Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΣΩΜΑΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ

Ελλάδα, Ιούλης 2015 του νέου μνημονίου, Ελλάδα ντάλα καλοκαίρι με κόσμο να «μπαινοβγαίνει», άλλοι τουρίστες, άλλοι πρόσφυγες, άλλοι λαθρομετανάστες, άλλοι…..
Ακόμα ένα καλοκαίρι, στη χώρα μας, μόνο που το φωτεινό είναι πολύ διαφορετικό, αντί για χαρά, φέρνει ένα δυσάρεστο «μούδιασμα» στους Έλληνες.
Είναι οι γενικότερη οικονομική κατάσταση, είναι όμως και το άλλο, η αύξηση της εγκληματικότητας, είναι τα σώματα ασφαλείας της χώρας, τα ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΑ από τις «περικοπές», που (θα το επαναλαμβάνω συνέχεια) ΑΝ λειτουργούν ακόμα, αν προσφέρουν ακόμα στον πολίτη, αυτό οφείλεται καθαρά στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ του προσωπικού τους.
Συζητούσα χθες με έναν φίλο, αξιωματικό στην αστυνομία, και πάνω στην συζήτηση, άρχισε να μου αραδιάζει κάποια «νούμερα» που αφορούν τον στόλο της αστυνομίας, νούμερα που είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό τόσο στην φυσική, όσο και στην πολιτική ηγεσία της αστυνομίας!
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, στο τέλος οι αστυνομικοί θα πηγαίνουν στα συμβάντα με τα πόδια, κάνοντας τις σειρήνες με το στόμα. Η κατάσταση των αυτοκίνητων και των μηχανών, είναι το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΗ.
Το ίδιο ΤΡΑΓΙΚΗ είναι και η κατάσταση στην Πυροσβεστική.
Ο στόλος των οχημάτων, στο μεγαλύτερο μέρος του είναι για ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ενώ οι ελλείψεις σε ελαστικά κλπ, χτύπησαν κόκκινο.
Να θυμηθούμε μερικά στοιχεία:

«Το Πυροσβεστικό Σώμα διαθέτει σήμερα 2.992 οχήματα, από τα οποία τα 1.636 είναι υδροφόρα, τα 1.069 βοηθητικά, τα 228 ειδικά και 4 λεωφορεία. Στον στόλο του προσμετρώνται και 60 οχήματα που έχουν διατεθεί από τον ΟΔΔΥ.
Ωστόσο, σοκάρει ο επιμερισμός της «καταλληλότητας» των οχημάτων, αφού τα 1.015 οχήματα είναι ηλικίας από 15 ετών και πάνω. Ειδικότερα, τα 185 είναι άνω των 30 ετών, τα 228 οχήματα είναι μεταξύ 25 και 30 ετών και 602 είναι 15-25 ετών. Μόλις 749 οχήματα είναι σχετικά καινούργια με ηλικία 5-10 ετών.
Στην καυτή ατζέντα των προβλημάτων θα πρέπει να προστεθούν τα γερασμένα και περιορισμένα σε αριθμό πυροσβεστικά αεροσκάφη. Η Πολεμική Αεροπορία διαθέτει 21 αεροσκάφη τύπου Καναντέρ, εκ των οποίων τα 13 είναι τα CL-215, που είναι και τα πλέον παλιά και 8 τα CL-415, που είναι κάπως νεότερα. «Από αυτά προβλέπεται να δοθούν στην πιο καυτή περίοδο 14-15, αλλά όπως έδειξαν οι προηγούμενες χρονιές, στη διάρκεια της ημέρας η διαθεσιμότητα θα πέφτει όλο και περισσότερο, όσο προχωρά το καλοκαίρι», μας λέει επιχειρησιακός παράγοντας της Πυροσβεστικής.
ένας μεγάλος αριθμός των πυροσβεστικών οχημάτων βρίσκεται «παροπλισμένος» εξαιτίας βλαβών, ενώ η γραφειοκρατία αλλά και οι πενιχροί προϋπολογισμοί έχουν ακινητοποιήσει - πολύτιμα για το έργο της Πυροσβεστικής -οχήματα, αφού δεν έχουν βρεθεί κονδύλια ούτε για... ελαστικά.
«Γυμνοί» στη μάχη με τις φλόγες Πυροσβέστες μοιράζονται την ίδια στολή
Σε σημαντικό πρόβλημα αναδεικνύεται και η έλλειψη Ατομικού Προστατευτικού Εξοπλισμού του πυροσβεστικού προσωπικού. Στις συζητήσεις μεταξύ των πυροσβεστών που αναγκάζονται να επιχειρούν με την ίδια στολή, χαρακτηριστική έχει γίνει η φράση «πλύνε-βάλε».»

Το θέμα Μέσων Ατομικής Προστασίας, είναι πολύ παλιό, και οι «κουρελήδες» της πυροσβεστικής, καλύπτουν με προσωπικές δαπάνες την αγορά δεύτερης στολής, κάποιων ΜΑΠ, και όπως και πολλοί από την αστυνομία, την ΕΠΙΣΚΕΥΗ των υπηρεσιακών οχημάτων. Μη βγει κανείς και πει ότι δεν είναι έτσι, γιατί είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα παραδείγματα. Θα έπρεπε να ντρέπονται οι αρμόδιοι, αλλά ΠΟΙΟΣ έχασε τη ντροπή για να την βρουν αυτοί.
Συνέλληνες, περιμένουμε, απαιτούμε σαν κοινωνία να είμαστε ασφαλείς, μόνο που φρόντισαν κάποιοι εδώ και χρόνια, να ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ, να ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ τα σώματα ασφαλείας. Καλά που το προσωπικό τους, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρει, παίζοντας κορώνα γράμματα τη ζωή του. Κάποιοι ευθύνονται γι αυτό. Τους ξέρουμε ΟΛΟΙ.
Να γίνει κάτι ΑΜΕΣΑ, γιατί αυτό το χάλι δε μπορεί να συνεχιστεί.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ   
Με διδάκτορες από το "UNIVERSITY OF MUSIC AND PERFORMING ART" της Βιέννης θα πραγματοποιηθούν από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ δύο διεθνή σεμινάρια ψηλού επιπέδου και πρωτόγνωρα για τον τόπο μας.
Το πρώτο θα είναι Σεμινάριο POP & JAZZ Τραγουδιού και το δεύτερο Σεμινάριο Πιάνου. Κατά την διάρκεια των Σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν Διαλέξεις , Συναυλίες, Εργαστήρι Jazz και διάφορα Καλοκαιρινά δρώμενα.
Είδη υπάρχουν αρκετές συμμετοχές από το εξωτερικό και πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους ασχολούνται με το Τραγούδι ή το Πιάνο στην Χαλκιδική και όχι μόνο να τα παρακολουθήσουν μιας και απευθύνονται σε σπουδαστές όλων των επιπέδων και το κόστος είναι αρκετά χαμηλό. Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα Ν.Μουδανιά στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 2373024234 & 6972017412

