Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

4 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Με 4 νέα βιβλία ξεκινάει η νέα χρονιά της οποίας το φετινό εκδοτικό πρόγραμμα θα είναι πολύ πλούσιο! Τα πρώτα βιβλία είναι των: Κάρμεν Ρουγγέρη, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Μουρίκη σε συνεργασία με την Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη, και Σπυριδούλα Μπιρπίλη.
Το νέο βιβλίο της Κάρμεν Ρουγγέρη είναι το 1ο μιας νέας σειράς με τίτλο ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΑΚΟΥΩ ΘΕΑΤΡΟ, στην οποία στο CD θα ακούμε την θεατρική εκδοχή του κειμένου. Θα ακολουθήσουν κι άλλα βιβλία στην ίδια σειρά με διάφορους δημιουργούς.

Κάρμεν Ρουγγέρη - Η Χιονάτη και οι εφτά ψηλοί νάνοι με CD

Είναι η γνωστή μας Χιονάτη, που αυτή τη φορά
έχει να κάνει με εφτά... ψηλούς νάνους.
Πώς γίνεται αυτό;  Εεε… γίνεται!
Στα παραμύθια όλα γίνονται!
Το CD περιέχει το κείμενο και τα τραγούδια
όπως παρουσιάστηκαν στην θεατρική παράσταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Θεοφανία Παπαθωμά - Αμαλασούνθα η Νεράιδα της νύχτας με CD (Ένα παραμυθένιο νανούρισμα)

Η Νεράιδα της Νύχτας Αμαλασούνθα, νεράιδα της καλοσύνης, της αγάπης και της ελπίδας, έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά. Τα αγαπά πολύ! Θέλει να πραγματοποιεί όλες τις επιθυμίες τους και να τα κάνει χαρούμενα. Δεν μπορεί όμως να τα συναντήσει, γιατί, σαν Νεράιδα της Νύχτας, ζει το βράδυ, όταν τα παιδιά κοιμούνται. Η Αμαλασούνθα είναι απαρηγόρητη. Τι θα γίνει όμως, όταν τελικά θα συναντήσει ένα όμορφο αγοράκι που δεν μπορεί να κοιμηθεί;  Θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιθυμία; Θα καταφέρει να το κάνει ευτυχισμένο; Και τελικά θα το κοιμήσει;
Το πιο γλυκό νανούρισμα από τη Νεράιδα της Νύχτας Αμαλασούνθα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη Ερωτόκριτος με CD

Μια ξεχωριστή διασκευή της πιο τρυφερής και πολυτραγουδισμένης ιστορίας της κρητικής λογοτεχνίας, γραμμένη για παιδιά. Το όμορφο κείμενό της, ζωντανεμένο με εικόνες αληθινά ποιητικές, συνοδευμένο από μια εκπληκτική, πρωτότυπη μουσική, θα σας κάνει να ζήσετε τις περιπέτειες και τα παθήματα του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας. Μια ιστορία αληθινά συναρπαστική, που σίγουρα θα την αγαπήσετε και θα θελήσετε να τη διαδώσετε, όπως ακριβώς έκαναν και οι προηγούμενες γενιές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Σπυριδούλα Μπιρπίλη-Της μουσικής το παραμύθι

Ένας κακός βασιλιάς σε μια μακρινή χώρα ταλαιπωρεί
τους κατοίκους του βασιλείου του με παράλογες διαταγές.
Θέλει να είναι χορτάτοι οι σκύλοι
και να μένουν οι πίτες ολόκληρες,
και κάθε μέρα σκαρφίζεται και κάτι καινούργιο.
Παρ' όλα αυτά οι κάτοικοι της χώρας
κατορθώνουν να είναι ευτυχισμένοι, να χορεύουν και να τραγουδούν.
Όμως όλα θα αλλάξουν τη μέρα που ο βασιλιάς σκέφτεται κάτι σατανικό:
καταστρώνει ένα σχέδιο και φυλακίζει τη Μουσική...

Ένα παραμύθι για τη Μουσική, τη Φαντασία και τη Δημιουργικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

HOXIN MA-1500 VHF - UHF ΚΕΡΑΙΑ ΒΑΣΗΣ - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

 HOXIN MA-1500 VHF - UHF ΚΕΡΑΙΑ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΚΕΡΑΙΑ ΒΑΣΗΣ HOXIN MA-1500 VHF - UHF
SPECIFICATIONS

  • Frequency range: 144 - 430 MHz
  • Gain: VHF 5.5 dB - UHF 7.5 dB
  • Max. power rating: 200W
  • Length: 185 cm
  • Impedance: 50 ohm
  • VSWR: < 1,5:1
  • Material: Fiberglass
  • Color: White
  • Connector: N
  • Weight: 1100 gr.
  • Αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία 40 χρόνια από τον θάνατό του | ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ, MASIF, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΛΩΝΙΑΣ | Holy Wood Stage, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

    Ο θρύλος της θάλασσας ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ

    Ο θρύλος της θάλασσας
    ιστορικό μυθιστόρημα
    Συγγραφέας: Σπυρίδων Μ. Βελούδος
    Isbn:978-960-9692-35-9
    Σελίδες: 504
    490 – 479 π.Χ.
    «…Ο Ήλιος έκαιγε υπερβολικά για τέτοια εποχή. Η αλμύρα έτσουζε αφόρητα το κορμί μου. Η σκόνη, ανακατεμένη με λογής-λογής έντομα, τρύπωνε σαδιστικά στα σώματα των πολεμιστών κάνοντας τον ιδρώτα λάσπη. Ένιωθα πως δεν θα ξεκολλούσε πια ο μπρούτζος από το πετσί μου».
    Στον Μαραθώνα… Ύστερα οι Θερμοπύλες, το Αρτεμίσιο, η Σαλαμίνα και η τελική αναμέτρηση στην πεδιάδα της Πλάταιας.
    Ο Ευρύλοχος του Νικόλαου, από την Πλάταια, δοκιμάζεται στο έπος των Ελληνο περσικών πολέμων, στην πιο δοξασμένη περίοδο του ελληνισμού. Ο οπλίτης από τη Βοιωτία πέρασε τα  παιδικά του χρόνια στη Σκιώνη της Χαλκιδικής, όπου γνώρισε τον θρυλικό δύτη Σκυλλία και τη μοναχοκόρη του Κυάνη. Το παιχνίδι κάνει αχώριστα τα δυο παιδιά και το αγνό ερωτικό σκίρτημα ξυπνά στην αγκαλιά της αθωότητας. Ο Σκυλλίας, συνεργάτης και φίλος του Νικόλαου, γίνεται τρόπον τινά μέντορας του Ευρύλοχου, μαθαίνοντάς του τα μυστικά της θάλασσας. Αλλά πριν περάσει καν την εφηβεία, ο νεαρός επιστρέφει με τον έμπορο πατέρα του στη γενέθλια πόλη, αφήνοντας όμως την καρδιά του στα σμαράγδινα νερά της Χαλκιδικής.
    Οι μέρες της επιστροφής είναι θαμπές.  Ο Πέρσης Κυρίαρχος επιβουλεύεται την Ελλάδα. Οι σκιές του Ολέθρου ματώνουν τα σύννεφα της Ανατολής, λεκιάζοντας το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας. Τον αέρα στεφανώνει ο κουρνιαχτός της αγωνίας. Ο ορυμαγδός της Οδύνης ταρακουνά τις Πύλες της Δύσης. Οι βάρβαροι της Ασίας αλυχτούν αφιονισμένοι. Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ακατάπαυστα. Πλοία αμέτρητα, μυριάδες πεζοί και καβαλάρηδες σέρνουνε πίσω τους το Χαμό…
    …Είναι ίσως το μοναδικό ιστορικό μυθιστόρημα στην παγκόσμια πεζογραφία, που οι ήρωες του συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις Ελληνο-περσικές συγκρούσεις.
    Από τον Μαραθώνα το 490 πΧ με τον Μιλτιάδη, τις Θερμοπύλες το 480 πΧ με τον Λεωνίδα, το Αρτεμίσιο και την Σαλαμίνα τον ίδιο χρόνο με τον Θεμιστοκλή έως την τελική αναμέτρηση στη Πλάταια το 479 πΧ με τον Αριστείδη και τον Παυσανία.

    Αποδράσεις για του Αγίου Βαλεντίνου στην Ελλάδα και οι πιο μυστικοί κήπου στο Παρίσι.

    ArtTravel
    Βαλίτσα για δυο!!!  
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
     

    Τα πιο ισχυρά Workstations, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!















    Μια Συζήτηση Με Τον Δημήτρη Πουλικάκο

    Kαρπενήσι Καθαρά Δευτέρα|Ημιδιατροφή+Παιδί|-50%

    Ekdromi.gr

    Hellas Country Hotel - Καρπενήσι

    Καθαρά Δευτέρα στο Καρπενήσι με 298€ από 596€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

    (Έκπτωση 50%)

    Καθαρά Δευτέρα στο Καρπενήσι, στο Hellas Country Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 298€ από 596€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές και Μασκέ Party με Μουσική DJ! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύσετε 4 ημέρες στο πανέμορφο Καρπενήσι! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
    €298 από €596 Κέρδος €298 Έκπτωση 50%
    Hellas Country Hotel - Καρπενήσι
    Καρπενήσι


    Περισσότερες Προσφορές

    Καθαρά Δευτέρα στην Πρέβεζα με 159€ από 320€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 50%)

    €159 από €320 -50%
    Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
    Πρέβεζα
    Καθαρά Δευτέρα στην Πρέβεζα, στο Margarona Royal Hotel του Ομίλου Amalia Hotels! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην Πρέβεζα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Ναύπλιο με 119€ από 238€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €119 από €238 -50%
    Porto Bello Design Hotel - Ναύπλιο
    Ναύπλιο
    119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Μπαλκόνι και Σπιτικό Πρωινό, στο Porto Bello Design Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 ποτηράκια Τσίπουρο συνεδευόμενα με Ποικιλία Αλλαντικών και Τυριών για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ευχάριστες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Ναύπακτος με 109€ από 260€ (-58%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 58%)

    €109 από €260 -58%
    4* NAFS Hotel - Ναύπακτος
    Ναύπακτος
    109€ από 260€ ( Έκπτωση 58%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Βραβευμένο από το Conde Nast Traveller 4 αστέρων NAFS Hotel στη Ναύπακτο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Welcome drink, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Καστοριά με 145€ από 290€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €145 από €290 -50%
    4* Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel - Νεστόριο Καστοριάς
    Καστοριά
    145€ από 290€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Νεστόριο Καστοριάς, στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Bραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται Φρούτα για καλωσόρισμα καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στο Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Τρίκαλα Κορινθίας με 159€ από 318€ (-50%) για 3 ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό+Δείπνο

    (Έκπτωση 50%)

    €159 από €318 -50%
    Ξενώνας Χελυδορέα - Τρίκαλα Κορινθίας
    Τρίκαλα Κορινθίας
    159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ στο Ξενώνα Χελυδορέα! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Πλήρες Δείπνο για το σύνολο της διαμονής, Ξύλα για το Τζάκι και Welcome Drink! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Καρπενήσι με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €99 από €198 -50%
    Deluxe Hotel Anesis - Καρπενήσι
    Καρπενήσι
    99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στo Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

    All Inclusive Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, με 299€ από 598€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €299 από €598 -50%
    4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα
    Μετέωρα
    ALL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές και Κούλουμα καθώς και Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, House Wine, Μπύρα draft και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια, κρουασάν και κάστανα! Γιορτινό ξεφάντωμα με Αποκριάτικες βραδιές με Ζωντανή Μουσική και Μασκέ Party! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και Εργοστάσιο Σοκολάτας με ομαδικά παιχνίδια! Παρέχεται Early check in και Late Check Out κατόπιν διαθεσιμότητας για να γιορτάστε τα κούλουμα απολαμβάνοντας 3 μοναδικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Ζαγοροχώρια με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €98 από €196 -50%
    Αρκτούρος Hotel - Ζαγοροχώρια
    Ζαγοροχώρια
    98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Αρκτούρος Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

    Καλάβρυτα με 199€ από 398€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2 Παιδιά σε Μεζονέτα με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €199 από €398 -50%
    Όνειρο Resort & Spa Ζαχλωρούς - Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών στη Ζαχλωρού Καλαβρύτων, σε Μεζονέτα με Τζάκι και Πρωινό στο Όνειρο Resort & Spa! Παρέχονται τα Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Καθαρά Δευτέρα στην Ορεινή Καστοριά με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €149 από €298 -50%
    Hotel 1450 - Ορεινή Καστοριά
    Ορεινή Καστοριά
    Καθαρά Δευτέρα στην Ορεινή Καστοριά, στο Hotel 1450! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται χειροποίητο Λικέρ για το καλωσόρισμα και παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Πορταριά Πηλίου με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €98 από €196 -50%
    Montagna Verde - Πορταριά Πηλίου
    Πορταριά Πηλίου
    98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Montagna Verde! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Λίμνη Πλαστήρα με 80€ από 160€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό