Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο νικητής του διαγωνισμού για το Καρπενήσι.


​​​​Μήπως είστε εσείς ο τυχερός που κέρδισε τη φθινοπωρινή απόδραση στο πολυτελές Hellas Country;

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Στη χώρα μας έχουμε πολλούς κυνηγούς, άτομα που αγαπούν το κυνήγι, το όπλο τους, τα σκυλιά τους, τη φύση, και που χάρη σε αυτά τα άτομα, και πρέπει να το πούμε αυτό, έχουν αποφευχθεί πολλές άσχημες καταστάσεις όπως πυρκαγιές, αλλά έχουν χάρη στη συμβολή τους σωθεί και ανθρώπινες ζωές.
Θα μπορούσα να γράψω αρκετά πράγματα για το κυνήγι, για τα θηράματα, για όπλα, μόνο που το άρθρο μου έχει να κάνει με ένα «διαφορετικό» κυνήγι, του οποίου η περίοδος άνοιξε με την έλευση στη χώρα μας της Τρόικα και του Δ.Ν.Τ.
Ένα …. «κυνήγι», που η «κυβέρνηση» ΔΕΝ είδε πως θα το προκαλέσει αργά η γρήγορα, αγνόησε τον κίνδυνο πως ο ΚΟΣΜΟΣ θα είναι ο κυνηγός, και εκείνη και τα «όργανα» της, τα θηράματα.
Έτσι είναι! Πως έλεγε η παροιμία εκείνη, «λαγός την φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του», θέλοντας να χαρακτηρίσει τον απερίσκεπτο;
Αυτό συνέβη και στις μέρες μας, με τις κυβερνητικές απερισκεψίες, τις απειλές, και τους εκφοβισμούς γενικότερα.
Εκφοβισμούς για «κατασχέσεις» και «μέτρα», μόνο που δεν τα λογάριασαν καθόλου καλά.
Να μια «φρέσκια» είδηση…
«Κυνήγησε με καραμπίνα δικαστικό επιμελητή και αστυνομικούς!
Απίστευτο επεισόδιο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης σε πεζόδρομο της πόλης.
Εκεί, έμπορος φέρεται να απείλησε με καραμπίνα δικαστική επιμελήτρια αλλά και αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
Η επιμελήτρια είχε μεταβεί στο κατάστημα του εμπόρου προκειμένου να εκτελέσει δικαστική απόφαση η οποία αφορούσε το ακίνητο, ενώ είχε από πριν ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας, η οποία απέστειλε τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο έμπορος εξαγριωμένος βγήκε από το κατάστημα με την καραμπίνα, χωρίς ωστόσο το επεισόδιο να φύγει εκτός ελέγχου.
Στην Αστυνομία προσήχθησαν για την υπόθεση τρία άτομα.»
ΠΗΓΗ SKOPELOS NEWS
Άρχισε η «κυνηγητική περίοδος» στην χώρα μας. Να έχουν το νου τους ΟΛΟΙ εκείνοι που έβαλαν στο μάτι τα σπίτια του κοσμάκη και τις περιουσίες του. Αυτό ήταν ΕΝΑ περιστατικό.
Έτσι όπως γυάλισε το μάτι μας και γύρισε ανάποδα, να δείτε που θα ακολουθησουν και άλλα πολλά. Άλλωστε, όσο εύκολα μας απειλούν εκείνοι, ακόμα ευκολότερα αντιδρούμε εμείς.
Συνήθισαν με τις μαφιόζικες τακτικές τους, τις απειλές, τους εκβιασμούς, να τρομοκρατούν τον κόσμο και να του ρουφούν το αίμα.
Είπαμε, δεν είναι τόσο τυχεροί όσο νομίζουν, και ΞΕΡΟΥΝ πως τα ψωμιά τους είναι μετρημένα. Έτσι, κοιτάζουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ ότι προλάβουν, γιατί το ξέρουν καλά, ΝΥΧΤΑ θα φύγουν.
Βέβαια, ζώντας σε άλλον πλανήτη, και μη προλαβαίνοντας να ελέγξουν τις πιέσεις που δέχονται από ένα σωρό πλευρές, τη Δευτέρα θα ζητήσουν «ψήφο εμπιστοσύνης»…
Ξέρετε γιατί; «Γιατί η Ελλάδα πρέπει να επιδείξει θεσμική σταθερότητα». Έτσι δήλωσε ανώτατη «κυβερνητική» πηγή.
Στο μεταξύ, η ιδία δήλωση καραμέλα ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος; Δήλωσε ότι «οι δυνάμεις της ανευθυνότητας και της μιζέριας δεν θα καθηλώσουν τον τόπο».
ΣΙΓΟΥΡΑ εννοούσε με αυτό το χαρακτηρισμό την συγκυβέρνηση , γιατί ποιο ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ από αυτούς ΔΕΝ υπάρχουν.
Συμφωνούμε κύριοι σε αυτό, γι αυτό το λόγο και ΔΕΝ θα σας αφήσουμε άλλο να καθηλώνετε τη χώρα. Τώρα που άρχισε η περίοδος του κυνηγίου σας, ετοιμαστείτε εσείς και τα αφεντικά σας. Α, και συνεχίστε να απειλείτε τον κοσμάκη. Θα επισπεύσετε τις διαδικασίες του ξηλώματος σας.

Βασίλης Τσούγκαρης

Alinco DR-638HE VHF/UHF FULL DUBLEX CROSS BAND - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

Alinco DR-638HE VHF/UHF FULL DUBLEX CROSS BAND [Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ALINCO MOBILE DR-638HE V/U ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ FULL DUBLEX ΚΑΙ CROSS BAND REPEATER ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MIL-STD-810G ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ.
ΕΝΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ALINCO. ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2W ΗΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
50WATT ΣΤΑ VHF ΚΑΙ 40WATT ΣΤΑ UHF ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΣΧΥΟΣ
Frequency range TX (transmitter) 144-145 / 430-440 MHz (expandable)
Frequency range RX (receiver) 144-145 / 430-440 MHz (expandable)
Transmission power 50W / 25W / 10W / 5W (VHF) 40W / 25W / 10W / 5W (VHF)
Modes FM (TX / RX) AM (RX only)
Channel spacing 2.5 / 5 / 25.6 / 10 / 12.5 / 15/20/25/30/50 kHz
Memory channels 758
Key Features Display and keypad with backlight, various colors availableSchmallband / broadband operation selectable (Wide / Narrow)
Integrated duplexer various scan modes (incl. CTCCS & DCS Scan, Dual Watch, etc.)
Front control panel removable and sold mountable (EDS-28 option)
numerous selective process integrated (2-tone / 5 Tone / CTCSS / DCS / DTMF)
Selectable ring tone 1000 Hz / 1450 Hz / 1750 Hz / 2100 Hz
programmable repeater offset
Voice compander alphanumeric marking of memory locations
Keyboard lock programmable programmable via PC
Cloning function Theft alarm function
Display of the operating voltage in the display
Monitor function APO function
Time-Out Timer function BCLO function
Password function Reset function
two jacks (3.5mm) for external speakers (mono or stereo possible)
Microphone connector 8-pin
Antenna connector PL-259 connector
Power supply 13.8 VDC +/- 15%
Dimensions in mm (WxHxD) 139 x 40 x 212
Weight approximately 1.14 kg

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

12ο Διασωστικό σχολείο Ο.ΔΙ.Κ.

Είμαστε στην ευχάριστη Θέση να ανακοινώσουμε ότι την Δευτέρα στις 20 Οκτωβρίου 2014 ξεκινά το 12ο Διασωστικό Σχολείο της Ο.ΔΙ.Κ. (2014 Β) και ανοίγει τις πύλες του σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα μας και να εκπαιδευθούν σε βασικές γνώσεις διάσωσης. Στο σχολείο μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας χωρίς κανένα περιορισμό και διαχωρισμό αρκεί να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας του.
Μέσα από το σχολείο οι νέοι εθελοντές/τριες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν γνώσεις για την ορεινή έρευνα & διάσωση, την διάσωση στο υγρό στοιχείο, θέματα επιβίωσης, τηλεπικοινωνίες, μετεωρολογία, φυσικές καταστροφές, καταστροφές σε αστικό περιβάλλον, δασοπυρόσβεση και φυσικά για εξειδικευμένη παροχή πρώτων βοηθειών.
Είναι λοιπόν μια σημαντική ευκαιρία για όλους/ες, να ενταχθούν σε ένα κοινωνικό σύνολο, το οποίο έχει ως σκοπό και δράση, την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο.
Προσοχή: οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Τηρείται σειρά προτεραιότητας....
Φροντίστε λοιπόν για την έγκαιρη εγγραφή σας στα τηλέφωνα: 2314 00 95 85 και στο 6944 700 513 ή στέλνοντας μας email άμεσα (odikmail@gmail.com)...
Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε ...
Το σχολείο θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (γυάλινο κτήριο τέως Νομαρχίας Θεσσαλονίκης), στις 18:00 - 22:00 για τα θεωρητικά μαθήματα και δύο Σαββατοκύριακα (01-02/11 & 06-07/12) συν τέσσερα μονοήμερα για την πρακτική εκπαίδευση. Λήγει στις 10/12/2014. Πλήρες πρόγραμμα θα λάβετε με την εγγραφή σας.....

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ

Νέος τίτλος & εκδήλωση: ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ, της Kajsa Ekis Ekman

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 1o Σεμινάριο Πανεπιστημίου Μακεδονίας

The Boxer Rebellion (UK) + Pop Eye (GR) || 03.11.2014 || Six D.O.G.S

The Boxer Rebellion by Jeff Boudreau  websmall

The Boxer Rebellion live, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στο Six D.o.g.s

Support Act: Pop Eye

Οι The Boxer Rebellion, μια απο τις καλύτερες alt rock μπάντες της τελευταίας δεκαετίας επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας για μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στη σκηνή του six d.o.g.s . Μαζί τους οι δικοί μας Pop Εye.

Για σχεδόν μια δεκαετία, το alt-rock φαινόμενο που ακούει στο όνομα The Boxer Rebellion εντυπωσιάζει διεθνώς σαν μια μπάντα που έχει χαράξει την δικη της ιδιαίτερη πορεία στη παγκόσμια μουσική σκηνή.
Ακολουθώντας την αποχώρηση τους απο τη Universal Records και με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους με τίτλο Union το 2009, οι The Boxer Rebellion άφησαν το δικό τους στίγμα στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας, όντας το πρώτο 'indie' συγκρότημα που κατάφερε να εισέλθει στα charts του Billboard Top 100 albums έχοντας κυκλοφορήσει άλμπουμ αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή.
Το Union ψηφίστηκε ως o alternative δίσκος της χρονιάς απο το iTunes, ενώ η μουσική τους χρησιμοποιήθηκε για να επενδύσει αρκετές μουσικές σειρές εκ των οποίων το Grey’s Anatomy και το 24/7, με αποκορύφωμα την live εμφάνιση τους στην ταινία 'Going the Distance' με το άκρως επιτυχημένο If you Run.
Ένα χρόνο μετά το τελευταίο τους δισκογραφικό εγχείρημα με τίτλο Promises, το οποίο έτυχε ευρείας αποδοχής με κομμάτια όπως το ‘Diamonds’ να ξεχωρίζουν, κερδίζωντας την προτίμηση των ραδιοφωνικών παραγωγών και λίγο πρίν μπούν στο στούντιο για την ηχογράφηση του πέμπτου κατά σειρά άλμπουμ τους, οι The Boxer Rebellion θα παρευρεθούν στην Αθήνα για να μας χαρίσουν μια αξέχαστη μουσική εμπειρία!
Την βραδιά θα ανοίξουν οι Pop Eye. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στα τέλη του 2005, και όπως λένε οι ίδιοι "Ο Ποπάι δεν ήταν ο αγαπημένος μας ήρωας. Η ποπ όμως είναι η αγαπημένη μας μουσική και έτσι αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά."
Οι Pop Eye παίζουν με τα pop ιδιώματα (indie pop, electropop, electronica,
dance,etc.) και παρουσιάζουν τη δική τους ηλιόλουστη pop.
Screenshot 1
The Boxer Rebellion - Diamonds

Επίσημη Δισκογραφία

LP’s
Exits (2005)
Union (2009)
The Cold Still (2011)
Promises (2013)
Χώρος | six d.o.g.s, 6-8 Αβραμιώτου, Μοναστηράκι
Ημερομηνία | Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
Πόρτες ανοίγουν | 21:00
Τιμή Εισιτηρίου
Προπώληση 15 € | www.viva.gr/tickets/music/the-boxer-rebellion/
Ταμείο | 17 €
Προπώληση εισιτηρίων από τα Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και από όλα τα καταστήματα Public (on-line στο www.public.gr), Παπασωτηρίου, Seven Spots και Reload Stores.
Η προπώληση συνεχίζεται.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΨΑΡΑΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΨΑΡΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΨΑΡΑΣ

 

Βιβλιοπωλείο Ψαράς
Φιλικής Εταιρείας 39 Τ.Κ.54621 Θεσσαλονίκη 

tel.2310265042www.psarasbooks.gr

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις μας στην ιστοσελίδα μας http://www.psarasbooks.gr/eshop/news.php
4-5 Οκτωβρίου 2014 Alterscope στη Helexpo Θεσσαλονίκη 
 
6 & 7 Οκτωβρίου 2014 Βασικό Σεμινάριο Δημιουργίας Οργονιτών & Εργαστήρι Κοσμημάτων Οργονιτών

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΥ The Healing Code

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο κρυστάλλινος ήλιος και η σιωπηλή σελήνη

 

ΕΛΛΑΚ Νέα - Σεπτέμβριος 2014

ΕΛΛΑΚ ΝΕΑ

ΕΛ/ΛΑΚ

Creative Commons

Mycontent

Πλανήτης ελληνικής κοινότητας ΕΛ/ΛΑΚ

Ομάδα εργασίας για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες

Οι εκδηλώσεις του μήνα για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία


Σεπτέμβριος 2014

Μερικά Απλά Μαθήματα για το Διαδίκτυο ή Πως δικαιώθηκαν η Βικιπαίδεια και η ΕΕΛΛΑΚ

Μερικά Απλά Μαθήματα για το Διαδίκτυο ή Πως δικαιώθηκαν η Βικιπαίδεια και η ΕΕΛΛΑΚ από την ελληνική δικαιοσύνη σε μια υπόθεση που δε θα έπρεπε να την είχε απασχολήσει ποτέ… 1. Αντί εισαγωγής. Tα περιστατικά είναι απλά: Το Μάρτιο του 2014 ο Θεόδωρος Κατσανέβας κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του συντάκτη της Βικιπαίδειας Diu και της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα ζητώντας: Περισσότερα »


Η μετά το Fork εποχή: Χρηματοδοτώντας Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελεύθερου λογισμικού ήταν η αύξηση των εταιρειών που βασίζονται στο ανοιχτό λογισμικό. Μετά το πρώτο κύμα νεοφυών εταιρειών που εστίασαν στη διανομή και υποστήριξή του – με τη Red Hat να αποτελεί ίσως το πιο γνωστό και επιτυχημένο παράδειγμα – ακολούθησε ένα δεύτερο κύμα εταιρειών που προσφέρουν εκδόσεις λογισμικού ανοικτού κώδικα για επιχειρήσεΠερισσότερα »


Επιστολή στα κόμματα για την Ανοικτή Διακυβέρνηση

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) στο πλαίσιο των δράσεών της απέστειλε ανοιχτή επιστολή στα κόμματα προσβλέποντας στην κινητοποίησή τους για την υλοποίηση του ελληνικού σχεδίου δράσης για την Ανοιχτή Διακυβέρνηση (2014-2016).. Περισσότερα »

Εκατομμύρια εικόνες ελεύθερες δικαιωμάτων διαθέσιμες στο Flickr Commons

Ο καθηγητής Kalev Leetaru στοχεύει να δημιουργήσει μία βάση δεδομένων με 12 εκατομμύρια αναξιοποίητες ιστορικές εικόνες, χωρίς περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων, που προέρχονται από περισσότερες από 600 εκατομμύρια σελίδες βιβλίων που έχουν ήδη ψηφιοποιηθεί από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Internet Archive. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Flickr, έχουν καταχωρηθεί 1,2 εκατομμύρια εικόνες στο λογαριασμό του Internet Archives στο Flickr Commons μέσω του ειδικού λογισμικού που δημιούργησε ο Kalev Leetaru για το συγκεκριμένο εγχείρημα Περισσότερα »


Οι ανοιχτοί προϋπολογισμοί για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ (http://www.ellak.gr/) σε συνεργασία με το Center on Budget and Policy Priorities (http://www.cbpp.org/) συμμετέχουν στην International Budget Partnership (http://internationalbudget.org/) για την προώθηση ανοιχτών και διαφανών διαδικασιών κατάρτισης δημόσιων προϋπολογισμών. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΕΛ/ΛΑΚ, ως μέρος της διεθνούς πρωτοβουλίας “International Budget Partnership” Περισσότερα »





Small hr

Τα καλύτερα επισκέψιμα οινοποιεία της Ελλάδας.


Κελάρια που μοσχοβολούν την ευωδιά του μούστου που μπερδεύεται γλυκά με αυτή των δρύινων βαρελιών.

Dell Blade Server σε καταπληκτικές τιμές!


Ράβουν μεγαλύτερες... τσέπες για το iphone 6!

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Ράβουν μεγαλύτερες... τσέπες για το iphone 6!
Τα μυστικά του Google Street View: Εκπληκτικές φωτογραφίες από όλο τον κόσμο!

H Microsoft πέρασε από τα «9», απευθείας στα Windows 10!

15 απίθανα πράγματα που έκαναν άνθρωποι για να το αποκτήσουν το iPhone

Paypal top-up : Ασφαλείς αγορές από το Διαδίκτυο χωρίς πιστωτική κάρτα και στην Ελλάδα

New York Times: Προσοχή - Πώς κλέβουν παιδόφιλοι τις φωτογραφίες των παιδιών σας και τι κάνουν με αυτές

Ποιός αποφασίζει τι θα γράψει η Wikipedia;

H Αθήνα από ψηλά: Πώς φαίνεται το λεκανοπέδιο από το διάστημα (VIDEO)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ-Έλληνες δημιουργοί Δεύτερο πρόγραμμα

Nάουσα 3-5 Πηγάδια|3Μέρες+2Παιδιά+Τζάκι 99€


Remos Villas - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας

Νάουσα με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, στο Remos Villas! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!
€99 από €198 Κέρδος €99 Έκπτωση 50%
Remos Villas - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
Νάουσα


Περισσότερες Προσφορές

Γαλαξείδι με 69€ από 140€ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€69 από €140 -51%
Galaxa Mansion - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Γαλαξείδι, σε δίκλινο δωμάτιο με Βιολογικό Πρωινό, στο Galaxa Mansion! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο μαγευτικό Γαλαξείδι! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Βυτίνα με 179€ από 360€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Γεύμα

(Έκπτωση 50%)

€179 από €360 -50%
Nymfasia Arcadia Resort - Βυτίνα
Βυτίνα
179€ από 360€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Βυτίνα, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Nymfasia Arcadia Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ποτό και Παραδοσιακά Χειροποίητα Γλυκίσματα για καλωσόρισμα και ένα Πλήρες Γεύμα 5 πιάτων σερβιριζόμενο στα Κόκκινα Πιθάρια! Ελεύθερη χρήση της Σάουνας για αναζωογόνηση και χαλάρωση! Παρέχεται χρήση ποδηλάτων καθημερινά για να απολαύσετε τις βόλτες σας στη φύση, καθώς και Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ναύπλιο με 114€ από 285€ (-60%) για 3 Hμέρες KAI για τα 2 Άτομα σε Superior Suite με Πρωινό

(Έκπτωση 60%)

€114 από €285 -60%
Alexandros Boutique Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
114€ από 285€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και ελεύθερη πρόσβαση στο Blue Health Club για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές στη Sauna και να κάνετε απεριόριστη χρήση του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Πορταριά Πηλίου με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Montagna Verde - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Montagna Verde! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Όλυμπος με 94€ από 190€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σοφίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€94 από €190 -51%
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος
Όλυμπος
94€ από 190€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών σε Σοφίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στον Όλυμπο, στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες την άγρια ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Νάουσα με 75€ από 150€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€75 από €150 -50%
Αρχοντικό Λυδία Λίθος - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
Νάουσα
75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο Αρχοντικό Λυδία Λίθος σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Σπιτικό Πρωινό! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες το υπέροχο φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι με 199€ από 510€ (-61%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 61%)

€199 από €510 -61%
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου και με την αγορά δυο κουπονιών τη συγκεκριμένη περίοδο δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!

Αριδαία με 89€ από 180€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€89 από €180 -51%
Lidra Hotel - Αριδαία
Αριδαία
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

28η Οκτωβρίου στο Βόλο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
Βόλος
28η Οκτωβρίου στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, στο Βόλο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayverda Massage και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

28η Οκτωβρίου στη Κατερίνη με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
4* Mediterranean Princess Hotel - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
28η Οκτωβρίου στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολάυσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καλαμάτα με 279€ από 780€ (-64%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Double Guestroom, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 64%)

€279 από €780 -64%
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
Καλαμάτα
279€ από 780€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Grecotel Filoxenia Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Double Guestroom στην Καλαμάτα! Ελεύθερη χρήση της Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καστοριά με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)