Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

👀 Τι ΘΕΛΕΙΣ να διαβάσεις στις διακοπές σου;



Αυτό το καλοκαίρι ΘΕΛΩ…
ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΤΑΣ
ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ
Εσύ που κρατάς στα χέρια σου τούτο το γραπτό, άκουσες ποτέ για τα «μωρά της σοφίτας»; Σου πέρασε από το μυαλό πόσες ψυχές δεν είδαν ποτέ το φως του ήλιου, ενώ έτρεχαν να το ανταμώσουν γλιστρώντας από τα σπλάχνα της μάνας τους; Ανίδεος είσαι, αναγνώστη, για τα μικρά και μεγάλα δράματα μιας κοινωνίας που έκρυβε, όπως η γάτα τις ακαθαρσίες της, ολισθήματα, αμαρτίες, ακόμη και ακολασίες, όπου μπορούσε. Σε υπόγεια, σε σοφίτες, και κάτω από το χώμα καμιά φορά…

18,80€ | 16,92€
Κερδίζεις 16 πόντους
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ

«Η ζωή είναι σαν το ποτάμι που κυλάει αυτή τη στιγμή μπροστά μας. Eύκολα σε παρασύρει και σε τραβάει όπου εκείνο πηγαίνει. Όπως ένα ποτάμι δε γυρίζει πίσω, έτσι κι εσείς, αν σας παρασύρει, δε θα μπορέσετε να γυρίσετε… Να προσέχετε πάντα το ποτάμι… Μη σας παρασύρει…»
17,70€ | 15,93€
Κερδίζεις 15 πόντους
ΤΟ ΜΠΛΕ ΖΑΦΕΙΡΙ
ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ
Ένα μπλε ζαφείρι, ένας σκορπιός, ένα γεράκι-κυνηγός κι η Λήμνος, ένα νησί πλημμυρισμένο μυστήριο, μπλέκονται με τους ήρωες, με το αγγελικό και συνάμα διαβολικό πρόσωπό τους, με τα ανείπωτα μυστικά τους, με τρεις δολοφονίες.
Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα όταν πιεστεί πολύ; Τα πάντα.

19,90€ | 17,91€
Κερδίζεις 17 πόντους
Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
ΣΟΦΙΑ ΒΟΪΚΟΥ

Ένα μυθιστόρημα για τις ανθρώπινες σχέσεις, τον έρωτα, τη μητρική αγκαλιά, την ανθρώπινη υπέρβαση και το ερώτημα εάν η αγάπη μοιράζεται στα τρία.
18,80€ | 16,92€
Κερδίζεις 16 πόντους
ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ
ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ
Οι άνθρωποι συνήθως, όταν τους βρει μια συμφορά, υψώνουν το βλέμμα τους στον ουρανό και αναρωτιούνται: «Γιατί σ' εμένα, Θεέ μου;» Προσωπικά δεν αναρωτήθηκα ποτέ. Ήξερα γιατί.
Ήμουν αμαρτωλή. Ήμουν άπληστη. Ήμουν άπιστη. Ήμουν ανήθικη. Ήμουν δολοφόνος.

17,70€ | 15,93€
Κερδίζεις 15 πόντους
ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕΣ!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ «ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ». Αυτό το λέει ο αντρούλης μου για να με εκνευρίσει (κι άλλο), το λέει η κόρη μου για να μου τη σπάσει (περισσότερο), το υπονοεί ο διευθυντής μου που δίπλα στη λέξη «βασανιστής» έχουν τη φωτογραφία του, μου το πετάει η κολλητή μου όταν καταφέρνει να ξεκολλήσει από το facebook.
ΑΚΟΥ «ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ»!
14,40€ | 12,96€
Κερδίζεις 12 πόντους
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΛΑΠΑΤΑ
«…Οι λέξεις έχουν δύναμη. Οι λέξεις έχουν δική τους ζωή. Λέξεις μετρημένες, ημιτελείς, ξεκάρφωτες, επίμαχες, αδέσποτες. Λέξεις άτυχες, λυπητερές, ραγισμένες, σκόρπιες, μυγιάγγιχτες, ανυπόταχτες. Λέξεις φορτισμένες και απόκρυφες. Λέξεις ατσαλάκωτες και υπερβολικές. Λέξεις νοσηρές. Λέξεις επικίνδυνες. Οι λέξεις είναι αθώες, αλλά γίνονται επικίνδυνες όταν δεν έχουμε συμφιλιωθεί με τη σημασία τους…»

16,60€ | 14,94€
Κερδίζεις 14 πόντους



Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Καρκινοπαθής περιμένει 47 ημέρες για βιοψία!



Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Καρκινοπαθής περιμένει 47 ημέρες για βιοψία!
Μία ασθενής, που χειρουργήθηκε στις 7 Ιουνίου για καρκίνο μαστού στο ογκολογικό νοσοκομείο Μεταξά, δεν έχει ακόμη λάβει τα αποτελέσματα της βιοψίας!