Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 14-01-2014 / 1230 Β
Α.Α. 02 / 2014
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-01-2014 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (15-01-2014) 

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ. 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (16-01-2014) 
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ. ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ……..



Μόνο που δεν βάζει τα «ρούχα» αλλιώς.
Σωτήριον έτος 2014, και στη χώρα των πειραμάτων της αφαίμαξης του κοσμάκη από φορομπηχτικά μέτρα, τη χώρα όπου το κάθε γραβατωμένο λαμόγιο πλουτίζει σε βάρος ΟΛΩΝ των αδύναμων, τη χώρα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, της ΦΤΩΧΕΙΑΣ και της  ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ  μα πάνω απ’ όλα τη χώρα των φανταχτερών «τίτλων» ένα νέο πείραμα έρχεται στον ήδη διαλυμένο χώρο της υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας αλλάζει με «σχέδιο νόμου» (στη χώρα αυτή ακόμα και οι νόμοι σχεδιάζουν) .
Φεύγει λοιπόν (κατά κάποιο τρόπο) ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ, και έρχεται το «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας»….
Αξίζει να δούμε ΟΛΟ το δημοσίευμα.
«Αθήνα
Βασικές αλλαγές συντελούνται στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, η επεξεργασία του οποίου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Το σχέδιο νόμου αναμένεται να σταλεί τη Δευτέρα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και εν συνεχεία στη Βουλή προς ψήφιση.
Το νομοσχέδιο, που δημοσιεύσει Το Βήμα, προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία νέου φορέα πρωτοβάθμιας περίθαλψης αφαιρώντας ουσιαστικά τον ρόλο παροχής ιατρικών υπηρεσιών από τον ΕΟΠΥΥ. Ο ΕΟΠΥΥ παραμένει ως αγοραστής υπηρεσιών τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα.
Ο νέος φορέας με την ονομασία Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ) θα θέσει κάτω από την «ομπρέλα» του ότι έχει σχέση με τη δημόσια πρωτοβάθμια περίθαλψη: τις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ και τα Κέντρα Υγείας. Τα τελευταία «φεύγουν» από το άρμα των δημοσίων νοσοκομείων και υπάγονται μαζί με τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ στις Διοικήσεις Υγειονομικών Υπηρεσιών (ΔΥΠΕ).
Επίσης, τα Κέντρα Υγείας δύνανται, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, να λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Η σχετική απόφαση όμως λαμβάνεται από τον διοικητή κάθε Υγειονομικής Περιφέρειας.
Επίσης, θεσπίζεται ο οικογενειακός γιατρός: Θα έχει σημαντικό ρόλο στο σύστημα, αφού μαζί με τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας και των πολυϊατρείων θα λειτουργούν ως φίλτρο των προσερχόμενων περιστατικών ώστε να μη συνωστίζονται άπαντες στα νοσοκομεία. Στα τρία αυτά σημεία θα αξιολογούνται τα περιστατικά που χρήζουν ανάγκη περίθαλψης σε νοσοκομείο. Ως οικογενειακοί γιατροί μπορούν να εργαστούν όσοι έχουν είναι γενικοί γιατροί, παθολόγοι και παιδίατροι.
Να σημειωθεί ότι κάθε ασφαλισμένος μπορεί να αλλάξει οικογενειακό γιατρό μία φορά το έτος.
Ένα μήνα σε διαθεσιμότητα
Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, που θα αποφασίσουν να εργαστούν στο ΠΕΔΥ είναι υποχρεωμένοι να κλείσουν τα ιατρεία τους, καθώς θα έχουν πλήρη και αποκλειστική απασχόληση. Εν ολίγοις, εξισώνονται ως προς αυτό με τους συναδέλφους τους του ΕΣΥ.
Έως ότου όμως, μεταφερθούν στις νέες θέσεις, τόσο οι γιατροί όσο και οι λοιποί εργαζόμενοι, τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας για έναν μήνα. Το διάστημα αυτό θα λαμβάνουν τα τρία τέταρτα των αποδοχών τους.
Ευνοϊκότερη μεταχείριση, δηλαδή θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας για 15 μέρες, θα έχουν συνάδελφοί τους που ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες (πολύτεκνοι, όσοι έχουν ποσοστό αναπηρία 67% και άνω, όσοι έχουν σύζυγο ή τέκνο με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, όσοι έχουν σύζυγο ο οποίος επίσης τίθεται σε καθεστώς διαθεσιμότητας κτλ.). Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι μεταφέρονται έπειτα από αίτησή τους σε οργανικές θέσεις που συστήνονται στις ΔΥΠΕ.
Μέσα σε οκτώ μήνες από την ολοκλήρωση της μετάταξης των εργαζομένων οι γιατροί αξιολογούνται και κατατάσσονται αυτοδικαίως σε θέσεις κλάδου ιατρών ΕΣΥ, του ΠΕΔΥ.
Επίσης, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, οι συμβάσεις γιατρών και οδοντιάτρων που δεν είναι μόνιμοι ή αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) και υπογράφηκαν οποτεδήποτε στο παρελθόν παύουν να ισχύουν.
Σημειώνεται, ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία κινητικότητας του προσωπικού του ΕΟΠΥΥ προς τις ΔΥΠΕ, οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης θα παρέχονται στους ασφαλισμένους του Οργανισμού από τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων, τα Κέντρα Υγείας και τους συμβεβλημένους γιατρούς.»
Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ΟΛΟ το σχέδιο νόμου http://news.in.gr/files/1/2014/01/10/nomosxedio.pdf.
Αλήθεια, ΤΙ γίνεται με τα ΧΡΕΗ του Ε.Ο.Π.Υ.Υ;
ΤΙ γίνεται με τους «ασφαλισμένους» που ΔΕΝ μπορούν πλέον να κάνουν εξετάσεις σε συμβεβλημένα κέντρα;
ΠΟΣΟ, και ΠΟΙΟΙ μελέτησαν κατά πόσο είναι εφικτή η ΑΜΕΣΗ αλλαγή και εφαρμογή όλων αυτών που σχεδίασαν;
Τι νέες ταλαιπωρίες περιμένουν τον κοσμάκη;
Το νέο «σχέδιο» έρχεται τη στιγμή που ΟΛΗ η υγεία είναι ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ, που την κόντρα γιατρών και κυβέρνησης την πληρώνουν οι ασθενείς.
Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό;
Μέχρι πότε θα «σχεδιάζουν» και θα πειραματίζονται πάνω στις πλάτες μας παίζοντας με το ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ, την ΥΓΕΙΑ;
Βασίλης Τσούγκαρης

Θεατρική παράσταση για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ

Εμφάνιση 1497664_341124886027956_1650452949_n.jpg

ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Κ. Π. ΚΑΒΑΦΗ






«ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΙΧΟΥΣ ΛΕΝΕ»
Μαραθώνια ανάγνωση ποιημάτων του Κ. Π. Καβάφη
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ        
Κάθε επέτειος είναι μια αφορμή να (ξανα)θυμηθούμε και να (ξανα)διαβάσουμε τα έργα σπουδαίων δημιουργών. Ίσως, και μάλλον, ο αλεξανδρινός ποιητής να μην έχει ανάγκη από τέτοιες χρονικές αφορμήσεις· οι δικοί του στίχοι είναι βαθιά ριζωμένοι στην αναγνωστική μας συνείδηση και με φυσικό τρόπο περνούν από γενιά σε γενιά.            
Θέλοντας να τιμήσουμε τον μεγάλο ποιητή και το έργο του με αφορμή το έτος Καβάφη που μόλις πέρασε (το 2013 συμπληρώθηκαν 150 χρόνια από τη γέννησή του και 80 χρόνια από τον θάνατό του), τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014, το βράδυ,λογοτέχνες, ποιητές, εικαστικοί, ακαδημαϊκοί,μουσικοί, ηθοποιοί και απλοί αναγνώστες, θα συγκεντρωθούμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)και θα διαβάσουμε ποιήματά του σε μια μαραθώνια ανάγνωση που θα κρατήσει έως τα μεσάνυχτα.
Την επιμέλεια και τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει ο ποιητής-βιβλιογράφος Δημήτρης Δασκαλόπουλος.
Στις 5:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου Τη νύχτα που ο Φερνάντο Πεσσόα συνάντησε τον Κωνσταντίνο Καβάφη (παραγωγή: ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ).
Στον ίδιο χώρο φιλοξενείται η έκθεση του Γιάννη Ψυχοπαίδη με τίτλο
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΟΙΗΤΗΣ
Εικόνες πάνω στο πρόσωπο και την ποίηση του Κ. Π. Καβάφη.
Ώρα έναρξης αναγνώσεων: 7 το βράδυ
Θα διαβάσουν μεταξύ άλλων: Τατιάνα Αβέρωφ, Μαρία Αγγελίδου, Χάρις Αλεξίου, Κατερίνα Ανωγιαννάκη, Σπύρος Γιανναράς, Πόπη Γκανά, Μιχάλης Γκανάς, Βασίλης Γκουρογιάννης, Νίκος Δαββέτας, Λουκία Δέρβη, Σωτήρης Δημητρίου, Σοφία Ζαραμπούκα, Άλκη Ζέη, Κώστας Κατσουλάρης, Ζέφη Κόλια, Γιάννης Κοντός, Μαργαρίτα Μαντά, Αθηνά Μαξίμου, Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, Μαρίζα Ντεκάστρο, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Αλέξης Πανσέληνος, Χίλντα Παπαδημητρίου, Αργυρώ Πιπίνη, Μαρλένα Πολιτοπούλου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μάκης Προβατάς, Ελένη Σβορώνου, Νίκος Σιδέρης, Μαρία Στασινοπούλου, Γιώργος Συμπάρδης, Κατερίνα Σχινά, Έρση Σωτηροπούλου, Μαρία Τερζάκη, Κλειώ Φανουράκη, Αντώνης Φωστιέρης.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να διαβάσετε δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr τα εξής στοιχεία, με την ένδειξη «Μαραθώνια ανάγνωση ποιημάτων του Κ. Π. Καβάφη».
• Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail.
• Πέντε ποιήματα του Καβάφη (θα σημειώσετε τους τίτλους των ποιημάτων).
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 22/1/2014. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για τη συμμετοχή τους, για το ποίημα που θα διαβάσουν (από τις πέντε επιλογές που μας έδωσαν), καθώς και για το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα ενταχθεί η ανάγνωσή τους.
Κ. Π. ΚΑΒΑΦΗΣ
Πρόσωπο πέρα από λέξεις...
Διαγωνισμός πορτρέτου
Ογδόντα χρόνια μετά τον θάνατο του Καβάφη, οι στίχοι του εξακολουθούν να μαγεύουν και να εμπνέουν και άλλες μορφές τέχνης. Παράλληλα με τις αναγνώσεις, θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118), από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα τη μορφή του Καβάφη (πορτρέτο) για τους σπουδαστές της Σχολής Καλών Τεχνών.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να φροντίσουν για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν, ενώ θα τους δοθούν χαρτιά ζωγραφικής σχήματος Α3.
Η απονομή των τριών πρώτων βραβείων θα γίνει στις 9 μ.μ. της ίδιας μέρας στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.
Κριτική επιτροπή: Μιχάλης Αρφαράς, Καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Άγγελος Αντωνόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, και Βασίλης Παπατσαρούχας, ζωγράφος-εικονογράφος.
1ο βραβείο: Χρηματικό έπαθλο 200,00 € και δωρεάν βιβλία ονομαστικής αξίας 100,00 €. Επιπλέον το έργο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να κοσμήσει ειδική έκδοση ή άλλο υλικό προβολής.
2ο βραβείο: Δωρεάν βιβλία ονομαστικής αξίας 100,00 €
3ο βραβείο: Δωρεάν βιβλία ονομαστικής αξίας 100,00 €
Τα έργα θα εκτεθούν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι τις 13 Απριλίου 2014.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr (σημειώνοντας ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΒΑΦΗ, και τα προσωπικά σας στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) έως τις 23 Ιανουαρίου 2014. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

10 χώρες για να ταξιδέψετε το 2014 (φώτο)

Οι πατρίδες που το 2014 αξίζουν την προσοχή σας.236565698.jpg

Η FM RECORDS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ !!!

H FM RECORDS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ
1993 / 2013 - 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ e-shop ΜΑΣ!!!
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ:
CD: 12 €
2CD: 15 €
DVD: 15 €
LP: 26 €
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στην FM Records,  κυκλοφορούν τα έργα τους ΝΤΙΣΚΟΛΑΤΑ, ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΣΟΝ, ΒΙΤΑΜΙΝΑ ΤΕΚ, ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ, Σ.Κ.Α.Ζ.H., BEST OFF, ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ και THE DRONE COMPILATION remastered σε vinyl CD καθώς και δύο ολοκαίνουριες συλλογές με όλα τους τα σινγκλς (ΣΙΝΓΚΛΣ 1993 – 1995 & ΣΙΝΓΚΛΣ 1996 – 1998) και ένα συλλεκτικό βινύλιο & CD, το ΠΛΑΣ, με όλες τις σημαντικές συνεργασίες τους (Σταμάτης Κραουνάκης, Πόπη Αστεριάδη, Τάνια Τσανακλίδου, Λένα Πλάτωνος, Coti K. κα.) !!!
. . . 
. . . 
Κατεβάστε τις κυκλοφορίες των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ από εδώ:iTunes
Amazon.com
eMusic
Μάθετε περισσότερα για τους ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ:
Facebook
FM Records:
Website
Youtube
Facebook
Twitter

"Οι Τρελοί Με Το Κλουβί" από την Ομάδα Κρείσσoνες

¨Οι Τρελοί Με Το Κλουβί¨ από την Ομάδα Κρείσσονες
 Οι τρελοί με το κλουβί μετακομίζουν στο Θέατρο Eliart
Και μοιράζουν πολύ γέλιο και τρέλα!!!
Αθήνα, Τετάρτη 08 Ιανουαρίου 2014 – Οι τρελοί με το κλουβί” , παίρνουν τα μπαγκάζια τους και το κλουβί τους και «εσωκλείονται»  στο  θέατρο Eliart, το οποίο κάθε Τετάρτη θα μετατρέπεται στην μεγαλύτερη ψυχιατρική πολυκατοικία και θα υποδέχεται τρελούς πάσης φύσεως!! Από 15 Γενάρη, και κάθε Τετάρτη στις 21:00 μ.μ. Λίγα λόγια για το έργο: Μια πολύ- , ένας δια- , πεν- ένοι- και έν- πτώ- μπλ- σε μια τρ- περιπ- !!! Αναλυτικά:  Μια πολυκατοικία, ένας διαχειριστής, πέντε ένοικοι και ένα πτώμα, μπλέκουν σε μια «τρελή»  περιπέτεια!!! Ακόμη πιο αναλυτικά: 6 γείτονες, άνθρωποι απλοί (δεν το λες), καθημερινοί (ούτε κατά διάνοια),όπως λέμε της διπλανής πόρτας (αν έχετε τέτοιους δίπλα σας ή μετακομίστε ή καλέστε την αστυνομία άμεσα),   καλούνται να διαχειριστούν την ανακάλυψη ενός πτώματος στην είσοδο της πολυκατοικίας τους Πιο αναλυτικά δεν γίνεται: Ο Στράτος, η Κέλυ, ο Νίκος, η Τιτή , ο Βικέντιος και η Μαρία ( η αλλιώς ένας κομπέρ και πέντε από αλλού φερμένοι) ανακαλύπτουν στην είσοδο της πολυκατοικίας τους ένα πτώμα. Αυτόματα ξεκινάει μια παράλογη ξεκαρδιστική ανατρεπτική και αποκαλυπτική μέρα που θα ορίσει την ζωή αυτών των 6 …με συγχωρείτε 7 (είναι και το πτώμα!) ανθρώπων, και θα προσδιορίσει τον βαθμό τρέλας τους. Και το μυστήριο είναι ένα: Πως γίνεται ένα πτώμα να οδηγήσει έξι ενοίκους μια πολυκατοικίας να φτάσουν στα πρόθυρα της τρέλας και να τους αναγκάσει να φτάσουν στις πιο κρυφές και βαθιές επιθυμίες τους. Η λύση του μυστηρίου: Όλο αυτό γίνεται γιατί όλοι αυτοί το περίμεναν πολύ καιρό όλο αυτό. Γιατί είναι ¨Οι τρελοί με το κλουβί¨. S.O.S.:  Παρακαλείστε για την εχεμύθειά σας. Αυτοί οι άνθρωποι καταζητούνται από κλινικές, αστυνομία, πυροσβεστική, Greenpeace, την Άννα Βίσση και τον περιπτερά τους.
¨΄Οσοι τρελοί προσέλθετε…¨
Στο θέατρο Eliart  - Έναρξη: Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 21.00 μ.μ.
Διάρκεια Παράστασης: 80 λεπτά  
Είδος:
Ψυχολογική, κωμική, δραματική, οικογενειακή, μουσική, αστυνομική περιπέτεια… επιστημονικής φαντασίας
Τιμή Εισιτηρίου: 12 €   - Φοιτητικό: 15   τα δύο άτομα
Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας: 6 € 
Συντελεστές Σκηνοθεσία -Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Βατικιώτης Κείμενο: Στρατής Μπέης Ενδυματολόγος: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα Φωτισμοί:  Κώστας Χάννας Φωτογραφία:  Γιώτα Τζόρβα Βοηθός Σκηνοθέτη - Κίνηση: Μάυ Χάννα
ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ
Στρατής Μπέης, Κέλλυ Καραμάνη, Χρήστος Πανώρας, 
Ζέφη Καλπιτζή, Τίνα Παπαδοπούλου, Νίκος Βατικιώτης, και το πτώμα: Βαγγέλης Κοντομούς. 
Από Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη  στις 21:00
    Στο Θέατρο «Eliart», Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός -  Μετρό: Κεραμεικός
      Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 (18:00 – 21:00) & 698 6 636767  

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ "έχεις μάτια το φεγγάρι"

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 13-01-14/21 UTC
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΤΟΥΡΚΙΑ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1014 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 1016 ΣΤΗ
ΣΙΔΡΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 Η 7
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ.ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΔΕΛΤΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4.ΗΡΕΜΗ.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14-01-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 14-01-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 3 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -2 (ΜΕΙΟΝ 2) ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ . ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ . ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ .ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΚΝΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 3 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΚΝΟΤΕΡΕΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 3 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-01-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ
ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΑΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΑ 7
ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Οι καρχαρίες που κάνουν... Tweets


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ BIZART GALLERIES



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Παρουσίαση επιλεγμένων πινάκων Ελλήνων ζωγράφων από την συλλογή της BIZART GALLERIES,
Δυνατότητα αγοράς (e-shop)


επιλέξτε εδώ ... για να δείτε τους πίνακες

CD-DVD replication


logo_nobudget_new
Μιχάλης Πυλαρινός
Διεύθυνση Παραγωγής
m.pylarinos@nobudget.grΚυδωνιών 4, Ν.Σμύρνηtel: 210-9311285fax: 211-2216431mobile: 6974-389776
www.nobudget.gr

Επιτήρηση Θερμοκρασίας & Υγρασίας μέσω διαδικτύου

Δικτυακοί επιτηρητές και καταγραφείς θερμοκρασίας & υγρασίας με δυνατότητα ειδοποίησης με e-mail ή SMS όταν η θερμοκρασία υπερβεί προκαθορισμένα όρια. Κατασκευάζονται στην Ε.Ε. και συνοδεύονται από
5 χρόνια εγγύηση
Ιδανικοί για Server rooms, επαγγελματικά ψυγεία, εργαστήρια, χώρους αποθήκευσης ευαίσθητων και ευπαθών υλικών, εργοστάσια τροφίμων και σε οποιονδήποτε χώρο επιβάλεται η συνεχής εποπτεία θερμοκρασίας & υγρασίας.
2
Ethernet Μετρητής Θερμοκρασίας ΤΜΕ
Συνδέεται πάνω στο router & μπορείτε απομακρυσμένα να δείτε την θερμοκρασία του σημείου επιτήρησης. Στέλνει alarm e-mail (θερμοκρασία έξω από προκαθορισμένα όρια)
Περισσότερα
3
USB Μετρητής Θερμοκρασίας TMU
Συνδέεται σε θύρα USB και δίνει την δυνατότητα συνεχής επιτήρησης της θερμοκρασίας από την οθόνη του υπολογιστή. Μετράει θερμοκρασίες από -55 έως +125
Περισσότερα
4
Ethernet Μετρητής Θερμοκρασίας Υγρασίας TH2E
Συνδέεται πάνω στο router & μπορείτε να δείτε απομακρυσμένα την θερμοκρασία και την υγρασία του σημείου επιτήρησης. Στέλνει alarm e-mail (θερμοκρασία ή υγρασία έξω από προκαθορισμένα όρια)
Περισσότερα
5
Σειριακός Αισθητήρας Θερμοκρασίας

Εξαιρετικά οικονομική λύση επιτήρησης θερμοκρασίας. Συνδέεται μέσω σειριακής θύρας. Μετράει θερμοκρασία από -55 έως +125 βαθμούς Κελσίου

6
RS485 Αισθητήρας Θερμοκρασίας 
Αισθητήρας θερμοκρασίας που συνδέεται σειριακά. Λόγω του σειριακού τρόπου σύνδεσης μπορούμε να συνδέσουμε ταυτόχρονα παραπάνω συσκευές & να επιτηρούμε πολλά σημεία
Περισσότερα
7
Μετατροπέας Σειριακής Θύρας σε Ethernet
Συσκευή που μετατρέπει σειριακή είσοδο RS485 σε Ethernet. Με αυτήν την συσκευή μπορούμε να συνδέσουμε πολλούς αισθητήρες σειριακά &  να δούμε τις μετρήσεις απομακρυσμένα
Περισσότερα
8
Μετατροπέας σειριακής θύρας RS232 σε Ethernet
Συσκευή που μετατρέπει σειριακή είσοδο RS232 σε Ethernet (&αντίστροφα). 
Δίνει την δυνατότητα απομακρυσμένης επιτήρησης συσκευών με σειριακά δεδομένα RS232
Περισσότερα
9
Ανεμόμετρο δικτυακό
Δικτυακό ανεμόμετρο που συνδέεται κατευθείαν πάνω στο router (δεν χρειάζεται κονσόλα). Δίνει έτσι την δυνατότητα απευθείας επιτήρησης μέσω δικτύου ταχύτητας και διεύθυνσης ανέμου
Περισσότερα
10
Ζητήστε μας ολοκληρωμένη λύση

Δυνατότητα σύνδεσης πολλών συσκευών για πολλά σημεία παρακολούθησης (π.χ. πολλά επαγγελματικά ψυγεία). 

Με εξειδικευμένο εύχρηστο λογισμικό για τοπική αλλά και απομακρυσμένη παρακολούθηση από υπολογιστή, κινητό, tablet όλων σημείων επιτήρησης ταυτόχρονα.
Το λογισμικό για έως 5 συσκευές είναι δωρεάν!

με δυνατότητα alarm e-mail ή SMS/κλήση όταν η θερμοκρασία ή η υγρασία υπερβεί προκαθορισμένα όρια

lowbanner