Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Έχω ξεχάσει πόσα άρθρα – χρονογραφήματα έχω γράψει για την υγεία, για τους «διαχειριστές» της, τους…. «αρμοδίους», είτε αυτοί είναι Υπουργοί και Υφυπουργοί, είτε γραμματείς, είτε φαρισαίοι. Όποιον τίτλο και αν φέρουν, ένα είναι το σίγουρο, η Ελληνική πραγματικότητα…
ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Πέρασαν από το «αρμόδιο Υπουργείο», ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, και το πέρασμα τους είχε ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Μήπως δεν είναι έτσι;
Μήπως θέλουν ΑΥΤΟΙ και οι ακόλουθοι τους, τα γνωστά και μη εξαιρετέα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ να κοιτάξουμε τα «έργα και ημέρες» ΟΛΩΝ των ηγεσιών αυτού του ρημαδουπουργείου μέχρι και σήμερα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να τους φύγουν οι όποιες αμφιβολίες και να προσγειωθούν ανώμαλα στην Ελληνική πραγματικότητα.
Η ΑΝΘΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ, το οποίο βέβαια ΚΑΝΕΝΑ «ΜΜΕ» δε θα το φέρει στο φως γιατί δεν θέλουν να ξεστραβωθούμε όλοι εμείς, οι … Ιθαγενείς, τα κορόιδα.
Πάμε να δούμε το ρεπορτάζ.

«Στην... εντατική η Υγεία
Κρίσιμη συνεδρίαση όλων των φορέων για τα προβλήματα στην Υγεία
Η υποχρηματοδότηση της Υγείας, οι θάνατοι από τη γρίπη, η υποστελέχωση του ΕΣΥ, η ένδεια σε κρεβάτια στις ΜΕΘ των Δημοσίων Νοσοκομείων, η καταστροφή του ιατρείου της γειτονιάς και η μαζική μετανάστευση των ιατρών είναι μερικά από τα θέματα που θα τεθούν στη συνεδρίαση που έχει συγκαλέσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προσκαλώντας τους Φορείς Υγείας όλης της χώρας.
Η συνεδρίαση θα γίνει στις 03/03/2016 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας στη 1,30 το μεσημέρι και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα θέματα της Υγείας.
Να σημειωθεί ότι οι ασθενείς έχουν στείλει επανειλημμένως τον τελευταίο καιρό ερωτήματα στον Υπουργό Υγείας τα οποία δεν απαντήθηκαν ποτέ. Συγκεκριμένα οι γιατροί ρωτούν τον Υπουργό:
• Γιατί άφησε να περάσει σχεδόν ένας χρόνος , μέχρι να προχωρήσει στην πρόσληψη του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ώστε να μην χρειαστεί να κλείσουν 200 κρεβάτια Εντατικής Θεραπείας, μέσα στην κορύφωση της επιδημίας της γρίπης.
• Γιατί επέτρεψε η αδυναμία του να πάρει γρήγορες αποφάσεις , να οδηγήσει στο χάνονται ακόμη και σήμερα ανθρώπινες ζωές που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί. Η δημόσια ομολογία του ότι λείπουν 60 κρεβάτια ΜΕΘ σε ημερήσια βάση, για την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών, επιβεβαιώνει την ακαταλληλότητά του να ηγείται πολιτικά ενός τόσο ευαίσθητου τομέα, όπως είναι ο τομέας της δημόσιας υγείας.
• Ποιος ευθύνεται που δεν υλοποιήθηκε η δέσμευση του Πρωθυπουργού, από τον Απρίλιο του 2015, για προσλήψεις 4.500 ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στο ΕΣΥ;
• Ποιος ευθύνεται που ακόμη και σήμερα τα νοσοκομεία παραμένουν ακέφαλα και παρατημένα στη τύχη τους; Ο κ. Ξανθός αποτελεί κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία όταν υποστηρίζει ότι η ύπαρξη μόνο των διοικητικών συμβουλίων, αποτελεί επαρκές μοντέλο διοίκησης.
• Ποιος ευθύνεται για τους περισσότερους από 100 νεκρούς από την εποχική γρίπη; Για την έλλειψη προληπτικού εμβολιασμού; Για την ανυπαρξία συντονισμού με όλες τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της ενημέρωσης;
Κινδυνεύουν ασθενείς από τις κλειστές ΜΕΘ
‘Ένα από τα πολύ σοβαρά ζητήματα είναι αυτό της κάλυψης των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό ώστε να τεθούν σε λειτουργία παραπάνω κλίνες ΜΕΘ και να μην κινδυνεύουν ασθενείς που έχουν ανάγκη νοσηλείας περιμένοντας να αδειάσει κρεβάτι.
