Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΟΡΟΥ “LIVORNO IN DANZA 2016” ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.

1Ο Βραβείο Σύγχρονο Ατομικό (Junior): Ιφιγένεια Τουμπέκη και Διάκριση σαν καλύτερη Χορεύτρια σε όλες τις κατηγορίες του Διαγωνισμού
 3Ο Βραβείο Σύγχρονο Ατομικό (Junior) Αθανασία Κουτζούχα και υποτροφία για 15 ημέρες στο Laban
 3Ο Βραβείο Σύγχρονο Ομαδικό (Senior: Ρένια Βαμβακα, Αθανασία Κουτζούχα, Χριστίνα Κυριαζή, Βιβή Σαρόγλου, Ιφιγένεια Τουμπέκη, Άννα-Μαρ
ία Φωτιάδου.

Διάκριση για τον Νικόλα Σωτηρίου στην κατηγορία Baby, που επιλέχτηκε για να δώσει audition τον Απρίλιο στην όπερα της Νάπολης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά μας που συμμετείχαν γύρισαν από την Ιταλία με διακρίσεις, σε έναν διαγωνισμό στον οποίον συμμετείχαν περίπου 850 χορευτές από διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που κουραστήκαν πολύ αλλά ανταμείφτηκαν με τον καλύτερο τρόπο!
 Πολλά συγχαρητήρια στην κυρία Κατερίνα Τσιάρα, αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχίας και στην συνεργάτιδα κυρία Πέγκυ Παπαντωνίου!
 Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά σ΄ αυτή την μεγάλη προσπάθεια!
Η ΣΥΝΘΕΣΗ εύχεται σε όλους ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!!!!
 Για άλλη μια φορά η ΣΥΝΘΕΣΗ, τα Ν. Μουδανιά,  Η Ελλάδα διέπρεψε σε ένα διεθνή διαγωνισμό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!!!!
https://www.facebook.com/kentrotexnissynthesi
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

Διάλεξη στον ΟΦΑ: Ατμόσφαιρες εξωπλανητών- Η ανακάλυψη ατμόσφαιρας γύρω από την θερμή υπερ-Γη 55 Cancri e, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

heic1603a

Διάλεξη στον ΟΦΑ: Ατμόσφαιρες εξωπλανητών- Η ανακάλυψη ατμόσφαιρας γύρω από την θερμή υπερ-Γη 55 Cancri e

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, 18:00 στα γραφεία του Ομίλου.
Διάλεξη με θέμα την ανακάλυψη, για πρώτη φορά, ατμόσφαιρας γύρω από μία υπερ-Γη, τον 55 Cancri e, έναν εξωπλανήτη που βρίσκεται σε απόσταση 40 έτη φωτός από τη Γη.
Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας πραγματοποιεί διάλεξη με ομιλητή τον κ. Άγγελο Τσιάρα το Σάββατο 27/02 , στις 6.00 μμ στα γραφεία του, με αφορμή την πρόσφατη ανακάλυψη της ατμόσφαιρας γύρω από τον πλανήτη 55 Cancri e και την παρουσία του κ. Τσιάρα στη Θεσσαλονίκη ο οποίος είναι ο επικεφαλής της δημοσίευσης που περιγράφει την ανακάλυψη αυτή.
Είσοδος ελεύθερη
Angelos Tsiaras
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Δράμα το 1991 και σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εδώ και ένα χρόνο πραγματοποιεί το διδακτορικό του στο πανεπιστήμιο UCL στο Λονδίνο με θέμα τη μελέτη της ατμόσφαιρας εξωπλανητών με φασματοσκοπικές παρατηρήσεις διαβάσεων. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αστρονομικών συνεδρίων τόσο ως εισηγητής όσο και ως παρουσιαστής πόστερ. Το 2009 διακρίθηκε με εύθυμη μνεία στην 3η Ολυμπιάδα που έλαβε χώρα στην Τεχεράνη. Από το 2010 εως και σήμερα επιτελεί έργο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής προετοιμάζοντας την ελληνική ολυμπιακή ομάδα. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι ποικίλα έχοντας πραγματοποιήσει και τρεις δημοσιεύσεις που είναι σχετικές με κάποια από αυτά. Ενδεικτικά ερευνητικά παραδείγματα είναι τα εξής: Μοντελοποίηση καμπυλών απλών και διπλών διαβάσεων εξωπλανητών, ανάπτυξη λογισμικού για φωτομετρική και φασματο-φωτομετρική ανάλυση δεδομένων, εφαρμογές στην φασματοσκοπία της ατμόσφαιρας εξωπλανητών, ακριβέστερος προσδιορισμός τροχιακών παραμέτρων και Blind-Source Separation techniques.
planet
Περίληψη διάλεξης
Στη διάλεξη θα αναπτυχθεί κυρίως το θέμα της ανακάλυψης της ατμόσφαιρας του εξωπλανήτη 55 Cancri e που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα στην οποία είναι επικεφαλής ο κ. Τσιάρας. Αρχικά, θα αναλυθούν οι λόγοι που είναι σημαντική η μελέτη της ατμόσφαιρας των εξωπλανητών και οι τεχνικές οι οποίες χρησιμοποιούνται. Έπειτα, θα γίνει μια ανασκόπηση σχετικά με το ιστορικό των ανακαλύψεων ατμοσφαιρων γύρω από εξωπλανήτες και θα αναλυθούν τα βασικά τους χαρακτηριστικά. Τέλος, ο κ. Τσιάρας θα αναφερθεί στον τρόπο που έγινε η ανακάλυψη και σε λεπτομέρειες αναφορικά με το συγκεκριμένο πλανητικό σύστημα (55 Καρκίνου) στο οποίο ανήκει ο πλανήτης.
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ www.ofa.gr

Σειρά εκδηλώσεων παρουσίασης ξιφασκίας σε αμαξίδιο στη Λακωνία

Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας
Κλεομβρότου 50, 23100
Πληροφορίες: Παναγιώτης Αλεξανδράκης
Τηλ: 27310-83335
Κιν: 6932-312-912
e-mail: alexandrakistakis@gmail.com
blog: takisalexandrakis.blogspot.gr/
blog: amealakonias.blogspot.gr

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Πρόσκληση στην ετήσια εκδήλωση συνάντησης μελών και φίλων Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Τα μέλη του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας προσκαλούν τις φίλες και τους φίλους τους στην ετήσια εκδήλωση συνάντησης τους, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 5 το απόγευμα, στο χώρο εστίασης ΑΜΙ, στην κεντρική πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος Μαγούλας του Δήμου Σπάρτης.
Η εκδήλωση, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάντηση των μελών του Σωματείου μας και των οικογενειών τους, με όλες τις φίλες και τους φίλους μας, και παράλληλα ενισχύει το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου μας, το οποίο υποστηρίζει διαρκώς τους Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν. Η επιδείνωση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης προκαλεί τη διαρκή αύξηση των αιτημάτων που δεχόμαστε κάθε χρόνο, τα οποία μετά από ενδελεχή έλεγχο ικανοποιούμε στο σύνολο τους.
Το τυχόν περίσσευμα του ταμείου αλληλοβοηθείας, διανέμεται κάθε χρόνο στα άπορα μέλη του Σωματείου. Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας για τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία πραγματοποιήθηκε η οικονομική ενίσχυση των απόρων μελών το 2015.
Η εκδήλωση μας, την οποία θα τιμήσουν με την παρουσία τους αθλήτριες και αθλητές της εθνικής ομάδας ξιφασκίας σε αμαξίδιο, παρουσιάζοντας μια θεαματική επίδειξη του αθλήματος τους και ο γενικός διευθυντής Alpha989 και Alpha 96,5, δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και του Ν.Π Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης,.
Θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση του έργου του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" για τη μεγάλη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών, από την κ.α Έφη Βλάμη, μια εκ των αθλητριών της εθνικής ομάδας ξιφασκίας σε αμαξίδιο.
Την εκδήλωση υποστηρίζουν: λακωνική τροφίμων, Κ. Χατζέλης Α.Ε., Κουτσοβασίλης lifts, εστιατόριο πεινολόγιο, Γερμανός Σπάρτης, συστεγαζόμενα φαρμακεία Βακαλόπουλου Λιναρδάκη και πλήθος λακωνικών καταστημάτων των οποίων τη λίστα θα ανακοινώσουμε με επόμενο δελτίο τύπου με τις ευχαριστίες του Σωματείου μας.

Η είσοδος των μελών στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας τους, κάρτα μέλους - αναπηρίας του Σωματείου μας.
video 1 στιγμιότυπα ξιφασκίας σε αμαξίδιο
video 2 στιγμιότυπα ξιφασκίας σε αμαξίδιο
video - ηχητικό - κατεβάστε και διαδόστε την πρόσκληση του σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας για τη συνάντηση μελών και φίλων του Σωματείου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 5 το απόγευμα στο χώρο εστίασης ΑΜΙ στην κεντρική πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος Μαγούλας του δήμου Σπάρτης.
Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:30 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Σπάρτης, θα παρουσιαστεί το άθλημα της ξιφασκίας σε αμαξίδιο σε πλήθος μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των οποίων τα σχολεία έχουν ήδη δηλώσει πως θα συμμετάσχουν. Η εκδήλωση θα μεταδίδερται απευθείας από την Σπάρτη, ζωντανά στον αέρα του ραδιοφώνου του Alpha989 και Alpha 96,5, στην εκπομπή "ΓΙΑΦΚΑ" του Σπύρου Χαριτάτου, . Οι αθλήτριες και οι αθλητές της εθνικής ομάδας θα αναφερθούν στο παραολυμπιακό ιδεώδες, στη σχεδίαση για όλους, την προσβασιμότητα και στους κινδύνους που επιφυλάσσουν οι ριψοκίνδυνες ενέργειες, με κάθε τροχοφόρο όχημα, για τη ζωή και για την υγεία κάθε ανθρώπου, περνώντας το μήνυμα πως τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν τεράστια πύλη εισόδου στην αναπηρία.
Αυτά τα σημαντικά μηνύματα θα μεταδοθούν και στους δημότες του δήμου Ευρώτα, στην εκδήλωση παρουσίασης του αθλήματος της ξιφασκίας σε αμαξίδιο που διοργανώνεται από το δήμο Ευρώτα και το Σωματείο μας, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στις 5 το απόγευμα.
Μετά τιμής, το ΔΣ του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Αγαπητοί αναγνώστες
Από Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου κυκλοφορούν 2 νέα βιβλία.
Επίσης στην ηλεκτρονική μας σελίδα έχουμε προσθέσει μια νέα κατηγορία στην οποία μπορείτε να δείτε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο που έχουν πλήρη γκάμα των εκδόσεων μας και να προμηθευτείτε αυτό που σας ενδιαφέρει χωρίς ταλαιπωρία! 
Η κατηγορία αυτή ονομάζετε ΣΗΜΕΊΑ ΠΩΛΗΣΗΣ και μπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Τασούλα Τσιλιμένη - Ο κύριος Μπου ....σερφάρει!

Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Κώστας Μάγος - Η φεγγαρόπιτα

Εικονογράφηση: Ελίζα Βαβούρη
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

Inmarsat-C Mobile Earth Station

Inmarsat-C Mobile Earth StationModel FELCOM18





For Merchant Marine For Fishing Vessels For Workboats

Proven solutions for Inmarsat-C service

Fully incorporated SSAS and LRIT capabilities





Features

  • Inmarsat-C Mobile Earth Station terminal for GMDSS application

  • Full GMDSS compliance with optional printer and AC/DC power supply

  • SSAS capability with optional SSAS alert units

  • Compatibility with LRIT application

  • A wide variety of communication schemes available: telex, FAX, emailing, EGC, Data reporting/polling, etc.

  • SD card utilized for recording media

  • GPS receiver (option)

Equipment List

Standard

  •  Antenna Unit with 30 m cable IC-118
  •  Terminal Unit with keyboard IC-218
  •  Junction Box IC-318
  •  SSAS Alert Unit* IC-307
  •  Installation materials
  •  *Applicable only for SSAS specification

Option

  •  Distress Alert/Received Call UnitIC-305
  •  Alarm UnitIC-306
  •  AC/DC Power Supply UnitPR-240
  •  GPS Board Kit
  •  SSAS Alert UnitIC-307
  •  PrinterPP-510

Interconnection Diagram

Zoom H5 -30% στο Weekend Offer!




ALINCO DJ-500 - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband IP54&MIL-STD810G

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Nεο στην αγορά το DJ-500  με προηγμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφες MILITARY STANDARD IP54&MIL-STD810G  ,προσφέρει ποιότητα
και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ,
μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση.
Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας
ευκολία. Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο με τέλεια απόδοση λήψης και ήχου ιδιαίτερα στην ραδιοφωνική μπάντα FM
σε προσιτή τιμή ALINCO!

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.

DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH


Κλικαρετε για να κατεβασετε το manual σε PDF

SPECIFICATIONS
General
Frequency range:[T: TX] 144 - 148MHz, 420 - 450MHz
[T: RX] 136 - 174MHz, 400 - 480MHz 88-108 FM wide
[E: TX/RX] 144 - 146MHz, 430 - 440MHz
Modulation:F3E (FM)
Frequency step:2.5, 5, 6.25, 8.33, 10, 12.5, 20, 25, 30 and 50KHz
Memory channel:200 memory channels in total
Antenna impedance:50ohm unbalanced
Frequency stability:+/- 2.5ppm
Supply voltage:DC 7.4V (Battery)
Current consumption:
(Typical value)
1400mA TX / 300mA receive at Max audio output
70mA squelched
Battery-save ON: average 27mA
Temperature range:Unit -20 ~ +55digC (-4 ~ 131digF) / Battery packs: -10digC to +45digC (+14 to +113digF)
Ground:Negative
Dimensions:59.0W~98.0H~35.0D mm or 2.32W~3.86H~1.38D inches w/o projection
Weight:approx.227g or 8.01oz inclusive of battery pack and antenna
Transmitter
Power output:
(Approx.value)
Approx.5 / 2.5 / 1W
Modulation:Variable reactance FM
Spurious emission:-60dB or less
Max. deviation:FM : +/- 5KHz NFM: +/- 2.5KHz
Receiver
System:Direct-conversion
Sensitivity:Wide -12dBu / Narrow -9dBu
Intermediate frequency:1st IF 38.85MHz 2nd IF 450kHz
Selectivity:-6dB : Wide 12kHz /Narrow 10kHz or more
-60dB :Wide 30kHz / Narrow 24kHz or less 
AF output:1W (10% distortion)

ALINCO DJ-500 - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband IP54&MIL-STD810G

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Nεο στην αγορά το DJ-500  με προηγμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφες MILITARY STANDARD IP54&MIL-STD810G  ,προσφέρει ποιότητα
και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ,
μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση.
Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας
ευκολία. Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο με τέλεια απόδοση λήψης και ήχου ιδιαίτερα στην ραδιοφωνική μπάντα FM
σε προσιτή τιμή ALINCO!

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.

DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH


Κλικαρετε για να κατεβασετε το manual σε PDF

SPECIFICATIONS
General
Frequency range:[T: TX] 144 - 148MHz, 420 - 450MHz
[T: RX] 136 - 174MHz, 400 - 480MHz 88-108 FM wide
[E: TX/RX] 144 - 146MHz, 430 - 440MHz
Modulation:F3E (FM)
Frequency step:2.5, 5, 6.25, 8.33, 10, 12.5, 20, 25, 30 and 50KHz
Memory channel:200 memory channels in total
Antenna impedance:50ohm unbalanced
Frequency stability:+/- 2.5ppm
Supply voltage:DC 7.4V (Battery)
Current consumption:
(Typical value)
1400mA TX / 300mA receive at Max audio output
70mA squelched
Battery-save ON: average 27mA
Temperature range:Unit -20 ~ +55digC (-4 ~ 131digF) / Battery packs: -10digC to +45digC (+14 to +113digF)
Ground:Negative
Dimensions:59.0W~98.0H~35.0D mm or 2.32W~3.86H~1.38D inches w/o projection
Weight:approx.227g or 8.01oz inclusive of battery pack and antenna
Transmitter
Power output:
(Approx.value)
Approx.5 / 2.5 / 1W
Modulation:Variable reactance FM
Spurious emission:-60dB or less
Max. deviation:FM : +/- 5KHz NFM: +/- 2.5KHz
Receiver
System:Direct-conversion
Sensitivity:Wide -12dBu / Narrow -9dBu
Intermediate frequency:1st IF 38.85MHz 2nd IF 450kHz
Selectivity:-6dB : Wide 12kHz /Narrow 10kHz or more
-60dB :Wide 30kHz / Narrow 24kHz or less 
AF output:1W (10% distortion)

Η μάγισσα Τσαπατσούλα σώζει τον πλανήτη

Η μάγισσα Τσαπατσούλα σώζει τον πλανήτη
Συγγραφέας: Χαρά Κατσαρή
Εικονογράφος: Κατερίνα Βερούτσου
Ημερομηνία έκδοσης: 21 Μαίου 2013
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-004-7
Ετικέτες Οικολογία
SOS! Η Γη μας βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Ο κακιασμένος αυτοκράτορας ενός μακρινού πλανήτη θέλει να την εξαφανίσει από τον χάρτη του γαλαξία. Ευτυχώς αναλαμβάνει δράση η μάγισσα Τσαπατσούλα. Καβαλάει το διαστημόπλοιό της, δηλαδή τη μηχανή του γκαζόν, και παρέα με τη μύγα ΖΖίνα φεύγουν σε μια αποστολή διάσωσης του πλανήτη. ¶ραγε θα τα καταφέρουν, ή θα τα κάνουν, όπως συνήθως, θάλασσα; ¶λλη μια περιπέτεια της καλόβολης αλλά γκαφατζούς μάγισσας Τσαπατσούλας.

Ανδρικά Ρολόγια Τissοt

Chemin Des Tourelles Powermatic Brown
Chemin Des Tourelles Automatic Rose Gold
Chemin Des Tourelles Powermatic
T-Sport PRS 516 Chronograph Automatic
T-Sport PRC 516 Chronograph
T-Touch Aluminium Black Rubber Strap

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ & ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ - ΛΟΓΩ SOLD OUT ΜΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...

ΛΟΓΩ ΤΩΝ SOLD OUT ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ - ΜΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
 


Principal Mylos 1.jpg
“MASTURNATION HELLASS, η τρύπα της κολάσεως”
Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ και οι ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
από το χρονοντούλαπο της ιστορίας
19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 . PRINCIPAL CLUB THEATER
Παραστάσεις, αντικαταθλιπτικές, αντικαθεστωτικές και αντιευρωπαϊκές (με την ναζιστική έννοια του όρου). Από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσουμε το musicult “MASTURNATION HELLASS, η τρύπα της κολάσεως” για μόνο 3 παραστάσεις στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης!
Δεύτερη φορά αριστερά και ένας λαός ξέρει πόσες φορές θα αντέξουμε ακόμα.
Η ελπίδα ήρθε αλλά την έκανε γρήγορα με ελαφρά ποιηματάκια του στυλ “και εσύ Αλέξη Τσίπρα – ελπίδα μας, εμπόδια είμαστε – πήδα μας”. Δείξε μου το Φίλη σου να σου πω ποιος είσαι!
Τα κομματόσκυλα συνεχίζουν το πλιάτσικο πάνω στα ερείπια της νέας Ελλάδας και εμείς τραγουδάμε, προζάρουμε, βιντεολογούμε σατιρίζοντας τον πολιτικό ορθολογισμό, την λιμπιντοφοβία και την φασιστική ομοιομορφία από το Disco Tsoutsouni μέχρι τον Νεοέλληνα.
Όλα τα πουρά στην πίστα του Principal!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Τζίμης Πανούσης
Μουσικές Ταξιαρχίες
Info:
Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στο 
Principal Club Theater
Principal Club Theater (Μύλος, Ανδρέα Γεωργίου 56, 54627 Θεσσαλονίκη)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, η παράσταση ξεκινάει στις 22.30
Τιμή προπώλησης 13€ στο 
Ticket HouseStereodiscNephilimRoverPublicIanos & Viva.gr
Τηλέφωνο για πληροφορίες στο 2310.428088

ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΖΑΣ ΝΑΣΤΟΥ [ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ]


Νάστου, Ελίζα
Στο αντίθετο ρεύμα
ΣΕΛΙΔΕΣ: 240 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14 x 21
ISBN: 960-446-114-1 • 11.00€
Η ανατροπή μπορεί να έρθει αναπάντεχα και με τρόπο που δεν φανταζόταν κανείς.
Λίγο πριν τα δέκατα όγδοα γενέθλιά της, η Νάστια πιστεύει πως επιτέλους αγγίζει την ευτυχία. Μετά από τρία χρόνια βασανιστικής αναμονής και ατέλειωτης υποκρισίας, όλα φαίνονται να πηγαίνουν κατ'ευχήν: ο αγαπημένος της Ιλίρ ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί και η νεαρή κοπέλα ανυπομονεί να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να ζήσει, ενήλικη και ανεξάρτητη πλέον, στο πλευρό του.   Τίποτα δεν μπορεί πια να πάει στραβά... Ή μήπως η Νάστια κάνει λάθος; Η ανατροπή μπορεί να έρθει αναπάντεχα και με τρόπο που δεν φανταζόταν κανείς.  Η Νάστια θα αναγκαστεί από τις περιστάσεις να κάνει μια καινούργια αρχή. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να σβήσει όλα όσα έζησε, ακόμη κι αν αυτά την πληγώνουν; Το παρελθόν και ο Ιλίρ δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα. Και το "τότε" μπορεί μέσα σε μια στιγμή να γίνει "τώρα" και να αλλάξει για πάντα το αύριο...


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr