Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη σας εύχεται Καλό Πάσχα και σας παρουσιάζει τα νέα του βιβλία!

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο μας site!
Ενημερωθείτε για τα νέα βιβλία, για τις προσεχείς εκδόσεις, για τα best sellers! Εμπιστευθείτε τις προτάσεις μας και κάντε μια επιτυχημένη επιλογή για εσάς και τους φίλους σας! Δείτε σε βίντεο συνεντεύξεις συγγραφέων και παρουσιάσεις βιβλίων! Μάθετε για τις εκθέσεις βιβλίου και τις εκδηλώσεις του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη! Διαβάστε επίκαιρα θέματα στο άρθρο της εβδομάδας! Πάρτε μια ιδέα για το τι θα μαγειρέψετε στη συνταγή της ημέρας! Ενημερωθείτε για πολιτιστικές επιλογές! Πληροφορηθείτε σχετικά με τη διατροφή και την ομορφιά! Γελάστε με τα ανέκδοτα! Διαβάστε άρθρα αναφορικά με τη σωστή χρήση της γλώσσας!
Λογοτεχνικές προτάσεις Διαβάστε για το νέο βιβλίο του Πάολο Κοέλο
Το Ο νικητής είναι μόνος είναι γεμάτο σκέψεις για την προσωπική δύναμη και τα αθώα όνειρα που χειραγωγούνται ή καταστρέφονται από την επιτυχία.
Εκτυλίσσεται μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, στον κόσμο της μόδας και του κινηματογράφου, στο φεστιβάλ των Καννών.
Ο Ιγκόρ, ένας επιτυχημένος και πλούσιος Ρώσος επιχειρηματίας, ψάχνει κάποιον να θυσιάσει στο όνομα της αγάπης για να στείλει ένα μήνυμα στην πρώην γυναίκα του, την Εύα.
Καθώς πάντα πίστευε ότι η ζωή του μαζί της ήταν μέρος ενός θεϊκού σχεδίου, της είχε πει ότι θα κατέστρεφε κόσμους ολόκληρους για να την ξαναφέρει κοντά του αν ποτέ την έχανε. Καθώς εκτυλίσσεται η ιστορία και εκτροχιάζεται η ηθική, έρχεται στην επιφάνεια η πάλη μεταξύ μιας δύναμης του κακού, που παίρνει σάρκα και οστά στο πρόσωπο ενός καθ έξη δολοφόνου, και της κοινωνίας.
Πασχαλινές προτάσεις για παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: