Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ


Πάει και αυτό!
Το πανηγύρι με τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ τέλος για φέτος.
Ήρθε ο πρωθυπουργός και ένα σωρό άλλοι, τον υποδέχτηκε «πλήθος» κόσμου που έσταζαν μελί (ήρθε ο αρχηγός), τα είδαμε στα πλάνα της τηλεόρασης, και όταν ανέβηκε ο πρωθυπουργός στο βήμα, όσοι παρακολούθησαν την ομιλία του, ασχέτου θρησκείας, έκαναν τον σταυρό τους από αυτά που άκουσαν.
Όχι ότι δεν περίμεναν να ακούσουν τις συνηθισμένες μπούρδες που ακούγονται ΚΑΘΕ χρόνο από την Δ.Ε.Θ.
Το περίμεναν και με το παραπάνω.
Η ομιλία όμως αυτή, αφορούσε έναν άλλον πλανήτη, μια άλλη χώρα, και όχι την Ελλάδα.
Ακούστηκε ο όρος «πρωτογενές πλεόνασμα», η καραμέλα των τελευταίων ημερών, μίλησε για «καταστροφολόγους», μίλησε για το 2020, ότι ΤΟΤΕ θα έχουμε «καθαρίσει», θα ευημερούμε, είπε πολλά.
Και όλοι αναρωτιούνται, για ΠΟΙΟ πλεόνασμα μιλά αυτός και ο υπουργός του τη στιγμή που η χώρα είναι ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ και θα χρεωθεί και άλλο, αφού πάμε και για άλλη δόση (αν μας τη δώσουν);
Αυτή τη στιγμή κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι υπουργοί, κύριοι γραμματείς και φαρισαίοι, και το παραμικρό ευρώ που κυοφορεί στη χώρα, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
Ποιον κοροϊδεύετε μιλώντας για πλεονάσματα;
Μας καταντήσατε εσείς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις να χρωστάμε οι έλληνες ακόμα και τις ΖΩΕΣ μας, εμείς, τα παιδια μας και τα παιδια των παιδιών μας.
Είπατε να σκεφτούμε ΠΟΥ ήμασταν πέρσι τέτοιο καιρό, και που είμαστε φέτος.
Το θέμα δεν είναι να σκεφτούμε εμείς, γιατί δεν χρειάζεται.
Το ξέρουμε πολύ καλά, το νοιώθουμε.
Είμαστε στον ΠΑΤΟ του πηγαδιού που μας ρίξατε, και όπως πάει θα πάμε ακόμα πιο βαθιά.
Μιλήσατε για καταστροφολόγους, τη στιγμή που ΕΣΕΙΣ και οι συγκυβερνώντες σας είστε η ίδια η καταστροφή.
Το 2020 κύριε πρωθυπουργέ, το μόνο που θα έχει καθαρίσει, η μάλλον ξεκαθαρίσει, θα είναι το ότι κανένας έλληνας δεν θα έχει κάτι δικό του.
Βέβαια τότε εσείς δεν θα είστε στην κυβέρνηση, ενδεχομένως ούτε καν στη χώρα η οποία μέχρι τότε, στα πλαίσια εκείνων που αποκαλείτε «εξυγίανση και μεταρρυθμίσεις» θα έχει ξεπουληθεί στους ξένους τους οποίους υπηρετείτε.
Οι «δύσπιστοι» ευρωπαίοι, μπορεί να επαινούν τις «προσπάθειες» των ελλήνων, αλλά οι έπαινοι αυτοί είναι για το ότι ο καθένας τους έχει ήδη στην κατοχή του κάτι ελληνικό.
Ας μην κοροϊδευόμαστε κύριε πρωθυπουργέ και οι λοιποί.
Παρόλο που είπατε ότι «βλέπετε» τα προβλήματα των ελλήνων, με αυτά που λέτε όλοι σας, αποδεικνύετε ότι ζείτε «αλλού».
Ενώ μιλήσατε για τις «αδικίες» προς τον λαό, όχι μόνο τις συνεχίζετε, αλλά προσθέτετε και άλλες στην τεράστια λίστα.
Ακούστηκαν πολλά στην ομιλία του πρωθυπουργού.
Η ουσία είναι ότι πλέον ΚΑΝΕΙΣ δεν τον πίστεψε, και αυτό το ξέρει και ο ίδιος.
Βασίλης Τσούγκαρης

Η Άνοδος και η Πτώση των Εργατικών Διεθνών


Η Άνοδος και η Πτώση των Εργατικών Διεθνών
Κύκλος 1ος: Από τους Προδρόμους στην 1η Διεθνή

Μαστρογιαννόπουλος Τάκης
Σελ.: 645
Σχήμα: 17 x 24
ISBN: 978-960-499-074-0
1η έκδοση: Απρίλιος 2013

Στις απαρχές του παγκόσμιου εργατικού κινήματος, την εποχή που έμπαιναν οι βάσεις για τα μεγάλα σοσιαλιστικά κινήματα που συγκλόνισαν τον 19ο και τον 20ό αιώνα μας μεταφέρει στο παρόν έργο του ο Τάκης Μαστρογιαννόπουλος. Είναι η εποχή της δράσης των Μαρξ και Ένγκελς, η εποχή που δημιουργούνταν τα πρώτα εργατικά κόμματα και η πρώτη παγκόσμια εργατική οργάνωση, η Διεθνής Ένωση των Εργατών ή Πρώτη Διεθνής.
Πρόκειται για μια περίοδο που, αν και φαντάζει μακρινή, στην πραγματικότητα παρουσιάζει ισχυρές αναλογίες με την παρούσα ιστορική κατάσταση: η βασανιστική συγκρότηση του εργατικού κινήματος και το ξεχώρισμά του από τις άλλες αντιπολιτευτικές δυνάμεις της περιόδου, η παγκόσμια αναταραχή ως τη μεγάλη Ευρωπαϊκή Επανάσταση του 1848, η λυσσασμένη αντίσταση της αντίδρασης που κορυφώθηκε με την αιματηρή καταστολή της Κομμούνας· όλα αυτά δεν είναι καθόλου ξένα από το ταραγμένο ευρωπαϊκό τοπίο των ημερών μας.
Ο συγγραφέας περιηγείται γλαφυρά τους διάφορους σταθμούς της ιστορικής διαδικασίας. Στο πρώτο μέρος του έργου εξετάζονται κυρίως τα πρόδρομα γεγονότα και κινήματα που καθόρισαν την ανεξάρτητη εμφάνιση του εργατικού κινήματος: η αποσύνθεση του χεγκελιανισμού στη Γερμανία, το λουδίτικο και χαρτιστικό κίνημα στην Αγγλία, οι πρώιμες εργατικές εξεγέρσεις του 1848 στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία και άλλες χώρες, η εμφάνιση του μαρξισμού με τη δράση και το έργο των θεμελιωτών του, του Μαρξ και του Ένγκελς.
Το δεύτερο μέρος πραγματεύεται τα γεγονότα από την επαύριο της ήττας του 1848 ως τη συγκρότηση της Πρώτης Διεθνούς το 1864 και τη διάλυσή της λίγα χρόνια μετά την ήττα της Κομμούνας. Εδώ εξετάζονται επίσης τα εθνικά και δημοκρατικά κινήματα στην Ιταλία και την Ισπανία, η ανάπτυξη του κινήματος στις ΗΠΑ κοκ. Μέσα από αυτή την περιπλάνηση, αναδεικνύονται οι όροι της ανεξάρτητης συγκρότησης του εργατικού κινήματος, οι πηγές του στα προγενέστερα επαναστατικά κινήματα και τους ριζοσπάστες στοχαστές, αλλά και οι διαμάχες που αναπτύχθηκαν στις γραμμές του ανάμεσα στις διάφορες τάσεις του (μαρξιστές, αναρχικοί, λασαλικοί, μπλανκιστές κ.ά.).
Το έργο αποτελεί μέρος μιας τριλογίας που θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση της ιστορίας των άλλων δυο μεγάλων εργατικών διεθνών, της Δεύτερης, σοσιαλιστικής, και της Τρίτης, κομμουνιστικής, Διεθνούς.

ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Αγαπημένοι μας φίλοι,
Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε, η έναρξη της σχολικής χρονιάς πλησιάζει και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ την υποδέχονται με νέα ποιοτικά εκπαιδευτικά βιβλία για όλες τις ηλικίες!
ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΕΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
Ένα αλφαβητάρι, μα ποιο αλφαβητάρι; Ένα αλφαβητάρι που έγραψε για σας ένας συγγραφέας, μα ποιος συγγραφέας; Ένας συγγραφέας που τον λένε Ευγένιο Τριβιζά και σας το ζωγράφισε μια ζωγράφος, μα ποια ζωγράφος; Μια ζωγράφος που τη λένε Κέλλυ Ματαθία Κόβο, για να μάθουνε την αλφαβήτα τα παιδιά που τους αρέσουνε οι νηστικοί μυρμηγκοφάγοι και οι ιπποπόταμοι με ιλαρά.
ΑΡΙΘΜΗΤΑΡΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΕΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
Ένα αριθμητάρι, μα ποιο αριθμητάρι; Ένα αριθμητάρι με γλωσσοδέτες που έγραψε για σας ένας συγγραφέας, μα ποιος συγγραφέας; Ένας συγγραφέας που τον λένε Ευγένιο Τριβιζά και σας το ζωγράφισε μια ζωγράφος, μα ποια ζωγράφος; Μια ζωγράφος που τη λένε Κέλλυ Ματαθία Κόβο, για να μάθουνε τους αριθμούς, μεγάλους και μικρούς, τα παιδιά που τους αρέσουνε οι δράκοι που χορεύουνε συρτάκι, τα κοράκια που τραγανίζουν κρακεράκια και οι λιχούδες αλεπούδες που κυνηγάνε πεταλούδες.
ΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΑΣ 1
ΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΑΣ 2
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει και να αγαπήσει κανείς την αλφαβήτα; Μα φυσικά… Oι παρεούλες της Αλφαβήτας του Ευγένιου Τριβιζά. Ένα φαντασμαγορικό αλφαβητάρι σε δύο μοναδικούς τόμους που θα σας ενθουσιάσει!
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Έξι ολοκαίνουργια βιβλία για παιδιά 3-5 ετών που τα βοηθούν να αναπτύξουν τον τρόπο σκέψης τους και θεμελιώνουν εκείνες τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη μελλοντική τους ανάπτυξη.
ΧΡΩΜΑΤΑ – ΣΧΗΜΑΤΑ – ΓΡΑΜΜΕΣ
ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ
ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΠΛΑΝΗΤΕΣ
ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Τα βιβλία της σειράς Χαρούμενο Σχολείο – Μαθαίνω με τους αγαπημένους μου ήρωες, σχεδιασμένα από έμπειρους παιδαγωγούς της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις και να καλλιεργήσουν δεξιότητες και στάσεις απαραίτητες για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, είναι το κατάλληλο εκπαιδευτικό εργαλείο για να στηρίξετε το παιδί σας στα πρώτα του σχολικά βήματα.
ΠΡΟΝΗΠΙΟ
ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς Χαρούμενο Σχολείο μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ και τους νέους τίτλους της σειράς Διαβάζω Διασκεδάζοντας ΕΔΩ.
Για να ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας βοηθήματα πατήστε ΕΔΩ και δείτε τον νέο μας εκπαιδευτικό κατάλογο. Με τη σήμανση ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ θα βρείτε εύκολα τα βοηθήματα που έχουν -20% καθώς και άλλα βιβλία για την Προσχολική και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που απευθύνονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Και μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον μεγάλο φθινοπωρινό διαγωνισμό μας. Μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 200 τυχερούς που θα αναδείξει η κλήρωση και θα κερδίσουν είτε μία από τις 100 σχολικές τσάντες είτε ένα πακέτο με εκπαιδευτικά βοηθήματα της επιλογής τους αξίας 25€!
Και μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία και να αρχίσει το διάβασμα ξεφυλλίστε το φθινοπωρινό τεύχος της παιδικής μας εφημερίδας ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ!.

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 07-09-13/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1012 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ
1020 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΗΡΕΜΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η
6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.30 ΚΑΙ
ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5
ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 H 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ
26.00 ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΕΛΑΓΗ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 08-09-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 08-09-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΩΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΩΡΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 EΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 09-09-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΙΡΑΚ AGROFOOD - 6η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ


http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Agrofood_2013_GR_001/001_new_header.jpg
http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Agrofood_2013_GR_001/001_new_9_companies.jpg
Η ελληνική συμμετοχή στην έκθεση AGROFOOD IRAQ 2012 είχε εξαιρετική επιτυχία. Οι ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν συναντήθηκαν με διανομείς και εισαγωγείς με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους. Όμως οι υπηρεσίες της New Genesis δεν περιορίστηκαν μόνο στην απλή συμμετοχή στην έκθεση. Οι ελληνικές επιχειρήσεις επισκέφτηκαν τα μεγαλύτερα supermarkets της περιοχής, είχαν εποικοδομητικές συναντήσεις με τους γενικούς διευθυντές, επισκέφτηκαν την αγορά χονδρικής της περιοχής, ανοίγοντας δυναμικά το δρόμο για τις εξαγωγές τους σε μία νέα αναπτυσσόμενη αγορά.
http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Agrofood_2013_GR_001/001_new_photos.jpg
Πέρα από μια Απλή Συμμετοχή!
  1. Συνάντησεις με τους υπευθύνους των αλυσίδων CARREFOUR και CITYLINK στο Ερμπίλ, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν σε keyplayers τα προϊόντα τους.
  2. Προγραμματισμένη έρευνα αγοράς με επίσκεψη στην κεντρική αγορά του Ερμπίλ, ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν ίδια άποψη για τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αγοράς.
  3. Διατίθεται λίστα επισκεπτών της διοργάνωσης του 2012 για την αποστολή ενημερωτικού - διαφημιστικού υλικού και την αποστολή προσκλήσεων από τους εκθέτες.

http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Agrofood_2013_GR_001/001_new_exhibits.jpg



New Genesis Group

Διεθνείς Εκθέσεις - Συνέδρια
Επιχειρηματικές Αποστολές

Λ. Βουλιαγμένης 312,
173 43, Αγ. Δημήτριος

Τηλ. Ελλάδας: 210 9764118
Τηλ. Κύπρου: +357 96 678 532
Fax: 210 9764119

info@newgenesis.gr
www.newgenesis.gr
http://www.newgenesis.gr/Newsletters/Logo_NG_Mail_160x96.png
New Genesis SA Greece

Exhibition & Event Organizing

312 Vouliagmenis Ave,
Ag. Dimitrios 173 43
ATHENS-GREECE

Greece: +30 210 9764118
Cyprus: +357 96 678 532
Fax: +30 210 9764119
info@newgenesis.gr
www.newgenesis.gr

Βραδιά Κλασικού και Μοντέρνου Χορού

Βραδιά Κλασικού και Μοντέρνου Χορού

Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 21:00
37Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ώρα : 21.00

Βραδιά Κλασικού και Μοντέρνου Χορού
Ο χορός είναι κίνηση που έχει μια αισθητική και δεν εκπέμπει απλά μια πληροφορία. Είναι ένα μέσο έκφρασης, επικοινωνίας, ένας λόγος που βγαίνει από το σώμα. Ο χορός είναι συνασθήματα που εκφράζονται μέσα από την κίνηση και έχει τη δύναμη να μεταφέρει ιδέες και μηνύματα. Ο χορός συμβάλει στην καλλιτεχνική και αισθητική αγωγή του ανθρώπου.
Συμμετέχουν
Κέντρο Κλασικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού
Νίνας Ηλιοπούλου - Πολιτάκη
Σχολή Χορού Ειρήνης Πατρουδάκη
"Positions" Σχολή Κλασικού & Σύγχρονου Χορού Άννας Κωστομούδη
Διοργάνωση : ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ
Είσοδος ελεύθερη
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ραχήλ αγαπημένη-Γιώργος Ζωγράφος Live

To πρωτογενές πλεόνασμα στο επίκεντρο της ομιλίας Σαμαρά στη ΔΕΘ - in.gr

Μήνυμα ελπίδας
Μήνυμα ελπίδας θα επιχειρήσει να στείλει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο επίκεντρο της τοποθέτησής του αναμένεται να βρεθεί η ανάγκη επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος, για να τονίσει ότι είναι ορατός ο στόχος της ανάκαμψης και πως τα δύσκολα έχουν περάσει. Και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη για να λάβει μέρος στο συλλαλητήριο των συνδικάτων το απόγευμα του Σαββάτου.  
Τα προαπαιτούμενα, για να περάσει η χώρα τον κάβο της αξιολόγησης
To πρωτογενές πλεόνασμα στο επίκεντρο της ομιλίας Σαμαρά στη ΔΕΘ
Συντριπτικά υπέρ της απεργίας ψήφισαν οι ΕΛΜΕ
Επιχείρηση-«κατάκτηση» του Κογκρέσου από τον Ομπάμα μετά την G20
Πούτιν και Ομπάμα συμφώνησαν ότι διαφωνούν για τη Συρία
Υπόλογη η Ολλανδία για θύματα της Σρεμπρένιτσα κατά το Ανώτατο Δικαστήριο
Στα 47 δισ. ευρώ εκτιμά το ΔΝΤ τις μεικτές χρηματοδοτικές ανάγκες για 2015- 2020
Ανακωχή στη ΔΕΘ ζήτησε ο Κωστής Χατζηδάκης
Όποιος σώσει τη χώρα να τη σώσει μαζί με το λαό της, λένε οι φορείς στη ΔΕΘ
Υποθαλάσσιο ηφαίστειο στον Ειρηνικό είναι το μεγαλύτερο του κόσμου
«Μεταμόσχευση» εντερικών βακτηρίων υπόσχεται καταπολέμηση της παχυσαρκίας
Ταμπλέτα 20'' της Lenovo, η βάση για τα σύγχρονα επιτραπέζια παιχνίδια
Κέιτι Πέρι και Νιλ Πάτρικ Χάρις… στρουμφομιλούν στο in.gr
Δράσεις για παιδιά και άτομα τρίτης ηλικίας από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Την Αντζελίνα Τζολί τιμά η Ακαδημία Κινηματογράφου
Η Ελλάδα πήρε το «δώρο» με αγχωτική νίκη στο Λιχτενστάιν
«Δεν υπάρχει αντικαταστάτης του Σπανούλη», είπε ο Τρινκιέρι
Οριστικά στην Τουρκία και τη Σίβασπορ θα συνεχίζει ο Τζιμπούρ


Οι θεατρικές προτάσεις των Φεστιβάλ για το Σαββατοκύριακο
Σεπτέμβρης: ο μήνας που αγαπάει το θέατρο!
Οι φθινοπωρινές συναυλίες του Σεπτεμβρίου στην πόλη!
Σήμερα ξεκινάει το 42ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως
Ο Άστον Κούτσερ μιλά για την ταινία "Jobs" λίγο πριν βγει στις αίθουσες
Σινεμά: από τον Πέρσι Τζάκσον, στα Στρουμφάκια 2 και στο Τέλειο Χτύπημα!
14ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «Σπαθάρεια 2013» (δωρεάν είσοδος)
«Ποδηλασία Ζωής» με φιλανθρωπικό χαρακτήρα
"To in.gr οδηγεί" στον ΒΗΜΑ 99,5 κάθε Σάββατο 13:00-14:00
Lexus NF-NX Concept: Συρρίκνωση μεγεθών
GP Ιταλίας 2013: Ξεχώρισαν οι Red Bull στις δεύτερες δοκιμές
Θάλασσες του Ιονίου!
Πήλιο, εκτός συναγωνισμού!
Σπέτσες, αέρας αρχοντιάς
Γύθειο, ένας ολόκληρος κόσμος!
Αιτωλικό, ταξίδι στη γεύση
Απόδραση στο Δυτικό Ζαγόρι!
Top-5: οι πιο κομψές κυρίες στη Βενετία
Τσάντες με χερούλι: η καινούργια κομψότητα
Κατάψυξη ωαρίων: το τέλος του βιολογικού ρολογιού
Υπάρχει ζωή μετά τις διακοπές;
30 - 45 ετών: οι κατάλληλες κρέμες αντιγήρανσης
Ποια τροφή χορταίνει περισσότερο;
Πατάτα: Ο «προστάτης» της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης
«Μεταμόσχευση» εντερικών βακτηρίων στη μάχη κατά της παχυσαρκίας
Οι παθήσεις των πνευμόνων «απειλούν»την Ευρώπη
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
15 απρόσμενες αλήθειες για τις μαμάδες που μεγαλώνουν γιους
Τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα του Χόλιγουντ
Τι χρειάζονται τα ευτυχισμένα μωρά;
Η Ζιζέλ μάς καλωσορίζει στο σπίτι της στο Λος Άντζελες
Είναι σωστό να λέμε στο παιδί μας ότι είναι όμορφο;
Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ ανάλογα με την ηλικία τους
Ταμπλέτα 20'' της Lenovo, η βάση για τα σύγχρονα επιτραπέζια παιχνίδια
Φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο και σκούπα με «μυαλό» επιδεικνύει η LG στην IFA
Για smartwatch με αυτονομία ημερών και ασύρματη φόρτιση, μιλάει η Qualcomm
Admiral 54 Sea Force One: Ένα πλωτό έργο τέχνης
Magnum Marine - Bestia 51: Born in the USA
  • Do not replace Ads on this site
  • Do not replace Ads on this site
  • Do not replace Ads on this site