Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΥΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ


Περίμενα την «ομολογία» του «αρμοδίου» υπουργού (όχι ότι αλλάζει κάτι δηλαδή), για να γράψω αυτές τις γραμμές, και να επανέλθω σε ένα θέμα που είχα θίξει στο παρελθόν αμέτρητες φορές.
Το θέμα μας έχει να κάνει με την αντιπυρική περίοδο στην οποία έχουμε μπει, και με τι άλλο;
Με τα μέσα πυρόσβεσης, εναέρια και επίγεια.
Το ότι η χώρα μας είναι του «θεραπεύειν και όχι του προλαμβάνειν», είναι γνωστό από την ….. αρχαιότητα θα μπορούσαμε να πούμε επιχειρώντας να κάνουμε λίγο χιούμορ, μόνο που δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα, και ο κόσμος σε μια καταστροφή ρίχνει τις όποιες ευθύνες ΟΧΙ σε εκείνους που είναι οι πραγματικοί ΕΝΟΧΟΙ, αλλά σε εκείνους που φαίνονται, που τρέχουν για να σώσουν ΖΩΕΣ και Περιουσίες.
Καταλαβαινόμαστε νομίζω πολύ καλά ε;
Πόσα χρόνια τώρα, ούτε και εγώ θυμάμαι καλά καλά, έχει καεί η Ελλάδα (και καίγεται) επειδή δεν υπάρχει η λεγομένη πρόληψη, επειδή εκείνοι που εγκρίνουν η απορρίπτουν τα σχέδια της πυροσβεστικής είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και έχουν ΔΙΑΛΥΣΕΙ την πυροσβεστική, επειδή χρήματα για την δασοπυρόσβεση έχουν πάει σε άλλες «τρύπες», επειδή….
Να δούμε λίγο φίλοι μου, έτσι για να πάρετε μια ιδέα, πως έχουν τα πράγματα σήμερα στην Ελλάδα της Ευρώπης;
Στόλος πυροσβεστικών οχημάτων!
Με λίγες , ελάχιστες εξαιρέσεις, γερασμένος, με πολλές ελλείψεις και τελείως ασύμφορος  για να συντηρηθεί.
Το ότι τα τελευταία χρόνια το πυροσβεστικό σώμα προμηθεύτηκε κάποια καινούργια οχήματα, δεν σημαίνει ότι έγινε ανανέωση του στόλου του.
Και να υπενθυμίσω στους αναγνώστες, ότι ΟΛΑ αυτά, οχήματα, προσωπικό, λοιπός εξοπλισμός, δεν χρησιμοποιούνται μονό σε δασικές πυρκαγιές, χρησιμοποιούνται και σε αστικές, και σε παροχές βοήθειας, και σε πάρα πολλά άλλα,.
Ατομικός εξοπλισμός των πυροσβεστών;
Θα σας προτρέψω να ρωτήσετε έναν πυροσβέστη γιατί δεν θα με πιστέψετε, θα νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα..
Από τότε που έγινα Εθελοντής Πυροσβέστης και άρχισα τις υπηρεσίες μου στην πυροσβεστική, η ίδια γεύση που λένε.
Θα το πω στεγνά, κατάντησαν το πυροσβεστικό σώμα, σώμα «κουρελήδων» και όχι μόνο.
Τα περισσότερα, τα αγοράζουν με ατομική δαπάνη οι μόνιμοι εθελοντές και συμβασιούχοι πυροσβέστες, όπως ΝΕΑ στολή γιατί η παλιά έχει λιώσει, υποδήματα, γάντια, και άλλα….
Άντε, να μη συνεχίσω…..
Έρχεται και η ομολογία όπως έγραψα πιο πάνω του υπουργού για φέτος….
Διαβάστε, και καμαρώστε, τα «αστερία» μας που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, και κόβουν από παντού, μην ξέροντας ΤΙ είναι αυτό που κόβουν και τις συνέπειες του.
«Σε μια ομολογία που προοιωνίζει ένα δύσκολο καλοκαίρι όσον αφορά το θέμα των πυρκαγιών προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας αναφέροντας ότι «τα μέσα τα οποία έχουμε στη διάθεση μας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς είναι πάρα πολύ περιορισμένα» κάνοντας λόγο για «κακή συγκυρία για μας ότι χειριζόμαστε αυτό το τεράστιο ούτως ή άλλως πρόβλημα υπό συνθήκες μέγιστης οικονομικής στενότητας».
Μιλώντας ειδικότερα για την κατάσταση του στόλου των πυροσβεστικών αεροπλάνων ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε την κατάσταση «περίπου οριακή» που γίνεται ακόμα δυσκολότερη μετά την απώλεια «ενός από τα έξι λιγότερο παλιά αεροπλάνα» αναφερόμενος στο ατύχημα κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στο Αγγελοχώρι Νέας Μηχανιώνας.
«Ο στόλος αυτός παρουσιάζει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό βλαβών, κατά την προσπάθεια απογείωσης κάθε φορά, που αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρουμε πόσα αεροπλάνα θα έχουμε κάθε μέρα. Δηλαδή θεωρητικά στα χαρτιά έχεις Α αριθμό, αλλά η διαθεσιμότητα είναι πολύ πιο περιορισμένη» συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας στη σημερινή σύσκεψη για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr»
Κύριε υπουργέ, η ΜΟΝΗ κακή συγκύρια σε αυτή τη χώρα, είστε ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ, οι πολιτικοί, οι τέως και οι νυν, και τίποτα άλλο.
ΠΟΤΕ σας δεν λάβατε υπόψιν τις συστάσεις της πυροσβεστικής, και όσες φορές καήκαν περιούσιες και χάθηκαν ζωές, βγαίνατε οι όποιοι (ονόματα δεν λέω, ξέρουμε, και ξέρετε), με γελοίες  δικαιολογίες του τύπου «στρατηγός άνεμος» και «επιλοχίας κεραυνός». για να δικαιολογηθείτε και να αποφύγετε την οργή του κόσμου.
Φωνάζουν από την πυροσβεστική, χρόνια τώρα, αλλά οι πολιτικοί κοιμούνται κανονικά.
ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε όπως θα έπρεπε με την ΠΡΟΛΗΨΗ, αλλά και τον εξοπλισμό και την ανανέωση του της πυροσβεστικής.
Τα λεφτά πάνε αλλού.
Και ΟΤΑΝ και ΑΝ αποφασίσουν να «αγοράσουν» κάτι, παίρνει μπρος ο χορός των μιζών και….
Περιορισμένα τα μέσα, και να παρακαλάμε το Θεό, να μην έχουμε πυρκαγιές φέτος (αν και άρχισαν), γιατί ο Έλληνας έχει και το χουι να θέλει ένα πυροσβεστικό έξω από το σπίτι του τα καλοκαίρια.
Καλή και ήσυχη αντιπυρική εύχομαι σε ΟΛΟ τον κόσμο.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2014 - Nέο πρόγραμμα και έναρξη εγγραφών!

Για ένατη συνεχή χρονιά, η ομάδα εργασίας του Μουσικού Χωριού ανακοινώνει τις εκπαιδευτικές, επιστημονικές και συναυλιακές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στον Άγιο Λαυρέντιο.
Το Μουσικό Χωριό είναι μία από τις μεγαλύτερες μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη, ένας θεσμός ελεύθερης ανταλλαγής και διασποράς καλλιτεχνικών ιδεών και πρωτότυπων εκπαιδευτικών μοντέλων διαμέσου της μουσικής πράξης.

Διοργανώνεται από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία arTree σε συνεργασία με
την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας & Τουρισμού Δήμου Βόλου
τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας
και με τη στήριξη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Φέτος, η εκπαιδευτική δράση του Μουσικού Χωριού εκφράζεται θεματικά μέσα από 19 κατευθύνσεις, οι οποίες στεγάζουν 29 μουσικά εργαστήρια/masterclasses συμβιωτικής δράσης. Συντονιστές των δράσεων αυτών είναι 47 διεθνείς μουσικοί / εκπαιδευτικοί, καθώς και διάφοροι προσκαλεσμένοι της διοργάνωσης με παρουσία και δράση στο χώρο της ζωντανής δημιουργίας, του χορού, του θεάτρου, του λόγου, της ειδικής αγωγής και της καλλιέργειας του σώματος. Στην πρώτη περίοδο εγκαινιάζονται δύο νέα εργαστήρια πολύτεχνης έκφρασης για εφήβους και παιδιά (Άβρα Αυδή, Μελίνα Χατζηγεωργίου, Αντιγόνη Αυδή, Reynaldo Young, Γεωργία Γκανά) ενώ, για πρώτη φορά, η διοργάνωση φιλοξενεί το διεθνή βαρύτονο Σπύρο Σακκά στην κατεύθυνση "Ανθρώπινη Φωνή". Επιπλέον, διευρύνεται η πρόσφατη κατεύθυνση της τζαζ με το Γιώργο Κοντραφούρη και το Χρήστο Ραφαηλίδη ενώ φιλοξενούνται σε ένα workshop/residency οι Ελβετοί UMS 'n JIP, ένα από τα σημαντικότερα duo σύγχρονης μουσικής στην Ευρώπη. Στην κατεύθυνση παλαιάς μουσικής έρχεται για πρώτη φορά από το Sao Paolo της Βραζιλίας ένας κορυφαίος Έλληνας μουσικός και αυτοσχεδιαστής, ο Δήμος Γκουνταρούλης, ενώ μέσα από τις υπόλοιπες κατευθύνσεις το Μουσικό Χωριό δίνει χώρο στη σχέση της μουσικής με άλλες παραστατικές τέχνες, όπως ο χορός και το χοροθέατρο (rootlessroot). Εκτός από τους παραπάνω, φέτος φιλοξενούνται και οι εξής στενοί συνεργάτες της διοργάνωσης: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Λευτέρης Μουμτζής, Φώτης Σιώτας, Καίτη Καραχάλιου, Δημήτρης Κούντουρας, Ηλέκτρα Μηλιάδου, Σίμος Παπάνας, Στέφανος Θωμόπουλος, Άγγελος Λιακάκης, Βαρβάρα Βενετικίδου, "Spyweirdos" (Σπύρος Πολυχρονόπουλος), Γιώργος Σαγκριώτης, Γιώργος Φωτιάδης και Μαριάννα Αστρακά. Η αλληλεπίδραση όλων των παραπάνω προωθεί τον πειραματισμό και την πολυσυλλεκτικότητα αναδεικνύοντας τα εργαλεία που εν δυνάμει μπορούν να μεταμορφώσουν το μουσικό από εκτελεστή σε στοχαστή - καλλιτέχνη.
Στη δεύτερη περίοδο επανεξετάζεται η σχέση των αρχετυπικών μουσικών ιδιωμάτων του ελλαδικού και βαλκανικού χώρου με τη σύγχρονη δημιουργία, ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνεται στη σύνδεση μεταξύ μουσικής και ποιητικής αφήγησης. Έτσι, εκτός από τα παραδοσιακά εργαστήρια, η δεύτερη περίοδος θα έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον Κώστα Θεοδώρου σε ένα residency με τίτλο Lost_Anthropology, ενώ πρωτοπαρουσιάζει τον Αργεντινό ηθοποιό, σκηνοθέτη και ακροβάτη Camilo Betancor σε ένα εργαστήριο για το λαϊκό μεσαιωνικό θέατρο και τον Σύριο Ziad Rajab σε ένα εργαστήριο για το αραβικό μακάμ. Για πρώτη φορά θα καλοσωρίσουμε τους κουκλοπαίκτες και εμψυχωτές Αγγελική Γουναρίδη, Κωσταντή Μιζάρα, Γιάννη Τσιούτα, Αλέξανδρο Μονοκάνδυλο, Ελένη Βογιατζίδου και Μπέττυ Κοκαράκη. Και ενώ ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος προτείνει φέτος έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρόπο προσέγγισης και ερμηνείας του δημοτικού τραγουδιού, θα μάθουμε όλοι να χορεύουμε παραδοσιακούς χορούς με τον προσωπικό τρόπο του Ανδρέα Σεγδίτσα! Μαζί τους θα συντονίσουν εργαστήρια και οι παλαιότεροι συνεργάτες του Μουσικού Χωριού, οι οποίοι είναι οι Κώστας Αναστασιάδης, Hayden Chisholm (New Zealand), Δήμος Βουγιούκας, Κυριάκος Γκουβέντας, Βασίλης Μαντζούκης, Ανθή Θάνου, Αντώνης Ανισέγκος, James Wylie, Δημήτρης Μυστακίδης και Ευγένιος Βούλγαρης.
Tέλος, εκτός από τις καθημερινές συναυλίες και τα αυθόρμητα μουσικά δρώμενα σε κάθε γωνιά του Αγίου Λαυρεντίου, φέτος για πρώτη χρονιά θα προσφέρεται μία απογευματινή αλυσίδα διαλέξεων/συζητήσεων, ανοικτών στο κοινό, ως μέρος του κύριου κορμού μαθημάτων όλων των κατευθύνσεων.
Οι φετινές κατευθύνσεις επικεντρώνονται στις εξής θεματικές (πατήστε επάνω στους τίτλους για να διαβάσετε λεπτομέρειες για την κάθε κατεύθυνση):
1η περίοδος
ΠΑΙΔΙΚΑ & ΕΦΗΒΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΝΗ
ΤΖΑΖ
ΠΑΛΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΠΟΠ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
ΧΟΡΟΣ & ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ
2η περίοδος
ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ
ΛΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΛΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΖΥΓΙΕΣ & ΚΟΜΠΑΝΙΕΣ
ΛΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΘΕΑΤΡΟ & ΑΦΗΓΗΣΗ
ΛΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΧΟΡΟΣ
ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΜΑΚΑΜΙΑ, ΔΡΟΜΟΙ & ΤΑΞΙΜΙΑ
Οι κατευθύνσεις αυτές έχουν δομηθεί, ανάλογα με το βαθμό διάδρασης που παρουσιάζουν μεταξύ τους, σε δύο περιόδους:
1η περίοδος: (18 - 24 Aυγ 2014)
2η περίοδος: (26 Αυγ - 1 Σεπτ 2014)
To αναλυτικό πρόγραμμα των κατευθύνσεων και εργαστηρίων μπορείτε να το διαβάσετε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr).
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας.
H διοργάνωση φέτος, όπως και πέρυσι, θα υλοποιήσει νέο σύστημα οικονομικών εισφορών, όπου και θα παρέχονται ειδικές τιμές για νέους, φοιτητές, παιδιά και άνεργους, καθώς και μειωμένο κόστος συμμετοχής για όλους τους ενήλικες. Ενημερωθείτε ΕΔΩ !
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να απολαύσετε online μερικά οπτικοακουστικά αρχεία που θα σας μεταφέρουν διαδικτυακά το κλίμα της μουσικής μας κοινότητας:
1. «Μουσικό Χωριό 2006-2012» Ο φωτογράφος Νικόλας Χρυσός συνοδεύει με το φακό του κάθε προγραμματισμένη και αυθόρμητη δράση του Μουσικού Χωριού, από το 2006 μέχρι σήμερα. Aκούγεται το soundscape που δημιούργησε ο Αντώνης Μαράτος, μετά τις επιτόπου ηχογραφήσεις του στο Μουσικό Χωριό.
2. To οπτικοακουστικό άλμπουμ της περασμένης χρονιάς (2013), μέσα από το φακό του Νικόλα Χρυσού. Οι αντιπροσωπευτικότερες φωτογραφίες της περσινής διοργάνωσης φέρνουν το θεατή / ακροατή κοντά στη μουσική κοινότητα του Αγίου Λαυρεντίου μέσα από ένα φωτο-ηχητικό κολάζ. Τη συρραφή του ηχητικού υλικού επιμελήθηκε ο μουσικός Θύμιος Ατζακάς, αντλώντας από τις αρχειακές ηχογραφήσεις του στο Μουσικό Χωριό 2013.
Η διαμόρφωση του εκπαιδευτικού/συναυλιακού προγράμματος και των κειμένων είναι έργο της ομάδας εργασίας της arTree, σε συνεργασία με τους προσκαλεσμένους καλλιτέχνες/παιδαγωγούς.
Η ομάδα της arTree: Κώστας Μακρυγιαννάκης, Θύμιος Ατζακάς, Γιώργος - Εμμανουήλ Λαζαρίδης (καλλιτεχνική διεύθυνση), 'Ερη Βασιλειάδου (γραμματεία, συντονισμός σπουδαστών), Ελένη Παπαγεωργίου (πολιτισμική διαχείριση), Αλέξανδρος Σεϊταρίδης (συντονισμός παραγωγής)

ΚΕΔΡΟΣ | Τελικές υποψηφιότητες Βραβείων Βιβλίου Public

Αγαπητοί φίλοι
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι τρία βιβλία μας περιλαμβάνονται στις βραχείες λίστες για τα Bραβεία βιβλίου Public 2014.

            Έως και τις 18 Μαΐου μπορείτε να μπείτε στο www.publicbookawards.gr και να ψηφίσετε τα υποψήφια βιβλία του Κέδρου για το 1o Βραβείο στις κατηγορίες:
Αναδείξτε τους μεγάλους νικητές και κερδίστε βιβλία συνολικής αξίας 1.000!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
ΠΟΙΗΣΗ
ΥΠΕΡΩΟΝ του Γιάννη Ρίτσου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ - ΥΠΕΡΩΟΝ

ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ...
της Κικής Ζουμπουλάκη
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ;ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ... ΚΙΚΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ
ΑΝΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
της Κωστούλας Τωμαδάκη
ΑΝΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ - ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΤΩΜΑΔΑΚΗ

Τα 10 ομορφότερα εθνικά πάρκα της Ευρώπης. (ΦΩΤΟ)

Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό από τα πολλά που διαθέτει η χώρα μας.

Κερδίστε ένα τριήμερο στην Μύκονο.


Κερδίστε ένα τριήμερο στο πολυτελές Ostraco Suites.

Από 362€ Eκτυπωτές ετικετών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές


Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το CrossFit


Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το CrossFit
Συσκευή προκαλεί πτώση της αρτηριακής πίεσης

Το κόκκινο χρώμα στις τροφές συνδέεται
με την υγεία και τη νεότητα

Ενισχύστε τη διατροφή σας το μέχρι να πείτε… κύμινο

Πώς θα ελέγξετε τα νεύρα σας

Ενεργοποιείστε τον εγκέφαλό σας με μία μόνο προπόνηση

Το ροδάκινο στη διατροφή και την υγεία μας

Η παχυσαρκία μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του παχέος εντέρου

Τρία γεύματα το μυστικό της δίαιτας

ΧΑΡΗΣ & ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ - Ποιος τη ζωή μου

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 11-05-14/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1006 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ. ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1018 ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΡΤΗ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 13 ΜΑΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ
3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 ΕΩΣ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 37.00 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 37.00 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Λουτράκι Ημιδιατροφή|2Μέρες+Παιδί 59€ (-51%)


    €59 από €120
    Έκπτωση : 51%
59€ από 120€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Isthmia Prime Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!

€59 
μόνο!  
  Αξία €120
  Έκπτωση 51%
  Κέρδος €61

59€ από 120€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Isthmia Prime Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!

Χαλκιδική με 99€ από 198€ (-50%) για 3 ημέρες KΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στη Χαλκιδική, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στη Χαλκιδική, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Μάνη με 99€ από 248€ (-60%) για 3 Ημέρες για έως KAI 5 Άτομα σε παραδοσιακές, πέτρινες κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη Θάλασσα!
99€ από 248€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο και μόλις 8 λεπτά από την Παραλία του Σκουταρίου! Για το Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
99€ από 248€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο και μόλις 8 λεπτά από την Παραλία του Σκουταρίου! Για το Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Ζαχάρω Ηλείας με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες για έως KAI 4 Άτομα σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στη Ζαχάρω Ηλείας, σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στη Ζαχάρω Ηλείας, σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Ναύπλιο με 99€ από 210€ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βυτίνα με 180€ από 360€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Γεύμα+Massage!
180€ από 360€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Βυτίνα, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Nymfasia Arcadia Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ποτό και Παραδοσιακά Χειροποίητα Γλυκίσματα για καλωσόρισμα και ένα Γεύμα για το σύνολο της διαμονής! Παρέχονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 30 λεπτών, χρήση ποδηλάτων καθημερινά για να απολαύσετε τις βόλτες σας στη φύση, καθώς και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
180€ από 360€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Βυτίνα, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Nymfasia Arcadia Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ποτό και Παραδοσιακά Χειροποίητα Γλυκίσματα για καλωσόρισμα και ένα Γεύμα για το σύνολο της διαμονής! Παρέχονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 30 λεπτών, χρήση ποδηλάτων καθημερινά για να απολαύσετε τις βόλτες σας στη φύση, καθώς και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Φοινικούντα με 89€ από 180€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας μια ανάσα από τη θάλασσα, στο Paradise Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στις όμορφες ακρογιαλιές της Μεσσηνίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας μια ανάσα από τη θάλασσα, στο Paradise Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στις όμορφες ακρογιαλιές της Μεσσηνίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Εύβοια με 79€ από 160€ (-51%) για 3 Ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ!
79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο Πευκί Ευβοίας, σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Irene Studios! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται μια επίσκεψη σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο στην Αιδηψό για χρήση πισίνας με Ιαματικά Νερά για 30 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο Πευκί Ευβοίας, σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Irene Studios! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται μια επίσκεψη σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο στην Αιδηψό για χρήση πισίνας με Ιαματικά Νερά για 30 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Τσαγκαράδα Πηλίου με 129€ από 260€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Πρωινό!
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 8 ετών στο Πήλιο, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Πρωινό στο Συγκρότημα Nymfes! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 8 ετών στο Πήλιο, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Πρωινό στο Συγκρότημα Nymfes! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάρος με 99€ από 210€ (-53%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στη Νάουσα της Πάρου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Zefi Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο κοσμοπολίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στη Νάουσα της Πάρου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Zefi Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο κοσμοπολίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Κεφαλονιά με 156€ από 315€ (-50%) για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Ημιδιατροφή!
156€ από 315€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα παιδί έως 7 ετών στην Κεφαλονιά, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio στο Mounda Beach Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
156€ από 315€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα παιδί έως 7 ετών στην Κεφαλονιά, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio στο Mounda Beach Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Ναύπακτος με 55€ από 110€ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 Άτομα + Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
55€ από 110€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ναύπακτο επάνω στη θάλασσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Star Hotel Nafpaktos! Προσφέρονται οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα καθημερινά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
55€ από 110€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ναύπακτο επάνω στη θάλασσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Star Hotel Nafpaktos! Προσφέρονται οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα καθημερινά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Μύκονος με 109€ από 280€ (-61%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior double Sea View Room με Πρωινό σε Μπουφέ & Spa!
109€ από 280€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μύκονο, σε Superior Double Sea View Room με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο Anamar Boutique Hotel! Προσφέρονται 2 Spa Treatment 30 λεπτών το καθένα και μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
109€ από 280€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μύκονο, σε Superior Double Sea View Room με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο Anamar Boutique Hotel! Προσφέρονται 2 Spa Treatment 30 λεπτών το καθένα και μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρδίτσα με 169€ από 340€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα + 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 8 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 2 συνεδρίες Solarium, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 8 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 2 συνεδρίες Solarium, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 119€ από 250€ (-52%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε Ξενοδοχείο 5*!
119€ από 250€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
119€ από 250€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!