Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 115 - ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 28-02-16/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 996 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΒΑΘΑΙΝΕΙ
ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 992 ΣΤΙΣ 28/12 UTC ΣΤΗΝ
ΤΥΡΡΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1024 ΣΤΗ
ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΑΠΟ 28/16 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 28/22 UTC ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ, ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 28/22 UTC ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΜΠΟΥΤ, ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 19.50, ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ,
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 28/22 UTC ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΚΑΙ ΑΠΟ 28/16 UTC 8 Η 9
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50, ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 28/22 UTC ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 ΚΑΙ ΑΠΟ 28/13 UTC 8 Η 9
ΣΙΔΡΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 28/19 UTC ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΠΟ 28/16 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 28/22 UTC ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

Boys And Noise - Last Concert


Last Concert

"Είμαστε πολύ συγκινημένοι!
Η αγάπη σας μας οδήγησε στη κορυφή,
το μουσικό μας ταξίδι όμως μας καλεί να δοκιμάσουμε νέες εικόνες,
ξεχωριστά πράγματα!
Σας περιμένουμε, την Κυριακή 28/02
σε ένα μεγάλο πάρτυ για εσάς στο Box Athens στις 12:30.
Αυτό δεν είναι το τέλος,
δίνουμε από τώρα ραντεβού στα Mad VΜΑ,
έως τότε...MAKE SOME NOISE!!!!
Ευχαριστούμε πολύ τους
Στέλιο Λεγάκη, Μike, Κωνσταντίνο Φραντζή, Doody,
Dj Pitsi και τον Oge
που θα είναι μαζί μας σε αυτό το αποχαιρετιστήριο πάρτυ."

Μετατροπείς - DAC






















6 + 1 βιβλία που μεταφέρθηκαν στο σινεμά

Με αφορμή τη μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου,ας θυμηθούμε αγαπημένα μπεστ σέλερ που ζωντάνεψαν στη μεγάλη οθόνη
Η 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ πλησιάζει: τη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 θα μάθουμε επιτέλους τους μεγάλους νικητές και τους χαμένους της λαμπερής βραδιάς! Στην τελική ευθεία για τα Όσκαρ, τη σπουδαιότερη ετήσια γιορτή του κινηματογράφου, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θυμούνται την ιδιαίτερη σχέση λογοτεχνίας και έβδομης τέχνης και σας προτείνουν βιβλία που έχουν μεταφερθεί στο σινεμά ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς. Εάν είσαι κι εσύ από τους φανατικούς που ξενυχτάνε για να δουν live την απονομή, δες παρακάτω έξι μυθιστορήματα που ενέπνευσαν σπουδαίες ταινίες και ένα βιβλίο βασισμένο στην εμπορικότερη ταινία όλων των εποχών, ξεφύλλισε αποσπάσματα, γνώρισε τους συγγραφείς, θυμήσου τα trailer, για να γίνει πιο γλυκιά η αναμονή της πιο φαντασμαγορικής νύχτας όλου του χρόνου!
1. Κάρολ
Βιβλίο: Patricia Highsmith / Ταινία: Todd Haynes

Ένα μαγευτικό ταξίδι θάρρους, αυτογνωσίας και έντονων αισθημάτων με επίκεντρο τον έρωτα ανάμεσα σε δύο πολύ διαφορετικές γυναίκες και φόντο τη Νέα Υόρκη των αρχών της δεκαετίας του 1950. Η αριστουργηματική κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου με πρωταγωνίστριες τις σταρ του Χόλιγουντ Κέιτ Μπλάνσετ και Ρούνι Μάρα επανέφερε στο προσκήνιο το πρωτοποριακό μυθιστόρημα της Χάισμιθ, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και είναι υποψήφια σε έξι κατηγορίες των φετινών Όσκαρ.
Γιατί να το διαβάσω
Η Πατρίτσια Χάισμιθ έχει καθιερωθεί ως συγγραφέας μυστηρίου και συνεχίζει να εκπλήσσει τους αναγνώστες με την ικανότητά της να δημιουργεί αγωνία, ένταση και αμφίθυμους, πολυεπίπεδους χαρακτήρες. Το μυθιστόρημα Κάρολκατορθώνει να μεταφέρει τις αρετές της δημιουργού του Ταλαντούχου κύριου Ρίπλεϊ στην περιγραφή μιας δυνατής και τρυφερής ερωτικής ιστορίας, που αποτέλεσε μία από τις πιο πολυσυζητημένες φετινές ταινίες.

Secret fact: Λόγω του σκαμπρόζικου, για την εποχή, περιεχομένου του, το μυθιστόρημα πρωτοεκδόθηκε με τον τίτλο «Τhe price of salt» και υπό το ψευδώνυμο Κλερ Μόργκαν, σε μια προσπάθεια να αποφύγει η Χάισμιθ τον χαρακτηρισμό της συγγραφέα βιβλίων με λεσβιακό περιεχόμενο.
Ξεφύλισσε το βιβλίο. // Δες το trailer.
2. Το κορίτσι που εξαφανίστηκε
Βιβλίο: Gillian Flynn / Ταινία: David Fincher

Ένα συζυγικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην πέμπτη επέτειο του γάμου της. Σκοτεινό, συγκλονιστικό, με γρήγορη και έξυπνη πλοκή, το βιβλίο καθηλώνει από την πρώτη σελίδα, ενώ η κινηματογραφική του μεταφορά ήταν υποψήφια για σημαντικά βραβεία –τέσσερις Χρυσές Σφαίρες και Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου για τη Ρόζαμουντ Πάικ– και απέφερε παγκοσμίως κέρδη που ξεπερνούν τα 350 εκατομμύρια δολάρια.
Γιατί να το διαβάσω
Πρόκειται για παγκόσμιο μπεστ σέλερ μιας από τις σημαντικότερες συγγραφείς ψυχολογικών θρίλερ διεθνώς! Άλλωστε η Φλιν φαίνεται να αποτελεί σπουδαία πηγή έμπνευσης για την έβδομη τέχνη –στη μεγάλη οθόνη μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία και το βιβλίο της Σκοτεινός τόπος, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας τηςΤο χέρι που κινεί τα νήματα–, γεγονός που την έχει αναγάγει σε αγαπημένη συγγραφέα των απανταχού σινεφίλ!

Secret fact: «To μπαρ» του Νικ Νταν, του πρωταγωνιστή της ιστορίας, είναι τώρα υπαρκτό μαγαζί στο κέντρο του Cape Girardeau στο Μιζούρι, εκεί ακριβώς όπου γυρίστηκαν οι αντίστοιχες σκηνές της ταινίας.
Ξεφύλισσε το βιβλίο. // Δες το trailer.
3. Το δείπνο / Τα δικά μας παιδιά
Βιβλίο: Herman Κοch / Ταινία: Ivano De Matteo

Ακόμα ένα βιβλίο που φαίνεται να ενθουσιάζει τους κινηματογραφικούς παραγωγούς, αφού έχει μεταφερθεί στο σινεμά ήδη δύο φορές –στην Ολλανδία και την Ιταλία– και αναμένεται η τρίτη: πριν από λίγες μέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της αμερικάνικης εκδοχής του έργου, σε σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ 2009 Oren Moverman. Εμείς προτείνουμε την ιταλική διασκευή με τίτλο Τα δικά μας παιδιά που έκλεψε τις εντυπώσεις και τιμήθηκε με το Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας.
Γιατί να το διαβάσω
Το Δείπνο είναι διεθνές εκδοτικό φαινόμενο: έχει κυκλοφορήσει σε 53 χώρες και ξεπερνά σε πωλήσεις το ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Ένα βιβλίο που στοιχειώνει και προβληματίζει τον αναγνώστη. Όπως έχει δηλώσει ο Moverman, το μυθιστόρημα «τα βάζει με τις καθιερωμένες αξίες του πολιτισμού μας και τις μεταμορφώνει σε ένα περίτεχνο μενού ανθρώπινων παθών και πρωτόγονων φόβων».

Secret fact: Η εφημερίδα Wall Street Journal συγκρίνει τον ολλανδό Herman Koch με την αμερικανίδα Gillian Flynn χαρακτηρίζοντας το Δείπνο ως «την ευρωπαϊκή απάντηση στο Κορίτσι που εξαφανίστηκε».
Ξεφύλισσε το βιβλίο. // Δες το trailer.
4. Η καρδιά του κτήνους
Βιβλίο: Πέτρος Τατσόπουλος / Ταινία: Ρένος Χαραλαμπίδης

Το πολυδιαβασμένο μυθιστόρημα Η καρδιά του κτήνους έγινε ταινία το 2005 και πραγματεύεται την άνοδο και την πτώση ενός αθεράπευτα νάρκισσου, σχολιάζοντας παράλληλα την εθελοτυφλία της νεοελληνικής κοινωνίας. Ο άνεργος, απελπισμένος και απίστευτα ωραιοπαθής πρωταγωνιστής της ιστορίας μοιάζει σήμερα πιο επίκαιρος από ποτέ, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πάνω από είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του βιβλίου και περίπου δέκα από την κινηματογραφική του μεταφορά.
Γιατί να το διαβάσω
Ο Πέτρος Τατσόπουλος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς της γενιάς του και το μυθιστόρημά του Η καρδιά του κτήνους έχει σημαδέψει τα νεανικά αναγνώσματα της δεκαετίας του ’90. Συνεχείς ανατροπές, καταλυτικό χιούμορ και επιδέξιος λόγος σε ένα έργο που μας θυμίζει πως η δικαιοσύνη απονέμεται συνήθως με σκανδαλώδη μεροληψία και ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Secret fact: Ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε οδηγία στον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της ταινίας Ρένο Χαραλαμπίδηνα μην ακολουθήσει κατά γράμμα το μυθιστόρημα. Ο συγγραφέας παρακολούθησε ωστόσο μέρος των γυρισμάτων και εμφανίζεται στην οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα.
Ξεφύλισσε το βιβλίο. // Δες το trailer.
5. Ο χιονάνθρωπος
Βιβλίο: Jo Nesbo / Ταινία: Tomas Alfredson

Η κινηματογραφική μεταφορά του Χιονάνθρωπου, της έβδομης και δημοφιλέστερης ίσως περιπέτειας με πρωταγωνιστή τον διάσημο ντετέκτιβ Χάρι Χόλε, θα βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2017. Μπορεί η ταινία να αργεί ακόμη –στην πραγματικότητα τα γυρίσματα ξεκίνησαν μόλις έναν μήνα πριν–, όμως η είδηση έχει ξεσηκώσει τους εκατομμύρια φαν του απόλυτου σταρ της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας Jo Nesbo, ειδικά μετά την ανακοίνωση της επιλογής του Michael Fassbender για τον ρόλο του Χόλε.
Γιατί να το διαβάσω
Είναι το δημοφιλέστερο μυθιστόρημα του διασημότερου συγγραφέα του σκανδιναβικού αστυνομικού, ενός λογοτεχνικού είδους που έχει λάβει διαστάσεις κινήματος· η σωστή ερώτηση, επομένως, είναι γιατί δεν το έχεις διαβάσει ΑΚΟΜΗ.

Secret fact: Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Martin Scorsese είχε αρχικά συζητηθεί για τη θέση του σκηνοθέτη. Τελικά, ο Scorsese θα συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας, μαζί με τον συγγραφέα του βιβλίου Jo Nesbo.
Ξεφύλισσε το βιβλίο
. // Δες τον συγγραφέα να μιλάει για το βιβλίο.
6. Το καταφύγιο της αγάπης
Βιβλίο: Nicholas Sparks / Ταινία: Lasse Hallström

Αν είσαι ρομαντική ψυχή και ενθουσιάζεσαι με τις μεγάλες ιστορίες αγάπης, θα γνωρίζεις σίγουρα τον μπεστελερίσταNicholas Sparks, συγγραφέα του ανεπανάληπτου The Notebook. Το καταφύγιο της αγάπης είναι το όγδοο βιβλίο του που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη: μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν καταλήγει στη Βόρεια Καρολίνα, όπου ο δεσμός της με έναν χήρο την αναγκάζει να αντιμετωπίσει το σκοτεινό μυστικό της παρελθόν. Μια συγκινητική ιστορία που μας θυμίζει ότι η αγάπη είναι το μόνο ασφαλές καταφύγιο.
Γιατί να το διαβάσω
Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 89.000.000 αντίτυπα, ο Nicholas Sparks είναι δικαίως ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς του κόσµου, αριστοτέχνης των ιστοριών αγάπης. Το καταφύγιο της αγάπης είναι ένα μοναδικό αισθηματικό μυθιστόρημα που θα σου δώσει την ευκαιρία να καρδιοχτυπήσεις μαζί με τους πρωταγωνιστές.

Secret fact: Ο Sparks επιμελείται όλα τα σενάρια των ταινιών που βασίζονται στα βιβλία του, αλλά έχει δηλώσει πως δεν του αρέσει καθόλου να συμμετέχει στις υπόλοιπες διαδικασίες της κινηματογράφησης.
Δες το trailer.
7. Star Wars, Η Δύναμη ξυπνάει
Βιβλίο: Michael Kogge / Ταινία: J.J. Abrams

Η αντίστροφη διαδικασία αυτή τη φορά: Η Δύναμη ξυπνάει, το έβδομο μέρος της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας«Ο πόλεμος των άστρων», γίνεται μυθιστόρημα διασκευασμένο για νεαρούς αναγνώστες. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που ο ιππότης Τζεντάι Λουκ Σκαϊγουόκερ και η Συμμαχία των Επαναστατών νίκησαν τη σατανική Αυτοκρατορία, και ο γαλαξίας απολαμβάνει την ειρήνη. Τώρα όμως μια νέα σκοτεινή δύναμη εμφανίζεται και τα γενναία μέλη της Αντίστασης πρέπει να υψώσουν το ανάστημά τους ενάντια στον Κάιλο Ρεν και το μοχθηρό Πρώτο Τάγμα…
Γιατί να το διαβάσω
Για να ξαναζήσεις το σασπένς και τη συγκίνηση της εμπορικότερης ταινίας όλων των εποχών!

Secret fact: Όπως δημοσιεύει το FLIX, σε μια δημοσκόπηση που έγινε σε περισσότερους από 1.000 ερωτηθέντες για τη δημιουργία μιας λίστας με τις ταινίες που οι Αμερικανοί βλέπουν ξανά και ξανά μέσα στα χρόνια, η σειρά ταινιών Star Wars αναδείχθηκε η κορυφαία επιλογή.
Ξεφύλισσε το βιβλίο. // Δες το trailer.
Τα βιβλία θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Εάν δεν βρείτε κάποιο από τα παραπάνω ή άλλο βιβλίο μας στο βιβλιοπωλείο της περιοχής σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales3@metaixmio.gr, αναφέροντας το βιβλιοπωλείο και το βιβλίο που δεν υπάρχει.
Μπορείτε επίσης να κάνετε online την παραγγελία σας από το www.metaixmio.gr. Με αγορές άνω των 15,00 €, σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΙΟΛΟΣ | ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ISBN 978-960-521-252-0 • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ: 176 • ΣΧΗΜΑ: 14x21 • ΤΙΜΗ: 12.00€
 

EΠIΛOΓH - ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΣXOΛIAΣMOΣ: ΘΩΜΑΣ ΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗΣ

Κάθε λαός έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζει το δέος και τον φόβο για τον θάνατο και το άγνωστο.
Οι ιστορίες του βιβλίου αποτυπώνουν ανάγλυφα αυτόν τον φόβο και το δέος, ταξιδεύοντάς μας από τις φτωχογειτονιές του Μεξικού στα σλάβικα χωριά του 18ου αιώνα, από τις Μεγάλες Πεδιάδες της Βόρειας Αμερικής ως τα παζάρια της Αφρικής, από τα υγρά κάστρα της Αγγλίας μέχρι τις στεγνές ερήμους της Αραβίας και τις στέπες της Κίνας. Γραμμένες από τους πιο διάσημους συγγραφείς ή από τον ανώνυμο λαϊκό δημιουργό, όλες έχουν ως κοινό στοιχείο τους τον υπερφυσικό τρόμο που κρύβεται πίσω από τις ποικιλόμορφες μάσκες του.

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 

 O Aθηνόδωρος και το ΦάντασμαΠλίνιος ο Nεότερος

     (αρχαία Pώμη)       

 Tο Παζάρι των Nεκρών, λαϊκή αφήγηση

     (Δ. Aφρική, Δαχομέη)        

 O Άντρας που έφερε πίσω τη Γυναίκα του από τη Xώρα
   των Πνευμάτων
, αφήγηση της φυλής Γουινεμπέγκο 

    (B. Aμερική, Νεμπράσκα)            

 Tο Zωγραφισμένο Δέρμα, Που Σουνγκ Λινγκ

    (Kίνα)  

 H Iστορία του Δεύτερου Bασιλιά-Zητιάνου, ιστορία από τις
   Χίλιες και Μια Νύχτες

    (Aραβία)            

 H Kατάρα της Φωτιάς και των Σκιών, Γουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς

    (Iρλανδία) 

 O Xήρος και η Γυναίκα του, λαϊκή αφήγηση

    (Mεξικό)  

 O Bρυκόλακας, Αριστοτέλης Βαλαωρίτης

    (Eλλάδα)   

 H Oικογένεια του Bουρδούλακα, Αλεξέι Κονσταντίνοβιτς Τολστόι

    (Aν. Eυρώπη)       

 Tο Φάντασμα του Kάντερβιλ, Όσκαρ Ουάιλντ

    (Aγγλία)         

NEO SITE ΣΥΝΤΟΜΑ!

42 Βιβλία Που Δε Θα Αφήνετε Από τα Χέρια Σας!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κάθε μήνας είναι ξεχωριστός με πολλά νέα και καινούργιες εκδόσεις. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Αγαπημένες Ελληνίδες Συγγραφείς!
Κυκλοφόρησαν τα νέα μυθιστορήματα των αγαπημένων Ελληνίδων συγγραφέων με ενδιαφέροντα θέματα, όπως είναι η ματαιοδοξία, η μετανάστευση, η συζυγική βία και η προδοσία! Ανακαλύψτε τα!

17,70€ | 15,93€

16,60€ | 14,94€

17,70€ | 15,93€

16,60€ | 14,94€

ΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΤΗΣ
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
Ο Ντίνος Γιώτης μέσα από το μυθιστόρημά του μας γυρίζει στο πρόσφατο παρελθόν, εκείνη την άγρια νύχτα του Αγίου Νικολάου όπου ο Δεκέμβρης δεν ήταν απάντηση, ήταν ερώτηση.
13,30€ | 11,97€

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ
ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ
Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και ο αγαπημένος συγγραφέας 550.000 αναγνωστών Γιώργος Πολυράκης γιορτάζουν 20 χρόνια αδιάκοπης επιτυχημένης συνεργασίας. Ευχαριστούμε τον κύριο Πολυράκη για την εμπιστοσύνη του και με την ευκαιρία σάς παρουσιάζουμε την επανέκδοση του βιβλίου του ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ σε τιμή έκπληξη!
Αγαπημένος συγγραφέας 550.000 αναγνωστών
9,90€ | 8,91€
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΚΑΡΙΝ ΣΛΟΤΕΡ
ΣΥΝΤΡΙΒΗ
Η Κάριν Σλότερ δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι μια από τις πιο διάσημες συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων, με 30 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως. Στο νέο της βιβλίο με τον πράκτορα Γουίλ Τρεντ ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να πει την αλήθεια για το τι συνέβη είναι νεκρός.
Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 32 γλώσσες!
17,70€ | 15,93€

ΕΜΑ ΝΤΟΝΑΧΙΟΥ
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Το Δωµάτιο είναι ένα μέρος που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Είναι η ιστορία της ακαταδάµαστης αγάπης που ανθεί κάτω από τις πιο οδυνηρές συνθήκες. Ένα μυθιστόρημα που μιλάει με μοναδικό τρόπο για την αγάπη, κάνοντάς μας να δούμε με άλλο μάτι τον κόσμο όπου ζούμε.
Στο βιβλίο βασίζεται η ομότιτλη ταινία η οποία έχει ήδη κερδίσει τη Χρυσή σφαίρα Α΄ Γυναικείου Ρόλου, ενώ είναι υποψήφια για 4 Oscar!
16,60€ | 14,94€
ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ

11,10€ | 9,99€

15,50€ | 13,95€
ΚΡΙΣ ΜΠΑΡΕΖ-ΜΠΡΑΟΥΝ &
ΕΪΜΙ ΜΟΡΙΝ
Αγαπήστε τη δουλειά σας, γιατί η εργασία είναι υπηρέτης σας και όχι εσείς υπηρέτης της εργασίας. Μπείτε στη θέση του οδηγού και οδηγηθείτε προς την ελευθερία!
Μάθετε πώς να αντεπεξέρχεστε στις δυσκολίες της καθημερινότητας και αποκτήστε ψυχική δύναμη!
Για να ζούμε καλύτερα!
ΤΖΟΑΝΑ ΜΠΑΣΦΟΡΝΤ
Η δημιουργός των παγκόσμιων επιτυχιών ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ και ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΔΑΣΟΣ και γνωστή ως «βασίλισσα της ζωγραφικής», Τζοάνα Μπάσφορντ, επιστρέφει με ένα πανέμορφο βιβλίο ζωγραφικής, που θα σας ταξιδέψει στον βυθό της θάλασσας.

11,90€ | 10,71€

11,90€ | 10,71€

11,90€ | 10,71€

ΒΑΛΕΡΙΟ ΜΑΣΙΜΟ ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ
ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ο γνωστός ιστορικός και συγγραφέας αναμετριέται με τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας και τα παρουσιάζει με τον πιο μεγαλειώδη τρόπο, αφηγούμενος τις ιστορίες που τα συνόδευσαν, μέχρι τη στιγμή που μοιραία πέρασαν στη σφαίρα του μύθου.
Ο συγγραφέας ζωντανεύει έργα μοναδικής πολυπλοκότητας και τόλμης, μυθικά θαύματα, χαμένα για πάντα στον χρόνο.
15,50€ | 13,95€

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ
Το βιβλίο αυτό αποτυπώνει τα στάδια ανάπτυξης του μωρού από τη γέννησή του και για έναν χρόνο. Υπό το φως νέων επιστημονικών δεδομένων, προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο και στα συναισθήματα του μωρού.
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσµο και στα συναισθήµατα του µωρού από τη δική του οπτική γωνία.
17,70€ | 15,93€
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΛΙΠΑ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑ
Η Έλα και ο Μίσα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ισορροπήσουν τους φόβους, τα όνειρα και την αγάπη τους… Θα μπορέσουν άραγε να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας; Η τριλογία επιτέλους ολοκληρώνεται!

14,40€ | 12,96€

14,40€ | 12,96€

14,40€ | 12,96€

ΣΟΦΙ ΤΖΑΚΣΟΝ
ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΑΡΚΑ
Ζήστε την ερωτική ιστορία της Κατ, μιας καθηγήτριας που αποφασίζει να διδάξει σε φυλακές, και του Κάρτερ, ενός γοητευτικού, επικίνδυνου και μυστηριώδους κρατουμένου. Η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη μπροστά στην αδιαμφισβήτητη έλξη που τους ενώνει.
Κυκλοφορεί σε 13 χώρες!
16,60€ | 14,94€
ΝΕΑΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

14,40€ | 12,96€

15,50€ | 13,95€
ΓΚΕΪΛ ΦΟΡΜΑΝ & ΤΖΕΝΙΦΕΡ Λ. ΑΡΜΕΝΤΡΑΟΥΤ
Η Γκέιλ Φόρμαν επιστρέφει με το ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ, ένα σύγχρονο μυθιστόρημα γεμάτο μυστήριο και κοινωνικά μηνύματα για την επικινδυνότητα του διαδικτύου, που θα καθηλώσει τους αναγνώστες, ενώ η Τζένιφερ Λ. Αρμεντράουτ μάς χαρίζει τη συνέχεια της παραφυσικής σειράς Οι Φωτεινοί, με το βιβλίο ΟΠΑΛΙΟΣ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Η καταιγιστική σειρά Τα επτά θαύματα του κόσμου, του Πίτερ Λεράντζις, που συνδυάζει με δεξιοτεχνία τον αρχαίο κλασικό κόσμο με τη σύγχρονη εποχή, συνεχίζεται με το Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, στο οποίο οι ήρωες έχουν απέναντί τους μια νέα πρόκληση: το χαμένο Άγαλμα του Δία. Ταυτόχρονα, ο αγαπημένος νεαρός κατάσκοπος των παιδιών, ZAC POWER, έχει 24 ώρες για να ολοκληρώσει την 9η αποστολή του, που είναι γεμάτη ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Στο δεύτερο βιβλίο της χιουμοριστικής σειράς ΤΖΕΪΚ. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ του μικρού συγγραφέα- φαινόμενο Τζέικ Μάρσιονετ, ο πρωταγωνιστής μας καλείται να αντιμετωπίσει νέους μπελάδες με τη βοήθεια της τελειότητάς του. Για όλα τα κορίτσια που αναζητούν μια φίλη να τα συμβουλέψει στα κρίσιμα ερωτήματα που τα απασχολούν, ευτυχώς υπάρχει η Λίλα που γνωρίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

14,40€ | 12,96€

7,70€ | 6,93€

11,10€ | 9,99€

9,90€ | 8,91€
ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ «ΦΡΟΥΤΑ»

6,60€ | 5,94€

6,60€ | 5,94€
ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΜΠΕΤΑ & ΡΑΝΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ
Στο Βατόμουρο (για παιδιά 7-8 ετών) διαβάζουμε τοΕΝΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μια όμορφη και προσεγμένη ιστορία με θέμα τη δυσλεξία, γραμμένη από τη βραβευμένη συγγραφέα και πρόεδρο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς Ιωάννα Μπαμπέτα, ενώ στη Φραουλίτσα (για παιδιά 5-6 ετών) συναντάμε τη ΡΟΖΩ της πολυαγαπημένης συγγραφέωςΡάνιας Μπουμπουρή, που μας θυμίζει ότι δε χρειάζεται να είναι κανείς σπουδαίος ήρωας για να ομορφαίνει τη ζωή των ανθρώπων γύρω του.
ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ - ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ – ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Ολοκαίνουριες συλλογές με αγαπημένα κλασικά παραμύθια, αλλά και συλλογές με ιστορίες από το αγρόκτημα και ιστορίες για καληνύχτα, ζεσταίνουν τα χειμωνιάτικα βράδια παρέα με τα παιδιά μας και μας ταξιδεύουν με την πλούσια εικονογράφησή τους σε χώρες ονειρικές!

5,50€ | 4,95€

5,50€ | 4,95€

12,20€ | 10,98€

12,20€ | 10,98€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ - ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ
Τρία νέα βιβλία θα συναρπάσουν τους νεαρούς επίδοξους επιστήμονες και θα τους μάθουν τα πάντα για την εκπαίδευση και την καθημερινότητα των αστροναυτών, τους πλανήτες και τα άστρα, αλλά και το ανθρώπινο σώμα!

8,80€ | 7,92€