Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ


ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Και ενώ στη… «χώρα του ποτέ» τα πλήθη τρέχουν σαν τρελά για να υποδεχτούν παίχτες τηλεπαιχνιδιών, και «γκρεμίζουν τείχη», ενώ ετοιμαζόμαστε να… «βγούμε στις αγορές» (για να ψωνίσουμε ζαρζαβατικά) και, τα πολιτικά αηδόνια αυτής της χώρας κελαηδούν τους φάλτσους σκοπούς τους ρίχνοντας μας στάχτη στα μάτια, έρχονται νέα «αστροπελέκια» που καίνε μισθωτούς, συνταξιούχους, αλλά και Αναπήρους.
Το έγραψα πολλές φορές και θα το επαναλάβω ακόμα μια, έτσι, για να μην «ονειρεύονται» ορισμένοι.
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ Α.Μ.Ε.Α ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ, και όπως βλέπουμε, οι ΙΔΙΕΣ πολιτικές πλέον, εφαρμόζονται σε μισθωτούς και συνταξιούχους, άσχετα αν δεν είναι Α.Μ.Ε.Α.
Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ, είναι ΙΔΙΑ, περικοπές, χαράτσια, και….. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.
Για τα «γενικά», θα τα πούμε σύντομα, ΤΩΡΑ, θα μιλήσαμε για τα ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ» ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ.
Διαβάστε Συνέλληνες το ρεπορτάζ….
«Εμπαιγμός σε βάρος των αναπήρων και των βαρέως πασχόντων
“Ξεχειλίζει” η αγανάκτηση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, έπειτα από τη δημοσιοποίηση των 113 προαπαιτούμενων που δημοσιεύθηκαν στα τέλη Ιουνίου, η πλειονότητα των οποίων θα πρέπει να έχει νομοθετηθεί μέσα στο 2017.
“Αν αυτό συμβεί αίρεται η προστασία των ΑμεΑ, όπως ορίζεται από το Σύνταγμα της χώρας και τα άτομα αυτά οδηγούνται σε καθαρή φτωχοποίηση” τονίζει σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό η Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι με τη διάταξη 97 αποπειράται η επαναφορά της διφορούμενης και αμφισβητούμενης έννοιας της λειτουργικότητας του αναπήρου, παρά τις μέχρι σήμερα διαβεβαιώσεις του υπουργείου Εργασίας περί του αντιθέτου.
“Όπως και σε προηγούμενες προσπάθειες, το αναπηρικό κίνημα δεν θα επιτρέψει τα άτομα με αναπηρία να γίνουν πειραματόζωα στη δημιουργία ενός συστήματος που δεν έχει εφαρμοστεί πραγματικά και ολοκληρωμένα σε καμία ευρωπαϊκή χώρα”προειδοποιεί η Συνομοσπονδία.
Τα “πυρά” των αναπήρων συγκεντρώνουν, επίσης, οι διατάξεις υπ. αριθ. 75, 76, 86, 105 και 106, οι οποίες φαίνεται να οδηγούν σε άμεσες μειώσεις ποσών ή και δικαιούχων επιδομάτων αναπηρίας, εκ νέου θέσπιση συστήματος αξιολόγησης της αναπηρίας, περικοπή της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις και εν γένει περικοπές δαπανών στην αναπηρία.
Με ανοιχτή επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα, η ΕΣΑμεΑ υπενθυμίζει στον πρωθυπουργό ότι είχε δεσμευτεί για την προστασία των ατόμων με αναπηρία από τις αξιώσεις των δανειστών. Στο πλαίσιο αυτό, αξιώνει:
την προστασία των αναπηρικών επιδομάτων, που έχουν σχεδιαστεί και δίδονται αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών που πηγάζουν από την κάθε αναπηρία,
την ουσιαστική βελτίωση των ΚΕΠΑ, με ορθή αξιολόγηση και όχι τη θέσπιση από την αρχή ενός συστήματος πιστοποίησης της αναπηρίας και εκ νέου ταλαιπωρίας χιλιάδων αναπήρων πολιτών,
να μην υπάρξει επαναϋπολογισμός των συντάξεων των ατόμων με αναπηρία ή περικοπή της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις.
“Αντί περικοπών και μειώσεων, το αναπηρικό κίνημα διεκδικεί:
• Κατάργηση της άδικης διάταξης των άρθρων 7 και 27 του ν.4387/2016, η οποία αφορά στην αναλογική μείωση του ποσού της εθνικής σύνταξης βάσει του ποσοστού αναπηρίας του δικαιούχου. Η σύνταξη δεν είναι επίδομα αναπηρίας, για να δίνεται με βάση τη βαρύτητα αναπηρίας και για το λόγο αυτό ζητάμε την άμεση εφαρμογή της χορήγησης του 100% του ποσού που αντιστοιχεί στην Εθνική Σύνταξη σε όλους τους συνταξιούχους με αναπηρία ανεξαρτήτως ποσοστού.
• Συνέχιση της καταβολής του ΕΚΑΣ σε άτομα με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω και μετά το 2019 και επέκτασή του σε όλα τα άτομα με αναπηρία με ποσοστό 67% και άνω, ανεξαρτήτως ηλικίας.
• Αποκατάσταση των αδικιών που έχουν υποστεί οι συνταξιούχοι αναπηρίας και γήρατος του ιδιωτικού τομέα με την ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων του 2ου μνημονίου και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του ν. 4093/12 και της Π.Ν.Π. 4111/2013 και την εναρμόνισή τους με τα ισχύοντα στο δημόσιο τομέα, καθώς επίσης και των αδικιών που έχουν υποστεί οι συνταξιούχοι γήρατος γονείς ατόμων με βαριές αναπηρίες του ιδιωτικού τομέα.
• Κατάργηση των μειώσεων στις επικουρικές συντάξεις και στο εφάπαξ των ατόμων με αναπηρία”
καταλήγει στην επιστολή της προς τον πρωθυπουργό η ΕΣΑμεΑ.
Με αφορμή τις ήδη πετσοκομμένες παροχές προς τους ανάπηρους, τους βαρέως πάσχοντες και τις οικογένειές τους, αλλά και τις επαπειλούμενες στη βάση των προαπαιτούμενων που συμφώνησε η κυβέρνηση, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) καλεί τους εμπλεκόμενους σε ξεσηκωμό.
“Νισάφι πια! Δεν τους χρωστάμε. Μας χρωστάνε! Ό, τι κόβουν από μισθούς, συντάξεις, φάρμακα, θεραπείες και ό,τι μαζεύουν από τους φόρους, τα χαρίζουν ως κίνητρα για την «ανάπτυξή τους» στους μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοτραπεζίτες, μεγαλοεφοπλιστές. Για τα κέρδη της πλουτοκρατίας μας οδηγούν στον μεσαίωνα!” αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή της.
“Γονείς και κηδεμόνες, ανάπηροι και χρονίως πάσχοντες μετατρέπουμε την απόγνωση και την οργή σε μαχητική απόφαση αγώνα. Δεν ζητάμε ελεημοσύνη, ούτε τα ψίχουλα από το φαγοπότι των μεγαλοεπιχειρηματιών” συμπληρώνει και καλεί σε μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 20 Ιούλη 2017 και ώρα 7 μ.μ., στο Υπουργείο Υγείας, με τα ακόλουθα αιτήματα:
Καταβολή εδώ και τώρα (μέσα στο καλοκαίρι) όλων των οφειλόμενων από τον ΕΟΠΥΥ σε γονείς και ασθενείς για τις θεραπείες τους με την κατάθεση των δικαιολογητικών ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν όλα τα παιδιά κανονικά τις θεραπείες τους από τον Σεπτέμβρη.
Κάλυψη 100% από τον κρατικό προϋπολογισμό όλων των θεραπειών που έχουν ανάγκη τα παιδιά με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις.
Να σταματήσει η σφαγή των ΚΕΠΑ.
Κανένας ανάπηρος και χρονίως πάσχοντας χωρίς τα αναγκαία για να ζήσει (επίδομα, σύνταξη αναπηρίας).»
ΠΗΓΗ: virus.com.gr
Συνέλληνες, οι ΑΔΙΚΙΕΣ που γίνονται σε βάρος των Αναπήρων και χρόνια πασχόντων σε αυτή τη χώρα, είναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ, και ΟΛΟΙ εκείνοι που τις πραγματοποιούν, αλλά και οι «δημιουργοί» τους δρουν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι, κάτι για το οποίο «φροντίζει με κάθε επιμέλεια» το … «κράτος πρόνοιας», οι νομοθέτες, και ο κάθε ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΡΑΦΙΑΣ που δεν του καίγεται καρφί για το αν οι αποφάσεις και οι πράξεις του έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές. Οι καταγγελίες, είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ και πάρα πολλές, μόνο που δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Από την μια έχουμε τις «κούφιες υποσχέσεις» (προκειμένου οι αρμόδιοι να ξεφορτωθούν εκείνους που τους στριμώχνουν), και από την άλλη, την σκληρή πραγματικότητα, τις «περικοπές» το ΣΦΑΓΕΙΟ.
Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

S.M2

S.M2
Two element stacked dipole array

The S.M2 are an array of two centre fed folded dipoles mounted on an aluminium mast.
Each folded dipole balun assembly and associated harness junction is completely encapsulated in epoxy resin, totally preventing moisture ingress.
The balun assembly has been tested to BS5490:IP67.
DESCRIPTION
ORDERING DESIGNATIONS
SPECIFICATIONS
MOUNTING ACCESSORIES
RADIATION PATTERN
SPECIFICATIONS
TYPEPRODUCT NO.
UA66-22 123001005
2140.01.00.00 123001012
2141.01.00.00 123001013
ELECTRIAL
FREQUENCY RANGE 117 - 470 MHz
INPUT IMPEDANCE 50Ω
BANDWIDTH ± 4% of centre frequency
SWR <1.5:1
FRONT TO BACK RATIO 5.5 dB
MAXIMUM INPUT POWER 250 W
POLARISATION Vertical
FORWARD GAIN 5 dBd
3 dB BEAMWIDTH E Plane 36º
H Plane 180º
MECHANICAL
STANDARD CONNECTION 3 m (118.11 in.) Length of RG 213
c/w \'N\' type socket
ELEMENTS 12.7 mm dia. x 1.6 mm wall
aluminium alloy grade 6063T6
SUPPORT BOOM UHF UHF 38.1 mm dia. x 3.2 mm wall
aluminium alloy grade 6082T6
SUPPORT BOOM VHF VHF 63.5 mm dia. x 6.3 mm wall
aluminium alloy grade 6082T6
FASTENERS Stainless steel grade A2-70
DIPOLE CLAMPS Cast aluminium alloy
DIPOLE ADJUSTMENT M8 stainless steel screws
SADDLE CLAMPS Diecast zinc alloy
INSULATOR Epoxy resin encapsulant
LIGHTNING PROTECTION Direct grounded VHF lightning finial
MOUNTING BRACKETS UHF UHF fit inside scaffold pole
MOUNTING BRACKETS VHF VHF to suit structure
TYPICAL WEIGHT (UHF) UHF 4 kg / 8.82 lb.
TYPICAL WEIGHT (VHF) VHF 9 kg / 19.84 lb.
TYPICAL LENGTH (UHF) UHF 1.25 m / 49.21 in.
TYPICAL LENGTH (VHF) VHF 4 m / 157.48 in.
TYPICAL WIND LOADING
@ 162 km/h (UHF) UHF 85N
TYPICAL WIND LOADING
@ 162 km/h (VHF) VHF 292N
SURVIVAL WIND SPEED 350 km/h (97 m/s)

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT ONE-N CRT ONE MINI CB RADIO ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ CB ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

CRT ONE CB RADIO ME S METER!
ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): CRT-ONE 
CRT ONE-N CRT ONE MINI CB RADIO
ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ CB ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ S-METER 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ,ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΤΡΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ (8-10w)
MOBILE RADIO ΤΗΣ CRT, ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ME ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.
TΩΡΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ S METER!!!
AM/FM European Multinorms
4W Output Power
Small and design
Backlit keys
Squelch control Manual/ASQ
RF Gain control
CH9/CH19 emergency
Keypad lock
Scan Function
LCD Display
External speaker Jack
Dimensions : 10.2 x 10 x 2.5 cm
WARRANTY 2 YEARS
RF/S METER

Ο Ρομπέν των δασών

Ο Ρομπέν των δασών
Συγγραφέας: Απόδοση κειμένου: Μουρίκη Κατερίνα
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά: ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ
Ημερομηνία έκδοσης: 22 Μαΐου 2017
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 172
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-127-3
Οι συναρπαστικές περιπέτειες του πιο διάσημου παράνομου ιππότη της αγγλικής λαογραφίας θα σας ταξιδέψουν στην Αγγλία του 12ου αιώνα. Ο Ρομπέν, κυνηγημένος άδικα από τον σκληρόκαρδο σερίφη του Νότιγχαμ, ζει με τους εύθυμους συντρόφους του στο καταπράσινο δάσος του Σέργουντ. Ασυναγώνιστος τοξευτής και ξιφομάχος, τα βάζει με την αδικία και το ψέμα των ισχυρών και γίνεται ο καλόκαρδος και γενναίος προστάτης των φτωχών και των αδικημένων.
Ένα βιβλίο που θα χαρίσει στους νεαρούς αναγνώστες συγκίνηση, αγωνία αλλά και άφθονο γέλιο.

Νέος τίτλος: Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ του Δημήτρη Γιατρέλλη

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το βιβλίο Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ του Δημήτρη Γιατρέλλη. Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με φιλοσοφικές ανησυχίες. Ένα πολιτικό θρίλερ με συνεχείς ανατροπές και απρόβλεπτο τέλος. Ένα σκληρό αφήγημα με ερωτικές ευαισθησίες και προβληματισμούς για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Yamaha Desktop Audio | Μουσική με στυλ!

eNakasMusic Stores
Desktop Audio
YAMAHA PDX-B11 Black Φορητό Ηχείο BlueTooth
YAMAHA MCR-B020 Mini Σύστημα Πορτοκαλί
YAMAHA MCR-B043 Blue Mini Σύστημα
YAMAHA MCR-B043 Yellow Mini Σύστημα

Το Πολιτιστικό ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Το Πολιτιστικό ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ 
Σε τούτο το οριακό για τον Τόπο μας σταυροδρόμι των δίσεκτων καιρών μας, η βαθύτερη λογική τ ο υ π ο λ ι τ ι σ τ ι κ ο ύ α ν τ ί δ ο τ ο υ σ τ η Χ ρ ε ο κ ο π ί α σηματοδοτεί τη ζητούμενη πολιτική πολιτισμού, που θα μας βγάλει στην ανοιχτή δημοσιά της ιστορίας μας.
Με το πολιτιστικό αντίδοτο να νοείται ω ς α π ό σ τ α γ μ α τ η ς α ξ ι α κ ή ς π α ρ α κ α τ α θ ή κ η ς τ η ς μ ε γ ά λ η ς α κ ο λ ο υ θ ί α ς τ ω ν α ι ώ ν ω ν π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ τ ο υ Ε λ λ η ν ι σ μ ο ύ. Φωτίζοντας τη δύσκολη ανηφοριά του μετα-μνημονιακού μας μέλλοντος και διεμβολίζοντας το παγιδευτικό δίπολο: τ ο υ ν ο σ η ρ ο ύ ε λ λ η ν ο κ ε ν τ ρ ι σ μ ο ύ, όπου επωάζεται η εθνικιστική αφροσύνη, και τ ο υ ν ο σ η ρ ο ύ α ν τ ι - ε λ λ η ν ο κ ε ν τ ρ ι σ μ ο ύ, όπου επωάζεται η νεοταξική α-τοπία (αποεθνοποίηση).
Το Πολιτιστικό ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ 
συγγραφέας:Λαοκράτης Βάσσης
Isbn: 978-960-579-074-5
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 160
Λιανική Τιμή: 13,00 ευρώ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Σας παρέχουμε 30% έκπτωση σε βίλα 6-8 ατόμων στην Αίγινα.

ArtTravel

1

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όλοι οι αναγνώστες του Art Travel έχουν 30% έκπτωση για να μείνουν στην βίλα 6-8 ατόμων Aegina Moments στην Αίγινα. Στείλτε mail στοcontact@arttravel.gr με θέμα Αίγινα και κανονίστε την διαμονή σας. 
Κάντε κλικ
2

Χανιά

48 ώρες ρομαντισμός από μια άλλη εποχή. 
3

Χάλκη

Μήπως αυτό είναι το πιο αδικημένο μας νησί;
Κάντε κλικ
Κάντε κλικ
4

Αθήνα

15+1 αγαπημένες γωνιές στο Ψυρρή.
Κάντε κλικ

Παλαιό Φάληρο: 15+1 μέρη για καλό φαγητό.


Παλαιό Φάληρο: 15+1 μέρη για καλό φαγητό.

Σημειώστε...

Ανοιχτή πίτα με ντοματίνια και κολοκύθι.
Μοσχαρίσια σουβλάκια με λαχανικά.
Καλοκαιρινά cupcakes μοχίτο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΝΕΜΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 17-07-17/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1007 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΗΡΕΜΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΕΜΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΤΟΥ 22.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5
Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙΡΟΥ