Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Πάμε διακοπές τώρα!

Σύρος: 79€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Special Offer!
Σύρος: 79€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Special Offer!Μια μοναδική προσφορά σε εκπληκτική τιμή για την ημερομηνία 25 - 28/07 μόνο! Ένα ταξιδάκι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά, δίπλα στην Ερμούπολη και με όλες τις ανέσεις για ξεκούραση και διασκέδαση! Προλάβετε!
Μήλος:183€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα στην γραφική Ζεφυρία

Μήλος:183€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα στην γραφική Ζεφυρία. Σε μια υπέροχη τοποθεσία, ιδανική για να εξερευνήσετε ολόκληρο το υπέροχο νησί, με όλες τις παραλίες της Μήλου να σας περιμένουν , μια προσφορά για όλη την οικογένεια ακαταμάχητη!

Μήλος:79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Αεροδρόμιο-Κάμπος

Μήλος:79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Αεροδρόμιο-Κάμπος. Στο νησί με τις ομορφότερες παραλίες και τα καταπράσινα νερά, ζήστε την απόλυτη ηρεμία, αναζωογόννηση και ξεκούραση στην εκπληκτική τιμή των 78€!

Σαντορίνη: 8€ για 2 coctail στο διάσημο Bel Air Lounge

Σαντορίνη: 8€ για 2 coctail στο διάσημο Bel Air Lounge.Απολαύστε ένα δροσερό mojito, ένα καλοκαιρινό daiquiri strawberry, μια ρομαντική margarita ή ένα δυνατό caipirinha, αν έχετε αντοχές και κέφι δοκιμάστε τα όλα, στην πανέμορφη Καλντέρα!Μια καλοκαιρινή μεθυστική προσφορά!

Λευκάδα:392€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη

Λευκάδα:392€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη,προσφορά Αυγούστου.Ιδανικές οικογενειακές διακοπές, σε πλήρως εξοπλισμένα και άνετα διαμερίσματα ,σε ένα νησί πανέμορφο, με τις καλύτερες παραλίες του Ιονίου στη διάθεση σας!

Παραλία Κριθαριάς - Βόλος: 235€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή studio

Παραλία Κριθαριάς - Βόλος: 235€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή studio, προσφορά Αυγούστου.Οδικώς χωρίς να επιβαρύνεστε με έξοδα εισιτηρίων, σε μια πανέμορφη τοποθεσία,δίπλα στον Βόλο ,μια καταπληκτική προσφορά σε εκπληκτική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: