Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Δύσκολες εποχές και όλα τίθενται υπό διαπραγμάτευση. Ο ΟΟΣΑ έχει εκπονήσει μια μελέτη για τα προνοιακά επιδόματα της Ελλάδας κατά παραγγελία της κυβέρνησης αλλά προς το παρόν μελέτη δεν βλέπουμε. Αυτό που βλέπουμε είναι πως τα επιδόματα τίθενται υπό διαπραγμάτευση. Μεταξύ αυτών των προνοιακών επιδομάτων περιλαμβάνονται και τα «κλασικά» επιδόματα όπως το εξωιδρυματικό που εισπράττουν οι επιδοματούχοι με παραπληγίες και με τετραπληγίες. Μια ενδιαφέρουσα είδηση έχει δημοσιευθεί στο http://news.disabled.gr/?p=46146 και είναι ενδεικτική αυτών που σήμερα συζητούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Ανακοινώθηκε πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» για το 2012 και το 2013 και μπορείτε να διαβάσετε τις προϋποθέσεις στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=46373
Σε ό,τι αφορά στις παροχές που «τρέχουν» μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο
http://www.disabled.gr/lib/?cat=10
Η ζωή στα ελληνικά κρατικά ιδρύματα δεν ήταν ποτέ καλή. Συχνά όμως η κακομεταχείριση υπερβαίνει τα όρια. Διαβάστε για όλα αυτά που συμβαίνουν στο «άσυλο ανιάτων» στο
http://news.disabled.gr/?p=46102 και προσέξτε πως η είσοδος του ιδρύματος δεν είναι προσπελάσιμη ενώ η τηλεόραση βρίσκεται επάνω από τα κεφάλια των τροφίμων και δεν μπορούν να δουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα http://news.disabled.gr/?p=46080 ο ΕΟΠΥΥ χρωστά 3 εκατομμύρια ευρώ στο «άσυλο ανιάτων».
Στο
http://news.disabled.gr/?p=46052 θα βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για την επανεξέταση των προνοιακών επιδομάτων.
Εξίσου ενδιαφέρον βίντεο βρίσκεται στο http://news.disabled.gr/?p=46040 όπου αναφέρεται πως η φαρμακευτική δαπάνη δεν μπορεί να μειωθεί. Κάθε σοβαρός πολίτης και φορολογούμενος αναρωτιέται πού πηγαίνουν αυτά τα λεφτά; Το σίγουρο είναι πως δεν πηγαίνουν στους ασφαλισμένους και παρόλα αυτά η φαρμακευτική δαπάνη έχει αυξηθεί τέσσερις φορές από το 2004 μέχρι σήμερα.
Διαβάστε ένα εξαιρετικό κείμενο από την Κική Τσακίρη στο
http://news.disabled.gr/?p=46187 οπωσδήποτε!
Βρισκόμαστε σε αναμονή για να δούμε ποια επιδόματα περικόπτονται και ποια όχι. Επίσης βρισκόμαστε σε αναμονή για να δούμε τι θα γίνει επιτέλους με το νέο φορολογικό νόμο. Όπως και να έχει οι ειδήσεις θα είναι αρνητικές. Εδώ που φτάσαμε δεν υπολογίζουμε στην υποστήριξη του κράτους αλλά σε αυτά που θα γλυτώσουμε από το κράτος. Το χειρότερο είναι πως το κράτος φορολογεί τα πάντα αλλά καμία κρατική και κοινωνική υποδομή που δημιουργείται με χρήματα των φορολογουμένων δεν είναι προσπελάσιμη και προσβάσιμη στους φορολογούμενους με αναπηρίες και ειδικά στους φορολογούμενους με παραπληγίες και με τετραπληγίες.
Αυτό το παραπάνω θα έπρεπε να το σκεφτούμε πολλά χρόνια πριν. Τώρα ίσως είναι πάρα πολύ αργά και η κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες δεν ήταν προετοιμασμένη και θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να μπορέσει να οργανώσει τις αντιστάσεις της.
Πολλούς χαιρετισμούς http://www.disabled.gr/ και περιοδικό Αυτονομία

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα που ομολογουμένως είναι πλούσια το τελευταίο διάστημα και βλέποντας τις κινήσεις που γίνονται προκειμένου να αντιμετωπιστεί η «κρίση», καταλαβαίνω ότι είναι θέμα χρόνου η κοινωνική έκρηξη.
Τα κελεύσματα των «εταίρων» (μεταφράστε το όπως θέλετε) πολλά.
Τα «μέτρα»;
Τόσα πολλά που η «κυβέρνηση» έχει πλέον χάσει όχι μόνο τη μπάλα, αλλά και το γήπεδο και τους παίκτες.
Το εθνικό σπορ των κυβερνώντων;
Μα ποιο άλλο, το «ΨΑΛΙΔΙ».
ΨΑΛΙΔΙ σε ΟΛΑ.
Σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, φάρμακα,.
Η φορολογία;
Σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως εκτός του αέρα που αναπνέουμε, του πόσες φορές πηγαίνουμε τουαλέτα, πόσες φορές «αεριζόμαστε, αλλά που θα πάει;
Θα βρουν τρόπο να τα φορολογήσουν ΚΑΙ αυτά.
Το «κράτος πρόνοιας», εδώ και καιρό έβαλε στο στόχαστρο του ΟΛΕΣ τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Αν το ψάξετε λίγο καλύτερα θα δείτε ότι έχει μπει ΗΔΗ χέρι στα προνοιακα και εξωιδρυματικά επιδόματα όπως έχει μπει χέρι στα αναλώσιμα των Τετραπληγικων και όχι μόνο.
Το ζητούμενο του Κράτους «πρόνοιας» είναι να στείλει μια ώρα αρχύτερα ΟΛΑ τα άτομα που απαρτίζουν αυτές τις ομάδες.
Έτσι, ακούγονται πάρα πολλά για «ψαλίδισμα» των επιδομάτων, ακόμα και κατάργηση, ήδη υπάρχει πρόβλημα μεγάλο με τα αναλώσιμα ,τα φάρμακα και τα ποσοστά συμμετοχής γιατί είπαμε, κάποιοι παίζουν με τις λέξεις, και εφόσον ακούγονται όλα αυτά (δεν είναι ράδιο αρβύλα) ο κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει.
Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν και φτάσουμε μέχρι και τις μέρες μας θα δούμε την απανθρωπιά ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων σε όλο της το μεγαλείο.
Οι ΠΡΩΤΟΙ που πλήττονται ΠΑΝΤΑ από τα όποια πολιτικά πειράματα που τα βαφτίζουν «μέτρα» είναι τα ΑΜΕΑ.
Μόνο που τα πραγματικά «ΑΜΕΑ» είναι ΟΛΟΙ εκείνοι που παίζουν με τις τύχες μας.
Καλά ρε ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ, βάλατε σκοπό να πλήξετε για ακόμα μια φορά τις ευπαθείς ομάδες;
Πάλι τα βάλατε με αυτούς γιατί ΔΕΝ τολμάτε να χτυπήσετε άλλους;
Θα ψαλιδίσετε ρε θρασίμια τα επιδόματα που είναι το ΜΟΝΟ ΕΣΟΔΟ των περισσότερων από αυτούς τους ανθρώπους;
ΤΟΛΜΗΣΤΕ.
Εσείς και τα «αφεντικά» σας στα οποία ξεπουλήσατε και συνεχίζετε να ξεπουλάτε ότι απέμεινε από τη χώρα ετοιμαστείτε.
Θα δείτε ότι όλοι εκείνοι που τόσα χρόνια τους χτυπάτε και δεν αντιδρούσαν, ΤΩΡΑ θα σας στείλουν στα τσακιδια.
Εκεί σας αξίζει να πάτε.
Κάνατε τον κοσμάκη να αυτοκτονεί.
Μόνο που ο κοσμάκης, πλέον ξέρετε τι λέει;
Γιατί να αυτοκτονήσω εγώ, και να μην «κλαδέψω» εκείνους που με έφεραν σε αυτό το χάλι;
Το καζάνι της αγανάκτησης βράζει, και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να την βγάλετε καθαρή.
Ούτε εσείς, αλλά ούτε και οι τρόικες, και γενικότερα τα «αφεντικά» σας.
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ 2012 - "ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΕΣ"

Οι πολύπαθες ράμπες-οδηγοί τυφλών-πεζοδρόμια των αναπήρων δείχνουν τον… πολιτισμό μας.

Οι πολύπαθες ράμπες-οδηγοί τυφλών-πεζοδρόμια των αναπήρων δείχνουν τον… πολιτισμό μας.
Όχι μόνο η πολιτεία, αλλά πολύ περισσότερο εμείς που την αποτελούμε, κάθε πολίτης χωριστά έχοντας συνείδηση θα πρέπει να αντιλαμβάνεται ότι ακριβώς ίσα δικαιώματα που έχουν όλοι θα πρέπει να έχουν κι οι άνθρωποι με αναπηρία, όπως κι υποχρεώσεις. Κι αυτά τα δικαιώματα θα τους τα προσφέρουν οι συμπολίτες τους. Δεν είναι καθόλου τιμητικό, αλλά ούτε & λειτουργικό να είμαστε ευθυνόφοβοι & να ρίχνουμε ευθύνες πάντα σε φορείς κι υπευθύνους & για τα δικά μας σφάλματα & παραλείψεις. Η αλλαγή ξεκινά πρώτα από εμάς κι αφορά τον καθένα προσωπικά.
Υπάρχουν νόμοι που προβλέπουν κι εξασφαλίζουν το παρκάρισμα στις ειδικές θέσεις parking για τα άτομα με αναπηρία, όπως επίσης & την ελεύθερη διέλευσή τους πάνω στους οδηγούς τυφλών, πεζοδρόμια & διαβάσεις. Οι νόμοι όμως γίνονται λειτουργικοί μόνο όταν οι πολίτες τους σέβονται & τους εφαρμόζουν. Η καταπάτησή τους, λοιπόν συνάδει & με την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους για ελεύθερη, αυτόνομη κι αξιοπρεπή διακίνησή τους.
Σαφώς & δε θα πρέπει να είναι αυτονόητο να παρκάρουν στις θέσεις parking ΑμεΑ άτομα χωρίς αναπηρία. Ούτε & θα πρέπει να συμφιλιωθούμε με την εικόνα παρκαρισμένων μικρών ή μεγάλων οχημάτων πάνω στις ράμπες, στα πεζοδρόμια & τους οδηγούς τυφλών. Γιατί αυτές οι εικόνες προδίδουν μια κοινωνία ανάπηρη, μια κοινωνία ανίκανη & μια κοινωνία απαίδευτη, που δημιουργήθηκε για να συμπεριλάβει μόνο ό,τι φαίνεται σωματικά ή πνευματικά ΄΄ φυσιολογικό ΄΄. Αυτή όμως δεν είναι η κοινωνία που θέλουμε, ούτε η κοινωνία που καλύπτει τις ανάγκες μας & μας δείχνει σεβασμό. Δε θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για να την αλλάξω προς το καλύτερο. Εκεί, όπου σταματούν τα λόγια θα πρέπει να ξεκινούμε τις πράξεις.
Αν οι συμπολίτες μας έχουν την αίσθηση ότι με το να κωφεύουν & να εθελοτυφλούν μπροστά στις ανάγκες των ΑμεΑ, εκείνοι μπορούν να συνεχίζουν ανενόχλητοι τη ζωή τους, λυπάμαι, αλλά θα τους χαλάσουμε το όνειρο. Καθένας μας αποτελεί τη συνέχεια του άλλου σαν τους κρίκους μια μεγάλης αλυσίδας. Οι κρίκοι είμαστε εμείς κι η αλυσίδα είναι η ζωή. Αν σπάσει ένας κρίκος, σπάνε κι οι υπόλοιποι. Όταν λοιπόν δε μας αντιμετωπίζουν με τον αντίστοιχο σεβασμό, θα αρχίσουν κι οι υπόλοιποι να έχουν πρόβλημα….
παρακαλώ δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ
http://youtu.be/BkAQjdxfuBE

http://youtu.be/61Fb1LUwL_g
(τα βίντεο έχουν βιντεοσκοπηθεί απο τον Χιλιτίδη Οδυσσέα)
Φώτης Μπίμπασης

Ντάριο Φο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού»

Ντάριο Φο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού»
24/7/2012
Διοργάνωση : Σπύρος Παπαδόπουλος
Τόπος : Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21:30 Είσοδος : 18 € - 15 € - 12 € - ΟΓΑ
Ντάριο Φο

«Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού»
Ένας τρελός για δέσιμο, ειδικός στις μεταμφιέσεις (Σπύρος Παπαδόπουλος), διεισδύει στα γραφεία της κεντρικής Ασφάλειας, μεταμφιεσμένος σε ανώτατο ανακριτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για να διαλευκάνει την υπόθεση της «αυτοκτονίας» ενός αναρχικού που έπεσε από τον 6ο όροφο της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Κι από δω αρχίζει το.. γέλιο!
Τρομοκρατημένοι οι μπάτσοι γίνονται έρμαια στην εξυπνάδα και στη φαντασία του τρελού, πέφτουν σε όλες τις παγίδες που τους στήνει, οι αντιφάσεις και τα ψέματα πάνε σύννεφο και από άγριοι και βλοσυροί, μεταμορφώνονται σιγά-σιγά σε κάτι αξιοθρήνητα ανθρωπάκια, που δέρνονται μεταξύ τους, είναι έτοιμοι να πηδήξουν κι αυτοί απ’ το παράθυρο, τραγουδάνε το pantiera rossa(!),
Εκλιπαρούν τον τρελό για έλεος και… η κατηφόρα δεν έχει τέλος! Μέσα σε δύο ώρες η κεντρική Ασφάλεια γίνεται μπάχαλο!
Μετάφραση: Άννα Βαραβαρέσου
Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος
Σκηνικά- Κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης
Μουσική & Τραγούδια: Κίτρινα Ποδήλατα
Φωτισμοί: Ανδρέας Μπελλής
Β. Σκηνοθέτης: Αργύρης Παυλίδης
Ειδικά Εφφέ: ΑΦΟΙ Αλαχούζοι
Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Μπίρος, Τάσος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλιος Πέτσος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Πάμε διακοπές τώρα!

Σύρος: 79€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Special Offer!
Σύρος: 79€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Special Offer!Μια μοναδική προσφορά σε εκπληκτική τιμή για την ημερομηνία 25 - 28/07 μόνο! Ένα ταξιδάκι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά, δίπλα στην Ερμούπολη και με όλες τις ανέσεις για ξεκούραση και διασκέδαση! Προλάβετε!
Μήλος:183€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα στην γραφική Ζεφυρία

Μήλος:183€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα στην γραφική Ζεφυρία. Σε μια υπέροχη τοποθεσία, ιδανική για να εξερευνήσετε ολόκληρο το υπέροχο νησί, με όλες τις παραλίες της Μήλου να σας περιμένουν , μια προσφορά για όλη την οικογένεια ακαταμάχητη!

Μήλος:79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Αεροδρόμιο-Κάμπος

Μήλος:79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Αεροδρόμιο-Κάμπος. Στο νησί με τις ομορφότερες παραλίες και τα καταπράσινα νερά, ζήστε την απόλυτη ηρεμία, αναζωογόννηση και ξεκούραση στην εκπληκτική τιμή των 78€!

Σαντορίνη: 8€ για 2 coctail στο διάσημο Bel Air Lounge

Σαντορίνη: 8€ για 2 coctail στο διάσημο Bel Air Lounge.Απολαύστε ένα δροσερό mojito, ένα καλοκαιρινό daiquiri strawberry, μια ρομαντική margarita ή ένα δυνατό caipirinha, αν έχετε αντοχές και κέφι δοκιμάστε τα όλα, στην πανέμορφη Καλντέρα!Μια καλοκαιρινή μεθυστική προσφορά!

Λευκάδα:392€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη

Λευκάδα:392€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη,προσφορά Αυγούστου.Ιδανικές οικογενειακές διακοπές, σε πλήρως εξοπλισμένα και άνετα διαμερίσματα ,σε ένα νησί πανέμορφο, με τις καλύτερες παραλίες του Ιονίου στη διάθεση σας!

Παραλία Κριθαριάς - Βόλος: 235€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή studio

Παραλία Κριθαριάς - Βόλος: 235€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή studio, προσφορά Αυγούστου.Οδικώς χωρίς να επιβαρύνεστε με έξοδα εισιτηρίων, σε μια πανέμορφη τοποθεσία,δίπλα στον Βόλο ,μια καταπληκτική προσφορά σε εκπληκτική τιμή!

Σωτηρία Μπέλλου - Δε Λες Κουβέντα

Στο 132,4% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος - Χρυσή Αυγή:"Οι Έλληνες δεν είναι Γερμανοί, ούτε Βιετναμέζοι"

Σόϊμπλε: Οι Έλληνες θα πρέπει να προσπαθήσουν διπλά
Χρυσή Αυγή:"Οι Έλληνες δεν είναι Γερμανοί, ούτε Βιετναμέζοι"

Τα δικαιολογητικά για δωρεάν σίτιση σε ΑΕΙ και ΤΕ

Ζητούν τώρα και το λόγο...

"Ξεχασιάρηδες" οι συνταξιούχοι νομικοί ως προς τις φορολογικές τους υποχρεώσεις

Νικολόπουλος: "Είμαι εδώ στα δύσκολα"

Μάχη για τη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας

Πρωταθλητές στο... sex

Βούλγαροι και Αλβανοί στηρίζουν τον τουρισμό της χώρας

Εκτός διαπραγμάτευσης οι μετοχές των πέντε μεγαλυτέρων τραπεζών της Ιταλίας

Φινλανδία:"Η αλληλεγγύη μας έχει και όρια"

Αδιανόητο για τους Γερμανούς τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα

Έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους από τη ΔΟΕ επιδιώκουν οι τουρκοκύπριοι

Το τέλειο καπέλο για κάθε πρόσωπο

Τρεις νεκροί από πτώση λεωφορείου σε γκρεμό στη Χίο (vid)

Γιαούρτι να το... φας στο χωνάκι: η νέα μόδα

Αγγουροσαλάτα με γιαούρτι και ξινομυζήθρα

Στο 132,4% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος

5 τροφές που «διορθώνουν» το ηλιοκαμένο δέρμα

Περισσότεροι από 130 δύτες άφησαν την τελευταία τους πνοή στο βυθό

Πλύσιμο αυτοκινήτου… τέλος!

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Τι ζήτησε και τι συμβούλεψε ο Κλίντον τον Σαμαρά!!!
«Φρενάρουν» την ανάπτυξη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης οι καθυστερήσεις των υποδομών

Θανατηφόρα τροχαία σε Καβάλα και Ξάνθη

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Θράκης: «Για ποιο λόγο ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής επιμένει να μη λέει την αλήθεια;»

Δήμαρχε, διακοσμητικός είσαι;

Τουρνουά Beach Rugby στην Κεραμωτή Καβάλας

Ολόκληρη η λίστα με τους 255 φορείς του δημοσίου που κλείνουν

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για δύο φοιτητές στο νησί των Καβείρων

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης στον Πανθρακικό

Θαύμα!!! Ελληνικό ποτάμι στο … Amsterdam

Στον εισαγγελέα της Καβάλας κάτοχοι μεθαδόνης και ναρκωτικών χαπιών

Θεέ μου κάνε να πέσει ένας τέτοιος στα χέρια μου! Κι ας ειν’ κι Αρειοπαγίτης!!!

Εννέα εκατομμύρια έλληνες είδαν τα εισοδήματά τους να "κάνουν φτερά" - Κάθε εξάμηνο και νέες τιμές στην ηλεκτρική ενέργεια

Αφγανός μουλάς βίασε δεκάχρονη
Τα λάθη των ευρωπαίων στην ελληνική κρίση

Ο Σπανούλης έφτυσε και έβρισε γυναίκα οπαδό του Παναθηναϊκού

Μετά τα γερμανικά μμε, τα αμερικανικά "ανέλαβαν" την χρεοκοπία της Ελλάδας

Συνεργασία Ελλάδας- Κύπρου για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου- Μιχαηλίδη

