Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


Για ακόμα μια φορά η «χώρα» βρέθηκε απροετοίμαστη απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα, ακόμα μια φορά, καταστράφηκαν περιουσίες, ευτυχώς ΔΕΝ θρηνήσαμε ζωές από τη μανία της φύσης (θα έλεγαν κάποιοι), από τις ανύπαρκτες υποδομές της χώρας (λέω εγώ).
Να μη μιλήσουμε για αντιπλημμυρικά «έργα» γιατί θα είναι σαν να κοροϊδευόμαστε. Το έχω γράψει πολλές φορές, ότι στη χώρα μας είμαστε ΜΙΑ ΖΩΗ του θεραπεύειν και ουχί του προλαμβάνειν, και έσπευσαν κάθε φορά τα αξιολάτρευτα κομματόσκυλα να με φάνε η ακόμα να μου κολλήσουν κάποια κομματική ετικέτα.
Μόνο που με αυτό το τρόπο, και την αλήθεια δεν μπορούν να κρύψουν, γιατί τα γεγονότα είναι αδιάψευστοι μάρτυρες, αλλά και εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν γιατί δεν συνηθίζω να γλείφω ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ.
Πάμε παρακάτω…
Μίλησα αρχικά για την «Πολιτική προστασία», αλλά κατά πόσο λειτουργεί στη χώρα μας, ΑΝ λειτουργεί, και δεν υπολειτουργεί; Ρωτώ, παίρνοντας παράδειγμα από τις Πολιτικές Προστασίες, τις αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων χωρών.
ΘΑ μου πουν κάποιοι ότι τα φαινόμενα των τελευταίων ημερών ΔΕΝ αντιμετωπιζόταν μιας και έχει αλλάξει η φύση γενικότερα.
ΕΜΕΙΣ, τα τελευταία σαράντα χρόνια, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ για να προλάβουμε τα ξεπέσματα αυτά της φύσης, να μειώσουμε τα αρνητικά αποτελέσματα τους;
Μπορεί κάποιος να μου πει;
Τα είπαμε και άλλη φορά, πολλοί ειδικοί μάλιστα είχαν προτείνει να γίνουν ορισμένες κινήσεις για να μην έχουμε αυτής της έκτασης τις καταστροφές, αλλά οι «αρμόδιοι» σφύριζαν αδιάφοροι και έψαχναν για αεροπλάνα.
Και να αναφέρω μάλιστα και κάτι άλλο, πως υπάρχουν «Συντονιστικά Εκτάκτων Αναγκών», τα οποία ΔΕΝ έχουν συνεδριάσει ούτε μια φορά από τη σύσταση τους προκειμένου να ξέρουν τα μέλη τους τα καθήκοντα τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Εδώ τα μελή πολλών συντονιστικών, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ παρά μόνο στα χαρτιά που έχουν στα χέρια τους…
Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια εκτός των φυσικών καταστροφών, αντιμετωπίζει ΠΡΩΤΑ τις ανθρώπινες καταστροφές. Με τα πιο πολλά δάση της καμένα, είναι λογικό σε μια καταιγίδα να κατεβαίνουν ολόκληρα βουνά σε κατοικημένες περιοχές, όπως είναι λογικό χωρίς φράγματα και αντιπλημμυρικά έργα, να πνίγονται πόλεις και χωριά, να καταστρέφονται περιουσίες και καλλιέργειες και δυστυχώς να χάνονται ζωές όπως συνέβη στο παρελθόν, στο όχι και τόσο μακρινό…
Ήρθαν και τα τελευταία χρόνια λόγο της «κρίσης» οι διάφορες ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, και ήρθε και έδεσε που λένε το γλυκό…
ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ που γινόταν από τα γραφεία από ανθρώπους που δε βρέθηκαν ούτε μια φορά στη ζωή τους σε πραγματικές συνθήκες αντιμετώπισης καταστροφών, είχαν σαν αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνονται όλο και χειρότερα. Δυστυχώς, λόγο εργασίας, έγινα πολλές φορές μάρτυρας «ακατάλληλων σχεδιασμών» που είχαν σαν αποτέλεσμα να τρέχει ένα σωρό κόσμος, για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα…. Και φυσικά, δεν έφταιγε κανείς…….
Ας ευχηθούμε κάποτε, ο….. «κρατικός μηχανισμός» να λειτουργήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι θεωρητικά..
Βασίλης Τσούγκαρης

POLMAR NAVY-011F VHF MARINE PORTABLE- ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

POLMAR NAVY-011F VHF MARINE PORTABLE
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩMARINE VHF φορητός πομποδέκτης αβύθιστος
Νέος φορητός πομποδέκτςη VHF marine,επιπλέει σε περίπτωση τυχαίας πτώσης στο νερό, μπορεί εύκολα να ανακτηθεί και το κίτρινο χρώμα κάνει τον ασύρματο σαφώς εμφανή στη θάλασσα.
Με τη λειτουργία δόνησης του είναι δυνατόν να στραγγίξει το νερό μακριά από το ηχείο.
Εύκολο στη χρήση, το Polmar NAVY-011 είναι το ιδανικό φορητό  VHF για επαγγελματική χρήση ή για σκάφη αναψυχής.
•Όλα τα διεθνή κανάλια
•Υψηλή / χαμηλή επιλογή ισχύος
•Επιπλέει στο νερο και αδιάβροχο σύμφωνα με JIS-7
•Χαρακτηριστικό BURP - Επιτρέπει στον χειριστή να απομακρύνει το νερό από το εσωτερικό του speaker.
•PLL (Phase Lock Loop) Ελεγχόμενο Κύκλωμα - Ακριβής και σταθερή επιλογή καναλιού.
• Ρυθμιζόμενο Squelch
•Διπλή / Σάρωση : αφήστε να επιλέξετε την υποδοχή ενός προγραμματισμένου καναλιού ή να σαρώσετε όλα τα υπάρχοντα κανάλια.
•16 Διακόπτης καναλιών
• Κανάλια μνήμης
•Dual Watch και Tri-Watch
•Key-lock
•Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
•Ένδειξη S-meter ισχύος σηματος TX και RX
•Ένδειξη στάθμης μπαταρίας
•Li-ion μπαταρία
•Υποδοχή κεραίας  SMA
• Παραδίδεται με: 7,4 V-1000mAh Li-ion μπαταρία (με υποδοχή DC για τη φόρτιση μόνο τρέχον εργαλείο), 12V αναπτήρα, προσαρμογέα για τη φόρτιση, λουρί καρπού, κλιπ ζώνης, κεραία καουτσούκ και εγχειρίδιο χρήσης
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Channels All international channels
Frequency range
- TX: 156.025 ~ 157.425MHz
- RX: 156.300 ~ 162.000MHz
RF power 6W high - 1W low
Modulation FM
Audio distortion 5%
Power supply
7.4Vcc/1000mAh battery pack
Sensivity 0,3µV (12dB SINAD)
Squelch sensivity Soglia -12 dB µV (EMF)
Audio output 250mW a 5%THD
Operating temperature
da -15°C a +55°C
Antenna impedance
50 Ohm
Dimension 157 × 65 × 40 mm (H x W x D)
Weight
280g battery included

ΕΛ/ΛΑΚ Νέα - Ιανουάριος 2015

ΕΛΛΑΚ ΝΕΑ

ΕΛ/ΛΑΚ

Creative Commons

Mycontent

Πλανήτης ελληνικής κοινότητας ΕΛ/ΛΑΚ

Ομάδα εργασίας για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

Ομάδα εργασίας για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες

Οι εκδηλώσεις του μήνα για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία


Ιανουάριος 2015

Γιατί η Ανοιχτή Διακυβέρνηση και τα Κοινά Αγαθά είναι υπόθεση όλων μας: Οι θέσεις των κομμάτων

Σε συνέχεια των διαρκών προσπαθειών της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.eellak.gr) να αναδείξει τη σημασία του ανοιχτού για την καθημερινότητα του πολίτη, με επιστολή που στάλθηκε την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 ζητήσαμε από όλα τα πολιτικά κόμματα να μας ενημερώσουν για τις θέσεις τους σε σχέση με διάφορα επίπεδα του ανοιχτού, από το ανοιχτό λογισμικό και τα δεδομένα, μέχρι το open hardware και την ανοιχτή διακυβέρνηση (δείτε εδώ την επιστολή). Περισσότερα »

Ανοιχτά δεδομένα. Γιατί;

Η ομάδα ανοιχτών δεδομένων της μη-κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού ΚώδικαΕΕΛ/ΛΑΚ (https://opendata.ellak.gr/) και το ODI Athens (http://theodi.org/nodes/odi-athens) διοργανώνουν στις 28 Φεβρουαρίου 2015 τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ανοιχτών Δεδομένων στο InnovAthens του Δήμου Αθηναίων.Το κεντρικό ερώτημα της εκδήλωσης είναι “Ανοιχτά δεδομένα. Γιατί;” και αφορά την χρήση των δεδομένων στην καθημερινότητά μας. Μέσα από συμμετοχικά εργαστήρια θα επικεντρωθούμε στους πρακτικούς τρόπους αξιοποίησης των ανοιχτών δεδομένων τόσο από τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, όσο και από τους δημόσιους υπαλλήλους, τους φορείς ελέγχου της δημόσιας διοίκησης, τους δημοσιογράφους και την κοινωνία των πολιτών. Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, από 10 π.μ. στην Αθήνα! Κρατήστε, λοιπόν, την ημερομηνία συνάντησης των ελληνικών κοινοτήτων για τα ανοιχτά δεδομένα. (Δελτίο Τύπου) Περισσότερα »

Εναρκτήρια εκδήλωση για τον Μαραθώνιο Βικιπαίδειας για την 25η Μαρτίου

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.ellak.gr) υλοποιεί σε συνεργασία με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), το Σχολικό Δίκτυο, με την συμμετοχή και υποστήριξη της εταιρίας ψηφιακού πολιτισμού PostScriptum (PS) και με την εθελοντική συμμετοχή του Σχολείου της Βικιπαίδειας, τη δράση «Μαραθώνιος Βικιπαίδειας για την 25η Μαρτίου με επίκεντρο το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο», η οποία πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ (21-10-2014, Αρ.Πρωτ.170949/Γ7). Περισσότερα »

Συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής για θέματα ανοιχτών τεχνολογιών

Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 παργματοποιήθηκε συνάντηση με τον Aντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής, Παναγιώτη Αθανασιάδη και με τους κ. Παναγιώτη Κρανιδιώτη, μέλος της επιστημονικής επιτροπής της ΕΕΛ/ΛΑΚ και κ. Πρόδρομο Τσιαβό, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΛ/ΛΑΚ. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο πλευρών με δεδομένη την πολιτική βούληση της Περιφερειακής Αρχής να στηρίξει και να στηριχτεί στο Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα, αλλά και να προωθήσει δράσεις Ανοιχτών Δεδομένων. Περισσότερα »

Η Περιφέρεια Αττικής θέλει να πάει ένα βήμα μπροστά. Γιατί να την κρατάμε πίσω;

Επιστολή προς την εφημερίδα “Το Βήμα” απέστειλε η Εταιρία Ελεύθερου Λογισμικού/ Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας σχετικά με την πρόθεση της Περιφέρειας Αττικής να επιλέξει τη χρήση ελεύθερου λογισμικού από τις υπηρεσίες της.Το άρθρο αναφέρεται στον “πόλεμο” της κας Δούρου απέναντι στις πολυεθνικές και φέρνει ως παράδειγμα την επιλογή του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αθανασιάδη να εγκαταστήσει αντί για Microsoft Windows, ελεύθερο λογισμικό. Περισσότερα »



Small hr

H ΝΕΑ ROCK OPERA ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

 
Η ΝΕΑ ROCK OPERA
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ 

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕDELWEISS
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ  & ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ «Ας μην πουμε.......Τιποτα» Ο Νίκος Καρβέλας είναι ο πρώτος έλληνας συνθέτης που παρουσίασε πρωτότυπη μουσική και λιμπρέτο για ροκ όπερα.
Το 1991 με τους Δαίμονες.Το 2002 με τη Μάλα.
Φέτος 2015, ο δημιουργός παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό το νέο του έργο
“ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕDELWEISS” με πρωταγωνίστρια την Αννα Βίσση.
“Oι Καμπάνες του Edelweiss” σύμφωνα με το σκηνοθέτη  Γιάννη Κακλέα είναι ένα έργο που αποτελείένα μουσικοθεατρικό όραμα
που διεισδύει και αναδεικνύει το έρεβος της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από μία συγκλονιστική ιστορία”.
Ένας  εξαιρετικός, πολυπληθής θίασος  πλαισιώνει την Άννα Βίσση σε μια παράσταση
που αναμένεται να εντυπωσιάσει όχι μόνο τους φίλους της μουσικής αλλά και το θεατρικό κοινό.
Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 6 Φεβρουαρίου 2015 και
αποτελεί μια ακόμα μεγάλη παραγωγή του θεάτρου Πάνθεον.
Το τραγούδι  «Ας μην πουμε.......Τιποτα» κυκλοφορεί από την Panik Gold.

Ακούστε το 'Α'
Η ταυτότητα της παράστασης:
Μουσική – Λιμπρέτο: Νίκος Καρβέλας
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Με την Άννα Βίσση
Ενορχηστρώσεις, Μουσική Διεύθυνση: Αλέξιος Πρίφτης
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας
ΣχεδιασμόςΉχου/Ηχολήπτης: Άρης Κουντούρης
Μουσική Διδασκαλία: Λία Βίσση
Επεξεργασία Εικόνας: Μάνος Χασάπης
Προγραμματισμός Φωτισμών: Μενέλαος Ορφανός
Επιμέλεια Κίνησης: Ιβαν Σβιτάϊλο, Edgen Lame
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ήστυ
Βοηθός Σκηνογράφου: Ελίνα Δράκου,
Βοηθοί Ενδυματολόγου : Χριστίνα Τσουτσουλίγα, Γεωργία Μπούρδα
 Πρωταγωνιστούν:
Άννα Βίσση, Γιάννης Σαμσιάρης, Θανάσης Αλευράς, Αιμιλιανός Σταματάκης
και η Τάνια Τρύπη.
Συμπρωταγωνιστούν οι:
Nικόλαος Καραγκιαούρης, Ελένη Αλεξανδρή, Ιβάν Σβιτάιλο, Αρης Πλασκασοβίτης, Νικόλας Ραπτάκης.
Μαζί τους οι (με αλφαβητική σειρά):
Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, Αντώνης Βλάχος, Δήμητρα Βλάχου, Γιώργος Γαζής, Σταυριάνα Γαρνάβου, Λούης Γεωργίου,  Μαρία Θεοδώρου, Έλενα Κέκκου,  Edgen Lame, Ευγενία Λιάκου, Αθηνά Μαντζώρου, Απόστολος Μπούρας, Carlos Eleuterio Perez, Μάριος Πετκίδης, Γιώργος Πουλιάσης.
Info:
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο στις 20.00΄
Κυριακή στις 19.00΄
Τιμές εισιτηρίων:
Διακ. ζώνη: 45 €, Α:
40 €, Β: 35 €, Γ: 30 €, Δ: 25 €, Ε: 20 €, ΣΤ: 15 €
κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 20 €, (διατηρείται και η τιμή των 15 €)
Φοιτητικό & Ανέργων 15 ευρώ,
ΑμεΑ 30% έκπτωση έως δωρεάν (με σειρά προτεραιότητας),
20%  έκπτωση  για όλες τις ζώνες σε ομαδικά (άνω των 30 ατόμων),
20% έκπτωση για συνεργαζόμενους οργανισμούς,
Private suites (με wc) Πλατεία & Α θεωρείο: 45€/άτομο
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: suite 4 ατόμων/3+1 δώρο, 6 ατόμων/4+2 δώρο, 8 ατόμων/5+3 δώρο & Α θεωρείο sofa Δ ζώνη: 25€/άτομο (sofa 3 ατόμων/2+1 δώρο)
Α θεωρείο sofa Ε ζώνη: 20€/άτομο (sofa 3 ατόμων/2+1 δώρο)
Προπώληση εισιτηρίων:
στα ταμεία του θεάτρου Πάνθεον, Πειραιώς 166 τηλ. 210.3471111,  στο
www.pantheontheater.gr, στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και
σε καταστήματα της Vodafone.

Πληροφορίες για τα μ.μ.ε.
Σάσα Παπαχριστοπούλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας
210.3471111, 210.3420021
Μαρία Μπινίκου, Γραφείο τύπου

Ανακαλύπτουμε το Λονδίνο γειτονιά γειτονιά και δεν κάνουμε τα συνηθισμένα λάθη στην Κωνσταντινούπολη

ArtTravel
Παρέα με τα παιδιά!!!  
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Printers: Lexmark E360DN με 79€ μόνο στην Alfanet!


Γιατί οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες θέλουν σεξ


Γιατί οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες θέλουν σεξ
Πιο πιθανό να γίνεις παχύς άμα σκέφτεσαι ότι είσαι

Υπνωτικά και αντιαλλεργικά χάπια συνδέονται με την άνοια

Γιατί το κουτσομπολιό μάς κάνει να αισθανόμαστε καλά

Η πολλή τηλεόραση αυξάνει τη μοναξιά

Η επαφή με φίλους είναι πιο ευεργετική από αυτή με συγγενείς

Ποιες τροφές μειώνουν τις φλεγμονές

Ο καφές νούμερο ένα πηγή αντιοξειδωτικών

«Επίθεση» ιλαράς στις ΗΠΑ

Οι καλύτερες εφαρμογές για... όνειρα γλυκά

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Οι καλύτερες εφαρμογές για... όνειρα γλυκά
Είναι γεγονός! Ομαδικά μηνύματα στο Twitter!

Τεχνολογία που μετατρέπει το σώμα μας σε πηγή ενέργειας για wearables, ανέπτυξαν επιστήμονες

Η εφαρμογή που σας λέει με ποιον να... γίνετε φίλοι

Το YouTube βάζει τέλος στο Flash!

Εφτάψυχο! Ξανά σε λειτουργία το Pirate Bay

Oscar Benton - Bensonhurst Blues 1973 (2011)

Tρίκαλα Κορινθίας σε Σουίτα με Τζάκι+Δείπνο|-50%

Ekdromi.gr

Ξενώνας Χελυδορέα - Τρίκαλα Κορινθίας

Τρίκαλα Κορινθίας με 159€ από 318€ (-50%) για 3 ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό+Δείπνο

(Έκπτωση 50%)

159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ στο Ξενώνα Χελυδορέα! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Πλήρες Δείπνο για το σύνολο της διαμονής, Ξύλα για το Τζάκι και Welcome Drink! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€159 από €318 Κέρδος €159 Έκπτωση 50%
Ξενώνας Χελυδορέα - Τρίκαλα Κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας


Περισσότερες Προσφορές

Ναύπακτος με 109€ από 260€ (-58%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 58%)

€109 από €260 -58%
4* NAFS Hotel - Ναύπακτος
Ναύπακτος
109€ από 260€ ( Έκπτωση 58%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Βραβευμένο από το Conde Nast Traveller 4 αστέρων NAFS Hotel στη Ναύπακτο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Welcome drink, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μονεμβασιά με 189€ από 378€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό και ένα Δείπνο,σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €378 -50%
4* Alas Resort & Spa - Μονεμβασιά
Μονεμβασιά
Αποδράστε την Γιορτή των Ερωτευμένων στην Μαγευτική Μονεμβασιά, στο 4* Alas Resort & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink, ένα Δείπνο και μία Θεραπεία Spa 20 λεπτών κατά άτομο! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στη γραφική Μονεμβασιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Καρπενήσι με 199€ από 398€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Σουίτα με Ιδιωτική Βεράντα+Spa

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
Oniropetra Boutique Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Καρπενήσι, σε Σουίτα με Ιδιωτική Βεράντα και Πρωινό, στο Ολοκαίνουργιο Oniropetra Boutique Hotel! Προσφέρεται Ελεύθερη Χρήση της Eξωτερικής Sauna δίπλα στο Ποτάμι! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Καστοριά με 145€ από 290€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€145 από €290 -50%
4* Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel - Νεστόριο Καστοριάς
Καστοριά
145€ από 290€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Νεστόριο Καστοριάς, στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Bραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται Φρούτα για καλωσόρισμα καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στο Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κατερίνη Πιερίας με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
4* Danai Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Danai Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Προσφέρεται ένα Mπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και Ελεύθερη Χρήση της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Ιωάννινα με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Junior Suite με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
MIR Luxury Boutique Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στα Ιωάννινα, σε Junior Suite με θέα στη Λίμνη και Πρωινό με τοπικά σπιτικά προιόντα στο δωμάτιο, στο MIR Luxury Boutique Hotel! Προσφέρονται μαθήματα παρασκευής για τοπικές πίτες και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πλατύστομο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Λουτρά Πλατυστόμου
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Παρέχονται 2 Χαλαρωτικά Massage διάρκειας 30 λεπτών το καθένα, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Αερομασάζ και μια χρήση της Ιαματικής Πηγής! Για τους μικρούς μας φίλους Ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών & του Παιδότοπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την γιορτή των ερωτευμένων!

Καϊμακτσαλάν με 179€ από 360€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€179 από €360 -50%
4* Domotel Neve Mountain Resort - Καϊμακτσαλάν
Καϊμακτσαλάν
179€ από 360€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 4 αστέρων Domotel Neve Mountain Resort, στο Καϊμακτσαλάν σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Παραδοσιακό Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται ένα Βack Μassage 10 λεπτών καθώς και ελεύθερη χρήση του Spa & Fitness Centre για να χαλαρώσετε στην Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, στη Sauna, στο Hammam, στο Jacuzzi, στο Θερμαινόμενο Ποδόλουτρο καθώς και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μαίναλο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Executive Villa με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Superior Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ναύπλιο με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Amfitriti Palazzo Luxury Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Ναύπλιο, στο Βραβευμένο Amfitriti Palazzo Luxury Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, δηλαδή 4 ημέρες στο μοναδικής ομορφιάς Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται μία ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!