Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΨΕ στις 23.15 στον ΣΚΑΪ - ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ στους ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στις 23.15 ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν με τον Θεόδωρο Πάγκαλο στο στούντιο της εκπομπής. Ο Αλέξης Παπαχελάς μιλά με τον πρώην υπουργό για τις πολιτικές εξελίξεις, την ζωή του μετά την αποχώρηση από τη θέση του Αντιπροέδου και το πολυσυζητημένο βιβλίο του "Τα φάγαμε όλοι μαζί". 

νέα που πρέπει να ξέρεις

Αγαπητοί ταξιτζήδες, μειώστε σοβαρά τις τιμές !
Πώς έφτασε η Ανθή Σαλαγκούδη στο "DER SPIEGEL";

Χορτάσαμε παπατζήδες και θεωρίες. Δείτε την πράξη όμως

Κωστής Στεφανόπουλος: Ψήφιζα φυσικά ΠΑΣΟΚ !

Γιατί δεν κατεβαίνει κόσμος στα συλλαλητήρια;

O Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μιλάει για το θάνατο του Π.Σπύρου και τον Θέμο Αναστασιάδη

Αγριεύουν οι Ρώσοι: Την Τουρκία θα στοχεύουν οι S-400

erofili synopsis

erofili synopsis
Μια παράσταση βασισμένη στο αριστούργημα του Γ. Χορτάτση
ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Εταιρεία Θεάτρου Χώρος σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου
Την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Οκτωβρίου
Στο Θέατρο Αυλαία στα πλαίσια των 47ων Δημητρίων

Μια μοναδική παράσταση!
Τρεις γυναίκες επί σκηνής - Tρεις μάσκες - Tρεις συγκλονιστικές ερμηνείες
Άνθρωποι που απαγορεύεται να ερωτευτούν, πάθος, ύβρις και η εξουσία που διαχρονικά καταχράται τη δύναμή της και μένει ατιμώρητη.
Η παράσταση πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στις 22 Ιουνίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2012 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Στη συνέχεια ξεκίνησε περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και μετά τις sold out παραστάσεις σε Δράμα, Γιάννενα και Λάρισα έρχεται στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αυλαία, στις 29 & 30 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του 47ο Φεστιβάλ Δημητρίων.
Με την παράσταση erofili synopsis ο θίασος ολοκληρώνει την ερευνητική του δουλειά στην Κρητική Αναγέννηση (2007 – 2012). Μια θεατρική πρόταση, αποτέλεσμα της πορείας του θιάσου που ξεκίνησε με τον Απόκοπο του Μπεργαδή από 2007 μέχρι το 2011 (Διεθνές Κρητολογικό Συνέδριο - Ρέθυμνο) και συνεχίστηκε με δύο ασκησιολογικού χαρακτήρα σχεδιάσματα της Ερωφίλης (2008, 2010).
Τιμές εισιτηρίων Θεσσαλονίκη
Προπώληση: 10 € Γενική Είσοδος & 5 € ΑΜΕΑ & Ανέργων
Τιμή στο ταμείο: 15 € Γενική Είσοδος, 10 € Φοιτητικό, Μαθητικό
Πληροφορίες: 6978 165269 / 6939 401170

Η ταυτότητα της παράστασης
Σκηνοθεσία – Σκηνικό: Σίμος Κακάλας
Εξεργασία Κειμένου – Διασκευή: Έλενα Μαυρίδου
Μουσική: Νίκος Βελιώτης
Μάσκες: Μάρθα Φωκά
Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης
Σχεδιασμός Ήχου: Γιώργος Μαυρίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καλακίδης
Voice training: Αθηνά Τρέβλια
Σύμβουλος – Φιλόλογος: Ναταλία Δεληγιαννάκη
Διεύθυνση Παραγωγής: Στέλα Τενεκετζή

Παίζουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Κούζα, Δήμητρα Λαρεντζάκη, Έλενα Μαυρίδου
Διάρκεια Παράστασης 1 ώρα και 40 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Η Ιστορία της Ιεράς Σταυροπηγιακής και Πατριαρχικής Μονής Περιστερεώτα

Ο Σύλλογος Ποντίων Αργοναύται - Κομνηνοί σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του υποψήφιου διδάκτορα, Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Θεοδόση Κυριακίδη με τίτλο "Η Ιστορία της Ιεράς Σταυροπηγιακής και Πατριαρχικής Μονής Περιστερεώτα" την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο συγγραφέας και ο φιλόλογος-ιστορικός Χρήστος Ανδρεάδης

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Ιερά, Βασιλική, Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα αποτέλεσε για δώδεκα περίπου αιώνες λίκνο του ελληνισμού και του χριστιανισμού σε εποχές ιδίαιτερα δύσκολες. Μαζί με τις άλλες μονές του Πόντου, αλλά κυρίως τις δυο άλλες μεγάλες σταυροπηγιακές Μονές, της Παναγίας Σουμελά και του Αγίου Ιωάννη Βαζελώνα, διαφύλαξαν και διατήρησαν ακμαίο τον ελληνικό πληθυσμό στο κομμάτι αυτό της Ανατολής, του Ευξείνου Πόντου. Προστάτευσε, καλλιέργησε και εκπαίδευσε τους κατοίκους των εξαρχικών χωριών και αποτέλεσε το σημείο αναφοράς όλων των χριστιανών, που βρίσκονταν κάτω από την πνευματική της καθοδήγηση.
Η μεγαλύτερη ακμή της μονής παρατηρήθηκε στα χρόνια των Μεγάλων Κομνηνών, οι οποίοι την ευεργέτησαν ποικιλότροπα με διάφορα προνόμια. Κάποια από τα προνόμια της μονής αναγνωρίστηκαν και από τους πρώτους Οθωμανούς σουλτάνους. Η Οθωμανική, όμως, περίοδος και ιδιαίτερα ο 17ος και 18ος αιώνας με τις δυναστείες των Ντερεμπέηδων αποτέλεσε τους σκοτεινούς αιώνες, κατά τους οποίους η Μονή συρρικνώθηκε και έχασε το πρότερο μεγαλείο της.
Παρόλες τις οικονομικές και ενίοτε διοικητικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μονή, προσπαθούσε πάντοτε να διατηρεί σχολεία. Στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα η Μονή έχει πλέον ευπαίδευτους μοναχούς και το 1909 ιδρύει την Κεντρική Σχολή Γαλίαινας, τετρατάξιο ημιγυμνάσιο, όπου εκτός των άλλων διδασκόταν και η γαλλική γλώσσα.
Η προσφορά δε της μονής στη σωτηρία του Ελληνισμού κατά το 1821, όταν οι Οθωμανοί ετοίμαζαν αντίποινα στον Εύξεινο Πόντο για την ελληνική επανάσταση και κατά το προσχεδιασμένο γενοκτονικό πρόγραμμα των Νεοτούρκων είναι καταλυτική. Ο ελληνισμός, έρμαιο της τύχης του, προσβλέπει στη Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και με τις ενέργειες του ηγουμένου και των πατέρων διασώζεται στην πλειοψηφία του.
Στις 17 Ιανουαρίου του 1923 τα τελευταία κομμάτια μιας ένδοξης ιστορίας, ενός δυναμικού κομματιού του Οικουμενικού Ελληνισμού παίρνουν το δρόμο για την Ελλάδα, όπου και διασκορπίζονται στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.
Βιογραφικό του Θεοδόση Κυριακίδη
Σπουδές
Ο Θεοδόσιος Κυριακίδης είναι υποψήφιος διδάκτορας Νεότερης Ιστορίας στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με σύμβουλο καθηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Φωτιάδη. Θέμα διατριβής: Οι ιεραποστολές των Ρωμαιοκαθολικών στον Πόντο.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακολούθησε μαθήματα στο Westfalische-Wilhelms Universität Münster στη Γερμανία, συμμετέχοντας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus-Socrates καθώς και στο Eberhard-Karls-Universität Tübingen. Παρακολούθησε επίσης διετές Σεμινάριο Ελληνικής Παλαιογραφίας και απόκτησε το αντίστοιχο πτυχίο. Επίσης παρακολούθησε πρόγραμμα εξειδίκευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Διοίκηση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Απόκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον Τομέα της Ιστορικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει συγγράψει άρθρα κυρίως για την ιστορία του Πόντου. Έχει οργανώσει σεμινάρια ποντιακής ιστορίας και έχει δώσει διαλέξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει τιμηθεί για την προσφορά του στη διατήρηση και διάδοση της ιστορίας του Πόντου, από συλλόγους και ιδρύματα της Ελλάδας και της Αμερικής, ενώ έχει λάβει υποτροφίες από ιδρύματα της Ελλάδας της Αμερικής και της Ιταλίας. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.
Αρχειακή έρευνα και εμπειρία
Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει πραγματοποιήσει ερευνητικές αποστολές στον Πόντο. Έχει πραγματοποιήσει έρευνα στα αρχεία της ιεραποστολικής εταιρίας A.B.C.F.M. στο πανεπιστήμιο του Harvard, στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης, στα Αρχεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου και στα κρατικά Οθωμανικά Αρχεία στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης έρευνα στα Αρχεία του ΥΠ. ΕΞ της Ελλάδας, του ΕΛΙΑ, της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών, του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, του Μουσείου Μπενάκη καθώς και σε συλλογές χειρογράφων και παλαιτύπων σε ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες της Ελλάδας και του εξωτερικού, κυρίως των πόλεων της Γερμανίας: Halle, Münster, και Tübingen.
Για τα ακαδημαϊκά έτη 2008-2010 υπήρξε υπότροφος της Καθολικής Επιτροπής του Βατικανού για την Πολιτιστική Συνεργασία (Comitato Cattolico per la Collaborazione Culturale), για την διεξαγωγή έρευνας στα Αρχεία του Βατικανού (Stato della Città del Vaticano) και της Καθολικής Προπαγάνδας (Propaganda dei Fide) στη Ρώμη.
Είναι υπεύθυνος του Ερευνητικού Κέντρου του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα. Επίσης είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιριών της Ελλάδας και του εξωτερικού. (Middle East Studies Association, American Studies Association, International Association of Genocide Scholars, IAGS, Ένωσης για τις Σπουδές των Γενοκτονιών INOGS, Ελληνικής Ιστορικής Εταιρίας, Επιτροπής Ποντιακών Μελετών κ.ά.).

George Moustaki - Ma Liberté

Αλλάζουν τα τεκμήρια διαβίωσης, αλλά και πάλι μας οδηγούν στη φτώχεια - "Καρφιά" του Der Spiegel κατά του Σαμαρά

Η οικονομική κρίση κλείνει ελληνικές πρεσβείες και προξενεία
"Καρφιά" του Der Spiegel κατά του Σαμαρά

Μεταγραφές για τους φοιτητές της ίδιας οικογένειας

Δεκαπεντράχρονη έδωσε τέλος στη ζωή της

Αλλάζουν τα τεκμήρια διαβίωσης, αλλά και πάλι μας οδηγούν στη φτώχεια

Αναβάλλεται, μάλλον, η άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Στον πίθο των Δαναϊδων καταλήγουν οι θυσίες μας. Στο 170,6% του ΑΕΠ το χρέος για το 2011!!!

Η ασφάλεια του Ομπάμα προτιμά τα σεξουαλικά όργια

Τί θέλουν οι γυναίκες στο sex;

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άντζυ Σαμίου

Μειώνουν τα εισοδήματα, καταργούν το αφορολόγητο και αυξάνουν την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης!!!

Μυστηριώδης λευκή κηλίδα στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη

Αρχίζουν οι πλειστηριασμοί λόγω χρεών στο δημόσιο για ποσά άνω των 3.000 ευρώ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Δανεικά και αγύριστα 150 εκατ. ευρώ σε αγροτικούς συνεταιρισμούς! Πρωτιά για την ΕΑΣ Ορεστιάδας
Ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Παπαδόπουλος … υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δράμα!!!

Ποιοι θα είναι στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ και στην δημοσκόπηση της Rass

Η Κομοτηνή … γέμισε αντιφασισμό!

Να ποιο είναι το νέο ΠΑΣΟΚ! Πάγκαλος: «Ο Σαμαράς είναι η μόνη λύση»

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Τσέτλακας

Θα μας τρελάνουν στη ΝΔ με την πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ

Μεγάλη βοήθεια από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ροδόπης

Προάγγελος της πολιτικής Σαμαρά ο Μάκης Βορίδης;

Αναβαθμίζονται Βενιζέλος και ΚουΝέλης που γίνονται αντιπρόεδροι στην «πατριωτική» κυβέρνηση

Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη για τις μορφές δράσεις ενάντια στα Χρυσωρυχεία

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Κομοτηνή

Γιορτάστηκε η επέτειος των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Σαμοθράκης

Τουριστική έρευνα για την Καβάλα και την Θάσο

Τελικά κανένας δεν χάνεται…

Συνελήφθη Βούλγαρος διακινητής μεταναστών στον Έβρο

Ο Πούτιν προτιμά τον Ρόμνεϊ

Ο Πούτιν προτιμά τον… Ρόμνεϊ
Σε ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον της άρθρο, η ιστοσελίδα Spiegel-online απαντάει στο υποθετικό ερώτημα, ποιον θα προτιμούσε ο Ρώσος Πρόεδρος [...] [...]
Ρύθμιση-ανάσα από Αρβανιτόπουλο

Ανοιχτό παράθυρο άφησε σε ανακοίνωση του, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ώστε να υπάρξει ειδική ρύθμιση και μάλιστα άμεσα για [...] [...]
Καταγγελίες και παραίτηση μέλους του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται να σηματοδοτούνται στο χώρο των δικαστών και εισαγγελέων, μετά τη σημερινή παραίτηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου [...] [...]
ΣΥΡΙΖΑ: Η αστυνομία χρησιμοποιείται σαν μισθοφορικός στρατός

Ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο δάσος Σκουριών της Χαλκιδικής επιτέθηκε στην αστυνομία για τις μεθόδους που [...] [...]
Δωρεάν τα προϊόντα χωρίς απόδειξη

Με νέα ‘’τιμωρία’’ απειλούνται όσοι φοροδιαφεύγουν, σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο που ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, αν οι επιχειρήσεις ή [...] [...]

Το νέο κούρεμα και οι …μυστικές αγορές ομολόγων του ΟΔΔΗΧ

Το νέο κούρεμα και οι …μυστικές αγορές ομολόγων του ΟΔΔΗΧ
Θυμάται κανείς τα «αματρωλά» CDS;
Η Goldman, τα ξέφρενα πάρτι και η αποθέωση του χρήματος
Η θετική δήλωση από τη Σύνοδο και τα «αγκάθια»
Το μεγάλο παζάρι της ευρωζώνης
Στην Ουάσιγκτον την Πέμπτη ο Βενιζέλος
ΚΚΕ: Ο λαός να πει οργανωμένο όχι στα εξοντωτικά μέτρα
Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Ν. Σταυρογιάννης
Αίσθηση από το ναζιστικό χαιρετισμό του Ν. Μιχαλολιάκου
ΠΑΣΟΚ: Αποπροσανατολιστικές και βλαπτικές οι συζητήσεις περί ανασχηματισμού
Αποπροσανατολιστικές και βλαπτικές οι συζητήσεις περί ανασχηματισμού, λέει το ΠΑΣΟΚ
Καμμένος σε Τσίπρα: Να παραιτηθούν οι βουλευτές μας
Στην Αθήνα επέστρεψαν οι πέντε Έλληνες του πλοίου Estelle
Η Μέρκελ θα καθυστερήσει την τραπεζική ένωση έως τα τέλη του 2013, λέει ο Στάινμπρουκ
«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και σχεδόν κοντά» είπε ο Γ.Βρούτσης για τα εργασιακά
«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και σχεδόν κοντά» είπε ο Γ.Βρούτσης για τα εργασιακά
Νέα ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για να κλείσει η συμφωνία με την τρόικα
Νέα ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για να κλείσει η συμφωνία με την τρόικα
Ελληνικό πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων φέρεται να εξετάζει το γερμανικό ΥΠΟΙΚ
Το ΔΝΤ διεψεύδει ότι η λιτότητα δυσχεραίνει την ανάπτυξη στην Ιρλανδία
Παύονται διευθυντές, υποδιευθυντές και τμηματάρχες σε εφορίες, τελωνεία και ΣΔΟΕ
Διεκδικεί ξανά την ΕΒΖ η σερβική MK Group
Profile:Συμμετέχει στo Interferry Conference
H Mobile Technology στο 16ο Συνέδριο Logistics
Η ERGO στήριξε τον 1ο Αγώνα Δρόμου Ladies Run
Alsinco: Γ.Σ. στις 9/11 για επέκταση σκοπού
Μνημόνιο συνεργασίας ΟΛΠ - Δήμου Βόλου και ΟΛΒ
Τρικλοποδιά των Σκοπίων στην OKTA των ΕΛΠΕ
Πρώτη η Cosmote Ρουμανίας στη φορητότητα

Το ΠΑΣΟΚ θέλει τη Συλβάνα Ράπτη στο Υγείας

Το ΠΑΣΟΚ θέλει τη Συλβάνα Ράπτη στο Υγείας
Η συζήτηση που φούντωσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα γύρω από το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης Σαμαρά, κυριαρχεί… τουλάχιστον στα πολιτικά παρασκήνια. [...] [...]
Ο εμφύλιος της Συρίας “μετακομίζει” στον Λίβανο

Ο πόλεμος της Συρίας φαίνεται πως πέρασε τα σύνορα με τον Λίβανο και δημιουργεί σοβαρές αναταράξεις και στην γειτονική χώρα. [...] [...]
“Κόπηκαν” 33.000 συντάξεις του ΙΚΑ

Δεν θα καταβληθεί αυτόν τον μήνα η σύνταξη σε 33.000 συνταξιούχους του ΙΚΑ που δεν έχουν προσέλθει να απογραφούν. Οι [...] [...]
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και η φορολόγησή τους

Σήμερα συνεδριάζει η τριτοκομματική επιτροπή του υπουργείου οικονομικών καθώς προσπαθεί να κλείσει τις βασικές ρυθμίσεις στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, εντός [...] [...]
Τα ταμεία των δήμων στο “κόκκινο”

Είναι πλέον γνωστό σε όλους μας πως η οικονομική κρίση έχει «μολύνει» τα ταμεία όλων των οργανισμών, φορέων και δημόσιων [...] [...]

Real.gr

Η τελευταία «στροφή» πριν τη δόση
Ευρωζώνη: Να τελειώνουμε με τη δόση

Διεγράφη ο Ν. Σταυρογιάννης

«Κίνημα» στην Ιπποκράτους να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση

Ενόχληση ΔΗΜΑΡ για διαρροές του Μαξίμου και ανασχηματολογία

Όχι Τσίπρα στην πρόταση Καμμένου

Ο Αλ. Μητρόπουλος κατά συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ

«Βγαίνουν και τα όπλα» στο σκάνδαλο Καρούζου

Τα σπίτια των Χόμπιτ είναι αληθινά...

Για χρώμα με διάρκεια...

Υεμένη: Νεκρά τέσσερα μέλη της Αλ Κάιντα

Αισιοδοξία στο Υπουργείο Εργασίας

Δεκαέξι ανατροπές στη φορολογία

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Επιχείρηση… 28η Οκτωβρίου

«Δεν μου έχει τύχει κάτι άσχημο από θαυμάστρια!»

"Πολύ καλά στην υγεία του ο Φιντέλ Κάστρο"

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Σαμαρά στο Μόναχο

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Σαμαρά στο Μόναχο
Η χριστιανοκοινωνική ένωση της Βαυαρίας (CSU) δεν είναι και ο μεγαλύτερος οπαδός της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ και ο [...] [...]
Κεδίκογλου: Βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα με τον κ. Σταυρογιάννη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολίασε τη διαγραφή του Νίκου Σταυρογιάννη, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1. «Είναι προφανές ότι δε [...] [...]
Τα στατιστικά στοιχεία της 7ης αγωνιστικής της Superleague

Αρκετά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία προέκυψαν από το διήμερο (20-21/10) της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Διαβάστε περισσότερα στο [...] [...]
Πιέσεις Χρυσαυγιτών σε επιχειρηματίες για απολύσεις μεταναστών!

Η κατάσταση με τις διάφορες… παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής έχει ξεφύγει πλέον επικίνδυνα. Επιχειρηματίες έχουν κάνει καταγγελίες στην αστυνομία ότι [...] [...]
17,2 τρισ. θα κόστιζε μια ελληνική χρεοκοπία

Όσοι δεν είχαν… ποντάρει στα CDS της χρεοκοπίας, που με πάθος διακινούσαν πέρσι διάφορα funds εντός και εκτός συνόρων, γνώριζαν [...] [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ
Ζητούν και τα ρέστα ορισμένοι "Έλληνες" επιχειρηματίες!

"Η κοινωνική σύνθεσις του ΕΑΜ", του κοινωνιολόγου Ευάγγελου Λεμπέση

Το ΑΚΠ, ο Ερντογάν και ένας…υπερήφανος κολαούζος από τη Θράκη!

Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ)

Ερντογάν:Η βία θα έρθει στις χώρες που υποστηρίζουν το PKK

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ – ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ – ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Οδηγίες Σαμαρά προς τους υπουργούς

Οδηγίες Σαμαρά προς τους υπουργούς
Τις βασικές κατευθύνσεις προς τους υπουργούς του έτσι ώστε να μη χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος και να ολοκληρωθούν τα πάντα [...] [...]
Να κατακτήσουμε το αύριο που έρχεται

Συναντηθήκαμε ξανά μετά από μήνες. Σε ένα καινούργιο χώρο , σε άλλο μέρος μα πάντα οι ίδιοι φίλοι. [...] [...]
“Θερμό” τετ α τετ Αλαφούζου με οπαδό του Παναθηναϊκού

Τα αρνητικά αποτελέσματα και η γκρίνια επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό με οπαδούς από τα επίσημα να τα βάζουν με τον Φερέιρα [...] [...]
Φωτόπουλος… reloaded!

Ξαναχτύπησε και πάλι πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, ο οποίος επανέλαβε από το βήμα του συνεδρίου της Ομοσπονδίας, που [...] [...]
Οι αρχές της Ιορδανίας απέτρεψαν επίθεση της Αλ Κάιντα

Οι αρχές της Ιορδανίας ανακοίνωσαν ότι απέτρεψαν ένα πιθανό σχέδιο της Αλ Κάιντα για επιθέσεις εναντίον δυτικών στόχων. Σύμφωνα με [...] [...]

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
«Φλοπ» του πολλοστού στολίσκου Εστέλ για τη Γάζα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Από το Bόρειο Πόλο με αγάπη: Το μεγάλο παιχνίδι του Εστέλ - Ποιος είναι ο κοινός εχθρός ενός Καναδού, ενός Αμερικάνου, ενός Φινλανδού, ενός Σουηδού, κι ενός Νορβηγού;

Guides de l'espérance... Les Kurdes défunts, germes de liberté. Au Kurdistan, les morts sont plus dangereux que les rebelles du PKK en vie!

Murat Karayilan: «Le PKK va intensifier la lutte armée»

Τουρκία: Χαρούμενη με τα μεταλλεία χρυσού; Όχι ακριβώς!

Εορτασμοί για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Σαμοθράκης

Θα αποσταλούν εναντίον του Ισραήλ εκατοντάδες ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Ερωτήματα για την ενεργειακή στρατηγική της ΕΕ, στα Βαλκάνια

Πιέσεις για επαναφορά της βίζας στα Βαλκάνια

Αποκάλυψη των «μηδενικών προβλημάτων»

Τουρκία, ο χωροφύλακας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού!

Κούβα 1962: Πόλεμος και αποτροπή

Ρωσία: 49 αντάρτες νεκροί σε στρατιωτική επιχείρηση

Περίπου 6 εκατ. Ιρανοί που πάσχουν από ασθένειες πλήττονται από τις κυρώσεις Που έχει επιβάλλει η Δύση

Τουρκία: Προβλήματα στη μεταφορά φυσικού αερίου λόγω έκρηξης σε αγωγό

Τουρκία: Κυκλοφόρησε το πρώτο μυθιστόρημα στα ελληνικά μετά από 50 χρόνια διακοπής της ελληνικής εκδοτικής δραστηριότητας στην Κωνσταντινούπολη

Κύπρος: ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ:

Ομιλία Παν. Ήφαιστου: Νεοκλής Σαρρής και ο ρόλος του πολιτικού στοχαστή

Συνέντευξη της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ

Εθνικό διάλογο χωρίς ξένες επεμβάσεις επιθυμεί η Δαμασκός

Λίβανος: Αγωνία αν θα τον συμπαρασύρει η κρίση στη Συρία

Στο λιμάνι Ασντόντ το Estelle

Επίδειξη δύναμης από τον Σαμαρά, που έθεσε εκτός Κ.Ο. τον βουλευτή Φθιώτιδας, Νίκο Σταυρογιάννη - Ψυχικό νόσημα ο εθισμός στο σεξ - Ποιός το είπε;

Θύμα απάτης ο τέως πρωθυπουργός
Πού ζουν οι πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου;

Με απεργίες διαρκείας απαντά ο Φωτόπουλος της ΔΕ

Λαπαβίτσας: Η ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει

Κλειστές οι εφορίες σήμερα και αύρι

Ισοπαλία για Ρόμνεϋ και Ομπάμα

Νέο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού

Η ανθρώπινη πλευρά του Σόϊμπλε

Επίδειξη δύναμης από τον Σαμαρά, που έθεσε εκτός Κ.Ο. τον βουλευτή Φθιώτιδας, Νίκο Σταυρογιάννη

Ελληνοκύπριος βιολόγος κοντά στην δημιουργία οργανοειδών νεφρών

Ψυχικό νόσημα ο εθισμός στο σεξ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Η τακτική του ώριμου φρούτου, η μετάθεση ευθυνών και η αναζήτηση «πελατών» περισσότερα…

Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα

Τηλ. 210-3643601

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
Εδώ είναι Πόντος! 15.000 γιόρτασαν και χόρεψαν στο ΟΑΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΟΔΟΥ "Ο ΔΙΓΕΝΗΣ"