Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Κ.Θ.Β.Ε. - Ακροάσεις ηθοποιών

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ζητά επαγγελματίες ηθοποιούς, που θα χρειαστεί για τις χειμερινές του παραγωγές, της περιόδου 2009 -2010.
Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν σε ένα μονόλογο δικής τους επιλογής και σε ένα τραγούδι.
Οι ακροάσεις θα διεξαχθούν στην σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου την Κυριακή 23 και Δευτέρα 24 Αυγούστου.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο Γραφείο Παραγωγής του Κ.Θ.Β.Ε. τηλ. 2310.266039 & 2310.270398

Έπεσε το "Indymedia"

ΑΠΟ ΤΟ http://www.foreignpress-gr.com/Έπεσε το “Indymedia” Καμία πρόσβαση δεν είναι δυνατή από τις 3 τα ξημερώματα στο δικτυακό τόπο Indymedia. Υπενθυμίζετε ότι εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη καμπάνια ακροδεξιών οργανώσεων για το κλείσιμο του Athens Indymedia, με πρώτο βήμα το αίτημα εκδίωξης του υπολογιστή που εξυπηρετεί τον δικτυακό τόπο (server) από το «άσυλο» του ΕΜΠ. Η συγκεκριμένη καμπάνια και το site stop-indymedia.blogspot.com.” ξεκίνησαν την δράση τους λίγες ήμερες μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου. Το Athens Indymedia αποτελεί τμήμα του ομώνυμου διεθνούς δικτύου πληροφόρησης που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 1999 στο Σιάτλ, από ακτιβιστές του κινήματος ενάντια στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, για τη μεταξύ τους ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.
Κάθε επιμέρους Indymedia λειτουργεί αυτόνομα, με αυτοτελή εσωτερική λειτουργία και δικό του πολιτικό προσανατολισμό.
Περισσότερα στο http://www.foreignpress-gr.com/

«Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 2009

Μάνος Χατζιδάκις - Η Εποχή της Αγάπης
Με τον Μάριο Φραγκούλη και το Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκις
Η απεικόνιση μιας «μαγικής συνεργασίας» που θα συζητηθεί.
Ενός καλοκαιρινού κύκλου συναυλιών στην Ελλάδα που θα εντυπωσιάσει.
Μ Α Ν Ο Σ Χ Α Τ Ζ Ι Δ Α Κ Ι Σ «Η Εποχή της Αγάπης» με το ΜΑΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ .
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο γνωστός ερμηνευτής παρουσιάζει μια ενότητα τραγουδιών του κορυφαίου συνθέτη με τις αυθεντικές ενορχηστρώσεις τους μαζί με το μουσικό σύνολο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ. Η ζωή μου δεν ήταν η ζωή ενός μουσικού.
Ήταν περισσότερο ενός επικίνδυνου και ανήσυχου νέου, που η Μουσική κατάφερε κάπως να τον ηρεμήσει και τον κάνει «κατ’ επιφάνειαν νόμιμον»...
Μ’ ενδιέφερε - όσο και να φανεί περίεργο - η ομορφιά μου και τ’ «άρπαγμα» της ομορφιάς των άλλων.
Μ’ απασχολούσε πώς θα γινόμουν στέρεα ωραίος και για πάντα.
Και άρχισα να γράφω μουσική για να μ’ ερωτευτούν όσοι ήθελα και επιθυμούσα την αγάπη τους...
Μάνος Χατζιδάκις
Με τραγούδια που γράφτηκαν για «την Αγάπη των άλλων», ο Μάριος Φραγκούλης ξεκινά το φετινό καλοκαίρι ένα μουσικό ταξίδι, για να παρουσιάσει για πρώτη φορά μια ενότητα τραγουδιών του κορυφαίου συνθέτη που φέρει τον τίτλο «Η Εποχή της Αγάπης».
Μόνος -ερμηνευτικά- επί σκηνής μαζί με το μουσικό σύνολο Μάνος Χατζιδάκις -το μουσικό σχήμα που έχει σαν κύριο στόχο την αυθεντική παρουσίαση του έργου του συνθέτη- ο Μάριος Φραγκούλης θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα και τα ακριτικά νησιά. Τα τραγούδια που θα ακουστούν και θα παρουσιαστούν με βάση τις αυθεντικές τους ενορχηστρώσεις, προέρχονται από πολλά έργα του συνθέτη:
ΑΘΑΝΑΣΙΑ, Ο ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ & Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ, ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ, ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, REFLECTIONS και από τον δίσκο η ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ. Έγραφε ο Μάνος Χατζιδάκις:
«… Έχουμε μάθει να μας συναρπάζει σ’ ένα μουσικό έργο, η ανάπτυξη, η δομή του, αυτό που όσοι γνωρίζουν μουσική γραφή το παρακολουθούν σαν ποδόσφαιρο ή σαν αγώνα τένις.
Και αγνοούμε ή παραβλέπουμε τη μελωδία, το θέμα, το τραγούδι, το ανεξήγητο.
Γιατί ακριβώς μας μάθαν να δεχόμαστε για σοβαρό στη Τέχνη, τους κανόνες της και τη Γραμματική της.
Γιατί μας κρύψαν την αλήθεια: ό,τι πιο σοβαρό και δύσκολο είναι η μελωδία, το τραγούδι».
Τραγούδια που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη νεώτερη Ελλάδα, με την ιδιαίτερη ερμηνεία του Μάριου Φραγκούλη, σε ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα στην πιο καλή εποχή του χρόνου, γνωστή και ως «Εποχή της Αγάπης»!

Βρήκαν τοξικά στα εντομοαπωθητικά

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Ψεκαζόμαστε με... εντομοκτόνο! Επιστήμονες: Τοξική ουσία στα εντομοαπωθητικά LΕ ΜOΝDΕ , Του Ρaul Βenkimoun
Η εντομοαπωθητική ουσία που χρησιμοποιείται περισσότερο στον κόσμο στα προϊόντα που προστατεύουν από τα τσιμπήματα των εντόμων, η DΕΕΤ, εμφανίζεται στο εργαστήριο τοξική για το νευρικό σύστημα των θηλαστικών και πρέπει να θεωρηθεί εντομοκτόνος αντί εντομοαπωθητική, ώστε να ελέγχεται αυστηρότερα, υποστηρίζουν ερευνητές.
Σε μελέτη που δημοσιοποιήθηκε από την ιστοσελίδα της επιθεώρησης «ΒioΜed Central Βiology», διεθνής ομάδα υπό τους Γάλλους Βενσάν Κορμπέλ (Ινστιτούτο Έρευνας για την Ανάπτυξη, Μονπελιέ) και Μπρινό Λαπιέ (Πανεπιστήμιο του Ανζέρ) απέδειξε για πρώτη φορά ότι η ουσία DΕΕΤ εμποδίζει τη δράση της ακετυλοχολινεστεράσης, ενός ενζύμου σημαντικού για την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των νευρικών κυττάρων.

Η Στάζι κατασκόπευε τον Μάικλ Τζάκσον

ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR
Η Στάζι κατασκόπευε τον Μάικλ Τζάκσον Όταν ο κομμουνισμός έπνεε τα λοίσθια DER SPIEGEL Ο προσφάτως αποθανών σταρ της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, ίσως να είχε συμβάλει καθοριστικά στην πτώση του τείχους του Βερολίνου. Πέραν του «θρύλου» όμως, και άλλοι καλλιτέχνες της Καπιταλιστικής δύσης, όπως οι Πινκ Φλόϋντ και ο Μπρους Σπρίνγκστιν, συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην πτώση του τείχους. Αρχεία της πρώην ανατολικογερμανικής μυστικής αστυνομίας, Στάζι δείχνουν ότι οι αρχές φοβόντουσαν πως η συναυλία του Μάικλ Τζάκσον στο Βερολίνο τον Ιούνιο του 1988 θα προκαλούσε προβλήματα. Παρότι η συναυλία πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο πριν από την πτώση του τείχους του Βερολίνου, η ανατολικογερμανική νεολαία παρουσιαζόταν ήδη «ανήσυχη». Από ανακοίνωση που εξέδωσε η Στάζι σχετικά με το θέμα και η οποία βρέθηκε σε αρχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Γερμανική εφημερίδα Bild, προκύπτει ότι η μυστική αστυνομία φαινόταν να προβληματίζεται από το γεγονός ότι «η νεολαία θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στην συναυλία του Τζάκσον, στην περιοχή γύρω από την πύλη του Βρανδεμβούργου».
Η ανακοίνωση τόνιζε ότι «πολλοί νέοι προγραμματίζουν σύγκρουση με την αστυνομία».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ Ε-PONTOS ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΣΕΡΡΑ» Από 25 Αυγούστου ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων "Σέρρα" θα εμφανίζεται στο Θέατρο "Δόρα Στράτου" παρουσιάζοντας τη μουσικοχορευτική παράδοση του Πόντου με τη συνοδεία όλων των παραδοσιακών ποντιακών μουσικών οργάνων. Πληροφορίες: mail@grdance.org ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΣΕΡΡΑ» ΠΕΙΡΑΙΩΣ 68(C/O ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ) ΜΟΣΧΑΤΟ Τ.Κ. 18346 ΤΗΛ. 2104823992 FAX. 2104811941 www.serra.gr ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΕΞΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ:- ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(ΣΙΜΟΥΛΤΣ): ΤΡΑΓΟΥΔΙ- ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙ- ΖΗΜΠΙΛΙΑΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙ- ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙ- ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ: ΤΡΑΓΟΥΔΙ- ΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΛΥΡΑ- ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΛΥΡΑ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΛΥΡΑ- ΦΩΛΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΑΓΓΕΙΟ - ΦΛΟΓΕΡΑ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΡΜΟΝΙΟ- ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΝΤΑΟΥΛΙΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00 ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Τ.Κ. 50100 Τηλ. & Fax: 2461090493 mlstetralofou@gmail.com

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ, ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣΤου ΔΡ. Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ
ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣΣτο 80% περίπου των περιπτώσεων της σκλήρυνσης κατά πλάκας έχουμε την εμφάνιση των υφέσεων και των ώσεων.
Αυτό έχει αποδειχθεί από τις μέχρι τώρα καταγραφές, έρευνες και επιδημιολογικές εργασίες.
Στο άλλο 20% των περιπτώσεων έχουμε μια πρωτογενή χρόνια πορεία και αυτό σημαίνει ότι συμπτώματα και ενοχλήσεις σιγά-σιγά χρόνο με τον χρόνο αναπτύσσονται κάνοντας διαλλείματα ημερών ή και μηνών.
Μερικές φορές ακόμα και ετών.
Η εμφάνιση των μορφών με ώσεις και υφέσεις είναι σε νεαρότερη ηλικία ενώ αντίθετα οι χρόνιες μορφές παρουσιάζονται σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Σε ηλικία πάνω από τα 40 σχεδόν όλες οι μορφές εμφάνισης είναι χρόνιες.
Βέβαια εδώ πέρα πρέπει να διευκρινιστεί ότι πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και η έγκαιρη διάγνωση.
Υπάρχει δηλαδή η περίπτωση ότι από νεαρά ηλικία να περνάνε υφέσεις και εξάρσεις (ώσεις) χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό ούτε από τον ασθενή ούτε από το περιβάλλον και όταν αργότερα προχωρήσει σε μια χρόνια δευτερογενή προϊούσα μορφή τότε πιστεύει κανείς ότι έχει να κάνει με μια καθυστερημένη χρόνια εμφάνιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας ενώ δεν είναι έτσι.Αυτά συνέβαιναν κυρίως στο παρελθόν που τα διαγνωστικά μέσα δεν ήταν αρκετά. Τώρα βέβαια υπάρχουνε τελείως διαφορετικές εντυπώσεις και καταγραφές έτσι που τα επόμενα 10 χρόνια θα διαχειριζόμαστε την σκλήρυνση κατά πλάκας με νέες πεποιθήσεις που θα προκύψουν από νέα στοιχεία. ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΙΚΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
Οι παλιοί νευρολόγοι πίστευαν ότι περίπου το 20% των περιπτώσεων με σκλήρυνση κατά πλάκας έχει μια «καλοήθη» ή «ήπια» πορεία έτσι ώστε για ένα χρονικό διάστημα 10-15 ετών να μην εμφανίζεται κανένα ουσιαστικά έντονο σύμπτωμα που να εμποδίζει την καθημερινότητα του ασθενούς.
Βέβαια αυτά τα νούμερα προκύπτουν από εμπειρίες, παρατηρήσεις, εργασίες, στατιστικές της περασμένης 20ετίας όπου και η διάγνωση τη σκλήρυνσης κατά πλάκας ήταν δυσκολότερη και ακόμη πιο δύσκολη ήτανε η παρακολούθηση της πορείας με τα τότε μέσα.
Εντωμεταξύ οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες καθώς και η μεγάλη ανάπτυξη της μαγνητικής τομογραφίας του εγκεφάλου και των προκλητών δυναμικών δώσανε και τεχνικά την δυνατότητα για πολύ πιο γρήγορη διάγνωση άρα και μια κατά συνέπεια αύξηση των ποσοστών της σκλήρυνσης κατά πλάκας αλλά πέραν αυτού κάνανε εύκολη και την εκτίμηση διότι μπορούν οι εξετάσεις αυτές να επαναληφθούν ανώδυνα και αναίμακτα για τον ασθενή.
Έτσι τα αρχικά νούμερα που ανεβάζουν στο 20% τους ασθενείς με μια τέτοιου είδους πορεία πλέον έχουνε αυξηθεί και πιστεύεται ότι σήμερα ανέρχονται στο 30-40%.
Εδώ βέβαια πρέπει να προστεθεί ότι ένα πάρα πολύ μεγάλο ρόλο πέρα από τα διαγνωστικά μέσα παίζει και η δυνατότητα αντιμετώπισης εξωτερικών περιβαλλοντολογικών παραγόντων για τους ασθενείς.
Γνωρίζοντας την διάγνωση και έχοντας υπόψη τις προφυλάξεις που πρέπει και να πάρει κανείς, περιορίζει ουσιαστικά τον βαθμό επιβάρυνσης της νόσου.
Έτσι λοιπόν λόγω του ότι τώρα είναι όλα πιο φωτεινά και πιο ευκολοδιάγνωστα είναι αυξημένες οι προφυλάξεις και έχουμε μείωση του αριθμού της άσχημης εξέλιξης των συμπτωμάτων της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

H αναβάθμιση της ΕΥΠ

ΑΠΟ ΤΟ Ινφογνώμων Πολιτικά
Ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ. Δ. Παπαγγελόπουλος
Η αναβάθμιση και μετεξέλιξη της ΕΥΠ και η χρήση της τεχνολογίας.
-Του ΄Ομηρου Φωτιάδη
Οι επιτυχίες της ΕΥΠΗ πρόσφατη σύλληψη του μουσουλμάνου κατασκόπου στην Θράκη, ήρθε να επισφραγίσει με τον πλέον εμφανή τρόπο, το γεγονός πως η μετεξέλιξη της ΕΥΠ το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε ως αποτέλεσμα σημαντικές επιτυχίες.
Συνήθως οι επιτυχίες των μυστικών υπηρεσιών, δεν γίνονται γνωστές.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις κατά τις οποίες, εμπλέκονται και άλλοι κρατικοί φορείς
http://www.blogger.com/img/blank.gif, σε υποθέσεις της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και τότε δημοσιοποιούνται εν μέρει, οι δράσεις της.

Το Τρωκτικό λειτουργεί πάλι. Οι Yπόλοιποι;

ΑΠΟ ΤΟ http://www.foreignpress-gr.com/ Το Τρωκτικό λειτουργεί πάλι. Οι Yπόλοιποι;
Η διακοπή λειτουργίας του blog “Troktiko” τελικά διήρκησε μόνο δώδεκα ώρες, και αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της Google για το αν «το ιστολόγιο παραβιάζει τους όρους υπηρεσίας Blogger». Ήδη από τις 12.30 το πρωί της Παρασκευής συνεχίζονται κανονικά οι αναρτήσεις του «Τρωκτικού», ενώ η «μάχη χαρακωμάτων» με τον Μάκη Τριανταφυλόπουλο και την zougla.gr μόλις ξεκίνησε. To Foreign Press από την πρώτη στιγμή παρακολούθησε στενά το θέμα και προσπάθησε να αναλύσει την σύνθετη διάσταση που έχει.
Η φίμωση οποιασδήποτε φωνής από οπουδήποτε και να προέρχεται δεν είναι μόνο αντισυνταγματική πράξη αλλά και βαθύτατη προσβολή του πολιτικού και κοινωνικού μας συστήματος-με τις γνωστές μεγάλες του αδυναμίες- που οικοδομήθηκε από την μεταπολίτευση και εντεύθεν.
Θέματα, που είχαμε την ελπίδα ότι λύθηκαν πριν 30 και βάλε χρόνια τα ξανασυζητάμε με έντονο και οργισμένο ύφος και καταλήγουμε σε κοινοτυπίες. Σήμερα όμως βρισκόμαστε μπροστά σε μια άλλη λυπηρή πραγματικότητα. Η διαπλοκή, που τόσο καλά γνωρίζει η δύσμοιρη ελληνική κοινωνία από την πολιτική και την δημοσιογραφία, εισέρχεται πλέον στα blogs.
Αυτό διαπιστώσαμε από μια πρώτη “ανάγνωση” της χθεσινής ημέρας.
Αυτό θέλουν οι Έλληνες bloggers; Περισσότερα στο http://www.foreignpress-gr.com/