Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ψηφιακά όργανα LMF Ψηφιακά πολυόργανα


LMF Ψηφιακά πολυόργανα


Τα πολυόργανα LMF της Lowrance έχουν πιστοποίηση ΝΜΕΑ 2000® και εντυπωσιάζουν με την ακρίβεια και την πιστότητα τους.
Εφόσον έχουν τους κατάλληλους αισθητήρες τοποθετημένους, μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα στο σκάφος σας, σε πραγματικό χρόνο, όπως τη μηχανή και τα καύσιμα.
Μπορείτε να διαμορφώνετε την οθόνη τους και να βλέπετε μέχρι τέσσερις διαφορετικές ενδείξεις σε αναλογική ή σε ψηφιακή μορφή.
Οι ενδείξεις των μηχανών και των άλλων αισθητήρων, εμφανίζονται σε 13 διαμορφωμένες από εσάς οθόνες. Εμφανίζουν 16 σελίδες με πληροφορίες.
Οι ενδείξεις εμφανίζονται και στο μετρικό σύστημα.
LMF- 400
  • Οθόνη LCD μονόχρωμη 6,4 εκατοστά, 132 X132 pixels, SuperTwist.
  • 4 κλίμακες του γκρι χρώματος.
  • Βλέπετε με όλες τις συνθήκες φωτισμού, ακόμη και εάν ο ήλιος φωτίζει την συσκευή.
  • Η οθόνη φωτίζεται με άσπρα LED.
  • Στεγανή ( IPX-7).
  • Διάμετρος τρύπας που χρειάζεται για την τοποθέτηση 86 mm.
  • Τάση λειτουργίας 12VDC
  • Δύο χρόνια εγγύηση

   
LMF– 200
  • Οθόνη LCD μονόχρωμη 3,6 εκατοστά, 65 X 65 pixels, SuperTwist.
  • 4 κλίμακες του γκρι χρώματος.
  • Βλέπετε με όλες τις συνθήκες φωτισμού, ακόμη και εάν ο ήλιος φωτίζει την συσκευή.
  • Η οθόνη φωτίζεται με άσπρα LED.
  • Στεγανή ( IPX-7).
  • Διάμετρος τρύπας που χρειάζεται για την τοποθέτηση 55 mm.
  • Τάση λειτουργίας 12VDC
  • Δύο χρόνια εγγύηση

   
LST-3800
Ψηφιακό Βυθόμετρο/Θερμόμετρο
  • Πιστότητα
  • Ακρίβεια
  • Απλή λειτουργία
  • Στεγανή συσκευή
  • Σας δίνει ψηφιακή ένδειξη βάθους και θερμοκρασίας επιφάνειας θάλασσας.
  • Ιδανική συσκευή για μικρά σκάφη, γι’ αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για ψάρεμα, αλλά ενδιαφέρονται για την ασφάλεια τους.
  • Οθόνη μονόχρωμη, υψηλής ανάλυσης, Dot Matrix.
  • Η οθόνη φωτίζεται με άσπρα LED.
  • Συχνότητα λειτουργίας 200 kHz.
  • Μέγιστο βάθος 120 μέτρα.
  • Συναγερμός για βαθιά και ρηχά νερά.
  • Αισθητήρας 200 kHz Skimmer®, με ενσωματωμένο αισθητήρα θερμομέτρου.
  • Διάμετρος τρύπας για την τοποθέτηση 55 mm.
  • Τάση λειτουργίας 12VDC
  • Δύο χρόνια εγγύηση

Τα πιο απίθανα μέρη για να κοιμηθείς στην Ελλάδα.

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

L'ete Grec continue en Septembre en Ile d'Eubee ! Authenticite, sports, culture et detente...

L'été Grec continue en Septembre
en Ile d'Eubée !
Authenticité, sports, culture et détente...
Pour en profiter à fond : Club Grand Bleu Beach Resort
Des paysages méditerranéens, vigne et olivier, des plages, une mer chaude d'un bleu infini, un ciel d’azur, un hôtel club festif, des sites archéologiques datant de la Grèce Antique et des époques byzantines, vénitiennes…
L’île d’Eubée est une mine d’or touristique et culturelle. Le Club Grand Bleu, sur l’île d’Eubée, est le lieu de séjour idéal pour les francophones.
Un club festif, Le " Grand Bleu ", sur l’île d’Eubée, est le lieu de séjour idéal pour les francophones. Les pieds dans l'eau, à 1,5 km du village d'Eretria et à juste un peu plus d'une heure d'Athènes, voici le cocktail parfait pour prolonger vos vacances : confort, table savoureuse, animation, plage ou piscine, sports, ou farniente.
OFFRES SPECIALES en SEPTEMBRE - prix "PROMO"
à partir du 5/9
Le Grand Bleu : le meilleur rapport qualité prixet en plus : les enfants sont gratuits,
et le supplément pour chambre individuelle est offert

Consultez Vacances Héliades

Το μυστικό να χάσεις βάρος είναι πολύ απλό

Το μυστικό να χάσεις βάρος είναι πολύ απλό
Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει το απόλυτο μυστικό για να χάσετε βάρος. Για την ακρίβεια επιβεβαιώνει κάτι που όλοι έχουν ακούσει, όταν
Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος: Ένας διεθνής ιατρός υπουργός Υγείας
Από τους πιο διαπρεπείς και επιφανείς του χώρου της Υγείας και μάλιστα με διεθνή αναγνώριση είναι ο υπηρεσιακός υπουργός
Τέλος στα σφραγίσματα: Υγιή δόντια χωρίς πόνο
Το σφράγισμα είναι μία από τις πιο κοινές οδοντιατρικές εργασίες. Για τους περισσότερους, η σκέψη και μόνο της αναισθητικής ένεσης και ο
Ποιοι είναι οι 5 διατροφικοί μύθοι που δεν πρέπει να πιστεύουμε
Συνεχώς μας «βομβαρδίζουν» για τρόφιμα που είναι υγιεινά, και για τρόφιμα που πρέπει να προσέχουμε, και πολλές φορές είναι δύσκολο να
Περισσότερες Ειδήσεις:
Οι κακές συνήθειες «κόβουν» έως και 23 χρόνια από τη ζωή
Η αύξηση του προσδόκιμου υγιούς ζωής είναι το νέο στοίχημα Στη Novartis όλα τα δικαιώματα οφατουμουμάμπης Αλλεργίες από κατοικίδια; Πώς θα προστατευθείτε Νεκρό νεογέννητο από δάγκωμα αρουραίων σε νοσοκομείο της Ινδίας Οι κόκκινες γραμμές των γιατρών στη συνεργασία τους με ιδιωτικά θεραπευτήρια και ασφαλιστικές Ξεκινά το Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της Ελονοσίας Όσοι πολίτες δεν έχουν ΑΜΚΑ θα αντιμετωπίζονται ως ανασφάλιστοι Τεστ αίματος προβλέπει την επανεμφάνιση του καρκίνου του μαστού Γιατί περπατάμε όταν μιλάμε στο τηλέφωνο; Κανονικά η λειτουργία της Euromedica Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης Σαραφιανός: Απλά μαθηματικά το λουκέτο της κλινικής Κυανούς Σταυρός Την άμεση πρόσληψη ιατρών στα νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων ζητά ο ΠΙΣ Την προεδρία της IAES ανέλαβε ο καθηγητής Χειρουργικής Δημήτρης Λινός Επηρεάζεται η απόδοση των χειρουργών από την ολονύκτια εργασία; Για ταχεία αξιολόγηση βρίσκεται μια καινοτόμος θεραπεία για το πολλαπλό μυέλωμα Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας κάνουν οι ρευματοπαθείς Σκυλιά με οξεία όσφρηση βοηθούν Βρετανούς γιατρούς Πρόγραμμα πρόσληψης ανέργων ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας Οι selfies κάνουν... κακό στην υγεία Εφήμερες καλοκαιρινές σχέσεις και κονδυλώματα Αλλες Ειδήσεις: 
Μαθήματα σε έγκυες από μαίες του ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής Σχολικό παζάρι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εκπληκτική αύξηση στις μεταμοσχεύσεις τριχών στο πρόσωπο Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο ΥΑ για πρόληψη ατυχημάτων στο νερό Η Roche ενισχύει τον τομέα της γονιδιωματικής εξαγοράζοντας την Kapa Biosystems Κουρουμπλής: Αν δεν επιτευχθεί η αυτοδυναμία, θα σεβαστούμε το μήνυμα του λαού Η μακροχρόνια λήψη ασπιρίνης μπορεί να προλάβει τον καρκίνο του παχέος εντέρου Απροσδόκητες αιτίες που προκαλούν πονοκεφάλους Εξατομικευμένη άσκηση στην Ελλάδα – Βασικός πυλώνας θεραπείας στην Κυστική Ίνωση Το μυστικό που μετατρέπει το κοιλιακό λίπος σε μυ ΙΣΑ: Επείγουσα η ανάγκη συγκρότησης δικτύου για την υγεία των μεταναστών Ενημέρωση από ΚΕΕΛΠΝΟ για κρούσμα πολυανθεκτικής φυματίωσης σε αλλοδαπό κρατούμενο Κουρουμπλής: Το Μεταναστευτικό απειλεί να μας πνίξει ως χώρα Έτοιμα τα registry για την ηπατίτιδα C Εσείς γνωρίζετε τις αντηλιακές τροφές; Πως θα αντιμετωπίσουμε τις αιμορροΐδες το καλοκαίρι Κουρουμπλής: Aν ξεπεράσουμε ιδεολογικές αγκυλώσεις μπορεί να στηθεί άμεσα η ΠΦΥ Αναδρομικό rebate στις φαρμακευτικές για να καλυφθεί το 5ευρω των νοσοκομείων Στο δρόμο οι 4.500 προσλήψεις στην Υγεία Αλληλεγγύη από Ευρωπαίους φιλέλληνες προς τους ανασφάλιστους του Δήμου Περιστερίου Ποια στάση ύπνου μειώνει τον κίνδυνο του Αλτσχάιμερ Ότι καλύτερο για τα δόντια το τσάι με γάλα Ασιατικά κουνούπια- τίγρεις εμφανίστηκαν στο Παρίσι Στα καρφιά οι γιατροί με την ενεργοποίηση των ποσοστιαίων στόχων συνταγογράφησης Μπασκόζος: Με ταχεία εισαγωγή νομοθετικής ρύθμισης θα ανοίξει το νοσοκομείο Σαντορίνης 43 εκατ. ευρώ δόθηκαν στον ΕΟΠΥΥ 10 συνήθειες που σε παχαίνουν ανύποπτα Οι επιστήμονες απομόνωσαν την «έκτη γεύση»

Long Beach All Inclusive 2Ατομα+Παιδί Δωρεάν|-50%

Ekdromi.gr

Long Beach Resort Hotel - Αίγιο

All Inclusive στο Αίγιο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€299 από €598 Κέρδος €299 Έκπτωση 50%
Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
Αίγιο


Περισσότερες Προσφορές

ALL INCLUSIVE στο Πλατύστομο με 209€ από 418€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€209 από €418 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Πλατύστομο
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 5 και ένα έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόνο με 209€ από 418€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί τοπικής Βιολογικής Καλλιέργειας, Μπύρες και Αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Καφέ φίλτρου, Τσάι, Χυμοί και Βουτήματα! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

139€ από 278€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%
Hotel Kalloni - Αλυκές Βόλου
Αλυκές Βόλου
139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στις Αλυκές Βόλου, στο Hotel Kalloni σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται καθημερινά απογευματινός καφές και ξαπλώστρες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λευκάδα με 790€ από 1580€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€790 από €1.580 -50%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα
790€ από 1580€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort με Ημιδιατροφή (Αμερικάνικο Πρωινό και Πλούσιο Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 6 ημέρες και να μαγευτείτε από το γαλαζοπράσινο τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στα Καμένα Βούρλα με 799€ από 1598€ (-50%) για 6 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€799 από €1.598 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στα Καμένα Βούρλα, μόνο με 799€ από 1598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό, Βραδινό σε Μπουφέ και Pizza Time καθώς και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Νερό, Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Χύμα Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παρέχονται καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας ελαφριά Σνακ, Παγωτά, τοπικά Αλκοολούχα Ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Αναψυκτικά και Καφέ στα Bar του Ξενοδοχείου! Για τους μικρούς μας φίλους Mini club με παιχνίδια με κατασκευές, παιδικές ταινίες καθώς και εξειδικευμένο παιδαγωγό! Για μικρούς και μεγάλους ελεύθερη χρήση των γηπέδων Τέννις και Ποδόσφαιρου(5Χ5)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Πετσέτες, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στις Πισίνες του Ξενοδοχείου! Απολαύσετε 6 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πρέβεζα με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δικλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο Margarona Royal Hotel του Ομίλου Amalia Hotels στην Πρέβεζα, σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 699€ από 1398€ (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€699 από €1.398 -50%
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
Λεπτοκαρυά Πιερίας
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 13 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 699€ από 1398€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφές φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ασπροπόταμος Τρικάλων με 229€ από 458€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σουίτα και Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€229 από €458 -50%
ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ Hotel - Ασπροπόταμος Τρικάλων
Ασπροπόταμος Τρικάλων
229€ από 458€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ για 2 Παιδιά έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό με Βιολογικά Προϊόντα σε Μπουφέ και Βραδινό), σε Σουίτα στο Πολυτελές "ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ", στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χανιά με 519€ από 1038 (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€519 από €1.038 -50%
5* Cretan Pearl Resort & Spa - Χανιά Κρήτης
Χανιά Κρήτης
519€ από 1038€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Cretan Pearl Resort & Spa στα Χανιά Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό à la Carte) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη σας καθώς και 20% Έκπτωση σε όλες τις θεραπείες στο κέντρο Ευεξίας Ayus Spa ! Απολαύστε τις διακοπές σας στο μοναδικό θέρετρο πολυτέλειας και κομψότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Εύβοια με 199€ από 398€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Εύβοια στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καρπενήσι με 219€ από 570€ (-62%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 62%)

€219 από €570 -62%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
219€ από 570€ ( Έκπτωση 62%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Relax Massage, Ολιστικό Χαλαρωτικό Μασαζ σώματος, πελμάτων και κεφαλής, με αιθέρια έλαια και τελείωμα με ζεστές πετσέτες διάρκειας 25 λεπτών, μία Θεραπεία Προσώπου, μία Συνεδρία Solarium και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 γεμάτες ημέρες! Παρακολουθείστε την προετοιμασία των αγαπημένων σας ομάδων μπάσκετ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ από τις 27/08! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κεφαλονιά με 139€ από 278€ (-50%) για 4 Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό!

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%
Terra Mare Club - Κεφαλονιά
Κεφαλονιά
139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στην Κεφαλονιά, στο Terra Mare Club σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!