Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΔΤ - Δημόσιος χώρος υπό ιδιωτική αστυνόμευση με σκύλους στις Σκουριές

Εχτές, 16 Νοέμβρη 2014, περίπου 70 συναγωνιστές, βρέθηκαν για διαμαρτυρία στην περιοχή των Σκουριών. Καθώς βρισκόταν σε δημόσιο δρόμο, άντρας της ιδιωτικής ασφάλειας της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. σταμάτησε ένα όχημα απαιτώντας να μάθει που πάνε. Στην άρνησή τους να απαντήσουν στο παράνομο αυτό αίτημα, αρχικά τους εξύβρισε και στη συνέχεια εξαπέλυσε τον εκπαιδευμένο σκύλο του (πιτ μπουλ) εναντίον τους, τραυματίζοντας ένα άτομο. Οι διαδηλωτές μετά από αυτό κινήθηκαν προς την πύλη του εργοστασίου εμπλουτισμού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επίθεση που δέχθηκαν. Στο σημείο υπήρχε αστυνομική δύναμη που απειλούσε τους διαμαρτυρόμενους με συλλήψεις.
Ενώ οι διαμαρτυρόμενοι ξεκίνησαν να αποχωρήσουν από το χώρο των Σκουριών, νέες αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν προς ενίσχυση, κλείνοντάς τους το δρόμο και εγκλωβίζοντάς τους στο βουνό. Η ΕΛ.ΑΣ απείλησε ότι αν δε της δοθούν τα στοιχεία όλων των παρεβρισκόμενων, θα προχωρήσει σε μαζικές συλλήψεις. Οι διαμαρτυρόμενοι αρνήθηκαν.
Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι ξεκίνησαν προς τις Σκουριές. Μετά από αυτό οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν, απεγκλωβίζοντας τους διαμαρτυρόμενους οι οποίοι με τη σειρά τους έφυγαν από το σημείο.
Είναι αναφέρετο δικαίωμα μας να βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους, χωρίς την εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλειας. Η Ελληνικός Χρυσός δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμποδίζει την πρόσβασή μας, με εξυβρίσεις, απειλές για τη σωματική μας ακεραιότητα και χρήση εκπαιδευμένων σκύλων πάνω σε κόσμο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιδιωτική ασφάλεια της Ελληνικός Χρυσός υπερβαίνει των αρμοδιοτήτων της και ενεργεί πέρα από τα όρια που επιβάλλονται απ΄το νόμο. Πότε η ΕΛ.ΑΣ θα λειτουργήσει ως προστάτης του πολίτη, και όχι ως ασπίδα στις παρανομίες της Ελληνικός Χρυσός;
Συντονιστικό Ιερισσού, ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
Συντονιστικό Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
Coordinating Committee of Associations of Stageira-Akanthos against gold mining
WEBSITE / ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ > https://soshalkidiki.wordpress.com/
FACEBOOK > https://www.facebook.com/Soshalkidiki
TWITTER > https://twitter.com/soshalkidiki
EMAIL > sintfor@gmail.com

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ …..


Βρήκε κλειστή την πόρτα, και έφυγε για αλλού!
Η «νέα είδηση» των ημερών, είναι πως ήρθε λέει στη χώρα μας η «ανάπτυξη». Όπως λέμε ήρθε η γρίπη;
Κάτι τέτοιο.
Ήρθε η ανάπτυξη, και ο λαός άρχισε τα πανηγύρια γιατί θα φάει τώρα με χρυσά κουτάλια.
Ζούμε δηλαδή σα να λέμε, ιστορικές στιγμές, τέτοιες, που όμοιες τους είχαμε να ζήσουμε από την εποχή του Οθωνα.
Και δεν πανηγυρίζει μόνο ο λαός, πανηγύριζε πρώτη απ’ όλους η «κυβέρνηση» διότι μετά από πολλούς κόπους και βάσανα δικά της, ΕΣΩΣΕ τη χώρα…..
Να δούμε λίγο την είδηση για να ευθυμήσουμε!
«Ανάπτυξη 1,7% στο γ' τρίμηνο 2014
Αθήνα
Αύξηση 1,7% κατέγραψε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της Ελλάδας σε ετήσια βάση στο τρίμηνο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2014 . Σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο 2014 το ΑΕΠ αυξήθηκε στο τρίτο τρίμηνο κατά 0,7%.
Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) η ελληνική οικονομία επέστρεψε στην ανάπτυξη όχι το τρίτο τρίμηνο του 2014, αλλά ήδη από το δεύτερο τρίμηνο όταν και σε ετήσια βάση ανέκαμψε κατά 0,4%. Σημειώνεται πως η αρχική πρόβλεψη της ΕΛΣΤΑΤ για το δεύτερο τρίμηνο 2014 έκανε λόγο για ύφεση 0,3%.Αλλά και στο πρώτο τρίμηνο του 2014 το ΑΕΠ συρρικνώθηκε τελικά κατά μόλις 0,4%, όταν η αρχική – μη αναθεωρημένη-  πρόβλεψη αναφερόταν σε ύφεση 1,1%. Στο 9μηνο 2014 πλέον το ΑΕΠ τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 0,6% κατά μέσο όρο.
Αναλυτικότερα, τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής δείχνουν πως από το τέταρτο τρίμηνο του 2013 στο πρώτο τρίμηνο του 2014 το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,8%, στο διάστημα μεταξύ πρώτου και δευτέρου τριμήνου επεκτάθηκε κατά 0,3% και μεταξύ δευτέρου τριμήνου και τρίτου τριμήνου το ΑΠΕ αυξήθηκε κατά 0,7%.
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή θα δημοσιοποιήσει τα αναλυτικά στοιχεία για το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν τρίτου τριμήνου 2014 και συγκεκριμένα τα δεδομένα για  την προσέγγιση παραγωγής, την προσέγγιση δαπάνης, τις τελικές καταναλωτικές δαπάνες νοικοκυριών και γενικής κυβέρνησης,  τον ακαθάριστο σχηματισμό κεφαλαίου και παγίου κεφαλαίου, αλλά και τα στοιχεία για τη συμβολή των εξαγωγών και των εισαγωγών στο ΑΕΠ στις 28 Νοεμβρίου.
Τα καλύτερα των αναμενόμενων στοιχεία για το ελληνικό ΑΕΠ συνέπεσαν με την ανακοίνωση και καλύτερων των προβλεπόμενων στοιχείων για το ΑΕΠ της ζώνης του ευρώ. Συγκεκριμένα, στο τρίμηνο Ιουλίου- Σεπτεμβρίου 2014  το ΑΕΠ της ευρωζώνης αυξήθηκε κατά 0,2%  και το ΑΕΠ της ΕΕ των 28 κατά 0,3% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2014. Σε ετήσια βάση το ΑΕΠ της ευρωζώνης αυξήθηκε στο τρίτο τρίμηνο κατά 0,8% και το ΑΕΠ της ΕΕ των 28 αυξήθηκε κατά 1,3%.
Πρέπει να σημειωθεί πως η Ελλάδα σημείωσε μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στο τρίτο τρίμηνο του 2014 σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο 2014 (0,7%).
Θανάσης Κουκάκης
Newsroom ΔΟΛ»
Ωραίο αδέλφια; Σας άρεσε; ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΩΡΕ και των τέκνων, γενική ανάπτυξη, στην ΑΝΕΡΓΙΑ, στα ΛΟΥΚΕΤΑ, στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Αν δεν είναι αυτό ανάπτυξη, τι είναι τότε;
Ωραία τα στοιχειά της ΕΛΣΤΑΤ ε; Το έχουμε ξαναπεί, πως σε αυτή τη χώρα το να παίζουν οι «κυβερνήσεις» με τα νούμερα και να τα μαγειρεύουν στις «γεύσεις» που τους αρέσουν, είναι το καλύτερο τους.
Άλλα λένε όμως τα νούμερα, και άλλα η πραγματικότητα, που μόνο ανάπτυξη δε καταγράφει. Το να κάθεται κανείς πίσω από ένα γραφείο και να δίνει ποσοστά «τονωτικές ενέσεις» στην όποια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ κυβέρνηση, είναι το πλέον εύκολο.
Το να δίνει όμως ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματα της χώρας, έχει αποδειχτεί πως είναι ακατόρθωτο.
Θα φάμε λοιπόν από τώρα και στο εξής ΑΝΑΠΤΥΞΗ, η οποία φημολογείται πως είναι το ίδιο γευστική με τον κοπανιστό αέρα που τρώμε τα τελευταία χρόνια.
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ. ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΑΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

Βασίλης Τσούγκαρης

5 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Σγουρή Γεωργιάδου - Χριστούγεννα στο δάσος (βιβλίο με CD)

Αυτές τις γιορτές θα κάνουμε όλοι μαζί «Χριστούγεννα στο δάσος».
Με μια μεγάλη παρέα από Σκιάχτρα, Νεραϊδοσκουφίτσες, Νάνους,
Τυμπανιστές, Καλικάντζαρους, Χιονονιφάδες,
θα τρυπώσουμε σ’ ένα δάσος για να βοηθήσουμε τα έλατα να γλιτώσουν
από έναν ξυλοκόπο που τα κόβει με μανία.
Τι λέτε; Θα τα καταφέρουμε πριν φτάσουν ο Αϊ-Βασίλης και η νέα χρονιά;
Ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο παραμύθι,
όπου στο CD ακούγεται η θεατρική εκδοχή του κειμένου.
Μια ιστορία με ένα ξεχωριστό οικολογικό μήνυμα, γεμάτη δράση,
χιούμορ και τρυφερότητα, διασκευή του ομώνυμου μιούζικαλ
που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Σγουρή Γεωργιάδου - Είναι χριστούγεννα Λαλού

Με τόσο χιόνι έξω από την πόρτα της φωλιάς του, ο Λαλού, το ρακούν, ήταν σχεδόν σίγουρος πως ο ΑΪ-Βασίλης δεν θα μπορούσε με κανέναν τρόπο να φτάσει ως τη φωλιά του! Άδικα περίμενε το φετινό του δώρο. Μια παρέα από καλικαντζαράκια που είχαν τρυπώσει μυστικά στη φωλιά του Λαλού, πρόθυμα ανέλαβαν δράση, για να καθαρίσουν την αυλή του ρακούν από τα χιόνια. Τι έγινε όμως όταν αυτή η φασαριόζικη παρέα έπιασε δουλειά; Με τόσες σκανταλιές, αυτά τα Χριστούγεννα ούτε εσείς ούτε ο Λαλού θα μπορέσετε ποτέ να τα ξεχάσετε.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ
Θεοδώρα Τσιβούλη - Ο σάκος του Αη-Βασίλη - (Αλφαβητάρι με δραστηριότητες και παιχνίδια)

Αλφαβητάρια υπάρχουν πολλά. Του Αϊ-Βασίλη όμως είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Γεμάτο εκπλήξεις, προσφέρει στα μικρά παιδιά ευκαιρίες για μάθηση μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία.
Ο Αϊ-Βασίλης χρειάζεται βοηθούς για να διαλέξει τα δώρα για τα παιδιά. Τη θέση αυτή παίρνει το παιδί-αναγνώστης και με τη συνεργασία του με τον Αϊ-Βασίλη ευαισθητοποιείται φωνολογικά και μαθαίνει τα γράμματα και τους ήχους τους, μέσα από ειδικά διαμορφωμένες γλωσσικές δραστηριότητες
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Νικόλας Ανδρικόπουλος- Η γοργόνα του Ορφέα (Αυγουστος - Δεκέμβρης - Απρίλης - Αυγουστος)

Ο Ορφέας, ένα εντεκάχρονο αγόρι,πάντα βιαζόταν να έρθει ο αγαπημένος του μήνας,ο μήνας της ξεγνοιασιάς.
Μόνο που ο αυτός δεν ήταν ένας, αλλά τρεις: ο Αύγουστος, ο Δεκέμβρης και ο Απρίλης.
Και κάθε φορά που τελείωνε ο ένας, περίμενε με ανυπομονησία να έρθει ο επόμενος.
Κι η ζωή όλο κύκλους έκανε, και ποτέ ο αγαπημένος μήνας δεν έμενε, ερχόταν όμως ο άλλος και πάλι απ’ την αρχή…
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Σύρμω Καπούτση - JASON, AND THE ARGONAUTS - GREEK MYTHOLOGY

Young Jason returns to his hometown of Iolcos to claim the throne from the usurper, his uncle Pelias. But first he must carry out an impossible task – bring back the Golden Fleece from the faraway land of Kolchis. Thus he sets out on the most extraordinary journey on board the sturdy Argo, together with his fearless companions, the Argonauts. Read about the legendary heroes' breathtaking adventures in this captivating adaptation of Greek mythology by Sirmo Kapoutsi, vividly illustrated by Nestoras Xouris.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

OPTICUM T90 HD DUAL CORE- ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

 OPTICUM T90 HD DUAL CORE Τιμή Τιμοκαταλόγου: €50.00
Τιμή: €40.00 Κερδίζετε : €10.00 (20%)

Έφτασε το νέο μοντέλο επίγειου ψηφιακού δεκτή HD της Opticum, με τον κωδικό HD T90, ο πρώτος δεκτής που φέρει επεξεργαστή ALI DUAL CORE. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες multimedia player αρχείων Divx, Mkv, Xvid, H264, Avi, mov, DVDRip. Eπίσης ο δέκτης δέχεται εξωτερικό σκληρό δίσκο για λειτούργεια PVR, με δυνατότητα timeshift, παγώματος και μετακίνησης.
Τύπος Επίγειου Ψηφιακού Δέκτη: DVB-T, MPEG2 / MPEG4 AVC/H.264.
Chipset: ALI3601E.
Ανάλυση εικόνας: 576p, 720p, Full HD 1080p.
Συνδεσιμότητα: High Speed USB 2.0, 1 x SCART, ANT IN, digital audio output S/PDIF, Aναλογική έξοδος ήχου 3,5mm, 1xHDMI .
Ενδείξεις: LED display (Πράσινο χρώμα).
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: PVR και λειτουργία TimeShift, Υποστήριξη ΕPG και υπότιτλων, αναπαραγωγή πολυμέσων, Yποστήριξη Dolby& Dolby Digital Plus audio.
Πολύγλωσσο Μενού: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Τούρκικα, Αραβικά, Κροατικά, Ουγγρικά, Ελληνικά, Πορτογαλικά.
Υποστηριζόμενα φορματ αναπαραγωγής:Divx,MKV,Xvid,Avi,X.264,MOV,VOB,FLV,

3GP,TRP,TP,TS,M2T,M2TS,DVDRip,BDRip.
Eνεργειακή κατανάλωση(stand by mode): 1 W
Διαστάσεις (Π x Β x Υ): 180 x 90 x 30 mm.
Βάρος: <0,4Kg.
Εγγύηση: 2 έτη. 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Νέος τίτλος & εκδήλωση: ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, του Ιάσονα Πιπίνη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ

23 Νοεμβρίου 2014, Πορεία στις Σκουριές

Αν όχι τώρα, πότε;
Τα νερά μας χάνονται κάθε λεπτό που η Eldorado καταστρέφει το βουνό. Το δάσος καταστρέφεται με κάθε δέντρο που κόβεται, κάθε δρόμο που ανοίγεται. Το ρέμα του Καρατζά θυμίζει σεληνιακό τοπίο. Στις Σκουριές το εργοστάσιο κατασκευάζεται και το open pit ανοίγεται. Τα φράγματα δε θ΄αργήσουν να κατασκευαστούν.
Αν όχι εμείς, ποιός;
Δεν αναθέτουμε αρμοδιότητες. Δεν αποποιούμαστε την ευθύνη μας. Εμείς θα σταματήσουμε την καταστροφή του τόπου. Εμείς που βλέπουμε καθημερινά να καταστρέφεται το βουνό στο οποίο οφείλουμε τη ζωή μας. Όλοι εμείς που εδώ και χρόνια αγωνιζόμαστε. Όλοι εμείς που στεκόμαστε αλληλέγγυοι σ’ έναν δίκαιο αγώνα, γιατί είναι και δικός μας αγώνας.
Για όλους εμάς, το αντάμωμα στον Κάκαβο δεν είναι απλά μια πορεία. Διεκδικούμε τη Γη μας και την Ελευθερία μας. Εμείς θα προστατέψουμε τις ζωές μας. Εμείς θα τους σταματήσουμε. Η 23 του Νοέμβρη είναι αυτή η ημέρα.
Προσυγκεντρώσεις:
Χοροστάσι, Μεγάλη Παναγία, 10:30 π.μ.
Ιερισσός, 10:30 π.μ

Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής & Θεσσαλονίκης
ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Λίμνη Πλαστήρα: Φθινοπωρινό εξπρεσιονιστικό τοπίο.


Βραδινή βόλτ σε τοπίο που θα ζήλευε ακόμα και ο Μονέ με την υπόλοιπη παρέα των ιμπρεσιονιστών.

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα 3ήμερο στον Ταϋγετο.

ArtTravel

Στο ξενώνα Ταλετόν.
​​​​​​​​​riga
​​​​​​​​​​​​monemvasia
​​​​​​​​​me
​​​​​​​albe
 
​​​nikitis
 
​​​​hotel zoo
 

Εβδομάδα εκπτώσεων σε συστήματα Storage τώρα στην Alfanet!


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ (1974) - Σταύρος Ξαρχάκος - Ιάκωβος Καμπανέλλης (full album)

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 16-11-14/21 UTC
ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ 1005 ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΒΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1003
ΣΤΙΣ 17/12UTC. ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΑΜΗΛΟ 1006 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 4 H 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
TΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-11-2014 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-11-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 18-11-2014

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ. ΟΙ MΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

►Λίμνη Πλαστήρα με Τζάκι|3ή4Μέρες 2Ατομα 89€|-50%


Ξενώνας Το Πέτρινο - Λίμνη Πλαστήρα

Λίμνη Πλαστήρα με 89€ από 178€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!
€89 από €178 Κέρδος €89 Έκπτωση 50%
Ξενώνας Το Πέτρινο - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα


Περισσότερες Προσφορές

Καρπενήσι με 239€ από 480€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+1Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€239 από €480 -50%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Χαλαρωτικό Massage διάρκειας 20 λεπτών, μια Ενυδάτωση Προσώπου, μία Συνεδρία Solarium και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Βόλος με 239€ από 478€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€239 από €478 -50%
5* Domotel Xenia Volou - Βόλος
Βόλος
239€ από 478€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 5 αστέρων Domotel Xenia Volou, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη και ένα Massage πλάτης ή ποδιών διάρκειας 10 λεπτών! Ελεύθερη πρόσβαση στο βραβευμένο Elxis Spa το οποίο περιλαμβάνει χρήση της Υδροτονικής Πισίνας, Sauna, Hamam, Event Shower, Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης και πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα!

Ζαγοροχώρια με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Αρκτούρος Hotel - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Αρκτούρος Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μαίναλο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Executive Villa με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Executive Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μουζάκι με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού, μια Περιποίηση Προσώπου, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ρίο με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πορταριά Πηλίου με 119€ από 238€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€119 από €238 -50%
4* Pelion Resort - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4* Pelion Resort στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται καθημερινά χρήση της Sauna και Jacuzzi για 45 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στoν μαγευτικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λουτρά Πόζαρ με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε Superior Studio με Τζάκι

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Morfeas Guest House - Λουτρά Πόζαρ
Λουτρά Πόζαρ
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών στα Λουτρά Πόζαρ, σε Superior Studio με Τζάκι στο Morfeas Guest House! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται Πρωινό και Ξύλα για το Τζάκι Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ναύπλιο με 48€ από 98€ (-51%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€48 από €98 -51%
Ignatia Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
48€ από 98€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Ignatia Hotel! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 2 ημέρες τις ομορφιές της ιστορικής πόλης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Νάουσα με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€119 από €240 -50%
Remos Villas - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
Νάουσα
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, στο Remos Villas! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Τριχωνίδα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε Πέτρινο Σαλέ με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
Θέρμιος Απόλλων - Λίμνη Τριχωνίδα
Λίμνη Τριχωνίδα
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ορεινή Ναυπακτία με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό