οι ταμειακές μηχανές

SofokleousIn


Από τον Ιούλιο τα ηλεκτρονικά βιβλία - Τον Οκτώβριο online με το taxis οι ταμειακές μηχανές
Προαιρετικά από τον Ιούλιο και υποχρεωτικά από τον Οκτώβριο ξεκινά η χρήση των ηλεκτρονικών βιβλίων της εφορία...

Ανατροπές στα ενοίκια με απόφαση της ΑΑΔΕ!

SofokleousIn
Ανατροπές στα ενοίκια με απόφαση της ΑΑΔΕ!
Ανατροπές στις δηλώσεις των ενοικίων στην εφορία, καθώς και της μεταχείρισης των μισθωμάτων που μειώνονται κατ...

Η νύχτα που άνοιξε τον δρόμο για το φως, στον ελληνικό αθλητισμό


Η νύχτα που άνοιξε τον δρόμο για το φως, στον ελληνικό αθλητισμό

Η νύχτα που άνοιξε τον δρόμο για το φως, στον ελληνικό αθλητισμό

Του Αλέκου Ευγενικού   Παρασκευή ήταν και τότε. Παρασκευή 12 Ιουνίου του 1987. Όπως θα έλεγε και ο Νίκος Γκάλης, η πιο μεγάλη... μέχρι την επόμενη. Η νύχτα που οι Έλληνες έμειναν ξάγρυπνοι, πανηγυρίζοντας. Η νύχτα που άνοιξε τον δρόμο για το φως, στον ελληνικό αθλητισμό. Η επίσημη αγαπημένη, στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ της Αθήνας, ανάγκασε τον "γιο του διαβόλου" …

Μια εικόνα (του Τσιόδρα) για να ταρακουνηθούμε...

Μια εικόνα (του Τσιόδρα) για να ταρακουνηθούμε...

Μια εικόνα (του Τσιόδρα) για να ταρακουνηθούμε...

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα με μάσκα στο πρόσωπο, στην χτυπημένη από τον κορονοϊό Ξάνθη, ήρθε να λειτουργήσει ως καμπανάκι. Μήπως και ταρακουνηθούμε, και καταλάβουμε ότι η πανδημία είναι πάντα παρούσα. Και από το πώς συμπεριφερόμαστε εμείς στην καθημερινότητά μας, εξαρτάται το πώς θα... συμπεριφερθεί και ο κορονοϊός. Ο καθηγητής, με τη νηφάλια φωνή και παρουσία, …

BLOKO.gr

BLOKO.gr
Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για το γόητρο και τη δεύτερη θέση
Η ομογένεια τής Αυστραλίας ενδιαφέρεται για τον Έβρο - Συνέντευξη τού προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ
Συγκέντρωση αγαθών για το Χαμόγελο του Παιδιού από την Ένωση Χανίων
Αγγελική Καρδαρά: Αναγκαίος ο αποστιγματισμός της ψυχικής υγείας
Ανάληψη Ευθύνης για την Επίθεση στο Α.Τ. Νέας Ιωνίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Βαγγέλης Αντωνίου: Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης- Αναζητούνται λύσεις πριν να είναι πολύ αργά
Νέα θύελλα στην ΠΟΑΣΥ – Ποιους αποκάλεσε καραγκιόζηδες ο κύριος Πρόεδρος;
Η ιστορία της Ομάδας ΖΗΤΑ, η αποστολή της και το... σήμερα - του Κώστα Καβαλινάκη
Επίθεση με βιτριόλι: Γιατί η φερόμενη ως δράστις κράτησε τα στοιχεία που την ενοχοποιούν;
Νίκος Καραδήμας: Ομολογουμένως! Επεσε το f/b...
Οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΡΑ
Πώς βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα - Τι δήλωσε ο άνθρωπος που την βρήκε (VIDEO)
Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της Notos Galleries
Έβρος: Βίντεο ντοκουμέντο με τις προκλήσεις Τούρκων στρατοχωροφυλάκων
Τι θα ισχύει στα αεροδρόμια και τα λιμάνια από τη Δευτέρα
Βαριές ποινές για τους "δολοφόνους" Σταματιάδη - Μια είδηση που... χάθηκε
"Πλούσια" δράση για τους 11 που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση
Γιατί καθυστερεί η ΕΔΕ για την ατζέντα της ΕΛΑΣ με τη "Μακεδονία" - κείμενο αναγνώστη
Εγκληματικότητα στον νομό Ρεθύμνης και προτάσεις αντιμετώπισης από έναν αστυνομικό
Κωνσταντίνος Γώγος: Το βιτριόλι των συναδέλφων
Οι Σωφρονιστικοί για τις τοποθετήσεις Διευθυντών και
εακπ: Για τους όψιμους μνηστήρες των Β.Α.Ε.
Φουλ δράση με Super League, La Liga, Bundesliga και Κύπελλο Ιταλίας
Ο Κασιδιάρης ομολογεί ότι ψευδόταν όταν δήλωνε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει μέλη
Βράβευση Υπαξιωματικών του ΕΣ από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για τον φράκτη στον Έβρο

e-Pontos News...

e-Pontos News...
Ο Δ. Πάφου τίμησε τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Διεκδίκηση για κήρυξη των «Απολυμαντηρίων» Καλαμαριάς σε τόπο Ιστορικής Μνήμης και ανέγερση Μνημείου
«Πόντος» Μερζιφούντας - Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα που εκτελέστηκε το 1921
Η Λακωνία τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου