Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΒΑΝΗ

Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη σας εύχεται Καλό Πάσχα και σας παρουσιάζει τα νέα του βιβλία!

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο μας site!
Ενημερωθείτε για τα νέα βιβλία, για τις προσεχείς εκδόσεις, για τα best sellers! Εμπιστευθείτε τις προτάσεις μας και κάντε μια επιτυχημένη επιλογή για εσάς και τους φίλους σας! Δείτε σε βίντεο συνεντεύξεις συγγραφέων και παρουσιάσεις βιβλίων! Μάθετε για τις εκθέσεις βιβλίου και τις εκδηλώσεις του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη! Διαβάστε επίκαιρα θέματα στο άρθρο της εβδομάδας! Πάρτε μια ιδέα για το τι θα μαγειρέψετε στη συνταγή της ημέρας! Ενημερωθείτε για πολιτιστικές επιλογές! Πληροφορηθείτε σχετικά με τη διατροφή και την ομορφιά! Γελάστε με τα ανέκδοτα! Διαβάστε άρθρα αναφορικά με τη σωστή χρήση της γλώσσας!
Λογοτεχνικές προτάσεις Διαβάστε για το νέο βιβλίο του Πάολο Κοέλο
Το Ο νικητής είναι μόνος είναι γεμάτο σκέψεις για την προσωπική δύναμη και τα αθώα όνειρα που χειραγωγούνται ή καταστρέφονται από την επιτυχία.
Εκτυλίσσεται μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, στον κόσμο της μόδας και του κινηματογράφου, στο φεστιβάλ των Καννών.
Ο Ιγκόρ, ένας επιτυχημένος και πλούσιος Ρώσος επιχειρηματίας, ψάχνει κάποιον να θυσιάσει στο όνομα της αγάπης για να στείλει ένα μήνυμα στην πρώην γυναίκα του, την Εύα.
Καθώς πάντα πίστευε ότι η ζωή του μαζί της ήταν μέρος ενός θεϊκού σχεδίου, της είχε πει ότι θα κατέστρεφε κόσμους ολόκληρους για να την ξαναφέρει κοντά του αν ποτέ την έχανε. Καθώς εκτυλίσσεται η ιστορία και εκτροχιάζεται η ηθική, έρχεται στην επιφάνεια η πάλη μεταξύ μιας δύναμης του κακού, που παίρνει σάρκα και οστά στο πρόσωπο ενός καθ έξη δολοφόνου, και της κοινωνίας.
Πασχαλινές προτάσεις για παιδιά

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣ. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤiΣ ΑΚΑΔΗΜΑϊΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ «ΣΥΝΘΕΣΗ»

Στο 2ο Πανελλήνιου Φεστιβάλ Σχολών Χορού που διοργάνωσε το Πανελλήνιο Σωματείου Χορού και Ρυθμικής στο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Απριλίου, το Κέντρο Τέχνης «Σύνθεση» είχε 15 συμμετοχές με 15 διακρίσεις (περισσότερες διακρίσεις από όλες τις σχολές) Συμμετείχαν Σχολές Χορού από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, το Βόλο, τα Τρίκαλα, τη Βέροια, την Καρδίτσα, τη Λειβαδιά και τα Μέγαρα.Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Pierre Louis Birnard, Thorpe Rowen, Dimitro Ivanof Kiril.
Τα παιδιά που συμμετείχαν συνόδευαν οι δασκάλες τους κα Κατερίνα Τσιάρα και κα Πέγκυ Παπαντωνίου η υπεύθυνη της σχολής κα Βάσω Φωτιάδου καθώς και αρκετοί γονείς.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η υψηλή ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στο Κέντρο Τέχνης «Σύνθεση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πάρα πολλές κατηγορίες δεν δόθηκαν Πρώτα Βραβεία μιας και οι κριτές βαθμολογούσαν προφανώς σύμφωνα με τα στάνταρ των χωρών από όπου ήρθαν.
Αυτό βέβαια εμείς το βλέπουμε θετικά γιατί μας προκαλεί να ώστε να βάλουμε ακόμη υψηλότερους στόχους.
Τα παιδιά που διακρίθηκαν και μας έκαναν υπερήφανους για άλλη μια φορά με τις επιδόσεις τους είναι:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8-10 ΕΤΩΝ
ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 3ο Βραβείο
ΒΑΜΒΑΚΑ ΡΕΝΙΑ – ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΝΟΡΑ – ΙΑΤΡΟΥΔΗ ΡΟΔΟΥΛΑ – ΚΟΥΡΚΛΗ ΣΟΦΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΖΗΝΑ – ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΒΙΒΗ – ΤΟΥΜΠΕΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 2ο Βραβείο
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 3ο Βραβείο
ΤΟΥΜΠΕΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 3ο Βραβείο
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
ΝΤΟΥΕΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ Έπαινος
ΒΑΜΒΑΚΑ ΡΕΝΙΑ – ΤΟΥΜΠΕΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10-12 ΕΤΩΝ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 3ο Βραβείο
ΚΟΥΤΖΟΥΧΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 3ο Βραβείο
ΦΙΔΑΝΗ ΣΑΝΙΑ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 3ο Βραβείο
ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 2ο Βραβείο
ΚΑΛΠΑΚΤΣΗ ΣΟΦΙΑ – ΚΟΥΤΖΟΥΧΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ – ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 12-14 ΕΤΩΝ
ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 3ο Βραβείο
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ – ΜΡΣΤΑΘΗ ΓΙΩΤΑ – ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ – ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ – ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΝΝΑ – ΦΙΔΑΝΗ ΣΑΝΙΑ
ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ 2ο Βραβείο
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ – ΜΑΡΣΤΑΘΗ ΓΙΩΤΑ – ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ – ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ – ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΝΝΑ – ΦΙΔΑΝΗ ΣΑΝΙΑ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ Έπαινος
ΜΑΡΣΤΑΘΗ ΓΙΩΤΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14-16 ΕΤΩΝ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 2ο Βραβείο
ΜΟΣΧΟΝΗ ΘΕΑΝΩ
Επίσης στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού που διοργανώθηκε στην Θες/νίκη 10-11 και 12 Απριλίου από την Εταιρεία Στήριξης Χορού «Τερψιχόρης ‘Έργα» πήρε μέρος η Θεανώ Μοσχόνη η οποία στο Σύγχρονο Ατομικό πήρε το 3ο Βραβείο.

Εαρινή Συναυλία με τη Sinfonietta και τις παιδικές Χορωδίες των Δήμων Χανίων και Ηρακλείου.

Ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Πολιτιστική Επιχείρηαη, με την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, διοργανώνουν την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2009, στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, ώρα 21.30, με είσοδο ελεύθερη, Εαρινή Συναυλία με τη Sinfonietta Ορχήστρα Δωματίου του Δήμου Χανίων την Παιδική Χορωδία του Δήμου Χανίων και την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου Υψίφωνος : Κατερίνα Δοξαστάκη Μεσόφωνος : Μυρτώ Γεωργιάδου Διεύθυνση Ορχήστρας : Αλέξανδρος Μυράτ. Διεύθυνση Παιδικής Χορωδίας Δ. Χανίων : Γιώργος Καλούτσης Διεύθυνση Παιδικής Χορωδίας Δ. Ηρακλείου : Κατερίνα Τσαγκαράκη Θα ερμηνεύσουν τα έργα : G.B. Pergolesi "Stabat mater" L. Delibes "Missa breve" W.A.Mozart "Ave verum" Κεντρικός Χορηγός Εκδηλώσεων ΔΗΠΕΧ : ΑΝΕΚ LINES

Επίσκεψη του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Βελιγραδίου

Επίσκεψη του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Βελιγραδίου στη Θεσσαλονίκη
Στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο θεάτρων ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Βελιγραδίου (Σερβίας) Bozidar Djurovic και η μεταφράστρια και συνεργάτης του Gaga Rosic παρακολούθησαν την Παρασκευή 10 Απριλίου την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Βασιλιάς Ληρ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στο Βασιλικό Θέατρο, σε μετάφραση Διονύση Καψάλη και σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού με πρωταγωνιστή τον Νικήτα Τσακίρογλου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες, για την παρουσίαση της παράστασης του Κ.Θ.Β.Ε. Βασιλιάς Ληρ , στο Εθνικό Θέατρο του Βελιγραδίου, στις 29 και 30 Μαΐου 2009.

Διαψεύδει Παυλίδη η κόρη του

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Στον αέρα το ψέμα Παυλίδη για το διαμέρισμα Και η κόρη του πρώην υπουργού δήλωσε στην Προανακριτική ότι ο πατέρας της ήταν γνώστης του πραγματικού τιμήματος ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Δημήτρης Τζάθας
Έκθετο άφησε τον Αριστοτέλη Παυλίδη με τη χθεσινή της κατάθεση η κόρη του Αγγελική όσον αφορά το τίμημα του διαμερίσματός της στο Νέο Ψυχικό.
Κι ενώ ο πρώην υπουργός δήλωσε στον ανακριτή πως το διαμέρισμα αγοράστηκε από την κόρη του αντί περίπου 156.000 ευρώ, η ίδια ανέφερε στην Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης πως δόθηκαν συνολικά 235.000 ευρώ.

Μετακομίζει ανατολικά η Αθήνα

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΗ Αθήνα πάει Μεσόγεια Την ένταξη 250.000 στρεμμάτων στο σχέδιο πόλης προβλέπει το νέο Ρυθμιστικό για την πρωτεύουσα ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κώστας Ντελέζος
Μετακομίζει ανατολικά η Αθήνα μέσα στα ερχόμενα είκοσι χρόνια!
Την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης στο σχέδιο πόλης περιοχών του Λεκανοπεδίου της Αθήνας, τον περιορισμό της δόμησης στις εξωαστικές ζώνες, καθώς και τη δημιουργία ενός «πυκνού» δικτύου Μετρό που θα καλύπτει το 85% των αναγκών μετακίνησης στην Αττική, προβλέπει το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας- Αττικής.

Ντάουνερ: "Eίναι καιρός οι Κύπριοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους"

ΑΠΟ ΤΟ infognomonpolitics Σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις εντός και εκτός Κύπρου έστειλε σήμερα ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ.
Τόνισε ότι είναι καιρός οι Κύπριοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να λύσουν μόνοι τους τα προβλήματά τους και όχι, όπως είπε, "να περιμένουν τους Ρώσους ή το θείο Σαμ να μπει στην πόλη και να λύσει εκείνος το Κυπριακό".
Ο κ. Ντάουνερ τόνισε ότι οποιαδήποτε ξένη παρέμβαση στη διαδικασία των συνομιλιών πρέπει να περιοριστεί στα Ηνωμένα Έθνη και οι τρίτες χώρες δεν θα πρέπει να αναμιχθούν άμεσα στη διαδικασία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΙΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις εκλογές του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη που διενεργήθηκαν στις 29 Μαρτίου 2009 εκλέχθηκαν ανάλογα με τον αριθμό ψήφων που έλαβαν οι κάτωθι: 1. Κεχαγιά Μαρία2. Ζορμπάς Στυλιανός 3. Κυριακίδου Κυριακή 4. Καϊόγλου Κυριακή 5. Κεχαγιάς Συμεών 6. Φούντογλου Σταυρούλα 7. Δουβαρτζίδης Σωκράτης Αναπληρωματικά μέλη 1. Καϊόγλου Σωτηρία 2. Τσιλφίδου Αναστασία 3. Γιακισικλής Πέτρος Εξελεγκτική επιτροπή: Πρόεδρος: Κεχαγιάς Λεωνίδας Μέλος: Παυλίδης Βασίλειος Μέλος: Φούντογλου Αθανάσιος οι οποίοι συγκροτήθηκαν σε σώμα στις 5 Απριλίου 2009 ως εξής: Πρόεδρος: Κεχαγιά Μαρία Αντιπρόεδρος: Ζορμπάς Στυλιανός Γραμματέας: Κυριακίδου Κυριακή Ταμίας: Καϊόγλου Κυριακή Υπεύθ.: Τμήματος νεολαίας Κεχαγιάς Συμεών Υπεύθ. Δημοσίων σχέσεων: Δουβαρτζίδης Σωκράτης Υπεύθ. Χορευτικού τμήματος: Φούντογλου Σταυρούλα Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής και αρχίζει από σήμερα, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού του Συλλόγου. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΙΤΗ ΡΟΔΙΤΗΣ - Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΚ:50100 ΤΗΛ. & FAX 2461071646, 6945871226 www.mps-roditi.gr mpsroditi@gmail.com

Μικρό Φεστιβάλ 2

Δελτίο Τύπου «Μικρό Φεστιβάλ 2» - μία συνάντηση νέων θεατρικών σχημάτων
25 Απριλίου – 17 Μαΐου 2009 Η Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Μικρό Φεστιβάλ», μία συνάντηση νέων θεατρικών σχημάτων.
Το «Μικρό Φεστιβάλ» πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2008 στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία της Ούγκα Κλάρα.
Η πρώτη διοργάνωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού. Το «Μικρό Φεστιβάλ 2» θα πραγματοποιηθεί από 25 Απριλίου έως και 17 Μαΐου 2009 στο Χώρο Τέχνης 3ος Όροφος, Καθολικών 4, τηλέφωνο 231053747.
Στο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται συνολικά 8 παραστάσεις, 6 εργαστήρια και μία έκθεση φωτογραφίας.
Μεταξύ αυτών θα παρουσιαστεί μία παράσταση χοροθεάτρου, μία παιδικού θεάτρου, ένας μονόλογος και μία μουσικοθεατρική παράσταση. Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου και του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση. Στο «μικρό φεστιβάλ» θα λάβουν μέρος οι ομάδες:
25-26 Απριλίου Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι με το έργο Μια φορά την εβδομάδα του Ρένου Πρελορέτζου, στις 21:30
27-28 Απριλίου Θέατρο του παπουτσιού πάνω στο δέντρο με το έργο Ένα μπαλόνι μυστικά των Β. Παπαδημητράκη, Ν. Καραγιάννη, παιδικό θέατρο, στις 18:00
3-4 Μαΐου Θέατρο χωρίς σύνορα με το έργο Και μετά τίποτε της Μαργκερίτ Ντυράς, στις 21:30
5-6 Μαΐου Εργαστήρι Υποκριτικής Ούγκα Κλάρα σε συνεργασία με τη Φοιτητική Εβδομάδα του Α.Π.Θ. με την παράσταση Τρία σε ένα, στις 21:30
7-8 Μαΐου Levantes Dance με την παράσταση Theatre Room Temperature Romance των Ελένη Εδιπίδη και Bethanie Harrison, στις 21:30
10-11 Μαΐου Εταιρεία Μουσικού Θεάτρου Εικ’ Άσμα με το έργο Υπόθεση Κάφκα του Φραντς Κάφκα, στις 21:30
12 Μαΐου Ανθή Θάνου και Παναγιώτης Κούλελης με την παράσταση Πικάντικα Παραμύθια,μόνο για ενήλικες, στις 21:30
13 Μαΐου No Knock Entry με τη μουσικοθεατρική παράσταση Paravan, στις 21:30 Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και έξι εργαστήρια–workshops: 30 Απριλίου Θεατρικό Μακιγιάζ από τη Μαρία Σαββαΐδου, ώρα 17:00-20:00
5-6 Μαΐου Αναζητώντας την χαμένη ανάγνωση, workshop υποκριτικής από τον σκηνοθέτη Γιάννη Ρήγα, ώρα 16:00-19:00
8 Μαΐου Σκηνική μάχη, workshop με τον Βαγγέλη Μανιτάκη, ώρα 16:00-19:00
9 Μαΐου Workshop Κινησιολογίας από τις χορογράφους Ελένη Εδιπίδη και την Bethanie Harrison, ώρα 12:00-16:00
15 & 17 Μαΐου Εισαγωγή στο σωματικό θέατρο, workshop από την performer Αλίκη Δουρμάζερ, ώρες: 16:00-20:00 & 11:00-15:00
16 Μαΐου Μάσκες για τους Όρνιθες του Αριστοφάνη, workshop από τον σκηνογράφο Νίκο Καλαϊτζίδη, ώρες: 16:00-19:00
Τέλος, σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: Το ταξίδι μιας αγελάδας στο café Cofix, Λώρη Μαργαρίτη 11, με φωτογραφίες από όλες τις παραστάσεις και τα δρώμενα που παρουσίασε η Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα από το 2004 έως και σήμερα. Ταυτότητα της εκδήλωσης: Οργάνωση: Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα
Χρόνος διεξαγωγής: 25 Απριλίου – 17 Μαΐου 2009
Τόπος διεξαγωγής: Χώρος Τέχνης 3ος Όροφος, Καθολικών 4, Θεσσαλονίκη
Εισιτήρια: 15 ευρώ, φοιτητικό 10 ευρώ, εισιτήρια
Πληροφορίες: 2310 535747, www.ougaklara.gr
Ώρες παραστάσεων: 21:30 εκτός από Θέατρο του παπουτσιού πάνω στο δέντρο,Ένα μπαλόνι μυστικά που είναι παιδική παράσταση και έχει ώρα έναρξης: 18:00 Πληροφορίες για τα εργαστήρια–workshops:
Αριθμός συμμετεχόντων: 10-15 άτομα ανά εργαστήριο.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα εργαστήρια θα πρέπει να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση on–line στην ιστοσελίδα www.ougaklara.gr ή να φέρνουν την αίτηση αυτοπροσώπως στην Καθολικών 4 κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, 2310535747
Ποσό συμμετοχής:
Μονοήμερα workshop: 15 ευρώ
Διήμερα workshop: 25 ευρώ
Υπεύθυνη Επικοινωνίας:
Δάφνη Μουστακλίδου, 6972294695, dafni@ougaklara.gr Πρόγραμμα Μικρού Φεστιβάλ 2

Επίθεση με γερές πλάτες!!! ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Κυριακή 12 Απρίλη 2009 σελ. 23

Επίθεση με γερές πλάτες!!! ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Κυριακή 12 Απρίλη 2009 σελ. 23 Μεγαλύτερη η απαιτητικότητα της φετινής μάχης.
Η μάχη των Συμβάσεων δυναμώνει. Σημαντικοί αγώνες, με πρωτοπόρα τα σωματεία και τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε εξέλιξη, με αιχμή τις κλαδικές ή επιχειρησιακές Συμβάσεις.
Επιβεβαιώνεται και μ' αυτόν τον τρόπο ότι η κρίση, πέρα από τις όποιες διαστάσεις της, αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για να επιβάλει το κεφάλαιο ακόμα μεγαλύτερη μείωση στην τιμή στην οποία αγοράζει την εργατική δύναμη.
typografeio
Στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ σας συντρόφια πόσο αγοράζετε την εργατική δύναμη...
Όσο και να ψάξαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε πουθενά την επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ του κκε!!! (μπορεί κάποιος να βοηθήσει).
ΔΕΝ ΠΑΤΕ me to ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ...
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ να βοηθήσετε τους κομματικούς εργαζόμενους να κάνουν καμιά απεργία, μπας και ξεπεράσουν το φράγμα τον 720 ευρώ. (μικτά)-- www.typografeio.blogspot.com
Διαδικτυακό βήμα ιδιοκτητών τυπογραφείων, βιβλιοδετείων, προεκτύπωσης.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «Ο ΛΟΓΟΣ»

ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «Ο ΛΟΓΟΣ»(101,1 και 101, 6 FM STEREO) ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» Δευτέρα, 13 Απριλίου, 17:00 – 18:00 Συζήτηση Η εξέλιξη του θέματος των Εγκλωβισμένων (1974-2009) Η πολιτική και νομική διάσταση Καλεσμένοι Ζαχαρίας Κουλίας, Βουλευτής ΔΗΚΟ Νίκος Φαλάς, Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής Καρπασίας Συντονίζει: Χρήστος Ιακώβου

Πρόγραμμα από Μ. Δευτέρα 13 - Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Πρόγραμμα παραστάσεων από Μ. Δευτέρα 13 – Κυριακή 26 Απριλίου 2009 Από Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου έως Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2009 όλες οι σκηνές του Κ.Θ.Β.Ε. αργούν.
Από Τετάρτη 22 Απριλίου ως Κυριακή 26 Απριλίου 2009 στις σκηνές του ΚΘΒΕ παρουσιάζονται οι παραστάσεις:
Βασιλιάς Ληρ, του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ Σε νέα μετάφραση Διονύση Καψάλη και σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού με τον Νικήτα Τσακίρογλου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Παραστάσεις: Τετάρτη (λαϊκή) & Κυριακή 7 μ.μ, Πέμπτη (λαϊκή), Παρασκευή, Σάββατο 9 μ.μ
Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία 22€, Φοιτητικό 15€, Λαϊκή 12€.
Ματωμένος Γάμος του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα Σε μετάφραση Νίκου Γκάτσου και σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη.
Παραστάσεις: Τετάρτη & Σάββατο 6 μ.μ (λαϊκή). & 9 μ.μ., Πέμπτη (λαϊκή) & Παρασκευή 9 μ.μ., Κυριακή 7 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία 22€, Φοιτητικό 15€, Λαϊκή 12€.
Rock story, της Λείας Βιτάλη Σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια με πρωταγωνιστές την Άννα Φόνσου και τον Μαρίνο Δεσύλλα.
Παραστάσεις: Τετάρτη & Σάββατο 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ., Πέμπτη (λαϊκή) & Παρασκευή 9 μ.μ., Κυριακή 7 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία 22€, Φοιτητικό 15€, Λαϊκή 12€.
Το Κ.Θ.Β.Ε. σε συνεργασία με τους Δήμους Δυτικής Θεσσαλονίκης προσφέρει για τους δημότες των Δήμων της Δυτικής Θεσσαλονίκης τα εισιτήρια του Rock Story στην τιμή των 12 €.
Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών1Χ4: Τέσσερεις παραστάσεις σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο Επιστροφή στον Παράδεισο, του Φίλιπ Ρίντλεϊ σε σκηνοθεσία Αναστασίας Ρεβή
Παραστάσεις: Τετάρτη 22/4/ 2009, ώρες: 6 μ.μ. & 9 μ.μ. Κυριακή 26/4/2009, ώρα 7 μ.μ.
Σαν τα Σκυλιά, του Ρίτσαρντ Ζάιντλικ σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή
Παράσταση: Πέμπτη 23/4/2009, ώρα: 9.00 μ.μ.Που είναι ο Τάσος που Ερωτεύτηκα;, της Χαρούλας Αποστολίδου σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη
Παράσταση: Παρασκευή 24/4/2009, ώρα 9 μ.μ.2η Ευκαιρία, του Γιώργου Ηλιόπουλου σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά
Παραστάσεις: Σάββατο 25/4/2009, ώρες 6 μ.μ. & 9 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία 22€, Φοιτητικό 15€
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Βασιλικό Θέατρο Ερωτευμένος Πειρατής, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
Παραστάσεις: Από Τρίτη 21/4 –Κυριακή 26/4/2009, ώρα 11 π.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 10 €
Πληροφορίες-ΚρατήσειςΤο ωράριο Λειτουργίας των Ταμείων την Μ. Εβδομάδα διαμορφώνεται ως εξής:Ταμείο Βασιλικού Θεάτρου: Από Μ. Δευτέρα Μ. Πέμπτη 9.30 π.μ. – 5.30 μ.μ. Ταμείο στο «Ολύμπιον»: Μ. Δευτέρα - Μ. Τετάρτη 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ., Μ. Τρίτη – Μ. Πέμπτη 10:00π.μ. -2:00μ.μ. & 5:00 -9:00μ.μ.
Μετά την Δευτέρα του Πάσχα το ωράριο λειτουργίας των ταμείων ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα
Ώρες λειτουργίας ταμείων: Τρίτη – Κυριακή 9.30 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ.
Τηλ. κρατήσεων: 2310 288000 Ώρες λειτουργίας ταμείου «Ολύμπιον»: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10-2μ.μ. και 5-9 μ.μ., Τετάρτη και Σάββατο:10-6 μ.μ., Τηλ. Κρατήσεων: 2310 223211

1X4: Τέσσερεις παραστάσεις σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο

1X4: Τέσσερεις παραστάσεις σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στην προσπάθειά του να φέρει σε επαφή το κοινό με τα νέα έργα της σύγχρονης ελληνικής και ξένης δραματουργίας και με τις νέες σκηνοθετικές προσεγγίσεις, έχει καθιερώσει από πέρσι τον κύκλο παραστάσεων 1Χ4.Φέτος παρουσιάστηκαν στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών τέσσερα έργα, δύο ελληνικά:
Που είναι ο Τάσος που Ερωτεύτηκα; της Χαρούλας Αποστολίδου σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη και 2η Ευκαιρία του Γιώργου Ηλιόπουλου σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά και δύο ξένα:
Σαν τα Σκυλιά του Ρίτσαρντ Ζάϊντλικ, σε μετάφραση-σκηνοθεσία, Γλυκερίας Καλαϊτζή και Επιστροφή στον Παράδεισο του Φίλιπ Ρίντλεϊ, σε μετάφραση-σκηνοθεσία, Αναστασίας Ρεβή. Οι παραστάσεις αυτές θα παρουσιάζονται στο Μικρό θέατρο της Μονής Λαζαριστών σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο από την Τετάρτη 22 Απριλίου ως την Κυριακή 24 Μαΐου 2009.
Λίγα Λόγια για το κάθε έργο Που είναι ο Τάσος που Ερωτεύτηκα;
Ένα έργο παρωδία της ίδιας μας της ζωής, στο οποίο, μέσα από κωμικές ανατροπές και σουρεαλιστικές συνευρέσεις, παρακολουθούμε την εξέλιξη ενός θυελλώδη έρωτα πολλά χρόνια αργότερα.
Το έργο έχει βραβευτεί με το Β΄ βραβείο στον διαγωνισμό Νέων Θεατρικών Συγγραφέων. Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιουρτσίδης Σκηνικά-κοστούμια: Γιώργος Πάτσας Μουσική: Ευθύμιος – Γιώργος Σαμαντζής Φωτισμοί: Κωστής Σιδηρόπουλος Επιμέλεια κίνησης: Πάολα Μυλωνά Βίντεο: Άντα Λιάκου Στίχοι τραγουδιών: Γεράσιμος Μπαμίχας Βοηθός σκηνοθέτη: Ρούλα Αγγελίδου Βοηθός σκηνογράφου: Καλλιόπη Εφραιμίδου Οργάνωση παραγωγής: Χριστίνα Ζαχαροπούλου Διανομή (με σειρά εμφάνισης) Ελισάβετ: Νινή Βοσνιάκου, Τάσος: Γρηγόρης Ποιμενίδης, Γκόλφω Αβράμογλου: Άννα Γιαγκώζη, Γενοβέφα Βερονίδου: Θηρεσία Μανωλούδη, Γιάκωβος Τραπεζανλίδης: Στέργιος Τζαφέρης, Φλώρα: Δέσποινα Σαρόγλου, Άντζελα: Πάολα Μυλωνά, Θρασύβουλος: Μίλτος Σαμαράς, Κρίτων Αβράμογλου: Γιώργος Ντουμούζης
Στο βίντεο που προβάλλεται στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί:
Μόνικα Αϊβάζογλου, Μαρία Ηλιάδου, Κατερίνα Μπαλτζή.
Μέχρι το σπαρακτικό φινάλε, οι θεατές είναι μάρτυρες της απερίγραπτης διαδικασίας μέσω της οποίας οι ήρωες χάνουν τον πραγματικό τους εαυτό και τα όνειρά τους.
Μοιάζουν να απαρνιούνται ένα κομμάτι του εαυτού τους, καθώς εγκαταλείπουν ο ένας τον άλλο και προχωρούν στην επικράτεια του συμβιβασμού και των τύψεων.
Συντελεστές
Μετάφραση-σκηνοθεσία: Γλυκερία Καλαϊτζή Σκηνικά-κοστούμια: Γιώργος Πάτσας Μουσική: Κοσμάς Εφραιμίδης Φωτισμοί: Κωστής Σιδηρόπουλος Επιμέλεια κίνησης: Κώστας Γεράρδος Δραματουργική επιμέλεια: Αμαλία Κοντογιάννη Βοηθός σκηνοθέτη: Τάσος Αγγελόπουλος Βοηθός σκηνογράφου: Καλλιόπη Εφραιμίδου Οργάνωση παραγωγής: Χριστίνα Ζαχαροπούλου Διανομή (με σειρά εμφάνισης) Άλεξ: Ειρήνη Μουρελάτου, Νηλ: Αργύρης Γκαγκάνης, Ρέη: Ιορδάνης Αϊβάζογλου, Βίκυ: Μαρίζα Τσάρη. Επιστροφή στον Παράδεισο
Μια ρόκ ιστορία, βίας και αναρχίας.
¨Ένα έργο νοσταλγικό, σαρκαστικό, άγριο.
Η ποίηση του λόγου του μοιάζει με σιδερένια γροθιά...
Μια κωμωδία που μοιάζει με ελεγεία, ένα έργο χωρίς συναισθηματισμούς, βίαιο και ανατριχιαστικά διασκεδαστικό.
Συντελεστές
Μετάφραση Σκηνοθεσία: Αναστασία Ρεβή Σκηνικά – Κοστούμια: Γιώργος Πάτσας Φωτισμοί: Κωστής Σιδηρόπουλος Βοηθός σκηνογράφου: Καλλιόπη Εφραιμίδου Οργάνωση παραγωγής: Χριστίνα Ζαχαροπούλου Διανομή (με σειρά εμφάνισης) Τράβις Φλαντ: Κώστας Ζαχαράκης, Τόρτσι Σπάρκς: Μισέλ Βάλεϊ, Ρίο Σπάρκς: Εύη Σαρμή, Μις Θειάφι: Πάολα Μυλωνά, Μις Κηροζίνη: Βαλεντίνα Φαίδωνος
Μια ιστορία αναζήτησης, απολογισμού και ανταπόδοσης.
Ένα παιχνίδι υποχρεώσεων και επιθυμιών.
Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής κι ένα βαρύ χρέος που τη σκεπάζει.
Υπάρχουν άραγε απολαύσεις;
Ή μήπως τις δημιουργούμε μόνοι μας για να έχουμε αφορμή να είμαστε δυστυχισμένοι;
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Τάκης Τζαμαργιάς Σκηνικά-κοστούμια: Γιώργος Πάτσας Μουσική: Δημήτρης Ζαβρός Κίνηση: Πάολα Μυλωνά Επεξεργασία Βίντεο: Άντα Λιάκου Φωτισμοί: Κωστής Σιδηρόπουλος Βοηθός σκηνοθέτη: Σμαρώ Κώτσια Βοηθός σκηνοθέτη β΄: Τζένη Καραβίτη Βοηθός σκηνογράφου: Καλλιόπη Εφραιμίδου Οργάνωση παραγωγής: Χριστίνα Ζαχαροπούλου, Ιωάννα Λιάκου
Διανομή με σειρά εμφάνισης
Αντώνης: Στέργιος Τζαφέρης, Μίμης: Χρήστος Παπαστεργίου, Κίμων: Μιχάλης Γούναρης, Αναστασία: Θάλεια Σκαρλάτου
Πρόγραμμα Παραστάσεων Εναλλασσόμενου Ρεπερτορίου 1Χ4 Τα έργα θα παρουσιάζονται από την Τετάρτη 22 Απριλίου ως την Κυριακή 24 Μαΐου 2009 σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Τετάρτη 22 /4 Επιστροφή στον Παράδεισο, 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ.Πέμπτη 23/4 Σαν τα σκυλιά, 9 μ.μ. (λαϊκή)Παρασκευή 24/4 Πού είναι ο Τάσος που ερωτεύτηκα; 9 μ.μ.Σάββατο 25/4 2η Ευκαιρία, 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ.Κυριακή 26/4 Επιστροφή στον Παράδεισο, 7 μ.μ.Τετάρτη 29/4 Πού είναι ο Τάσος που ερωτεύτηκα; 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ.Πέμπτη 30/4 Επιστροφή στον Παράδεισο 9 μ.μ.
ΜΑΪΟΣ
Σάββατο 2/5 Σαν τα σκυλιά, 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ Κυριακή 3/5 2η Ευκαιρία, 7 μ.μΤετάρτη 6/5 Σαν τα σκυλιά, 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ.Πέμπτη 7/5 2η Ευκαιρία, 9 μ.μ. (λαϊκή)Παρασκευή 8/5 Επιστροφή στον Παράδεισο, 9 μ.μ.Σάββατο 9/5 Πού είναι ο Τάσος που ερωτεύτηκα; 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ.Κυριακή 10/5 Σαν τα σκυλιά, 7 μ.μ.Τετάρτη 13/5 2η Ευκαιρία, 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ. Πέμπτη 14/5 Πού είναι ο Τάσος που ερωτεύτηκα; 9 μ.μ. (λαϊκή)Παρασκευή 15/5 Σαν τα σκυλιά, 9 μ.μ.Σάββατο 16/5 Επιστροφή στον Παράδεισο, 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ.Κυριακή 17/5 Πού είναι ο Τάσος που ερωτεύτηκα; 7 μ.μ.Τετάρτη 20/5 Σαν τα σκυλιά, 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ.Πέμπτη 21/5 Επιστροφή στον Παράδεισο, 9 μ.μ. (λαϊκή)Παρασκευή 22/5 Πού είναι ο Τάσος που ερωτεύτηκα; 9 μ.μ.Σάββατο 23/5 2η Ευκαιρία 6 μ.μ. (λαϊκή) & 9 μ.μ.Κυριακή 24/5 Επιστροφή στον Παράδεισο, 7 μ.μ.
Τετάρτη & Σάββατο 6 μ.μ. & 9 μ.μ., Πέμπτη & Παρασκευή 9 μ.μ., Κυριακή 7 μ.μ. Τιμές Εισιτήριων
Γενική Είσοδός : 22€, Φοιτητικό: 15€, λαϊκές 12 €.
Πληροφορίες-Κρατήσεις Χώρος Παραστάσεων: Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
Διάρκεια Παραστάσεων: 22/4/2009 – 24/5/2009
Ώρες λειτουργίας ταμείων: 9.30 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ. Τηλ. κρατήσεων: 2310 288000Ώρες λειτουργίας ταμείου «Ολύμπιον»: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10-2μ.μ. και 5-9 μ.μ., Τετάρτη και Σάββατο:10-6 μ.μ., Τηλ. Κρατήσεων: 2310 223211
Χορηγοί επικοινωνίας - ΕΡΤ ΑΕ., ΕΡΤ 3
Με την υποστήριξη -TV100, fm100, Antenna Radio 97,5,
Πολιτιστικό site – ελculture
Χορηγός Μικρού Θεάτρου Μονής Λαζαριστών: HAIG

ΣΕΙΣΤΡΟΝ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ Συνεχίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού μας, μέσα από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας, το τμήμα Γυναικών της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας έδωσε και πάλι το παρόν με τις πανέμορφες και πρωτότυπες ιδέες στα πλαίσια των κατασκευών του Πασχαλινού Παζαριού 2009.
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά λειτουργεί το περίπτερο των Πασχαλινών δημιουργιών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου της Ευξείνου Λέσχης στο Πανόραμα (Λ. Πορφύρα 1, Βέροια), σε ειδικά διαμορφωμένο εκθετήριο.
Ώρες λειτουργίας 12:30 με 14:30 καθημερινά και μέχρι τη Μ. Πέμπτη.
Υπεύθυνοι περιπτέρου: Φωτιάδης Φιλοκτήμων, Αμοιρίδου - Πασχαλίδου Έφη, Δεϊρμεντζίδου Αγγελική. ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ
Λ. ΠΟΡΦΥΡΑ 1
Τ.Κ. 59100
ΒΕΡΟΙΑ
Τηλ. 2331028356 Fax 2331072060
info@elverias.gr ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ HERBRECHTINGEN "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ" Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια λειτουργίας του ο Σύλλογος Ποντίων Herbrechtingen "Οι Ακρίτες" σας προσκαλεί στις 25 Απριλίου 2009 στις παρακάτω εκδηλώσεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
A' μέροςOskar-Mozer-Halle, Herbrechtingen15.00 – 18:30- χαιρετισμοί- η ιστορία του Συλλόγου μέσω φωτογραφικού υλικού και βίντεο- μπουφέ με παραδοσιακές ποντιακές γεύσεις- θεατρικό σκέτς "Μια φορά και έναν καιρό"Β' μέρος Στο σπίτι του Συλλόγου, Herbrechtingen19:00 – 20:30- γλυκές γεύσεις του Πόντου, καφές και τσάι- ξενάγηση στον ιδιόκτητο χώρο του συλλόγου Γ' μέροςOskar-Mozer-Halle, Herbrechtingen20:30 – 03:00- χορός με Παρχαρίδη, Κογκαλίδη και Σαββίδη
Σας περιμένουμς όλους.
Ελάτε να ζήσουμε μαζί, ΕΝΤΑΜΑΝ, αυτή την τόσο σημαντική μέρα για εμάς,
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε: 0049 (0)172 919 4041, Νώντας Καλπακίδης
Σύλλογος Ποντίων Herbrechtingen "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ" Robert Bosch Str. 1289542 Herbrechtingen Τηλ.: 07324984483 Φαξ: 07324984484
akrites@web.de ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 8 Aπριλίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Νέο Δ.Σ. και νέα Ε.Ε. της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών
Ανακοινώνεται ότι η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009, και τη σύσκεψη των εκλεγέντων, την 3η Απριλίου 2009, έχει ως εξής:Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Δημήτρης Μελισσανίδης Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Φωτιάδης Γενικός Γραμματέας: Σάββας Καλεντερίδης Αν. Γεν. Γραμματέας: Έφη Μαυροπούλου Ταμίας: Γιώργος Κεπίδης Έφορος: Γιώργος Νικολαΐδης Μέλος: Άλκης Πασαλίδης Μέλος: Φένια Καρασαββίδου Μέλος: Άγης Αποστολίδης Ελεγκτική Επιτροπή Πρόεδρος: Κοντογιαννίδης Τάσος Μέλος: Ξανθόπουλος Θεόδωρος Μέλος: Ανδρεανίδης Γιώργος
Εύξεινος Λέσχη Αθηνών
Ψαρομηλίγκου 29,Κεραμεικός, Αθήνα
Προσωρινή Διεύθυνση: Φιλελλήνων 14
Τηλ. 2103316036 Φαξ:2103250421