Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ

8.4" COLOR LCD RADAR Model MODEL1815

8.4" COLOR LCD RADAR Model MODEL1815
Fully Automatic Gain for Simplified Use
MODEL1815 is an 8.4” color LCD radar designed for pleasure craft and small fishing boats. The Radar has easy-to-use, intuitive controls, while maintaining the high performance you expect from FURUNO products. Even in poor visibility such as fog or storms, the radar produces detailed pictures of coastline and targets at short ranges by utilizing narrow pulses and dual IF bandwidths. The waterproof display makes it ideal for exposed installations, such as fly bridges.
MODEL1815 utilizes our Fast Target Tracking™, True Trail Mode and True View Mode technologies to ensure optimum performance in detecting and ranging targets of interest.
Specifications
ANTENNA
Peak Output Power 4 kW
Type 460 mm (19") radome
Frequency 9410 MHz ± 30 MHz
Beam Width (Horizontal) 5.2°
Beam Width (Vertical) 25°
Range Scales 0.0625 - 36 NM
Minimum Range 25 m
Antenna Rotation Speed 24 rpm
Weight 6.5 kg 14.3 lb
DISPLAY
Display Unit 8.4" color LCD
Display Mode Head-up, Course-up*, North-up*, True view, True motion**
* Heading data required
** Heading data and position data required
Other Mode / Functions Fast Target Tracking™ (TT), AIS, Echo Trails
Weight Bracket mount: 2.2 kg 4.9 lb
Flush mount: 1.6 kg 3.5 lb
ENVIRONMENT
Temperature Antenna unit: -25°C to +55°C
Processor unit: -15°C to +55°C
Waterproofing Antenna unit: IPX6
Display unit: IP56
POWER SUPPLY
Power Supply / Consumption Current 12-24 VDC, 3.2-1.6 A

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT SUPERSTAR SS 6900 N

CRT SUPERSTAR SS 6900 N

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
CRT SUPERSTAR SS 6900-N ασύρματος SSB, CB Radio
Πομποδέκτης ερασιτεχνικός 10μ ή CB 240ch,ιδανικός για φορτηγά κλπ .
Διαθέτει
  1. ένδειξη συχνότητας και καναλιού όπως τα κλασικάCB
  2. ενσωματωμένο ECHO
  3. ισχύς ΑΜ 15-20W FM-SSB 35-40 W.
  4. φωτιζόμενες περιγραφές κάθε κουμπιού/πλήκτρου (nigth mode)
  5. ένδειξη στασίμων και προστασία από υψηλά swr κατα την εκπομπή
  6. ένδειξη τάσης μπαταρίας και προστασία
Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή
NormAMATEUR RADIO/CB RADIO 240CH EXPO MODE
ModeAM / FM / USB / LSB / CW / PA
Frequency range28 - 29.7 mHz/25-28mHZ
Power12 Watts AM / 40 Watts FM / 35 Watts BLU (adjust level power AM/FM)
Step of increment10Hz / 100Hz / 1kHz / 10kHz
S-METERYes
SWR METERYes : protection with forbidding TX if TOS to high
CLARIFIERYes : (multifunction) clarifies the voice in SSB
SQUELCHOui : élimination du bruit de fond (réglage du niveau en AM/FM/BLU)
ROGER BEEPYes : TX beep end
RF GAINYes : adjust sensibility on RX
MICRO GAINYes : (via menu) adjusts the gain of increasing or decreasing the audio power
Filters NB/ANLYes : noise filters
Filters NB/HI CUTYes : noise filters
DOUBLE WATCH functionYes
TOT functionYes : time out timer
SCAN functionYes : automatic search of busy channels
Various functionsEmergency call + Adjust echo (delay and repeat) + Keyboard lock + (+)10 Khz function + CW tone + Protection against to high input voltage and to unfavorable SWR + Squelch level protection
MikeUP/DOWN selection + 4 pins plug in front pannel with automatic squelch
DisplayDisplay LCD and channel blue + Blue retro lighting
Level displayBlue frequencies meter 7 digits + TX frequencies, SWR, power level …
OptionsProgramming cable + software
Programmable by softwareYes
Size28 x 26 x 6 cm
Weight1.85 kgs
Guaranty2 years

Ο Ροβινσώνας Κρούσος

Ο Ροβινσώνας Κρούσος
Συγγραφέας: Ντανιέλ Ντεφόε
Απόδοση κειμένου: Μουρίκη Κατερίνα
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά: ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ
Ημερομηνία έκδοσης: 22 Μαΐου 2017
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 160
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-133-4
Οι περιπέτειες του Ροβινσώνα Κρούσου, που ξεβράστηκε ναυαγός σε ένα νησί του Ατλαντικού. Αντιμέτωπος με την άγρια φύση και τον φόβο των εισβολέων, κατόρθωσε χάρη στην ευρηματικότητα και τη σκληρή δουλειά όχι απλά να επιβιώσει, αλλά πραγματικά να δημιουργήσει μια νέα ζωή. Θα καταφέρει όμως να νικήσει τη μοναξιά, τις αδυναμίες και τα πάθη του και να ανακαλύψει την ουσία της ύπαρξής του;
Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που ακροβατεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Καλοκαιρινό bazaar! Εκπτώσεις από 30% έως 85% σε επιλεγμένους τίτλους.

Καλοκαιρινό bazaar!

Εκπτώσεις από 30% έως 85% σε 123 επιλεγμένους τίτλους.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή το βιβλιοπωλείο μας για να δείτε τα βιβλία που προσφέρονται σε απίθανες τιμές.
Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Τα μέρη του λόγου

Τα μέρη του λόγου 
Η Βούλα Επιτροπάκη, που ζει και δρα στην Κρήτη, είχε ως σήμερα εκδώσει δυο βιβλία, τo διπλό Πράξη (Animustestandi – Corpus), 2007 και την πλακέτα Σκανδιναβικός περίπατος, 2008, και τα δύο με ποίηση επιπέδου. Τώρα, μετά από 8 χρόνια σιωπής, εκδίδει το τριπλό βιβλίο Τα Μέρη του Λόγου (Erotundatastructuraverborum, ποιητικό δοκίμιο για το ψέμα της γραφής, Συνθέσεις, Πορτραίτα, Τοπία και Παιχνίδι), ένα βιβλίο που, νομίζω, συνιστά μια αληθινή ποιητική πραγμάτωση.
Τα τρία επιμέρους βιβλία είναι εσωτερικά το καθένα και μεταξύ τους δομημένα, με παραλλαγές του ίδιου ύφους και τα ίδια γλωσσικά γνωρίσματα και ποιότητα. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σύνθεσής τους είναι η χρήση λατινικών όρων, ως εσωτερικών στοιχείων, νομικών κυρίως (η Επιτροπάκη άσκησε μάχιμη δικηγορία και εισήγαγε την έννοια του δικαίου στην ποίησή της), η χρήση παρένθετων λειτουργικών προσθηκώνμε μικρότερα τυπογραφικά στοιχεία, η παράθεση «βιβλιογραφίας» που δηλώνει τις ποιητικές της οφειλές και επίσης λειτουργικών «σημειώσεων», και μαζί ενός πίνακα ερμηνείας των λατινικών όρων.
Η πρώτη εντύπωση από το βιβλίο είναι η εμφανής ποιότητα, που η διαπίστωσή της αναπτύσσεται όσο, προοδευτικά, επιτυγχάνεται η προσπέλασή της με τη βαθμιαία υπέρβαση των δυσκολιών που παρουσιάζει ηιδιαιτερότητάτης, όπως γ.π. η ετυμολογική έμφαση στις λέξεις, ιδιαίτερα με το συνταίριασμα διπολικής σημασίας που προκύπτει απ’ το αραίωμα των συνθετικών τους. Γενικό βασικό χαρακτηριστικό είναι η γλωσσική λειτουργία του γενετικού ρυθμού του δεκαπεντασύλλαβου, στιχικού ή με ποικιλία εμπλεκόμενου, πλήρους ή στα ημιστίχιά του, με γλωσσικά σύνολα. Η κυριαρχία αυτού του γλωσσικού ρυθμού, καθαρά προφορικού, κατορθώνει να αφομοιώσει την εκλεκτική, μέχρι και στη χρήση σπάνιων λέξεων, γλώσσα της ποιήτριας, και, με τη γλωσσικά δρώσα δύναμή του, πραγματοποιεί ένα λειτουργικό διάλογο με τη γραφή, και υπό την πρωτογενή ζωγραφική της φύση (η Επιτροπάκη είναι και ζωγράφος).
Αυτό το χαρακτηριστικό γέννησε και το «ποιητικό δοκίμιο για το ψέμα της γραφής», που σκοπός, στόχος του είναι να δικαιώσει οντολογικά το «ψεύδος» του συμβατικού της γραφής και, άρα, να αναγάγει τη γραπτή ποίηση στη ζωντανή προφορικότητα. Το σημαντικό στοιχείο σ’ αυτή την τάση είναι ότι δεν εξυπηρετείται φιλοσοφικά, νοηματικά από τη βαθιά καλλιέργεια της ποιήτριας αλλά ότι, ακριβώς, η ποιητική της δύναμη, η αντλημένη από τον ζωντανό κρητικό δεκαπεντασύλλαβο, που της ανοίγει, γενικά το γλωσσικό της δρόμο, και με ποικίλες άνετες προσλήψεις, ότι αυτή η δύναμη έχει αφομοιώσει την εξωτερική καλλιέργεια και προκύπτει αυθόρμητη και πηγαία και με την πιο ουσιαστική έννοια του όρου ερωτική. ΄Οσο λοιπόν προχωράει κανείς σε ολοένα και πιο άνετη φυσιολογική πρόσληψη αυτής της ποίησης επικυρώνεται η αξία της, που, για τον πιο ελεύθερο αναγνώστη, τον πιο παρθενικά ερωτικό είναι δεδομένη, ακούγεται, με την πρώτη της ελεύθερη ανάγνωση.
Και προχωράει αυτή η ποίηση της Επιτροπάκη ελεύθερη στο δεύτερο βιβλίο της τριπλής σύνθεσης, ξεκινώντας με Συνθέσεις, όπου συντίθενται, ως μέρη του λόγου, τα δεδομένα της πραγματικότητας αναπτύσσοντας την υπέρβαση του αλήθεια – ψέμα υπό την επικύρωση των ίδιων των πραγμάτων, και πάντα υπό τη λειτουργία του νόμου, του πνευματικού δικαίου, που η ποιήτρια το προσλαμβάνει εξαρχής και ριζικά στην ποίησή της ως οντολογικό δεδομένο και συστατικό της πραγματικότητας. Μαζί, και αυτονόητα γι’ αυτή την ποίηση κατασταλάζεται η πνευματική και γλωσσική της παιδεία, με κυρίαρχο πάντα γενετικό-διαμορφωτικό στοιχείο της γλώσσας της το δεκαπεντασύλλαβο και τα λεξικά του σύνολα, που η γεύση του διαποτίζει όποια γλωσσική διάθεση και εμπειρία συντίθεται, ώστε το αποτέλεσμα είναι μια λεξική, τονική μουσικότητα, δηλαδή μια μουσική προφορικότητα, που, προφανώς, προκύπτει από την ψυχική εμπειρία της ποιήτριας στην τοπική-πολιτισμική πραγματικότητα της ζωής της, που την ώθησε στην καλλιέργεια, την εξωτερική, των πραγμάτων και της γνώσης, και την ενδοσκοπική, της ψυχικής και βιολογικής της ζωής. Που θα πει, πως αυτή η ποίηση συνιστά μια ερωτική αυτοπραγμάτωση, καθώς λειτουργεί συνθέτοντας, ή ακυρώνοντας, τη διάσταση ψέμα – αλήθεια, σε μια αληθινή πραγματικότητα υπερβατική της υλικο-πνευματικής πρόσληψης του όντος. Το μέσα της σ’ αυτή την τάση και πραγμάτωση είναι τα μέρη του λόγου, που τελικά είναι ποίηση - πράγματα, η ποιήτρια - αυτό, μια ερωτική σύνθεση του εγώ – εσύσε ποίηση. Με το πρώτο βιβλίο της τριάδας της η ποιήτρια έχει αφήσει ελεύθερη την ταύτιση γραφής – λόγου, ώστε και να αφήνεται ελεύθερη η ποίηση σ’ αυτό το δεύτερο βιβλίο. Επόμενα μέρη του είναι Πορτραίτα και Τοπία, που, με προηγούμενες τις Συνθέσεις, προεξαγγελτικές και συνθετικές τους, ολοκληρώνουν την αναφορά-ποιητική πραγμάτωση του άνθρωπος – κόσμος, υπό την ισχύ του ερωτικού χαρακτήρα αυτής της ποίησης. Ώστε, μετά και το πρώτο βιβλίο της τριάδας, το δεύτερο προσλαμβάνεται με μια άνετη ευχαρίστηση, καθώς η ποίηση προχωράει ελεύθερη και ωραία την οδό της.
Το τρίτο βιβλίο των Μερών του λόγου ονομάζεται Παιχνίδι και ξεκινάει μ’ ένα μότο απ’ τον Παλλαδά, για τον οποίo η ζωή είναι ένα παιχνίδι, και γι’ αυτό συμβουλεύει «ή μάθε παίζειν (…) ή φέρε τας οδύνας» Εδώ η ποίηση των Μερών του λόγου, που πάντα αναλογίζεται και ξαφνιάζεται με την τροπή από ψέμα, απίστευτο, σε θέαση της πραγματικότητας, ολότελα πια ελεύθερη, παίζει. Η λέξη είναι πολύσημη, και μάλιστα στο κρητικό ιδίωμα, και, πάντως, έτσι κι αλλιώς, το παιχνίδι είναι μια βαθιά και πλατιά οντολογική πραγματικότητα(ας θυμηθούμε και το σχετικό θαυμάσιο βιβλίο του Huizinga). Το παιχνίδι δεν είναι καλό ή κακό, ευχάριστο ή δυσάρεστο, είναι απλά και μόνο πραγματικό και συνθετικό, ή μπορεί να αναλυθεί στις ποικίλες οντολογικές καταστάσεις. Είναι δηλαδή ερωτικό. Τα Μέρη του λόγου της Επιτροπάκη, παίζοντας δυαδικά με ψέμα – αλήθεια, λόγος – πράγμα, εγώ – το άλλο, αναπτύσσονται από ποιητική δοκιμιακή γλώσσα και περνώντας από μνήμες, αναφορές, οντολογικές καταστάσεις διάφορες, και με ποίηση πάντα ακμαία καταλήγουν στην αναγωγή στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας κάτι μέγιστο: την πραγμάτωση αληθινά οντολογικής ερωτικής ποίησης, ή, πιο σωστά: την ερωτική πραγμάτωση λόγος-πράγμα. Και αυτό, ακόμη, δείχνει τι είναι και τι μπορεί να κάνει, να γίνει η ποίηση. Έτσι, το Παιχνίδι γίνεται, μετά και το προηγούμενο βιβλίο, μια ελεύθερη ανάγνωση για τον εσύ-αναγνώστη, ώστε αυτοπραγματώνεται. Αποτέλεσμα:
Και στρογγυλεύει/ λάμποντας/ κορόμηλο η αγάπη.
Η Επιτροπάκη λοιπόν μας προσφέρει μια ποίηση πρωτοποριακή, ευχάριστη και με την προσεκτική, ανάγνωσή της αναπτυσσόμενη ποιοτικά, γιατί είναι μια ποίηση περιεκτική, ριζικά ερωτική. Ζητάει, και πετυχαίνει την άμεση και ελεύθερη ανταπόκριση προς το αιτούμενο της ποίησης, την αναφορά και ένωση με το εσύ της υλικο-πνευματικής πραγματικότητας, ώστε να συμπραγματώνεται με αυτό και, έτσι, με την ερωτική αυτή πραγμάτωση, να τρέπει το «ψέμα» της γραφής σε ελεύθερα πορευόμενη ποίηση, οδό ζωής.Πρέπει λοιπόν η ποίηση αυτή να διαβαστεί με μια συμπεριφορά λειτουργικής, δημιουργικής πρόσληψης. Φυσικά, όλα κρίνονται από τον αναγνώστη, και αυτό το σημείωμα δε δικαιούται να προκαταλάβει σε τίποτα. Δικαιούται όμως, ως γνώμη αντικειμενικά θεμελιωμένη στο αυτονόητο, να επισημάνει, ή να θυμίσει, πόσο μας είναι απαραίτητη η ετοιμότητα πρόσληψης πνευματικών προσφορών προφανώς ποιοτικών, όπως αυτή της Επιτροπάκη, μέσα στην κρατούσα υδροκεφαλική και ετσιθελική ποιητική μας κατάσταση την κυριότατα αφομοιωμένη στην ευρύτατη πνευματική μας παρακμή, ενώ η ποίηση θα έπρεπε να είναι πάντα πηγή υγείας ή, έστω, Καβαφικό «φάρμακο». Ας αρχίσουμε λοιπόν να ζητάμε πνευματική και γλωσσική καθαρότητα στη, γεωγραφική και καθόλου πολιτισμική, «περιφέρεια» και εύρος της. Ίσως κάπως έτσι ο καλός, ελεύθερος αναγνώστης χαρεί να προσλάβει την ποίηση της Επιτροπάκη. Αφού μάλιστα ανάλογα τέτοια πνευματικά συναπαντήματα σκάνε εδώ κι εκεί «περιφερειακά»,και κάνουν ν’ ανθίζουν οι ελπίδες μας για γνησιότητα, επιτέλους, και ειλικρίνεια ζωής και γλώσσας – ενιαία.
Σ. Λ. Σκαρτσής Οκτώβρης 2016 

Τα Μέρη του Λόγου 
ποίηση 
συγγραφέας:Βούλα Επιτροπάκη
Isbn: 978-960-579-063-9 set
Διαστάσεις: 17Χ24
Σύνθεση των ποιητικών συλλογών: Συνθέσεις-Πορτραίτα-Τοπία, Παιχνίδι, Erotundata
Σελίδες:206
Λιανική Τιμή: 18,00 ευρώ

ποίηση 
συγγραφέας:Βούλα Επιτροπάκη
Isbn: 978-960-579-063-9 set
Διαστάσεις: 17Χ24
Σύνθεση των ποιητικών συλλογών: Συνθέσεις-Πορτραίτα-Τοπία, Παιχνίδι, Erotundata
Σελίδες:206
Λιανική Τιμή: 18,00 ευρώ

Αθήνα: 6 ξεχωριστές ψαροταβέρνες δίπλα στο κύμα.

Αθήνα: 6 ξεχωριστές ψαροταβέρνες δίπλα στο κύμα.

Σημειώστε...

Σαλάτα με ζέα και πέστο ρόκα.
Γαρίδες σουβλάκι με μέλι και μουστάρδα.
Ταρτάκια σφολιάτας με νεκταρίνια.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΝΕΜΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 10-08-17/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1005 ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1016 ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1010 ΣΤΗΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ 1009 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ
1010 ΚΑΙ 1008 ΣΤΙΣ 11/09 UTC
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 22.30 ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.30 ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.30 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 29.00 ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 35.20 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 38.00 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙΡΟΥ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-08-2017 / 0000 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-08-2017
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 6 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 39 ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΩΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 40 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 39 ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ.
ANΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 33 ΚΑΙ ΣΤΗ NOTIA ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΩΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ KAI ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 27 ΕΩΣ 37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-08-2017
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΘΑ
ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
 

1. ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗ
ΧΩΡΑ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ: 
Α. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ(10-08-2017) ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(11-08-2017) 
ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 40 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΤΟΥΣ 37 ΜΕ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
Β. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ:
ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (11-08-2017) ΤΟΥΣ 39 ΜΕ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (12-08-2017) ΤΟΥΣ 40 ΜΕ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 

2. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (12-08-2017 ΚΑΙ 13-08-2017) 

ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΙ
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΠΤΩΣΗ 
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (12-08-2017) ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (13-08-2017) ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr). 

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ


8 πράγματα που οι γιατροί από τα επείγοντα δεν βάζουν ποτέ σπίτι τους

Ο μπατίρης ο Λουκάς - Μπιθικώτσης

All Inclusive Αποδράσεις στη Χαλκιδική για όλες τις τσέπες με προσφορές έως -50%

Ekdromi.gr
☛ Αγόρασε από το ekdromi.gr και πάρε πίσω ΟΛΑ τα χρήματά σου! ☚
4* Aristoteles Beach Hotel - Χαλκιδική
4* Aristoteles Beach Hotel - Χαλκιδική-50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών (+4 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά σε Παραλία!
♦ Κοντά σε Παραλία ♦ Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους ♦ Δωρεάν στάθμευση
★ WiFi ★ Bar ★ Εστιατόριο ★ Spa
€395 από €790Δες το Τώρα!
 
Περισσότερες Προσφορές
4* Akrathos Beach Hotel - Χαλκιδική
4* Akrathos Beach Hotel - Χαλκιδική- 25%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών(+2 επιλογές)
 All Inclusive
 Ιδιωτική Παραλία
€1.356 από €1.800Δες το Τώρα!
Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδική
Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδική- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην Παραλία
€299 από €598Δες το Τώρα!
5* Porto Carras Sithonia Thalassotherapy & Spa - Χαλκιδική
5* Porto Carras Sithonia Thalassotherapy & Spa - Χαλκιδική
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+10 επιλογές)
 All Inclusive
 15% σε υπηρεσίες του Thalassotherapy & Spa facilities!
€1.699 από €1.890Δες το Τώρα!
Melissa Gold Coast - Χαλκιδική
Melissa Gold Coast - Χαλκιδική- 50%
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών (+4 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην παραλία
€512 από €1.024Δες το Τώρα!
5* Alexandros Palace Hotel & Suites - Χαλκιδική
5* Alexandros Palace Hotel & Suites - Χαλκιδική 
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+0 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Free WiFi
€733Δες το Τώρα!
4* Ammon Zeus Hotel - Χαλκιδική
4* Ammon Zeus Hotel - Χαλκιδική 
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην παραλία
€699Δες το Τώρα!
4* Pallini Beach Hotel - Χαλκιδική
4* Pallini Beach Hotel - Χαλκιδική
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+18 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην Παραλία
€768 από €856Δες το Τώρα!
5* Anastasia Resort & Spa - Χαλκιδική
5* Anastasia Resort & Spa - Χαλκιδική- 20%
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην παραλία
€995 από €1.244Δες το Τώρα!
5* Pomegranate Wellness Spa Hotel - Χαλκιδική
5* Pomegranate Wellness Spa Hotel - Χαλκιδική 
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 Πρωινό
 Απεριόριστη χρήση του SpaPark και Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων για παιδιά!
€2.180Δες το Τώρα!
4* Simantro Beach Hotel - Χαλκιδική
4* Simantro Beach Hotel - Χαλκιδική- 20%
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+10 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην Παραλία!
€880 από €1.100Δες το Τώρα!
Flegra Beach - Χαλκιδική
Flegra Beach - Χαλκιδική 
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 Μπροστά στην παραλία
€625Δες το Τώρα!
Atrium Hotel - Χαλκιδική
Atrium Hotel - Χαλκιδική- 20%
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα
€512 από €640