Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!!

Μπότα Πυροσβεστών Αpollo 11 25080 SirSafety

Μπότα Πυροσβεστών Αpollo 11 25080 SirSafety
Αναπνέουσα μεμβράνη Puratex
Αδιάβροχη
Σόλα βουλκανισμένου νιτριλίου σε 300°C
Μη Μεταλλική προστασία δακτύλων για κρούση >200J και σύνθλιψη 15KN
Ενίσχυση επιπλέον στα δάχτυλα από νιτρίλιο
Εσωτερική σόλα διπλής πυκνότητας από πολυουρεθάνη ράμένη με αντιστατική κλωστή από πολυαμίδιο
Αντιστατική
Με απορρόφηση ενέργειας στη φτέρνα
Ενίσχυση αστραγάλων σε 2 σημεία (Πίσω στη φτέρνα και μπροστά στην κλείδωση)
Ενίσχυση στα Δάχτυλα
ΕΝ 345 part 2
EN 12568
Προτεινόμενη Χρήση: 
Για πυρεσβέστες και διασώστες.

Κεραία VHF Shakespeare 5309-R


Περιλαμβάνει 6m καλώδιο RG8X  και βύσμα PL259.
Απόδοση: 9dBi
Μήκος: 700cm

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο 
Συγγραφέας: Βασίλης Βασιλικός
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 120
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-162-4
Ήρθες και ξάπλωσες στα πόδια μου, το τελευταίο εκείνο μεσημέρι, ήσυχα, αδιαμαρτύρητα, τρυφερά. Μου είπες χωρίς φωνή το τελευταίο αντίο. Μ’ αποχαιρέτησες, με το σώμα σου. Μόνο που εγώ δεν το κατάλαβα τότε. Κοιμήθηκες λίγο απ’ την άλλη μεριά της καρδιάς σου. Αυτό ήταν το τελευταίο μας αγκάλιασμα. Η τελευταία φορά που τα σώματά μας αγγιχτήκαν. Δεν είπες τίποτα. Μ’ αποχαιρέτησες με τον τρόπο σου, ευγενικά, ωραία. Το λογικό σου δεν έπιανε το μήνυμα για να μου το εκφράσεις. Μα ούτε σου άρεσαν οι μελοδραματισμοί. Ένα βαθύ ευχαριστώ μου είπε το κορμί σου, που είκοσι χρόνια άλλη δεν γνώρισε απ’ την αγκαλιά μου.

Η ΚΟΜΗ ΤΗΣ ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ | 37η ΕΚΔΟΣΗ


Γιώργος Γραμματικάκης


Η Κόμη της Βερενίκης 

37η έκδοση με νέο επετειακό εξώφυλλο
για τα 100.000 αντίτυπα του βιβλίου
Εξώφυλλο: Δανάη Σύρρου 
Το βιβλίο αυτό αφορά σε ένα πείραμα που έγινε πριν από 14 περίπου δισεκατομμύρια χρόνια. Ο επιστήμονας που το σχεδία­σε δεν είναι πια τριγύρω για να μας εξηγήσει τι ακριβώς έκανε και, κυρίως, τι σκοπό εξυπηρετούσε. Ήταν δε τέτοιες οι συνθήκες και η θερμοκρασία του πειράματος, που καθιστούν ανέφικτη την επανάληψή του στα γήινα εργαστήρια.
Το πείραμα αυτό ήταν η δημιουργία του ίδιου του Σύμπαντος. Όλη η ύλη και η ενέργειά του, πιστεύει η σύγχρονη επιστήμη, ήταν αρχικά συγκεντρωμένη σε ένα σημείο, ένα ιδιότυπο «κοσμικό αυγό». Μια αδιανόητη ωστόσο «Μεγάλη Έκρηξη» που επισυνέβη, οδήγησε στη μεγαλειώδη εξέλιξη του Σύμπαντος και στη σημερινή δομή του, με τα δισεκατομμύρια άστρα, γαλαξίες και πλανήτες.
Ενώ κάποια στιγμή –από τύχη ή αναγκαιότητα– εμφανίστηκε στον πλανήτη Γη το φαινόμενο της ζωής, που έφτασε στην εξελικτική κορύφωσή του με την παρουσία του ανθρώπου.
Το αξιοθαύμαστο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος, ο έποικος ενός ιδιόμορφου πλανήτη, που ανήκει σ’ έναν ασήμαντο γαλαξία, τολμά εντούτοις να θέτει ερωτήματα που αγγίζουν την ίδια του την ύπαρξη και την ύπαρξη του κόσμου.

ΣΕΙΡΑ | ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΛΑΪΚΕΥΣΗ
ISBN 978-960-524-220-6
σελ. 200, σχήμα 17Χ24, τιμή: 18 ευρώ 

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

Ο άντρας της πέμπτης πράξης
Αλέξης Σταμάτης
ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ
ISBN: 978-960-03-6447-7
Τιμή: 16,00 €
Ένα παιδί μένει ορφανό. Διψασμένο για αγάπη, βυθίζεται στην αγκαλιά των βιβλίων. Λίγα βήματα μετά, ο άτολμος έφηβος, παρασυρμένος στον Κήπο των Ηδονών, ενηλικιώνεται και μυείται στην καταραμένη τέχνη, στο αλκοόλ και στον αισθησιασμό. Κι ύστερα, στην ερωτική ονειροφαντασία, που θα τον οδηγήσει στη θλίψη.
Ο ήρωας του βιβλίου θα κληθεί να συνθέσει το χαρακτήρα του, για να τον αγαπήσει ως το αιώνιο, μέσα από τις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες που δίνονται σε όσους έχουν βουτήξει στα βαθιά.
Η ιστορία του θα είναι μια δοκιμασία σε πέντε πράξεις. Μια εναγώνια περιπέτεια με αλλεπάλληλες εναλλαγές, ένα παιχνίδι ζήλιας και θαυμασμού, μια αναμέτρηση με το θάνατο. Μια προσπάθεια να ορίσει, τελικά, τον εαυτό του και ν’ ανοίξει ένα νέο παράθυρο στη ζωή.

Ο Ορφέας και ο Ανδρέας
Ανδρέας Μήτσου
ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ
ISBN: 978-960-03-6519-1
Τιμή: 12,00 €
Ένα ιδιαίτερο άτομο αγωνίζεται να δει τα πράγματα με την κοινή οπτική, να μιλήσει την ίδια γλώσσα με τους πολλούς και να συμπορευτεί μαζί τους.
Εμπόδιό του η ανεξέλεγκτη φαντασία του.
Από αυτήν βασανίζεται. Γιατί τον αναγκάζει να ερμηνεύει διαφορετικά τα συμβάντα και τις καταστάσεις της ζωής του. Όπως την ανατίναξη ενός γεφυριού, τη μόλυνση από τη λογοτεχνία, την πυρπόληση του αγαπημένου δέντρου του, την αναβίωση του έρωτα.
Τέτοια συμβάντα διηγείται και εκθέτει, σε μιαν εναγώνια προσπάθεια να τα κατανοήσει, να συμφιλιωθεί με τον εαυτό του και να καθυποτάξει τους φόβους του.
Τότε μόνο θα μπορέσει να ενταχθεί και να ζήσει όπως οι άλλοι.

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Βουδαπέστη
Σίκο Μπουάρκε
Μετάφραση: Μαρία Παπαδήμα
ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ
ISBN: 978-960-03-6437-8
Τιμή: 12,00
Ο Ζοζέ Κόστα μπορεί να αντιμετωπίζει ένα υπαρξιακό αδιέξοδο αλλά παραμένει ένας συγγραφέας-φάντασμα με μοναδικές ικανότητες, μια ιδιοφυΐα, σύμφωνα με τον συνεταίρο του, ο οποίος τον εκμεταλλεύεται στο καλλιτεχνικό πρακτορείο που μοιράζονται οι δυο τους στην Κοπακαμπάνα. Ο πρωταγωνιστής, χωρίς να το επιζητήσει, θα περάσει από την απλή εντεταλμένη συγγραφή στην υψηλή δημιουργία. Και χωρίς να το επιδιώξει, θα βρεθεί στη Βουδαπέστη, όπου θα αναζητήσει την εξιλέωση στα ουγγρικά, τη μόνη γλώσσα που σέβεται ο διάβολος. Η Βουδαπέστη είναι η ιστορία ενός άντρα νικημένου από το ίδιο του το ταλέντο, ο οποίος βλέπει τον εαυτό του αιχμάλωτο ανάμεσα σε δυο πόλεις, δυο γυναίκες, δυο βιβλία και δυο γλώσσες. Γεμάτο ένταση, υψιπετές και καθημερινό, όμορφο και γκροτέσκο, το κείμενο αυτό καταξίωσε τον Σίκο Μπουάρκε ως έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς της σύγχρονης Βραζιλίας. Αυτό το μυθιστόρημα, συνδυάζοντας την αφηγηματική πυκνότητα με μια ιδιάζουσα αίσθηση του χιούμορ, αποτελεί ένα εύθυμο λογοτεχνικό επίτευγμα που μας οδηγεί από τις παραλίες της Ιπανέμα στις όχθες του Δούναβη, και κρύβει έναν πολύ πρωτότυπο στοχασμό για τα ζητήματα της ανθρώπινης ταυτότητας.
«Ο Σίκο Μπουάρκε τόλμησε τα μέγιστα, έγραψε διασχίζοντας την άβυσσο πάνω σε σύρμα κι έφτασε στην άλλη πλευρά. Στην πλευρά όπου βρίσκονται τα έργα που έχουν εκτελεστεί με δεξιοτεχνία ως προς τη γλώσσα, την αφηγηματική δομή, την απλότητα. Πιστεύω ότι δεν κάνω λάθος όταν λέω πως κάτι καινούριο συνέβη στη Βραζιλία μ’ αυτό το βιβλίο».
ΖΟΖΕ ΣΑΡΑΜΑΓΚΟΥ
«Η Βουδαπέστη, το πιο ωραίο ίσως από τα τρία μυθιστορήματα της ωριμότητας του Σίκο, είναι ένας λαβύρινθος από καθρέφτες που το αίνιγμά του δεν βρίσκεται στην υπόθεση, αλλά στις λέξεις, όπως στα ποιήματα»
ΚΑΕΤΑΝΟ ΒΕΛΟΣΟ, O Globo

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - NOIR

Φως στο Τούνελ
Αγγελική Νικολούλη
ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ
ISBN: 978-960-03-6531-3
Τιμή: 20,00 €
Μυστηριώδεις εξαφανίσεις θαμμένες στο σκοτάδι.
Απίστευτα σενάρια που έγραψε η ίδια η ζωή.
Γρίφοι, ένοχα μυστικά και ψέματα.
Καλοστημένες παγίδες και επικίνδυνες, αιματοβαμμένες διαδρομές.
Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
Δολοφόνοι που δείχνουν αθώοι και μόνο οι λεπτομέρειες αποκαλύπτουν τη φρίκη που κρύβουν μέσα τους.
Η δημοσιογράφος που επιμένει.
Συνεχίζει την έρευνα εκεί που οι άλλοι σταματούν και φέρνει συγκλονιστικές ανατροπές.
Ξεθάβει τα άγρια εγκλήματα.
Τα θύματα ζητούν δικαίωση.
Η λύτρωση έρχεται με την τιμωρία.
Φως στο Τούνελ:
Τα μπεστ σέλερ της Αγγελικής Νικολούλη σε μια τριλογία που κόβει την ανάσα.
Σε ένα βιβλίο που καθηλώνει.

memento mori
Δώρος Αντωνιάδης
ISBN: 978-960-03-6453-8
Τιμή: 14,00 €
Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνος Σέργος έχει ραντεβού με τον γιο του Αλέξανδρο, αλλά αυτός δεν εμφανίζεται. Λίγη ώρα μετά ο Σέργος λαμβάνει ένα e-mail με μια κρεμάλα –επτά γράμματα και παύλες ανάμεσα–, το παιχνίδι που έπαιζε με τον γιο του όταν ήταν μικρός. Φοβούμενος πως αυτό δεν είναι σύμπτωση και μη βρίσκοντας πουθενά τον γιο του, ο Σέργος επικοινωνεί με την αστυνομία και ζητάει να μιλήσει με τον μόνο άνθρωπο που πιστεύει πως μπορεί να τον βοηθήσει: αυτόν που φαίνεται να έστειλε το e-mail, τον Πέτρο Ελευθεριάδη, αστυνόμο του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Ο Ελευθεριάδης προσπαθεί να λύσει τον γρίφο για να εντοπίσει τον γιο του Σέργου, αλλά και για να μάθει ποιος ενέπλεξε τον ίδιο στην υπόθεση. Την ώρα όμως που ο αστυνόμος βρίσκει τον Αλέξανδρο ετοιμοθάνατο στο διαμέρισμά του, ο Σέργος λαμβάνει στον υπολογιστή του ένα νέο e-mail με τέσσερα σκίτσα: ένα κερί που λειώνει, ένα μπουκάλι κρασιού, ένα γαρύφαλλο κι ένα παράξενο κρανίο. Ο Ελευθεριάδης καταλαβαίνει πως η εξαφάνιση του Αλέξανδρου ήταν μόνο η αρχή.
Άλλο ένα αστυνομικό θρίλερ με μαθηματικούς γρίφους και ήρωα τον Πέτρο Ελευθεριάδη, μια υπόθεση την οποία καλείται να διαλευκάνει δυο χρόνια πριν από τα γεγονότα που τον σημάδεψαν στο μυθιστόρημα Στο μάτι του ταύρου.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελευθέριος Βενιζέλος και Μαρία Ελευθερίου: Η αλληλογραφία (1889-1890)
Μαρία Καραγιάννη,
Μ. Ζ. Κοπιδάκης
ISBN: 978-960-03-6360-9
Τιμή: 20,00 €
Το 1878, με τη Σύμβαση της Χαλέπας, η Πύλη αναγκάζεται να παραχωρήσει στην Κρήτη ημιαυτόνομο πολίτευμα. Ο Γενικός Διοικητής διορίζεται από τον Σουλτάνο, αλλά η Γενική των Κρητών Συνέλευση εκλέγεται. Στη Συνέλευση διαμορφώθηκαν δύο πολιτικοί σχηματισμοί: οι Συντηρητικοί και οι Φιλελεύθεροι ή, επί το λαϊκότερον, «οι Καραβανάδες» και οι «Ξυπόλυτοι». Την άνοιξη του 1889 ο εικοσιπενταετής δικηγόρος Ελευθέριος Βενιζέλος εκλέγεται πληρεξούσιος με τους Φιλελεύθερους που κέρδισαν τις εκλογές. Στις συνεδριάσεις απέδειξε αθρόα τη δύναμη της ρητορικής του αγχίνοιας. Όμως οι Συντηρητικοί, εξοργισμένοι από την ήττα, προχώρησαν σε ένα άωρο επαναστατικό κίνημα, το οποίον και κατεστάλη. Ο Ελευθέριος, που αν και διαφωνούσε στάθηκε αλληλέγγυος προς τους επαναστάτες, για να μη συλληφθεί κατέφυγε στην Αθήνα, όπου καταταλαιπωρήθηκε από το δριμύ ψύχος, την αβεβαιότητα και το μαράζι του έρωτα – η μνηστή του Μαρία Ελευθερίου είχε παραμείνει στα Χανιά.
Στην αλληλογραφία των μνηστευμένων καταγράφονται φύρδην μίγδην πολιτικές εκτιμήσεις, αισθήματα παφλάζοντα, αναπολήσεις, σχέδια για το κοινό μέλλον, προβλήματα της καθημερινότητας – εν ολίγοις τα δημόσια και τα ιδιωτικά. Στην εκτενή «Εισαγωγή» του Μ. Ζ. Κοπιδάκη σχολιάζονται οι πτυχές του Κρητικού Ζητήματος, η αλληλουχία των γεγονότων, η επανάκαμψη του ισλαμικού φανατισμού και η αποτυχία της οθωμανοποίησης των χριστιανών. Κάπως αναλυτικότερα διερευνώνται η «άχαρις διαμονή» στην Αθήνα, η επίπονη ενασχόληση του Ελευθέριου με την εκμάθηση της Γαλλικής, και οι προσωπικότητες του «αισθηματία» πολιτικού και της συμπονετικής Μαρίας.

Ανδρέας Παπανδρέου: ο οικονομολόγος
Νίκος Παπανδρέου
ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ
ISBN: 978-960-03-6373-9
Τιμή: 10,00 €
«Τι είδους οικονομολόγος ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου; Για πολλούς που βρίσκονται έξω από την ακαδημαϊκή κοινότητα και ίσως και για ορισμένους μέσα σε αυτήν που δεν γνωρίζουν ωστόσο το ακαδημαϊκό του έργο, υπάρχει η εντύπωση ότι ήταν πάντα μαρξιστής. Πιθανόν να έχουν ακούσει ότι στα νιάτα του ήταν τροτσκιστής. Σίγουρα γνωρίζουν ότι ίδρυσε ένα σοσιαλιστικό κόμμα του οποίου ηγήθηκε. Ορισμένοι ίσως να έχουν ακούσει τον τίτλο Πατερναλιστικός Καπιταλισμός, που είναι ένα από τα δεκαπέντε βιβλία του. Ο τίτλος του βιβλίου ενισχύει την εντύπωση ότι ήταν αιρετικός, επικριτής του συστήματος. Και φυσικά και ήταν. […]
»Μελετώντας τον Ανδρέα, μαθαίνει κανείς για την εξέλιξή της οικονομικής επιστήμης από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά. Ο Ανδρέας ήταν μέλος της πρώτης γενιάς οικονομολόγων της μεταπολεμικής περιόδου. Ήταν δηλαδή παρών στο “Επταήμερο” της Γέννησης της Οικονομικής Επιστήμης και μαζί με άλλους, έπλασε και εκείνος κατιτίς απ’ τον “αρχέγονο” πηλό της δημιουργίας».
(ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία
Συλλογικό
ISBN: 978-960-03-6532-0
Τιμή: 8,48 €
Όχι άλλα μούσια:
στις σχέσεις
στη δουλειά
στην ψυχαγωγία
στο παιχνίδι
στην πολιτική
στις αγορές
στον καθρέφτη
στη μάπα
Μετά τιμής, οι άντμινζ

Νέα και εκδηλώσεις της Μουσικής Βιβλιοθήκης



Νέα και Εκδηλώσεις της Μουσικής Βιβλιοθήκης
 
Διεθνές Συμπόσιο της
Committee for the Support of Libraries
Libraries and Media Literacy
Γραμματισμός στα Μέσα Επικοινωνίας
και οι Βιβλιοθήκες

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, 10:00 - 14:30
Πολυχώρος του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 


Οι εγγραφές ξεκίνησαν
Φόρμα Εγγραφής
 

Μύθοι και ήχοι αόρατων ταξιδιωτών
Μουσικές μυθικές αφηγήσεις για όσους μπορούν να ακούν σαν παιδιά

Παρασκευή 23 & Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:00 

Πρώτο ταξίδι: Γερμανία - ξωτικά του δάσους
και νεράιδες του Ρήνου
Δραματουργία - Αφήγηση: Στέλιος Πελασγός
 
 
Ελεύθερο Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας
1ος Κύκλος 2018 - 2019

Το Ελληνικό τραγούδι

 28 Νοεμβρίου 18:00 - 20:00

 Ο φετινός πρώτος κύκλος του Εργαστηρίου κλείνει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου με την ομιλία του Γιώργου Τσάμπρα με θέμα:

"Εμφάνιση και καθιέρωση των τραγουδοποιών"
 
Θέατρο για παιδιά

...κι εμείς καλύτερα

για παιδιά από 3 έως 10 ετών 

Κυριακή 25 Νοεμβρίου
και κάθε Κυριακή στις 11:30
στη Μουσική Βιβλιοθήκη
 
Θέατρο για παιδιά

Σβήσε το φως!
για παιδιά 4 έως 10 ετών

Κυριακή 25 Νοεμβρίου
και κάθε Κυριακή στις 15:00
στη Μουσική Βιβλιοθήκη

 
 
Θέατρο για παιδιά

αβγώ

για βρέφη από 10 μηνών και παιδιά ως 3 ετών και τους γονείς τους 


Κυριακή 18 Νοεμβρίου
και κάθε Κυριακή στις 10:30
στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης

 
 
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά

Συγχαρητήρια για τη μουσική σας...
Γ
ια παιδιά 6 έως 12 ετών 


Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 12:30
Συγχαρητήρια κύριε Σούμπερτ!
 
Θέατρο στη Βιβλιοθήκη

Μεταξύ Πειραιώς και Νεαπόλεως
Γεωργίου Βιζυηνού


Ειδική προσφορά για τους παραλήπτες του ενημερωτικού μας δελτίου.
Δύο εισιτήρια στη τιμή του ενός για τις παραστάσεις στις
26 & 27 Νοεμβρίου στις 21:00 στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Αγορά εισιτηρίων με την ειδική προσφορά στοticketservices με τον κωδικό musiclibrary

 Κρατήσεις για την προσφορά στο 210 72 82 570 και με email στο irinikriki@megaron.gr
 

Βιεννέζικοι χοροί στη
Χριστουγεννιάτικη Αθήνα
JOHANN STRAUSS ENSEMBLE

8 & 9 Δεκεμβρίου 2018
στο Μέγαρο 


Η περίφημη αυστριακή ορχήστρα με μαέστρο τον Russell McGregor, η Τζίνα Φωτεινοπούλου, ο Δημήτρης Πακσόγλου και 6 ζευγάρια χορευτών από την Ανώτερη Σχολή Χορού της ΕΛΣ μας ταξιδεύουν στη Βιέννη του βαλς και της οπερέτας.

Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε 
 
Υποτροφίες Κυβέλη - Χορν

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι 30/11/18 για τις ειδικότητες

α) Μουσικολογία

β) Μουσική Εκπαίδευση & Νέες Τεχνολογίες 

 
Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Αδελφοί Καραβιώτη
Στιγμές ελληνικού τραγουδιού


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 
Δύο παραστάσεις στις 18:00 & 20:00

Συνοδεύει το μουσικό σύνολο
"Μελωδίες και Ηχοχρώματα"