Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΠΥΞ ΛΑΞ | LIVE ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ & ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ



ΠΥΞ ΛΑΞ

LIVE ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

"ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ"




Μια ευχάριστη μουσική έκπληξη περίμενε όσους έκαναν τη βόλτα τους χτες στο Σύνταγμα
Κόντρα στο θόρυβο της μεγαλούπολης, από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου των Public, ακούστηκαν γνώριμες μελωδίες αλλά και νέα τραγούδια του πιο επιτυχημένου ροκ ελληνικού συγκροτήματος.
Οι Πυξ Λαξ ξάφνιασαν τους Αθηναίους πραγματοποιώντας μια αναπάντεχη εμφάνιση ερμηνεύοντας παλιές τους επιτυχίες αλλά και τέσσερα τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Μια Μέρα πριν το Χειμώνα» που αποτελεί την μεγάλη δισκογραφική τους επιστροφή έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια.
Το κέντρο της Αθήνας γέμισε νότες και οι περαστικοί ανταποκρίθηκαν στη μουσική έκπληξητων Πυξ Λαξ. Μετά το τέλος αυτής της εμφάνισης ακολούθησε signing session στο τμήμα μουσικής του κεντρικού καταστήματος Public στο Σύνταγμα όπου κοινό, δημοσιογράφοι και περαστικοί συζήτησαν με το συγκρότημα. Συγκρότημα – fans και δημοσιογράφοι όρισαν το επόμενο μουσικό τους ραντεβού για τις 12 Ιουλίου στη μεγάλη συναυλία των Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ.

Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Νο1 ροκ ελληνικού συγκροτήματος όλων των εποχών στο ΟΑΚΑ (12 Ιουλίου), ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο «Μια μέρα πριν το χειμώνα»που αποτελεί τη συνέχεια μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας!
Με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκωνsold out εμφανίσεων και το μεγαλύτερο tour στην ιστορία της χώρας, οι Πυξ Λαξ καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα πιο δημοφιλή ροκ συγκροτήματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Στη συλλογή των επιτυχιών τους έρχονται να προστεθούν τα ολοκαίνουργια τραγούδια από τον νέο δίσκο, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.
Εξελίσσοντας το ηχόχρωμα που τους καθιέρωσε, οι Πυξ Λαξ, πατάνε το play στο μουσικό ταξίδι τους για να θυμίσουν σε παλιούς και νέους πως είναι να χάνεσαι μέσα στην ακρόαση ενός ολοκληρωμένου δίσκου.
Από τις πρώτες κιόλας ώρες κυκλοφορίας του, ο νέος δίσκος των Πυξ Λαξ βρίσκεται στο #5 στα iTunes!
Κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα
από την Panik Oxygen
http://smarturl.it/PixLax2018

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ



ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ

ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ


 
Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε «Του Κόσμου αυτό το Κάτι» μέσα από τη χαρισματική ερμηνεία της μοναδικής Ελευθερίας Αρβανιτάκη.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, που εδώ και λίγο καιρό ανήκει στο δυναμικό της Panik Oxygen, ανοίγει την αυλαία των συμμετοχών στην επεργόμενη δισκογραφική δουλειά του Νίκου Μωραΐτηκαι του Χρυσόστομου Καραντωνίου που υπογράφουν τους στίχους και τη μουσική αντίστοιχα.
Η επερχόμενη δισκογραφική δουλειά δανείζεται τον τίτλο του πρώτου single και θα φέρει στο φως συναρπαστικές ερμηνείες των μεγαλύτερων ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου σε δημιουργίες των καταξιωμένων δημιουργών, που δε θα αργήσουν να χαρακτηριστούν κλασικές. 
Ανακαλύψτε «Του Κόσμου αυτό το Κάτι» από την Panik Oxygen: http://smarturl.it/TouKosmouAftoToKati
ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL LYRIC VIDEO ΕΔΩ

Most recent TTC stock vehicles

Most recent stock vehicles
Check our latest available vehicles, currently in stock, ready for purchase!
DAF XF 105
Ref. TC39284
11.250 €
Tractor Head · 2007 · 1.008.768 km · Air/Steel · 460 hp · Euro 4 · Manual · 4x2 · Retarder · XLRTE47MS0E774129
VIEW
 
Iveco Stralis
Ref. TC21851
33.500 €
Tractor Head · 2014 · 302.975 km · Air/Steel · 460 hp · Euro 6 · Automatic · 4x2 · WJMM1VTH60C302504
VIEW
 
Iveco Stralis
Ref. TC58312
34.500 €
Tractor Head · 2015 · 269.996 km · Air/Steel · 460 hp · Euro 6 · Automatic · 4x2 · WJMM1VTH60C302398
VIEW
 
MAN ME
Ref. TC39201
5.500 €
Truck · Closed Box · 2002 · 772.424 km · Air/Steel · 280 hp · Euro 3 · Manual · 4x2 · Tail lift · WMAM39ZZZ2Y100137
VIEW
 
Vanhool Semi-Trailer
Ref. TC80145
5.900 €
Semi-Trailer · Container Transport · 2007 · Air · 3 axles · YE13B0070AA409793
VIEW
 
Renault Premium
Ref. TC28124
5.000 €
Tractor Head · 2002 · 999.999 km · Air/Steel · 420 hp · Euro 3 · Manual · 4x2 · Retarder · VF622GVA000111705
VIEW
 
Renault Premium
Ref. TC44336
7.750 €
Tractor Head · 2000 · 752.988 km · Air/Steel · 400 hp · Euro 2 · Manual · 4x2 · VF622GVA000105396
VIEW
 
Renault Midlum
Ref. TC77544
17.500 €
Truck · Tank · 2000 · 380.272 km · Air/Steel · 210 hp · Euro 2 · Manual · 4x2 · ADR · VF622ACA0A0011367
VIEW
 
Vanhool Semi-Trailer
Ref. TC76793
5.900 €
Semi-Trailer · Container Transport · 2007 · Air · 3 axles · YE13B0070AA409759
VIEW
 
Desot Semi-Trailer
Ref. TC40582
Semi-Trailer · Container Transport · 1998 · Air · 3 axles · YE730PC38WH200235
VIEW

Η Γιάννα Τερζή "'Ονειρο Μου"

   ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΡΖΗ   
ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ


Γιάννα Τερζή  "Όνειρο Μου".
Πριν από τρεις μήνες ανακοινώθηκε επίσημα η εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με την Γιάννα Τερζή και το τραγούδι Όνειρό Μου, μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού από την Panik Records! Η ίδια υπογράφει τη μουσική και τους στίχους μαζί με τους Άρη Καλημέρη, Δημήτρη Σταματίου και Μιχάλη Παπαθανασίου.
Από το πρώτο άκουσμα το «Όνειρό Μου» κέρδισε την αγάπη του κοινού και από τις πρώτες, κιόλας, ώρες σκαρφάλωσε στην κορυφή των ελληνικών charts iTunes, Spotify Viral 50, Radio Airplay Chart και YouTube trending όπου και παρέμεινε για 3 εβδομάδες! Η Γιαννα Τερζη με την επιλογή του ελληνικού στίχου θέλησε να δημιουργήσει ένα τραγούδι φόρο τιμής για την Ελλάδα μας και τους Έλληνες, που γρήγορα άγγιξε και καρδιές εκτός συνόρων με το official lyric video να αποκτά υπότιτλους με τη μετάφραση των στίχων σε περισσότερες από 16 γλώσσες! Τα στοιχεία δείχνουν M.O. 40% – 45% του κοινού να ακούνε την κυκλοφορία από το εξωτερικό με κορυφαίες χώρες στο Spotify το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Σερβία και τις Σκανδιναβικές χώρες!
Σήμερα, το Όνειρό Μου, μετρά: 
  • περισσότερες από 15 εκ. προβολές στο YouTube με το Lyric Video να ξεπερνά τα 10.000.000 views!
  • 1.3 εκατομμύρια Spotify streams.
  • Περισσότερες από 60 ημέρες στο top 50 του Spotify Viral Greece, στο iTunes Top 100 και στο Apple Music Top 50!
Η εξαιρετικη ερμηνεια της Γιάννας Τερζή στο διαγωνισμό της Eurovision μας εκανε ύπερηφανους με το κοινό να στηρίζει το τραγούδι και την ερμηνεύτρια και μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού με αγάπη για την επάξια εκπροσώπηση της χώρας στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Η Γιάννα και η ομάδα της, Panik Records, ευχαρίστουν τον κόσμο και τους δημοσιογράφους που αγκάλιασαν το κομμάτι από την πρώτη στιγμή και τη στηριξαν σε αυτό το ταξίδι.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL  VIDEO  CLIP ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL LYRIC VIDEO ΕΔΩ

Γιάννα Τερζή - Όνειρό Μου

Μουσική -Στίχοι:: Γιάννα Τερζή
, Άρης Καλημέρης, Μιχάλης Παπαθανασίου, Δημήτρης Σταματίου
Label: Panik Records


Artist Social Media Links
https://www.instagram.com/yiannaterzi/
/https://www.facebook.com/yiannaterzi/

Bo - Τα Σημάδια feat Γεωργία Βρανά | Νέο Τραγούδι & Music Video

 

BO
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ 
ΝΕΟ 
SINGLE & MUSIC VIDEO
Μουσική: Bo, Μάριος Ψιμόπουλος
Στίχοι: Bo, Νίκος Γρίτσης

Τα σημάδια δείχνουν μία φρέσκια καλοκαιρινή επιτυχία από τον Bo! 
Ο Bo επιστρέφει με νέο single που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία! Τα Σημάδια είναι ο τίτλος της νέας επιτυχίας με τον Bo να υπογράφει τη μουσική με τον Μάριο Ψιμόπουλο και τους στίχους με τον Νίκο Γρίτση!
Στο νέο τραγούδι συμμετέχει η Γεωργία Βρανά και Τα Σημάδια δείχνουν πως θα ξεπεράσει την επιτυχία της περσινής συνεργασίας τους στο «Μόνο Εσύ», που πριν λίγες μέρες ξεπέρασε τα 4.000.000 views στο YouTube!  Το νέο single αποκαλύφθηκε με εικόνα και καλοκαιρινή διάθεση στο επίσημο κανάλι της Panik Records σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου!
Ο ράπερ που αποτελεί σταθερή αξία στην ελληνική δισκογραφία, ΒΟ, μετρά τη μία επιτυχία μετά την άλλη με κορυφαία της χρονιάς στα charts τη συνεργασία με τους Super Sako και Πάνο Κιάμο στην ελληνική version της παγκόσμιας επιτυχίας Mi Gna, που κυκλοφόρησε με τίτλο«Θέλω Να Σε Ξαναδώ»
Ο Bo διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους του με ραδιοφωνικές και ψηφιακές επιτυχίες, sold out lives στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εμφανίσεις στην Πύλη Αξιού στο πλευρό των  Νότη Σφακιανάκη και Πέγκυ Ζήνα.
Βρείτε Τα Σημάδια σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinumhttp://smarturl.it/Bo_TaSimadia

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MUSIC VIDEO ΕΔΩ


Χριστίνα Ξηρόκωστα feat Μηδενιστής | Δες Καθαρά | NEW SONG & MUSIC VIDEO

Χριστίνα Ξηρόκωστα feat Μηδενιστής
Δες Καθαρά

Μουσική: Χριστίνα Ξηρόκωστα, Gabriel, Μηδενιστής
Στίχοι: Χριστίνα Ξηρόκωστα, Gabriel, Μηδενιστής


Χριστίνα Ξηρόκωστα feat Μηδενιστής - Δες Καθαρά
Το ντεμπούτο της στην Ελληνική δισκογραφία μέσα από την Panik Records κάνει η Χριστίνα Ξηρόκωστα σε μια συνεργασία έκπληξη με τον ράπερ των επιτυχιών Μηδενιστή!
Η συνεργασία τους έφερε το νέο single με τίτλο Δες καθαρά σε μουσική και στίχους Χριστίνας ΞηρόκωσταGabriel και Μηδενιστή!
Το νέο τραγούδι που ερμηνεύει η Χριστίνα Ξηρόκωστα feat Μηδενιστής έχει κοινωνικό χαρακτήρα που αποτυπώνεται τόσο στους στίχους του τραγουδιού όσο και στο καθηλωτικόmusic video την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Γιώργος Μπενιουδάκης!
Κυκλοφορεί από την Panik Records: http://smarturl.it/CX_DesKathara

Χριστίνα Ξηρόκωστα feat Μηδενιστής - Δες Καθαρά - Official Music Video


Artists Official Pages
https://www.facebook.com/Xristinaa.wow?hc_ref=ARRZIfbVP3qCJJRVtCWVzOnk69lWtuPU6RpDtPANe5Aq7OSx7fm0rILu_0_LMEkPxTs&fref=nf

ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ| ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ



ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Με ένα συναισθηματικό κομμάτι επιστρέφει ο Νίκος Απέργης με τίτλο«Κομμάτι της ζωής μου», το νέο του single υπογράφουν σε μουσική ο ίδιος ο Νίκος Απέργης ενώ τους στίχους ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους σκοπούς του νέου του τραγουδιού αλλά και του επερχόμενου βιντεοκλίπ είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας απέναντι στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ζωή λίγο διαφορετικά!
Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις αποτελούν το 12% της κοινωνίας μας, δηλαδή πάνω από 1 εκατομμύριο κατοίκους. Ωστόσο, λόγω έλλειψης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης η κοινωνία δεν τους περιλαμβάνει ισότιμα στις καθημερινές δραστηριότητες.
Οι ίδιοι χρειάζονται εκπαίδευση και υποστήριξη ώστε να μπορούν να συμμετέχουν αποτελεσματικά. Ο άνθρωπος που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ο άνθρωπος με χρόνια πάθηση, με αναπηρία έχει δύναμη και εμείς θέλουμε να αναδείξουμε τις ικανότητές του!
Η ιστορία από το επερχόμενο βίντεο κλιπ μιλάει για μια κοπέλα που έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς κ ψάχνει την μητέρα του δότη.
Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι η Humane!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δημολίτσας

COURTNEY PARKER | JEALOUS | NEW SINGLE - MUSIC VIDEO |




COURTNEY PARKER

JEALOUS


ΝEW SINGLE & MUSIC VIDEO

Η ταλαντούχα Αμερικανίδα  Courtney Parker συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μέσα από τις Νο1 επιτυχίες της  “Party All The Time” και “Breakin Me Up” μαζί με τους Playmen και το «Αγάπησε Με».
Στο νέο της βίντεο κλιπ  “Jealous” η Courtney Parker μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά μουσικά με την ερμηνεία της σ’ ένα R&B τραγούδι και τις χορευτικές της ικανότητες μαζί με την γνωστή χορογράφο  Chali Jennings και την ομάδα της, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπανιουδάκη που κυκλοφορεί από την PANIK Records.
Τη μουσική έχει γράψει ο  Κωσταντίνος Πάκο, τους στίχους  υπογράφει η  Courtney Parker μαζί με τον Κωσταντίνο Πάκο και ο Βαγγέλης Καραβελλάκης επιμελήθηκε την ενορχήστρωση και τα πλήκτρα.
Η Courtney Parker εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» στο πλευρό της  Νατάσα Θεοδωρίδου..

Διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.
Watch the Official Music Video powered by #vikoscola  
Courtney Parker - Jealous - Official Music Video powered by #vikoscola #vikos #vikosSD #naturalmineralsoftdrinks #dipsagiamousiki #dipsagiavikoscola
Courtney Parker - Jealous
Producer: Constantine Paco
Lyrics: Courtney Parker & Constantine Paco
Director: Γιώργος Μπενιουδάκης & Chali Jenning

Most recent TTC stock vehicles

Most recent stock vehicles
Check our latest available vehicles, currently in stock, ready for purchase!
DAF XF 95
Ref. TC38813
11.000 €
Tractor Head · 2004 · 964.843 km · Air/Steel · 430 hp · Euro 3 · Manual · 4x2 · Retarder · XLRTE47XS0E657659
VIEW
 
MAN ME
Ref. TC39201
5.500 €
Truck · Closed Box · 2002 · 772.424 km · Air/Steel · 280 hp · Euro 3 · Manual · 4x2 · Tail lift · WMAM39ZZZ2Y100137
VIEW
 
Vanhool Semi-Trailer
Ref. TC80145
5.900 €
Semi-Trailer · Container Transport · 2007 · Air · 3 axles · YE13B0070AA409793
VIEW
 
MAN ME 2000
Ref. TC51634
4.250 €
Truck · Closed Box · 2001 · 582.389 km · Air/Steel · 280 hp · Euro 2 · Manual · 4x2 · Tail lift · WMAM39ZZZ1Y082622
VIEW
 
Renault Midlum
Ref. TC77544
17.500 €
Truck · Tank · 2000 · 380.272 km · Air/Steel · 210 hp · Euro 2 · Manual · 4x2 · ADR · VF622ACA0A0011367
VIEW
 
Vanhool Semi-Trailer
Ref. TC76793
5.900 €
Semi-Trailer · Container Transport · 2007 · Air · 3 axles · YE13B0070AA409759
VIEW
 
Desot Semi-Trailer
Ref. TC40582
Semi-Trailer · Container Transport · 1998 · Air · 3 axles · YE730PC38WH200235
VIEW
 
Vanhool Semi-Trailer
Ref. TC48112
4.000 €
Semi-Trailer · Container Transport · 1989 · Steel · 2 axles · 21246
VIEW
 
Vanhool Semi-Trailer
Ref. TC67308
9.000 €
Semi-Trailer · Tipper · 1989 · Air · 3 axles · 13421
VIEW
 
DAF XF 105
Ref. TC41555
33.000 €
Tractor Head · 2014 · 426.727 km · Air/Steel · 460 hp · Euro 5 · Automatic · 4x2 · Hydraulic kit · Retarder · XLRTE47MS0G014919
VIEW