Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

POLMAR SHARK2 VHF MARINE TRANSCEIVER - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

POLMAR SHARK2 VHF MARINE TRANSCEIVER
Το Polmar Shark2 είναι ένας νέας γενιάς θαλάσσιος VHF πομποδέκτης με DSC Class D, που παρέχει όλες τις βασικές λειτουργίες για τις θαλάσσιες επικοινωνίες.
Το Shark2 έχει σχεδιαστεί για αναψυχή όσο και για επαγγελματική χρήση.
Διατίθεται επίσης σε μαύρη έκδοση.

MARINE VHF TRANSCEIVER
ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ATIS
Αντοχή στο νερό - JIS 7
DSC (Ψηφιακή Επιλεκτική Κλήση), Classe D σύμφωνα με το ITU-R M493-10 πρότυπο.
Λειτουργία ATIS.
Ευρεία οθόνη dot matrix LCD
48 x 47 χιλιοστά, 128 x 128 - COG Τύπος.
Ρυθμιζόμενη οπίσθιου φωτισμού οθόνη.
Πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα διεθνή κανάλια (που έχουν διατεθεί).
GPS εισόδου για αυτόματη ενημέρωση της γεωγραφικής της θέσης και ώρα UTC.
Δεύτερος δέκτης για το κανάλι 70.
Dual Watch / TRI ρολόι.
Προτεραιότητα ανίχνευσης καναλιών.
Κανάλια μνήμης.
Μνήμη σάρωσης καναλιών.
16 Channel.
Υψηλή / Χαμηλή μετάδοση (25 e 1 W).
Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση, όγκος, επιλογή καναλιού και φίμωσης κουμπί.
Μικρόφωνο χειρός με πλήκτρο PTT, υψηλή / χαμηλή ελέγχου ισχύος, κανάλι 16 κλήση, Up / Down επιλογή καναλιού.
Διατίθεται σε δύο χρώματα: μαύρο και λευκό
Παραδίδεται με: μικρόφωνο, τοποθέτηση gimbal, καλώδιο, βίδες και εγχειρίδιο χρήσης.
TECHNICAL SPECIFICATION
Frequency range TX 156.025 ~157.425MHz - RX 156.025 ~162.025 MHz
Mode FM (16koG3E) - DSC (16k0G2B)
Power supply 12V CC±15% (negative ground)
Current drain (at 13.8V) Tx alta(25W) 5.5A typical - Max audio 0.8A typical
Frequency stability ±10ppm (-15 °C to +55 °C)
Antenna impedance 50 Ohm
Microphone condenser type
Sensivity at 12dB Sinad 0.5μV
Adjacent Channel Rejection 70dB
Audio output power 2W @ 8 Ohm
Audio distorsion 10%
RF Output power High: 25 W - Low: 1W
Dimensions (H x L x D) 71×161×147mm
Weight 1290 g

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ...

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ…
Μουσική: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
Στίχοι: ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ
Στο link θα βρείτε και μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι σε mp3 και wav: Download 
ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ… Το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη και του Θοδωρή Αθερίδη που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ακούγεται στη νέα ομότιτλη ταινία του Θοδωρή Αθερίδη.
H ιστορία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους θα δούμε επίσης τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Μάρθα Καραγιάννη, τον Γιάννο Περλέγκα και τον Γιώργο Χρυσοστόμου.
Η ταινία «Από Έρωτα» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στα τέλη του 2014.
Καλή Ακρόαση!

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

​Η διάθεση προϊόντων από παραγωγούς 
συνεχίζεται όλο το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ στην πλαζ Καλαμαριάς, κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ απόγευμα από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Από τις 4 Οκτωβρίου η διάθεση θα γίνεται στον ίδιο χώρο κάθε Σάββατο 10πμ - 2 μμ.
Τηλ.επικοινωνίας: 2313314239, 6993137277

Συνέδριο 2014: Η Μεσογειακή διατροφή ως εξαγώγιμο προϊόν

Συνέδριο 2014:
Η Μεσογειακή διατροφή ως εξαγώγιμο προϊόν
Στα πλαίσια της 7ης Ελαιοτεχνία 2015, Μεσογειακής έκθεσης ελιάς και ελαιολάδου, η επιτυχημένη έκθεση στην Ελλάδα για την ελιά και το ελαιόλαδο και σε συνδυασμό με το διαγωνισμό ελαιολάδου 7ο Χρυσό Αριστείον 2015 ανακοινώνουμε το
Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα:
Αυξήστε τις εξαγωγές σας. Η Μεσογειακή διατροφή ως εξαγώγιμο προϊόν .
Θα πραγματοποιηθεί 5 Οκτωβρίου, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, Αθήνα
Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν προτάσεις όπως τα πλεονεκτήματα της Μεσογειακής διατροφής για την υγεία των καταναλωτών, η ευκαιρία της καθιέρωσης του λογοτύπου Μεσογειακή διατροφή για τα ελληνικά προϊόντα, το εργαλείο των γευσιγνωσίων για αύξηση εξαγωγών, γαστρονομικός τουρισμός, οινολογικός τουρισμός, εξαγωγικό μάρκετινγκ, εξαγωγικό branding, εμφιάλωση και συσκευασία προϊόντος για δυναμική εικόνα στις ξένες αγορές, τελωνιακά-δασμολογικά θέματα κλπ.
Ομιλητές θα είναι έγκριτοι επαγγελματίες που ο καθένας από το δικό του γνωστικό αντικείμενο θα μεταδώσει μεστές-άμεσες ιδέες και πληροφορίες στους συμμετέχοντες σύνεδρους. Το συνέδριο απευθύνεται σε παραγωγούς τροφίμων και ποτών, επιχειρήσεις εμπορίας ελληνικών προϊόντων, σε εξαγωγικές επιχειρήσεις. Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ/άτομο.
Έκθεση της ένωσης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας των ΗΠΑ αναφέρει ότι 17% των ταξιδιωτών αναψυχής (leisure travelers), περίπου 17 εκατομμύρια ταξιδιώτες, είχαν συμμετοχή σε μορφές ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Σημειώνεται ότι η αναζήτηση γευστικών εμπειριών μέσω του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για το φαγητό και τα προϊόντα διατροφής είναι σε διαρκή αυξητική πορεία. Οι διεθνείς ταξιδιώτες ξεπέρασαν το 1δις σε ετήσια βάση και δημιουργούν κύκλο εργασιών 1τρις δολαρίων. Το ΦΑΓΗΤΟ είναι αναπόσπαστο τμήμα του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, βασικό στοιχείο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και ένα αυξανόμενο στοιχείο προσέλκυσης τουριστών. Η ΟΥΝΕΣΚΟ-UNESCO συμπεριέλαβε την Μεσογειακή Διατροφή στον Κατάλογο της ’υλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας μετά από το αίτημα που υπέβαλε η Ελλάδα από κοινού με την Ισπανία, την Ιταλία και το Μαρόκο.

Δηλώστε την συμμετοχή σας
Δηλώστε την συμμετοχή σας στο Συνέδριο της Μεσογειακής διατροφής εδώ:
http://agrorama.com/greekmediterraneandietclub/φόρμα-ενδιαφέροντος/

''Let's swing again" || Δώρος Δημοσθένους || Ένα μεγάλο party στον Κήπο του Μεγάρου || Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 21.00

Δώρος Δημοσθένους
«Let’s swing again»
με την χορευτική ομάδα Athens Lindy Hop
και το γυναικείο φωνητικό σύνολο "1-2-3 Swing''
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου || Στον Κήπο του Μεγάρου
21:00 || Προπώληση:7€, Είσοδος: 9
Ανακαλύψτε τα πουαντιγιέ φορέματα της γιαγιάς σας, τις τιράντες και τα ρετρό χτενίσματα, και ετοιμαστείτε για το πιο κεφάτο vintage πάρτι της χρονιάς στον Κήπο του Μεγάρου! Ως οικοδεσπότης ο Δώρος Δημοσθένους μας προσκαλεί όλους σε μια βραδιά κάτω απ’ τα αστέρια, γεμάτη μουσική, χορό και… old fashioned glamour.
Παρέα με τη χορευτική ομάδα Athens Lindy Hop και το γυναικείο φωνητικό σύνολο«1,2,3 Swing», ο Δώρος Δημοσθένους θα τραγουδήσει ερωτικά ξένα και ελληνικά ρετρό τραγούδια σε αισθαντικές τζαζ διασκευές και αστραφτερά swing από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα μας ταξιδέψει σε μια εποχή γεμάτη ερωτισμό, χάρη και ομορφιά, αποφασισμένος να βάλει στην καθημερινότητά μας αυτό ακριβώς που της λείπει: Το άρωμα μιας άλλης εποχής. Το άρωμα του
Swing.
Swing σημαίνει αιωρούμαι, ταλαντεύομαι, ακριβώς γιατί η μουσική είναι χαρούμενη, γεμάτη ρυθμό και συνδυάζεται με τον αντίστοιχο χορό – το χορό που ζητούσε εκείνα τα χρόνια, ανάμεσα στα 1925 και 1945, ευκινησία και φαντασία.
Από τους καλύτερους ερμηνευτές που έχουν εκτιμήσει και εμπιστευτεί οι σπουδαιότεροι σύγχρονοι συνθέτες, ο Δώρος Δημοσθένους είναι ένα καλλιτέχνης χαμηλών τόνων, «ασυμβίβαστος μπροστά στα προστάγματα της μόδας». Ο μόνος που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του Έλληνα crooner στα βήματα των μεγάλων ξένων καλλιτεχνών εκείνης της εποχής, με πολλές συνεργασίες και εμφανίσεις στο ενεργητικό του, μετά τον δίσκο του  One for the road μας υποδέχεται στον φιλόξενο και δροσερό Κήπο του Μεγάρου, για να θυμηθούμε τραγούδια αγαπημένα των Μουζάκη, Σουγιούλ, Γιαννίδη και φυσικά να χορέψουμε με μουσικές από την εποχή και την ατμόσφαιρα των κλαμπ της Νέας Υόρκης του Μεσοπολέμου, διάχυτα όλα από τον ρυθμό του σουίνγκ, του τσάρλεστον, του μπλουζ και του ροκ εν ρολ.  
https://www.youtube.com/watch?v=VZhURfzInTQ Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου (Ώρα έναρξης: 21:00)   
Προπώληση εισιτηρίων: 7€
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 9€

Τα 10 πιο απομονωμένα μέρη για να μείνεις στον κόσμο.


​​Φανταστικά ξενοδοχεία κρυμμένα σε παγετώνες, δάση, ερήμους και ξεχασμένα νησιά.

Περισσότερα από 3.000.000 Ανταλλακτικά Εξοπλισμού Πληροφορικής


Επώνυμες οθόνες σε ποικιλία διαστάσεων και τιμών!


ΣΒΗΣΕ ΜΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ.

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 14-09-2014 / 1230 C
Α.Α. 29 / 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (14-9-2014) ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (17-9-2014) ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
1. ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (14-9-2014) ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ.
2. ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ (15-9-2014) ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.
3. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (16-9-2014) ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ , ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
4. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (17-9-2014) ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
5. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

Kαλάβρυτα 3Μέρες ΚΑΙ τα 2Ατομα+Spa 79€|-50%


Filoxenia Hotel & Spa - Καλάβρυτα

Καλάβρυτα με 79€ από 158€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

79€ από 158€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Καλάβρυτα, στο Filoxenia Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση ανά άτομο και για κάθε ημέρα διαμονής της Sauna ή του Jacuzzi ή του Hammam καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€79 από €158 Κέρδος €79 Έκπτωση 50%
Filoxenia Hotel & Spa - Καλάβρυτα
Καλάβρυτα


Περισσότερες Προσφορές

ALL INCLUSIVE στην Ερατεινή με 155€ από 310€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€155 από €310 -50%
Delphi Beach Hotel - Ερατεινή Φωκίδας
Ερατεινή Φωκίδας
ALL INCLUSIVE στο Delphi Beach επάνω στο κύμα ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Ερατεινή Φωκίδας μια ανάσα από το Γαλαξείδι, με 155€ από 310€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Ποτά, Καφέ φίλτρου, Τσάι, Κέικ, Μπισκότα, μίνι Σάντουιτς, Παγωτό, Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε Mini Club με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Πισίνας με θαλασσινό νερό και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

All Inclusive στην Αλεξανδρούπολη με 284€ από 568€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€284 από €568 -50%
5* Thraki Palace Hotel & Wellness Spa - Αλεξανδρούπολη
Αλεξανδρούπολη
ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Thraki Palace Hotel & Wellness Spa ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε Sea Side View δωμάτιο στην Αλεξανδρούπολη, με 284€ από 568€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Ποτά, Φρέσκο Παγωτό και Snacks! Για μικρούς και μεγάλους παρέχεται καθημερινά Πρόγραμμα δραστηριοτήτων καθώς και Προβολή ταινιών σε Θερινό Σινεμά! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου, Δωρεάν πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής και μια Ελεύθερη είσοδος στις εγκαταστάσεις του Spa! Κάθε Πέμπτη Ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Zωντανή Mουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χαλκιδική με 299€ από 600€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe Sea View δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €600 -50%
5* Porto Carras Meliton - Χαλκιδική
Χαλκιδική
299€ από 600€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών στο 5 αστέρων Porto Carras Grand Resort Meliton στη Χαλκιδική, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Deluxe Sea View or Marina View δωμάτιο! Προσφέρονται 2 Μπουκάλια Κρασί του Κτήματος Πόρτο Καρράς στο δωμάτιο κατά την άφιξη, 2 Physio Massage διάρκειας 30 λεπτών στο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας & Spa καθώς και Ελεύθερη Χρήση της Εσωτερικής Πισίνας! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

All Inclusive στη Λακόπετρα με 199€ από 398€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Bungalow

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας
Λακόπετρα
ALL INCLUSIVE στην Λακόπετρα Αχαΐας, στο Ionian Beach Hotel επάνω στο κύμα KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Bungalow, με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και σε Ποτά από το Pool Bar του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κάλαμος Αττικής 45€ από 90€ (-50%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Πρωινό σε δικλινο δωμάτιο, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

(Έκπτωση 50%)

€45 από €90 -50%
Dolphin Resort Hotel - Κάλαμος Αττικής
Κάλαμος Αττικής
45€ από 90€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο, 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες, μια ανάσα από την Αθήνα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Αγία Άννα Εύβοιας με 109€ από 219€ (-50%) για 3 ημέρες για έως ΚΑΙ 4 Άτομα σε Bungalow ή Studio

(Έκπτωση 50%)

€109 από €219 -50%
Club Agia Anna Summer Resort - Αγία Άννα Εύβοιας
Αγία Άννα Εύβοιας
109€ από 219€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στο Club Agia Anna Summer Resort, σε Bungalow ή Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο, μία συνεδρία Yoga, 2 Εκδρομές στους καταρράκτες του Δρυμώνα και στη Μονή Γαλατάκη στη Λίμνη με αρχηγό συνοδό καθώς και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Συμμετοχή σε Οικογενειακό Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων! Απολαύστε 3 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Τήνος με 89€ από 180€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€89 από €180 -51%
Porto Tango Hotel - Τήνος
Τήνος
89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Τήνο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Porto Tango Hotel! Για 2 Παιδιά έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καμένα Βούρλα με 295€ από 590€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€295 από €590 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
295€ από 590€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Άνδρος με 79€ από 160€ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€79 από €160 -51%
Andros Holiday Hotel - Άνδρος
Άνδρος
79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Άνδρο μόλις 15 μέτρα από το κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο με μερική Θέα Θάλασσα και Πρωινό, στο Andros Holiday Hotel! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και ένα Καλάθι Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Απολαύστε για 3 ημέρες τη φιλοξενία και τη σπάνια ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κάντια Αργολίδας με 287€ από 587€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 51%)

€287 από €587 -51%
5* Kandia's Castle Hotel Resort & Thalasso - Κάντια Αργολίδας
Κάντια Αργολίδας
287€ από 587€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Κandia's Castle Hotel Resort & Thalasso 20 λεπτά από το Ναύπλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ & Βραδινό) σε Deluxe Double Room με Θέα Θάλασσα στην Κάντια! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Προσφέρονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην Παραλία και στην Πισίνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ορεινή Κορινθία με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Αρχοντικό Κεφαλάρι - Ορεινή Κορινθία
Ορεινή Κορινθία
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!