Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 349 - ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014/1000 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 10-12-14/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1010 ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ 1008 ΣΤΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1008 ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ
ΓΚΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΑΠΟ 10/16 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 11/04 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8
ΜΕΛΙΤΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΑΠΟ 10/16 ΜΕΧΡΙ 11/04 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ ΑΜΕΣΟ
Ελληνικό, 10-12-2014/1300 B
Α.Α. 42/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (10-12-2014) ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
1. ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (10-12-2014) ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΟ ΙΟΝΙΟ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ), ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ, ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ), ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
2. ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (11-12-2014) ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.
3. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (12-12-14) ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΙΙ


Θα αποπλεύσει από το Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών στις 17/12/2014, για την χώρα του παραμυθιού!
Παρακαλούνται οι επιβάτες να προσέλθουν στις 19:30 για ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι ΑΞΕΧΑΣΤΟ!

Βέβαια, πριν τον κανονικό απόπλου, θα γίνουν δυο πρωινοί «δοκιμαστικοί» για τα σχολεία, στις 16 και 17 και ΙΣΩΣ, επιλεγούν και «νέα πληρώματα».
Τα είπαμε πριν λίγες μέρες για το «Καράβι της Σύνθεσης», που ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε μέρη φανταστικά, και μάλιστα για να το πετύχει αυτό, «ναυτολόγησε» ΕΚΑΤΟ άτομα πλήρωμα!
Να η πρόσκληση!
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ Στις 17 Δεκεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών και ώρα 19:30 θα γίνει η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν η μουσική παράσταση " Ήταν ένα ...μικρό καράβι", το έργο του Τζέιμς Μπάρι "Πίτερ Πάν" χορογραφημένο, Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες σύγχρονου χορού, Hip Hop και Break Dance, Χορωδιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια υποστήριξης της μικρής Ιωάννας που πρέπει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η εκδήλωση θα παρουσιασθεί σε περίπου 1300 μαθητές νηπιαγωγείων και σχολείων της Χαλκιδικής σε πρωινές παραστάσεις που θα γίνουν την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.
Οι 100 περίπου μαθητές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ που παίρνουν μέρος στην παράσταση σας προσκαλούν όλους να παρακολουθήσετε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παράλληλα να συμπαρασταθούμε όλοι μαζί στην 4χρονη Ιωάννα που χρειάζεται την βοήθειά μας.»
Το καράβι της Σύνθεσης φίλοι μου, για την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 του Δεκέμβρη εκτός από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή, έχει και έναν «ναύλο ΑΓΑΠΗΣ», στον οποίο είμαστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι.
Για ακόμα μια φορά, τα ΠΑΙΔΙΑ τραγουδούν και χορεύουν για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο με πρόβλημα υγείας.
Αυτά τα παιδιά, οι τωρινοί, οι προηγούμενοι, αλλά και οι αυριανοί μαθητές της σύνθεσης ήταν, είναι, και θα είναι Μπροστάρηδες σε κάθε κοινωνική προσφορά, γιατί έχουν να δώσουν πολλή ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ στις δύσκολες, και απάνθρωπες εποχές που διανύουμε.
ΟΛΟΙ λοιπόν, μεγάλοι και μικροί, Ραντεβού στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών τα πρωινά της Τρίτης και τετάρτης, και το βράδυ της Τετάρτης για να σαλπάρουμε με το «Μικρό Καράβι» του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση στις νότες, και στη χώρα του ποτέ, τη χώρα που ΟΛΟΙ μένουν για πάντα παιδιά!

Βασίλης Τσούγκαρης

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ;


Ρωτάω, γιατί από τις δηλώσεις σας, κάτι τέτοιο προκύπτει.
Η ΔΕΝ ξέρετε τι γίνεται στη χώρα μας, Η ξέρετε, και απλά, αυτά που είπατε, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Αλλά για να δώσω να καταλάβετε φίλοι μου τι συμβαίνει, πάμε να δούμε το άρθρο, και κάποιες από τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε, και από αυτές, θα καταλάβετε ΟΛΟΙ την σκληρή πραγματικότητα!
«Παπούλιας: Δείγμα πολιτισμού η κατοχύρωση των δικαιωμάτων των αναπήρων
«Η ισότιμη συνύπαρξη κι η κατοχύρωση του δικαιώματός των αναπήρων να μετακινούνται, να μορφώνονται, να εργάζονται, να ψυχαγωγούνται, να αθλούνται με αξιοπρέπεια, είναι δείκτης πολιτισμού», τονίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, σε μήνυμά του για την αυριανή παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.
«Συνήθως δεν συνειδητοποιούμε πόσοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω κάποιας αναπηρίας, ούτε πόσα προβλήματα έχουν στην καθημερινότητά τους», επισημαίνει και τονίζει:
«Είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους και ήδη έχουμε καθυστερήσει πολύ να κάνουμε τα αυτονόητα για την εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος των ατόμων με αναπηρία».»
ΠΗΓΗ:NEW POST.GR
Αυτό το άρθρο είδα, αυτές τις δηλώσεις, για την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία, και δυστυχώς, ένα σωρό αρνητικά συναισθήματα με κυρίευσαν.
Για ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μίλησε ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τη στιγμή που στη χώρα μας ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν τους ανάπηρους Σαν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;
Τα έχουμε πει και σε προηγούμενα, πάρα πολλά άρθρα σχετικά με την αναπηρία στη χώρα μας.
Διαβάστε και τα παρακάτω ενδιαφέροντα, που είναι τοποθετήσεις αναπήρων πάνω στις δηλώσεις του Προέδρου!
«Το δικαίωμά μας στην επιβίωση καθώς και το δικαίωμα των παιδιών μας να έχουν φαγητό ούτε έχει κατακτηθεί, αλλά ούτε και αναφέρεται καν να κατακτηθεί.
Δυστυχώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει ιδέα ότι οι οικογένειές μας μένουν χωρίς τα βασικά για την επιβίωσή τους για μεγάλα διαστήματα, λόγω των διακοπών καταβολής συντάξεων ή επιδομάτων, για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Ο άνθρωπος ζει στον δικό του κόσμο. Ποια μόρφωση, ποια ψυχαγωγία, ποια άθληση; Εδώ μιλάμε για το φαγητό. Κι άντε για το δικό μου, αφού είμαι σακάτης ρίξτε με στον Καιάδα.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΙΞΕΙ;
Καθένας από εσάς ας διαβάσει και ας κρίνει μόνος του τι νομίζει ο πρώτος Πολίτης της χώρας ότι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα για όλους εμάς:»
Πάμε και σε άλλη;
«Το δικαίωμά μας στην επιβίωση καθώς και το δικαίωμα των παιδιών μας να έχουν φαγητό ούτε έχει κατακτηθεί, αλλά ούτε και αναφέρεται καν να κατακτηθεί……..
Θεωρεί πως είναι ήδη κεκτημένα, επειδή είναι αυτονόητα για τον ίδιο, όπως για όλους όσους μας κυβερνούν...
Δυστυχώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει ιδέα ότι οι οικογένειές μας μένουν χωρίς τα βασικά για την επιβίωσή τους για μεγάλα διαστήματα, λόγω των διακοπών καταβολής συντάξεων ή επιδομάτων, για μεγάλα χρονικά διαστήματα………….
Το ξέρει πάρα πολύ καλά, θεωρεί όμως ότι όφειλες να έκανες οικονομίες για να προβλέψεις την περίπτωση αυτή...
Ο άνθρωπος ζει στον δικό του κόσμο. Ποια μόρφωση, ποια ψυχαγωγία, ποια άθληση; Εδώ μιλάμε για λοιπόν, το φαγητό. Κι άντε για το δικό μου, αφού είμαι σακάτης ρίξτε με στον Καιάδα…………..
Η παιδεία, σ' αυτόν τον τόπο, είναι δωρεάν, όπως ξέρουμε όλοι: Μόνο που επιβάλλεται πανάκριβη "επιπρόσθετη μόρφωση" σε πολλούς τομείς ελευθέρων επαγγελματιών (υγειών, τι να μας κάνουν εμάς;;;) που ήδη πολεμάν να τα βγάλουν πέρα, μα δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα... Η ψυχαγωγία μπορεί ν' αρκεστεί σ' ένα παλιό βιβλίο, κι η άθληση στο περπάτημα σε δύσβατους δρόμους, που, όπως ξέρουμε όλοι, είναι συχνοί: Κι άλλα θες; Ε, λοιπόν, είσαι πολύ αγνώμων, δεν το ήξερες;
Αυτός πάντως, ήταν κι αθλητής στο άλμα επί κοντώ... Ας μην κάνουμε τώρα λογοπαίγνια κακού γούστου, εμείς αισθανόμαστε περισσότερο την αδικία.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΙΞΕΙ; ………..
Τέτοιος που είναι θα σου'λεγε: Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα, χρειάζονται οι ανάπηροι και παιδιά;"…………»
Να βάλω και άλλα σχόλια – αντιδράσεις αναπήρων; Δεν νομίζω πως χρειάζεται φίλοι μου.
Απλά, κατά τη γνώμη μου τέτοιου είδους «δηλώσεις» μόνο σαν ΚΟΡΟΙΔΙΑ μπορούν να χαρακτηριστούν.
Και μια και μίλησε για «δείγμα» πολιτισμού, ΙΣΩΣ σε κάποια πολιτισμένη χώρα, όχι πάντως στη δική μας, ΟΛΑ αυτά που είπε να είχαν σχέση με την πραγματικότητα.
Στην Ελλάδα, οι ανάπηροι είναι οι «περιθωριακοί» τόσο για ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις, όσο και για έναν μεγάλο αριθμό συνελλήνων.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

divider

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ         ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ       ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ




Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι χριστούγεννιάτικη γιορτή με την Σγουρή Γεωργιάδη

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Σγουρή Β. Γεωργιάδη, σας προσκαλούν το Σάββατο  13  Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ,στο CAFÉ  στην παρουσίαση των βιβλίων με τίτλο: Είναι Χριστούγεννα Λαλού και Χριστούγεννα στο Δάσος.
Κι αν περιμένετε κι εσείς, όπως ο Λαλού το μικρό ρακούν, τον Άγιο Βασίλη, μες το χιόνι με αγωνία, μάθετε πως φέτος, ίσως καθυστερήσει λίγο, αφού  διάλεξε να κάνει “Χριστούγενννα στο Δάσος”. Μέχρι λοιπόν να έρθει ο Άγιος Βασίλης, να σας βρει, ακολουθήστε την παρέα των καλικάντζαρων, τρυπώστε μαζί τους κάτω από το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λαλού, διασκεδάστε με τις γιορτινές τους περιπέτειες και φωνάξτε: “Είναι Χριστούγεννα Λαλού”


Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγιάς “Χρυσαλλίδα” στις 11.30 π.μ. η έλενα Σταμούλη, οι κούκλες και ο άνεμος

Σας αρέσουν τα βιβλία;
Θέλετε να ταξιδέψετε με οδηγό τον άνεμο;
Οι εκδόσεις Διάπλαση, η συγγραφέας Έλενα Σταμούλη και οι μικροί χορευτές της Σχολής Χορού  “Έκφραση”   σας παρουσιάζουν τη γλυκιά ιστορία “Οι κούκλες και ο άνεμος”  ,σε μια ξεχωριστή παρουσίαση τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγιάς “Χρυσαλλίδα” στις 11.30 π.μ.
Αφήγηση: Λένα Χαιδούτη
Χορογραφίες: Δήμητρα Ζαχρούλη, Δέσποινα Μπουνίτση
”Μόνο όταν χαρίσεις κάτι με αγάπη δεν το χάνεις ποτέ…”
Είσοδος ελεύθερη



 Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

CRT SUPERSTAR SS-6900-N - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

CRT SUPERSTAR SS-6900-N


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Specifications
Frequency range
  • 28 to 29
    .7 MHz (10 mtr. Amateur band)
  • Modes
  • AM / FM / LSB / USB / CW / PA
  • Transmission power
  • FM: 40W
  • AM: 12W / SSB: up to 30W
  • Frequency steps
  • 10 Hz / 100 Hz / 1 kHz / 10 kHz
  • Features
    • RF controller
    • Noise Blanker & ANL function
    • programmable controller Clarifier
    • S-meter
    • Roger Beep
    • Output power can be controlled (AM / FM / SSB)
    • Scan function
    • Echo function can be activated
    • Dual Watch (Dual Watch)
    • integrated SWR meter
    • Display of the operating voltage in the display
    • Protection circuit in poor SWR
    • Protection against excessive input voltage
    • +10 KHz switch
    • Reset function
    • Time-out timer
    • Hi-Cut function
    • Emergency Call
    • switchable keypad lock
    • by PC Programmable programmable uA RX / TX for each channel separately (software & cable not included, available as an option)
    • 3.5 mm jack for additional speakers
    • Jack for CW Tastset
    • CW Sideton 300Hz - 3 kHz in 10 Hz increments
    • Socket for PA (Paging Speaker)
    Microphone connector
  • 4-pin
  • Antenna connection
  • PL female
  • Power supply
  • 13.8 V DC (8-10A max. During TX)
  • Dimensions in mm
  • 280 x 250 x 60
  • Weight
  • 2 kg
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αλληλέγγυες Μέρες

    Πέμπτη 11/12: Συγκέντρωση στο Χοντρό Δέντρο


    Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014
    Παγκόσμια Μέρα Βουνού
    12:00 π.μ. Συγκέντρωση στο Χοντρό Δέντρο

    ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

    ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ
    ΣΟΛΩΝΟΣ 116, ΑΘΗΝΑ

    ΕΚΔΗΛΩΣΗ



    «Λαθρέμποροι ιστορίας - Η άλλη όψη...»

    Παρουσίαση βράβευσης του Γιώργου Τσούκαλη
    με «Δίπλωμα Αξίας» από τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca

    Oμιλίες - Χαιρετισμοί

    Γιάννης Σμαραγδής, Σκηνοθέτης, Επιτροπή Προεδρίας G. Sciacca
    Bίκυ Μπαφατάκη, Αρχαιολόγος-Επικοινωνιολόγος, Γενική Γραμματέας G. Sciacca, Υπ. Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του Συλλόγου Πτυχιούχων Παντείου Πανεπιστημίου «Ο Αριστοτέλης»
    Αντώνης Φούσας, Δικηγόρος Αθηνών, Πρώην Υπουργός
    Γιώργος Οικονόμου, Πρόεδρος Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας

    Μουσικό Διάλειμμα από την σολίστ ακορντεόν και συνθέτρια Ζωή Τηγανούρια
    Παρουσίαση βιβλίου «Λαθρέμποροι ιστορίας»


    Γιάννης Πανούσης, Καθηγητής Εγκληματολογίας
    Βασίλης Λαμπρόπουλος, Δημοσιογράφος


    & ο Μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας

    Παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος
    Αποσπάσματα διαβάζει η δημοσιογράφος Κέλλυ Σακάκου

    Υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και του Συλλόγου Πτυχιούχων Παντείου Πανεπιστημίου «Ο Αριστοτέλης»

    Παν/μιο Ιωαννίνων-Διαδικτυακά Προγράμματα

    ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
    ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
    ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

    Α) ΕΤΗΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
    Το Πρόγραμμα απευθύνεται:
    -σε Κοινωνιολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς, που ενώ μπορούν να εργαστούν
    ως Σύμβουλοι, δεν έχουν λάβει ανάλογη εκπαίδευση
    -σε εργαζομένους Ψυχικής Υγείας
    -σε Εκπαιδευτικούς, που χρειάζονται μια ετήσια επιμόρφωση από Α.Ε.Ι. για την
    αξιολόγηση ή την ανέλιξή τους.
    -σε όσους, ανεξαρτήτως ειδικότητας, θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις
    Συμβουλευτικής και Αυτογνωσίας
    Ιστοσελίδα Προγράμματος: http://www.elearn.econ.uoi.gr/elearn/gr/kikloi/k1500.html
    Αίτηση Εγγραφής: Κ1500
    (Η εγγραφή γίνεται αποκλειστικά διαδικτυακά)
    http://www.elearn.econ.uoi.gr/elearn/gr/application.html
    Γενικές Πληροφορίες-Προκήρυξη
    (έκπτωση 20% για φοιτητές,ανέργους και άτομα με αναπηρία):
    http://www.elearn.econ.uoi.gr/elearn/gr/odigoi_spoudon/k1500_pistopoihmeni_katartisisti_simvouleftiki.pdf
    Β) ΔΙΜΗΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
    Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να μελετήσουν εις βάθος
    το αρνητικό και επώδυνο συναίσθημα της ενοχής, που αναστέλλει τη δράση
    και έχει άμεσες συνέπειες στην ερωτική, επαγγελματική και προσωπική ζωή του
    ανθρώπου.
    Ιστοσελίδα Προγράμματος:
    http://www.elearn.econ.uoi.gr/elearn/gr/memonomena/m142.html
    Αίτηση Εγγραφής: m142
    (Η εγγραφή γίνεται αποκλειστικά διαδικτυακά)
    http://www.elearn.econ.uoi.gr/elearn/gr/application.html
    Γενικές Πληροφορίες-Προκήρυξη:
    http://www.elearn.econ.uoi.gr/elearn/gr/odigoi_spoudon/m142_%20antimetopizontas_enoxh_katathlipsi.pdf
    Φορέας Υλοποίησης:
    Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής
    Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
    Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
    http://www.elearn.econ.uoi.gr/elearn/gr/profil.html
    Πληροφορίες:
    Γραμματειακή Υποστήριξη του Προγράμματος
    Κα Ελένη Πρασσά, τηλ. 6940-911.716, e-mail: socm14013@soc.aegean.gr
    ημέρες επικοινωνίας: Καθημερινά 9:00–14.30 και
    Πέμπτη–Παρασκευή (18.00–21.30)
    Υπεύθυνος διοικητικής υποστήριξης του προγράμματος:κ. Αποστόλης Τσιούρης
    Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
    email: atsiuris@cc.uoi.gr
    τηλ. 26510-05929
    Υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης του προγράμματος: κ. Σωτήρης Αργύρης
    Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
    email: sargyris@cc.uoi.gr
    τηλ. 26510-05933
    Πρόγραμμα Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών,
    Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
    http://www.elearn.econ.uoi.gr/elearn/gr/index.html

    Ο αφανισμός των Θεσσαλονικέων Εβραίων της Γαλλίας 1942-1944, βιβλιοπαρουσίαση

    ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - ΒΙΒΛΙΟΑΓΟΡΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΜ

    ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
    LOGO 5
    ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
    ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
    Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
    Βιβλιοαγορά παλαιών εκδόσεων στο ΚΑΜ.
    Τετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2014
    Τετάρτη, 31 Δεκέμβριος 2014
    KAM
    Ώρα : 09.00 - 14.30
    Διοργάνωση : ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ
    Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ διοργανώνει βιβλιοαγορά με τις παλαιές εκδόσεις της.
    Ενδιαφέρουσες παλαιές εκδόσεις της ΚΕΠΠΕΔΗΧ- Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου για
    Αρχιτεκτονική, Τέχνη, Λαογραφία, Λογοτεχνία
    σε πολυ προσιτές τιμές που ξεκινούν από 2 ευρώ.
    Το βιβλίο ειναι πάντα ενα πολύ ευπρόσδεκτο δώρο!
    Εγκαίνια Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου ώρα 18.00
    Διάρκεια έως 31 Δεκεμβρίου,  ώρα 9.00-14.30 τις εργάσιμες ημέρες.
    Στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου - Μεγάλο Αρσενάλι.

    Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στον Σταυρό του Νότου

    Νέος τίτλος: ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ, της Ντόρας Βαλκάνου & του Παναγιώτη Κουκουβίτη

    Υποδεχόμαστε το χειμώνα στα πιο μυστικά χωριά της Ηπείρου, στολίζουμε το δέντρο της Παναγίας των Παρισίων και ακολουθούμε το Βόρειο Σέλας.

    ArtTravel
    Η πιο φωτεινή πόλη του κόσμου.   
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
     

    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
     

    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​5
     

    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​6

    Κρητικά Χριστουγεννιάτικα Έθιμα. Ο πιο εντυπωσιακός καταρράκτης της Ισλανδίας. Και ένα ελληνικό εστιατόριο ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου.

    ArtTravel
    Πως γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στη Κρήτη;  
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
     
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
     
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​5
     
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​6

    Lenovo Thinkcentre M57 SFF μόνο 85€!


    Γιατί δε μπορείτε να κόψετε το τσιγάρο


    Γιατί δε μπορείτε να κόψετε το τσιγάρο
    Αυτοκτονικές συμπεριφορές και
    ο ρόλος των social media

    Γραμμένος στο DNA μας ο αλκοολισμός

    Η… άλγεβρα της ανδρικής υγείας

    Πόσα χρόνια «κόβει» η παχυσαρκία

    «Ανάγκη προώθησης και ανάπτυξης της δωρεάς οργάνων»

    Βρέθηκε το γονίδιο υπεύθυνο για τον οικογενειακό
    καρκίνο του εγκεφάλου

    Πόσο κινδυνεύουν από εγκεφαλικό οι
    ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή

    ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

    ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

    - ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
    - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
    ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 09-12-14/21 UTC
    ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1005 ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ 1007
    ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1007 ΣΤΗ ΣΙΔΡΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
    ΜΕΡΟΣ 3
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
    ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 H 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5.
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
    4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΜΠΟΥΤ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
    ΜΕΛΙΤΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΓΚΑΜΠΕΣ
    ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΣΙΔΡΑ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
    ΤΑΥΡΟΣ
    ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΔΕΛΤΑ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
    ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΑΡΠΑΘΙΟ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΝΟΤΙΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
    ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.00 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
    4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΡΑΚΙΚΟ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΒΡΟΧΗ

    ΜΑΡΜΑΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
    ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

    Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
    TΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12-2014 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12-2014
    ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ.
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 1300Μ).
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΣΧΥΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ .
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΑΤΤΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ 3 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΜΕΡΟΣ 1
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 11-12-2014
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

    Πριν το τέλος & Μικρός τιτανικός

    All Inclusive 4*Καλαμπάκα Gala+Παιδί|-50%

    Ekdromi.gr

    4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα

    All Inclusive Πρωτοχρονιά στην Καλαμπάκα, με 458€ από 916€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί+Ρεβεγιόν σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    ALL INCLUSIVE την Πρωτοχρονιά στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 458€ από 916€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παρέχονται Εορταστικoί Μπουφέδες με Ζωντανή Μουσική από την αγαπημένη Κωνσταντίνα και την Ορχήστρα της! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, House Wine, Μπύρα draft και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ και κάστανα καθημερινά! Εορταστική ατμόσφαιρα με Παιδικά Πάρτυ με διαγωνισμούς Καραόκε και το μοναδικό Christmas Kids Club με το σπίτι του Άγιου Βασίλη, δραστηριότητες, δώρα, κατασκευές και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαλαρώσετε οικογενειακά και να απολαύσετε 4 ημέρες με φόντο το επιβλητικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!
    €458 από €916 Κέρδος €458 Έκπτωση 50%
    4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα
    Μετέωρα


    Περισσότερες Προσφορές

    Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Ρίο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €299 από €598 -50%
    4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
    Ρίο
    Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4* Porto Rio Hotel & Casino στο κτίριο Artemis, στο Ρίο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με πλούσιο Μπουφέ και Ζωντανή Μουσική καθώς και κοπή Βασιλόπιτας με φλουρί για τον τυχερό! Διασκεδάστε και απολαύστε Ανήμερα Εορταστικό Γεύμα συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Δωρεάν Είσοδος στο Καζίνο και Παιδική Απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

    Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Μονεμβασιά με 125€ από 250€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €125 από €250 -50%
    Panorama Hotel - Μονεμβασιά
    Μονεμβασιά
    Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Μονεμβασιά, στο Panorama Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 125€ από 250€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες!

    Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο, με 478€ από 956€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €478 από €956 -50%
    4* Amalia Nafplio Hotel - Ναύπλιο
    Ναύπλιο
    Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 478€ από 956€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παρέχονται Εορταστικά Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται House Wine, Μπύρα draft και Aναψυκτικά για το σύνολο των γευμάτων! Εορταστική ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια γεμάτα παιδικές δραστηριότητες, μασκότ και κατασκευές στο μοναδικό Christmas Santa Village και Zumba kid's μαθήματα από δασκάλα χορού! Αφήστε τα παιδιά να κάνουν βόλτες με το τρενάκι και να διασκεδάσουν στο απίθανο τραμπολίνο και χαλαρώστε απολαμβάνοντας ζεστά κάστανα δίπλα στη φωτιά στο Coffee Station για τους γονείς! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 οικογενειακές εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

    Ζαγοροχώρια με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €98 από €196 -50%
    Αρκτούρος Hotel - Ζαγοροχώρια
    Ζαγοροχώρια
    98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Αρκτούρος Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

    Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Καλαμάκι Κορινθίας με 278€ από 556€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Sea View δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €278 από €556 -50%
    4* Kalamaki Beach Hotel - Καλαμάκι Κορινθίας
    Καλαμάκι Κορινθίας
    Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel μια ανάσα από την Αθήνα, στο Καλαμάκι Κορινθίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 278€ από 556€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές! Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Την Πρωτοχρονιά πραγματοποείται κοπή Βασιλόπιτας με φλουρί! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται καθημερινή απασχόληση με παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

    Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 51%)

    €99 από €200 -51%
    4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
    Λίμνη Πλαστήρα
    99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται μία ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

    Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι με 139€ από 280€ (-50%) για 4 Hμέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

    (Έκπτωση 50%)

    €139 από €280 -50%
    Lecadin Hotel - Καρπενήσι
    Καρπενήσι
    Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι, στο Lecadin Hotel με Θέα που κόβει την ανάσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 139€ από 280€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικός Μπουφές και Ζωντανή Μουσική στο Main Bar του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Ιωάννινα με 84€ από 170€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 51%)

    €84 από €170 -51%
    Byzantio Hotel - Ιωάννινα
    Ιωάννινα
    84€ από 170€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στα Ιωάννινα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Byzantio Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

    Ναύπλιο με 189€ από 380€ (-50%) για 5 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €189 από €380 -50%
    Ignatia Hotel - Ναύπλιο
    Ναύπλιο
    Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 189€ από 380€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα καθώς και τα καθημερινά ροφήματα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύσετε 5 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Πορταριά Πηλίου με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €98 από €196 -50%
    Montagna Verde - Πορταριά Πηλίου
    Πορταριά Πηλίου
    98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Montagna Verde! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

    Αριδαία με 89€ από 180€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό

    (Έκπτωση 51%)

    €89 από €180 -51%
    Lidra Hotel - Αριδαία
    Αριδαία
    89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!