Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα σε βίλλες στο Ναύπλιο από 79


Μοναδική Προσφορά στο μαγευτικό Ναύπλιο!!!
Αυτόνομες αμφιθεατρικές βίλλες από 79 ευρώ η βραδιά !!
Το KARAYIANNIS VILLAS είναι ένα συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών με ιδιωτική πισίνα η κάθε μία, μόλις 7,5 χλμ από την ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Η αμφιθεατρική χωροθέτηση των κατοικιών δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει την απέραντη θέα που απλώνεται από το κάστρο της Λάρισσας στο Άργος, το Παλαμήδι του Ναυπλίου εως και το βράχο της Ασίνης τόσο από τον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται η κάθε πισίνα όσο και από το ζεστό καθιστικό με το τζάκι σε κάθε μία από αυτές
Ο σχεδιασμός των κατοικιών έγινε με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής και της εναρμόνισης των κτισμάτων με το ελληνικό τοπίο. Ζεστά χρώματα, λιτές γραμμές και κυρίαρχα υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν στον καθένα μία αίσθηση άνεσης, χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Όλες οι βίλλες διαθέτουν:
Τζάκι με ξύλα τα οποία σας παρέχονται δωρεάν
Εξωτερική Barbeque
Ιδιωτική πισίνα με πλακόστρωτη αυλή
Ιδιωτικό χώρο parking
Free Wi-Fi internet

Είναι αυτοεξυπηρετούμενες και πλήρως εξοπλισμένες με
κουζίνα, φούρνο και μπάρμπεκιου, ψυγείο, τηλεόραση, ζεστό νερό και aircondition.

Για την περίοδο των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων  ισχύουν τα παρακάτω για 4 ημέρες, 3 διανυκτερεύσεις
Villa 2-3 ατόμων 40 τ.μ.   79 ευρώ τη βραδιά!!!
Villa 4-5 ατόμων 60 τ.μ.   109 ευρώ τη βραδιά!!!
Villa 6-7 ατόμων 80 τ.μ.   139 ευρώ τη βραδιά!!!
Karayiannis Villas
http://www.karayiannis-villas.gr/ 
Νέο Ροϊνό Ναυπλίου T.K 21100 Ελλάδα
Τηλέφωνο +30 2752 091482  FAX: +30 2752 091607
Κινητό +30 694 6207023 , +30 694 6109904
Email info@karayiannis-villas.gr

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ - ΚΟΙΤΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ | ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ



ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
ΚΟΙΤΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ

Nέα δυνατή ερμηνεία από την μοναδική Καίτη Γαρμπή!


LISTEN TO OFFICIAL LYRIC VIDEO HERE!
Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Καίτη Γαρμπή, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι! 
"Κοίτα Σ' Αγαπάω"

Σύνθεση/ ενορχήστρωση:  Θάνος Γεωργουλάς | Στίχοι: Ναταλία Γερμανού
Το "Κοίτα Σ' Αγαπάωαποτελεί πρώτο δείγμα της πολυαναμενόμενης διεθνής συνεργασίας της Καίτης Γαρμπή με τον διάσημο Τούρκο τραγουδιστή Burak Kut, αφού εκτός από solo single, πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε ντουέτο από τους δύο καλλιτέχνες,
στην Ελλάδα, την Τουρκία και σε 40 ακόμα χώρες!
Πρόκειται για ένα project υψηλών προδιαγραφών με την παραγωγή μοιρασμένη σεΕλλάδα, Τουρκία και Αγγλία. Η φωνή στα σόλο της Καίτης Γαρμπή έχει γραφτεί στην Ελλάδα, στο studio BK.  Στην Κωνσταντινούπολη,  ηχογραφήθηκαν οι φωνές των 2 καλλιτεχνών μαζί, καθώς και τα διάσημα «22 Τουρκικά βιολιά», που έχουν συμμετάσχει σε παραγωγές της Shakira και της Rihanna! Η μίξη και το mastering γίνεται στο Boutique studio στο Λονδίνο από τον σπουδαίο Matteo Cifelli (www.matteocifelli.com).

Παράλληλα, αυτές τις μέρες η Καίτη Γαρμπή προετοιμάζεται για την λαμπερή πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο APOTHEKE όπου πρόκειται να την απολαμβάνουμε σε έναεντυπωσιακό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις!
Το επίσημο video clip του "Κοίτα Σ' Αγαπάω" γυρίστηκε πρόσφατα στην Μύκονο σε σκηνοθεσία της Βικτώριας Βελλοπούλου και αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την Panik Platinum!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ LYRIC VIDEO ΤΟΥ "ΚΟΙΤΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ"


Καίτη Γαρμπή - Κοίτα Σ' Αγαπάω
Μουσική: Θάνος Γεωργουλάς
Στίχοι: Ναταλία Γερμανού
Mix/Mastering by Matteo Cifelli, Boutique Studio, London
A Kaiti Garbi production for Panik Platinum 2015
ARTIST OFFICIAL PAGES

Josephine - Εσύ κι Εγώ | New Single & Music Video

Josephine 
"Εσύ κι Εγώ"
New Single & Music Video 


H Εκρηκτική Josephine επιστρέφει με ολοκαίνουργιο Dance Hit…. «ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ» by Panik Records!
Σε μουσική by TEO TZIMAS (KINGS) & στίχους του Δημήτρη Μπερή, η Josephineκαταφέρνει για ακόμα μια φόρα και μας ξεσηκώνει με το δικό της μοναδικό στιλ!
Η ταλαντούχα Josephine έχει αποδείξει μέσα από κάθε της μουσικό βήμα, ότι αποτελεί την "next best show-woman" στην ελληνική μουσική pop-dance σκηνή!
Προσεχώς…  θα την δούμε on stage σε ένα fresh music-forward πρόγραμμα στη σκηνή τουAPOTHEKE στο πλάι της Καίτης Γαρμπή!
Την απολαμβάνουμε σε ένα ανατρεπτικό post apocalyptic Video Clip, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου!
Out now by Panik Records!

The Official Music Video Here : https://www.youtube.com/watch?v=s-9qWCQ9AQI


Music : Teo Tzimas
Lyrics : Dimitris Mperis
Directed By : Vangelis Tsaousopoulos

ARTIST SOCIAL MEDIA:
FACEBOOK: 
https://www.facebook.com/JosephineOfficial
INSTAGRAM :https://www.instagram.com/josephinewendel
PANIK SOCIAL MEDIA:
FACEBOOK: 
https://www.facebook.com/panikrecords 
INSTAGRAM: 
https://instagram.com/panik_entertainment_group

18/12/1916: ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΝΤΕΝ


Martin, William
Η Μάχη του Βερντέν
ΣΕΛΙΔΕΣ: 176 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 17 Χ 24
ISBN: 960-446-171-4 • 14.00€
Περιγραφές των σπουδαιότερων πολεμικών αναμετρήσεων της ιστορίας, με λεπτομερή καταγραφή της στρατηγικής και της τακτικής που εφάρμοσαν οι αντιμαχόμενες πλευρές, καθώς και των πολεμικών γεγονότων, σε όλα τα κρίσιμα στάδια των στρατιωτικών επιχειρήσεων.Έγχρωμη εικονογράφηση / Φωτογραφικό υλικό / Χάρτες / Χάρτες με τρισδιάστατη, πανοραμική απεικόνιση
Βερντέν 1916: «Δεν θα περάσουν» -  Στις 21 Φεβρουαρίου του 1916 ο Γερμανός Στρατηγός Erich von Falkenhayn εξαπέλυσε τη σφοδρότατη επίθεσή του εναντίον του Βερντέν, οχυρής πόλης της Γαλλίας, αποσκοπώντας στην εξολόθρευση του Γαλλικού Στρατού. Ο Falkenhayn ήταν βέβαιος ότι η συμβολική αξία του Βερντέν ήταν τέτοια, που οι Γάλλοι «θα αναγκάζονταν να ρίξουν στη μάχη κάθε διαθέσιμο άνδρα». Ήταν εξίσου βέβαιος ότι «σε αυτήν την περίπτωση, ο Γαλλικός Στρατός θα στερούνταν το αίμα του, τις ζωτικές δυνάμεις του». Οι πολυάριθμες γερμανικές πυροβολαρχίες θα σφυροκοπούσαν τα γαλλικά στρατεύματα εντός των χαρακωμάτων και των υπόγειων οχυρών τους. Όμως, οι Γάλλοι αντιστάθηκαν με εξαιρετική γενναιότητα και αποφασιστικότητα, και η μάχη του Βερντέν κατέστη με την πάροδο του χρόνου ένας αιματηρός πόλεμος φθοράς. Η παρούσα συγγραφική μελέτη περιγράφει τις ολέθριες επιπτώσεις της κρίσιμης αυτής μάχης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Κείμενα σε επεξεργάσιμη μορφή | Κατεβάστε το εξώφυλλο σε υψηλή ανάλυση

Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr

Μικρά βιβλία που δίνουν μεγάλη χαρά!


Η σειρά ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ pocket δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των σύγχρονων αναγνωστών. Είναι μιασειρά για εκείνους που αγαπούν πραγματικά το διάβασμα, για εκείνους που θεωρούν ότι τα βιβλία δεν προορίζονται για να μαζεύουν σκόνη στα ράφια, αλλά για να ζουν μαζί μας και να μας συνοδεύουν σε κάθε έντονη στιγμή της καθημερινότητάς μας. Η σειρά αριθμεί πλέον 52 τίτλους -έργα ελληνικής και μεταφρασμένης λογοτεχνίας, κλασικά βιβλία που άφησαν εποχή και άντεξαν στον χρόνο, συναρπαστικές αστυνομικές περιπέτειες και συγκλονιστικές βιογραφίες και μαρτυρίες- σε πολύ χαμηλές τιμές (από 5,47 έως 8,80 €) και σε μικρό, βολικό σχήμα. Τα βιβλία τσέπης των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αγαπήθηκαν αμέσως και έγιναν ανάρπαστα ακριβώς διότι γεννήθηκαν από την ιδέα ότι το διάβασμα δεν πρέπει να αποτελεί προνόμιο: τα βιβλία τσέπης είναι για όλους και μας ακολουθούν παντού.
Στις φετινές γιορτές, αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη αυτό το σύνθημα και να κάνουμε δώρο πολλά βιβλία σε όσους το έχουν ανάγκη. Στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και ζουν σε δύσκολες συνθήκες, αλλά συνεχίζουν να αγαπούν το βιβλίο όσο εμείς. Σε άπορες οικογένειες που δεν μπορούν να αγοράσουν φέτος τα δικά τους δώρα. Σε εκείνους που λαχταρούν την απόλαυση που προσφέρει το διάβασμα, μια απόλαυση που στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να στερείται κανένας.
Η πρωτοβουλία #prosferwpocket: Μικρά βιβλία που δίνουν μεγάλη χαρά! πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και προσκαλεί όλους εσάς να λάβετε ενεργά μέρος. Συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ έως τις 10 Ιανουαρίου 2016, αυξάνετε τον αριθμό των βιβλίων που εμείς θα χαρίσουμε: με 500 συμμετοχές θα δοθούν σε άπορες οικογένειες 50 βιβλία, με 1.000 συμμετοχές 100 βιβλία και ούτω καθεξής!
Συμμετέχοντας σε αυτή την πρωτοβουλία, μπαίνετε αυτομάτως σε κλήρωση με έπαθλο μία βιβλιοθήκη γεμάτη pocket! Ο μεγάλος νικητής θα αποκτήσει και τους 52 τίτλους που κυκλοφορούν σε μορφή pocket από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, και συγχρόνως μία βιβλιοθήκη, ευγενική προσφορά της εταιρείας Κ. ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου 2016 και το όνομα του τυχερού που κερδίζει τη βιβλιοθήκη με τα pocket θα ανακοινωθεί στο www.metaixmio.gr την επόμενη μέρα, 12 Ιανουαρίου. Διαβάστε ΕΔΩ τους όρους του διαγωνισμού.
Δείτε όλα τα βιβλία pocket των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΔΩ.
Μη χάσετε το χριστουγεννιάτικο POCKET PARTY@ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στις 21 Δεκεμβρίου 2015. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Κ. Μαρμαρίδης Α.Ε., μια από τις κορυφαίες εταιρείες επίπλων στην Ελλάδα, για την ευγενική προσφορά της βιβλιοθήκης. Περισσότερα στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας στη διεύθυνσηwww.marmaridis.gr και στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/marmaridis.gr.

Αγγελική Ηλιάδη & Παρις | ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ|OFFICIAL VIDEO CLIP


Αγγελική Ηλιάδη & Παρις
"Οταν Ολα θα Καίγονται"

NEW VIDEOCLIP 

Το τέλος του videoclip "Όταν όλα θα καίγονται" θα σας αφήσει άφωνους!
Το πιο αντρεπτικό videoclip της Ελληνικής Δισκογραφίας

υπογράφει ο ταλαντούχος Γιάννης Παπαδάκος και συμμετέχει 
η μοναδική Μαρία Κορινθίου!
Το αποτέλεσμα θα σας καθηλώσει!
Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει δισκογραφικά και συνεργάζεται με τον νέο
και πολλά υποσχόμενο λαϊκό τραγουδιστή Πάρι!
Δύο φωνές που ενώθηκαν σε ένα ιδιαίτερο τραγούδι με τίτλο
«Όταν Όλα Θα Καίγονται»
σε Μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και Στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.
Με πάθος για το ελληνικό τραγούδι, τραγουδούν για το πάθος της αγάπης,
η Αγγελική Ηλιάδη και ο Πάρις κυκλοφορούν το νέο single που θα μας γοητεύσει.
Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Απολαύστε το !
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ & ΠΑΡΙΣ
«ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ»
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΑΡΙΟΣ ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΣΟΥΛΙΑ

Official Video : https://www.youtube.com/watch?v=rFiXQ9FGQVM

OFFICIAL FB PAGES:
https://www.facebook.com/AggelikiIliadiPage/?fref=ts
https://www.facebook.com/PARIS.KARAVASILIS.OFFICIAL/?fref=ts
info@panikplatinum.gr

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στην Πορταριά

ArtTravel

1

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο στην Πορταριά.

To Art Travel χαρίζει σε έναν τυχερό ένα μοναδικό, χειμωνιάτικο τριήμερο για δυο άτομα στην Πορταριά στο Πήλιο, στο υπέροχo και πολυτελές ξενοδοχείο Δεσποτικό.
2

Θεσσαλονίκη

Η χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη μάς υποδέχεται απαστράπτουσα και με την υπόσχεση ότι θα τα δούμε και θα τα ζήσουμε όλα.
3

Ιταλία

Δείτε τα 8 πιο γραφικά ορεινά χωριά της Ιταλίας. Σκαρφαλωμένα σε εκατοντάδες μέτρα με ξύλινα σπιτάκια και μπόλικο απάτητο χιόνι. 
4
Στέκια που σερβίρουν κλασικές ελληνικές γεύσεις και χύμα κρασάκι, νοσταλγικά ταβερνάκια αλλά και μοντέρνα μεζεδοπωλεία.
EDITOR'S PICK

Το μάθατε: Άνοιξε και πάλι η Fontana di Trevi.

Πώς μοιάζουν τα Χριστούγεννα στο Κεμπέκ.

Οι πιο εντυπωσιακές πόλεις των Χριστουγέννων.

ArtTravel

1

Oι πόλεις των Χριστουγέννων.

Από το Νυμφαίο και τον Άγιο Αθανάσιο μέχρι τα μυστικά  Άνω Πορόια των Σερρών βρήκαμε τα σπιτικά που θα θέλαμε να μας φιλοξενούν κάθε σαββατοκύριακο.
2

Αγία Πετρούπολη

Είναι τόσο διαφορετική από τη Μόσχα που μοιάζει με το υιοθετημένο παιδί της Ρωσίας.
3

Best Ski
Resorts

Λευκές πλαγιές των Άλπεων που μοιράζονται η Ελβετία, η Αυστρία, η Γαλλία και η Ιταλία.
4
Στέκια που σερβίρουν κλασικές ελληνικές γεύσεις και χύμα κρασάκι, νοσταλγικά ταβερνάκια αλλά και μοντέρνα μεζεδοπωλεία.
EDITOR'S PICK

H ονειρεμένη Σιένα σε ένα βίντεο.

Υπέροχες φωτογραφίες: Ο χειμώνας σε όλο τον κόσμο.

Άμστερνταμ: 5 νοστιμιές που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε

Άμστερνταμ: 5 νοστιμιές που πρέπει να δοκιμάσετε.