Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑ



Και ΕΓΙΝΕ ο πολυαναμενομενος (για κάποιους) ανασχηματισμός, ολοκληρώθηκε για ακόμα μια φορά η «συναλλαγή» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, και ξεκαθάρισε το τοπίο (κατά τους ειδικούς) σχετικά με το αύριο της χώρας
Μόνο που, το «αύριο», έρχεται κατά γενική ομολογία του κοσμάκη «μαύρο και αραχνο» σε πλήρη αντίθεση με τα πιστεύω και τις δηλώσεις ορισμένων κομματικών.
Τι βλέπουμε αλήθεια στις τελευταίες «αλλαγές» στην κυβέρνηση;
ΜΗΠΩΣ την ΕΜΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ όσων ΔΕΝ έκαναν τα εκλογικά χατίρια της κυβέρνησης;
Όσων ΔΕΝ ψήφισαν την κυβέρνηση στις τελευταίες εκλογές;
Είναι ο ανασχηματισμός αυτός, ανασχηματισμός ….. «αντιποίνων»;
Ορισμένους από τους «νέους» υπουργούς, τους γνωρίζουμε ΟΛΟΙ, γνωρίζουμε τις απόψεις τους, τις….. «ακραίες» απόψεις τους, αλλά και την επικίνδυνη παρουσία τους στο παρελθόν σε άλλες κυβερνήσεις.
Παρατηρούμε επίσης, πως ο ανασχηματισμός έφερε την μοιρασιά των χαρτοφυλακίων, δηλαδή κάποιοι υπουργοποιηθήκαν στην πρώτη «κυβερνητική περίοδο», ενώ κάποιοι άλλοι υπουργοποιηθήκαν τώρα, με λίγα λόγια, τα «δικά μας» παιδια θα περάσουν ΟΛΑ, η σχεδόν όλα από υπουργεία…..
Η καρέκλα όπως και να το κάνουμε είναι γλυκεια!
Σε αντίθεση με τα κανάλια, που στα δελτία τους κάποια χαρακτήρισαν τον ανασχηματισμό σαν «σφαγή υπουργών», ΟΛΟΙ εμείς, ο απλός κοσμάκης, τον χαρακτηρίζουμε σαν συνέχιση της δικής σφαγής.
Μην ξεχνάμε πως τα «μέτρα» συνεχίζονται, το σφάξιμο σε μισθούς, συντάξεις,, υγεία, κλπ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς (πολλοί φοβούνται πως με το νέο σχήμα θα χειροτερέψουν τα πράγματα).
Τώρα βέβαια, ο Όρος «χειρότερα» είναι πολύ αφηρημένος μιας και βρισκόμαστε σε ένα σημείο που ούτε μπρος μπορούμε να κάνουμε, ούτε πίσω.
Άκουσα πριν λίγο σε μια παρέα να λένε χαρακτηριστικά «τι θέλαμε και τους ψηφίζαμε δεν μας κοβόταν το χέρι»;
Αδέλφια, γεμίσαμε ΤΩΡΑ, από «κοψοχέρηδες».
Σκοπός ήταν τα χέρια μας να είχαν κοπεί πριν ρίξουμε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.
ΤΩΡΑ, είναι πολύ αργά για μετάνοιες και δάκρυα.
Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, ήταν πολύ έντονες οι συζητήσεις περί Εθνικών εκλογών, και ΜΕΤΑ την ανακοίνωση, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για ανασχηματισμό «απελπισίας», και σχήμα «κούφιο», το οποίο ΔΕΝ πρόκειται να προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στην χώρα πέρα της οριστικής διάλυσης της εκτελώντας τις εντολές των ξένων αφεντικών μας.
Αυτό το αφήνω να το σχολιάσουν πιο ειδικοί από εμένα, εγώ απλά μεταφέρω αυτά που εισπράττω από εσένα φίλε, γείτονα, συνάδελφε, άνεργε, αγρότη…..
Πιστεύω και εγώ πως ο ανασχηματισμός αυτός ήταν ΤΙΜΩΡΙΑ, μια τιμωρία ακόμα προς έναν δοκιμαζόμενο λαό, που τον θυσιάζουν καθημερινά στο βωμό των ντόπιων, αλλά και ξένων συμφερόντων.

Βασίλης Τσούγκαρης

VHF / UHF ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Νέος τίτλος: ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕ, του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το βιβλίο ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕ, του Θεολόγου Αλεξανδράτου. Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια αναδρομή στις προηγούμενες διοργανώσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου με έναν πρωτότυπο τρόπο: μέσα από τα γεγονότα στα γήπεδα όπου διεξήχθησαν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Μουντιάλ από το 1930 μέχρι και το 2010, παρουσιάζεται η σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ"-11.6.14

ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»
Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 10.00-16.00

Αίθουσα συνεδρίων-Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης
Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα «Συν-εργασίες νέων αγροτών και κατοίκων Πόλεμων» με στόχο την προώθηση συνεργασιών για την ενίσχυση της ελληνικής αγροτικής επιχειρηματικότητας.
Στο συνέδριο που πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, θα συζητηθούν οι επιχειρηματικές ανάγκες των νέων αγροτών, αλλά και όσων επιθυμούν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τον γεωργικό τομέα και αναζητούν την εμπειρία και την τεχνογνωσία της αγροτικής παραγωγής. Στόχος του συνεδρίου είναι μέσα από αυτό να παραχθούν πραγματικές συνεργασίες αγροτών και κατοίκων πόλεων.
H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 10.00-16.00 στην Αίθουσα Συνεδρίων της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 & Πάντου, Καλλιθέα).


Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού με την Σάνια Στριμπάκου

Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού με την Σάνια Στριμπάκου
Ένα εντατικό διήμερο σεμινάριο που απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές επαγγελματικών σχολών χορού και θεάτρου, αλλά και σε φίλους του αυτοσχεδιασμού.
Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιουνίου 2014
Ώρα: 6:30 - 9:30 μ.μ.
Διάρκεια σεμιναρίου: 6 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ/μέρα, 40 ευρώ/δυο μέρες
Στο Dancevacuum - Centre of Performing Arts, Διογένους 42, Χαλάνδρι (στάση Μετρό "Αγία Παρασκευή")
Πληροφορίες - κρατήσεις: τηλ. 6948685791 (Σάνια) και 6974924991.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου.
Ο αυτοσχεδιασμός είναι μια μέθοδος έρευνας, ανάπτυξης ιδεών και σύνθεσης που χρησιμοποιείται έντονα σε όλα τα στάδια της δημιουργίας. Έχει βασικούς άξονες πάνω στους οποίους τοποθετείται και αυτοπροσδιορίζεται ο δημιουργός, στοιχεία χειροπιαστά που ενδυναμώνουν την παρουσία του ερμηνευτή πάνω στη σκηνή και διαμορφώνουν το περιεχόμενο ενός έργου.
Η Σάνια Στριμπάκου είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Χορού, 2000. Συνέχισε την έρευνά της στο Παρίσι, 2001, στη Νέα Υόρκη, με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση (Dance Space Center και Movement Research), 2002 και στο Άμστερνταμ, 2004 - 2008.
Έχει διδάξει στο στούντιο Quasistellar, στη σχολή του Γ. Μέτση, στο dan.c.ce, στο στούντιο Κινητήρας, στη σχολή Movements της Χρ. Μπρίκμαν, στη δημοτική σχολή χορού της Καλαμάτας "Φάρις", στη σχολή χορού της Πύλου, στο 19ο διεθνές φεστιβάλ χορού Καλαμάτας και στο στούντιο dancevacuum.
Έχει χορέψει με τις ομάδες Αμάλγαμα της Μ. Γοργία, Yelp της Μ. Νέστορα, Quasistellar της Α. Παπαδαμάκη, Ύψιλον της Α. Στελλάτου, Λάθος Κίνηση του Κ. Μίχου, Αλλού Εδώ Παντού της Π. Λάζου, με τους χορογράφους Gosia Haduch and the Unfinished Company, Maxin Hepner, Marcela Giesche, Pere Faura, Φιλιώ Λούβαρη, Lily Kiara κ.ά.
Σε συνεργασία με τη Μ. Πετρίδου έχει χορογραφήσει κι ερμηνεύσει στα video-dance Plastel και Talspel (4th & 5th International Video-dance festival στην Αθήνα, Monaco Dance Forum, 2004, Il Choreografo Elettronico XIII Festival Inernazionale di Videodanza, 2005), σε συνεργασία με τη Μ. Μαυρίδου το κομμάτι Passe-partout (Muiderpoort Theater, 'Αμστερνταμ, 2008) και σε μουσική σύνθεση της Τ. Σικελιανού έχει χορογραφήσει το έργο Nota(c)tion (1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού, Κέντρο Χορού και Τεχνών Dancarte, Πάτρα, 2009).

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ, του Μένη Κουμανταρέα | Τρίτη, 10/6, 8 μ.μ. | Polis Art Café

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 10 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει η επετειακή επανέκδοση του βιβλίου ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ, του Μένη Κουμανταρέα, βιβλίο που σημάδεψε τη δεκαετία του ’80. Στην παρούσα έκδοση, τα δέκα διηγήματα εικονογραφούν εννέα Έλληνες ζωγράφοι (Θανάσης Μακρής, Αντιγόνη Πασίδη, Απόστολος Χαντζαράς, Αλέκος Φασιανός, Εδουάρδος Σακαγιάν, Γιάννης Ψυχοπαίδης, Βασίλης Σπεράντζας, Χρόνης Μπότσογλου, Μαριλένα Ζαμπούρα) και ο Μένης Κουμανταρέας.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την ίδια μέρα, στις 8 το βράδυ, στο Polis Art Café.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το Polis Art Café σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Μένη Κουμανταρέα ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ την Τρίτη, 10 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., στο Polis Art Café.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Φοίβος Καρζής, δημοσιογράφος
Ελιάνα Χουρμουζιάδου, συγγραφέας
Χρήστος Χωμενίδης, συγγραφέας.
Διαβάζει ο ηθοποιός Μάνος Σταλάκης.
Polis Art Café, Aίθριο Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 & Πανεπιστημίου, Αθήνα.

Ηράκλειο: Οι 30 καλύτερες απολαύσεις του.


Όλα όσα πρέπει να κάνετε φέτος το καλοκαίρι στη γειτονιά του Κουλέ.

PC System: Σύστημα HP Thin Client Τ5735 μόνο 124€!


Ποιες τροφές μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας


Ποιες τροφές μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας
Το στηθοσκόπιο της ψηφιακής εποχής

Κραυγές αγωνίας από τους νεφροπαθείς Αγρινίου

Τα πιο απλά μυστικά ευτυχίας

Καρνιτίνη για την προστασία της καρδιάς

Τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά για ένα παιδί

Η κάνναβη επηρεάζει την ανδρική γονιμότητα

Πώς η άσκηση σάς φτιάχνει τη διάθεση

O μύθος της φακής

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Αρνούμαι να πεθάνω

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10-06-2014/0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 10-06-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ, ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ Η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ, ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-06-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ
ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ, ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6
ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ.

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 09-06-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1010 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ 1020 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

«Παγώνει» η έκδοση βεβαιώσεων από το taxisnet λόγω της παραίτησης Θεοχάρη - in.gr

Έως και την Τρίτη 10 Ιουνίου
Εμπλοκή στην έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών από το taxisnet έως ότου οριστεί ο αντικαταστάτης του γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, δηλαδή στις 10 Ιουνίου. Το γεγονός οφείλεται στο ότι τα έγγραφα αυτά θα πρέπει να φέρουν την ηλεκτρονική υπογραφή του γγ Δημοσίων Εσόδων, αλλά λόγω της παραίτησης του Χ.Θεοχάρη τέτοιου είδους υπογραφή αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει.  
ΔΗΜΑΡ: Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Φ.Κουβέλη, όλα στο Συνέδριο
«Κλειδώνει» ο ανασχηματισμός, αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις
H επιτροπή που θα επιλέξει τον διάδοχο του Χάρη Θεοχάρη
Ο Πάπας «ένωσε» Πέρες και Αμπάς σε προσευχή για την ειρήνη στη Μ.Aνατολή
Ακραία αντισημιτική δήλωση του Ζ.Μ.Λεπέν προκαλεί αντιδράσεις
Συναγερμός για προσφυγικό κύμα στη Μεσόγειο - Μετανάστες φτάνουν νεκροί
«Παγώνει» η έκδοση βεβαιώσεων από το taxisnet λόγω της παραίτησης Θεοχάρη
ΥΠΟΙΚ: Εκτός πραγματικότητας τα περί φόρου εισοδήματος από ιδιοκατοίκηση
ΥΠΟΙΚ: Η οικονομία βγαίνει οριστικά από τη βαθιά ύφεση
Ίχνη στη Σελήνη στηρίζουν τη θεωρία της μεγάλης πρόσκρουσης
Το ζωντανό αφτί του Βαν Γκογκ περιμένει να σας ακούσει
Ενεργοποίηση του καφέ λίπους, νέα προσέγγιση κατά της παχυσαρκίας
Επαναπατρίστηκαν δύο αριστουργήματα του πρωτοκυκλαδικού πολιτισμού
Η «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή όλο το καλοκαίρι στο Σύγχρονο Θέατρο
Τίτλοι τέλους για το γάμο του Αντόνιο Μπαντέρας με τη Μέλανι Γκρίφιθ
«Πάτησε» Βραζιλία η Εθνική και... έναρξη προπονήσεων
Roland Garros... 9 στις 10 το παίρνεις εσύ σούπερ Ναδάλ!
Ρικιάρντο στον Καναδά, 2ος ο Ρόσμπεργκ, εγκατέλειψε ο Χάμιλτον
 
Ποιες μουσικές εμφανίσεις θα εντυπωσιάσουν;
Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 5/6
Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ζούμε σε μια χώρα που δεν υπάρχει τιμωρία»
Κάντε Like στο in.gr και κερδίστε 3 Tablet για μικρούς και μεγάλους
Τα καλύτερα παραδοσιακά θερινά σινεμά της Αθήνας
Νίκος Καλλίνης: «Την επιστροφή μου στη μουσική τη χρωστώ σε φίλους & συνεργάτες»
Τα 10 καλύτερα τραγούδια στην ιστορία του Μουντιάλ
Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2: κερδίστε προσκλήσεις!
Στα Όρια του Αύριο με τον Τομ Κρουζ
Τα πιο παρεξηγημένα τραγούδια
GP Καναδά 2014: Επιστροφή στις νίκες για την Red Bull, προβάδισμα τίτλου για τον N. Rosberg
MINI Hatchback 5d 2015: ΜΙΝΙ το οικογενειακό
Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το Opel Insignia 2.0 CDTI 2014
Μύκονος, η διαχρονική αξία
Ικαρία, άνεμος ελευθερίας
Η... παραμυθένια Θεσπρωτία
Χανιά, σοκάκια και στιβανάδικα
Γύθειο, πύλη της Μάνης
Τα «σύρματα» της Μήλου
Σέξι μίνι φορέματα για το καλοκαίρι
Το καλοκαιρινό στυλ Louis Vuitton
Οι τέλειες τσάντες για την παραλία
Αρρυθμίες και θρόμβωση προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
Τα αντισυλληπτικά χάπια στη θεραπεία της ακμής
Μάθετε μια ξένη γλώσσας και γλιτώστε από την άνοια
Ποιος συνδυασμός κρατά μακριά τα περιττά κιλά;
Καινοτόμο φάρμακο αλλάζει τη θεραπεία σοβαρών καρκίνων
Ο ύπνος επηρεάζει τη μνήμη και τη μάθηση
Μέτωπο και δάχτυλα τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματος
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
Η δίαιτα που επιταχύνει το μεταβολισμό μας!
Τα πιο ακριβοπληρωμένα τοπ μόντελ χωρίς μακιγιάζ
10 τρόποι για να αντιμετωπίσουμε τα κουνούπια με φυσικά μέσα
Τι αποκαλύπτει το ζώδιο για το μωρό σας;
Οι πιο σέξυ μπαμπάδες του Μουντιάλ
Γιατί τα αγόρια έχουν αυξημένο κίνδυνο για αυτισμό;
H Apple παρουσιάζει το Mac OS X 10.10 Yosemite, που μοιάζει με το iOS
Limits: TEDx, σε αρχαίο θέατρο, χωρίς Internet, δεν γίνεται
Δεν έχουν ανεβάσει οι φίλοι σας γυμνοί βίντεο στο Facebook
Ποιος έχει το πιο γρήγορο Μobile Internet;
Wim Van Der Valk - Continental 30: Η εξέλιξη του είδους
Grady White - Freedom 375: O νόμος του ισχυρότερου