Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός και δωροεπιταγή με ένα μόνο κλικ!

Αγαπητοί αναγνώστες,
Υποδεχόμαστε το φετινό καλοκαίρι κάνοντας… βιβλιοθεραπεία!
Αυτό το καλοκαίρι μην ξεχάσετε να κάνετε ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αν είστε μέλη, ή ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ, αν δεν είστε, μέσα από το site μας μέχρι 19/08/2012. Έτσι, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε το περιοδικό μας στο χώρο σας και να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις και εκδηλώσεις μας, θα κερδίσετε μια δωροεπιταγή 2 € για την επόμενη αγορά σας από το www.psichogios.gr και θα μπείτε σε κλήρωση για μια υπέροχη κρουαζιέρα στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, το νέο iPad, πολλά βιβλία, δωροεπιταγές των 100 € των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και άλλα συλλεκτικά δώρα!
Στην Ελληνική Λογοτεχνία σάς προτείνουμε να διαβάσετε την πρωτοεμφανιζόμενη Δανάη Κριεζιώτου και σας επισημαίνουμε την επανακυκλοφορία του πρώτου μυθιστορήματος της Πένυς Παπαδάκη που βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Η Ελένη Δαφνίδη και η Γεωργία Δεμίρη μας υπόσχονται απολαυστικές στιγμές γεμάτες χιούμορ, αισιοδοξία και έρωτες, και κερδίζουμε και ένα e-book της επιλογής μας με την αγορά του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ.
Η Σόφι Κινσέλα θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό της με το νέο της δροσερό βιβλίο, ενώ ο Μάθιου Ντικς, στα ίχνη του βιβλίου ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, μας χαρίζει μια συγκινητική ιστορία αγάπης, πίστης και φαντασίας - με το τέλειο μυθιστόρημα για οποιονδήποτε είχε κάποτε έναν πραγματικό φίλο… αληθινό ή όχι.
Δύο νέοι τίτλοι προστίθενται στη νέα σειρά CRIME καθώς και μία επανέκδοση. Ο πατριάρχης της σουηδικής αστυνομικής λογοτεχνίας Χένινγκ Μάνκελ στήνει μια σκοτεινή ιστορία μυστηρίου ενώ ο Χάρι Μπίνγκαμ αφουγκράζεται τους νεκρούς για τη διαλεύκανση ενός πολύπλοκου μυστηρίου. Τέλος, η Κάριν Σλότερ συνεχίζει να κρατάει τα σκήπτρα της αμερικανικής αστυνομικής λογοτεχνίας και όχι μόνο…
Μπείτε σε κλήρωση για το νέο iPad
και απολαύστε την ανάγνωση σε νέα διάσταση με περισσότερα από 500 e-books από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ!
Μη χάσετε τη συναρπαστική διασκευή του κλασικού παραμυθιού της Χιονάτης,
Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ, που βασίζεται στην ομότιτλη ταινία, καθώς επίσης και το νέο βιβλίο της Άλισον Νόελ! Τέσσερα νέα και πολλά ακόμη εφηβικά βιβλία θα συντροφεύσουν τα νεανικά όνειρά σας και θα σας ταξιδέψουν!
Φρέσκοι νέοι τίτλοι
παιδικής λογοτεχνίας για παιδιά από 4 έως 13 ετών και ένα εξαιρετικό βιβλίο εκπαιδευτικού χαρακτήρα για το Μουσείο της Ακρόπολης που κυκλοφορεί και στα αγγλικά αποτελούν εγγυημένες βιβλιοπροτάσεις για τους μικρούς μας φίλους!
Διασκεδάστε με τη νέα σειρά κλασικών παραμυθιών με ήχους και βάλτε τις νεράιδες
Disney στις αποσκευές των διακοπών σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: