Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Max Keiser: «Η Ελλάδα έχει δεχτεί εχθρική επίθεση»

Max Keiser: «Η Ελλάδα έχει δεχτεί εχθρική επίθεση»
Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη 28 Ιουνίου ο οικονομικός αναλυτής και ακτιβιστής Μαξ Κάιζερ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του μιλά για «την κατάληψη της Ελλάδας που στοχεύει στην αρπαγή της περιουσίας της»
Τον γνωστό οικονομικό αναλυτή, παρουσιαστή, παραγωγό και ακτιβιστή με έντονη δράση κατά των εταιρειών-συμβόλων της παγκοσμιοποίησης, όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan, Μαξ Κάιζερ, συνάντησαν τα «Επίκαιρα» σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, σε μια από τις αρκετές επισκέψεις του στην Ελλάδα, την περίπτωση της οποίας παρακολουθεί στενά.
Ο Μαξ Κάιζερ «αποκαλύπτει»:
- Τι κρύβεται πίσω από την τρόικα και τη συνταγή της.
- Πώς σχεδιάζεται και εκτελείται η αρπαγή των εθνικών περιουσιών.
- Ποιες χώρες έχουν σειρά μετά την Ελλάδα.
- Ποιοι είναι οι στόχοι αυτών που κρύβονται πίσω από την επίθεση στην Ευρώπη.
- Γιατί έχουν διαλέξει ως βιτρίνα τη Γερμανία.
- Ποιο ρόλο παίζουν οι ΗΠΑ.
- Ποιο θα είναι το μέλλον της Ευρωζώνης.
Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα:
- Τα κέντρα ισχύος και οι διαμορφωτές της πολιτικής των ΗΠΑ: Ποιοι στηρίζουν ποιους και πώς παίζουν σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ισραήλ.
- Απίστευτο έγκλημα: Πώς χάθηκαν επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ και ευκαιρίες ανάπτυξης τη στιγμή που η χώρα βυθίζεται στην ύφεση και την ανεργία.
- Ενώ η Γερμανία είναι το πραγματικό πρόβλημα της Ευρωζώνης, κάποιοι από τους εταίρους προχωρούν σε σκοτεινούς σχεδιασμούς για εξωθήσουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό περιθώριο.
- Νέο κόμμα ετοιμάζει ο Τσίπρας: Πώς σχεδιάζει τη μετεξέλιξη του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.
- Ακτινογραφία των ελληνικών τραπεζών: Οι ισολογισμοί, τα προβλήματα, τα «κόκκινα» δάνεια. Ποιες τράπεζες βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.
- Αλβανία και «soft-borders»: Η βραδυφλεγής βόμβα των Βαλκανίων.
- Συνεντεύξεις:
- Νίκος Νικολόπουλος, υφυπουργός Εργασίας: Θέλουμε να επαναφέρουμε τη μετενέργεια και τις συλλογικές συμβάσεις. - Γιάννης Μηλιός, μέλος της οικονομικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ: Η χειρότερη εξέλιξη θα είναι η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΘΒΕ στο Βερολίνο

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετείχε στο Φεστιβάλ «Voicing Resistance», που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στις 17 Ιουνίου στο Θέατρο Ballhaus Naunynstrasse με τη σκηνική ανάγνωση του έργου «Η δική μου Αραβική Άνοιξη» του Σωτήρη Χατζάκη.
Διαβάστε περισσότερα
εδώ

Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός και δωροεπιταγή με ένα μόνο κλικ!

Αγαπητοί αναγνώστες,
Υποδεχόμαστε το φετινό καλοκαίρι κάνοντας… βιβλιοθεραπεία!
Αυτό το καλοκαίρι μην ξεχάσετε να κάνετε ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αν είστε μέλη, ή ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ, αν δεν είστε, μέσα από το site μας μέχρι 19/08/2012. Έτσι, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε το περιοδικό μας στο χώρο σας και να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις και εκδηλώσεις μας, θα κερδίσετε μια δωροεπιταγή 2 € για την επόμενη αγορά σας από το www.psichogios.gr και θα μπείτε σε κλήρωση για μια υπέροχη κρουαζιέρα στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, το νέο iPad, πολλά βιβλία, δωροεπιταγές των 100 € των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και άλλα συλλεκτικά δώρα!
Στην Ελληνική Λογοτεχνία σάς προτείνουμε να διαβάσετε την πρωτοεμφανιζόμενη Δανάη Κριεζιώτου και σας επισημαίνουμε την επανακυκλοφορία του πρώτου μυθιστορήματος της Πένυς Παπαδάκη που βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Η Ελένη Δαφνίδη και η Γεωργία Δεμίρη μας υπόσχονται απολαυστικές στιγμές γεμάτες χιούμορ, αισιοδοξία και έρωτες, και κερδίζουμε και ένα e-book της επιλογής μας με την αγορά του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ.
Η Σόφι Κινσέλα θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό της με το νέο της δροσερό βιβλίο, ενώ ο Μάθιου Ντικς, στα ίχνη του βιβλίου ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, μας χαρίζει μια συγκινητική ιστορία αγάπης, πίστης και φαντασίας - με το τέλειο μυθιστόρημα για οποιονδήποτε είχε κάποτε έναν πραγματικό φίλο… αληθινό ή όχι.
Δύο νέοι τίτλοι προστίθενται στη νέα σειρά CRIME καθώς και μία επανέκδοση. Ο πατριάρχης της σουηδικής αστυνομικής λογοτεχνίας Χένινγκ Μάνκελ στήνει μια σκοτεινή ιστορία μυστηρίου ενώ ο Χάρι Μπίνγκαμ αφουγκράζεται τους νεκρούς για τη διαλεύκανση ενός πολύπλοκου μυστηρίου. Τέλος, η Κάριν Σλότερ συνεχίζει να κρατάει τα σκήπτρα της αμερικανικής αστυνομικής λογοτεχνίας και όχι μόνο…
Μπείτε σε κλήρωση για το νέο iPad
και απολαύστε την ανάγνωση σε νέα διάσταση με περισσότερα από 500 e-books από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ!
Μη χάσετε τη συναρπαστική διασκευή του κλασικού παραμυθιού της Χιονάτης,
Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ, που βασίζεται στην ομότιτλη ταινία, καθώς επίσης και το νέο βιβλίο της Άλισον Νόελ! Τέσσερα νέα και πολλά ακόμη εφηβικά βιβλία θα συντροφεύσουν τα νεανικά όνειρά σας και θα σας ταξιδέψουν!
Φρέσκοι νέοι τίτλοι
παιδικής λογοτεχνίας για παιδιά από 4 έως 13 ετών και ένα εξαιρετικό βιβλίο εκπαιδευτικού χαρακτήρα για το Μουσείο της Ακρόπολης που κυκλοφορεί και στα αγγλικά αποτελούν εγγυημένες βιβλιοπροτάσεις για τους μικρούς μας φίλους!
Διασκεδάστε με τη νέα σειρά κλασικών παραμυθιών με ήχους και βάλτε τις νεράιδες
Disney στις αποσκευές των διακοπών σας!

Μεγάλη Πανελλαδική Συνάντηση του Άρδην στην Θεσσαλία

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΠΑΝΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ / ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ
ΚΔ : FM 17003025

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : ΠΑΝΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ - "ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ"
ΣΤΙΧΟΙ : ΠΑΝΟΣ ΦΑΛΑΡΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ : ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗΣ, ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BARCODE : 5201364730250
Κ Υ Κ Λ Ο Φ Ο Ρ Ε Ι Τ Η Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Α 2 Ι Ο Υ Λ Ι Ο Υ 2 0 1 2

1) ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ
2) ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
3) ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
- Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε πρώτο του single "Ανοιχτή Ακρόαση" :
http://www.fmrecords.net/~fmpartners/tracks/Anoihti_Akroasi.zip
Μια νέα εξαιρετική φωνή, ο Πάνος Μαρτίνος κάνει τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία με το cd single «Ανοιχτή ακρόαση», που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Πρόκειται για μία ακρόαση που μας συστήνει ένα νέο καλλιτέχνη, ο οποίος, παράλληλα με τις πανεπιστημιακές και έχοντας ολοκληρώσει τις μουσικές του σπουδές του, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, που, όπως λέει, πάντα αγαπούσε .
Στην απόφασή του αυτή βρήκε υποστηρικτές τον γνωστό στιχουργό Πάνο Φαλάρα και τους συνθέτες Κώστα Λογοθετίδη, Τρύφωνα Κουτσουρέλη, Βαγγέλη Βασιλείου που του εμπιστεύθηκαν τα τραγούδια τους, αλλά και τον Κώστα Καλημέρη που επιμελήθηκε όλη την παραγωγή.
Το cd single «Ανοιχτή ακρόαση» περιλαμβάνει τρία τραγούδια («Ανοιχτή ακρόαση», «’λλη μια φορά», «Αγάπα με λιγότερο») που αποτελούν προπομπό της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Ο Πάνος Μαρτίνος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Θεωρίας Μουσικής και Αρμόνιου στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου, αλλά και φωνητικής στο Fame Studio & Vocal Art Academy με την Julie Massino. Στο βιογραφικό του προστίθενται live σε διάφορα καφέ και κλαμπ, ενώ έχει συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα σε συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ναύπλιο... ένας προορισμός 4 εποχών

Ναύπλιο: 88€ για ένα 3ήμερο για όλη την οικογένεια στα Stork Apartments
Ναύπλιο: 88€ για ένα 3ήμερο για όλη την οικογένεια στα Stork Apartments.Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο οικογενειακά με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι!
Πάρος, Παροικιά: 225€ για 5ήμερο για 2 άτομα στο Apollon Hotel σε (double ή twin δωμάτιο) δωμάτιο

Πάρος, Παροικιά: 225€ για 5ήμερο για 2 άτομα στο Apollon Hotel σε (double ή twin δωμάτιο), με πρωινό, με transfer από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο. Περάστε ένα μοναδικό 5ήμερο στην πανέμορφη Πάρο, ένα νησί γεμάτο γοητεία, ανεμελιά και φυσική ομορφιά, σε μία τοποθεσία μόλις 50 μέτρα από οργανωμένη πλαζ!

Σίφνος, Πλατύς Γιαλός: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα Evdokia studios

Σίφνος, Πλατύς Γιαλός: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα Evdokia studios. Η Σίφνος και ειδικά τα Evdokia studios, αποτελούν το ιδανικό ορμητήριο για κάθε περιήγηση σας στο νησί,ενώ η πανοραμική θέα από τα δωμάτια, που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, προσφέρει την καλύτερη αφορμή για ξεκούραση και χαλάρωση!

Αίγινα: 98€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1

Αίγινα: 98€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1. Πάρτε μία ανάσα δροσιάς, ζήστε ένα υπέροχο 6ήμερο στο γραφικό χωριό της Αγίας Μαρίνας και γευτείτε τις υπέροχες σπεσιαλιτέ του νησιού μόνο με 98€!!!

Λευκάδα:58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Άγιο Νικήτα

Λευκάδα:58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Άγιο Νικήτα. Ξεκινήστε το καλοκαίρι σας με τον καλύτερο τρόπο, ένα μαγευτικό τριήμερο με το Ιόνιο στα πόδια σας σε μια από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας!!!

Ο χορός διώχνει τους δράκους

Ο χορός διώχνει τους δράκους
Στις κόρες και τις μαμάδες τους είναι αφιερωμένο το "Coca", που γιορτάζεται κάθε χρόνο στην επαρχία Ρεντονέλα στη νοτιοανατολική Ισπανία.
Οι γυναίκες φορούν λευκά ρούχα και χορεύουν έναν ιδιαίτερο χορό, έχοντας τις κόρες τους ανεβασμένες στους ώμους.
Και αυτό γιατί....
Read more: http://www.i-diadromi.com/2012/06/blog-post_7441.html

Ενημέρωση δραστηριότητας ΟΔΙΚ

Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, θα πραγματοποιήσει
εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα την "αντιμετώπιση πολυτραυματία", την Πέμπτη 28/6/2012 και
ώρα 13:30 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (γυάλινο κτίριο της πρώην
Νομαρχίας).

Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι περίπου 6 ώρες με κύρια θέματα τον αεραγωγό, ακινητοποιήσεις,
αφαίρεση κράνους, αυχενικός κηδεμόνας, απεγκλωβισμοί κλπ. Θα χρησιμοποιηθούν όχημα για
απεγκλωβισμούς και 3 (live) μοντέλα.
Για κάθε πληροφορία καλέστε 6945 413954.

Μιχάλης Βιολάρης ~ Το δελφινοκόριτσο

Έφυγε ο Βασίλης, ήρθε ο Γιάννης - Στον εισαγγελέα Καβάλας τα μέλη της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, μετά των οποίων δύο πρώην των ειδικών δυνάμεων και ένας γνωστός δικηγόρος της πόλης

Οκτώ δισ. ευρώ, το κόστος των "λουκέτων" στις επιχειρήσεις
Έφυγε ο Βασίλης, ήρθε ο Γιάννης

Το Euronews θα "μιλάει" και ελληνικά

Το πρώτο ελληνικό smartphone από την MLS

Σωθήκαμε μόνοι μας, δεν μας έσωσε το ΔΝΤ

Δισεκατομμυριούχοι οι Έλληνες νανοτεχνολόγοι, αν ήταν στην Κίνα

Στον εισαγγελέα Καβάλας τα μέλη της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, μετά των οποίων δύο πρώην των ειδικών δυνάμεων και ένας γνωστός δικηγόρος της πόλης

Παραιτήθηκε και ο "υφυπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου", Γιώργος Βερνίκος

Παντρεύθηκε την καθηγήτριά του

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Το μάτι μου το αλλήθωρο … που τρέχει στον κατήφορο!
Θέσεις εργασίας στις «Παιδικές Εξοχές Μάκρης»

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Ράπανος! Παιδική χαρά … πριν ακόμα ξεκινήσουν

Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων αεροπόρων στη Θάσο

Θανατηφόρο τροχαίο στον Έβρο

Συνάντηση εργασίας για το ΕΣΠΑ στον Δήμο Κομοτηνής

Συλλήψεις στην Κομοτηνή για αρχαιοκαπηλία

Για την έγκριση του απολογιστικού πίνακα του Δήμου Κομοτηνής συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ στην Καβάλα

Ημερίδα για τον Τουρισμό και την Βιοποικιλότητα στην Ξάνθη

Μετεκλογικές περιοδείες Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Ροδόπη

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και Παγκύπριας Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων

Τι αλλάζει ο Βενιζέλος, σε όνομα, σύμβολα, πρόσωπα, καταστατικό του ΠΑΣΟΚ

20 ορειβατικοί σύλλογοι στην 29η Βορειοελλαδική Συνάντηση στην Ροδόπη

Ληστές στην Καβάλα πέταξαν χειροβομβίδα για να διαφύγουν

Συναυλία για τους σκοπούς της Αντικαρκινικής Εταιρείας Κομοτηνής

Τι γίνεται με την ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη;

Θέμα συνεργασία θα θέσουν οι επαγγελματίες της Κομοτηνής με την ομάδα «Φιλαδελφία»

Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων! Σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση θα τις δείτε…

Η Ελένη Λουκά έκανε βουντού τον Σαμαρά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Το χειρότερο καλοκαίρι για τις παραλίες στο Φανάρι της Ροδόπης

Σάλος στην Εύβοια: Έπιασε τον άνδρα της με άλλον στην παραλία!

5 ασθένειες που «προλαβαίνει» ο ύπνος
Μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων για διείσδυση στις κορυφαίες αγορές και βιώσιμη ανάπτυξη

Τελειώνουν οι θυρίδες και στην Ελβετία

Σάλος στην Εύβοια: Έπιασε τον άνδρα της με άλλον στην παραλία!

Τουρκία: Έτοιμη για διακοπή εξαγωγών ηλεκτρικού ρεύματος προς τη Συρία

Πάτρα: Συνελήφθη 31χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη

Η βρετανική αστυνομία εντοπίζει τους ταραξίες... μέσω smartphone

Διαγράφεται ελληνικό χρέος 1,4 εκατ. ευρώ με δωρεά Μαρινάκη

Το εξώφυλλο των Placebo «κατέστρεψε» τη ζωή του

Άκουσε Adele και ξύπνησε από κώμα

Τι θα συμβεί αν ρίξεις μια σακούλα σκουπιδιών μέσα σε ηφαίστειο; (Video)

Οδηγός λεωφορείου έκανε τους επιβάτες να τρέμουν!

Independent Greek Net

Το Δάσκαλο εγδάρασι κι άλλους πολλούς έπνιξαν κι όλους τους αποδέλοιπους στη φυλακή τσι ρίξαν
ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ H ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Πλήρη τα απόρρητα βουλγαρικά έγγραφα 1950-1967
Οι ομοιότητες του Σχεδίου Μάρσαλ με το σημερινό Σχέδιο Διάσωσης και τα ελληνικά παιχνίδια
Η ομιλία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ώπη
Με «ανταλλάγματα» προχωρεί η Συμφωνία Επανεισδοχής Μεταναστών μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας
Ο χρυσός της Χαλκιδικής 2000 φορές κάτω του κόστους σε Μπόμπολα και Goldman Sachs
Μήνυση κατά της Λ. Κανέλλη κατέθεσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης
Καράογλου: Το Μακεδονίας-Θράκης στέλνει συμβολικό εθνικό μήνυμα
Παραλίγο να τον πνίξουν γιατί μιλούσε ελληνικά
Μητροπολίτης Άνθιμος: Δεν θα τους δώσουμε το όνομα Μακεδονία
H αεροπορική εταιρεία Aegean προτείνει διακοπές στην "Βόρεια Κύπρο"
Τακτική κατασυκοφάντησης της Ελλάδας από τον Γκρουέφσκι
Oι Τσάμηδες διεκδικούν το υπουργείο Πολιτισμού της Αλβανίας!
H Αυστραλία τιμά τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
"Κόβουν" πρόστιμα σε καταστηματάρχες μπροστά στα μάτια των παράνομων αλλοδαπών με τα σεντόνια απλωμένα
Δεν άρεσε στα Σκόπια η επανασύσταση του Μακεδονίας - Θράκης
Απίστευτη πρόκληση: Εθνική Τούρκων της Θράκης!
Μυστική συνάντηση Ελλήνων αξιωματούχων με την αντιπολίτευση της πΓΔΜ για την ονομασία μιας οδού
Εξαιρούνται οι...ανεγκέφαλοι: Η Άντζελα Δημητρίου θα "τραγουδήσει" στην κατεχόμενη Κύπρο;
Διαπραγματεύοντας τη Εθνική Ασφάλεια και Εδαφική Ακεραιότητα της Ελλάδος

Άλλη μια Σύνοδος, ή η γιορτή των… ζητιάνων

Άλλη μια Σύνοδος, ή η γιορτή των… ζητιάνων
Συναγερμός για την πορεία του ευρώ
Πώς θα ξεκολλήσει η Γερμανία από το μοτίβο της άρνησης
Τρομολαγνεία ... made in Germany
Τρομολαγνεία ... made in Germany
Τους 40 βαθμούς θα αγγίξει η θερμοκρασία την Τρίτη
Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις
Την Τετάρτη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ
Ανοδος των βάσεων στο 1ο επιστημονικό πεδίο, πτώση στο 2ο και 4ο
Συνάντηση Αβραμόπουλου και Νταβούτογλου την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη
Μήνυμα στήριξης των ΗΠΑ στην Ελλάδα από τον Μπαράκ Ομπάμα στον πρωθυπουργό
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Βασίλης Ράπανος στον πρωθυπουργό
Τραγουδάμε με τον Πλέσσα για τα ελληνικά σχολεία της Πόλης
Πρόγραμμα ανασυγκρότησης «δέκα πυλώνων» από τον Αυστριακό οικονομολόγο Κ.Άιγκινγκερ
Το Eurogroup θα εξετάσει άμεσα τη προσφυγή της Κύπρου σε βοήθεια, λέει ο Γιούνκερ
Σε έκτακτη συνεδρίαση συνέρχεται το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ
Σε κρατική βοήθεια, περίπου 1 δισ. ευρώ, προσβλέπει και η ιταλική τράπεζα MPS
Μήνυμα στήριξης του ελληνικού τουρισμού από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Παρέμβαση του EFSF στην δευτερογενή αγορά ομολόγων ζητά ο Νοβότνι της ΕΚΤ
Μόνιμες διαπραγματευτικές επιτροπές με την τρόικα στο υπουργείο Εργασίας
Στον ΟΟΣΑ ανατέθηκε η δραστική μείωση της γραφειοκρατίας σε 13 τομείς-κλειδιά
Δίας Ιχθ.: Στο 85,86% η συμμετοχή της Tethy Ocean
Μινωικές Γραμμές: Παράταση ναύλωσης 3 πλοίων
ΟΤΕ: Συνεργασία με το διεθνή οργανισμό Inmarsat
Attica Bank: Συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα
Intracom Defense: Σύμβαση 2,7 εκατ. $ με Raytheon
J&P ΑΒΑΞ: Αισιοδοξεί για το 2013
ΠΛΑΚΡ: Επιστροφή κεφαλαίου 0,07€ και ΜΟΔ 25 εκατ.
Η Ευρωκλινική Παίδων κλείνει 10 χρόνια

Το παρασκήνιο της παραίτησης Βερνίκου

Το παρασκήνιο της παραίτησης Βερνίκου
Από το Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκε ότι η θέση του Γιώργου Βερνίκου δεν θα αναπληρωθεί, και έτσι ο υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης θα παραμείνει ως μοναδικός πολιτικός προϊστάμενος του χώρου. [...]
Ο Στουρνάρας στη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη

Θεωρείται ωστόσο δεδομένο ότι αμφότεροι οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, έχουν δώσει την έγκρισή τους για την επιλογή Στουρνάρα. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
The Other Horror
Πόλεμος κατά Ιράν στον κυβερνοχώρο

Νέες τακτικές κατά της τρομοκρατίας αναζητά η Νιγηρία

Μοχάμεντ Μόρσι: Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αιγυπτίων, χωρίς εξαιρέσεις

E.E: Ιστορική η εκλογή του Μόρσι στην Αίγυπτο

Ο δρόμος για τη Δαμασκό περνά από τη Μόσχα

ΗΠΑ απειλούν Συρία και Ρωσία απειλεί ΗΠΑ λόγω RF-4E!

East Timor: A Lesson in Why the Poorest Threaten the Powerful

«Έτοιμη» η Χαμάς να τηρήσει την εκεχειρία αν κάνει το ίδιο και το Ισραήλ

Προς εναβρυνομένους «εξευρωπαϊστές» και «προοδευτικούς»

Το Ισραήλ ζητεί διεθνή επέμβαση στη Συρία

Η CIA «βοηθάει» αντιπάλους του Ασαντ να παραλάβουν όπλα

Παρατείνεται η αγωνία στην Aίγυπτο

Αρση κυρώσεων από την Τουρκία

The Cold War Between Turkey And Iran

Συρία: Στους 120 οι νεκροί από συγκρούσεις και βομβαρδισμούς

Επίθεση Ταλιμπάν σε ξενοδοχείο της Καμπούλ

Νιγηρία: Νεκρός ο αρχηγός της Μπόκο Χαράμ

Ο Σαμαράς ξεκινά περιοδεία στην Ευρώπη

Ο Σαμαράς ξεκινά περιοδεία στην Ευρώπη
Ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει σε μια εκστρατεία εξωστρέφειας για την Ελλάδα, προκειμένου να επικοινωνήσει στις ευρωπαϊκές κοινωνίες το μήνυμα για μια Ελλάδα που αλλάζει, να επανακαθορίσει τις συμμαχίες της χώρας, και να κερδίσει το χαμένο έδαφος. [...]
Στις Βρυξέλλες οι “τρεις” τον Ιούλιο

Στην έκτακτη Σύνοδο του Ιουλίου αναμένεται να ταξιδέψουν μαζί στις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης, προκειμένου να διαπραγματευτούν ως ενιαίο εθνικό μέτωπο. [...]
Από το Μαξίμου… στον ΣΚΑΪ

Ο γνωστός δημοσιογράφος υπηρέτησε στο Μέγαρο Μαξίμου τους τελευταίους μήνες, αρχικά ως διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Λουκά Παπαδήμου, και στη συνέχεια ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί θητείας Παναγιώτη Πικραμμένου. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Άξονας Μόσχας-Τελ Αβίβ κατά Τουρκίας & ισλαμιστών - Εκτάκτως ο Β.Πούτιν στο Ισραήλ!
Είσαι Ορθόδοξος; Λάθος! Είσαι και Ελληνας; Λάθος μέγα!

Τα αρνητικά σημεία της επικράτησης του ΕΑΜ στην Ελληνική ύπαιθρο κατά την διάρκεια της Κατοχής σύμφωνα με τον Ιστορικό Mark Mazower

Ποιος ο λόγος ύπαρξης των ‘Gay Pride’;

Σάμος-Η σημερινή κατάσταση.....

Εχεις προσβληθεί από τους αεροψεκασμούς; Κάνε το παρακάτω τεστ!

Με την ένδειξη «ΜΚ» θέλουν να μπαίνουν οι Σκοπιανοί στην Ελλάδα!

Ομάδα ακτιβιστών διαρρέει απόρρητα έγγραφα που αφορούν δωροδοκίες από Γερμανούς κατασκευαστές όπλων

Η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνικότητα της Λαδόξερας

Η Κρήτη τιμά τον Ήρωα της

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤHΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ!!

Γραμμή "φινλανδοποίησης" της Ελλάδας από τον Αβραμόπουλο! χαράς ευαγγέλια για τους Τούρκους

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ "ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΟΝΟΣΙΑ... ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ....

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Τούρκων επεκτατιστών!!!!

"Στόλισαν" τα Τίρανα με το σύνθημα I ❤ Çamëria! - Τι κάνουν οι άλλοι και τι εμείς...

Το εκδοτικό κατεστημένο άρχισε ήδη το ροκάνισμα -και- της νέας κυβέρνησης...

Ένα εκατομμύριο λιγότεροι Έλληνες μέσα σε μια δεκαετία..!

Προς γενική σύρραξη - Εγκλωβισμός τουρκικού RF-4E από ελληνικό A/A Osa-AKM! (βίντεο)

Ο 33χρονος εφοπλιστής Πέτρος Νομικός αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την διάσωση της Ελλάδας

Η τρόικα ζητάει …ραντεβού την Κυριακή

www.marketbeast.gr
Η τρόικα ζητάει …ραντεβού την Κυριακή
Νοβότνι: Αντικατάσταση της ΕΚΤ από EFSF στη δευτερογενή αγορά ομολόγων
«Αποκλεισμένη» από την κοινή αγορά η Ελλάδα
Κρούγκμαν: «Ξεχάστε την Ελλάδα – Είναι χαμένη υπόθεση»
Πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Η Τρόικα «φέρνει» τρεις νέους σκληρούς όρους
Βεστερβέλε: Καμία έκπτωση στην Ελλάδα »

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
ΓΙΑ «ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ» ΜΙΛΑ Η ΑΓΚΥΡΑ Ερωτηματικά και μυστήριο
Θέλει ο Μογγόλος να κρυφτεί και η Ιστορία δεν τον αφήνει

Μικρή Πατρίδα

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Μπαγίς «Οι Τούρκοι δεν επιθυμούν πλέον να ζήσουν στην ΕΕ»

ΣτΕ: Κατάργηση αντιτρομοκρατικού νόμου στην Τουρκία

Στα πρόθυρα πολέμου η Τουρκία με την Συρία «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Τουρκία: Υπήρχε και δεύτερο αεροσκάφος που δέχτηκε συριακά πυρά «Το δεύτερο αεροπλάνο δεν χτυπήθηκε τελικά από τα συριακά πυρά».

Στο μηχανισμό στήριξης προσφεύγει η Λευκωσία

Παραιτήθηκε ο Β. Ράπανος

Η κρίση στη Συρία, η Τουρκία και οι ευρωπαίοι σύμμαχοι

How does Turkey do it?

Ρεν: Τις επόμενες εβδομάδες το μνημόνιο για τις ισπανικές τράπεζες

Υπερβάσεις ή διάλυση;

Έβγαλαν "νοκ άουτ" τους τεχνοκράτες του Ράιχενμπαχ

Σοκ στη Βαγδάτη: Οι ΗΠΑ δίνουν 24 επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι στους Κούρδους

Thoughts on the Syrian Downing of a Turkish Warplane

Συρία: Η Τουρκία με ψέμματα προσπαθεί να παρασύρει το ΝΑΤΟ

Η έλευση του αρχιφασίστα

Αλβανία: Εγκαινιάστηκε στα Τίρανα ο ορθόδοξος καθεδρικός ναός της Αναστάσεως

Δικαίωση των θέσεων Ομόνοιας – ΚΕΑΔ για την απογραφή: Καταπέλτης κατά της Αλβανίας η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Ο Αχμέτ που "έραψε μεγάλο κοστούμι" για τη χώρα του.Ο νεο-οθωμανισμός ...σε κρίση

Financial Times: Αναφορά στο πρόβλημα που έχει ο Ερντογάν με τον "Γκιουλέν"

Ο «ξεροκέφαλος» Σαμαράς και το... αυτί

Ιστοσελίδα για κυνομαχίες σε server της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης!!!

Έπεσε στη θάλασσα από το Κνωσός Παλλάς
Ο γάμος και η Έλενα

Ιστοσελίδα για κυνομαχίες σε server της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης!!!

Βρήκε χρήματα και τα παρέδωσε στην αστυνομία

Αχιλλέας Μπέος:"Με απήγαγαν ως όμηρο στις φυλακές Ναυπλίου"

Είναι tablet PC και κοστίζει μόλις 40 δολάρια

Πιέζει και η Moody΄s την Ισπανία, υποβαθμίζοντας 28 τράπεζες της χώρας

Σκότωσε τα παιδιά της, πετώντας τα από το μπαλκόνι

Μεταναστεύστε στη Βουλγαρία για να εργαστείτε στην Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε η συμμορία με τα καλάσνικοφ

Ο υπερήλιξ κύριος με το τικ στον ώμο...

Με 1,2 εκ. ευρώ στον ΟΟΣΑ "απαλλασσόμαστε" από τα βαρίδια της γραφειοκρατίας

Σαμαράς προς Ράπανο: Περαστικά για το πρόβλημα της υγείας σου

Υπέκυψε και η Κύπρος

Τροφές που "φτιάχνουν" επίπεδη κοιλιά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Εξ όνυχος τον λέοντα: Μερικά παραδείγματα περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Επέτειος μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Κομοτηνή

Οι Πόντιοι της Αμερικής κρατούν άσβεστη τη μνήμη της Γενοκτονίας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»

5ο Αντάμωμα Απανταχού Αναγεννησιωτών