Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ


ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ


Ισοθερμική Τσάντα δύο χώρων Α’ Βοηθειών PhB3

Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Ισοθερμική τσάντα δύο χώρων με διάφανες εσωτερικές ανοιχτές θήκες για τη συγκράτηση και ταξινόμηση Ιατρικών Βοηθημάτων, υφασμάτινες θήκες πορτοκαλί χρώματος ραμμένες στο εσωτερικό της τσάντας για φιάλες ορών ή λοιπά Ιατρικών Βοηθημάτων.
Εξωτερικά έχει διάφανη θήκη για τα περιεχόμενα του φαρμακείου, φερμουάρ, 2 χειρολαβές για την μεταφορά του και ιμάντα στήριξης της τσάντας στον ώμο.
Η δεύτερη ισοθερμική θέση έχει διάφανες ανοιχτές θήκες διαφόρων μεγεθών και ραμμένο διαμήκης ελαστικό ιμάντα όπου δημιουργούνται οπές διαφόρων μεγεθών για τη συγκράτηση και ταξινόμηση Ιατρικών Βοηθημάτων και κλείνει με φερμουάρ.
Διαστάσεις: 54χ26χ25cm
Σημείωση: Η τσάντα δεν περιλαμβάνει εξοπλισμό

KODEN Σειρά MDC-5500

KODEN Σειρά MDC-5500
Επαγγελματικό Radar για σκληρή χρήση. Map Overlay και παρακολούθηση 100 στόχων ΑRPA και 1,000 στόχων AIS.
Με 15΄΄ XGA οθόνη και ξεχωριστό χειριστήριο για εύκολη εγκατάσταση, η σειρά Radar MDC-5500, είναι εξοπλισμένη με τις εξελιγμένες τεχνικές επεξεργασίας σήματος της KODEN και βρίσκετε στην υψηλότερη θέση σε αξιοπιστία από τα Radar της κατηγορίας του.
15΄΄ XGA έγχρωμη οθόνη και ξεχωριστό χειριστήριο
μοναδική μέθοδος ψηφιακής επεξεργασίας σήματος, που εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο μικροί, μακρινοί στόχοι παρουσιάζονται ευδιάκριτα χωρίς παράσιτα
λειτουργία ‘true-trail’ για καταγραφή του ίχνους μονό των κινούμενων στόχων ακόμα και όταν το σκάφος είναι σε πορεία
overlay με χάρτη (δέχεται χάρτη C-MAP και εμφανίζει τους στόχους πάνω στο χάρτη)
ένδειξη στίγματος και απεικόνιση waypoints σε συνεργασία με GPS course-up και north-up (σε συνεργασία με GPS ή δορυφορική πυξίδα), true motion (σε συνεργασία με δορυφορική πυξίδα και speed log)
παρακολούθηση μέχρι 100 στόχων (ARPA) και έξοδος σε plotter ή PC
δυνατότητα απεικόνισης μέχρι 1,000 στόχων AIS
ο χειρισμός του Radar μπορεί να γίνει από δύο θέσεις πλοήγησης (π.χ. γέφυρα και κόντρα γέφυρα)
περιστροφή scanner 24 rpm ή 36 rpm ή 48 rpm

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 35Α ΜΑΑS SPS 30 II

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 35Α ΜΑΑS SPS 30 II
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ SWITCHING 30Α MAX 35A MAAS SPS 3ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ MAAS

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ ΒΡΑΧΕΩΝ ME ΕΞΟΔΟ 100-200W SSBΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΙΖΩΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑΕΞΟΔΟ 30Α ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 35 ΚΟΡΥΦΕΣΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑweight:Kg1,5,Ripple Noise <13.5mV,Output Work current 30A(Max 35AmpPP) ,Output voltage 9-15.Volt,23X17X12cm

Η αρκούδα δεν θέλει να κοιμηθεί

Η αρκούδα δεν θέλει να κοιμηθεί
Συγγραφέας: Οξάνα Μπούλα
Εικονογράφος: Οξάνα Μπούλα
Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 16 Απριλίου 2018
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-147-1
Όταν η αρκούδα μαθαίνει πόσα ωραία πράγματα μπορεί να κάνει στο χιόνι, αποφασίζει να μείνει ξύπνια αυτόν τον χειμώνα. Δεν είναι δυνατόν όλοι οι άλλοι να κάνουν τόσα ενδιαφέροντα πράγματα κι εκείνη να κοιμάται.
Όταν λοιπόν τα ξωτικά του δάσους έρχονται να τη βάλουν για ύπνο, εκείνη θα βρει χίλιες προφάσεις, θα παίξει, θα γκρινιάξει, θα προσπαθήσει να το σκάσει. Μέχρι που, αποκαμωμένη πια, θα κλείσει τα μάτια για να δει τα χειμωνιάτικα όνειρά της.
Μια θαυμάσια εικονογραφημένη ιστορία για εκείνες τις νύχτες που η ζωή καλεί τα παιδιά να σηκωθούν από το κρεβάτι και να την εξερευνήσουν, γρήγορα όμως το σώμα εξαντλείται κι εκείνα αποκοιμιούνται γλυκά για να ξυπνήσουν ξανά σε μια καινούργια συναρπαστική μέρα.

ΚΘΒΕ: Έρχονται το Καλοκαίρι 2018!








ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 2, 546 21 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.: +30 2310 270889, EMAIL: newsletter@ntng.gr

Νέες κυκλοφορίες στη σειρά Μαύρη Γάτα

Με τα έργα των Chesterton Ο άνθρωπος που ήξερε πολλά και Henry Kuttner Ο φόνος της ερωμένης και Ο φόνος της συζύγου συμπληρώνεται η νέα σειρά Μαύρη Γάτα, η οποία περιλαμβάνει παλαιότερα έργα μυστηρίου και θρίλερ που άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου και θεωρούνται πλέον κλασικά.  Πρόκειται για μια σειρά Vintage με All Time Classics της αστυνομικής λογοτεχνίας. 
G. K . Chesterton


Ο άνθρωπος που ήξερε πολλά
 
Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης


Κυκλοφορεί Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018




ISBN: 978-960-221-779-5, σχ. 21x14,
σελ. 248, α΄ έκδοση Ιούνιος 2018,
τιμή 12,00€ (χωρίς ΦΠΑ)
 «Ο Τσέστερτον ξέρει τον τρόπο να παρουσιάζει
τέλεια μια αστυνομική ιστορία.»
ΧΟΡΧΕ ΛΟΥΙΣ ΜΠΟΡΧΕΣ
 Ο Χορν Φίσερ είναι ένας αριστοκράτης ντετέκτιβ που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει εγκληματικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται μέλη της υψηλής κοινωνίας. Είναι όμως ένας ασυνήθιστος, αντισυμβατικός, ψυχρός και διόλου συμπαθητικός ντετέκτιβ. Κι αυτό γιατί τυχαίνει να γνωρίζει πολλά. Όχι μόνο για την ψυχή του ανθρώπου αλλά και για την κοινωνία και την πολιτική. Γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα της σκοτεινής πλευράς του πλούτου και της εξουσίας, δεν τρέφει αυταπάτες για απονομή δικαιοσύνης (όπως ο αφελής δημοσιογράφος βοηθός του) και αφοσιώνεται μόνο στην ανακάλυψη της αλήθειας.

 Ο Τσέστερτον, αυτός ο «Σκοτεινός πρίγκιπας του παραδόξου», μας παρουσιάζει μια κυνική αλλά και ρεαλιστική τοιχογραφία του εγκλήματος στους υψηλούς κύκλους της άρχουσας τάξης, όπου η διαπλοκή και η διαφθορά αποτελούν τον κανόνα.
 
 Ο Γκίλμπερτ Κιθ Τσέστερτον γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1874 και σπούδασε καλές τέχνες στο University College London. Από το 1900 και μέχρι τον θάνατό του, το 1936, δημοσιογραφούσε ανελλιπώς, αφήνοντας πίσω του περισσότερες από 4.000 δημοσιεύσεις. Παράλληλα, ζώντας και εργαζόμενος με χαοτικό τρόπο, αναδείχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους και παραγωγικότερους συγγραφείς του αγγλόφωνου κόσμου στον 20ό αιώνα. Το τεράστιο και πολυσχιδές έργο του επηρέασε λογοτέχνες (όπως ο Κάφκα και ο Μπόρχες), ηγετικές προσωπικότητες (τον Ιρλανδό Μάικλ Κόλινς και τον Γκάντι) και στοχαστές (όπως ο μεγάλος θεωρητικός των μαζικών μέσων Μάρσαλ ΜακΛούαν).

Ο Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, «φιλικός εχθρός» του, τον χαρακτήρισε «κολοσσιαία ιδιοφυΐα», ενώ απέκτησε και τον τίτλο «ο εκκεντρικός πρίγκιπας του παραδόξου». Ο ίδιος δήλωνε ότι το παράδοξο είναι «η αλήθεια που στέκεται ανάποδα πάνω στο κεφάλι της για να προκαλέσει την προσοχή». Το αμερικανικό περιοδικό TIME έγραφε ότι «ο Τσέστερτον, με κάθε ευκαιρία, χρησιμοποιούσε λαϊκές ρήσεις, παροιμίες, αλληγορίες – αφού όμως πρώτα φρόντιζε να τις γυρίσει τα μέσα έξω». Το στιλ γραφής του χαρακτηρίζεται από οξυδέρκεια, ειρωνεία, σαρκασμό και χιούμορ για την ανθρώπινη κατάσταση. Συνήθιζε να λέει για τους συγχρόνους του πως το θέμα «δεν είναι ότι δεν μπορούν να δουν τη λύση. Είναι ότι δεν μπορούν να δουν το πρόβλημα». Επίσης προειδοποιούσε πως «χωρίς μόρφωση, διατρέχουμε τον φριχτό και θανάσιμο κίνδυνο να πάρουμε τους μορφωμένους στα σοβαρά».
 Henry Kuttner

Ο φόνος της ερωμένης

 
Μετάφραση: Βικτωρία Λέκκα


Κυκλοφορεί Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018



ISBN: 978-960-221-775-7, σχ. 21x14,
σελ. 264, α΄ έκδοση Ιούνιος 2018,
τιμή 12,00€ (χωρίς ΦΠΑ)
– Ιστορίες του κυρίου Γκρέι –

 Ο κύριος Μάικλ Γκρέι, ψυχαναλυτής στο επάγγελμα, επιχειρεί να εξιχνιάσει μυστηριώδεις φόνους, εκτελώντας χρέη αστυνομικού ντετέκτιβ, και το επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας περισσότερο ψυχολογικές και λιγότερο αστυνομικές μεθόδους.
Ο φόνος της ερωμένης αποτελεί μία από τις τέσσερις υποθέσεις του κύκλου «Ιστορίες του κυρίου Γκρέι» που δημοσίευσε ο Χένρυ Κάτνερ.
 Η Μπέβερλι Μποντ ανήκε σε κείνη την ειδική κατηγορία κοριτσιών, για τα οποία δεν μιλούν ποτέ οι παντρεμένοι άνδρες στις συζύγους τους. Ήταν ξανθιά, όμορφη και πρόθυμη ερωμένη – με κάποια αμοιβή φυσικά… 
Όταν βρίσκεται νεκρή, τέσσερις άνθρωποι προσέρχονται στην αστυνομία, με τον καθένα τους να ισχυρίζεται πως αυτός είναι ο δολοφόνος. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην Αϊλίν Χέρικ, αναλυόμενη του ψυχαναλυτή Μάικλ Γκρέι, που όμως έχει λόγους να πιστεύει ότι η Αϊλίν είναι αθώα. 
Ο ψυχαναλυτής με την αντισυμβατική σκέψη αναλαμβάνει να επιλύσει το μυστήριο αυτού του φόνου –
 Henry Kuttner

Ο φόνος της συζύγου

 
Μετάφραση: Βικτωρία Λέκκα


Κυκλοφορεί Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018



ISBN: 978-960-221-776-4, σχ. 21x14,
σελ. 296, α΄ έκδοση Ιούνιος 2018,
τιμή 12,00€ (χωρίς ΦΠΑ)
– Ιστορίες του κυρίου Γκρέι –

  Ο κύριος Μάικλ Γκρέι, ψυχαναλυτής στο επάγγελμα, επιχειρεί να εξιχνιάσει μυστηριώδεις φόνους, εκτελώντας χρέη αστυνομικού ντετέκτιβ, και το επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας περισσότερο ψυχολογικές και λιγότερο αστυνομικές μεθόδους.
Ο φόνος της συζύγου αποτελεί μία από τις τέσσερις υποθέσεις του κύκλου «Ιστορίες του κυρίου Γκρέι» που δημοσίευσε ο Χένρυ Κάτνερ.
Γνωστή παθολογική ψεύτρα, η Κάρεν Τσάμπιον, δεν μπορεί να προσφύγει στην αστυνομία· γι’ αυτό ζητάει βοήθεια από τον δαιμόνιο ψυχαναλυτή Μάικλ Γκρέι. Όταν του λέει ότι ο άντρας της σχεδιάζει να τη σκοτώσει, ο Γκρέι ξεκινάει μια έρευνα που θα τον οδηγήσει σ’ έναν τσαρλατάνο γιατρό, σ’ έναν εκβιαστή ιδιωτικό ντετέκτιβ και σ’ ένα δολοφόνο – για τον οποίο ένας άγριος φόνος είναι μόνο η αρχή.
Ο Χένρυ Κάτνερ γεννήθηκε στο Λος Άντζελες το 1915. Συμμετείχε με άλλους συγγραφείς της γοτθικής λογοτεχνίας του φανταστικού στον «Κύκλο Λάβκραφτ», όπου και γνωρίστηκε με τη συγγραφέα και μετέπειτα σύζυγό του C. L. Moore. Μαζί συνέγραψαν δεκάδες διηγήματα, νουβέλες και σενάρια για το Χόλυγουντ, χρησιμοποιώντας, εκτός από τα πραγματικά τους ονόματα, δεκαεπτά λογοτεχνικά ψευδώνυμα. Μετά από ένα πανεπιστημιακό πτυχίο ψυχολογίας, ο Κάτνερ ξεκίνησε μεταπτυχιακή ειδίκευση για κλινικός ψυχολόγος, όταν ένα αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο απέβη μοιραίο γι’ αυτόν το 1958.
Το τεράστιο έργο που άφησε πίσω του επηρέασε σημαντικούς μεταγενέστερους συγγραφείς όπως ο Roger Zelazny, ο Ray Bradbury και ο William S. Burroughs, ενώ έξι ιστορίες του έγιναν ταινίες (πιο πρόσφατη: The Last Mimzy, New Line Cinema, 2007).

Το Τανγκό της Μοναξιάς

Το Τανγκό της Μοναξιάς 
Πώς είναι άραγε να εξουσιάζει κανείς συναισθηματικά τον άλλο μέσα από το Διαδίκτυο;
Κι εμείς; Έχουμε, άραγε, το μέγεθος που νομίζουμε πως αποκτήσαμε μέσα από την χρήση του;
Η εικονική εξουσία που αποκτά κανείς μέσα από την ανωνυμία του διαδικτύου, η χωρίς σκέψη και εκτέλεση ενδόμυχων απωθημένων, φέρνουν ανατροπές στην ισορροπία των σχέσεών μας.
Η Μοναξιά στον κόσμο της εικονικής ευτυχίας, μεγεθύνεται και γίνεται όπλο εκτέλεσης κι αυτοκτονίας, ο νεκροθάφτης των ερωτικών μας επιθυμιών…
Τα πιο πάνω βασάνισαν καταλυτικά τον Μάνο… Τον άλλαξαν!
Μπήκε από περιέργεια να το δει, να το ελέγξει, να επικοινωνήσει εικονικά με ανθρώπους και έγινε και αυτός θύμα της γοητείας του. Ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, έγινε αυτό που δεν ήθελε εξαρχής να γίνει: θύμα του διαδικτύου και των κρυμμένων απωθημένων του!
Όλοι αργά ή γρήγορα θα γίνουμε θύματά του, εκτός και αν οι σχέσεις των ανθρώπων επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση. Εκτός και αν ο έρωτας βγει και πάλι από την απρόσωπη οθόνη του υπολογιστή και τρέξει στα καταπράσινα λιβάδια της νιότης και της αγνότητάς μας!
Το Τανγκό της Μοναξιάς 
συγγραφέας: Θάνος Κανούσης
Isbn: 978-960-579-085-1​
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 329

Θεσσαλονίκη: 15 ταβέρνες και μεζεδοπωλεία που αξίζει να δοκιμάσετε.


Θεσσαλονίκη: 15 ταβέρνες και μεζεδοπωλεία που αξίζει να δοκιμάσετε.

Σημειώστε...

Σαλάτα με άγριο ρύζι και κολοκυθάκια.
Πίτα ψαριού με πουρέ πατάτα.
Κεκάκια με γιαούρτι και μύρτιλα.

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ


Καρδιακή προσβολή: Αυτό είναι το σύμπτωμα-κλειδί που ΔΕΝ είναι ο πόνος στο στήθος

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

4*Florida Blue Ψαθόπυργος με Ημιδιατροφή 3Μέρες+2Ατομα+Παιδί Δωρεάν μόνο 169€|-43%

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
☛ Αγόρασε από το ekdromi.gr και πάρε πίσω ΟΛΑ τα χρήματά σου! ☚
4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος-43%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Όσοι πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!
✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Free WiFi ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Θέα στη Θάλασσα ✔ 1,5 ωρα από την Αθήνα ✔ Παιδότοπος ✔ Early check in στις 10:00 ✔ Late check out στις 18:00
★ WiFi ★ Bar ★ Εστιατόριο ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Παιδότοπος ★ Θέα στη Θάλασσα
€169 από €298Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€199 από €398Δες το Τώρα!
Imathoessa - Γιάλοβα Μεσσηνίας
Imathoessa - Γιάλοβα Μεσσηνίας- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!
€149 από €249Δες το Τώρα!
4* Bouka's Golden Sun - Μεσσήνη
4* Bouka's Golden Sun - Μεσσήνη- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην Παραλία!
€290 από €417Δες το Τώρα!
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δραστηριότητες για παιδιά καθημερινά στο Mini Club του ξενοδοχείου!
€250 από €500Δες το Τώρα!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία!
€159 από €318Δες το Τώρα!
Kyparissia Beach Hotel - Κυπαρισσία
Kyparissia Beach Hotel - Κυπαρισσία
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+5 επιλογές)
 Πρωινό
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€55Δες το Τώρα!
4* Akti Taygetos Conference Resort - Καλαμάτα
4* Akti Taygetos Conference Resort - Καλαμάτα- 20%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€342 από €425Δες το Τώρα!
Kaiafas Lake Hotel - Καϊάφας Ηλείας
Kaiafas Lake Hotel - Καϊάφας Ηλείας- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in & Early check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€159 από €265Δες το Τώρα!
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία- 47%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi!
€589 από €1.120Δες το Τώρα!
Theoxenia Hotel Apartments - Μεσσηνία
Theoxenia Hotel Apartments - Μεσσηνία- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία νύχτα Δώρο!
€94 από €188Δες το Τώρα!
Douka Hotel Apartments - Μονεμβασιά
Douka Hotel Apartments - Μονεμβασιά- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 3 Άτομα (+2 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 Όσοι πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν!
€109 από €220Δες το Τώρα!
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+5 επιλογές)
 Πρωινό
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€59 από €118Δες το Τώρα!
Artemis Suites - Παραλία Ρωμανού, Πυλος
Artemis Suites - Παραλία Ρωμανού, Πυλος- 23%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 4 Άτομα
 Χωρίς Πρωϊνό
 έως 30/06/2018
 Μπροστά στη Παραλία!
€159 από €207Δες το Τώρα!
Vigla Village - Κυλλήνη
Vigla Village - Κυλλήνη- 31%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Έως 30/09/2018
 Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους!
€449 από €650Δες το Τώρα!
Ilion Traditional Hotel - Ναύπλιο
Ilion Traditional Hotel - Ναύπλιο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€119 από €238Δες το Τώρα!
Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» - Δροσοπηγή Μάνης
Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» - Δροσοπηγή Μάνης- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 Έως 5 Άτομα
 Χωρίς Πρωϊνό
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν!
€119 από €238Δες το Τώρα!
Verde & Mare Bungalows - Κοκκώνι Κορινθίας
Verde & Mare Bungalows - Κοκκώνι Κορινθίας
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην Παραλία!
€219Δες το Τώρα!
Gardens Gallery Hotel - Ξυλόκαστρο
Gardens Gallery Hotel - Ξυλόκαστρο- 21%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€73 από €92