Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

VASSILIS SOTIRIOU and the BRB (BLUE ROSE BAND)

ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ - ΜΥΛΟΣ (Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 56, τηλ.6981849343). ΕΙΣΟΔΟΣ 12 ευρώ
ΤΡΙΤΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 στις 9.30μμ




Ο Βασίλης Σωτηρίου είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα, παίζοντας από 14 χρονών. Συμμετείχε σε μπλουζ μπάντες της Θεσσαλονίκης και ίδρυσε τους BRB (Blues Rose Band). Μέχρι στιγμής, η σπουδαιότερη εμφάνισή του ήταν η συμμετοχή του με την μπάντα του Fred Wesley (τρομπονίστα και συνθέτη του James Brown) τον Οκτώβριο του 2006. Ηλεκτρικό σύγχρονο blues με έντονες funk και jazz αποχρώσεις.
Ο Βασίλης Σωτηρίου και οι Blue Rose Band έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Dr. Feelgood και Nine Below Zero τον χειμώνα του 2006 στη Θεσσαλονίκη.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ – ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΕΝΤΖΟΥ - φωνή
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ - σαξόφωνα
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ – ηλεκτρικό μπάσο
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ - κλασική κιθάρα
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΩΣΤΑΒΕΛΗΣ – πλήκτρα

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Ο γενικότερος ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ της Κυβέρνησης (της ποιάς;)πρός κάθε τάξη, είναι η μόδα των τελευταίων ετών. Εκτός λοιπόν των άλλων τάξεων, μια που έχει σπάσει κάθε "Ολυμπιακό Ρεκόρ" κοροιδίας, είναι οι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες (όχι ότι οι μόνιμοι έχουν φάει λιγότερη κοροιδία,αλλά τώρα λέμε για τους συμβασιούχους). Να ένα πολύ ενδιαφέρον Άρθρο-Καταγγελία, την οποία ξεσήκωσα από το site ενός πολύ καλού φίλου. Είναι η "κραυγή" αγανάκτησης ενός Συμβασιούχου Πυροσβέστη μέσα στα forum του www.fireman.gr. Συνάδελφοι συμβασιούχοι πυροσβέστες, Από έγγραφο του Α.Π.Σ αλλά και από τον προϋπολογισμό του Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2008, προκύπτει το εξής καταπληκτικό: Δεν έχει προβλεφθεί κονδύλι για την 8μηνη απασχόληση μας για το 2008. Ας δούμε τους αριθμούς που ποτέ δεν λένε ψέματα: Για το 2007 δαπάνες για 4,5 μήνες απασχόλησης ήταν 38.230.000 ευρώ. Για το 2008 οι δαπάνες προϋπολογίζονται στα 40.560.000 ευρώ. Με την απλή μέθοδο των τριών θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί κονδύλι τουλάχιστον 68.000.000 ευρώ. Έχουμε δηλαδή απόκλιση 29.734.444 ευρώ. Ποιες ερμηνείες μπορούμε να δώσουμε; Ανικανότητα του συντάκτη του προϋπολογισμού για το Π.Σ; Δεν το νομίζω. Πως είναι δυνατόν να μην έχουν υπολογίσει ένα από τα βασικότερα κονδύλια, όπως είναι αυτό της μισθοδοσίας; Στημένο παιχνίδι; Ας το δούμε κι αυτό. Διαμαρτυρόμαστε, διορθώνουν το «λάθος» τους, μένουμε ικανοποιημένοι και επαναπαυμένοι για το 8μηνο, αλλά ξεχνάμε τον στόχο που είναι η 12μηνη απασχόληση μας. Μακάρι να κάνω λάθος. Συνάδελφοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς πολλά παιχνίδια παίζονται στην πλάτη μας. Μην εφησυχάζετε και μην επαναπαύεστε με το 8μηνο. Αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση της 12μηνης εργασίας, για όλους μας! Πολλές τέτοιες κραυγές φιλοξενούνται στο fireman,και στιγματίζουν τους ΦΤΑΙΧΤΕΣ. Και μην πουν ορισμένοι ότι το "κακό" ξεκινά από το αρχηγείο, γιατι οι "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" και οι κινήσεις του Αρχηγείου πατρονάρονται από την εκάστοτε κυβέρνηση,έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Φτάνει πια η κοροιδία, προς κάθε μέλος της Πυροσβεστικής οικογένειας ειτε έιναι Μόνιμος, είτε Συμβασιούχος,είτε Εθελοντής. Τα τελευταία τριάντα χρόνια, το Πυροσβεστικό Σώμα "Αναβαθμίζεται" δια της .... ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ. Ας ΦΤΥΣΟΥΝ λοιπόν ορισμένοι τις καραμέλες των γνωστών και σκουριασμένων δικαιολογιών και ας δουν, και ας ομολογήσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.