Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ
Ο Αύγουστος μας χαιρετά, τα «μπάνια του λαού» τελειώνουν, και σειρά τώρα έχει η «ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ» του λαού, η καλύτερα, οι ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΕΣ, οι οποίες ΗΡΘΑΝ, είναι εδώ, μαζί με το τρίτο μνημόνιο, ένα μνημόνιο διαφορετικό από τα «άλλα», εκείνα που η κυβέρνηση «έσκιζε».
Εκείνα ήταν «πρόχειρα», ήταν τα «δεξιά» μνημόνια, ενώ αυτό, είναι το «αριστερό», το καλό, το οποίο θα «σώσει τη χώρα».
Συνέλληνες, ριξτε μια ματιά στην είδηση….

«Φοροκαταιγίδα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές
Ραβασάκια... περιμένουν τους φορολογούμενους μόλις επιστρέψουν από τις διακοπές τους. Το ύψος της φοροκαταιγίδας που θα ακολουθήσει φθάνει τα 5 δισ. ευρώ.
Ανάμεσα στα άλλα θα πρέπει να πληρωθούν οι εξής φόροι:
-Φόρος εισοδήματος
-Ειδική εισφορά αλληλεγγύης
-Τέλος επιτηδεύματος
-Φόρος πολυτελούς διαβίωσης
-ΕΝΦΙΑ
-Τέλη κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και να τακτοποιηθεί μια σειρά υποχρεώσεων, όπως οι δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών
-Φόρος εισοδήματος, φόρος πολυτελείας, ειδική εισφορά αλληλεγγύης και τέλος επιτηδεύματος θα έρθουν... πακέτο με το εκκαθαριστικό των φορολογικών δηλώσεων. Οσοι φορολογούμενοι δεν υπέβαλλαν φορολογική δήλωση τον περασμένο μήνα, αλλά το έκαναν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ή θα το κάνουν μέχρι τις 26 του μήνα, θα κληθούν να πληρώσουν την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος μέχρι τις 31 Αυγούστου, τη δεύτερη στο τέλη Σεπτέμβρη και την τρίτη μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Τέλη Σεπτέμβρη και τέλη Νοέμβρη θα καταβάλλουν τη δεύτερη και τρίτη δόση αντίστοιχα όσοι είχαν υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις πριν τις 18 Ιουλίου. Στα εκκαθαριστικά που θα λάβουν οι φορολογούμενοι που έκαναν φορολογική δήλωση μετά τις 18 Ιουλίου θα έχει υπολογιστεί και η αύξηση τυχόν φόρου πολυτελούς διαβίωσης για τα αυτοκίνητα άνω των 2.500 κ.ε., τις πισίνες και για τα σκάφη αναψυχής πάνω από 5 μέτρα στα οποία επιβάλλεται για πρώτη φορά. Όμως, σε όσους είχαν υποβάλλει φορολογική δήλωση πριν τις 18 Ιουλίου θα σταλούν συμπληρωματικά ραβασάκια-εκκαθαριστικά.
-Οσον αφορά την έκτακτη εισφορά, για όσους έχουν εισοδήματα από 12.000 έως 30.000 ευρώ δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή. Θα πληρώσουν όσα είχαν υπολογίσει, είτε μέσω της φορολογικής τους δήλωσης, είτε μέσω της μηνιαίας παρακράτησης του μισθού τους. Οσοι, όμως, έχουν εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ, με δεδομένο ότι οι συντελεστές της έκτακτης εισφοράς για τα εισοδήματα αυτά αθξήθηκαν με το νέο Μνημόνιο αναδρομικά από τον Ιανουάριο του 2015, θα πρέπει να αναμένουν διπλό σοκ: Το πρώτο σοκ των αυξημένων συντελεστών θα το υποστούν με την εκκαθάριση της μισθοδοσίας Ιουλίου (αν δεν έχει γίνει ακόμα) ή Αυγούστου και το δεύτερο θα έρθει το 2016, με την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων.
-Σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό, η βεβαίωση του ΕΝΦΙΑ θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο και η πρώτη δόση του φόρου ακινήτων θα πρέπει να καταβληθεί τον Οκτώβριο. Συνολικά, ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις με την τελευταία να καταβάλλεται στο τέλος Φεβρουαρίου. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος σχεδιασμός ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση που υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις (εκλογές).
-Επίσης, όπως κάθε χρόνο, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να καταβάλλουν τα τέλη κυκλοφορίας. Τα σχέδια αλλαγών στη φορολογία Ι.Χ. και τα τέλη κυκλοφορίας έχουν παγώσει,
-Τέλος, όσοι φορολογούμενοι (υπολογίζονται στις 900.000) έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση οφειλών θα πρέπει να καταβάλλουν τις δόσεις τους κανονικά. Συνολικά, τους επόμενους μήνες θα πρέπει να καταβάλλουν περίπου 400 εκατ. Ευρώ».
ΠΗΓΗ: sofokleousin.gr

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ μας Έλληνες, και δε ξέρω ΑΝ το πήρατε χαμπάρι, ΑΝ διαβάσατε τις ΑΠΕΙΛΕΣ των αρμοδίων προς εμάς τα ΠΡΟΒΑΤΑ για κατασχέσεις και άλλα… Δεν ξέρω ΑΝ λόγω διακοπών πήρατε χαμπάρι τα περί κατώτατης σύνταξης, και άλλα πολλά, η ουσία είναι πως έρχεται ένας ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ για τη χώρα, ΟΧΙ για όλους, το ξαναείπαμε, αλλά για τους περισσότερους, το μεγαλύτερο ποσοστό. Οι «λίγοι» δεν έχουν ανάγκη, έχουν την «πισινή» τους όσες κρίσεις και αν έρθουν.
Βλέπουμε λοιπόν τα ΙΔΙΑ και περισσότερα ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ μέτρα, την ΙΔΙΑ τακτική και χειρότερη με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, και ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ασταμάτητες από την κυβέρνηση.
Μόνο που τα πράγματα αυτή τη φορά, δεν θα είναι «βολικά» ούτε για τους Κυβερνώντες, ούτε για τα αφεντικά τους. Το έγραψα πρόσφατα, πως η ΟΡΓΗ του κόσμου θα χαλάσει τα σχέδια περαιτέρω εξαθλίωσης των Ελλήνων. Οι ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΕΣ που μας ετοιμάζουν, θα γυρίσουν μπούμερανγκ στην κυβέρνηση. Τα θύματα κύριοι ξύπνησαν και σας ετοιμάζουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Όσο για την «ετοιμότητα» των κομμάτων για εκλογές, αν δεν το καταλάβατε, το αποτέλεσμα για ΟΛΟΥΣ θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.
Στείλτε ραβασάκια, στείλτε ότι θέλετε, θα σας επιστραφούν με το ίδιο εισιτήριο.
Απειλείστε όσο θέλετε τον κόσμο. Το μόνο που θα πετύχετε θα είναι να τον εξοργίσετε ακόμα περισσότερο, και να φέρετε το ΤΕΛΟΣ σας πολύ πιο γρήγορα.
Θα επανέλθω…..


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Αισθητήρες Διχτυών για ΓΡ-ΓΡΙ SEINMASTER

Είναι το δίχτυ μου γύρω από τα ψάρια; Θα βρει το δίχτυ μου στο βυθό και θα πάθει ζημιά; Κατέβηκε το δίχτυ μου αρκετά βαθιά; Έχει ρεύματα που τραβάνε το δίχτυ κοντά ή μακριά;
Το σύστημα με αισθητήρες διχτυών SEINEMASTER, της Καναδικής εταιρίας NOTUS, δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και εξασφαλίζει ότι το δίχτυ είναι γύρω από τα ψάρια και σε σωστό βάθος, έτσι ώστε το καλάρισμά να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση, αποφεύγοντας τις ζημιές στα εργαλεία του Γρι-Γρι.
Οι αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι πάνω στο δίχτυ στέλνουν ασύρματα τις πληροφορίες στο σκάφος. Το σύστημα SEINEMASTER λειτουργεί με την εξελιγμένη τεχνολογία Ping, που υπερέχει από όλα τα ανταγωνιστικά συστήματα γιατί οι πομποί δεν εκπέμπουν συνεχώς, αλλά ΜΟΝΟ όταν ερωτηθούν από τον ‘εγκέφαλο’ του συστήματος. Έτσι η διάρκεια ζωής των μπαταριών είναι πολύ μεγαλύτερη και αποκλείετε η πιθανότητα μπερδέματος με άλλο παρόμοιο σύστημα.
Επιπλέον στην περίπτωση που χάσουμε ένα πομπό, έχουμε τη δυνατότητα να τον αναζητήσουμε χωρίς βιασύνη, αφού μέχρι να πάμε κοντά και να τον αναζητήσουμε αυτός είναι σε κατάσταση STANDBY και δεν καταναλώνει μπαταρία.
Όταν η μπαταρία του πομπού χρειάζεται αλλαγή η διαδικασία είναι απλή και γίνεται από την εταιρία μας (δεν απαιτείται αποστολή του πομπού στο εργοστάσιο κατασκευής του στο εξωτερικό). Έτσι το κόστος και ο χρόνος συντήρησης είναι πολύ μειωμένοι.
Παρόλο που το SEINEMASTER είναι το πιο οικονομικό σύστημα της αγοράς, προσφέρει πολύ περισσότερες και μοναδικές πληροφορίες (όπως την απόσταση του μολυβιού από το σκάφος κλ.) που τα υπόλοιπα παλαιότερα συστήματα δεν πρόσφεραν. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι, ότι δεν χρειάζεται κανένα χειρισμό, αφού απλά παρακολουθούμε τις πληροφορίες που μας δίνονται από το σύστημα στην οθόνη.

Λεωφ. Αλίμου 85, 174 55 Άλιμος, Αθήνα / τ: 210 9966730, 210 9928128 / f: 210 9967847

POLMAR NAVY-011F VHF MARINE PORTABLE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

POLMAR NAVY-011F VHF MARINE PORTABLE
ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 22-002
MARINE VHF φορητός πομποδέκτης αβύθιστος
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Νέος φορητός πομποδέκτςη VHF marine,επιπλέει σε περίπτωση τυχαίας πτώσης στο νερό, μπορεί εύκολα να ανακτηθεί και το κίτρινο χρώμα κάνει τον ασύρματο σαφώς εμφανή στη θάλασσα.
Με τη λειτουργία δόνησης του είναι δυνατόν να στραγγίξει το νερό μακριά από το ηχείο.
Εύκολο στη χρήση, το Polmar NAVY-011 είναι το ιδανικό φορητό VHF για επαγγελματική χρήση ή για σκάφη αναψυχής.
•Όλα τα διεθνή κανάλια
•Υψηλή / χαμηλή επιλογή ισχύος
•Επιπλέει στο νερο και αδιάβροχο σύμφωνα με JIS-7
•Χαρακτηριστικό BURP - Επιτρέπει στον χειριστή να απομακρύνει το νερό από το εσωτερικό του speaker.
•PLL (Phase Lock Loop) Ελεγχόμενο Κύκλωμα - Ακριβής και σταθερή επιλογή καναλιού.
• Ρυθμιζόμενο Squelch
•Διπλή / Σάρωση : αφήστε να επιλέξετε την υποδοχή ενός προγραμματισμένου καναλιού ή να σαρώσετε όλα τα υπάρχοντα κανάλια.
•16 Διακόπτης καναλιών
• Κανάλια μνήμης
•Dual Watch και Tri-Watch
•Key-lock
•Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
•Ένδειξη S-meter ισχύος σηματος TX και RX
•Ένδειξη στάθμης μπαταρίας
•Li-ion μπαταρία
•Υποδοχή κεραίας SMA
• Παραδίδεται με: 7,4 V-1000mAh Li-ion μπαταρία (με υποδοχή DC για τη φόρτιση μόνο τρέχον εργαλείο), 12V αναπτήρα, προσαρμογέα για τη φόρτιση, λουρί καρπού, κλιπ ζώνης, κεραία καουτσούκ και εγχειρίδιο χρήσης
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Channels All international channels
Frequency range- TX: 156.025 ~ 157.425MHz - RX: 156.300 ~ 162.000MHz
RF power 6W high - 1W low
Modulation FM
Audio distortion 5%
Power supply 7.4Vcc/1000mAh battery pack
Sensivity 0,3µV (12dB SINAD)
Squelch sensivity Soglia -12 dB µV (EMF)
Audio output 250mW a 5%THD
Operating temperature da -15°C a +55°C
Antenna impedance 50 Ohm
Dimension 157 × 65 × 40 mm (H x W x D)
Weight 280g battery included

Μουσικοκινητικά παιχνίδια με άξονα τα συναισθήματα - Μουσικοσυναισθηματική αγωγή. με CD

Μουσικοκινητικά παιχνίδια με άξονα τα συναισθήματα - Μουσικοσυναισθηματική αγωγή. με CD
Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Ημερομηνία έκδοσης: 25 Οκτώβριου 2011
Σχήμα: 17x24
Σελίδες: 144
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-6864-84-1
Η μουσική και η μουσικοκινητική αγωγή, με την πολυμορφία της και τη δομή της, αποτελούν χρήσιμο υλικό για κάθε παιδαγωγό. Τα μουσικά παιχνίδια που προτείνονται σε τούτο το βιβλίο στοχεύουν στη συναισθηματική ανάπτυξη, επικοινωνία και έκφραση των μικρών παιδιών. Παιχνίδια δράσης που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να βιώσουν, να ακούσουν, να νιώσουν, να αυτοσχεδιάσουν και να συνδημιουργήσουν, ενώ παράλληλα αναπτύσσονται οι νοητικές τους ικανότητες. Μια ξεχωριστή πρόταση που έρχεται να μας θυμίσει ότι η μουσική πράξη είναι πάνω απΆ όλα στάση ζωής.

9 άγνωστα νησάκια για μοναχικές βουτιές

ArtTravel
Απίστευτη φύση
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Αγοράστε Microsoft Authorised Refurbished συστήματα και αναβαθμίστε σε Windows 10 εντελώς δωρεάν!

Το κρεβάτι-ξυπνητήρι σε ξυπνάει για τα καλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Επιπολαιο με λες (μπουζουκι Δημητρης Βλαχος)

Kρουαζιέρα Πόρος Υδρα Αίγινα μόνο με 49€|-51%

Ekdromi.gr

Blue Sun Travel - Κρουαζιέρα

Ημερήσια Κρουαζιέρα Πόρος - Ύδρα - Αίγινα με 49€ από 99€ ( Έκπτωση 51%) για ένα Άτομο+Παιδί με Μεσημεριανό!

(Έκπτωση 51%)

Ημερήσια Κρουαζιέρα Πόρος - Ύδρα - Αίγινα μόνο με 49€ από 99€ ( Έκπτωση 51%) για ένα Άτομο ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών με την Blue Sun Travel! Προσφέρεται Μεσημεριανό σε Μπουφέ και Ζωντανή Μουσική με πολύ κέφι! Αποδράστε τώρα για μία ημέρα και απολαύστε τα νησιά, τον ήλιο και τη θάλασσα στα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού!!!
€49 από €99 Κέρδος €50 Έκπτωση 51%
Blue Sun Travel - Κρουαζιέρα
Πόρος – Ύδρα - Αίγινα


Περισσότερες Προσφορές

Καρπενήσι με 189€ από 496€ (-62%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 62%)

€189 από €496 -62%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
189€ από 496€ ( Έκπτωση 62%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Ένα Relax Massage, Ολιστικό Χαλαρωτικό Μασάζ σώματος, πελμάτων και κεφαλής, με αιθέρια έλαια και τελείωμα με ζεστές πετσέτες διάρκειας 25 λεπτών, μία Θεραπεία Προσώπου, μία Συνεδρία Solarium και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Αρχαία Ολυμπία με 209€ από 420€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€209 από €420 -50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
209€ από 420€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 699€ από 1398€ (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€699 από €1.398 -50%
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
Λεπτοκαρυά Πιερίας
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 13 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 699€ από 1398€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφές φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στην Ελούντα με 749€ από 1498€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€749 από €1.498 -50%
4* Elounda Breeze Resort - Ελούντα
Ελούντα
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Elounda Breeze Resort ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow στην Ελούντα, μόνο με 749€ από 1498€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό σε Μπουφέ, Late Breakfast, Μεσημεριανό σε Μπουφέ, Βραδινό σε Μπουφέ και Late Dinner καθώς και διάφορα ζεστά και κρύα σνακ, χύμα Παγωτό, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί σε ποτήρι, Αναψυκτικά, Χυμούς, Καφέ, Τσάι και Μπισκότα κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει Mini Club και για τους μεγάλους διάφορες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αεροβική, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και την Παραλία του Ξενοδοχείου. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιωάννινα με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά+Spa με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, ένα House Cocktail καθημερινά καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά και ένα Παγωτό στο χώρο του Πάρκου! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιό σας κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ασπροπόταμος Τρικάλων με 229€ από 458€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σουίτα και Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€229 από €458 -50%
ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ Hotel - Ασπροπόταμος Τρικάλων
Ασπροπόταμος Τρικάλων
229€ από 458€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ για 2 Παιδιά έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό με Βιολογικά Προϊόντα σε Μπουφέ και Βραδινό), σε Σουίτα στο Πολυτελές "ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ", στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Μάτι Αττικής με 198€ από 396€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο Side Sea View με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€198 από €396 -50%
4* Aquis Aquamarina Hotel - Μάτι Αττικής
Μάτι Αττικής
198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο Μάτι Αττικής, στο 4 αστέρων Aquis Aquamarina Hotel του Ομίλου XENOTEL, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο! Ελεύθερη χρήση του Wellness Center με Εσωτερική θερμαινόμενη Πισίνα με Θαλασσινό νερό, Hamam, Jacuzzi και Γυμναστήριο! Κάθε Σάββατο βράδυ BBQ dinner με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αγία Άννα Εύβοιας με 23€ από 63€ (-63%) για 2 ημέρες για Ένα Άτομo με Ημιδατροφή και Δραστηριότητες σε Στημένη Σκηνή!

(Έκπτωση 63%)

€23 από €63 -63%
Club Agia Anna Summer Resort - Αγία Άννα Εύβοιας
Αγία Άννα Εύβοιας
23€ από 63€ ( Έκπτωση 63%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση για Ένα Άτομο με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε χώρο με Στημένη σκηνή, στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Παρέχεται Εκδρομή με αρχηγό συνοδό για μπάνιο στους καταρράκτες, Cocktail στο Club, Χρήση Ποδηλάτων, δωρεάν είσοδο σε όλες τις εγκαταστάσεις του Club Agia Anna και Ελεύθερη είσοδο στα εβδομαδιαία Festival με Live συναυλίες! Απολαύστε 2 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους 01-10/09 παρέχεται επιπλέον βόλτα με Ιστιοπλοϊκό σε παραλίες της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Μάνη με 129€ από 258€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!

(Έκπτωση 50%)

€129 από €258 -50%
Porto Mani Suites - Μάνη
Μάνη
129€ από 258€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στο Porto Mani Suites σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στη Μάνη! Προσφέρονται φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 5 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Γαλαξείδι με 349€ από 698€ (-50%) για 5 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€349 από €698 -50%
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι
349€ από 698€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) στο Γαλαξείδι, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 5 ημέρες σε ένα τόπο που η αρχοντική ομορφιά σας ταξιδεύει! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χαλκιδική με 469€ από 938€ (-50%) για 6 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!

(Έκπτωση 50%)

€469 από €938 -50%
Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδική
Χαλκιδική
469€ από 938€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική επάνω στο κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!