Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Φακός Αντιεκρηκτικός Πυροσβεστικός Zone 0 UK4AA eLED RFL 514607 UWKinetics

Φακός Αντιεκρηκτικός Πυροσβεστικός Zone 0 UK4AA eLED RFL 514607 UWKinetics 
Προτεινόμενη Χρήση: Πυρόσβεση,Διάσωση 
Περιληψη
Ο αντιεκρηκτικός φακός ασφαλείας, 4AA eLED RFL Zone 0 της Underwater Kinetics (UK) προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα προστασίας σε συνθήκες υψηλής επικινδυνότητας λόγο της υψηλής τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρεία από το 1974.
Ο φακός 4AA eLED RFL είναι αδιάβροχος και αντέχει σε βάθος τριών μέτρων.

H50 Wireless Handset

H50 Wireless Handset

H50 VHF Wireless Handset. Wireless handset for the V50 VHF Radio

Handset features and functionality

  • 2 Handsets can be connected to a V50 VHF
  • Inductive charging, no contacts to corrode
  • AIS Vessel information on LCD
  • 2.4GHz DSSS wireless technology
  • Add up to 2 Handsets
  • Handset operable up to 100m from base, so potentially up to 200m handset to handset
  • Squelch Adjustable
  • Volume control by up/down key
  • Backlight Adjustable
  • INTERCOM function
  • Built-in microphone and 0.5W speaker
  • 3.7V 830mAh Li-Polymer Battery
  • Battery Life: 8 hours

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο 
Συγγραφέας: Βασίλης Βασιλικός
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 120
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-162-4
Ήρθες και ξάπλωσες στα πόδια μου, το τελευταίο εκείνο μεσημέρι, ήσυχα, αδιαμαρτύρητα, τρυφερά. Μου είπες χωρίς φωνή το τελευταίο αντίο. Μ’ αποχαιρέτησες, με το σώμα σου. Μόνο που εγώ δεν το κατάλαβα τότε. Κοιμήθηκες λίγο απ’ την άλλη μεριά της καρδιάς σου. Αυτό ήταν το τελευταίο μας αγκάλιασμα. Η τελευταία φορά που τα σώματά μας αγγιχτήκαν. Δεν είπες τίποτα. Μ’ αποχαιρέτησες με τον τρόπο σου, ευγενικά, ωραία. Το λογικό σου δεν έπιανε το μήνυμα για να μου το εκφράσεις. Μα ούτε σου άρεσαν οι μελοδραματισμοί. Ένα βαθύ ευχαριστώ μου είπε το κορμί σου, που είκοσι χρόνια άλλη δεν γνώρισε απ’ την αγκαλιά μου.

48 νέες κυκλοφορίες για διάβασμα στην παραλία!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το καλοκαίρι πλησιάζει και το ταξίδι ξεκινά, με τους πλέον πολυαναμενόμενους τίτλους της χρονιάς!
Στην κατηγορία της αστυνομικής λογοτεχνίας θα έχουμε τη χαρά να διαβάσουμε τα 10 νέα βιβλία της σειράς, από τη Βασίλισσα του Αστυνομικού Μυθιστορήματος και δημοφιλέστερη συγγραφέα όλων των εποχών AGATHA CHRISTIE.
Η συγγραφέας των 2 εκατομμυρίων αντιτύπων, ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ, μας ταξιδεύει με το μοναδικό της τρόπο για ακόμη μια φορά με το νέο της μυθιστόρημα, ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ, ένα πολυπρόσωπο αφήγημα στα χνάρια του αγαπημένου της best seller ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.
Στις νέες κυκλοφορίες που θα συζητηθούν πολύ μέσα στο καλοκαίρι συγκαταλέγεται και Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ από την συγγραφέα των χρωμάτων & συναισθημάτων ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ, ενώ στην κατηγορία του ιστορικού μυθιστορήματος ξεχωρίζει Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ του ΘΑΝΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ, ένα μυθιστόρημα βασισμένο στην πραγματική -αν και άγνωστη σε πολλούς- ιστορία της λησμονημένης δούκισσας.
Τέλος, το απόλυτο βιβλίο για να ανοίξουμε αισιόδοξα τη θερινή σεζόν είναι το ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣτης ΛΟΡΑ ΜΙΛΝ, που μαζί με τα 5 αντίστοιχα βιβλία της AΝΝΑ ΜΠΑΡΝΣ θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου!
Στα παιδικά βιβλία ξεχωρίζει η νέα σειρά βιβλίων του ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ με το ημερολόγιο του κολλητού του Σπασίκλα, του Ράουλι, που θα ξετρελάνει όλα τα παιδιά, ενώ το ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ και ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΖΕΒΡΑ ξαναχτυπούν με νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Στα εικονογραφημένα έχουμε έναν νέο τίτλο της σειράς LEGO NINJAGO, ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, με μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη καταιγιστική δράση.
Και αν νομίζεις πως τα διάβασες όλα, υποθέτεις λάθος! Παρακάτω θα βρεις 48 απολαυστικές προτάσεις για κάθε προτίμηση και ηλικία!
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ελληνική Λογοτεχνία

Στα χνάρια του αγαπημένου ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, έρχεται μια ιστορία με επίκεντρο τις ζωές τεσσάρων γυναικών στο πέρασμα των χρόνων.
17,70 € 15,93

Έρωτες και περιπέτειες με φόντο την ηλιόλουστη Δήλο, την κοσμοπολίτικη Μύκονο και τη γραφική Κορνουάλη.
17,70 € 15,93 €


Μια συγκλονιστική, αληθινή ιστορία που αποδεικνύει περίτρανα το μεγαλείο της αγάπης, καθώς αγαπάμε για να ζούμε και ζούμε για να αγαπάμε!
16,60 € 14,94 €
Ιστορικό Μυθιστόρημα
Η συγκλονιστική ιστορία της λησμονημένης δούκισσας της Πλακεντίας, μιας γυναίκας που πάλεψε μόνη ενάντια στη μοίρα, με μοναδικό όπλο την
αγάπη της για την Ελλάδα.
17,70 € 15,93 €

Με αφορμή την ημέρα μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, το ιστορικό μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου κυκλοφορεί σε σκληρόδετη, αριθμημένη έκδοση 2.000 αντιτύπων.
22,20 € 19,98 €
Ξένη Λογοτεχνία

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για το φως της αγάπης και το σκοτάδι της βίας, από τη συγγραφέα που αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
16,60 € 14,94 €
Η νέα σειρά βιβλίων από την Agatha Christie
#1 συγγραφέας αστυνομικού μυθιστορήματος
Από τον θρυλικό ντετέκτιβ Πουαρό στη γλυκιά γιαγιούλα «τεσσάρων αστέρων» Μις Μαρπλ, η Agatha Christie πλάθει τους ήρωές της με διαχρονική αξία και συνεχίζει να μας μαγεύει με τις ιστορίες της εδώ και χρόνια. Ανεξιχνίαστοι φόνοι, ένοχα μυστικά, μυστηριώδη εγκλήματα και διεθνείς συνωμοσίες. Μέσα από τις ιστορίες της υφαίνει κόσμους σκληρού ρεαλισμού και μυστηρίου, ενώ κάθε φορά μάς ταξιδεύει στο σκοτεινό βάθος των ανθρώπινων σχέσεων, φανερώνοντας περίτεχνα τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο.




Για Να Ζούμε Καλύτερα
Ο διεθνούς φήμης αναπτυξιακός μοριακός βιολόγος και ερευνητής ΤΖΟΝ ΜΕΝΤΙΝΑ μοιράζεται μαζί μας πρακτικές συμβουλές και ιστορίες που θα μας εμπνεύσουν να μείνουμε για πάντα παιδιά. Μέσα από τη σειρά των βιβλίων BRAIN RULES μας λέει πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τη μνήμη μας δυνατή για πάντα, τι μπορούμε να κάνουμε για να νικήσουμε τους φόβους μας αλλά και να μεγαλώσουμε έξυπνα παιδιά.

Με τόσες ανακαλύψεις τα τελευταία χρόνια, η επιστήμη κυριολεκτικά έχει αλλάξει τον τρόπο που φροντίζουμε τον εγκέφαλό μας. Και ο Μεντίνα αποδεικνύει ακριβώς αυτό: πώς μπορούμε να απολαύσουμε τα χρόνια της τρίτης ηλικίας.


ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ

Γεμάτα συμβουλές, ρητά που γαληνεύουν την ψυχή ή τον νου και δραστηριότητες, τα ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ και ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ μας δείχνουν τον δρόμο για να γίνουμε πιο ευέλικτοι, πιο αποφασιστικοί και πιο δυνατοί αλλά και πώς να πετύχουμε εσωτερική ηρεμία και πληρότητα.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τη στήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να εκπαιδεύσετε με επιτυχία το μωρό σας να κοιμάται εύκολα και καλά.

Σε επανέκδοση ένα άλμπουμ με πολλές εκπλήξεις για να κρατήσετε ως ενθύμιο από τον πρώτο χρόνο του μωρού σας. Με πολλές σελίδες για να κολλήσετε φωτογραφίες, με κάρτες που ξεπετάγονται, με πολλές θήκες, σημειωματάρια, προτάσεις διατροφής και πολλά ακόμα!


Θρησκεία

Ο μελετητής της Αγίας Γραφής και ευπώλητος συγγραφέας Ν. Τ. Ράιτ υπογράφει μια ολοκληρωμένη βιογραφία του απόστολου Παύλου, που «είδε το φως στον δρόμο για τη Δαμασκό». Και προβάλλει τόσο την προσωπικότητα όσο και το έργο του ανθρώπου που θεμελίωσε τη χριστιανική θεολογία και άλλαξε τον κόσμο.
Graphic Novels & Κόμικς

Το ημερολόγιο του κολλητού του Σπασίκλα, του Ράουλι, έρχεται να συστήσει στα παιδιά μια άλλη πλευρά του πολυαγαπημένου και γνωστού κόσμου του Σπασίκλα. Χιούμορ, αστεία, σκίτσα αλλά και αιφνιδιαστικές εμφανίσεις του ίδιου του Γκρεγκ Χέφλι θα ξετρελάνουν όλα τα παιδιά.
Το 4ο και τελευταίο βιβλίο του αγαπημένου τρομερού δίδυμου. Το βιβλίο είναι γεμάτο μαυρόασπρα σκίτσα, χαρακτηρίζεται από αστείρευτο χιούμορ και έχει αγαπηθεί από τους αναγνώστες του Σπασίκλα,
της Ξενέρωτης
και του Καπετάν Βράκα.
Το 4ο βιβλίο της χιουμοριστικής σειράςΙούλιος Ζέβρα ταξιδεύει τους ήρωές του στην αρχαία Ελλάδα. Όπως πάντα, οι τραγελαφικές καταστάσεις έχουν κεντρικό ρόλο στη νέα αυτή περιπέτεια που εισάγει τα παιδιά με πρωτότυπο τρόπο στην αρχαία Ιστορία.
Παιδική Λογοτεχνία
Το τελευταίο βιβλίο του αείμνηστου Ρόαλντ Νταλ εκδίδεται για πρώτη φορά στα ελληνικά με εικονογράφηση του Κουέντιν Μπλέικ. Μια πλούσια περιπέτεια γεμάτη φαντασία για παιδιά από 8 ετών και πάνω.

Ένα μυθιστόρημα περιπέτειας και επιβίωσης από την πολυβραβευμένη συγγραφέα Κάθριν Ράντελ, για παιδιά από 10 ετών και πάνω.
Βραβείο Costa Children's Book 2017.


ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ

Παιδικά Εικονογραφημένα

Νέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων Lego® Ninjago®, με απίθανη ιστορία, δραστηριότητες και τη συλλεκτική μίνι φιγούρα του Κάι.
Δύο απίθανα τσαντάκια που περιέχουν 4 βιβλιαράκια για γνώριμα συναισθήματα και συμπεριφορές, που βοηθούν τα παιδιά να τα κατανοήσουν και να τα διαχειριστούν με θετικό τρόπο. Επιπλέον, τα τσαντάκια περιέχουν από ένα διάγραμμα προόδου γράψε-σβήσε, αυτοκόλλητα επιβράβευσης και έναν μαρκαδόρο.


Νέος τίτλος στη Νο 1 βρεφική σειρά, αφιερωμένος στο Διάστημα και στα ταξίδια στο Φεγγάρι. Απόλυτα επίκαιρος φέτος, καθώς τον Ιούλιο γιορτάζεται η 50ή επέτειος προσσελήνωσης του Νιλ Άρμστρονγκ.

Eνόψει καλοκαιριού, προμηθευτείτε τα φανταστικά καραβάκια της Viking Toys!


Ένα πλούσιο πρώτο τετράδιο διακοπών γεμάτο με δραστηριότητες και πολλά αυτοκόλλητα για παιδιά 3-5 ετών.

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ
Ακολούθησε τον Ηρακλή, τον Αχιλλέα και τον Θησέα, τους τρεις αυτούς μυθικούς ήρωες, σε τρεις κλασικές ιστορίες με ωραία εικονογράφηση, που αγαπήθηκαν από χιλιάδες αναγνώστες και γι’ αυτό επανακυκλοφορούν.


ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ


Διάβασε επίσης

Άγκαθα Κρίστι: Whodunit better?
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χωρίσεις σε κατηγορίες τη λογοτεχνία. Ωστόσο, αν θέλαμε να περιοριστούμε στην αγάπη που δείχνει το κοινό στους συγγραφείς, στην προσήλωση, στο αμείωτο ενδιαφέρον -και φυσικά στις πωλήσεις-, θα μπορούσαμε να περιοριστούμε σε μόνο δύο κατηγορίες: στην Άγκαθα Κρίστι, και στους υπόλοιπους.

Σπάει το φράγμα των 2 εκατομμυρίων αντιτύπων σε Ελλάδα και εξωτερικό η Λένα Μαντά!

Η Αγάπη των Θεών είναι Στάση Ζωής και Πίστη στον Εαυτό μας!

Ο συγγραφέας Θάνος Κονδύλης μιλά για τη Δούκισσα της Πλακεντίας
Πρόσωπα, Δημοσιεύματα & Κριτικές

Συγγραφέας του μήνα
Agatha Christie
Δημοσίευμα
Στρίβοντας τη βίδα του τρόμου
Δημοσίευμα
Τέχνη κι εξιλέωση στη σκιά της Ιστορίας
Συνέντευξη
Η Μαρία Παλαιολόγου για τον Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

Ο Πόλεμος της Ζυγαριάς (Κατερίνα Μανανεδάκη)
Η Δούκισσα της Πλακεντίας (Θάνος Κονδύλης)
Η Λένα Μαντά στην Ελένη Μενεγάκη(02/05/2019)
Ο Γιάννης Καλπούζος στην ΕΡΤ1 (18/05/2019)

Ο Μάνος Γαβράς στη Ναταλία Γερμανού(25/05/2019)
Το Ημερολόγιο ενός Απίστευτα Καλού Παιδιού (Τζέφ Κίνι)
Οι περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκήπιου 1-4 - Tv spot (Χρήστος Δημόπουλος)
Κλοντ (Άλεξ Τ. Σμιθ)


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683