Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Φορείο Α’ Βοηθειών τύπου Καλάθι Διαιρούμενο PhAPOLLO2


Φορείο Α’ Βοηθειών τύπου Καλάθι Διαιρούμενο PhAPOLLO2
Φορείο Α’ Βοηθειών τύπου Καλάθι Διαιρούμενο PhAPOLLO2
Είναι κατασκευασμένο από μεγάλης αντοχής πολυαιθυλένιο υποστηριζόμενο με ανοξείδωτο ατσαλένιο εξωτερικό μεταλλικό κάγκελο ούτως ώστε να μη ραγίζει ή σπάει.
Ανθεκτικό σε αντίξοες συνθήκες. Είναι κατάλληλο και πρακτικό για διάσωση από βουνό ή θάλασσα.
Ιδανικό για γρήγορη και ασφαλή μεταφορά ατόμου ακόμα και από δύσβατα σημεία, χρησιμοποιείται για οριζόντια και κάθετη ανύψωση.
Συνοδεύεται από τέσσερεις (4) ζώνες πρόσδεσης και ρυθμιζόμενο σύστημα στήριξης των ποδιών του ασθενή, για κάθετη ανύψωση.
Έχει μαλακό ,μη απορροφητικό αφρώδες στρώμα.

R2009 w/ 3G™ BB Radar kit

R2009 w/ 3G™ BB Radar kit

Simrad R2009 3G™ kit is a dedicated 9" portrait Radar Control Unit and 3G Broadband Radar. The kit includes R2009 radar control unit, 3G Broadband Radar, RI-10 interface, Interconnection cable 20m (66 ft), 1.8 m (6 ft) Ethernet cable.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Το σταυροδρόμι των ηρώων

Το σταυροδρόμι των ηρώων 
Νίκος Παργινός
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 536
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-175-4 

Θεματολογία:
Οι Τούρκοι προελαύνουν προς την Ιταλία και την Κεντρική Ευρώπη. Ο οθωμανικός στόλος αποβιβάζει πολυάριθμα στρατεύματα στο νησί της Κέρκυρας και πολιορκεί την πόλη της. Ο αδίστακτος πασάς Τζάνουμ Κότζα ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Σάξονα στρατάρχη Ματθία Σχολεμβούργο σε μία από τις πιο άγριες και άνισες μάχες της εποχής. Οι γενναίοι πολεμιστές στέκονται στα χαλάσματα του αλλοτινού απόρθητου φρουρίου αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με πάθος την πόλη και να πεθάνουν μαχόμενοι.
Στο μεταξύ στο νησί έχουν βρει καταφύγιο τρεις περίεργοι φυγάδες από την Πόλη: ο Νικολός, ένας φονιάς και τυχοδιώκτης κάποτε στην υπηρεσία του Κότζα, η Ναζλή, μια χανούμισσα του χαρεμιού σημαδεμένη από μια αρχαία κατάρα, και ο Μεχμέτ, ένας βασανισμένος ευνούχος. Τα ένοχα μυστικά που κουβαλούν συνδέονται άρρηκτα με ένα μυστηριώδες χειρόγραφο που δημιουργήθηκε πέντε αιώνες νωρίτερα και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία.
Καθώς οι τύχες τους διασταυρώνονται και αλληλοδιαπλέκονται, οι ήρωές μας παρασύρονται αμείλικτα στη δίνη μιας σύγκρουσης που θα κρίνει το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης…

Παρουσίαση: Εκπαιδευτικό, Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα, Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, στις 7 μ.μ

orliakas
 

Εκπαιδευτικό, Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα (ΕΑΠΟ)

2015-09-14 121154
Παρουσίαση από τον Γιάννη Σειραδάκη, Ομότιμο Καθηγητή Αστρονομίας, Εργαστήριο Αστρονομίας, Τομέας Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής, Τμήμα Φυσικής, ΣΘΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113
Είσοδος ελεύθερη
Η ιδέα ίδρυσης ενός «Λαϊκού Αστεροσκοπείου», στην αρχή, ξεκίνησε πριν 12 χρόνια το Φθινόπωρο του 2007. Έκτοτε εξελίχθηκε στο «Εκπαιδευτικό, Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα (ΕΑΠΟ)» με δεκαπλάσιο προϋπολογισμό και με σημαντικούς εκπαιδευτικούς, ερευνητικούς και κοινωνικούς-αναπτυξιακούς στόχους.
Σύμφωνα με τα τελικά σχέδια θα περιλαμβάνει 4 ρομποτικά και τηλεχειριζόμενα Οπτικά Τηλεσκόπια διαμέτρου 40, 60, 80 και 150 εκ., ένα Ραδιοτηλεσκόπιο διαμέτρου 7 μ., σταθμό παρατήρησης της ατμόσφαιρας, Μετεωρολογικό Σταθμό, Σεισμολογικό σταθμό, Εκπαιδευτικά Εργαστήρια (Αστρονομίας, Φυσικής, Γεωλογίας-Σεισμολογίας, Μετεωρολογίας-Ατμόσφαιρας και Διαστημικού Καιρού), Υπαίθριο Μουσείο Ελληνικής Αστρονομίας, Υπαίθριο Αμφιθέατρο με Προσομοίωση κίνησης της Ουράνιας Σφαίρας (Αστροεξώστη), Ειδικό Χώρο Εξυπηρέτησης Ερασιτεχνών Αστρονόμων (Αστρομαρίνα) και άλλο ειδικό εξοπλισμό.
Οι κτηριακές εγκαταστάσεις του ΕΑΠΟ (σε χώρο 28 στρεμμάτων) θα αποτελούνται από ένα ευρύχωρο Εκπαιδευτικό Κέντρο με αίθουσα παρουσιάσεων και επίδειξης πειραμάτων, ένα Πολυλειτουργικό Κτήριο που θα στεγάζει το Κέντρο Ενημέρωσης Φυσικών Επιστημών, αναψυκτήριο, κατάστημα δώρων, το Εργαστήριο Γης και βοηθητικές υποδομές, ένα Κτήριο με θάλαμο ελέγχου των τηλεσκοπίων, υπολογιστών και δικτυώσεων, ηλεκτρομηχανολογικό εργαστήριο, χώρους διαμονής παρατηρητών και φοιτητών και οργανωμένο χώρο Αστροκατασκήνωσης.
Η λειτουργία του ΕΑΠΟ θα επικουρείται από σύγχρονα συστήματα ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης (ανθρωποειδή και άλλα ρομπότ και ρομποτικές διατάξεις, διαδραστικές ενσαρκώσεις (avatar), έξυπνες εφαρμογές κ.α.).
Αναμένεται πολύ σύντομα η πρόσκληση από τη Διαχειριστικής Αρχή του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ως δικαιούχο του ΕΑΠΟ και μετά την ένταξη του, η εντός του έτους έναρξη της υλοποίησης του έργου, το οποίο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλους του 2022.
oikonomou
Στην παρουσίαση θα συμμετάσχει ο Φυσικός και συντονιστής της Ομάδας μελέτης και προετοιμασίας του έργου κ. Σπύρος Κάνουρας και θα κάνει μία μικρή παρέμβαση ο καθηγητής Θανάσης Οικονόμου από το Chicago, μέσω Skype.
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση

Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση 
Ο «Ένοπλος Δωσιλογισμός» αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του «δωσιλογισμού» στην Ελλάδα και αγγίζει χιλιάδες Έλληνες πολίτες που στελέχωσαν τις (παρα)στρατιωτικές οργανώσεις που ιδρύθηκαν ή υποστηρίχθηκαν απόλυτα από τις Γερμανικές Αρχές και εντάχθηκαν στους ναζιστικούς μηχανισμούς καταστολής της Αντίστασης.
Ο «Ένοπλος Δωσιλογισμός», με όλες τις «εθνικιστικές» ομάδες και τις κρατικές δομές ασφαλείας (Τάγματα Ασφαλείας, Ειδική Ασφάλεια, Μηχανοκίνητο Αστυνομίας Πόλεων και οργανώσεις τύπου «Χ») που συνέπραξαν σ’ αυτόν, αποτέλεσε αφενός μεν τη «χρυσή εφεδρεία» των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων και Αρχών, στην προσπάθεια της αναίμακτης απαγκίστρωσής τους από την Ελλάδα, κι αφετέρου την «προφυλακή» για τους επερχόμενους Βρετανούς.
Το «Κάψιμο του Κορωπίου» στις 9/10/1944 με τους 47 νεκρούς άμαχους και την πυρπόληση 400 οικιών και καταστημάτων, εντάσσεται στη χρονική περίοδο της Απελευθέρωσης αλλά και στις «επιχειρησιακές δραστηριότητες» του «ένοπλου δωσιλογισμού». Το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό, σημαίνει πως η συγκάλυψη –από πολλές μεριές– είναι πλήρης και αριστοτεχνικά μεθοδευμένη.
Αυτήν τη μεθόδευση επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν οι ιστορικές έρευνες στις οποίες έχουν αποδυθεί τοπικοί ερευνητές τα τελευταία χρόνια. Σ’ αυτούς προστέθηκε και η «Ομάδα Ιστορικής Έρευνας» του Κορωπίου που πρωτοεμφανίστηκε με ένα, μάλλον, ατυχές «μανιφέστο» κι ακολούθως στη «δημοτική Ημερίδα» της 8/10/2017, όπου και κατέθεσε τα πορίσματα των ερευνών της.
Η Ιστορία όμως δεν έχει καμία σχέση με τα «θέλω» και τα «νομίζω» του καθένα. Η Ιστορία είναι γεγονότα και ερμηνεία τους. Όχι κατά το δοκούν αλλά όπως αυτά αποκαλύπτονται από τις διαθέσιμες πηγές. Είναι η δική μας συνείδηση, ο δικός μας καθρέπτης. Και θέλουμε, όταν κοιτάζουμε μέσα σε αυτόν, το είδωλό μας να μας κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και να μην αποστρέφει το βλέμμα του.
Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση
Τα γεγονότα του Κορωπίου 9/10/1944 

συγγραφείς: Μ. Π. Λυμπεράτος – Θ. Σ. Πρόφης
Isbn:978-960-579-099-8
Διαστάσεις: 17 X 24
Σελίδες: 320
Λιανική Τιμή: 22,00 ευρώ

Ερωτήσεις - απαντήσεις: Μείωση φόρου εισοδήματος για δαπάνες με pos, Οι Αποφάσεις για την παράταση καταβολής φόρων και υποβολής δηλώσεων


Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Ερωτήσεις - απαντήσεις: Μείωση φόρου εισοδήματος για δαπάνες με pos
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανήρτησε στην ιστοσελίδα της ερωτήσεις και απαντήσεις για τη μείωση του φόρου εισοδήματος για δαπάνες απόκτησης αγαθών και λήψης υπηρεσιών
Περισσότερα...
Οι Αποφάσεις για την παράταση καταβολής φόρων και υποβολής δηλώσεων
Δημοσιεύτηκαν οι Αποφάσεις, που αφορούν τις υποχρεώσεις που έληγαν 30 Απριλίου 2019 και παρατάθηκαν έως 6 Μαϊου 2019
Περισσότερα...
Η Απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
Απορρίφθηκε προσφυγή ότι ο όρος να αποπληρωθεί το δάνειο με βάση την τρέχουσα ισοτιμία του νομίσματος, είναι καταχρηστικός
Περισσότερα...
Ίδρυση πρατηρίων υγρών καυσίμων σε λιμενικές ζώνες και μαρίνες
Η διαδικασία και τα δικαιολογητικά για την ίδρυση των πρατηρίων. Καταργείται η παλαιότερη σχετική Απόφαση
Περισσότερα...
Αλλαγές στην τοποθέτηση πλωτών εξέδρων στη θάλασσα για εποχιακή χρήση
Αφορά πλωτές εξέδρες, επιφάνειας μέχρι 150 τ.μ. στη θάλασσα, χωρίς επέμβαση στον αιγιαλό, για εξυπηρέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής
Περισσότερα...
Η έκδοση του Ατομικού Δελτίου Υγείας του Μαθητή
Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)  απαιτείται για τη φοίτηση στις σχολικές μονάδες της χώρας
Περισσότερα...
Τα λάθη στον συμψηφισμό γραμματίων προκαταβολής δικηγόρων με τις εισφορές ΕΦΚΑ
Ο  κ. Αν. Κουτσόλαμπρος, Πρόεδρος Ένωσης Έμμισθων Δικηγόρων αποδεικνύει με παραδείγματα τα λάθη υπολογισμού των εισφορών
Περισσότερα...
ΣτΕ: Συνταγματική η εξαίρεση από τα βαρέα και ανθυγιεινά
Συνταγματική και νόμιμη κρίθηκε από το ΣτΕ η απόφαση του υπουργού Εργασίας με την οποία εξαιρέθηκαν ορισμένες ειδικότητες εργαζομένων από την υπαγωγή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα
Περισσότερα...
ΟΤΑ: Πόσες προσλήψεις θα γίνουν το 2019
Αφορά προσλήψεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου
Περισσότερα...
Φυσικοθεραπευτές: Η εγγραφή στον ΠΦΣ προϋπόθεση για την άσκηση του επαγγέλματος
Ο Φυσικοθεραπευτής, για να ασκήσει το επάγγελμα, θα πρέπει να προσκομίσει βεβαίωση εγγραφής ή ανανέωσης από τον Πανελλήνιο Σύλλογο
Περισσότερα...
Τεύχος Μάρτιος - Απρίλιος 2019 | OENET.GR
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ 
Ξεφυλλίστε εδώ το βιβλίο για Το Δίκαιο του Εμπόρου 
  
OENET
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr

7 στάσεις στο Κολωνάκι


7 στάσεις στο Κολωνάκι

Σημειώστε...

David Rocco: Σπαγγέτι με αχιβάδες

      Νηστίσιμο τσουρέκι
Παρίσι: Οδηγός γαστρονομίας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΝΙΚΟΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

-50% Βραυρώνα 4*Dolce Attica Riviera με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe Room!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Dolce Attica Riviera Hotel - Βραυρώνα Αττικής
4* Dolce Attica Riviera Hotel - Βραυρώνα Αττικής-50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών
 Πλήρης Διατροφή
 Free WiFi!
✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Επιτρέπονται τα Κατοικίδια κατόπιν αιτήματος
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Bar ★ Γυμναστήριο ★ Spa
€126 από €252Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
Eri Studios - Αίγινα
Eri Studios - Αίγινα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Χωρίς Πρωϊνό
 Free Wi Fi!
€61Δες το Τώρα!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€229 από €458Δες το Τώρα!
Andros Holiday Hotel - Άνδρος
Andros Holiday Hotel - Άνδρος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Μπροστά στην Παραλία!
€78 από €156Δες το Τώρα!
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία- 37%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi!
€239 από €380Δες το Τώρα!
Hotel Kalloni - Αλυκές Βόλου
Hotel Kalloni - Αλυκές Βόλου- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€90 από €180Δες το Τώρα!
4* 100 Rizes Seaside Resort - Γύθειο
4* 100 Rizes Seaside Resort - Γύθειο
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Μπροστά στην Παραλία!
€89Δες το Τώρα!
4* Bomo Palmariva Beach - Ερέτρια Εύβοιας
4* Bomo Palmariva Beach - Ερέτρια Εύβοιας
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€309Δες το Τώρα!
4* Exotica Hotel & Spa  - Ζάκυνθος Καλαμάκι
4* Exotica Hotel & Spa - Ζάκυνθος Καλαμάκι- 44%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 Free WiFi!
€179 από €318Δες το Τώρα!
Panellinion Luxury Rooms - Καλαμάτα
Panellinion Luxury Rooms - Καλαμάτα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 1 Μπουκάλι Κρασί στο Δωμάτιο
€81Δες το Τώρα!
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ!
€169 από €340Δες το Τώρα!
Casa Di Neve - Καρπενήσι
Casa Di Neve - Καρπενήσι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€149 από €298Δες το Τώρα!
4* Mr & Mrs White Corfu - Κέρκυρα
4* Mr & Mrs White Corfu - Κέρκυρα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€140Δες το Τώρα!
4* Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park - Κυλλήνη
4* Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park - Κυλλήνη- 15%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+11 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δωρεάν είσοδος στο Olympia Aqua Park και Tasty Corner για τα Παιδιά!
€149 από €175Δες το Τώρα!
Lefkadio Suites -  Λευκάδα
Lefkadio Suites - Λευκάδα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€180Δες το Τώρα!
4* GMP Bouka - Μεσσήνη
4* GMP Bouka - Μεσσήνη- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην Παραλία!
€290 από €417Δες το Τώρα!
Melissi Villas - Ξυλόκαστρο
Melissi Villas - Ξυλόκαστρο
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 4 Άτομα
 Χωρίς Πρωϊνό
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€150Δες το Τώρα!
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών
 Πρωινό
 Early Check in κατόπιν διαθεσιμότητας!
€61Δες το Τώρα!
Xenia Poros Image - Πόρος
Xenia Poros Image - Πόρος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 Πρωινό
 Ελεύθερη χρήση της Σάουνας και του Γυμναστηρίου καθημερινά!
€99 από €198Δες το Τώρα!
footer