Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Γάντια rescue αντικοπής cut 5 Spider 1MEAY

Γάντια rescue αντικοπής cut 5 Spider 1MEAY
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα:
Τα γάντια rescue/εργασίας έναντι κοψίματος EurotechniqueTAEKI 5® ανήκουν στην κατηγορία που καλύπτει τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και συγκεκριμένα την προστασία χεριών. Είναι κατασκευασμένα από πολυίνες τεχνολογίας TAEKI 5®, διαθέτουν προστασία ενάντια στα κοψίματα.

Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Ιδιαίτερα ορατό κίτρινο χρώμα fluo, μέγιστη προστασία 5
Άριστη αντιολισθητική παλάμη χρώματος μαύρο με νιτρίλιο για μέγιστη αντοχή στην τριβή και προστασία
Ραφές Kevlar
Υψηλής ποιότητας και προστασίας κατά των κρούσεων και κραδασμών
Πολύ άνετα και μοντέρνα
Μεγάλη αντοχή σε σπασμένα γυαλιά
Άριστο εξαερισμό ώστε να μην ιδρώνουν τα χέρια
TPR ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη σας δίνει εξαιρετική προστασία και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του γαντιού
Οι μανσέτες Velcro εξασφαλίζουν σωστή σύνδεση με το γάντι
Πρότυπο ΕΕ: EN420, EN388: 4543
Γάντια χωρίς ραφές από κίτρινο HPPE 13G Κατηγορίας 5
Αφρώδης γκρανουλέ επίστρωση στην παλάμη από μαύρο νιτρίλιο που εξασφαλίζει καλό κράτημα
Ενισχύσεις από TPR με δέσιμο Kevlar στην πλάτη και στο εξωτερικό των δαχτύλων που προστατεύουν από χτυπήματα τις κλειδώσεις και τις φάλλαγες.
Εσωτερικά μαξιλαράκια στην παλάμη για επιπλέον άνεση και προστασία.
Μανσέτα που σφίγγει με Velcro

Προτεινόμενη χρήση: 
Πυροσβεστική, Διάσωση, Μεγάλη αντοχή σε σπασμένα γυαλιά, Βαριές εργασίες

KODEN CVS-FX2 / CVS-FX2BB

KODEN CVS-FX2 / CVS-FX2BB
Το SUPER BROADBAND ψηφιακό βυθόμετρο της KODEN με 15'' οθόνη, αλλά και σε νέα Black Box έκδοση, για χρήση οποιουδήποτε μεγέθους οθόνης θέλουμε.
Για πρωτη φορά παρουσιάζονται ταυτόχρονα σε ένα βυθόμετρο τέσσερις διαφορετικές συχνότητες, απόλυτα επιλέξιμες, από το εύρος συχνοτήτων που προσφέρει μία broadband transducer (διατίθονται δύο τύποι transducers). Έτσι με αυτό το πρωτοποριακό βυθόμετρο μπορούμε να αποφύγουμε όλα τα ενοχλητικά παράσιτα από άλλες συσκευές, άλλα βυθόμετρα, ή πλανγκτόν, ανεβάζοντας ή κατεβάζοντας τη συχνότητα που ‘ψαχνουμε’ ανά 0,1 kHz. Επιπλέον μπορούμε να επιλέξουμε την κατάλληλη συχνότητα για να έχουμε την ιδανική εικόνα ανάλογα με το είδος ψαριών που στοχεύουμε.
15’’ XGA έγχρωμη LCD οθόνη υψηλής ευκρίνιας ή Black Box έκδοση για σύνδεση με οποιοδήποτε μόνιτορ
ισχύς εξόδου 3kW RMS
συχνότητες: 38–75 kHz & 130–210 kHz ή 38–75 kHz & 85–135 kHz
εξαιρετικά υψηλής ευαισθησίας & χαμηλού θορύβου
πολύ μεγάλο βάθος ανίχνευσης με χαμηλή κατάνάλωση
500 μνήμες για εικόνες βυθού
έξι προεπιλεγμένα setup με μνήμες για συχνότητες, πλάτος παλμού, μήκος κύματος κ.λ., για εύκολη χρήση
τεχνολογία KDF™ (Koden Digital Filtering), για υψηλή ανάλυση, καθαρότητα και εντοπισμό ψαριών
εξοπλισμένο με όλες τις λειτουργείες που έχουν τα υπόλοιπα βυθόμετρα της KODEN
RGB έξοδος για σύνδεση με 2η οθόνη
θύρα για κάμερα
επιλογή σένσορα από: TDM-052 (38-75 kHz και 130-210 kHz) ή TDM-062 (38-75 kHz και 85-135 kHz)
πλήρως ελληνικό μενού
Οθόνη 15 ίντσες TFT LCD (CVS-FX2)
Τάση Λειτουργίας 10.8 – 31.2 VDC
Κατανάλωση < 60 W
Ισχύς Εκπομπής 3,000 W RMS
Συχνότητα Επιλογή από 24 - 240 kHz (ανά 0,1 kHz)
Κλίμακα 0 - 3,000m
Μονάδες Μέτρησης Μέτρα, Οργιές, Πόδια, Ι. Οργιές
Λειτουργίες Προγραμματιζόμενα πλήκτρα, Αποκοπή παρασίτων, Αποκοπή χρωμάτων, Αποκοπή θορύβου, Μετρητής, Λευκή γραμμή, Διόρθωση ισάλου, Διόρθωση θερμοκρασίας, Διόρθωση ταχύτητας, Αποθήκευση εικόνας, Sona-Tone, Μνήμη Στίγματος, Απλό πλότερ, Μείωση ισχύος, Μέγεθος ψαριών, Περιοχή ανίχνευσης
Παρουσίαση 1, 2, 3 ή 4 συχνότητες ταυτόχρονα, Διαχωρισμός οθόνης από 1 έως 8 παράθυρα, Κλείδωμα βυθού, Ποιότητα βυθού, Μεγέθυνση βυθού, Εικόνα πλοήγησης, A-scope

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 13,8V / 8-10A JETFON PC810

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 13,8V / 8-10A JETFON PC810
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
SWITCHING ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 13,8V 8-10 AMPER, ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ 50-60W. 
ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ,ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΒΑΡΟΣ,ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ABS, ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΨΥΞΗ.
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 220-240V AC
ΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ: 13,8V
ΡΕΥΜΑ ΕΞΟΔΟΥ: 10A ΜΕΓΙΣΤΟ
ΜΕΓΕΘΟΣ :130Χ92Χ86 χιλ.

Ο βίσονας ψάχνει για φωλιά

Ο βίσονας ψάχνει για φωλιά
Συγγραφέας: Οξάνα Μπούλα
Εικονογράφος: Οξάνα Μπούλα
Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 16 Απριλίου 2018
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-146-4
Ο βίσονας έχει βαρεθεί να περιπλανιέται μόνος του τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα και σκέφτεται τι ωραία θα ήταν να κοιμόταν κι αυτός όπως τόσα άλλα ζώα. Έτσι, αποφασίζει να βρει κι εκείνος μια φωλιά για να πέσει για ύπνο. Αν και δυσκολεύεται αρκετά, στο τέλος καταφέρνει κάπου να βολευτεί. Όμως ο βίσονας ξυπνάει μετά από λίγες ώρες! Το σώμα του δεν είναι φτιαγμένο για να κοιμάται όλο τον χειμώνα. Έτσι, ξαναβγαίνει με χαρά στο χιόνι να συναντήσει τη χειμωνιάτικη παρέα του!
Μια θαυμάσια εικονογραφημένη ιστορία που μας μαθαίνει να χαιρόμαστε και να εκτιμάμε αυτό που είμαστε, ακόμα κι αν αυτό που έχουν οι άλλοι μπορεί να μας φαίνεται πιο καλό. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τον εαυτό του με το ζόρι για να γίνει κάτι που δεν είναι.

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | ΣΠΙΝΟΖΑ. Κράτος και Θρησκεία

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ 

PIERRE-FRANCOIS MOREAU
Επιστημονική επιμέλεια
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ι. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ
Υπήρξε μια εποχή κατά την οποία το πολιτικό έργο του Σπινόζα είχε αποσιωπηθεί από τους ιστορικούς της φιλοσοφίας. Από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι περίπου το 1960, με πολύ σπάνιες εξαιρέσεις, κανείς δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται για ό,τι ο συγγραφέας της Ηθικής είχε γράψει σχετικά με το κράτος, το δίκαιο, τις σχέσεις ανάμεσα στον ανώτατο Άρχοντα και την Εκκλησία, τις πολιτικές συνέπειες της ανάγνωσης της Βίβλου. Αυτή η εποχή έχει παρέλθει. Η Θεολογικο-πολιτική πραγματεία και η Πολιτική πραγματεία μελετώνται αυτοτελώς ως αναπόσπαστο τμήμα του φιλοσοφικού έργου του και όχι ως απλά παραρτήματα. Μέσα στην ίδια την Ηθική μπορούμε να αναζητήσουμε τα θεμέλια των διανθρώπινων σχέσεων. Οι μελέτες τούτου του τόμου συνιστούν μία συμβολή στη διερεύνηση αυτών των πεδίων.
Αξίζουν, πράγματι, τα πεδία αυτά μια λεπτομερή ανάλυση. Διότι για τον Σπινόζα είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματευτούμε το κράτος χωρίς να μελετήσουμε τη σχέση του με τη θρησκεία? αντιστρόφως, τα έργα του Σπινόζα μαρτυρούν σταθερά μία πολιτική ανάγνωση της θρησκείας. Αξίζει τον κόπο να εξετάσουμε εκ του σύνεγγυς πώς ο Σπινόζα οικοδομεί τα επιχειρήματά του σχετικά με τις διάφορες αρχές που συγκροτούν την ανθρώπινη κοινωνία, ποιες κρίσεις διατυπώνει όσον αφορά τα ιστορικά παραδείγματα στα οποία ανατρέχει, πώς οι βιβλικές έρευνές του εντάσσονται σε ένα καθορισμένο διανοητικό περιβάλλον. Αξίζει, κυρίως, τον κόπο να εξετάσουμε τη συνάρθρωση αυτών των προβλημάτων με τη γενική εννοιολογική αρχιτεκτονική της φιλοσοφίας του: στηρίζονται σε αυτήν και με τη σειρά τους συμβάλλουν στο να της προσδώσουν την ιδιαίτερη δύναμή της.

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Γκοβόστη η νέα ποιητική συλλογή του Ηλία Γκρή "Σαν άλλος Οιδίποδας"

Ηλίας Γκρής
Σαν άλλος Οιδίποδας

88 σελίδες, 7 ευρώ ISBN 978-960-606-041-0
Εκδόσεις Γκοβόστη
 
Στη νέα συλλογή του με τίτλο Σαν άλλος Οιδίποδας ο Ηλίας Γκρής, ποιητής της «γενιάς του ’70» με «ρωμαλέο και τρυφερό ύφος» διευρύνει το πεδίο των αναζητήσεων του τόσο θεματολογικά όσο κι αισθητικά.
Δώδεκα χρόνια από τη συλλογή Αλφειός Πρόγονος, (2005) εμφανίζεται με ικανό αριθμό ποιημάτων κατασταλαγμένης ωριμότητας κλείνοντας πλέον –από το 1977, της πρώτης αποκηρυγμένης συλλογής–
σαράντα χρόνια συνεχούς δημιουργικής παρουσίας στην ποίηση.
Με επάλληλη εκδίπλωση δραστικών ποιητικών μύθων που εκτείνονται σαν προσωπογραφίες από την Αρχαία Ελλάδα (Δημόκριτος, Φαίδων, Ιουλιανός, Υπατία…) και φτάνουν στη σύγχρονη εποχή (Σολωμός, Ρίτσος, Καραϊσκάκης,  Κρισναμούρτι…) και στην προσωπική μυθοποιητική του εντοπιότητα (Κρεσταινιώτισσες…), οι αισθητικές διερευνήσεις του Ηλία Γκρή είναι αποκαλυπτικές μιας ποίησης βαθιά φιλοσοφικής, που συνομιλεί με την ιστορία, αναστοχάζεται και αμφισβητεί.
Βιογραφικό:
Ο ΗΛΙΑΣ ΓΚΡΗΣ κατάγεται από την Κρέσταινα Ολυμπίας. Σπούδασε οικονομικά και από το 1975 άσκησε τη δημοσιογραφία σε διάφορα Μέσα Ενημέρωσης, και κυρίως στην τηλεόραση της ΕΡΤ.
Εμφανίστηκε το 1977 με πρωτόλεια συλλογή, και έκτοτε εξέδωσε έξι ποιητικές συλλογές, τρία βιβλία πεζογραφίας, δύο βιβλία δοκιμίων και πέντε θεματικές ανθολογίες. Το 2014 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Γκοβόστη η συγκεντρωτική έκδοση Λήθαργος Κόσμος, 1977-1987.
Μέρος της ποίησης του Ηλία Γκρή έχει συμπεριληφθεί σε ανθολογίες και έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Τρεις τόμοι –  επιλογή απ’ το ποιητικό έργο του, κυκλοφορούν σε τρεις χώρες.
Διετέλεσε μέλος στην Επιτροπή Σεναρίων της ΕΡΤ (1993-1995), στην Επιτροπή Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνίας της Κύπρου (2003-2005), και στο Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ (2010-2013).
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Εταιρείας Συγγραφέων.

Νέος τίτλος: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, της Λίλας Κονομάρα

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα της Λίλας Κονομάρα με τίτλο Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
Τρεις ήρωες, τρεις διαφορετικοί αφηγητές μιας ιστορίας που εκτυλίσσεται στη διάρκεια ενός χρόνου σε μια Αθήνα αλλά και σε μια Ευρώπη με ρευστά σύνορα και ελάχιστες βεβαιότητες. Ένα τραγικό δυστύχημα ανατρέπει τη ζωή τους, φέρνοντάς τους αντιμέτωπους με τον κοινωνικό τους περίγυρο αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό, τους φόβους, τις επιθυμίες, τις απώλειες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ- ΠΑΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ- ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΛΟ ΦΩΣ -ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ


Όλια τα "Αχ" τ’ εμέτερα εγένταν τραγωδίας

Όλια τα "Αχ" τ’ εμέτερα εγένταν τραγωδίας 
«Με τί επιδέξιο καμάρι ήξερε η γιαγιά μου ν’ αποφλοιώνει την πατρίδα της και καρφωμένη στο πιρούνι μου, την μετάγγιζε στο στόμα, γεύση κορυφαία της καταβολής μου» (Κώστας Διαμαντίδης).
Ένα βιβλίο, που φιλοδοξεί να κατατοπίσει ιστορικά και μουσικά, όσους θέλουν να γνωρίσουν τον Πόντο και τους βασανισμένους ανθρώπους του, μέσα από κείμενα και τραγούδια.
Ένα cd με 21 τραγούδια που ερμηνεύουν και παίζουν οι:
Γιάννης Κουρτίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Γιώργος Σοφιανίδης, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδη, Εύα Σταμπολίδου, Βασίλης Παντελίδης, Λευτέρης Ανδρεάδης, Θάνος Τσαμπερτίδης, Γιάννης Σανίδης, Κώστας Παρχαρίδης, Χάρης Τσακαλίδης, Σταύρος Μιχαηλίδης, Στέφανος Σεβίλογλου και Κώστας Φουλίδης.
Στην παρούσα έκδοση, φιλοξενούνται κείμενα που έχουν γράψει οι ιστορικοί: Κώστας Φωτιάδης και Βλάσης Αγτζίδης, ο λογοτέχνης Κώστας Διαμαντίδης, ο μουσικός ερευνητής Κωστής Δρυγιανάκης, οι μουσικολόγοι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδη, ο ερευνητής των ποντιακών χορών Νίκος Ζουρνατζίδης.
Το βιβλίο σχεδίασαν, επιμελήθηκαν και εμπλούτισαν με πρωτότυπα ντοκουμέντα, φωτογραφίες, μαρτυρίες και δικά τους κείμενα, η Νατάσα Μποζίνη και ο Μάκης Σεβίλογλου.
Όλια τα "Αχ" τ’ εμέτερα εγένταν τραγωδίας 
Διπλή Έκδοση: Βιβλίο+ Cd με 21 Τραγούδια του Πόντου
Συλλογικό
Επιμέλεια: Μάκης Σεβίλογλου, Νατάσα Μποζίνη
Isbn: 960-7003-32-2
Διαστάσεις: 17X24
Σελίδες: 272
Λιανική Τιμή: 22.26 ευρώ

Αθήνα: Δείτε πρώτοι τη νέα μοντέρνα τρατορία της.


Αθήνα: Δείτε πρώτοι τη νέα μοντέρνα τρατορία της.

Σημειώστε...

Εύκολη σάλτσα ντομάτας στα γρήγορα.
Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο στη σχάρα.
Εύκολο σοκολατένιο cheesecake με 5 υλικά.

Bad Moon Rising - Creedence Clearwater Revival

Μοναδικές προσφορές All Inclusive σε Ρόδο και Κρήτη στα καλύτερα 4*και 5* Ξενοδοχεία!


Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
DirectDeals
Cosmote
5* LABRANDA Miraluna Village Hotel - Ρόδος
5* LABRANDA Miraluna Village Hotel - Ρόδος-22%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
 All Inclusive
 12/07/2018 έως 28/08/2018
 Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
✔ Kids Club ✔ Ιδιωτική Παραλία ✔ Μόνο για ενήλικες ✔ Δωρεάν Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Πισίνα και στην Παραλία ✔ Late check out στις 18:00
★ Χώρος Στάθμευσης ★ Bar ★ Εσωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο ★ Εξωτερική Πισίνα
€1.280 από €1.650Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
5* Sunshine Crete Beach - Ιεράπετρα Κρήτης
5* Sunshine Crete Beach - Ιεράπετρα Κρήτης
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 All Inclusive
 01/07 έως 19/07 και 26/08 έως 31/08
 Μπροστά στην Παραλία!
€770Δες το Τώρα!
4* Sunshine Rhodes - Ιαλυσός Ρόδου
4* Sunshine Rhodes - Ιαλυσός Ρόδου
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 All Inclusive
 20/07/2018 έως 25/08/2018
 Ιδιωτική Παραλία!
€838Δες το Τώρα!
4* Mitsis Petit Palais Beach Hotel - Ρόδος
4* Mitsis Petit Palais Beach Hotel - Ρόδος
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 15/07/2018 έως 22/08/2018
 Κοντά σε Παραλία
€573Δες το Τώρα!
4* Louis Creta Princess Beach - Πλατανιάς Κρήτης
4* Louis Creta Princess Beach - Πλατανιάς Κρήτης
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 01/07 έως 14/07 και 26/08 έως 16/09
 Μπροστά στην Παραλία!
€1.270Δες το Τώρα!
4* Sunrise Hotel - Ρόδος
4* Sunrise Hotel - Ρόδος
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 14 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 01/07/2018 έως 30/08/2018
 Μπροστά στη Παραλία!
€499Δες το Τώρα!
4* Sunshine Crete Village - Ιεράπετρα Κρήτης
4* Sunshine Crete Village - Ιεράπετρα Κρήτης
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 All Inclusive
 20/07/2018 έως 25/08/2018
 Ιδιωτική Παραλία!
€710Δες το Τώρα!
5* Avra Imperial Hotel - Κολυμπάρι Χανίων
5* Avra Imperial Hotel - Κολυμπάρι Χανίων
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 13/07 έως 26/07 και 25/08 έως 31/08
 Free WiFi
€930Δες το Τώρα!
4* LABRANDA Kiotari Bay - Ρόδος
4* LABRANDA Kiotari Bay - Ρόδος- 22%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+11 επιλογές)
 All Inclusive
 12/07/2018 έως 28/08/2018
 Ένα Δωρεάν Δείπνο στο a la carte εστιατόριο!
€1.220 από €1.570Δες το Τώρα!
5* Asterion Hotel Suites & Spa - Χανιά, Κρήτη
5* Asterion Hotel Suites & Spa - Χανιά, Κρήτη
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 09/07/2018 έως 27/08/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€722Δες το Τώρα!
4* LABRANDA Blue Bay Resort - Ρόδος
4* LABRANDA Blue Bay Resort - Ρόδος- 22%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+20 επιλογές)
 All Inclusive
 12/07/2018 έως 28/08/2018
 Δωρεάν είσοδος στο Αqua Park μια φορά ανα διαμονή
€850 από €1.090Δες το Τώρα!
5* Pilot Beach Resort & Spa - Γεωργιούπολη, Χανιά
5* Pilot Beach Resort & Spa - Γεωργιούπολη, Χανιά
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 14 και ένα έως 2 ετών (+6 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/07/2018 έως 31/07/2018
 Free WiFi
€1.348Δες το Τώρα!
4* Amada Colossos Resort - Φαληράκι Ρόδου
4* Amada Colossos Resort - Φαληράκι Ρόδου
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 All Inclusive
 01/07 έως 19/07 και 26/08 έως 11/09
 Μπροστά στην Παραλία!
€1.362Δες το Τώρα!
5* Cavo Spada Luxury Resort & Spa - Σπάθα, Χανιά
5* Cavo Spada Luxury Resort & Spa - Σπάθα, Χανιά
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+6 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 04/07/2018 έως 25/08/2018
 Free WiFi
€1.770Δες το Τώρα!
4* Belair Hotel - Ρόδος
4* Belair Hotel - Ρόδος
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+7 επιλογές)
 All Inclusive
 21/07/2018 έως 25/08/2018
 WiFi!
€525Δες το Τώρα!
Delfinia Hotel - Ρόδος
Delfinia Hotel - Ρόδος- 44%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 11/07/2018 έως 24/08/2018
 Εξωτερική Πσίνα!
€435 από €770Δες το Τώρα!
Afandou Beach Hotel - Ρόδος
Afandou Beach Hotel - Ρόδος- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 29/06/2018 έως 05/07/2018
 Μπροστά στην Παραλία
€324 από €460Δες το Τώρα!
Virginia Hotel - Ρόδος
Virginia Hotel - Ρόδος
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 14 ετών (+3 επιλογές)
 All Inclusive
 11/07 έως 31/07 και 29/08 έως 18/09
 Δωρεάν Ιδιωτικό Parking
€339Δες το Τώρα!
Princess Flora Hotel - Ρόδος
Princess Flora Hotel - Ρόδος- 54%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 04/06/2018 και 26/09 έως 11/10
 Κοντά στην Παραλία
€90 από €195Δες το Τώρα!
footer