Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ



ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ

Ο φλεβάρης προχωρα γρήγορα στη χώρα του ΠΟΤΕ, της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης και πολλών άλλων «ωραίων» που μας εξασφάλισαν ΟΛΟΙ όσοι μέχρι σήμερα υποτίθεται ότι κυβέρνησαν τη χώρα.
Μνημόνια, Τρόικες, φορολογίες εξοντωτικές, και για ποιους;
ΟΧΙ για τους «έχοντες», αλλά για τους μη έχοντες.
Οι έχοντες σε αυτή τη χώρα άλλωστε, «συγκυβερνούν» με τις όποιες κυβερνήσεις και δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
Δεν πληρώνουν, δεν, δεν, δεν.
Και αφού ΟΛΟΙ αυτοί δεν πληρώνουν, από πού θα πάρει λεφτά το κράτος;
Από τους «άλλους», τα κορόιδα, εκείνους που στερούνται ακόμα και το φαί των παιδιών τους πλέον.
Ο ΚΛΕΦΤΗΣ έχωσε βαθιά το χέρι στις τσέπες του κοσμάκη, στους όποιους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα όποια περιουσιακά στοιχεία.
Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, δεν κλέβει τους πλούσιους.
Κλέβει τους φτωχούς.
Διάβασα ένα δημοσίευμα, ένα τμήμα από την έκθεση της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Είναι πολύ ενδιαφέρον, όταν μέσα σε λίγες γραμμές, περιγράφεται μια εφιαλτική πραγματικότητα.
Να τι λέει.
«Έκθεση-καταπέλτη για τα πεπραγμένα της τρόικας στις χώρες που έχουν εφαρμοστεί τα προγράμματά της υπερψήφισε σήμερα η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
«Έδρασαν λιγότερο σαν χειρουργοί και περισσότερο σαν χασάπηδες, δήλωσε κατά την παρουσίαση της έκθεσης ο συντάκτης και εισηγητής της, ευρωβουλευτής Αλεχάντρο Θέρκας.
Η έκθεση σημειώνει πως τα προγράμματα στήριξης έχουν «φριχτές συνέπειες για την κοινωνική κατάσταση» στις χώρες που δέχθηκαν βοήθεια, οδηγώντας, μεταξύ άλλων «δραματικά επίπεδα ανεργίας, ιστορικά υψηλούς ρυθμούς στην απώλεια θέσεων και επιδεινούμενες συνθήκες εργασίας».
Παράλληλα, η έκθεση εκφράζει προβληματισμό για το γεγονός ότι μεταξύ των όρων για παροχή βοήθειας περιλαμβάνονται συστάσεις για περικοπές σε «θεμελιώδεις τομείς» για τον αγώνα κατά της φτώχειας, «όπως συντάξεις, βασικές υπηρεσίες, περίθαλψη [...] και προστασία για τους πιο ευάλωτους».
Κανονική «σφαγή», και δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό, τουλάχιστον όσο αφορά την Ελλάδα.
Βέβαια, θα πρέπει να αναρωτηθούμε ΠΟΙΟΙ είναι οι πραγματικοί «χασάπηδες».
Οι τροικανοι, η μήπως οι «κυβερνώντες», οι νυν και οι τέως;
Αξίζει να το ψάξουμε καλά, γιατί οι απαντήσεις που θα βρούμε, θα μας εκπλήξουν.
Ας μην ξεχνάμε, ότι το Ελληνικό «σφαγείο», δουλεύει ασταμάτητα νύχτα μέρα.
Καθημερινά ψάχνουν και βρίσκουν τρόπους να μας γδάρουν, να μας ξεκοκαλίσουν, να μας εξαφανίσουν.
Νομίζω ότι ο Όρος «χασάπης», κερδήθηκε επάξια από τους κυβερνώντες, και θα έπρεπε οι ευρωπαίοι να κάνουν λόγο ΠΡΩΤΑ για τους δικούς μας χασάπηδες, και μετά για τους χασάπηδες της τρόικα.
Και η σφαγή, συνεχίζεται.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ

14 Φεβρουαρίου: Ημέρα των Ερωτευμένων www.metaixmio.gr
«Ίσως να είχαν δίκιο που έβαλαν την αγάπη στα βιβλία. Ίσως επειδή δεν θα μπορούσε να ζει πουθενά αλλού».
Ουίλιαμ Φώκνερ
«Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η πεποίθηση ότι μας αγαπούν».
Βίκτωρ Ουγκώ
Βιβλία για όλους τους ερωτευμένους
Η απόλυτη δύναμη του έρωτα και η αστεία του πλευρά

Graeme Simsion
ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΟΖΙ
μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη
Σελίδες: 352
Ο Τζον Τίλμαν παντρεύεται. Απλώς δεν ξέρει ακόμη με ποια.
Το πρόβλημα θα λυθεί με την Υπόθεση Σύζυγος. Έχει σχεδιάσει ένα δεκαεξασέλιδο ερωτηματολόγιο που θα τον βοηθήσει να βρει την τέλεια σύντροφο. Οπωσδήποτε δεν πρέπει να είναι μπαργούμαν ή καπνίστρια ή να πίνει ή να αργεί.
Μερικές φορές όμως δεν βρίσκεις εσύ την αγάπη, σε βρίσκει αυτή…

Jamie McGuire
ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη
Σελίδες: 472
Η Άμπι είναι ένα καλό κορίτσι. Δεν πίνει. Δεν βρίζει. Ντύνεται πολύ συντηρητικά. Θα γνωρίσει τον Τράβις, ακαταμάχητο καρδιοκατακτητή αλλά επικίνδυνο, που περνά τα βράδια του παλεύοντας σε παράνομους αγώνες πάλης.
Ένταση, αγωνία και νεανικός έρωτας σε ένα εθιστικό κοκτέιλ.

Jamie McGuire
ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
μετάφραση: Μυρσίνη Γκανά
Σελίδες: 488
Κάθε ερωτική ιστορία έχει δύο όψεις. Στη Γλυκιά καταστροφή διαβάζουμε την πλευρά της Άμπι. Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε και του Τράβις, ενός σκληρού αγοριού που όλοι θέλουν να του μοιάσουν. Τα κορίτσια τού έχουν μεγάλη αδυναμία και θέλουν να του κλέψουν την καρδιά. Η αδιαφορία της Άμπι είναι ο λόγος που θα τον κάνει να την προσέξει καλύτερα

Tessa Hadley
ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ
μετάφραση: Ιωάννα Ηλιάδη
Σελίδες: 352
Πολυδιάστατοι χαρακτήρες, μπλεγμένες και συγκινητικές σχέσεις, η έκπληξη και η ομορφιά του ξαφνικού έρωτα. Μέσα από τους χαρακτήρες του Πολ και της Κόρα, η Τέσα Χάντλεϊ εξερευνά αριστοτεχνικά τι σημαίνει να είσαι σύζυγος, γονιός, εραστής. Εξετάζει επίσης την πολυπλοκότητα των σχέσεων αντρών και γυναικών και πόσο αναζωογονητικό είναι να μένεις πιστός στις επιταγές της καρδιάς σου.
Η καταστροφική δύναμη του έρωτα

Φ. Σ. Φιτζέραλντ
ΤΡΥΦΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ
μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος
Σελίδες: 480
Ένα από τα ρομαντικότερα και διασημότερα μυθιστορήματα του 20ού αιώνα, με θέμα την τραγική ιστορία αγάπης ανάμεσα στον ψυχίατρο Ντικ Ντάιβερ και τη Νικόλ, ασθενή και μετέπειτα σύζυγό του. Εκπρόσωποι της χαμένης γενιάς του Μεσοπολέμου, ο Ντικ και η Νικόλ, πλούσιοι, όμορφοι, ευφυείς, δίνουν πάρτι μυθικά, δημιουργούν απερίγραπτη ατμόσφαιρα για τους φίλους τους, είναι αφάνταστα ελκυστικοί. Ζουν μια φαινομενικά ανέμελη ζωή πλούτου και περιηγήσεων. Και όμως πίσω από την αστραφτερή επιφάνεια κρύβουν εκείνη ένα μυστικό κι αυτός μια αδυναμία.

Τζούλιαν Μπαρνς
ΠΡΙΝ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ
μετάφραση: Θωμάς Σκάσσης
Σελίδες: 280
Ο καθηγητής της Ιστορίας Γκράχαμ Χέντρικ εγκατέλειψε τη γυναίκα του την Μπάρμπαρα για χάρη της γεμάτης ζωντάνια Ανν και είναι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος με την καινούργια ζωή του. Αυτά όμως μέχρι τη μέρα που ανακαλύπτει το παρελθόν της Ανν στον κινηματογράφο ως μέτριας ηθοποιού. Πριν περάσει πολύς χρόνος, ο Γκράχαμ έχει πέσει με τα μούτρα στην αναζήτηση παλιών ιχνών, ψάχνοντας στα βιβλία της τις αφιερώσεις πρώην εραστών, πηγαίνοντας συχνά στο σινεμά και εντρυφώντας στις παλιές ταινίες όπου είχε εμφανιστεί εκείνη.
Ένα ακαταμάχητο μυθιστόρημα ερωτικού πάθους και ζήλια

Evelyn Toynton
ΕΡΩΤΑΣ, ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ
μετάφραση: Ιωάννα Ηλιάδη
Σελίδες: 35

Βαθιά συγκινητικό, οξυδερκές, ζωντανό, ανθρώπινο, το βιβλίο αντιπαραθέτει την προσωπική τραγωδία στις μεγάλες καταστροφές της ιστορίας του 20ού αιώνα. Μέσα από τη διεισδυτική αποτύπωση της ζωής των εμιγκρέδων, το βιβλίο διερευνά την ξενιτιά, το απρόβλεπτο κάθε έρωτα και κάθε ανθρώπινης μοίρας.
Νίνο Χαρατισβίλι
ΚΟΦΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ
μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου
Σελίδες: 376
Ένα κοινωνικό και συνάμα ερωτικό μυθιστόρημα που ισορροπεί ανάμεσα στην οικογενειακή σάγκα, την ιστορία αγάπης και την αστυνομική περιπέτεια. Οι αναγνώστες βυθίζονται στις σελίδες και παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την περίπλοκη σχέση ενός άντρα και μιας γυναίκας που δένονται πολύ στενά μεταξύ τους από μικρή ηλικία. Ο ένας γίνεται η σφραγίδα και συνάμα η καταστροφή του άλλου. Βήμα βήμα, σελίδα σελίδα, η συγγραφέας μέσα από τη λεπτοδουλεμένη πρόζα της ξετυλίγει ένα ολέθριο οικογενειακό δράμα που δένει για πάντα τις ζωές των δύο πρωταγωνιστών. Με αιχμηρή ματιά συλλαμβάνει την άβυσσο της ανθρώπινης φύσης και εξιστορεί τη χαμένη παιδική ηλικία και μια μεγάλη αγάπη που δεν μπορεί να υπάρξει σε τούτο τον κόσμο.

Τζίλιαν Φλιν
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη
Σελίδες: 576
Πόσο καλά πιστεύεις πως γνωρίζεις αυτόν που αγαπάς;
Ένα συγκλονιστικό θρίλερ για τα θανάσιμα μυστικά του συζυγικού βίου, ένα λαβ στόρι με το περιτύλιγμα μυστηρίου με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την πέμπτη επέτειο του γάμου της. Το βιβλίο σε σενάριο της ίδιας της Φλιν μεταφέρεται στον κινηματογράφο από τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ. Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Μπεν Άφλεκ και τη Ρόζαμουντ Πάικ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις αρχές Οκτωβρίου.
Τα κλασικά του πόθου

Πολίν Ρεάζ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ο
μετάφραση: Ρίτα Κολαΐτη
Σελίδες: 240

Μια τολμηρή, σαδομαζοχιστική ιστορία που γράφτηκε το 1954 και έμελλε να γίνει από τα πιο πολυδιαβασμένα έργα της γαλλικής λογοτεχνίας.
Ζοζέφ Κεσέλ
Η ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
μετάφραση: Ρίτα Κολαΐτη
Σελίδες: 216
Διάσημο έργο ερωτικής λογοτεχνίας με την υπογραφή ενός από τους σημαντικότερους γάλλους συγγραφείς. Έως σήμερα παραμένει ένα κείμενο ζωντανό και αμφιλεγόμενο, ηδονική σπουδή πάνω στη γυναικεία σεξουαλικότητα και οξυδερκής διερεύνηση της απόστασης που χωρίζει την αγάπη της καρδιάς από τις απαιτήσεις των αισθήσεων και της σάρκας.

Ντ. Χ. Λόρενς
Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΤΣΑΤΕΡΛΙ
μετάφραση: Γιώργος Τζήμας
Σελίδες: 496
Το γνωστό, πολυσυζητημένο (και απαγορευμένο για χρόνια) αριστούργημα, η ερωτική ιστορία μιας αριστοκράτισσας και ενός άντρα της εργατικής τάξης. Μια τολμηρή διερεύνηση του σεξουαλικού πάθους ως του μόνου ζωτικού και αληθινού στοιχείου της ζωής, μια διεισδυτική αποτύπωση της γυναικείας ιδιοσυγκρασίας.
Τα δώρα του έρωτα

Ευγένιος Τριβιζάς
ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Από αγόρι σε κορίτσι

Σελίδες: 132

Ευγένιος Τριβιζάς
ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Από κορίτσι σε αγόρι

Σελίδες: 132
Δύο πρωτότυπα βιβλιαράκια πλημμυρισμένα με δωράκια για να τα χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσθέτοντας στο τέλος και τα δικά σας πολύ προσωπικά δώρα για εκείνους που αγαπάτε.
Ο έρωτας και η ιστορία του

Ζακ Αταλί
Στεφανί Μπονβισιν
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
μετάφραση: Κλαιρ Νεβέ, Εύη Σιούγγαρη
Σελίδες: 240
Ένα ταξίδι μέσα στην υπέροχη και απειλούμενη ιστορία των σχέσεων. Συνυπάρχουν εδώ οι πολυανδρικές φυλές της Κίνας και οι ομοφυλοφιλικές τελετουργίες της Νέας Γουινέας∙ οι γυναίκες των χαρεμιών της Αραβίας και οι πολλαπλοί σύζυγοι του Θιβέτ∙ οι πόρνες της Αμερικής και οι γκέισες της Ιαπωνίας∙ οι δάσκαλοι του ινδικού ερωτισμού και οι ομαδικοί γάμοι του Κονγκό∙ οι αστικές οικογένειες και τα αμφιφυλόφιλα τρίο∙ οι μηχανές ηδονής και οι ερωτικές χίμαιρες. Όλες και όλοι τρέφουν την πιο υψηλή ανθρώπινη φιλοδοξία: να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να φτάσουν να αρέσουν στον άλλο, ώστε να αρέσουν στον εαυτό τους. Ώστε να αγαπηθούν.

3rd Thermaikos Music Festival 2014,

15/02/14 - παρουσίαση περιοδικού "Ιστορία της Τέχνης" στο Polis Art Café

Inline images 1

"Αίας" του Γιάννη Ρίτσου @ Θέατρο Αυλαία

Logo Avlaia.jpg
του Γ. Ρίτσου
19-23 Φεβρουαρίου 2014
trailer
Aias1w.jpg
Η παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, «Αίας» του Γιάννη Ρίτσου, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις την περσινή θεατρική σεζόν, έρχεται στο θέατρο Αυλαία. Ο ποιητικός μονόλογος, με τον Κώστα Κοζικόπουλο, θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Αυλαία για 5 μόνο παραστάσεις, την περίοδο 19-23 Φεβρουαρίου 2014.
Ο «Αίας» γράφτηκε από τον ποιητή στην εξορία της Λέρου και της Σάμου (1967-69). Η ιστορία του ομηρικού ήρωα με το τραγικό τέλος έδωσε την αφορμή στον Γ. Ρίτσο να συνδέσει την αρχαία αφήγηση με τον 20ο αιώνα. Τα ομηρικά γεγονότα είναι αυτούσια, τότε που ο γιγάντιος και ανίκητος Τελαμώνας σε παράκρουση αυτοκτονεί. Ο ποιητής όμως μεταφέρει σε ένα σημερινό τοπίο τις υπαρξιακές συγκρούσεις του ήρωα. Η δόξα, ένα άδειο πουκάμισο, η ματαιότητα της εκδίκησης και στο τέλος η αναζήτηση της βαθύτερης ουσίας του ανθρώπου.
Ο Ρίτσος, έχοντας ζήσει εξορίες, διωγμούς, βασανιστήρια, εμπνέεται από το μύθο και μεταφέρει την υπαρξιακή αγωνία του ήρωα στη σύγχρονη εποχή, μιλάει για το σύγχρονο άνθρωπο. Η πίκρα της αδικίας σε ένα κόσμο διαπλοκής και διαφθοράς, η ματαιότητα της εκδίκησης, η αδυναμία συμφιλίωσης με την πραγματικότητα, ο άξιος που γίνεται απόκληρος και συντρίβεται στο περιθώριο, αλλά και η ευτυχία των καθημερινών στιγμών, η βαθύτερη ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης είναι μερικά από τα μοτίβα που διαπνέουν το έργο.
Όλα αυτά δοσμένα μέσα από την άφθαστη πένα του ποιητή ο οποίος μέσα από ένα σφυροκόπημα εικόνων δημιουργεί ένα λόγο που είναι παρών στη σύγχρονη εποχή καταργώντας το στερεότυπο της ποίησης σαν μια απρόσιτη και δύσβατη τέχνη. Καταφέρνει δηλαδή να συγκινήσει και να προβληματίσει ταυτόχρονα ώστε από τη συνάντηση αυτή νικητής βγαίνει πάντα ο ποιητής και απλόχερα κερδισμένος ο θεατής, ώστε να μη μείνουν «τα τραγούδια μας πάνω απΆ τις σκάλες των αιώνων ταριχευμένα, ωραία και ανώφελα πουλιά».
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ- ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Κώστας Κοζικόπουλος
ΒΟΗΘΟΣ: Κώστας Ζιώγας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Φανή Κατσαμάκη
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
19-23 Φεβρουαρίου 2014
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη-Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό 10¤, Μειωμένο 8¤
Επικοινωνία
Γιάννης Γκουντάρας
Δάφνη Μουστακλίδου
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
Κτίριο ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, τηλ: 2310237700
Γραμματεία-Δημόσιες Σχέσεις: Αγγελίνα Σοφιανοπούλου, e-mail: pr@avlaiatheatre.gr
Email: info@avlaiatheatre.gr Site: www.avlaiatheatre.gr

"Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ TANGO" - 15/02

"Η μαγεία του Tango"
με την ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ
 & τον ΣΠΥΡΟ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Κηφισιάς
Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
ΩΡΑ 20:00
Zoe TiganouriaMosxopoulos
H διακεκριμένη συνθέτις και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια με αφορμή τη κυκλοφορία των δύο Βιβλίων/CD της "Zoe’s Music No.1" & "Zoe’s Music No.2" για ακορντεόν & πιάνο, αλλά και την πλούσια δισκογραφία της (7 προσωπικά CD και εκατοντάδες συνθέσεις & διασκευές της στην μουσική αγορά σε Ελλάδα και εξωτερικό) και σε συνδυασμό με τις συνθέσεις και διασκευές του πιανίστα Σπύρου Μοσχόπουλου σε ύφος Αργεντίνικου Tango, αλλά και γνήσιες Tango καθώς και παραδοσιακές μελωδίες από όλη την Ελλάδα, θα παρουσιάσουν ένα υπέροχο ρεπερτόριο σαν εκ βαθέων εξομολογήσεις που καθηλώνουν...
Η παράσταση θα πλαισιωθεί από το χορευτικό σχήμα "Χοροακτίς" καθώς και την πρωτοεμφανιζόμενη στο τραγούδι Πελάγια Μυλωνά.
Υπέροχα βίντεο και εικόνες θα συνοδεύουν αυτό το μουσικο-χορευτικό ταξίδι με τη Μαρία Ντούμα στην επιμέλεια οπτικο-ακουστικού υλικού.
Απολαύστε το! 
Γενική είσοδος: 12 € / Φοιτητικό & ανέργων 8 €
Προπώληση Εισιτηρίων:
Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567
Εισιτήρια online: www.ticketservices.gr
Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Κηφισίας
Διονύσου και Μυρσίνης 2

