Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ναύπλιο... ένας προορισμός 4 εποχών

Ναύπλιο: 88€ για ένα 3ήμερο για όλη την οικογένεια στα Stork Apartments
Ναύπλιο: 88€ για ένα 3ήμερο για όλη την οικογένεια στα Stork Apartments.Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο οικογενειακά με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι!
Πάρος, Παροικιά: 225€ για 5ήμερο για 2 άτομα στο Apollon Hotel σε (double ή twin δωμάτιο) δωμάτιο

Πάρος, Παροικιά: 225€ για 5ήμερο για 2 άτομα στο Apollon Hotel σε (double ή twin δωμάτιο), με πρωινό, με transfer από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο. Περάστε ένα μοναδικό 5ήμερο στην πανέμορφη Πάρο, ένα νησί γεμάτο γοητεία, ανεμελιά και φυσική ομορφιά, σε μία τοποθεσία μόλις 50 μέτρα από οργανωμένη πλαζ!

Σίφνος, Πλατύς Γιαλός: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα Evdokia studios

Σίφνος, Πλατύς Γιαλός: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα Evdokia studios. Η Σίφνος και ειδικά τα Evdokia studios, αποτελούν το ιδανικό ορμητήριο για κάθε περιήγηση σας στο νησί,ενώ η πανοραμική θέα από τα δωμάτια, που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, προσφέρει την καλύτερη αφορμή για ξεκούραση και χαλάρωση!

Αίγινα: 98€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1

Αίγινα: 98€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1. Πάρτε μία ανάσα δροσιάς, ζήστε ένα υπέροχο 6ήμερο στο γραφικό χωριό της Αγίας Μαρίνας και γευτείτε τις υπέροχες σπεσιαλιτέ του νησιού μόνο με 98€!!!

Λευκάδα:58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Άγιο Νικήτα

Λευκάδα:58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Άγιο Νικήτα. Ξεκινήστε το καλοκαίρι σας με τον καλύτερο τρόπο, ένα μαγευτικό τριήμερο με το Ιόνιο στα πόδια σας σε μια από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: