Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Βραβείο Public καλύτερου παιδικού βιβλίο στην Κάρμεν Ρουγγέρη!

Η Κάρμεν Ρουγγέρη αγαπημένη των αναγνωστών!
Την Δευτέρα 26 Μαϊού ολοκληρώθηκε η απονομή των βραβείων Public, σε μια διοργάνωση υψηλής αισθητικής.
Οι εκδόσεις Διάπλαση θέλουν να ευχαριστήσουν τους αναγνώστες, που διάβασαν και αγάπησαν τα βιβλία της Κάρμεν Ρουγγέρη "Αίσωπος! Κάτι θέλει να μας πει...", αλλά και τα βιβλιοπωλεία Public για την πρωτοβουλία και την διοργάνωση!
Μακριά από επιτροπές και 'παρέες' αναγνωρίστηκε το έργο μιας γυναίκας που προσφέρει εδώ και χρόνια ένα αξιοσημείωτο έργο για τα παιδιά και μάλιστα από το ίδιο το κοινό.
Το μήνυμα των αναγνωστών ήταν ξεκάθαρο: δεν έχουν σημασία οι τίτλοι, οι 'σχέσεις', οι επιτροπές. Σημασία έχει να αγγίζεις την καρδιά των αναγνωστών και η Κάρμεν το κατάφερε.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας!
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ





ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ
Από την ιδιομορφία ως την ιδιοφυΐα
Ημερίδα για τις μαθησιακές δυσκολίες με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες με αφορμή τα βιβλία της σειράς «Ρίκο και Όσκαρ» του Αντρέας Σταϊνχέφελ
Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, στις 7 μ.μ.
Τα παιδιά και οι έφηβοι με μαθησιακές δυσκολίες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τόσο στην καθημερινότητά τους όσο κυρίως στο σχολικό περιβάλλον. Ο τρόπος που δέχονται και επεξεργάζονται τις πληροφορίες είναι ιδιαίτερος και απαιτεί ξεχωριστούς χειρισμούς. Με τον Ρίκο και τον Όσκαρ για οδηγούς θα ανακαλύψουμε τα στοιχεία που μας οδηγούν στην πρώιμη ανίχνευση, στην κατάλληλη διάγνωση και στην ολοκληρωμένη, διεπιστημονική μέθοδο αποκατάστασης. Θα συζητηθούν επίσης θέματα όπως η σχολική αποτυχία, η ανάδειξη των δυνατοτήτων και η διαχείριση των δυσκολιών των παιδιών, καθώς και ο καθοριστικός ρόλος της οικογένειας και του σχολείου.
Μετά τις εισηγήσεις ακολουθούν ερωτήσεις και παρεμβάσεις από το κοινό.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και σε γονείς με έντονες ανησυχίες για το συγκεκριμένο θέμα.
Ομιλητές
• Θανάσης Παπαδόπουλος, δάσκαλος ειδικής εκπαίδευσης
• Χριστίνα Ρασιδάκη, συμβουλευτική ψυχολόγος, σύμβουλος γονέων, συγγραφέας
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά ενός βιβλίου της σειράς «Ρίκο και Όσκαρ» (εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).
ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Επικοινωνήστε μαζί μας την Τετάρτη 28 Μαΐου το πρωί (στο τηλ. 211 3003580),
για να σας ενημερώσουμε εάν έχουν προκύψει κενές θέσεις από πιθανές ακυρώσεις.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τα παραμύθια των γιατί
Σάββατο 31 Μαΐου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 3 ετών
Γιατί οι ελέφαντες αγαπούν τόσο πολύ την προβοσκίδα τους; Γιατί οι καμηλοπαρδάλεις είναι τόσο ψηλές; Σίγουρα τέτοια ερωτήματα σας έχουν απασχολήσει αρκετές φορές. Η παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη σας περιμένει για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα περίεργα «γιατί» σας και μαζί με τους γονείς σας να φτιάξετε μάσκες της επιλογής σας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

CINEMA THERAPY
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
Φιλία: Εξηγήσεις και παρεξηγήσεις Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014, στις 8 μ.μ.
Ο σοφός λαός λέει «οι φίλοι είναι τα αδέλφια που διαλέγεις» και «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»! Κατά πόσο ισχύουν αυτά για εσάς; Τι μας φέρνει κοντά με τους άλλους και τι μας απομακρύνει; Με αφετηρία μια συγκινητική κινηματογραφική φιλία, σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις δικές σας αναμνήσεις και να μας διηγηθείτε τις δικές σας ιστορίες φιλίας.
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) και την ένδειξη CINEMA THERAPY.

ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΣΑΪ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ
Καλλιτέχνες στην ταράτσα! Οι ηθοποιοί Κόρα Καρβούνη και Γιώργος Νανούρης στον έβδομο ουρανό.
Πέμπτη 5 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ.
Η Κόρα Καρβούνη διαλέγει χαρακτηριστικά αποσπάσματα από μυθιστορήματα που τη συγκίνησαν και ο Γιώργος Νανούρης της «απαντά» με ποιήματα που υμνούν τον έρωτα, με φόντο την Αθήνα, όπως αναδεικνύεται καθώς την αντικρίζεις από ψηλά, τη νύχτα:
συναρπαστική, μυστηριώδης, ερωτική.
Συναντήστε τους ψηλά, πάνω απ’ την πόλη, την ώρα που δύει ο ήλιος στη δροσερή ταράτσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα, 6ος όροφος).
Ελεύθερη είσοδος. Κερνάμε παγωμένο τσάι και κρασάκι.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Σεβόμαστε το περιβάλλον. Ανακαλύπτουμε τη φύση και τα μυστικά της με οδηγό τον Γουίνι το Αρκουδάκι
Σάββατο 7 Ιουνίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σεβόμαστε το περιβάλλον και ανακαλύπτουμε τη φύση και τα μυστικά της με οδηγό τον Γουίνι το αρκουδάκι.
• Τι είναι τα χνάρια;
• Ποια ζώα ζουν στο δάσος;
• Πώς φτιάχνονται οι φωλιές των πουλιών;
Ο εμψυχωτής Γιώργος Λυμπέρης σας περιμένει για να λύσετε όλες τις απορίες σας και για να βρείτε απαντήσεις για τον κόσμο που μας περιβάλλει!
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τη σειρά της Disney «Ανακαλύπτω τη φύση με τον Γουίνι το Αρκουδάκι». Στη σειρά κυκλοφορούν τα βιβλία: Η Κουκουβάγια και τα ζώα του δάσους, Ο Γουίνι και τα δέντρα του δάσους, Ο κήπος του Λαγού, Ρω ο εξερευνητής.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP
Θερινά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που έχουν τελειώσει την Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού
Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και την ηλικία τους τα παιδιά συμμετέχουν σε ολιγάριθμες ομάδες και μοιράζονται όμορφες εμπειρίες με παλιούς και καινούργιους φίλους. Στόχος είναι τα παιδιά να αναπτύξουν τις προσωπικές τους δεξιότητες μέσα από το παιχνίδι, την τέχνη και την κίνηση, απολαμβάνοντας ένα χαρούμενο καλοκαίρι στην πόλη της Αθήνας.
«Καλοκαιρινά απογεύματα στον κήπο των βιβλίων!»
Είστε έτοιμοι για ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην πόλη; Αυτόν τον Ιούνιο δεν χρειάζεται να αποδράσουμε σε κάποια μακρινή παραλία για να απολαύσουμε τη δροσιά, να παίξουμε χαρούμενα παιχνίδια και να πάρουμε μέρος σε συναρπαστικές δραστηριότητες παρέα με φίλους. Παίρνουμε μια βαθιά ανάσα και κάνουμε το πιο δημιουργικό μας μακροβούτι στον κήπο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο κέντρο της Αθήνας! Για δύο εβδομάδες (τέσσερις ή και οχτώ ολόκληρες ημέρες), από τις 16 έως τις 26 Ιουνίου, γινόμαστε μια δεκαπενταμελής ομάδα φίλων και κάθε απόγευμα συναντιόμαστε για να φτιάξουμε τα δικά μας κόμικς, να εξιχνιάσουμε δύσκολα μυστήρια, να γνωρίσουμε τους ήρωες της μυθολογίας και να εξερευνήσουμε την πόλη μας, έχοντας πλάι μας έμπειρους εκπαιδευτικούς και διασκεδαστικούς εμψυχωτές. Αυτό το καλοκαίρι τίποτα δεν θα είναι ίδιο! Θα χορτάσουμε περιπέτεια, εξερεύνηση και παιχνίδι. Φέρτε τη φαντασία και το κέφι σας!
1η εβδομάδα: Δευτέρα-Πέμπτη 16-19 Ιουνίου 2014, 6-8 μ.μ.
2η εβδομάδα: Δευτέρα-Πέμπτη 23-26 Ιουνίου 2014, 6-8 μ.μ.
Περισσότερα για τις δραστηριότητες κάθε εβδομάδας θα βρείτε ΕΔΩ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στον κήπο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ. Όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν, οι συναντήσεις διεξάγονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου ορόφου. Μεταξύ των εργαστηρίων γίνεται σύντομο διάλειμμα (5-10 λεπτών), κατά το οποίο προσφέρονται στα παιδιά μπισκότα και δροσεροί χυμοί. Καλό είναι να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργαστηρίων, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, να σερφάρουν στο Internet (και ασύρματο – Wi-Fi) ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη και του δεύτερου εργαστηρίου για να παραλάβουν το παιδί τους.
Κάθε παιδί θα πάρει δώρο ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με δραστηριότητες για τις καλοκαιρινές διακοπές.
ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά εβδομάδα έως 15 παιδιά.
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail polychoros@metaixmio.gr. Στο μήνυμά σας θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), ο τίτλος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP και απαραιτήτως σε ποια εβδομάδα επιθυμεί να συμμετάσχει.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1η εβδομάδα: 60 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 50 ευρώ
2η εβδομάδα: 60 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 50 ευρώ
1η και 2η εβδομάδα: 100 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 90 ευρώ
Η ειδική τιμή για τη συμμετοχή και στις δύο εβδομάδες ισχύει μόνο εάν υπάρξει προκαταβολή και για τις δύο πριν από την έναρξη των εργαστηρίων.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΣΤΑΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΘΕΜΕΛΗ

ΝΙΚΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
Η αναχώρηση
Το ύστατο βιβλίο του Νίκου Θέμελη.Η Ελλάδα της επανάστασης και του σήμερα.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του ύστατου βιβλίου
του Νίκου Θέμελη Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ τη Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014, στις 8 μ.μ., στο Polis Art Café
(Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα).
Για το βιβλίο και τον Νίκο Θέμελη θα μιλήσουν
ο Βασίλης Βουτσάκης, Επίκουρος Καθηγητής Φιλοσοφίας του Δικαίου,
η συγγραφέας Άλκη Ζέη,
η κριτικός λογοτεχνίας Ελισάβετ Κοτζιά,
η επιμελήτρια του συγγραφέα Ελένη Μπούρα
και ο δημοσιογράφος Παύλος Παπαδόπουλος.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
1823-1825. Στις δύσκολες στιγμές της Ελληνικής Επανάστασης. Ο Λάζαρος Χατζημιχαήλ, στο τσιφλίκι του που δέσποζε στον κάμπο του Ναυπλίου, και ο Μισέλ Ντε Κριγιόν, φιλέλληνας, γιατρός, ταλαντεύονται ανάμεσα στα διλήμματα και στις αλλαγές της εποχής τους.
2009. Αθήνα, σε άλλες δύσκολες εποχές. Ο Λάζαρος Χατζημιχαήλ, απόγονος του πρώτου, ανώτερος δικαστικός, τη μέρα που συνταξιοδοτείται αναλογίζεται τη ζωή του. Θα τολμήσει και την αναχώρησή του;
«Είναι η παρακαταθήκη του Θέμελη, είναι αυτά που ήθελε να διαβάσουμε όσοι τον γνωρίσαμε, και όσοι τον γνώρισαν μόνο μέσα από τα βιβλία του, όταν ο ίδιος δεν θα ήταν πια εδώ. Σημειώνει με αυτό το νέο βιβλίο μία ακόμη νίκη επί του χρόνου, μια νίκη που θα προστεθεί σε όσες κέρδισε με το έργο του, με τις αναζητήσεις του και με τις ανατροπές του στην πολιτική και στον πολιτισμό, με το πνεύμα του, με όσα έλεγε, όσα εννοούσε και όσα πρόσφερε, επιτυγχάνοντας έτσι τον σταθερό στόχο του, να ζήσει δυο ζωές μέσα σε μία».
Παύλος Παπαδόπουλος, BHΜΑgazino
Διαβάστε ΕΔΩ κριτικές που γράφτηκαν για το βιβλίο στον Τύπο.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Νίκος Θέμελης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και μετά το στρατιωτικό του συνέχισε τις σπουδές του στη Γερμανία. Στα γράμματα εμφανίστηκε το 1998. Εξέδωσε τα μυθιστορήματα: Η αναζήτηση (1998), Η ανατροπή (2000), Η αναλαμπή (2003), Για μια συντροφιά ανάμεσά μας (2005), Μια ζωή δυο ζωές (2007), Οι αλήθειες των άλλων (2008). Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ το φθινόπωρο του 2010 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά του Η συμφωνία των ονείρων. Το 2001 τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος και με το αντίστοιχο του περιοδικού Διαβάζω για την Ανατροπή. Πέθανε στις 20 Αυγούστου του 2011.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ
Από την ιδιομορφία ως την ιδιοφυΐα
Ημερίδα για εκπαιδευτικούς και γονείς με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες με αφορμή τα βιβλία της σειράς «Ρίκο και Όσκαρ» του Αντρέας Σταϊνχέφελ
Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014, στις 7 μ.μ.,στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
Τα παιδιά και οι έφηβοι με μαθησιακές δυσκολίες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στο σχολικό περιβάλλον. Ο τρόπος που δέχονται και επεξεργάζονται τις πληροφορίες είναι ιδιαίτερος και απαιτεί ξεχωριστούς χειρισμούς. Με τον Ρίκο και τον Όσκαρ για οδηγούς θα ανακαλύψουμε τα στοιχεία που μας οδηγούν στην πρώιμη ανίχνευση, στην κατάλληλη διάγνωση και στην ολοκληρωμένη, διεπιστημονική μέθοδο αποκατάστασης. Θα συζητηθούν επίσης θέματα όπως η σχολική αποτυχία, η ανάδειξη των δυνατοτήτων και η διαχείριση των δυσκολιών των παιδιών, καθώς και ο καθοριστικός ρόλος της οικογένειας και του σχολείου.
Μετά τις εισηγήσεις ακολουθούν ερωτήσεις και παρεμβάσεις από το κοινό.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και σε γονείς με έντονες ανησυχίες για το συγκεκριμένο θέμα.
Ομιλητές
• Θανάσης Παπαδόπουλος, δάσκαλος ειδικής εκπαίδευσης
• Χριστίνα Ρασιδάκη, συμβουλευτική ψυχολόγος, σύμβουλος γονέων, συγγραφέας
Πού: Στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
Πότε: Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014, 19:00-21:00
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά ενός βιβλίου της σειράς «Ρίκο και Όσκαρ» (εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα και ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης δύο ημέρες πριν από την ημερίδα. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
Τηλ. : 2821034200, Fax: 2821034202 - 2821034203, Email: info@keppedih-cam.gr – Web Site: http://www.keppedih-cam.gr

Χορός Hip-Hop και αποσπάσματα απο τον Ερωτόκριτο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ http://www.keppedih-
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2014, που διοργανώνει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης και Φορείς Πολιτισμού, την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, στο Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης", ώρα 10.30 το πρωί, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Παλαιόχωρας, βάζουν μουσική και χορεύουν σε μοντέρνους ρυθμούς Hip - Hop και στέλνουν μηνύματα για την αγάπη, την φιλία, την αλληλεγγύη, για ένα κόσμο χωρίς βία, χωρίς ρατσισμό, γεμάτο όμορφα συναισθήματα. Επίσης οι μαθητές της Γ και Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγιάς θα τραγουδήσουν αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο.
-----------------------------
Τα παιδιά ζωγραφίζουν
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2014, που διοργανώνει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης και Φορείς Πολιτισμού, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Κυδωνίας διοργανώνει εκδήλωση στο θέατρο "Δημήτρης Βλησίδη" την Πέμπτη 29/05/2014 και ώρα 20.00 με θέμα : Τα παιδιά ζωγραφίζουν, από μαθητές της Α΄τάξης . Η ζωή ίσως να μην είναι το πάρτι που ελπίζαμε, αλλά όσο είμαστε εδώ πρέπει να χορεύουμε, από μαθητές του Ε2.

SKAGBOYS / BRAINFOOD ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

Μετάφραση: Θάνος Καραγιαννόπουλος
Επιμέλεια έκδοσης: Οξύ
Ημερομηνία Έκδοσης:Μάιος 2014
Διαστάσεις: 16,5 x 24 cm
Σελίδες: 552
ISBN: 978-960-436-378-0
Από τον συγγραφέα του Trainspotting, η συγκλονιστική ιστορία πριν από αυτό!
SKAGBOYS
IRVINE WELSH

Ξεσηκωτικό και συγκινητικό, το νέο παγκόσμιο bestseller του Irvine Welsh διηγείται την ιστορία των χαρακτήρων του Trainspotting πριν από αυτό και χαρτογραφεί το ταξίδι τους – από φερέλπιδες νέοι, εξαρτημένοι περιθωριακοί – μέσα στη δεκαετία που άλλαξε τη Βρετανία για πάντα.
Μερικά από τα διθυραμβικά σχόλια του Τύπου:
«Ζωντανό και ακόμη πιο συναρπαστικό από τον προκάτοχό του» - Mail on Sunday
«Αριστοτέχνημα... Το εξωφρενικό, παιγνιώδες, αιχμηρό πνεύμα αυτού του βιβλίου βγάζει μάτια» -Independent
«Η καλύτερη δουλειά του εδώ και χρόνια... Απαραίτητο ανάγνωσμα» — Irish Examiner
«Ο Welsh κατορθώνει μυστηριωδώς να σε κάνει να νομίζεις πως οι χαρακτήρες του υπάρχουν στην πραγματικότητα» - Guardian
«Ένα φοβερά αστείο, τρομακτικό, σαρωτικό μυθιστόρημα, με όλη την ορμή του ντεμπούτου του Welsh αλλά και έντoνο κοινωνικοπολιτικό στίγμα» - Νταγκ Τζόνστον, Independent on Sunday
«Εκπληκτικό ανάγνωσμα» -Time Out
«Με λίγα λόγια αριστούργημα» -Scotsman
«Αστείο... εμπειρικό και αληθινό... Η καλύτερη δουλειά του Welsh μέχρι σήμερα» -The Times
Για αγορές online πατήστε εδώ
Κεντρική διάθεση: Brainfood Εκδοτική ΕΠΕ | Κολωνού 12-14, Κεραμεικός, Αθήνα | Τηλ. 210 2514123 | Email: contact@brainfood.gr / www.brainfood.gr

Θέατρο Eliart: Φεστιβάλ Κωμωδίας - 28-31 ΜΑΪΟΥ 2014

Έρχεται το Φεστιβάλ Κωμωδίας
Έναρξη Τετάρτη 28 Μαΐου 2014
στο Eliart
«ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ» - 4η χρονιά
 «Το γέλιο θα μας σώσει»

Το 4ο Φεστιβάλ «Φτερά στους νέους δημιουργούς» θα πραγματοποιηθεί 28 - 31 Μαΐου  2014 στο θέατρο Eliart.Το Φεστιβάλ προσκαλεί νέους καλλιτέχνες - θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες, συγγραφείς, ηθοποιούς - να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν με τον δικό τους τρόπο στη σκηνή του ELIARΤ, μία κωμωδία Ελληνικού ή ξένου ρεπερτορίου ή μία νέα επιθεώρηση που να σατιρίζει την σύγχρονη πραγματικότητα.Η Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, που θα αποτελείται από διακεκριμένους ανθρώπους της τέχνης, θα ψηφίσει και θα βραβεύσει την καλύτερη παράσταση. Η βραβευμένη παράσταση θα παιχτεί στο θέατρο Eliart το Σεπτέμβρη του 2014, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη προβολή της.Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: 6946-51975
Θέατρο Eliart: 210 3477677 (18:00 – 21:00)
Εισιτήρια: 5 ευρώ 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΩΜΩΔΙΑΣ
28-31 ΜΑΪΟΥ 2014
                                     
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/05
19:30 «Ω ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ»  Μουσική επιθεώρηση με τραγικό φινάλε. Ένας δημιουργικός σχολιασμός των όσων συμβαίνουν στις ζωές μας και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.  Σύλληψη - Σκηνοθεσία: Αθηνά Καμπάκογλου Παίζουν: Ελένη Χονδρογιάννη, Χρίστος Τουμάζου, Ελευθερία Στεφανούρη, Στράτος Χατζιηλίας, Μαίρη Καρφάκη, Δήμητρα Παστουσέα, Τιτίκα Μαρίνου, Κωνσταντίνα Αργυροπούλου, Δώρα Σταθοπούλου, Γεωργία Κρανίδου, Διόνη Ξένου, Βαγγέλης Παπατζανάκης, Ηρώ Γρηγοράκη, Σπύρος Αχείμαστος, Μύρια Δημητρόπουλος, Πέννυ Γκριτζάπη, Έλενα Μπογδάνου Μουσικοί: Μανόλης Αγγουράκης (τζουράς), Κώστας Κατσίμπρας (κιθάρα
22:30 «ΣΕΡΤΣ», από τη θεατρική ομάδα «Λωτοφάγοι»
Θέατρο επινόησης. 
Με αφορμή τη σύγχρονη ζωή 13 νέοι εξερευνούν το σήμερα, το εγώ και την ψυχή. Δημιουργούν απλούς κωμικούς καθημερινούς χαρακτήρες, τραγικοκωμικές σκηνές από την ζωή τους, τα εμπόδια που συναντούν και τις λύσεις που βρίσκουν.
Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη
Παίζουν: Δημήτρης Βαρελάκης, Ηλιάς Γεραφέντη, Ελεάννα Γιασεμή, Στέφανος Γιωτίτσας, Ιωάννα Επισκοποπούλου, Όλγα Ευθυμιάδου, Ναυσικά Καλλιαντέρη, Κατερίνα Κεσανλή, Λορένα Κονόμη, Μαρία Νίτσου, Νικολέτα Σαββοπούλου, Γιάννης Στεφανίδης.
ΠΕΜΠΤΗ 29/05
18:00 «ΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ», από τη θεατρική ομάδα «4Χ4»
Μουσική θεατρική κωμωδία. 
4 ιστορίες που διαδραματίζονται στην πόλη, στα μπαρ, τους δρόμους αλλά και σε λιμάνια αεροδρόμια ,σταθμούς τρένων,λεοφορείων
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ιφιγένεια Μούχτση
Παίζουν: Στέργιος Αποστολίνας, Ιφιγένεια Μούχτση, Ευτυχία Λιβανίου, Ηλίας Γκογιάνος. Στο πιάνο: ο Γιάννης Λαζάρου.
21:00 «ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ», από το θίασο θεατρικού αυτοσχεδιασμού «Bus και»
Αυτοσχεδιασμός.
Δύο ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή, ζητάνε κάποια απλή πρόταση από το κοινό, και με εργαλεία τον αυθορμητισμό και τη φαντασία, ολόκληρο το έργο εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια των θεατών.
Παίζουν: Βασιλική Κίσσα, Μενέλαος Πρόκος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/05
18:00 «ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ»,  από τη θεατρική ομάδα «imaμ» 
Μαύρη κωμωδία.
Ο αληθινός έρωτας κλείνει μέσα του αλήθειες και ψέματα από την αρχή μέχρι τον θάνατο.
Τρεις ζωές, μία ιστορία ,μία παράσταση ζωής και θανάτου. Ένα θεατρικό τρίο μιλάει για την αγάπη, το χρόνο που περνά ανεπιστρεπτί,το ψέμα,το μίσος,την επιθυμία,τον πόθο και την τρέλα του ανθρώπου.
Κείμενο: Ρεμί Ντε Βος
Σκηνοθεσία: Αποστόλης Ψαρρός
Παίζουν: Παναγιώτης Ιωσηφίδης, Νικόλαος Μίχας

21:30 «ΓΛΥΚΕΣ ΡΕΓΓΕΣ», ομάδα αυτοσχεδιασμού
Αυτοσχεδιασμός.
Οι «Γλυκές Ρέγγες», απέσπασαν την 1η θέση στο διαγωνισμό θεατρικού αυτοσχεδιασμού του Bob theatre Festival 2014. Παρουσιάζουν παιχνιδιάρικες, απολαυστικές και ξεκαρδιστικές σκηνές μέσα από μικρές, αυτοτελείς ιστορίες. Η πηγή έμπνευσής τους; Το ίδιο το κοινό! 
Παίζουν: Γιώργος Αγαλόπουλος, Βάνια Αριανούτσου, Γιούλη Βομπίρη, Πέγκυ Δαμουλή, Λέλα Σταματελάτου, Ιπποκράτης Τροβάς, Κλαίρη Χατζηγιάννη, Ελίνα Χριστοδουλάκη
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/05
21:30 «Dr. ΦΡΩΫΝΟΝΤΕΝ», από τη θεατρική ομάδα «Ανάβασις»
Σουρρεαλιστική σάτυρα – επιθεώρηση.
Ο «κάτω κόσμος» περνάει κρίση και βάζει εμπρός ένα γενναίο σχέδιο για να την καταλύσει. Στον «πάνω κόσμο», ο dr. Φροϋνώντεν, είναι ταγμένος κι αυτός, χωρίς να το ξέρει, στην ίδια ακριβώς αποστολή. Έτσι μοιραία οι δύο αποστολές συναντώνται.
Κείμενο: Γιάννης Σαπάκος – Ελένη Γκουζίνη
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Νανάκης, Ελένη Γκουζίνη, Άγγελος Αντωνίου, Αντωνία Γαλανάκη, Θέμης Νταραράς, Ρούλα Αζναουρίδη, Φάνη Μπούκα.
23:00 ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Οι 10 πιο φτηνές πόλεις της Ευρώπης (ΦΩΤΟ).

Εκθαμπωτικές μητροπόλεις όπου δεν θα χρειαστείτε να ξοξέψετε πολλά.

Επώνυμα τροφοδοτικά από 1,30€ μόνο στην Alfanet!

Εξαφανίστε τις ημικρανίες

Εξαφανίστε τις ημικρανίες
Σωστές αναπνοές για σωστή γυμναστική

Ίσες ευκαιρίες ζητούν τα άτομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

«Πρωταθλητής» των αντιοξειδωτικών το τσάι

Η κοινωνική και η οικονομική διάσταση του καρκίνου

Προσοχή στα «κρυμμένα» λιπαρά

Τα σημάδια του γήρατος

Ολιγοθερμιδική δίαιτα κατά του καρκίνου του μαστού

Νέα θεραπεία για επιθετικό καρκίνο του μαστού

Μυστικά για να είστε σε φόρμα όλη την ημέρα

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΓΑΠΕΣ

5*Galini Wellness|Ημιδιατροφή+2Παιδιά+Spa(-55%)

Ekdromi.gr

5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis, στα Καμένα Βούρλα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 199€ από 440€ ( Έκπτωση 55%)! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€199 από €440 Κέρδος €241 Έκπτωση 55%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα


Περισσότερες Προσφορές

€129 από €260 -50%
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Naiades Hotel στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις και Ποδοσφαίρου 5Χ5! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€67 από €160 -58%
Πύρρειον Boutique Hotel - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στη Ζαγοροχώρια, στο Πύρρειον Boutique Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 67€ από 160€ ( Έκπτωση 58%)! Προσφέρεται γλυκό καλοσωρίσματος και παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€89 από €180 -51%
Scorpios Hotel Apartments - Σάμος
Σάμος
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στη Σάμο, στο Scorpios Hotel Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στις όμορφες ακρογιαλιές της Σάμου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€299 από €598 -50%
Paradise Resort Hotel - Φοινικούντα Μεσσηνίας
Φοινικούντα
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), στη Φοινικούντα Μεσσηνίας, σε Μονόχωρο Διαμέρισμα με θέα στη Θάλασσα, στο Paradise Resort Hotel! Απολαύσετε 4 ημέρες στις όμορφες ακρογιαλιές της Μεσσηνίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€175 από €350 -50%
Venus Beach Hotel - Νέα Στύρα Ευβοίας
Εύβοια
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στα Νέα Στύρα Ευβοίας, στο Venus Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 175€ από 350€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κέρασμα Τσίπουρο με Μεζέ ή Παραδοσιακό τοπικό γλυκό στο παραδοσιακό καφενείο της Πλατείας! Παρέχεται ένα χαλαρωτικό Μassage 25 λεπτών για το σύνολο της διαμονής, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες!

€298 από €596 -50%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 298€ από 596€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam και της Εξωτερικής Πισίνας! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€69 από €140 -51%
Karavos Hotel - Πορταριά Πηλίου
Πήλιο
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€89 από €180 -51%
Porto Tango Hotel - Τήνος
Τήνος
89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Τήνο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Porto Tango Hotel! Για 2 Παιδιά έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€310 από €620 -50%
4* Karma Porto Paros Hotel - Πάρος
Πάρος
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Karma Porto Paros Hotel KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI για 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στην Πάρο σε δίκλινο δωμάτιο, με 310€ από 620€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Αφεψήματα, House wine, Mπύρα, Παγωτό, Ιταλική Focaccia και Snacks! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους καθώς και ελεύθερη είσοδος στο μαγευτικό AQUA PARK με τις Νεροτσουλήθρες και Θερινό Cinema για μικρούς και μεγάλους! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες την Κυκλαδίτικη ομορφιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€169 από €340 -50%
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Πρέβεζα, στο Margarona Royal Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο, με 169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην Πρέβεζα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€176 από €352 -50%
Blue Harmony Apartments - Νάξος
Νάξος
176€ από 352€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα στη Νάξο με Αυτοκίνητο για το σύνολο των ημερών, σε Superior δίκλινο Studio στο Blue Harmony Apartments στην φημισμένη παραλία της Πλάκας, μια ανάσα από το κύμα! Για ένα παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink και μια ποικιλία με Ναξιώτικα τυριά κατά την άφιξη! Παρέχονται τα απογευματινά ροφήματα για κάθε μέρα διαμονής καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 4 γεμάτες ημέρες τις όμορφες παραλίες και την Ναξιώτικη παράδοση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος!!!

€199 από €400 -50%
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
Λεπτοκαρυά Πιερίας
ALL INCLUSIVE στην Λεπτοκαρυά Πιερίας για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στο 4 αστέρων Poseidon Palace με 199€ από 400€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση ποτών, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφέ φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€159 από €320 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Λουτρά Πλατυστόμου
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και ελεύθερη χρήση της εξωτερικής Πισίνας! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€139 από €280 -50%
Blue Suites Hotel - Σκόπελος
Σκόπελος
Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Σκόπελο, στο Blue Suites Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, με 139€ από 280€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία του Ξενοδοχείου η οποία είναι βραβευμένη με την Γαλάζια Σημαία, καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύστε 3 ημέρες ξεκούρασης! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφής σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

footer