Περισσότερες πληροφορίες στην
Επίσημη Ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια

Τα 10 πιο όμορφα λιμάνια της Ευρώπης (φωτό)

  Aπό την καρτποσταλική Σαντορίνη και τη μαγευτική Βενετία ως τα νορβηγικά φιόρδ.limania.jpg

Ποιος θα υπογράψει την ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Διαβάστε στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν: Ποιος θα υπογράψει την ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Αποκαλύπτουμε το νέο "Σχέδιο Ανάν" για την αρπαγή της Κύπρου

Είστε εθισμένοι στο στρες;

Είστε εθισμένοι στο στρες;
Οι κίνδυνοι από την κατανάλωση αλατιού για ένα παιδί

Απογειώστε το μεταβολισμό σας

Οι εξελίξεις της εξωσωματικής γονιμοποίησης και τα αισιόδοξα μηνύματα της!

Ενισχύστε τη θρεπτική αξία της σαλάτας σας κάνοντας δίαιτα

Τα διατροφικά μυστικά αντιγήρανσης της γλυκοπατάτας

Τι δεν πρέπει να τρώτε αν έχετε υψηλό ουρικό οξύ

Πώς θα «πρασινίσετε» τη διατροφή του παιδιού σας

Μεγάλες εκπτώσεις έως 45% για λίγες ακόμα μέρες

Εκπτώσεις έως και 45%!!

σε τεράστια γκάμα των προϊόντων μας.

Επωφεληθείτε αυτήν την περίοδο και γλιτώστε έως και 45% αγοράζοντας τα προϊόντα μας. Η έκπτωση στα προϊόντα εφαρμόζετε και εμφανίζετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου.
Το FM1100 είναι ένα ελαφρύ τερματικό GPS/GSM το οποίο μπορεί να αποστείλει τις συντεταγμένες μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GSM/GPRS.
περισσότερα...

Πρόκειται για έναν ελεγκτή/διακόπτη X-10 που μπορεί να ελεγχθεί από οποιονδήποτε ελεγκτή X-10 ή τηλεχειριστήριο που αποστέλλει εντολές X-10.
περισσότερα...
Το B15 είναι αδιάβροχο, δεν παθαίνει τίποτα από την σκόνη και είναι ενισχυμένο για να αντέχει πτώση από 1.8 μέτρα πάνω σε σκληρές επιφάνειες.
περισσότερα...
Το RUT500 είναι ένα HSPA & 3G router με ασύρματη σύνδεση υψηλής ταχύτητας , 4 θύρες ethernet  το οποίο μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 21 Mbps.
περισσότερα...
Το TX20ETH είναι ένα ethernet ανεμόμετρο το οποίο μπορεί να μετρήσει ταχύτητα και διεύθυνση ανέμου. Συνδέεται απευθείας στο δίκτυο υπολογιστών (Ethernet).
περισσότερα...
Το Redu GSM 900 έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση και ενίσχυση του GSM σήματος κινητής τηλεφωνίας με κάλυψη μέχρι και 250 τμ.
περισσότερα...

Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε επαγγελματίες
& συνεργάτες του plantron.

Parner Button