POLMAR SHARK2 VHF MARINE TRANSCEIVER - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ!!! ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 41!!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2314004163 / 6932239102!!
POLMAR SHARK2 VHF MARINE TRANSCEIVER
Το Polmar Shark2 είναι ένας νέας γενιάς θαλάσσιος VHF πομποδέκτης με DSC Class D, που παρέχει όλες τις βασικές λειτουργίες για τις θαλάσσιες επικοινωνίες.
Το Shark2 έχει σχεδιαστεί για αναψυχή όσο και για επαγγελματική χρήση.
Διατίθεται επίσης σε μαύρη έκδοση.
MARINE VHF TRANSCEIVER
ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ATIS
Αντοχή στο νερό - JIS 7
DSC (Ψηφιακή Επιλεκτική Κλήση), Classe D σύμφωνα με το ITU-R M493-10 πρότυπο.
Λειτουργία ATIS.
Ευρεία οθόνη dot matrix LCD
48 x 47 χιλιοστά, 128 x 128 - COG Τύπος.
Ρυθμιζόμενη οπίσθιου φωτισμού οθόνη.
Πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα διεθνή κανάλια (που έχουν διατεθεί).
GPS εισόδου για αυτόματη ενημέρωση της γεωγραφικής της θέσης και ώρα UTC.
Δεύτερος δέκτης για το κανάλι 70.
Dual Watch / TRI ρολόι.
Προτεραιότητα ανίχνευσης καναλιών.
Κανάλια μνήμης.
Μνήμη σάρωσης καναλιών.
16 Channel.
Υψηλή / Χαμηλή μετάδοση (25 e 1 W).
Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση, όγκος, επιλογή καναλιού και φίμωσης κουμπί.
Μικρόφωνο χειρός με πλήκτρο PTT, υψηλή / χαμηλή ελέγχου ισχύος, κανάλι 16 κλήση, Up / Down επιλογή καναλιού.
Διατίθεται σε δύο χρώματα: μαύρο και λευκό
Παραδίδεται με: μικρόφωνο, τοποθέτηση gimbal, καλώδιο, βίδες και εγχειρίδιο χρήσης.
TECHNICAL SPECIFICATION
Frequency range
TX 156.025 ~157.425MHz - RX 156.025 ~162.025 MHz
Mode
FM (16koG3E) - DSC (16k0G2B)
Power supply
12V CC±15% (negative ground)
Current drain (at 13.8V)
Tx alta(25W) 5.5A typical - Max audio 0.8A typical
Frequency stability
±10ppm (-15 °C to +55 °C)
Antenna impedance
50 Ohm
Microphone
condenser type
Sensivity at 12dB Sinad
0.5μV
Adjacent Channel Rejection
70dB
Audio output power
2W @ 8 Ohm
Audio distorsion
10%
RF Output power
High: 25 W - Low: 1W
Dimensions (H x L x D)
71×161×147mm
Weight
1290 g

''Ημερολόγιον της Χαλκιδικής, Έτη 1930, 1931, 1932''

''Ημερολόγιον της Χαλκιδικής,
Έτη 1930, 1931, 1932''

Εκδόσεις Δια Βίου (2010),
Σχήμα: 14 cm Χ 21 cm, σελ. 340
ISBN: 978-960-87001-7-8,
Τιμή: 15,00 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 5%)

Το Ημερολόγιον της Χαλκιδικής είναι ένα εμπνευσμένο έργο που κυκλοφόρησε ως ετήσια περιοδική έκδοση από τον παπα-Νικόλαο Ηλία κατά τα έτη 1930-1933, ακολουθώντας αντίστοιχες προσπάθειες που πραγματοποιήθηκαν στον ελληνικό χώρο ήδη από τον 19ο αιώνα.
Το περιεχόμενο του μάς δίνει την εικόνα της πνευματικής κατάστασης της Χαλκιδικής, όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από της ιστορικές συγκυρίες της εποχής που εκδόθηκε (απελευθέρωση, δεκαετή πόλεμο, ανταλλαγή των πληθυσμών κ.ά.).
Το έργο περιλαμβάνει γενικές πληροφορίες για το κάθε έτος (εορτολόγια, αστρονομικά φαινόμενα κ.ά.) και άρθρα σχετικά με την ιστορία, τη λαογραφία και την πολιτική, καθώς και διηγήματα, παραμύθια, ανέκδοτα κ.ά.
Η νέα έκδοση, που προήλθε από φωτομηχανική ανατύπωση των πρωτοτύπων, περιλαμβάνει τρία από τα τέσσερα τεύχη του δυσεύρετου πλέον Ημερολογίου και αποτελεί μία αξιόλογη προσπάθεια, που δείχνει σεβασμό προς τους προγόνους και αγάπη προς την τοπική ιστορία.
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
(Φωτομηχανική Ανατύπωση Πρωτοτύπου)

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΩΝ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ:
Γραμματική Καραβασιλικού

Ανακάλυψε τη noir πλευρά του εαυτού σου στο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!


Ένα νέο παιχνίδι-πρόκληση στη σελίδα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο facebook σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις πόσο δαιμόνιος ντετέκτιβ είσαι και να κερδίσεις πλούσια δώρα!
Σπασμένες γλάστρες, βαλίτσες με πλαστά χαρτονομίσματα, ματωμένα ίχνη και δηλητηριώδη φίδια! Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μυστηριώδη στοιχεία που θα βρεις στον τόπο του εγκλήματος. Για την ακρίβεια στα τέσσερα crime scenes που έχουν δημιουργήσει οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τους λάτρεις του noir και όχι μόνο!
Πόσο ικανός επιθεωρητής είσαι; Τέσσερις διαφορετικές σκηνές, τέσσερις αινιγματικές υποθέσεις και ήρθε η ώρα να μας δείξεις πόσο σατανικό μυαλό έχεις!
Βάλε τη φαντασία σου να καλπάσει, συνδύασε όλα τα στοιχεία που θα βρεις και δώσε τη δική σου «φονική» εκδοχή για τη λύση του μυστηρίου έως τις 24 Ιουλίου 2015.
Όλες οι συμμετοχές μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου 2015, κατά την οποία θα αναδειχτούν πολλοί τυχεροί που κερδίζουν πλούσια δώρα:
• Ένας μεγάλος τυχερός θα επιλέξει και θα κερδίσει βιβλία συνολικής ονομαστικής αξίας 500 ευρώ.
• Πέντε τυχεροί θα επιλέξουν και θα κερδίσουν βιβλία συνολικής ονομαστικής αξίας 100 ευρώ.
• Δέκα τυχεροί θα επιλέξουν και θα κερδίσουν από ένα βιβλίο αστυνομικής λογοτεχνίας.
Όλα τα βιβλία δώρα προέρχονται από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Γίνε λοιπόν επιθεωρητής και κέρδισε! Προσοχή όμως: Η θεωρία σου δεν πρέπει να μπάζει από πουθενά, η παραμικρή ανακολουθία μπορεί να σε κάνει ύποπτο!
Μπες τώρα στη σελίδα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο facebook και λύσε το μυστήριο!
Το παιχνίδι δεν υποστηρίζεται από το application του facebook για κινητά και tablet.

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ [13/7/2015 ΕΩΣ 20/7/2015]



Η προσφορά αφορά αγορές 
που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας μας.

Ξεχάστε πως είχατε μια κόρη
Η Βρετανίδα καθηγήτρια Sandra Gregory απολάμβανε τη ζωή της στην Mπανγκόκ επί δύο χρόνια. ...
Πατέρας και γιος
Το βασικό θέμα αυτού του μυθιστορήματος είναι η "επικοινωνία", ή καλύτερα, η έλλειψή ...

Άγρια πιπερόριζα
Όπως και στα τρία προηγούμενα βιβλία της, η Anchee Min μιλά και πάλι για τις δραματικές εμπειρίες ...
Μαντάμ Μάο
Στη σαρωτική και αισθησιακά φορτισμένη αυτή διήγηση, που κινείται περίτεχνα ανάμεσα ...

Το καπέλο του κυρίου Φρόυντ
Μια νουβέλα που χρησιμοποιεί την τεχνική της αστυνομικής πλοκής, προκειμένου να βάλει ...
Η τελευταία αυτοκράτειρα
Η ιστορία της τελευταίας αυτοκράτειρας της Κίνας, μιας γυναίκας με τεράστια εξουσία ...


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ

www.metaixmio.gr/polychoros



BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ
Δευτέρα 29 Ιουνίου-Σάββατο 18 Ιουλίου 2015
Σας περιμένουμε με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!
Συνεχίζεται έως και το Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015, για όλη την επόμενη εβδομάδα, το bazaar βιβλίου στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Σας περιμένουμε με μοναδικές προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: έργα καταξιωμένων συγγραφέων, θρίλερ και αστυνομικές περιπέτειες που θα σας αφήσουν άγρυπνους, δοκίμια που πραγματεύονται ζητήματα πιο επίκαιρα από ποτέ, παιδικές σειρές με όλους τους αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων και πολλά ακόμα βιβλία για όλα τα γούστα, σε τιμές έκπληξη από 1,40 €.
• Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα
• Σάββατο από τις 9:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι
Οι αναγνώστες μας θα βρουν σε μοναδικές τιμές έργα πολυβραβευμένων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν σε πολύ χαμηλή τιμή ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές μελέτες και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων. Μεγάλες προσφορές περιμένουν και τους μικρούς μας φίλους, από μια ευρεία γκάμα τίτλων που περιλαμβάνει ιστορίες με τους δημοφιλείς ήρωες της Disney, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων και πολλά ακόμα έργα αγαπημένων συγγραφέων.
Επίσης, με αγορές από 10 έως 30 € οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας κάνουν δώρο δύο παιδικά βιβλία από τη σειρά της τρομερής Σκουπιδοπαρέας. Από 30 έως 50 € επιλέγετε και παίρνετε δωρεάν ένα βιβλίο από τις προσφορές, ενώ για αγορές άνω των 50 € σας κάνουμε δώρο δύο βιβλία από τις προσφορές!
Και φυσικά στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ μας θα βρείτε όλους τους τίτλους της πολύ επιτυχημένης σειράς Μεταίχμιο Pocket και πολλά ακόμα βιβλία σε χαμηλή τιμή.
Επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να εφοδιαστείτε με τα βιβλία των διακοπών σας, να ξεφυλλίσετε τις νέες μας εκδόσεις και να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.


ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά για όλους τους αναγνώστες από ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής και τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Φέτος το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσα βιβλία θα διαβάσετε. Σκεφτείτε έξυπνα και αξιοποιήστε τη μεγάλη προσφορά που σας δίνει η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Αγόρασε ένα οποιοδήποτε βιβλίο από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και διάλεξε άλλο ένα ΔΩΡΟ από μια πλούσια και ευρεία γκάμα βιβλίων. Μόνο με το πρωτότυπο κουπόνι που θα βρεις στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας κάθε Κυριακή του καλοκαιριού, μπορείς να επισκεφτείς το βιβλιοπωλείο της επιλογής σου και να κάνεις χρήση της προσφοράς. Μη χάσεις το δεύτερο κουπόνι της προσφοράς με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής στις 12 Ιουλίου.
Φέτος, το καλοκαίρι μην χάσετε ούτε μία Κυριακή το ΒΗΜΑ.
Η προσφορά ισχύει από τις 4 Ιουλίου έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2015 σε όλα τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία Ελλάδας και Κύπρου που θα βρείτε στο www.metaixmio.gr και στο www.tovima.gr. Εξαιρούνται τα βιβλία που είναι ήδη σε τιμή προσφοράς.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

10 μέρη στη σκιά ενός ηφαίστειου.

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Νέα Yπηρεσία Alfanet I.T Leasing


Αpple: Δωρεάν στους Ελληνες για 30 ημέρες η πρόσβαση στο icloud

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Αpple: Δωρεάν στους Ελληνες για 30 ημέρες η πρόσβαση στο icloud
Δεν κρύβονται όλες οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο facebook -Πως μπορεί να τις δει κάποιος

Η WIND, φέτος το καλοκαίρι, προσφέρει δωρεάν Facebook σε όλους τους συνδρομητές της!

Επανάσταση: Θα χρησιμοποιούν το Messenger του Facebook και αυτοί που δεν έχουν προφίλ - Πώς θα γίνει

Πως θα γλιτώσετε την ταλαιπωρία από την ουρά στα ΑΤΜ -Εφαρμογή εντοπίζει αυτά που δεν έχουν κόσμο

Προ των πυλών το πρόγραμμα που θα «διαβάζει» το μυαλό – Πώς θα μετατρέπει τις σκέψεις σε κείμενο

Τέρμα πια τα... αμήχανα email: Η Google επιτέλους ενεργοποίησε το «Undo Send» στο Gmail (VIDEO)

Πάνος Τζαβέλλας ~ Ξυπνείστε (Ο Νικημένος)

All Inclusive Αίγιο 2Ατομα ΚΑΙ Παιδί Δωρεάν|-50%


Long Beach Resort Hotel - Αίγιο

All Inclusive στο Αίγιο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€299 από €598 Κέρδος €299 Έκπτωση 50%
Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
Αίγιο


Περισσότερες Προσφορές

Ημερήσια Κρουαζίέρα Πόρος - Ύδρα - Αίγινα με 49€ από 99€ ( Έκπτωση 51%) για ένα Άτομο+Παιδί με Μεσημεριανό!

(Έκπτωση 51%)

€49 από €99 -51%
Blue Sun Travel - Κρουαζιέρα
Πόρος – Ύδρα - Αίγινα
Ημερήσια Κρουαζιέρα Πόρος - Ύδρα - Αίγινα μόνο με 49€ από 99€ ( Έκπτωση 51%) για ένα Άτομο ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με την Blue Sun Travel! Προσφέρεται Μεσημεριανό σε Μπουφέ και Ζωντανή Μουσική με πολύ κέφι! Αποδράστε τώρα για μία ημέρα και απολαύστε τα νησιά, τον ήλιο και τη θάλασσα στα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού!!!

Πρέβεζα με 219€ από 438€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δικλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€219 από €438 -50%
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο Margarona Royal Hotel του Ομίλου Amalia Hotels στην Πρέβεζα, σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Τήνος με 399€ από 798€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€399 από €798 -50%
Aeolos Bay Hotel - Τήνος
Τήνος
399€ από 798€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), 5λεπτά από την χώρα της Τήνου στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς το Λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Aπολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και φιλοξενίας στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καμένα Βούρλα με 379€ από 758€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€379 από €758 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
379€ από 758€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Μεσσηνία με 375€ από 750€ (-50%) για 6 ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί με Πρωινό σε 5*Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€375 από €750 -50%
5* Buca Beach Resort - Μεσσηνία
Παραλία Ανάληψης, Μεσσηνία
375€ από 750€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Buca Beach Resort, στη Παραλία Ανάληψης στη Μεσσηνία επάνω στο Κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας και άνεσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αρχαία Ολυμπία με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Αρχαία Ολυμπία! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λευκάδα με 790€ από 1580€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€790 από €1.580 -50%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα
790€ από 1580€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort με Ημιδιατροφή (Αμερικάνικο Πρωινό και Πλούσιο Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 6 ημέρες και να μαγευτείτε από το γαλαζοπράσινο τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 599€ από 1198€ (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€599 από €1.198 -50%
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
Λεπτοκαρυά Πιερίας
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 13 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 599€ από 1198€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφές φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

210€ από 420€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Πρωινό!

(Έκπτωση 50%)

€210 από €420 -50%
Royal Boutique Hotel - Κέρκυρα
Κέρκυρα
210€ από 420€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο γραφικό Κανόνι στην Κέρκυρα στο Royal Boutique Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ρίο με 486€ από 972€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή σε Βungalow, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€486 από €972 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο Πάτρας
Ρίο
486€ από 972€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε Βungalow στο Ρίο! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται δημιουργική απασχόληση! Aπολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Σκόπελος με 249€ από 498€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Διαμέρισμα, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€249 από €498 -50%
5* Skopelos Holidays Hotel & Spa - Σκόπελος
Σκόπελος
249€ από 498€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στο, 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Δίχωρο Διαμέρισμα στη Χώρα Σκοπέλου! Προσφέρονται 2 Welcome drinks και 2 Antistress Head Massages! Παρέχονται 2 ξαπλώστρες και ομπρέλα στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία τoυ Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 35% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από την Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στην Εύβοια με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

...