Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ!


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ!

Μπήκαμε στον Δεκέμβρη, έρχονται οι γιορτές, και μαζί με αυτές και διάφορες εκδηλώσεις, γιατί κατά πως λέει ο λαός, «τούτες οι μέρες το ‘χουν»…
Τούτες τις μέρες λοιπόν, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπως κάθε χρόνο το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ παρουσιάζει τη δική του εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών, μόνο που αυτή είναι ξεχωριστή!
Δε μοιάζει με τις άλλες….
Για αυτή την εκδήλωση, δούλεψε πολύς κόσμος, πολλά παιδιά, για να μας παρουσιάσουν κάτι φαντασμαγορικό, με πολύ μουσική και χορό!
Δεκαεννέα παιδιά του δημοτικού απαρτίζουν την ορχήστρα που θα παίξει, και θα ντύσει μουσικά το παραμύθι «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ Τ
Α ΣΠΙΡΤΑ»Μιλάμε για την ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ  του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση!

Μαζί τους, η ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της Σύνθεσης αποτελούμενη από τριάντα παιδιά!
Και δεν τελειώνουμε εδώ!
Η εκδήλωση, είναι Μουσικοχορευτική!
Περίπου Τριάντα χορεύτριες θα παρουσιάσουν ένα άλλο παραμύθι! Χορογραφίες και αφήγηση φέρνουν κοντά μας, την «ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ».
Βρέθηκα στις πρόβες (απ’ όπου και οι φωτογραφίες), και με σιγουριά μπορώ να πω, πως η εκδήλωση αυτή, απευθύνεται σε «παιδιά» από τριών, μέχρι εκατό τριών ετών!
Οι παραστάσεις διαμορφώνονται ως εξής:
Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, δυο πρωινές για τα σχολεία.
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, ΤΡΕΙΣ πρωινές για τα σχολεία και μια βραδινή για μικρούς ΚΑΙ μεγάλους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και το ταξίδι στα παραμύθια, τη μουσική και το χορό, ξεκινά!

Βασίλης Τσούγκαρης

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ «LIVE YOUR LIFE»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ «LIVE YOUR LIFE»
Μια ΝΕΑ δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί εδώ καιρό, του καλού μου φίλου και συνεργάτη ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ με τον τίτλο «LIVE YOUR LIFE» !
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά, με χρώματα soul blues, μια δουλειά  που τα έχει ΟΛΑ….
Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου, και πιστέψτε με, από την ώρα που πήρα το cd, δε χορταίνω να το ακούω και να ταξιδεύω!
Το έχει αυτό ο Βασίλης…..
Μας ταξιδεύει στον μουσικό του κόσμο με έναν τρόπο ΜΟΝΑΔΙΚΟ!
Βασίλη, ακούγοντας τα τραγούδια, ξέρεις που «πάω»;
Στο ραδιοφωνικό studio όταν κάναμε εκπομπή….
Τι μου θυμίζεις ρε φίλε!
Βέβαια, η περίπτωση μας είναι για να μας γράψουν οι εφημερίδες…. Είμαστε ίσως οι μοναδικοί, που την παρουσίαση  της δουλείας σου την αφήνουμε να… «ωριμάσει» κάτι μήνες… Άντε δεν το συνεχίζω… Ξέρεις εσύ!
Σίγουρα θα προτρέψω ΟΛΟΥΣ να αποκτήσουν τη νέα σου δισκογραφική δουλειά  «LIVE YOUR LIFE», για να ακούσουν κάτι καλό, να ευχαριστηθούν μουσική, τραγούδι, βγαλμένα θα έλεγα από «άλλη» εποχή, πολύ «μπροστά» από τη σημερινή, αλλά ταυτόχρονα πάνω στα «βήματα» του χθες, των ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ, εκείνων, που όπως ΚΑΙ εσύ, έγραφαν μουσική που έμενε….
Το «LIVE YOUR LIFE» ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!
Αποκτήστε το, και γνωρίστε τον μουσικό κόσμο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ μουσικό κόσμο.
Καλή ακρόαση!

Βασίλης Τσούγκαρης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ!


Μπότα Ασφαλείας Μεταταρσίου Wellington S5 Μ Portwest FD85


Κωδικός: FD85
Brand: Portwest
Υλικό Κατασκευής: Νιτρίλιο
Προτεινόμενη Χρήση: Για όλες τις εργασίες,Για βροχή και υγρασία
Συσκευασία: 1 ζευγάρι
Διαθεσιμότητα: 10-15 ημέρες
Μέγεθος Παπουτσιών: 47,46,45,44,43,42,41,40,39,38,37,48
Περιληψη
Η Μπότα Ασφαλείας Μεταταρσίου Wellington S5 Μ Portwest FD85 προσφέρει πλήρη προστασία ποδιών. Ο πρωτοποριακός, μη μεταλλικός σχεδιασμός επιτρέπει
ευελιξία και άνεση στο χρήστη. Βοηθά στην προστασία από κινδύνους στα βαριά βιομηχανικά περιβάλλοντα εργασίας.
Portwest® Pro
Μια σειρά premium υποδημάτων ασφαλείας που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και εξαρτήματα.
Κατασκευασμένη για να παρέχει ασυναγώνιστη άνεση, την υποστήριξη και την ευελιξία, αυτή η σειρά έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσει τα πόδια σας στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Standard Horizon GX1300E

Standard Horizon GX1300E
Το νέο GX1300E είναι ένα νέο προσιτό VHF marine class D .Σχεδιασμένο σε χυτό σασί, προσφέρει αξιοπιστία και απρόσκοπτη λειτουργία για πολλά χρόνια στις δύσκολες συνθήκες του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Διαθέτει πολύ μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη LCD που εμφανίζει τα στοιχεία LAT / LON, την ημερομηνία, την ώρα και το όνομα του καναλιού όταν το συνδέσετε με ένα δέκτη GPS.
Σάρωση κατά προτεραιότητα και λειτουργία Dual Watch, για να κάνετε ταυτόχρονα ακρόση στο κανάλι λειτουργίας και στο κανάλι 16.
Επίσης έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε εύκολα το όνομα του καναλιού για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και την καλύτερη αναγνώριση του.
Ψηφιακή Επιλεκτική Κλήση κινδύνου(DSC), προς όλα τα πλοία, ατομικά, αίτηση θέση και αναφοράς θέσης.
Το GX1300E είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα για να το ταιριάξετε με το σκάφος σας.
Υπάρχει επίσης σαν αξεσουάρ ένα εξωτερικό ηχείο MLS300 στο χρώμα που σας ταιριάζει.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT S 8040 CB RADIO

CRT S 8040 CB RADIO
40 CX AM/FM European multinorms
Output power 4W AM/FM.
UP/DW key
Backlit keys
Squelch Auto (ASQ).
SCAN function
Channel 9/19.
Microphone 6Br with UP/DW
Call beep.
External speaker plug
WARRANTY 2 YEARS

Το πιο τρελό τριήμερο (με CD)

Το πιο τρελό τριήμερο (με CD)
Συγγραφέας: Κέλλυ Σταμουλάκη
Εικονογράφος: Ελίζα Βαβούρη
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-164-8
Ο μικρός Ιάσονας καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του. Πώς όμως θα αποχωριστεί τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια; Τι σχέδια θα σκαρφιστεί προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει να φιλοξενηθεί στον συμμαθητή του τον Σωτήρη; Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η πανέξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της; Τι σχέση έχουν με το τριήμερο του Ιάσονα ένας θησαυρός, ένας αστυνομικός, και δύο πιτσαδόροι;
Απίστευτα μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας μας και συνθέτουν μια περιπετειώδη και συνάμα τρυφερή κωμωδία, που αναδεικνύει τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής.
Το βιβλίο περιέχει CD με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια. Τη μουσική έχει γράψει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τραγουδούν οι Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη Γκίνη, Ρένος Ρώτας, Λένα Σταμέλου, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Έλενα ∆ελακούρα, Νένα ∆ρογγίτη και Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.

ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ


Αθανασοπούλου, Μαρία
έτσι, όπως έρχονται...

ΣΕΛΙΔΕΣ: 100 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14 x 21
ISBN: 978-960-606-099-1 • 7,50€
Και πάλι ζητούμενο τα αυτονόητα,τα απλά και καθημερινά, μα τόσο αναγκαία για το σύντομο, μέχρι να γίνουμε αστερόσκονη, πέρασμά μας απ' αυτόν τον πλανήτη.
Η καταιγιστικά σκληρή πραγματικότητα που επιμένει, που κάποιες φορές εκτοπίζει ακόμη και την ανθρώπινη φαντασία, οι απώλειες, οι απουσίες, οι οφειλές στους μεγάλους μας, οι χαμένες αξίες, η διαβρωτική μέσα στην ερημία του πλήθους μοναξιά, η αγάπη και ο έρωτας αποτελούν το έναυσμα αυτής της ποιητικής συλλογής, έτσι όπως έρχονται, έτσι όπως εγγράφονται και κυοφορούνται μέσα μου. Και πάλι ζητούμενο τα αυτονόητα,τα απλά και καθημερινά, μα τόσο αναγκαία για το σύντομο, μέχρι να γίνουμε αστερόσκονη, πέρασμά μας απ' αυτόν τον πλανήτη.


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

Το Μέτωπο της Θεσσαλονίκης και ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος_Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης

Το Μέτωπο της Θεσσαλονίκης και ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος
Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Τελλόγλειο
Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, 19.00 – 21.00
«Η συμβολή του Μετώπου της Θεσσαλονίκης στην έκβαση του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου» είναι το θέμα συζήτησης στρογγυλής τραπέζης που θα γίνει στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου (19.00 – 21.00).
Το σκεπτικό της συζήτησης εστιάζει στη βρετανική, γαλλική και ελληνική οπτική της λειτουργίας και εν γένει δραστηριότητας του Θεάτρου Επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και της κομβικής και δυστυχώς παραγνωρισμένης από τη διεθνή ιστοριογραφία συμβολής του στην τελική έκβαση του Πολέμου.
Η συζήτηση διοργανώνεται από το Τελλόγλειο στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης «Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη» (διάρκεια έως 10 Φεβρουαρίου 2019).
Συμμετέχουν: ο καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. Ιωάννης Μουρέλος, ο οποίος θα έχει και τον συντονισμό της συζήτησης, ο πρώην διευθυντής των στρατιωτικών αρχείων της Γαλλίας και μέλος της Επιτροπής Centenaire 1914-1918, Frédéric Guelton και ο πρόεδρος του Salonika Campaign Association, υπεύθυνος του Φωτογραφικού Αρχείου του Imperial War Museum, Alan Wakefield.
«Το Θέατρο Επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Α Παγκοσμίου Πολέμου, διακυβεύματα και στρατηγικές επιλογές» είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο κ. Μουρέλος. Ο ομιλητής θα κάνει μία διαχρονική προσέγγιση της δραστηριότητας του Θεάτρου Επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης (1915 έως 1918) με έμφαση στην αναντιστοιχία προτεραιοτήτων μεταξύ Βρετανών και Γάλλων. Στο τέλος θα αναφερθεί στο ελληνικής εσωτερικής φύσης φαινόμενο του Εθνικού Διχασμού και τον χειρισμό του συγκεκριμένου φαινομένου για την εξυπηρέτηση των πολεμικών στόχων των Συμμάχων. 
Το άνοιγμα ενός δεύτερου Μετώπου στα Βαλκάνια και η σημασία του για τη γαλλική στρατηγική είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο Frédéric Guelton.  Στην ομιλία του με τίτλο «Alors le Front d’Orient, central ou périphérique? Réflexion sur une querelle bien française!», ο Γάλλος ειδικός  θα αναφερθεί στο «δευτερεύον» αυτό λόγω γεωγραφίας μέτωπο για τη γαλλική ανώτερη διοίκηση, που όμως θα αποδειχτεί κρίσιμο για την έκβαση του Πολέμου, ιδίως μετά την υπογραφή της πρώτης ανακωχής τον Σεπτέμβριο του 1918.  
Τέλος, ο Alan Wakefield θα αναλύσει τη βρετανική στρατιωτική παρουσία και συμμετοχή στις επιχειρήσεις του Μετώπου της Θεσσαλονίκης. Ο τίτλος της ομιλίας του Βρετανού ειδικού είναι «British strategy during the Salonika Campaign, with special emphasis on 1918».
Οι ομιλίες θα γίνουν στα ελληνικά, γαλλικά και αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Από το θεατρικό παιχνίδι στην οργανωμένη παράσταση και το θεατρικό παιχνίδι στην παράσταση θεάτρου για παιδιά

Από το θεατρικό παιχνίδι στην οργανωμένη παράσταση και το θεατρικό παιχνίδι στην παράσταση θεάτρου για παιδιά
Ένθετα δύο έργα θεάτρου για παιδιά με θεατρικό παιχνίδι: Ο χρόνος είναι ένα παιχνίδι που παίζει. Το δαχτυλίδι του Μίνωα
Λάκης Κουρετζής
Ταξιδευτής, 2018
292 σελ.
ISBN 978-960-579-086-8,
"Το παιχνίδι είναι μια περίπτωση αγωγής που το παραδοσιακό σχολείο απέκλεισε γιατί του φαινόταν πως δεν διέθετε καμία λειτουργική σημασία", είχε διαπιστώσει κάποτε ο Jean Piaget. Το παιχνίδι το θεωρούσαν μόνο μια ξεκούραση ή εκτόνωση μιας πλεονάζουσας ενέργειας. Αυτή η απλουστευτική άποψη δεν εξηγεί ούτε τη σημασία που τα παιδιά αποδίδουν στα παιχνίδια τους, ούτε στη σταθερή μορφή που παίρνουν τα παιχνίδια των παιδιών, τις συμβολικές ή φανταστικές επινοήσεις (J. Piaget - Psychologie et pedagogie).
Οι βιωματικές, λειτουργικές, παραστατικές όψεις της γνώσης και της έκφρασης του παιδιού που βρίσκεται μέσα σε κάθε μαθητή, η ανθρώπινη ανάπτυξη της νόησης που οδηγεί από στοιχειώδεις αισθήσεις, κίνησης και λόγου, λογικές που συντελούν στην ανάδειξη του προσώπου, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για μια σύγχρονη - προοδευτική διαμόρφωση συστημάτων και μεθόδων ικανών να παράγουν καταστάσεις μετασχηματισμού δεδομένων στερεότυπων με εργαλεία τη μίμηση, την κίνηση, τις αντιλήψεις του παιδιού δια μέσου της μετατροπής μιας διανοητικής εικόνας σε πράξη.
Συμβάντα και γεγονότα, συμπεριφορές και ανάγκες που απασχολούν ένα παιδί, οφείλουν να ενδιαφέρουν κάθε παιδαγωγό, εκπαιδευτικό, ψυχολόγο, θεατρολόγο.
Προς αυτή την κατεύθυνση προσπαθεί αυτό το βιβλίο να κινηθεί. Με εργαλείο το Θεατρικό Παιχνίδι - την παιδαγωγική θεάτρου ως κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό. Διότι το αυθεντικό Θεατρικό Παιχνίδι είναι ικανό να λειτουργήσει από έναν έγκυρο και έμπειρο εμψυχωτή ως πολυεργαλείο, διαμάθημα, όχημα που μπορεί να συμβάλει ως μέθοδος, να συνδράμει τα παιδιά, να τα οδηγήσει στην προσέγγιση και εξοικείωση με το θεατρικό φαινόμενο.
Γιατί το θέατρο εστί
μια τέχνη σύνθετη,
κοινωνική,
έντονα παιδευτική.
"Αφού όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή" (William Shakespeare) σε αυτήν την σκηνή δε μπορούν να λείπουν τα παιδιά. Όσο ακόμα υπάρχουν "παιδιά".
Λάκης Κουρετζής

Τα καλύτερα wine bars της Θεσσαλονίκης.


Τα καλύτερα wine bars της Θεσσαλονίκης.

Σημειώστε...

Σούπα μπύρας με τυρί.
Κιμαδόπιτα με πεκορίνο και σέλερι.
Αρωματικό κέικ μανταρίνι.

Aυτά εiναι τα 5 πρoειδoπoιητικά σημάδια τoυ καρκiνoυ στoυς νέoυς

Προσοχή: Αυτά είναι τα 10 πιο καρκινογόνα τρόφιμα!

Γιωργος Χατζηνασιος Ασπρο Μαυρο Αριζονα Χορωδια

-42% Εορτές Πλαταμώνας 4*Olympus Thea Ημιδιατροφή+Ποτά+Ρεβεγιόν ΚΑΙ Παιδί Δωρεάν

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας-42%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 Χριστούγεννα (22/12 έως 26/12) ΚΑΙ Πρωτοχρονιά (29/12/2018 έως 02/01/2019)
 Ρεβεγιόν Παραμονή Χριστουγέννων ΚΑΙ Πρωτοχρονιάς με Μουσική!
✔ Υπέροχη Τοποθεσία ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Μοναδική Θέα ✔ Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας
★ WiFi ★ Bar ★ Εστιατόριο ★ Εξωτερική Πισίνα
€349 από €598Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Χριστούγεννα (21/12 έως 26/12) KAI Πρωτοχρονιά (28/12/2018 έως 01/01/2019)
 Ρεβεγιόν Χριστουγέννων ΚΑΙ Πρωτοχρονιάς με Ζωντανή Μουσική!
€319 από €638Δες το Τώρα!
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Χριστούγεννα (21/12/2018 έως 26/12/2018)
 Gala Ανήμερα Χριστουγέννων με Ζωντανή Μουσική!
€358 από €600Δες το Τώρα!
4* Danai Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
4* Danai Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας- 35%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 Χριστούγεννα (23/12 έως 26/12) ΚΑΙ Φώτα (05/01/2019 έως 07/01/2019)
 Ελεύθερη χρήση του Υδρομασάζ (Jacuzzi), της Sauna και του Γυμναστηρίου!
€189 από €290Δες το Τώρα!
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας- 42%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Χριστούγεννα (21/12/2018 έως 26/12/2018)
 Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με Ζωντανή Μουσική!
€345 από €594Δες το Τώρα!
Vaela Pallas Cultural Resort  & Spa - Ελατοχώρι Πιερίας
Vaela Pallas Cultural Resort & Spa - Ελατοχώρι Πιερίας- 25%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 Εορτές (21/12/2018 έως 07/01/2019)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€225 από €302Δες το Τώρα!
Atrion Hotel - Ελατοχώρι, Πιερίας
Atrion Hotel - Ελατοχώρι, Πιερίας
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Εορτές (22/12/2018 έως 06/01/2019)
 Free WiFi!
€460Δες το Τώρα!
Αρχοντικό Αλθαία - Ελατοχώρι Πιερίας
Αρχοντικό Αλθαία - Ελατοχώρι Πιερίας- 25%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 Εορτές (21/12/2018 έως 06/01/2019)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€239 από €318Δες το Τώρα!
Loggas Hotel Kastoria - Καστοριά
Loggas Hotel Kastoria - Καστοριά
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών
 Πρωινό
 έως 28/02/2019
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€45Δες το Τώρα!
5* Metropolis Hotel - Ιωάννινα
5* Metropolis Hotel - Ιωάννινα
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Εορτές (22/12/2018 έως 06/01/2019)
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00!
€409Δες το Τώρα!
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία- 46%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Χριστούγεννα (21/12 έως 26/12) ΚΑΙ Πρωτοχρονιά (28/12/2018 έως 01/01/2019)
 Gala Δείπνο Παραμονή Χριστουγέννων ΚΑΙ Πρωτοχρονιάς!
€389 από €718Δες το Τώρα!
Ξενώνας Ανδρομέδα - Λίμνη Πλαστήρα
Ξενώνας Ανδρομέδα - Λίμνη Πλαστήρα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Εορτές (21/12/2018 έως 06/01/2019)
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!
€119 από €238Δες το Τώρα!
Casa Di Neve - Καρπενήσι
Casa Di Neve - Καρπενήσι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/04/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€159 από €320Δες το Τώρα!
4* Acropol Hotel - Σέρρες
4* Acropol Hotel - Σέρρες- 48%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Εορτές (21/12/2018 έως 06/01/2019)
 Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam και του Jacuzzi!
€119 από €228Δες το Τώρα!
Ξενώνας Η Γκούρα - Συρράκο Ιωαννίνων
Ξενώνας Η Γκούρα - Συρράκο Ιωαννίνων- 28%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Εορτές (22/12/2018 έως 06/01/2019)
 Early check in στις 12:00 και Late Check out στις 14:00!
€195 από €270Δες το Τώρα!
Kaiafas Lake Hotel - Καϊάφας Ηλείας
Kaiafas Lake Hotel - Καϊάφας Ηλείας- 20%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Εορτές (22/12/2018 έως 06/01/2019)
 Ρεβεγιόν, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με μουσική απο Dj!
€249 από €310Δες το Τώρα!
Η Τεύθις  -  Δημητσάνα
Η Τεύθις - Δημητσάνα- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Εορτές (21/12/2018 έως 06/01/2019)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€150 από €215Δες το Τώρα!
Aiora Luxury Suites - Βυτίνα
Aiora Luxury Suites - Βυτίνα
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 Πρωινό
 Εορτές (22/12/2018 έως 06/01/2019)
 Free Wi Fi στα δωμάτια!
€360Δες το Τώρα!
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος