Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ                                                 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ                                           
Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:                                               
· Για σήμερα Παρασκευή (29/7) αύξηση των νεφώσεων μετά το μεσημέρι και εκδήλωση βροχοπτώσεων κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας                                          
· Για αύριο Σάββατο (30/7) το πρωί καλός καιρός. Μετά το μεσημέρι αύξηση νεφώσεων και εκδήλωση βροχοπτώσεων ή τοπικών καταιγίδων κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και πιθανά στην ορεινή Θράκη. Στην Κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα ενισχυμένος ΒΔ άνεμος. Θερμοκρασία 32 C                                        
· Την Κυριακή (31/7) το πρωί καλός καιρός. Μετά το μεσημέρι αύξηση νεφώσεων και εκδήλωση βροχοπτώσεων ή τοπικών καταιγίδων από το βράδυ μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) οπότε αρχίζει η βελτίωση του καιρού, κυρίως στα ορεινά της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, χωρίς να αποκλείονται και οι πεδινές περιοχές. Στη Θράκη νεφώσεις.                                      
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

"ΥΠΑΑΤ: Οι ενώσεις παραγωγών να κινηθούν νομικά κατά των σφετεριστών ελληνικών ΠΟΠ προϊόντων"

Αρθρο απο το paseges.gr:                                       
ΥΠΑΑΤ: Οι ενώσεις παραγωγών να κινηθούν νομικά κατά των σφετεριστών ελληνικών ΠΟΠ προϊόντων                                  
Την προτροπή να κινηθούν νομικά κατά των τρίτων χωρών που σφετερίζονται τα ελληνικά προϊόντα, τα οποία είναι Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης ή έχουν ενταχθεί σε καθεστώς Γεωγραφικών Ενδείξεων, έκανε από την Βουλή ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Δριβελέγκας.                                            
Χαρακτηριστικά ανέφερε «Κάνω έκκληση σε όποια άλλη ένωση θίγεται να κινηθεί νομικά και θα έχει τη συνδρομή μας για να προχωρήσει το νομικό σκέλος», επίσης ανακοίνωσε ότι πρόσφατα συμφωνήθηκε με το υπουργείο Ανταγωνιστικότητας να υπάρξει πακέτο ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, για την προώθηση και προβολή των ελληνικών προϊόντων.                                     
Να σημειωθεί ότι πρόσφατο συμβάν σφετερισμού της Ελιάς Καλαμάτας εντοπίστηκε στη γειτονική Τουρκία και το θέμα συζητήθηκε το πρωί στη Βουλή, με επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελίας Αμμανατίδου Πασχαλίδου.                                        
Όπως επεσήμανε ο υφυπουργός η Τουρκία αν και είναι υποχρεωμένη, στο πλαίσιο της σύνδεσής της με την ΕΕ, να εναρμονιστεί με την κοινοτική οδηγία για τα προϊόντα ΠΟΠ και Γεωγραφικής Ένδειξης, δεν το έχει πράξει.                                             
Επειδή, με βάση την τουρκική νομοθεσία, μόνο οι θιγόμενοι μπορούν να προσφύγουν νομικά κατά τέτοιων υποθέσεων σφετερισμού προϊόντων, θα πρέπει οι ίδιες οι θιγόμενες ενώσεις να προσφύγουν νομικά.                               
Όπως, όμως, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός θα έχουν τη νομική και οικονομική συνδρομή της Πολιτείας καθώς, από κοινού με το υπουργείο Οικονομικών έχει δημιουργηθεί νομική υπηρεσία για να διεκδικήσουν οι παραγωγοί αυτά που πρέπει. Σε πολιτικό επίπεδο η χώρα μας θέτει το θέμα σε όλα τα αρμόδια όργανα της ΕΕ, προκειμένου να υποχρεωθεί η Τουρκία να εναρμονισθεί με το κοινοτικό καθεστώς. «Η Τουρκία όμως αποφεύγει συστηματικά να συζητήσει το θέμα και εκτιμούμε ότι το πρόβλημα θα το έχουμε και με άλλα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα, όπως είναι η φέτα, η μαστίχα Χίου και ο κρόκος», είπε ο κ. Δριβελέγκας και ενημέρωσε τη βουλευτή ότι μετά από συντονισμένες πιέσεις, η Τουρκία δέχθηκε τελικά να συμμετέχει σε μικτή επιτροπή προκειμένου να συζητήσει το θέμα.                                              
«Κάνω έκκληση σε όποια άλλη ένωση θίγεται να κινηθεί νομικά και θα έχει τη συνδρομή μας για να προχωρήσει το νομικό σκέλος», ανέφερε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, και ανακοίνωσε ότι πρόσφατα συμφωνήθηκε με το υπουργείο Ανταγωνιστικότητας να υπάρξει πακέτο ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, για την προώθηση και προβολή των ελληνικών προϊόντων. «Κύριο μέλημά μας είναι να προωθήσουμε τα ελληνικά προϊόντα, διότι πιστεύουμε ότι αυτός ο τομέας έχει μέλλον», είπε ο κ. Δριβελέγκας και ανέφερε ότι, ήδη, υπάρχει σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον για τον αγροτοδιατροφικό τομέα.                                  
Η κ. Αμμανατίδου- Πασχαλίδου κατήγγειλε ότι στην Άγκυρα πωλούνται μαύρες ελιές με την ένδειξη "Ελιά Καλαμάτας" και ζήτησε επιθετική πολιτική, όχι μόνο για το φαινόμενο οικειοποίησης και σφετερισμού ελληνικών προϊόντων, αλλά και για την αντιμετώπιση φαινομένων νοθείας, καθώς πρόσφατα εντοπίστηκε στην Αμερική νοθευμένο ελαιολάδο που επωλείτο ως λάδι Λακωνίας.

Στον αέρα 7.000 υπάλληλοι του Δημοσίου

Εξακόσια εκατ. ευρώ οι εισπράξεις από τα παράβολα για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων                                         
Νέες απολύσεις για την μείωση δαπανών μισθοδοσίας στο δημόσιο                                             
Ο Βενιζέλος παραγκώνισε τον Πάγκαλο                                                
Αλλαγές στην οργάνωση των νοσοκομείων                                                       
Προίκα στον ΟΠΑΠ τα παιγνιομηχανήματα                                               
Δημιουργική λογιστική...                                                             
"Με κοίταξε στα μάτια και με πυροβόλησε τρεις φορές για να σιγουρευτεί πως θα πέθαινα                                      
Χωρίς τροφή για 134 ημέρες                                                 
Παραγράφηκε το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας για τον Άκη                                                    
Μόνο δύο λεπτά                                                   
Πεταμένα λεφτά, θεωρεί η Βραζιλία τη παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα από το ΔΝΤ                                                    
Ζώδια

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Του Δρ. Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ                                           
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΠ                                    
ΝΕΕΣ ΈΡΕΥΝΕΣ ΈΔΕΙΞΑΝ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΠ.                                       
Μια συσσώρευση σε μοριακό επίπεδο ελευθέρων ριζών οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακος δηλαδή οξειδωτικών παραγόντων είναι αυτή που προκαλεί με επιπλέον βλάβη των αξόνων η οποία πολλές φορές δεν φαίνεται και στα διαγνωστικά μέσα.                                
Τα μιτοχόνδρια είναι πακέτα με ενέργεια τα οποία τροφοδοτούν τα νευρικά κύτταρα εν προκειμένω και την ομαλή τους λειτουργία.                              
Οποιαδήποτε διαταραχή που υπεισέρχεται στη λειτουργία αυτή δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην ανάπτυξη και στην βιοσυντήρηση των κυττάρων.                                              
Έτσι λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση που η ΣΚΠ έχει πέρα από τις απομυελινωτικές εστίες της μυελίνης των νευροαξόνων λόγω φλεγμονών και έναν ακόμη επιπλέον παράγοντα που ερευνάται τώρα και από ότι αποδεικνύεται είναι σωστό συμβάλλει στα μιτοχόνδρια λόγω των ελευθέρων ριζών.                                             
Έχουμε δηλαδή δυο ταυτόχρονες αιτίες που είναι αποδεδειγμένες τις φλεγμονές και την παράλληλη διαταραχή του οξυγόνου, εν προκειμένω της οξείδωσης.                                             
Αυτοί οι δυο παράγοντες που σήμερα θεωρούνται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο μπορούν να ανιχνευτούν ή πιστοποιηθούν.                                         
Όσο πιο μεγάλη είναι η πιστοποίηση της έκτασης της βλάβης η αναγνώριση του προβλήματος τόσο πιο αποτελεσματική είναι και η θεραπεία που θα ακολουθηθεί.                                          
Πάντως για μια ακόμα φορά η νέα ανακάλυψη οδηγεί στο γεγονός ότι στις περιπτώσεις ΣΚΠ οι μόνο-θεραπείες είναι κατά κανόνα καταδικασμένες διότι έχουμε μια πολυγενετική και πολυτοπική βλάβη στις περισσότερες περιπτώσεις.

συνέντευξη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δριβελέγκα απο το agrotypos.gr

Συνέντευξη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δριβελέγκα απο το agrotypos.gr:                                                      
http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=66328

Συναυλία με τους ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ                                                      
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ                                           
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ                                         
ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ                                             
ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ - ΠΑΛΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ                                              
ΤΗΛ. : 28210 87098 - 28210 87077                                                  
FAX : 28210 74332                                               
Web SIte : www.dipeh.gr                              
Email : dipeh@otenet.gr                                          
Συναυλία με τους ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ 30/7/2011                              
Ο Γιάννης Κότσιρας με το τελευταίο του ήδη πλατινένιο “Live 2010” μας υπενθύμισε την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι καθώς όπως τονίζει πάντα ο ίδιος, “γεννήθηκε μέσα από αυτό” αλλά και με την ικανότητά του να προτείνει ήδη γνωστά τραγούδια με τρόπο που μοιάζουν πάντα φρέσκα.                    
Με καινούρια τραγούδια όπως το “Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι”, το “Και πάλι παιδί” ή το ολοκαίνουριο “Αγάπη μου εσύ” αλλά και παλιά και αγαπημένα όπως “Το τσιγάρο”, το “Έλα και κόψε με στα δυο” ή το “Κάπου θα βρεθούμε” μας εγγυάται όπως κάνει χρόνια τώρα την καλύτερη συναυλία του καλοκαιριού.                                         
Ο Δημήτρης Μπάσης πιστός στο λαϊκό τραγούδι, με θητεία δίπλα στους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς και τραγουδιστές αλλά και με σπουδαίο προσωπικό ρεπερτόριο από τα “Χαμοπούλια” ως τους “Ψίθυρους καρδιάς” και από το “Τώρα μένω μόνος μου” μέχρι τη “Ζωή” και το “Σπασμένο καράβι” αλλά και με το πολυαναμενόμενο ολοκαίνουριο CD σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τίτλο “Η συννεφιά περνάει με παρέα”, συνυπογράφει την καλύτερη μουσική συνάντηση του φετινού καλοκαιριού.                                         
Στο πλευρό των δύο τραγουδιστών θα βρίσκεται η εξαιρετική Χρυσούλα Στεφανάκη

Προσφορά από το e-Pontos

Πόσο ωφέλιμη είναι η κατανάλωση προϊόντων ολικής άλεσης;

medicalnews.gr                                                
Πόσο ωφέλιμη είναι η κατανάλωση προϊόντων ολικής άλεσης;                                        
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας                                                            
Μήπως πίνω πολύ αλκοόλ;                                                    
Απορρίφθηκε αγωγή που μπλόκαρε τη χρηματοδότηση για τα βλαστοκύτταρα                                           
Light επιλογές… από την ταβέρνα έως το Μεξικάνικο                                                    
Όταν η άθληση γίνεται… βάσανο!
Σωστές διατροφικές επιλογές στο σινεμά                                                
Φυσικοί χυμοί… πηγή αντιοξειδωτικών                                              
Η εγκεφαλική γήρανση είναι το τίμημα του να είσαι άνθρωπος;

Κώστας Χατζής - Ο Στρατής 1968

Greek Alert

Greek Alert                                                  
Οι πολιτικές θέσεις του Μπρέϊβικ, βρήκαν υπερασπιστές...                                            
ΟΙ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ                                                  
ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ, ΕUROVISION ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ! !                                        
Ο Τούρκος της Σαπουνόπερας και ο Τούρκος στα Κυπριακά κατεχόμενα: Ποιός είναι ο αντιπροσωπευτικός τύπος αυτού του γένους;                                                
Κίνηση για κατευνάσει τις αντιδράσεις...πολιτικό χρόνο θέλει να κερδίσει ο Χριστόφιας                                             
...ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ!                                               
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ                                                        
ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!

Νέα ανάσα στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

www.marketbeast.gr                                                           
Νέα ανάσα στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά                                                              
«Ξεπαγώστε τα κονδύλια για να προχωρήσουν οι επενδύσεις»                                              
Κρίσιμη χρονιά για το ΙΚΑ το 2011                                                
Η πιο μεγάλη ώρα για ομόλογα και χρέος                                                 
Σήμερα η ψηφοφορία για το αμερικανικό χρέος                                                         
«Μπλόκο» στο σχέδιο Μπένερ για το αμερικανικό χρέος                                                 
Έρχεται νέο κύμα υποβαθμίσεων από του οίκους αξιολόγησης                                                          
Θ. Σκυλακάκης: Οι απευθείας αναθέσεις στην αγορά τυχερών παιχνιδιών παραβιάζουν το κοινοτικό δίκαιο                                                        
Σαρωτικό σχέδιο για λουκέτα στο Δημόσιο

Καύσωνας (υπουργικός) 35 ημερών

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ                                                         
Καυτή ατζέντα 35 ημερών                                           
Ο Γ. Παπανδρέου ζητάει προώθηση των μεταρρυθμίσεων εδώ και τώρα                                 
Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου                                                             
«Τώρα τρέχουμε», θα μπορούσε να συμπληρώσει ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στις επιστολές που έστειλε στους υπουργούς του, καταγράφοντας τις προτεραιότητες του κυβερνητικού έργου κατά υπουργείο, τις οποίες θα πρέπει να υλοποιήσουν έως το τέλος Αυγούστου.                              
Δεν το έκανε - ή τουλάχιστον δεν έγινε γνωστό αν στις επιστολές υπάρχουν αναφορές αυτού του είδους. Εδωσε ομως στη δημοσιότητα τον πυρήνα των επιστολών, που είναι ακριβώς οι προτεραιότητες κυβερνητικών πρωτοβουλιών κατά υπουργείο, και από αυτές συνάγεται ότι στον μήνα που ακολουθεί θα υπάρξει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ένας καταιγισμός κυβερνητικών δράσεων, με στόχο να κερδηθεί αφενός ο χαμένος χρόνος και αφετέρου ο κ. Παπανδρέου να πάει στη ΔΕΘ στις 10 Σεπτεμβρίου με όλα τα μεγάλα θέματα στο τραπέζι.                                                  
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Ελληνική μετακύλιση χρέους : Μια καθυστερημένη χρεοκοπία

Ελληνική μετακύλιση χρέους : Μια καθυστερημένη χρεοκοπία                                            
Σημάδια πανικού στις διεθνείς αγορές                                             
Στα σκαριά ο «Ισλαμικός Αγωγός» Φυσικού Αερίου

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics                                                
Δημοψήφισμα για το όνομα της ΠΓΔΜ προτείνει ο Γκρούεφσκι                                           
Μηνύματα σε Αγκυρα, Σκόπια, Τίρανα ΥΠΕΞ: Ούτε σε θεωρητικό επίπεδο συζήτηση για καθεστώς νήσων                                                   
Libya: Washington prepares its revenge                                              
Ο ΤΕΝΤΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ Κάμερες χάι φυλακίσεων                                        
ΕΥΘΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ                                              
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΥΠΕΞ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ                                                  
Νέο θεσμικό πλαίσιο για τα δημοψηφίσματα                                         
Αποκαλυπτήρια προτομής-"Ανοίγματα" και στα Κατεχόμενα-Ερωτήματα                                         
Σεργκέι Λαβρόφ: Δεν μας συμφέρει να γίνει ανταγωνιστικό το σχέδιο της αντιπυραυλικής άμυνας                                      
Τριανταεπτά χρόνια μετά και η τούρκικη εισβολή συνεχίζεται στο Ριζοκάρπασον                                              
Οι επιπτώσεις της εξέγερσης στην οικονομία της Αιγύπτου                                          
Αχαριστία και ψευδολογίες στον τάφο του Σαδίκ                                                
Η κρίση της Ευρωζώνης δεν καταπολεμήθηκε, βρίσκεται σε παύση                                                
Η ατζέντα της συνάντησης Νικολά Σαρκοζί – Δημήτρη Χριστόφια Κοινή θέση Γαλλίας και Κύπρου για την Τουρκία Απαράδεκτη, προκλητική και προσβλητική η συμπεριφορά της                                         
Η σκοτεινή πλευρά της Ευρώπης                                                   
Εξέγερση στη νότια Κίνα μετά από θάνατο λιανοπωλητή                                            
Π. Μπεγλίτης: «Η Σούδα αποτελεί στρατηγικό χώρο»                                                 
ICRC: At least 800 displaced after Iranian operation against PJAK                                                     
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ. Κύπρος και Κουρδιστάν στα «μεγάλα σχέδια»                                                  
Προειδοποίηση του ΝΑΤΟ στην Τουρκία για τα αντιβαλλιστικά συστήματα!                                            
«Φωτιές» στο Κόσοβο ανάβει η Πρίστινα                                           
Σκηνικό αναταραχής απο τις συγκρούσεις του Ιρανικού στρατού με Κούρδους Μαχητές του PJAK

Εντός του Αυγούστου σε καθεστώς επιλεκτικής ή περιορισμένης χρεοκοπίας

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την ανταλλαγή των ομολόγων                                                  
Επιστρέφουν οι καταθέσεις και η εμπιστοσύνη προς τις τράπεζες                                        
Εντός του Αυγούστου σε καθεστώς επιλεκτικής ή περιορισμένης χρεοκοπίας                                          
Υποβαθμίσθηκαν Marfin και Τράπεζα Κύπρου                                                           
Παραιτήθηκε το υπουργικό συμβούλιο στην Κύπρο                                                               
Σε δέκα χρόνια θα γίνει ανταγωνιστική η ελληνική οικονομία                                                   
"Κανόνι" ενός εκατομμυρίου με ακάλυπτες επιταγές στη Θεσσαλονίκη                                                          
Τα στοιχεία των σεισμικών ερευνών σε Ιόνιο και Κρήτη θα δοθούν και σε εταιρείες πετρελαίου                                                      
Έρχεται ο "ενεργειακός Τειρεσίας"                                                        
Θέλει "πίσω" το επώνυμό του                                           
Τρεις σειρές ρούχων από την Amy Winehouse                                                             
Μετά την "φέτα" τώρα το "αυγολέμονο"

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):                                             
-Σχέδια επί χάρτου αντί… κεραυνοβόλου πολέμου                                                   
περισσότερα…                                                 
-Ένοχη σιωπή για το εξάμηνο που... χάθηκε στο δρόμο!                                                 
περισσότερα…                                              
-Δημήτρης Αλευρομάγειρος: Ανοικτή επιστολή στους Προέδρους Κύπρου και ελληνικής κυβέρνησης                                               
περισσότερα…                                              
Ελεύθερη Ζώνη                                                   
Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.                                               
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα                                               
Τηλ. 210-3643601

Νέα από το e-Pontos

Νέα από το e-Pontos                                                         
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                         
Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Χριστιανικών Λαών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας                                                  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ"