Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


 

                             tilegrafima.gr

---

Να γιατί μπορείτε να τρώτε όση σοκολάτα θέλετε καθημερινά

Πάντα ψάχνουμε μια δικαιολογία για να φάμε λίγη παραπάνω σοκολάτα. Ευτυχώς, για εμάς η επιστήμη μας έδωσε αυτή την δικαιολογία.
Η σοκολάτα μας κάνει πιο έξυπνους. Και αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.
Read More

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ τζιχαντιστών: Κόβουν με «ψαλίδα» την σάρκα των γυναικών για το ντύσιμο

Η βαρβαρότητα των τζιχαντιστών δεν έχει πλέον όρια. Εκτελέσεις ομήρων με αποκεφαλισμό, όμηροι σε μεταλλικά κλουβιά που βυθίζονται σε πισίνες για να πνιγούν και ακόμα, όμηροι δεμένοι με εκρηκτικά που ανατινάσσονται στον αέρα.
Read More

Μεγάλη Αλβανία με μικρή Ελλάδα

 Ν.Ι.Μέρτζος
Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 οι Τσάμηδες της Αλβανίας προσέφυγαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. Το κάλεσαν να καταδικάσει την Ελλάδα ότι το 1943-1944 διέπραξε γενοκτονία των Τσάμηδων υπηκόων της και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος το 1913-1945. Ζητούν επίσης να διατάξει τον επαναπατρισμό τους στην ελληνική Ήπειρο από τα σύνορα και την Ηγουμενίτσα μέχρι την Πάργα και την Άρτα καθώς επίσης να τους επιδικάσει αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων ευρώ.
Read More

Όχι, όχι, ποτέ! Πώς η Αυστρία θα ξανακαεί στα Βαλκάνια

Γράφει ο Παντελής Σαββίδης 
Στις 4 Ιουνίου του 1920 στο Palais Grand Trianon του Άλσους των Βερσαλιών στη Γαλλία, οι Σύμμαχοι της Αντάντ υπέγραψαν την ομώνυμη συνθήκη με την Ουγγαρία, με την οποία, το ασθενέστερο μέρος της δυαρχίας του Δούναβη έχανε τα ¾ του εδάφους του. Η έκφραση «νεμ, νεμ, σόχα» (στα ελληνικά, «όχι, όχι, ποτέ») σήμαινε πως η Ουγγαρία δεν θα αποδεχόταν ποτέ αυτές τις απώλειες. 
Read More

Το τραγούδι για τον Πούτιν και την Ορθοδοξία που συγκλονίζει και πλημμυρίζει περηφάνια το διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα τραγούδι για την Ορθοδοξία, την Ελλάδα, τη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο...
Read More

Υπουργείο Υγείας: Ο φάκελος της Μελίνας δεν χάθηκε γιατί... δεν υπάρχει ακόμη

Ο φάκελος της μικρής Μελίνας από τη Νεάπολη Λασιθίου δεν χάθηκε γιατί... δεν υπάρχει ακόμη για να χαθεί.
Read More

Τουρκία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων βομβαρδισμών των Κούρδων της Συρίας

H τουρκική κυβέρνηση επιφυλάσσεται να λάβει πρόσθετα μέτρα σε βάρος των Κούρδων πολιτοφυλάκων της Συρίας, τους οποίους βομβαρδίζει το τουρκικό πυροβολικό, και δεν αποκλείει τη διεξαγωγή επιδρομών από την τουρκική πολεμική αεροπορία, δήλωσε σήμερα ένας υψηλόβαθμος Τούρκος αξιωματούχος, λίγες ώρες προτού τεθεί σε ισχύ η εκεχειρία στη Συρία.
Read More

Μέρκελ: Χρειαζόμαστε ευρωπαϊκή προσέγγιση στο προσφυγικό

Την έντονη ανησυχία της για την προσφυγική κρίση και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών εξέφρασε το βράδυ της Παρασκευής η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ η οποία μιλώντας κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, επανέλαβε ότι χρειάζεται μια ευρωπαϊκή προσέγγιση για να λύσουμε το ζήτημα των προσφύγων και της προστασίας των εξωτερικών συνόρων.
Read More

Φλαμανδός εθνικιστής κατά Τσίπρα: Η Ελλάδα έβγαζε λεφτά από την προσφυγική κρίση!

Σφοδρή επίθεση κατά της Ελλάδας γενικότερα, αλλά και του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ειδικότερα, εξαπέλυσε προχτες το βράδυ ο επικεφαλής του φλαμανδικού εθνικιστικού κόμματος, NVA, Μπαρτ Ντε Γουέβερ σε συνέντευξή του για το προσφυγικό στην φλαμανδική ραδιοτηλεόραση VRT. 
Read More

Ολοι οι Χριστιανοί πρέπει να Προσεύχονται ακατάπαυστα

Ας μη νομίσει κανείς, αδελφοί μου Χριστιανοί, πώς μόνο οι ιερωμένοι και οι μοναχοί έχουν χρέος να προσεύχονται ακατάπαυστα και παντοτινά και όχι οι κοσμικοί.
Read More

Ποιο ήταν το fast food των Βυζαντινών και τι έπιναν για να ξεδιψάσουν;

Όπου δεν πίπτει λόγος…
Πολλοί ταβερνιάρηδες, για να αυξήσουν τα κέρδη τους, νόθευαν το κρασί, προσθέτοντας ποσότητες νερού. Εκτός από αυτό, συχνά εξαπατούσαν τους πελάτες τους χρησιμοποιώντας δοχεία μικρότερα από το κανονικό.
Read More

Εκπληκτική ομιλία του Μπέρνι Σάντερς για την Ελλάδα και τους Έλληνες (BINTEO)



Ο Μπέρνι Σάντερς είναι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κυριότερος αντίπαλος της Χίλαρι Κλίντον. 
Read More

Αυτά είναι τα 10 πιο καρκινογόνα τρόφιμα – «Μην τα φάτε ποτέ ξανά»

Ποιες είναι οι 10 τροφές που μπορούν ευκολότερα να προκαλέσουν καρκίνο αφού περιέχουν καρκινογόνες ουσίες;
Read More

Η τραγωδία της Ελλάδας σωτηρία της Μέρκελ;

Αλεξάνδρα Κοσμά 
Πλήθος ρεπορτάζ και σχολίων δημοσιεύονται σήμερα στον γερμανόφωνο τύπο αναφορικά με την επίμαχη διάσκεψη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, τις ελληνογερμανικές σχέσεις αλλά και την εξεύρεση λύσης στο προσφυγικό.
Read More

Βίντεο από την αεροδιακομιδή με ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2016, από τη Σύρο στην Αθήνα, με ελικόπτερο CH-47D της Αεροπορίας Στρατού.
Read More

Γιατί δεν θα «δουλέψει» το σχέδιο του ΝΑΤΟ για τους πρόσφυγες

του Πάρι Καρβουνόπουλου, στρατιωτικού συντάκτη
Το νατοϊκό σχέδιο για τις περιπολίες στο Αιγαίο είναι τέλειο στη θεωρία. Αλλά πάσχει σε πάρα πολλά σημεία στην πράξη.
Εξυπηρετεί όλους όσους θέλουν να δείξουν ότι “κάτι κάνουν” για την αναχαίτιση των προσφυγικών ροών, αλλά επί της ουσίας δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να προσφέρει τίποτα.Γιατί;
Read More

Απίστευτο: Το πιο «τρελό» δελτίο ΚΙΝΟ που έχετε δει, παίχτηκε στη Δράμα (ΦΩΤΟ)

Αν έχεις έμπνευση και τύχη... διάβαινε
Το απίστευτο και τυχερό δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο στη Δράμα με τον τυχερό να παίζει τους ίδιους αριθμούς και να πιάνει...
Read More

Το Colpo grosso των παγκόσμιων τοκογλύφων και η «παγίδα» Σόιμπλε για το παράλληλο νόμισμα

Ακούγεται συχνά, ιδίως από τα χείλη τεχνοκρατών και αξιωματούχων της Ευρωζώνης, ότι η Ελλάδα έχει ζημιώσει κατά πολύ την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχει δημιουργήσει βάσει του χρέους της. Είναι, όμως, τα πράγματα έτσι;
Read More

Σοκαριστικό δημοσίευμα: Οι Βρυξέλλες έχουν plan B για εγκλωβισμό των προσφύγων στην Ελλάδα

Στην αποκάλυψη ότι στα συρτάρια των Βρυξελλών υπάρχει ένα «plan Β» για το προσφυγικό, το οποίο προβλέπει τον εγκλωβισμό τους στην Ελλάδα, προχωρά η Wall Street Journal.
Read More

Το ΝΑΤΟ ξεκίνησε τις περιπολίες στο Αιγαίο

Κοντά στη Λέσβο βρίσκεται η καναδική φρεγάτα HMCS-Fredericton, στο πλαίσιο της αποστολής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για τη διακοπή των γραμμών που χρησιμοποιούν οι δουλέμποροι.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: