Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Κράνος Διασωστικό-Δασοπυροσβεστικό της Vallfirest

Κράνος Διασωστικό-Δασοπυροσβεστικό της Vallfirest
Χαρακτηριστηκά – Πλεονεκτήματα
Ελαφρύ, συμπαγές και άνετο, ειναι κατάλληλο και για βιομηχανικές ναυτηλιακές και στρατιωτικές δραστηριότητες.
Προδιαγραφές
* Οπές Αερισμού
* Διηλεκτρική Αντοχή και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.
* Εσωτερικές μετωπίδες από μαλακά πυρίμαχα υλικά για μεγαλύτερη άνεση.
* Ειδικό εύκολο ανοιγμα-κλείσιμο του υποσιάγωνου
* Ειδικοί αντάπτορες σε διάφορα σημεία για εφαρμογή μεγάλης γκάμας φακών, μασκών αναπνοής, προσωπίδες και γυαλιά.
* Σύμφωνο με ΕΝ 397:2001, EN443:199
Προτεινόμενη Χρήση
Κατάλληλο για Πυροσβέστες-Δασοπυροσβέστες-Διασώστες και για εργασίες οπου απαιτείται προστασία απο θερμότητα και φωτιά κλπ.

Επαγγελματικό Radar για σκληρή χρήση. Map Overlay και παρακολούθηση 100 στόχων ΑRPA και 1,000 στόχων AIS.

Η σειρά Black Box Radar MDC-7000 έχει όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς MDC-5500 μόνο που συνδέεται με οποιαδήποτε οθόνη επιθυμείτε. Η ευελιξία αυτή προσφέρει πολλαπλές λύσεις για πλοία, ρυμουλκά, αλιευτικά ή Yachts που επιλέγουν να έχουν ίδιες οθόνες για όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους ή επιθυμούν μεγάλες οθόνες με χαμηλό κόστος.

  οθόνη επιλογής μας και ξεχωριστό χειριστήριο
  μοναδική μέθοδος ψηφιακής επεξεργασίας σήματος, που εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο μικροί, μακρινοί στόχοι παρουσιάζονται ευδιάκριτα χωρίς παράσιτα
  λειτουργία ‘true-trail’ για καταγραφή του ίχνους μονό των κινούμενων στόχων ακόμα και όταν το σκάφος είναι σε πορεία
  overlay με χάρτη (δέχεται χάρτη C-MAP και εμφανίζει τους στόχους πάνω στο χάρτη)
  ένδειξη στίγματος και απεικόνιση waypoints σε συνεργασία με GPS course-up και north-up (σε συνεργασία με GPS ή δορυφορική πυξίδα), true motion (σε συνεργασία με δορυφορική πυξίδα και speed log)
  παρακολούθηση μέχρι 100 στόχων (ARPA) και έξοδος σε plotter ή PC
  δυνατότητα απεικόνισης μέχρι 1,000 στόχων AIS
  ο χειρισμός του Radar μπορεί να γίνει από δύο θέσεις πλοήγησης (π.χ. γέφυρα και κόντρα γέφυρα)
  περιστροφή scanner 24 rpm ή 36 rpm ή 48 rpm

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT S 8040 CB RADIO

CRT S 8040 CB RADIO
40 CX AM/FM European multinorms
Output power 4W AM/FM.
UP/DW key
Backlit keys
Squelch Auto (ASQ).
SCAN function
Channel 9/19.
Microphone 6Br with UP/DW
Call beep.
External speaker plug
WARRANTY 2 YEARS

Ο άνδρας που γεννήθηκε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο Ιστορική κωμωδία

Ο άνδρας που γεννήθηκε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο Ιστορική κωμωδία
Συγγραφέας: Γιάννης Παπαγιάννης
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 496
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-161-7
Το 2013 η Άννα Μαρία Αθανασίου ξεκινάει να υλοποιήσει ένα τολμηρό όνειρο: με τη βοήθεια ενός πρώην φίλου της προγραμματιστή και τη χρηματοδότηση ενός μικρού κινηματογραφικού παραγωγού, ξεκινούν να φτιάξουν μια ταινία για τη ζωή του προπάππου της Ιάκωβου Αθανασίου, με βάση ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Το πρόγραμμα όμως ξεφεύγει από τα χέρια τους, και η ζωή του εικονικού Ιάκωβου Αθανασίου προκύπτει διαφορετική από εκείνη του πραγματικού.
Γεννημένος την ίδια ημέρα με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο Ιάκωβος Αθανασίου προσπαθεί ανάμεσα σε δύο εθνικές χρεοκοπίες (1893 και 1932) να επιτύχει το όνειρό του: να διοριστεί μηχανοδηγός στα τρένα. Όμως οι προσπάθειές του συνήθως ανταμείβονται με ξύλο. Ο Ιάκωβος τρώει τη στιγμή της γέννησής του ξυλιές κι αυτό το μοτίβο θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή.
Παράλληλα, δύο παθιασμένες ερωτικές ιστορίες, ο πραγματικός σκανδαλώδης έρωτας του Ίωνα Δραγούμη για την Πηνελόπη Δέλτα κι ο φανταστικός αταίριαστος του Ιάκωβου για την Αλεξάνδρα Μπενάκη, γεννούν το ερώτημα: μπορεί η αγάπη όλα να τα καταφέρει;
Ιστορικά πρόσωπα διατρέχουν το μυθιστόρημα και διασταυρώνονται με τους ήρωες της μυθοπλασίας: ο Βενιζέλος, ο Ανδρέας Συγγρός, ο Εμμανουήλ Μπενάκης, ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο Ίων Δραγούμης, η Πηνελόπη Δέλτα, ο Παύλος Μελάς… Η αφήγηση ξεδιπλώνεται μέσα στην ιστορία και αφηγείται την τύχη όχι μόνο του πρωταγωνιστή, αλλά και της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.
Μαύρη κωμωδία, μυθιστόρημα αιρετικό και βλάσφημο, όπου οι μύθοι καταρρίπτονται. Όμως, σύμφωνα με τη ρήση του Διονύσιου Σολωμού, «το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό».

ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΝΤ ΚΑΙ ΧΕΓΚΕΛ | ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

ΝΤΗΤΕΡ ΧΕΝΡΙΧ

ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΝΤ ΚΑΙ ΧΕΓΚΕΛ
Διαλέξεις για τον γερμανικό ιδεαλισμό
Το 1973 ο καθηγητής Φιλοσοφίας και φιλόσοφος Ντήτερ Χένριχ, αναγνωρισμένος ήδη για την έρευνά του στον Καντ, τον Φίχτε, τον Χαίλντερλιν και τον Χέγκελ, ιδίως με τις δημοσιεύσεις του γύρω από τα προβλήματα της αυτοσυνείδησης, κλήθηκε να παραδώσει στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ μια σειρά διαλέξεων για την περίοδο της κλασικής γερμανικής φιλοσοφίας (1781-1844). Οι 21 αυτές διαλέξεις, οι οποίες εκδόθηκαν δύο δεκαετίες αργότερα με τη φροντίδα του Ντέιβιντ Πατσίνι, αποτέλεσαν και αποτελούν σταθμό στην εξοικείωση της «αγγλοσαξονικής» με την «ηπειρωτική» παράδοση της φιλοσοφίας, στην ανάπτυξη ενός διαλόγου μεταξύ τους, καθώς και μια διεισδυτική εισαγωγή στις μεταπτώσεις του γερμανικού ιδεαλισμού.
Στην πορεία από τον Καντ στον Χέγκελ ο Χένριχ διακρίνει τρεις διακριτές θέσεις: τη θέση του Καντ, τη θέση του ύστερου Φίχτε και τη θέση του Χέγκελ. Υπογραμμίζει ότι δεν υφίσταται μεταξύ τους μια γραμμική πορεία βελτίωσης, αλλά ότι πρόκειται για θέσεις ισοδύναμες και ανταγωνιστικές, ότι και οι τρεις παραμένουν ανοιχτές στον γόνιμο φιλοσοφικό διάλογο, ότι η καθεμία έχει τα δικά της φιλοσοφικά ερείσματα και δεν μπορούν να αναχθούν η μία στην άλλη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επέλεξε να τιτλοφορήσει το βιβλίο Μεταξύ Καντ και Χέγκελ, και όχι «Από τον Καντ στον Χέγκελ», τίτλος που θα υπονοούσε μια αναγκαία κίνηση από τον πρώτο στον δεύτερο στοχαστή.
Περιγράφοντας την πορεία αυτή, ο Χένριχ αναλύει τη σχέση ανάμεσα στο φιλοσοφικό σύστημα του Καντ και στον ιδεαλισμό που το διαδέχτηκε, επιχειρεί να προσδιορίσει με ακρίβεια τις σχέσεις ανάμεσα στους ιδεαλιστές φωτίζοντας τις μείζονες διενέξεις που ξέσπασαν μεταξύ μαθητών και δασκάλων (όπως οι διαμάχες μεταξύ του Φίχτε και των καντιανών, μεταξύ του Φίχτε και του Σέλλινγκ και μεταξύ του Χέγκελ και του Σέλλινγκ), αλλά και να δώσει απάντηση στο ερώτημα τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή που η ιδεαλιστική φιλοσοφία κατέρρευσε και τη θέση της κατέλαβαν ο υπαρξισμός και ο μαρξισμός.
ΣΕΙΡΑ | ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 
ISBN 978-960-524-522-1,
σελ. 424, σχήμα 17Χ24, τιμή 20 ευρώ

www.cup.gr

Από το θεατρικό παιχνίδι στην οργανωμένη παράσταση και το θεατρικό παιχνίδι στην παράσταση θεάτρου για παιδιά

Από το θεατρικό παιχνίδι στην οργανωμένη παράσταση και το θεατρικό παιχνίδι στην παράσταση θεάτρου για παιδιά
Ένθετα δύο έργα θεάτρου για παιδιά με θεατρικό παιχνίδι: Ο χρόνος είναι ένα παιχνίδι που παίζει. Το δαχτυλίδι του Μίνωα
Λάκης Κουρετζής
Ταξιδευτής, 2018
292 σελ.
ISBN 978-960-579-086-8,
"Το παιχνίδι είναι μια περίπτωση αγωγής που το παραδοσιακό σχολείο απέκλεισε γιατί του φαινόταν πως δεν διέθετε καμία λειτουργική σημασία", είχε διαπιστώσει κάποτε ο Jean Piaget. Το παιχνίδι το θεωρούσαν μόνο μια ξεκούραση ή εκτόνωση μιας πλεονάζουσας ενέργειας. Αυτή η απλουστευτική άποψη δεν εξηγεί ούτε τη σημασία που τα παιδιά αποδίδουν στα παιχνίδια τους, ούτε στη σταθερή μορφή που παίρνουν τα παιχνίδια των παιδιών, τις συμβολικές ή φανταστικές επινοήσεις (J. Piaget - Psychologie et pedagogie).
Οι βιωματικές, λειτουργικές, παραστατικές όψεις της γνώσης και της έκφρασης του παιδιού που βρίσκεται μέσα σε κάθε μαθητή, η ανθρώπινη ανάπτυξη της νόησης που οδηγεί από στοιχειώδεις αισθήσεις, κίνησης και λόγου, λογικές που συντελούν στην ανάδειξη του προσώπου, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για μια σύγχρονη - προοδευτική διαμόρφωση συστημάτων και μεθόδων ικανών να παράγουν καταστάσεις μετασχηματισμού δεδομένων στερεότυπων με εργαλεία τη μίμηση, την κίνηση, τις αντιλήψεις του παιδιού δια μέσου της μετατροπής μιας διανοητικής εικόνας σε πράξη.
Συμβάντα και γεγονότα, συμπεριφορές και ανάγκες που απασχολούν ένα παιδί, οφείλουν να ενδιαφέρουν κάθε παιδαγωγό, εκπαιδευτικό, ψυχολόγο, θεατρολόγο.
Προς αυτή την κατεύθυνση προσπαθεί αυτό το βιβλίο να κινηθεί. Με εργαλείο το Θεατρικό Παιχνίδι - την παιδαγωγική θεάτρου ως κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό. Διότι το αυθεντικό Θεατρικό Παιχνίδι είναι ικανό να λειτουργήσει από έναν έγκυρο και έμπειρο εμψυχωτή ως πολυεργαλείο, διαμάθημα, όχημα που μπορεί να συμβάλει ως μέθοδος, να συνδράμει τα παιδιά, να τα οδηγήσει στην προσέγγιση και εξοικείωση με το θεατρικό φαινόμενο.
Γιατί το θέατρο εστί
μια τέχνη σύνθετη,
κοινωνική,
έντονα παιδευτική.
"Αφού όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή" (William Shakespeare) σε αυτήν την σκηνή δε μπορούν να λείπουν τα παιδιά. Όσο ακόμα υπάρχουν "παιδιά".
Λάκης Κουρετζής

Αθήνα: Πού θα βρείτε τα καλύτερα σιροπιαστά.

Αθήνα: Πού θα βρείτε τα καλύτερα σιροπιαστά.

Σημειώστε...

Σπιτικά χειροποίητα νιόκι.
Πατατοσαλάτα με αυγό και αγγουράκι τουρσί.
«Μεθυσμένα» σύκα με κρασί και μέλι.

Ροχαλητό ή Υπνική Άπνοια – Ποια είναι η διαφορά και πως θα το αντιμετωπίσετε

Γ.Παπαιωαννου, Ρ.Νταλια - Γκελμεντεμ

-60% Άγιοι Θεόδωροι All Inclusive + 1Μέρα Δώρο ΚΑΙ Παιδί Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι-60%

ΔΕΘ-Πακέτο Τσίπρα: Μείωση ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικών εισφορών, φοροελαφρύνσεις, επιδότηση ενοικίου & χιλιάδες προσλήψεις

Χάκερς: Στον χρηματοπιστωτικό τομέα οι περισσότερες επιθέσεις phising το β' τρίμηνο

Χάκερς: Στον χρηματοπιστωτικό τομέα οι περισσότερες επιθέσεις phising το β' τρίμηνο
Κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2018, οι anti-phising τεχνολογίες της Kaspersky Lab απέτρεψαν πάνω ...

Στο μισό ο ΕΝΦΙΑ για 1.200.000 ιδιοκτήτες, μείωση 35% στις εισφορές επαγγελματιών

SofokleousIn
Στο μισό ο ΕΝΦΙΑ για 1.200.000 ιδιοκτήτες, μείωση 35% στις εισφορές επαγγελματιών
Τη μείωση του ΕΝΦΙΑ έως και 50% ή κατά 30% μεσοσταθμικά από το 2019, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των ε...

Προκλητική υποκρισία Πολάκη σε βάρος καρκινοπαθών γυναικών

 
 

Προκλητική υποκρισία Πολάκη σε βάρος καρκινοπαθών γυναικών

Ώρες ώρες το πείσμα του Παύλου Πολάκη δεν παλεύεται. Πέρσι τον Ιούλιο, ήμασταν οι πρώτοι που αποκαλύψαμε μία απίστευτη γκάφα του, που είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες γυναίκες με καρκίνο του μαστού να μην έχουν πρόσβαση σε μία σωτήρια εξέταση. Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι το Μάρτιο εξέδωσε νέα, διορθωτική απόφαση. Όμως, δεν τη δημοσίευσε στη Διαύγεια!

Τσίπρας: Εφικτά και κοστολογημένα τα μέτρα ελάφρυνσης – Δεν είναι παροχολογία

SofokleousIn
Τσίπρας: Εφικτά και κοστολογημένα τα μέτρα ελάφρυνσης – Δεν είναι παροχολογία
Απολύτως εφικτά, κοστολογημένα και εντός του δημοσιονομικού χώρου που έχει συμφωνηθεί με τους Θεσμούς, είναι σ...

Ο Γιώργος Αυτιάς αποκρυπτογράφησε όσα εξήγγειλε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Η δημοσιογραφική επιτυχία του Γιώργου Αυτιά με τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά

Η δημοσιογραφική επιτυχία του Γιώργου Αυτιά με τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά

Συντάκτης: Μανώλης Κομνηνός
  Του Μανώλη Κονμνηνού   Μια ακόμη, σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία κατέγραψε ο Γιώργος Αυτιάς, με τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά, την οποία φιλοξένησε στη εκπομπή "Καλημέρα" της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ζώνης της ελληνικής τηλεόρασης, εδώ και δεκαετίες, είχε καλεσμένη στην εκπομπή του την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και, με …
---
Ο Γιώργος Αυτιάς αποκρυπτογράφησε όσα εξήγγειλε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Ο Γιώργος Αυτιάς αποκρυπτογράφησε όσα εξήγγειλε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Συντάκτης: Μανώλης Κομνηνός
  Του Μανώλη Κομνηνού   Στην αποκρυπτογράφηση όσων εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από βήματος ΔΕΘ, προχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς, στο ξεκίνημα της εκπομπής "Καλημέρα", στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο έμπειρος και δημοφιλής δημοσιογράφος, που εδώ και χρόνια παίζει... χωρίς αντίπαλο, σε επίπεδο τηλεθέασης, κυριαρχώντας πλήρως στην πρωινή ζώνη των καναλιών, συμπεριέλαβε σε κάρτα τις βασικές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, …
---
Δημοσκόπηση: Χτυπάει... ταβάνι η συσπείρωση της ΝΔ, με 82,6%

Δημοσκόπηση: Χτυπάει... ταβάνι η συσπείρωση της ΝΔ, με 82,6%

Συντάκτης: Λάζαρος Καλλιανιώτης
  Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Σχεδόν... ταβάνι χτυπάει η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας "Marc" για το "Πρώτο Θέμα". Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καταγράφει συσπείρωση 82,6%. Οι απώλειες της ΝΔ σημειώνονται κατά 8,4% προς μετακινήσεις σε άλλα κόμματα, 3,7% προς άκυρο-λευκό-αποχή, και το 5,3% δηλώνουν αναποφάσιστοι.
---
Δημοσκόπηση: Στο 46,5% (μόλις...) η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση: Στο 46,5% (μόλις...) η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Συντάκτης: Λάζαρος Καλλιανιώτης
  Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Κάτω από το 50% παραμένει η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας "Marc" για το "Πρώτο Θέμα". Το κυβερνών κόμμα μετριέται στη δεδομένη χρονική συγκυρία με συσπείρωση 46,5%, ενώ καταγράφει απώλειες 25,5% προς άλλα κόμματα, 11,9% προς άκυρο-λευκό-αποχή και 16,1% δηλώνουν αναποφάσιστοι.  
---
Δημοσκόπηση: Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

Δημοσκόπηση: Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

Συντάκτης: Λάζαρος Καλλιανιώτης
  Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Το προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα, στο ερώτημα περί της πρωθυπουργικής καταλληλότητας, επιβεβαιώνουν τα σχετικά ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας "Marc" για το "Πρώτο Θέμα". Πιο συγκεκριμένα, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 38,4%, ενώ ο σημερινός Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, 25%. Ο "κανένας", συγκεντρώνει ποσοστό …
---
Δημοσκόπηση: Παραμένει... στα ύψη το προβάδισμα της ΝΔ

Δημοσκόπηση: Παραμένει... στα ύψη το προβάδισμα της ΝΔ

Συντάκτης: Λάζαρος Καλλιανιώτης
  Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Στα... ύψη παραμένει το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας "Marc" για το "Πρώτο Θέμα". Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 26,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16, 9%, η Χρυσή Αυγή 6,1%, το Κίνημα Αλλαγής 5,7%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ένωση Κεντρώων 2,4%, οι …
---
Ευ. Βενιζέλος: Η ΔΕΘ, ως επιτομή των προβλημάτων και των δυνατοτήτων της χώρας και της Θεσσαλονίκης

Ευ. Βενιζέλος: Η ΔΕΘ, ως επιτομή των προβλημάτων και των δυνατοτήτων της χώρας και της Θεσσαλονίκης

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
  Γράφει ο Ευάγγελος Βενιζέλος Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Τύπος Θεσσαλονίκης"     Η ΔΕΘ είναι η επιτομή των προβλημάτων και των δυνατοτήτων τόσο της χώρας, όσο και της Θεσσαλονίκης. Τα δεδομένα της εκθεσιακής και συνεδριακής αγοράς σε διεθνές, περιφερειακό, ακόμη και σε εθνικό επίπεδο είχαν μεταβληθεί ριζικά ήδη πριν το 2010. Η ΔΕΘ είχε χάσει τα «μονοπωλιακά» της …
---
Παπαδημούλης: Ο Τσίπρας έθεσε τις βάσεις για έναν σοβαρό διάλογο για το μέλλον της χώρας

Παπαδημούλης: Ο Τσίπρας έθεσε τις βάσεις για έναν σοβαρό διάλογο για το μέλλον της χώρας

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
  Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε την προοπτική που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, με την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρει τα εξής: "Χθες ο Τσίπρας παρουσίασε εθνικό σχέδιο ανάπτυξης κ μεταρρυθμίσεων. Με υγιή δημόσια οικονομικά, πιο ανταγωνιστική- εξωστρεφή οικονομία, …
---
Οδηγούμε: Hyundai i30 Fastback 1.0 120hp (pics)

Οδηγούμε: Hyundai i30 Fastback 1.0 120hp (pics)

Συντάκτης: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος
Του Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλου Οι σχεδιαστές της Hyundai, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το i30 Fastback, δήλωναν με στόμφο πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα αποτελέσει την πεπατημένη για τα επόμενα μοντέλα της κορεατικής φίρμας, από σχεδιαστικής προσέγγισης. «Μεγάλη κουβέντα» ίσως πουν κάποιοι. «Το μέλλον θα δείξει» λέμε εμείς, μιας και το Fastback είναι τουλάχιστον διαφορετικό σε σχέση τόσο με το «απλό» i30 όσο και …
---
Κίνημα Αλλαγής: Αμετανόητος και προκλητικός ο κ. Τσίπρας

Κίνημα Αλλαγής: Αμετανόητος και προκλητικός ο κ. Τσίπρας

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
  Από το Κίνημα Αλλαγής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, για την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ:   "Αμετανόητος και προκλητικός για την κοινή λογική ο κ. Τσίπρας, στην τελευταία του παράσταση ως Πρωθυπουργός. Οι εξοντωτικοί στόχοι και φόροι παραμένουν. Κλείνει ο κύκλος του με τεράστια ζημιά για τη χώρα και με επώδυνες δεσμεύσεις για το μέλλον. Τίποτα πια …
---
ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας πέρασε ήδη στην Ιστορία

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας πέρασε ήδη στην Ιστορία

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
  Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο κ. Τσίπρας πέρασε ήδη στην Ιστορία για την τεράστια και αχρείαστη καταστροφή που προκάλεσε στη χώρα. Κανείς πλέον δεν τον ακούει, γιατί απλούστατα κανείς δεν τον πιστεύει. Η αδιάφορη ομιλία του σε μια σιδηρόφρακτη πόλη με 5.500 αστυνομικούς ήταν το κύκνειο άσμα ενός κυνικού πρωθυπουργού που εξαπάτησε, …
---
Ο Τσίπρας παρουσίασε το σχέδιό του για την "επόμενη μέρα"

Ο Τσίπρας παρουσίασε το σχέδιό του για την "επόμενη μέρα"

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
  Με την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο "Βελλίδειο", ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα:   Το μέλλον ανήκει στους έντιμους και αξιοπρεπείς πολίτες αυτής της χώρας. Στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας που σήμερα δικαιούνται ξανά να αισιοδοξούν και να ελπίζουν.   Mετά την καθαρή έξοδο από …