Το ΧΑΑ στο -7,1%

Εμμέσως επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του Der Spiegel

Τσίπρας: "Μην μιλάτε με εντεταλμένους υπαλλήλους"

Εννέα εκατομμύρια έλληνες είδαν τα εισοδήματά τους να "κάνουν φτερά"

Στην Ελλάδα του μνημονίου τα παιδιά με χρόνια προβλήματα καταλήγουν στον "Καιάδα"

Κάθε εξάμηνο και νέες τιμές στην ηλεκτρική ενέργεια

Μέχρι την Παρασκευή η τρόϊκα στην Κύπρο

Η Ελλάδα κινδυνεύει από μια συριακή κατάρρευση, αλλά η κυβέρνηση θα ακολουθήσει την τακτική του «βλέποντας και κάνοντας»

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 45 τα κόμματα της σερβικής βουλής!!!

Ισπανία, ένα βήμα πριν το τέλος;

Οι καταναλωτές βλέπουν, αλλά δεν αγοράζου

"Θερμομετρούν" το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Συνελήφθη 31χρονος τούρκος για σεξουαλικά εγκλήματα

Αμετακίνητος ο Άσαντ, απέρριψε πρόταση ασφαλούς διαφυγής του αραβικού συνδέσμο

Χωρίς παθολόγους το νοσοκομείο Σερρών λόγω παραίτήσεώς τους

ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
Eurogroup και Ισπανία δεν πήραν ψήφο εμπιστοσύνης
Το «αλφάβητο» της δημοσιονομικής κρίσης
Η «κατσαρίδα» και η εξυγίανση των αγορών
Ξεκινάει «η μητέρα όλων των μαχών» για την κυβέρνηση
Τη Δευτέρα η τρόικα στην Κύπρο και οι Κύπριοι τεχνοκράτες στη Μόσχα
Νέες πυρκαγιές σε Ζάκυνθο, Ρέθυμνο και Κρέστενα, μαίνεται η φωτιά στη Φλώρινα
Να μην υπάρξουν νέα οριζόντια μέτρα το λέει η ΔΗΜΑΡ
Συνεδριάζει την Τρίτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ
Καταρρέουν οι προεκλογικές κορώνες Σαμαρά, λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
«Κινηματογραφική» θαλάσσια καταδίωξη αποκάλυψε μεγάλη ποσότητα κάνναβης
Δύο παλιές νάρκες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας
Στο φως η πρώτη λίστα για συγχωνεύσεις ή καταργήσεις οργανισμών
Ετοιμάζονται συλλήψεις για την υπόθεση της χειραγώγησης του Libor
Έλεγχος του υπουργείου Οικονομικών για ΔΕΚΟ που δεν έκοψαν μισθούς και επιδόματα
«Δεν είναι πια τρομακτικό» το ενδεχόμενο να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, λέει ο Ρέσλερ
Πάνω από 21 τρισ. δολάρια έχουν «κρύψει» εκατομμυριούχοι σε φορολογικούς παραδείσους
Και δεύτερη ισπανική περιφέρεια ζητά οικονομική βοήθεια από τη Μαδρίτη
Το ΔΝΤ δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε περαιτέρω βοήθεια, υποστηρίζει το Spiegel
Χωρίς ρήτρα δραχμής έκλεισε η συμφωνία χρηματοδότησης από την ΕΤΕπ
«Ηράκλεια η προσπάθεια του Σαμαρά» λέει ο Σόιμπλε
Μοχλός: Αναλαμβάνει έργο στη Ρουμανία €17,9 εκατ.
Πιο κοντά στο λουκέτο η «Εικόνα & Ηχος»
Ελληνικά Καλώδια: Συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα
Πόρτο Καρράς: Άρση σε ανάκληση οικοδομικής άδειας
O Σπάρτακος για το υδροηλεκτρικό Ιλαρίωνα
Βωβός: Μέχρι μέσα Σεπτέμβρη τα αποτελέσματα
3Ε: Προληπτική απόσυρση παρτίδας αναψυκτικού
ΔΕΗ: Δεν γνωρίζε για το «Άσυλο Ανιάτων»

"Άρωμα" Ευρώπης στο Μαξίμου...

“Άρωμα” Ευρώπης στο Μαξίμου…
Την ευθύνη του συγκεκριμένου Γραφείου, το οποίο θα αναλάβει τη διασύνδεση της ελληνικής κυβέρνησης με τις Βρυξέλλες, αναμένεται να έχει ο Σταύρος Παπασταύρου, Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας. [...]
Η ενδιαφέρουσα πρόταση Δένδια

Πρότεινε να γίνουν μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων σε υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες γραφείου, να ξαναγίνουν... μάχιμοι. [...]
Η Ελλάδα που χάσαμε

Από το μυαλό, την καρδιά και τα χέρια του Νίκου Γκάλη, η Ελλάδα γνώρισε στιγμές μεγαλείου και ανεπανάληπτης εθνικής ανάτασης, τέτοιας που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. [...]
Όταν ο αθλητισμός “πυροβολεί” την πολιτική

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, κατάφερε με μια φράση του, τη στιγμή που τα βλέμματα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα πάνω του, να στείλει ένα εκκωφαντικό μήνυμα προς το Βερολίνο, την Άνγκελα Μέρκελ. [...]

Real.gr

Χωρίς μέτρα δεν έχει δόση....
Μαζεύει πόντους ο Σαμαράς

Αντιπαράθεση και πάλι για την... επιστροφή στη δραχμή!

Το μνημόνιο δεν ισχύει για όλους!

Τα «άπαντα» του Γιώργου

Κόβει το 60% του μισθού των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση τα ξημερώματα στη Χαλυβουργία

Η πρώτη Ρωσίδα σημαιοφόρος

Υπογράφει και περιμένει ο Γκρέκο

Αίσιο τέλος για έξι ιστιοπλόους

Συναυλία στη μνήμη των θυμάτων του Μπράιβικ

Φταίει ο έρωτας...

«Την εποχή που ξεκινούσα άκουσα κακόβουλα σχόλια»

Οι Ισραηλινοί φοβούνται επίθεση στους Ολυμπιακούς

Κτηνωδία στη Συρία

Το… γάβγισμα έδιωξε την αρκούδα

Χρυσός και τσάι κατά του καρκίνου του προστάτη

Το βαθύ σκοτάδι και η ελπίδα

Το βαθύ σκοτάδι και η ελπίδα…
Μια διδαχή της Ιστορίας, που αντανακλά και στη σημερινή εποχή. Δείχνοντας ότι κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο, αρκεί φυσικά να υπάρχει η απαραίτητη βούληση. [...]
Η “αμαρτία” του… να έχεις παιδί

Μήπως εδώ έχουμε ένα κλασσικό παράδειγμα υπερβολικού κέρδους του φαρμακοποιού, όπως συμβαίνει και με άλλα σκευάσματα ή είδη που πωλούνται (και) από τα φαρμακεία (για παράδειγμα ένα στικ για τα σκασμένα χείλη στο super market έχει σχεδόν μισή τιμή σε σχέση με το φαρμακείο...); [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΦΙΝΟΥ
Φαρμακοβιομηχανίες : η παγκόσμια απειλή...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΥΠΑΚΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Παγκόσμιος λευκή ἀδελφότης

ΣΜΥΡΝΗ 1922. ΟΙ ΘΗΡΙΩΔΕΙΕΣ ΕΝΟΣ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ". ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ

Ρύθμιση «ανάσα» για τα δάνεια – Εξετάζεται μείωση δόσεων στο 30%

www.marketbeast.gr
Ρύθμιση «ανάσα» για τα δάνεια – Εξετάζεται μείωση δόσεων στο 30%
Πρωταθλητισμό κάνει η Ελλάδα στην ακρίβεια
Το Πέπλο της Σιωπής στην εποχή της Πτωχοτραπεζοκρατίας
Αντίο στα σήματα των τελών κυκλοφορίας
«Ξεχασιάρηδες» εκεί στις ΔΕΚΟ! Δεν θυμήθηκαν να «κόψουν» τους μισθούς!
Προτάσεις σοκ του ΚΕΠΕ για περικοπές 6 δις ευρώ!
Έρχονται αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας – Πώς θα κατάσχεται το αυτοκίνητό σας

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Το άρθρο που σας υποσχεθήκαμε: Η θέση της Τουρκίας την μετά Άσαντ εποχή
Η Τουρκία παρατάσσει αντιαεροπορικές συστοιχίες στα συριακά σύνορα

Γή και Υδωρ απο τον Ασαντ στο PKK;

ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Το πραγματικό παρακράτος των πανεπιστημίων, ανθίσταται στο νόμο, για να συνεχίσει τη διαφθορά και την κατασπατάληση των κονδυλίων. Στη φυλακή επειγόντως οι παρανομούντες.

Πτώση ελικόπτερο του τουρκικού στρατού. Bλάβη ή κατάρριψη από τους αντάρτες του ΡΚΚ;

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Ηφαίστειο η Ανατολική Μεσόγειος

Αυτεξούσιο κυπριακό κράτος >Κι άλλα θύματα προστέθηκαν στην τουρκική βουλιμία πέραν της Κύπρου

Και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στο "πέπλο της σιωπής";

Ο Αττίλας και οι «εισβολές»

Ο Κίσιγκερ φοβόταν πιέσεις Ελληνοαμερικανών

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974 3ο ΜΕΡΟΣ:Πως φθάσαμε στον Αττίλα.

Tο Κόμμα Δημοκρατικής Ένωσης (PYD) και οι φοβοι της Τουρκίας

Το Ισραήλ μεθοδεύει στρατιωτική επέμβαση εντός της Συρίας για πρόληψη του εξοπλισμού της λιβανικής Χεζμπολάχ

Η ώρα της e-διπλωματίας!

Κι όλα μοιάζαν ουρανός και πικρό ψωμί, ψωμί σπιτίσιο

Η Τουρκία κλείνει πέρασμα στα συνόρά της με τη Συρία

Απελευθέρωση Οτζαλάν ζητούν μέλη της τουρκικής Βουλής

Βρετανία: Σύριοι αντάρτες σχηματίζουν ειδική μονάδα για τα χημικά όπλα

Η χούντα γνώριζε ότι θα ακολουθούσε εισβολή-Επέδειξε προκλητική αδιαφορία αφήνοντας το νησί στο έλεος του Αττίλα

Media ΝΑ γιατί μας «βρίζει» η Bild! Ο όμιλος της κάνει business στην… Τουρκία!

Παραιτήθηκε ο Πίτερ Ντόιλ με αιχμές κατά ΔΝΤ

Οι Κούρδοι της Συρίας πήραν τον έλεγχο του Δυτικού Κουρδιστάν

Βουλή των Ελλήνων: Από κει ξεκινήστε κ. Σαμαρά

Καταργούνται τα τεκμήρια, έρχεται το περιουσιολόγιο - Κανό και μέσα στην Ιπποκράτους για τον ΓΑΠ!!!

Εκτός του ευρώ ακόμη και χώρες με ισχυρή οικονομία, προβλέπει η Goldman Sachs
Κανό και μέσα στην Ιπποκράτους για τον ΓΑΠ!!

Είπαν όχι

Νοθευμένα καύσιμα και στην πολεμική αεροπορία

Τους "ελάφρυνε" χρεώνοντας τις πιστωτικές τους κάρτες!

Ανέπαφες ψηφιακές φωτογραφίες στο βυθό της θάλασσας

Έτοιμη η λίστα με τις υπό κατάργηση ή συγχώνευση 255 επιχειρήσεις του δημοσίου

Ξεχάστε τις φοροαπαλλαγές

Εικοσιένα τρισ. δολάρια κρυμμένα σε φορολογικούς παραδείσους!!!

Καταργούνται τα τεκμήρια, έρχεται το περιουσιολόγιο

Ρέσλερ: Δεν μας τρομάζει πλέον μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Μάχες οπισθοφυλακών περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα 
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Επίσκεψη «καρδιάς» στην Τραπεζούντα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ "Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ"

Π.Α.Σ. «ΠΟΝΤΟΣ» ΧΟΡΤΟΚΟΠΙΟΥ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΩΝΑΚΙΩΝ "ΠΟΝΤΟΣ"