Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2011

ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ Α.Π.Θ.                        
Αγ. Δημητρίου 159Α, 546 36 Θεσσαλονίκη                       
τηλ. 2310 991610 , 2310 247111 , fax 2310 991610                           
www.tf.auth.gr/teloglion, e-mail: teloglion@auth.gr                       
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2011 το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Ειδικά για τις 18 Μαΐου, το Τελλόγλειο θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό μέχρι τα μεσάνυχτα.                        
Πρόγραμμα εκδηλώσεων                   
12:00-13:00, 16:00-17:00                       
Περιηγήσεις στις εκθέσεις «Έλληνες Χαράκτες από τη Δωρεά Δημητρίου Τσάμη» και «Παύλος Βασιλειάδης-Περιβάλλοντα».                       
09:00-00:00                       
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ                   
Τρεις δραστηριότητες που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους αυτόνομους επισκέπτες των εκθέσεων.                      
Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά, με ερέθισμα τα έργα «Κήπος» και «Πόλεις» της έκθεσης «Παύλος Βασιλειάδης -Περιβάλλοντα»:                
«Φτιάχνω τον δικό μου κήπο»                
Τα παιδιά ζωγραφίζουν, κόβουν, συνθέτουν τον δικό τους «ανθισμένο» κόσμο. (2ος όροφος)               
«Η φανταστική μου πόλη»                     
Τα παιδιά διαμορφώνουν τη δική τους πόλη με σύμμαχο τα χρώματα και τη φαντασία. (2ος όροφος)             
Διαδραστική εγκατάσταση:                        
«Ο Μνημοχώρος του Παύλου Βασιλειάδη»                    
«Ο Μνημοχώρος αποτελεί μια εγκατάσταση, μια εικαστική αναπαράσταση της μνήμης στον εγκέφαλο. Ένα δωμάτιο (ο εγκέφαλος), που περιτρέχεται πολλές φορές από ένα νήμα (οι νευρώνες) στερεωμένο στους τοίχους. Πάνω στο νήμα βρίσκονται μνήμες (καταχωρημένες σε διάφορα σημεία του εγκεφάλου, που η μια ανασύρει την άλλη), δηλαδή μικρά κομμάτια από φωτογραφίες, μικροαντικείμενα που μας θυμίζουν κάτι -ευχάριστο συνήθως- και γενικά, πράγματα που τα κρατάμε στο συρτάρι γιατί κάτι μας θυμίζουν.» Π. Βασιλειάδης              
Φέρε τις αναμνήσεις σου (φωτογραφίες, αντικείμενα, γράμματα.) ή γράψε μια προσωπική θύμηση και στερέωσέ την στο νήμα του «Μνημοχώρου», συμπληρώνοντας το έργο. (1ος όροφος)                 
20:00-21:00                  
Ο εικαστικός Παύλος Βασιλειάδης και ο ιστορικός τέχνης και επιμελητής των εκθέσεων Παναγιώτης Μπίκας συνομιλούν με το κοινό και περιηγούνται μαζί του στις εκθέσεις.                    
21:00                  
Συναυλία post-rock, shoegaze και ηλεκτρονικής μουσικής με τον Absent without leave. (1ος όροφος)             
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις των μαθητών Μουσικής του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στις 4,7 και 8 Μαίου στο Δημ. Θέατρο Ν. Μουδανιών.              
Όλοι οι μαθητές όλων των επιπέδων παρουσίασαν ένα δείγμα της δουλείας του σε Κλασική και Σύγχρονη Μουσική.                    
Τα τμήματα των "Λιλιπούτιων" μαθητών Μουσικής Προπαιδείας έδειξαν ότι ακόμη και σ΄ατήν την ηλικία (5-7 ετών) τα παιδιά μπορούν να τραγουδήσουν, να παίξουν μουσική και να χορέψουν πολύ καλά με σωστή εκπαίδευση βέβαια.                   
Άψογες εκτελέσεις κλασικών έργων από διάφορα όργανα (Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Ακορντεόν, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο).                  
Τα γκρούπ Σύγχρονης Μουσικής παρουσίασαν με επιτυχία γνωστά τραγούδια απο την Ποπ, Ροκ και Λαϊκή Μουσική.                       
Τέλος η Χορωδία των μαθητών έκλεισε εντυπωσιακά τις δύο πρώτες βραδιές με τραγούδια απο διάφορα μέρη του κόσμου.                               
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.com/

Νέοι τίτλοι ελληνικής πεζογραφίας

15 λεπτά του Σάκη Σερέφα με τους Αντώνη Λουδάρο & Νεκταρία Γιαννουδάκη, 12-15/5 στο θέατρο Σοφούλη

15 λεπτά
του Σάκη Σερέφα σκηνοθεσία Γιώργος Νανούρης
Θέατρο Σοφούλη
Για 4 μόνο παραστάσεις, 12-15 Μαΐου
Μπορείς να ζήσεις μια ολόκληρη ζωή σε 15 λεπτά;
Το καινούριο έργο του Σάκη Σερέφα "15 Λεπτά", παρουσιάστηκε από τον Γιώργο Νανούρη στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 1ου Low Budget Festival που διοργάνωσε το πολιτιστικό site του Λάκη Λαζόπουλου "tospirto.net".
Οι εξαιρετικοί Αντώνης Λουδάρος και Νεκταρία Γιαννουδάκη υποδύονται τους ήρωες ενός έργου, που ζουν μέσα στο μυαλό ενός συγγραφέα και βρίσκουν την ευκαιρία να αυτονομηθούν όταν εκείνος κάνει ένα διάλειμμα 15 λεπτών.
Τόσος είναι ο χρόνος που έχουν για να ζήσουν μια ολόκληρη, πραγματική ζωή!
Όταν όμως ο συγγραφέας επιστρέφει, ξεκινά πάλι το γράψιμο, οι ήρωες ξαναμπαίνουν στο μυαλό του, αλλά αυτός αποφασίζει να τους αλλάξει ρόλους, και τότε εκείνοι...
Μια ξεκαρδιστική πικρή κωμωδία για τη ζωή!
Συντελεστές
Κείμενο: Σάκης Σερέφας
Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης
Παίζουν: Αντώνης Λουδάρος, Νεκταρία Γιαννουδάκη
Σκηνικά: Σταύρος Μπιλιώνης, Τζωρτζίνα Ρεμούνδου
Κοστούμια: Βίκυ Ρουμπέκα
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Συμμετέχει φιλικά με τη φωνή του ο Δάνης Κατρανίδης
Παραγωγή: Θέατρο Σοφούλη
Επικοινωνία: Art Minds, www.artminds.gr, Γιάννης Γκουντάρας, Δάφνη Μουστακλίδου, dafni.artminds@gmail.com, 6972294695
Info
Ημερομηνίες παραστάσεων: 12-15 Μαΐου 2011 Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή στις 21:00, Σάββατο στις 18:00 Χώρος: Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη
Εισιτήρια: 15 ευρώ και 10 ευρώ φοιτητικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310423925

ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - FREEDOM WRITERS

Οι Συγγραφείς Της Ελευθερίας                  
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ Η ΟΜΩΝΥΜΗ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ANT TV                  
Η εικοσιτριάχρονη ιδεαλίστρια Έριν Γκρούελ (Erin Gruwell) καθηγήτρια αγγλικών στο Γυμνάσιο Ουίλσον, στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, έρχεται αντιμέτωπη με μια αίθουσα από «δηλωμένους αδίδακτους» μαθητές.              
Μια μέρα πέφτει στα χέρια της ένα σημείωμα με μια άσχημη ρατσιστική καρικατούρα και, οργισμένη, δηλώνει πως κάτι τέτοια οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα.              
Τα παιδιά την κοιτούν ανέκφραστα, δεν έχουν ιδέα. Κι έτσι, αυτή κι οι μαθητές της, με πολύτιμο οδηγό τα βιβλία Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ, και το Ημερολόγιο της Ζλάτα: η ζωή ενός παιδιού στο Σαράγεβο, ρίχνονται σε μια οδύσσεια για ν' ανοίξουν τα μάτια, να πλατύνουν τα μυαλά για ν' αλλάξει η ζωή.                        
Μαθαίνουν να βλέπουν τους παράλληλους βίους σε αυτά τα βιβλία, τις ομοιότητες με τη δική τους ζωή και ανακηρύσσουν τους εαυτούς τους «Συγγραφείς της Ελευθερίας», προς τιμήν των ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα «Καβαλάρηδες της Ελευθερίας» (Freedom writers - Freedom riders).Με τα χρήματα που συγκέντρωσαν από το «Read-a-thon for Tolerance» έφεραν στην Καλιφόρνια για μια επίσκεψη τη Miep Gies, τη θαρραλέα Ολλανδή που πρόσφερε καταφύγιο στην οικογένεια της Άννας Φρανκ, και η οποία δήλωσε ότι η Έριν Γκρούελ κι οι μαθητές της ήταν «πραγματικοί ήρωες».                      
Οι προσπάθειές τους είχαν θεαματικά αποτελέσματα, τόσο όσον αφορά την αναγνώριση ?εμφανίσεις στο «Prime Time Live» και «All Things Considered», εξώφυλλο στο περιοδικό People και μια συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, Ρίτσαρντ Ρίλι-όσο και τη μόρφωσή τους.                  
Και οι 150 Συγγραφείς της Ελευθερίας αποφοίτησαν από το λύκειο και τώρα σπουδάζουν σε κολέγια.Με δυναμικές και ουσιώδεις καταγραφές από τα ημερολόγια των μαθητών και ένα αφηγηματικό κείμενο από την Έριν Γκρούελ, το Ημερολόγιο των Συγγραφέων της Ελευθερίας είναι ένα αισιόδοξο, αλησμόνητο παράδειγμα που δείχνει πώς η σκληρή δουλειά, το θάρρος και η αποφασιστικότητα άλλαξαν τη ζωή μιας καθηγήτριας και των μαθητών της.               
Τα έσοδα που θα προκύψουν από αυτό το βιβλίο θα καταβληθούν στο The Tolerance Education Foundation, έναν οργανισμό που συστάθηκε για να πληρώνονται τα δίδακτρα των Συγγραφέων της Ελευθερίας στα διάφορα κολέγια.                    
Η Έριν Γκρούελ είναι τώρα επισκέπτης-καθηγήτρια στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Λονγκ Μπιτς, όπου σπουδάζουν μερικοί από τους μαθητές της.                      
ΤΙΜΗ:11,80 μ.φπα

Έκθεση ΦΑΦ 2011

Φυσικά .Μαγικά Νο 4 ..τώρα και καλλιτεχνικά! ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΑΠΘ, 12 &13 ΜΑΙΟΥ 2011

2η Πανελλήνια Διεπιστημονική Διημερίδα των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων

2η Πανελλήνια Διεπιστημονική Διημερίδα των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας
(ΣΑΒΒΑΤΟ 14 & ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2011, ώρα έναρξης 09:00, Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ).
«Στάση ζωής στην κοινωνική κρίση» προτείνουν τα Κέντρα Πρόληψης και, μέσα από τη διημερίδα, μας προσκαλούν σε ένα διάλογο πάνω στην κρίση, στην οικογένεια, στο σχολείο, στην κοινωνία, στο άτομο, στις νέες εξαρτήσεις.
Είναι η δεύτερη Πανελλήνια Διημερίδα που διοργανώνεται από την Επιστημονική Επιτροπή του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, με στόχο τη διάχυση και διάδοση του έργου Των Κέντρων Πρόληψης στους πολίτες.
Εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν τη δουλειά τους, αποδέκτες υπηρεσιών την εμπειρία τους μέσα από στρογγυλά τραπέζια με εισηγήσεις, εργαστήρια ανοιχτά στο κοινό και αναρτημένες εργασίες.
Η Διημερίδα φέτος επιπλέον φιλοδοξεί να παρουσιάσει το λόγο και το ρόλο των 71 Κέντρων Πρόληψης της χώρας απέναντι στην παρούσα κοινωνική πραγματικότητα και τις συνέπειες αυτής στην ψυχοκοινωνική υγεία των πολιτών.
Γιατί η Πρόληψη μιλάει για μια άλλη στάση ζωής, μια διαφορετική ματιά απέναντι στην υγεία, στην κοινωνία, στο άτομο. Ακούει τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων για μια ζωή με νόημα, για ουσιαστικές σχέσεις τόσο με τον εαυτό όσο και με τους άλλους.
Στην Ελλάδα σήμερα λειτουργούν 72 Κέντρα Πρόληψης τα οποία στελεχώνονται από επαγγελματίες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων, εκπαιδευμένους σε ζητήματα πρόληψης.
Τα ΚΠ αποτελούν το μοναδικό φορέα που έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο την πρωτογενή πρόληψη της εξάρτησης. Αναπτύσσουν δράσεις στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση [ομάδες μαθητών και εκπαιδευτικών], σε γονείς παιδιών προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας, σε ομάδες υψηλού κινδύνου [π.χ. μειονότητες, παιδιά που εγκαταλείπουν το σχολείο, παιδιά που κάνουν πειραματική χρήση ουσιών].
Επίσης, ευαισθητοποιούν και κινητοποιούν φορείς που απευθύνονται σε παιδιά και νέους [π.χ. αθλητικούς, πολιτιστικούς και κοινωνικούς συλλόγους], παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στο γενικότερο πληθυσμό, και κινητοποιούν εξαρτημένους και τις οικογένειές τους προς αναζήτηση θεραπείας.
Το Κέντρο Πρόληψης ΕΛΠΙΔΑ συμμετέχει στην διημερίδα με :
α) Προφορική Ανακοίνωση - Εισήγηση με θέμα «Το βιβλίο και η ταινία ως εναλλακτικά μέσα διαλόγου πρόληψης»,
β) Εργαστήριο για τις «Νέες μορφές παρέμβασης στην οικογένεια»
γ) Αναρτημένη ανακοίνωση η οποία παρουσιάζει τα συμπεράσματα από την «Έρευνα Γνώμης Πολιτών για το Βαθμό Ικανοποίησης από τις Παρεχόμενες Υπηρεσίες τα 12 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου»
δ) Συντονισμό Ομάδας Εργασίας για τη δημιουργία Επιστημονικής Εταιρίας Πρόληψης και την έκδοση περιοδικού

1st Athens Bar Theatre Festival- 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σχέδιο για μαζικές μεταθέσεις γιατρών

medicalnews.gr                                  
Σχέδιο για μαζικές μεταθέσεις γιατρών                            
Αναδιάρθρωση στους γιατρούς του ΕΣΥ… … Αυτό εισηγούνται οι ειδικοί δεδοµένου ότι η Ελλάδα είναι πλήρης από ιατρικό προσωπικό. Γι’ αυτό και προσανατολίζονται...                           
Τεχνητό πάγκρεας για την αντιμετώπιση του διαβήτη-1                           
  Νέα έρευνα αυξάνει τις ελπίδες ότι το τεχνητό πάγκρεας μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς με διαβήτη 1 να ελέγχουν … καλύτερα τη νόσο. Ενήλικες που πάσχουν...                       
Η παρακεταμόλη συνδέεται με εμφάνιση καρκίνου στο αίμα                      
Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι η χρόνια χρήση ακεταμινοφαίνης, ενός αναλγητικού, γνωστού ως παρακεταμόλη στην Ευρώπη, αυξάνει ελαφρώς τον κίνδυνο … καρκίνου...                              
Η μόρφωση καθυστερεί τη γήρανση;

Αυτός αυτή και το (νέο) Μνημόνιο

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ                            
Ζήτησε συστράτευση από τους υπουργούς και απέκλεισε πρόωρες εκλογές                   
Φρένο Γιώργου στις παραφωνίες                         
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                         
Ενότητα, αλληλεγγύη και πολιτική συστράτευση στην «εθνική προσπάθεια» για να διασωθεί η χώρα ζήτησεο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από τους υπουργούς του στο έκτακτο Υπουργικό Συµβούλιο, αλλά στο παρά πέντε αποφεύχθηκεπολιτική κρίση µε άξονα αυτή τηφορά τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Το μυστικό σχέδιο Μέρκελ για την Ελλάδα

www.sofokleous10.gr                          
Το μυστικό σχέδιο Μέρκελ για την Ελλάδα                            
“Η Ελλάδα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ευρώ”                          
Ένα νέο ελληνικό πακέτο ύψους 60 δισ.;                            
Ελληνική 'φωτιά' ζεσταίνει τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Today at InfognomonPolitics                     
 Κίνα: Κορυφαία στις ναυπηγήσεις                     
TO «INVEST IN GREECE» -OI KATAΡΙΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΤΟΛΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ                
Σκόπια: «Και οι τρομοκράτες του UCK στις βουλευτικές λίστες»...                  
"Η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη της", λένε οι Τούρκοι που ζητάνε 264 εκατομμύρια           
Θερίζουμε τους σπόρους της ανοησίας και της μεθοδευμένης υπονόμευσης του πατριωτισμού από τους 'προοδευτικούς' και της διάλυσης του κράτους από τα κόμματα                   
Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: Εκδηλώσεις Μνήμης στην Αργυρούπολη Αττικής                  
Με οικολογική καταστροφή κινδυνεύει ο Εύξεινος Πόντος                   
Bασίλειος Μαρκεζίνης: Καιρός να ειπωθούν μερικές αλήθειες                     
"Η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι"                   
KFOR: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕN ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ BONDSTEEL ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ                 
«Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι»                     
Xρήση Χημικών όπλων(για πολλοστή φορά) απο τον τουρκικό στρατό στο Ντερσίμ                
ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ                    
Ανατροπές στην Αλβανία                   
Προληπτικοί έλεγχοι στα F-16 Αντίστοιχος έλεγχος πραγματοποιείται σε όλα τα μαχητικά των ΗΠΑ         
Η Βοσνία αντιμετωπίζει τη χειρότερη κρίση της                         
ΕΕ: Εμπάργκο όπλων στη Συρία                     
Ξανανεβαίνει γεωπολιτικά η Ελλάδα ,λόγω της κρίσης από τις εξεγέρσεις στην περιοχή μας               
Μείζων κίνδυνος μη αναστρεψίμου αιφνιδιασμού!                        
Η Τουρκία εκβιάζει τις Βρυξέλλες για τη λαθρομετανάστευση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):            
--Μια σφαγή σφράγισε την αποτυχία σε όλα τα μέτωπα                    
περισσότερα…                           
--Δεν θέλουν εκλογές για να μην τους ξαναψηφίσουν                       
περισσότερα…                        
--Βαριές ευθύνες για την ήττα της «Ομόνοιας»                          
περισσότερα…                      
--Αποκαλύψεις για την Μικρασιατική Καταστροφή                             
περισσότερα…                            
Ελεύθερη Ζώνη                               
Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.                   
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα                          
Τηλ. 210-3643601

Νέα από το e-Pontos

Νέα από το e-Pontos                     
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ                        
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ                      
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ"                    
Τελευταία βραδιά για το Ποντιακό Κέντρο Κορτσόπον!