Προχθές ακόμα, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) κ. Γιώργος Πατούλης, έκανε έκκληση στον Υπουργό Υγείας να βρει κρεβάτι για μία ασθενή που νοσούσε από τον ιό της γρίπης και η κατάσταση της Υγείας της κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς. Όπως επεσήμανε μάλιστα ο κ. Πατούλης στον Υπουργό, τον Απρίλιο θα αποχωρήσει το προσωπικό των ΜΕΘ, καθώς έχουν λήξει οι συμβάσεις τους, αλλά παρόλα ταύτα δεν έχει γίνει καμία κίνηση για την απαραίτητη στελέχωση των Μονάδων. Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, όπως τόνισε ο κ. Πατούλης, η κατάσταση στις ΜΕΘ είναι κάτι παραπάνω από τραγική, η έλλειψη προσωπικού έχει ως συνέπεια να μην υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες και ασθενείς αναγκάζονται καθημερινά να μεταφερθούν σε Ιδιωτικές Κλινικές προκειμένου να παραμείνουν στην ζωή, χωρίς όμως να έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος αυτών.
Παραβιάζονται τα δικαιώματα των νοσηλευτών
Άλλο σοβαρό ζήτημα που πιθανότατα θα τεθεί είναι αυτό των μετακινήσεων των νοσηλευτών. Οι ίδιοι μιλούν για κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων τα οποία είναι και κατοχυρωμένα από Διεθνείς Συμβάσεις. Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος καταγγέλλει το Υπουργείο Υγείας ότι με τις ρυθμίσεις του Νόμου 4368/2016, προσπαθεί να απαξιώσει έναν επιστημονικό κλάδο και να εξουθενώσει τους εργαζόμενους.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι νοσηλευτές, στο Νόμο αυτό περιέχονται διατάξεις που θίγουν τα συμφέροντα των Νοσηλευτών, χωρίς καμία δικαιολογητική βάση και κατά παράβαση διατάξεων του Συντάγματος και καλούν τον Υπουργείο Υγείας, να προβεί στην επαναφορά των ευνοϊκών ρυθμίσεων σχετικά με την κινητικότητα του νοσηλευτικού προσωπικού καταργώντας το άρθρο αυτό ή τις μεταρρύθμισης των προβληματικών διατάξεων (και την προσθήκη των Νοσηλευτών στο άρθρο 41 του Νόμου).
Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσουν τον αγώνα
Αν στην συνεδρίαση παραβρεθούν και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ ΠΕΔΥ τότε θα τεθεί και το ζήτημα της επέκτασης του ωραρίου τους και της επαναπρόσληψης των απολυμένων. Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Υγεία, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γιατρών ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ (ΠΟΣΕΥΠΕΟΠΥΥ- ΠΕΔΥ), δήλωσε πλήρως ανικανοποίητη καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κ. Παναγιώτης Ψυχάρης, με το νομοσχέδιο δεν λύθηκε κανένα από τα σοβαρά θέματα που τους απασχολούν. Ως εκ τούτου στις άμεσες προτεραιότητες της Ομοσπονδίας στο άμεσο μέλλον είναι το θέμα της επέκτασης του ωραρίου στις μονάδες ΠΕΔΥ, το θέμα της απλήρωτης εργασίας των γιατρών που επέστρεψαν με δικαστικές αποφάσεις μέχρι και 20 μήνες, το θέμα της ένταξης των υπηρετούντων με δικαστικές αποφάσεις σε προσωποπαγείς θέσεις, της επαναπρόσληψης των απολυμένων και των συμβασιούχων έργου, καθώς και το θέμα της ένταξης στον κλάδο γιατρών ΕΣΥ των γενικών γιατρών με πιστοποιητικό γενικής ιατρικής. Όπως αναφέρει ο κ. Ψυχάρης, η Ομοσπονδία θα συνεχίζει να πιέζει καθημερινά μέχρι να επιλυθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και όλα τα εκκρεμή εργασιακά ζητήματα των γιατρών.
Υποκοστολόγηση των εξετάσεων και επίσχεση εργασίας
Πρόσφατα όμως και οι εργαστηριακοί γιατροί δήλωσαν ότι ξεκινούν επίσχεση των συμβατικών υπηρεσιών που έχουν έναντι του ΕΟΠΥΥ, με συνέπεια να μην αποδέχονται τα παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ.
Όπως είναι γνωστό σε όλους, οι εργαστηριακοί ιατροί έχουν πληγεί πολύ, ειδικά με την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης αναφορικά με την υποκοστολόγηση των εργαστηριακών εξετάσεων». Αν παραβρεθούν στη συνεδρίαση τότε και το θέμα των εξετάσεων θα μπει στο τραπέζι των συζητήσεων.
Τραγικό λάθος η μετακίνηση των γενικών γιατρών
Επιστολή στον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παύλο Πολάκη έστειλε πρόσφατα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Μιχάλης Βλασταράκος με την οποία τονίζει ότι η μαζική μετακίνηση των γενικών γιατρών θα αποδιοργανώσει τα Κέντρα Υγείας.
Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να μετακινηθούν οι γενικοί γιατροί από τα Κέντρα Υγείας στα Επείγοντας των νοσοκομείων έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση. Οι ίδιοι οι γενική γιατροί μιλούν για προσπάθεια υποβάθμισης της ειδικότητας τους από το Υπουργείο και για απορρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ο πρόεδρος του ΠΙΣ, με την επιστολή του, ζητά την ηγεσία του Υπουργείου, να μην αποδιοργανωθούν τα Κέντρα Υγείας με τη μαζική και χωρίς όρους μετακίνηση των υπηρετούντων ιατρών Γενικής Ιατρικής στα Τ.Ε.Π. των Νοσοκομείων. «Θεωρούμε, ότι η ενίσχυση των Κέντρων Υγείας, όπως και όλων των Μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, πρέπει να είναι προτεραιότητα για το Υπουργείο, προκειμένου να μην επιβαρύνουμε επιπλέον τα ήδη επιφορτισμένα και με τις ανάγκες Π.Φ.Υ. Νοσοκομεία» επισημαίνει ο κ. Βλασταράκος.
H ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ θα συμμετάσχει στη διευρυμένη συνεδρίαση
Πρώτη η πρόεδρος της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, κα Άννα Μαστοράκου απάντησε θετικά στη συνεδρίαση αυτή. Όπως επισημαίνει η κα Μαστοράκου, εκτιμώντας ως άκρως λανθασμένη την τακτική του Υπουργείου Υγείας να ασκεί φοβική πολιτική μέσα από κλειστές πόρτες, χωρίς την απαραίτητη επικοινωνία και διαβούλευση με τους συνδικαλιστικούς φορείς, η ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΙΣΑ, να συμμετάσχει στη διευρυμένη συνεδρίαση όπου θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα της Υγείας.
Η κα Μαστοράκου καλεί, όλα τα μέλη της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ να δώσουν το ενεργό και δυναμικό παρόν, ενώνοντας τη φωνή τους με όλους τους άλλους επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς για μια καλύτερη προοπτική στην άσκηση της δημόσιας και ιδιωτικής Υγείας στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τον κ. Πατούλης η κατάσταση της υγείας και ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το χώρο της υγείας μέσα στη καρδιά του προβλήματος. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά την παραίτηση του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, καθώς όπως λέει, η παραμονή του στην Κυβέρνηση, βλάπτει σοβαρά τη Δημόσια Υγεία γιατί, αντί να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες για τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και να παραιτηθεί από Υπουργός, επιλέγει να συμπεριφερθεί ως κομματάρχης.»

Όπως βλέπετε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, από τα ως άνω προκύπτει , έτσι, χοντρά να το πω, πως μας έχουν ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. Και αυτοί, και οι προηγούμενοι, κάνουν τα ίδια, και σχετικά (τώρα που το θυμήθηκα) με τη δικαιολογία πως «ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, τους λέμε, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
Μην ξανακούσω ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ πως ΘΑ βρουν λύσεις, πως ΘΑ κάνουν το καλύτερο, πως ΘΑ…..
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΟΡΟΥ “LIVORNO IN DANZA 2016” ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.

1Ο Βραβείο Σύγχρονο Ατομικό (Junior): Ιφιγένεια Τουμπέκη και Διάκριση σαν καλύτερη Χορεύτρια σε όλες τις κατηγορίες του Διαγωνισμού
 3Ο Βραβείο Σύγχρονο Ατομικό (Junior) Αθανασία Κουτζούχα και υποτροφία για 15 ημέρες στο Laban
 3Ο Βραβείο Σύγχρονο Ομαδικό (Senior: Ρένια Βαμβακα, Αθανασία Κουτζούχα, Χριστίνα Κυριαζή, Βιβή Σαρόγλου, Ιφιγένεια Τουμπέκη, Άννα-Μαρ
ία Φωτιάδου.

Διάκριση για τον Νικόλα Σωτηρίου στην κατηγορία Baby, που επιλέχτηκε για να δώσει audition τον Απρίλιο στην όπερα της Νάπολης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά μας που συμμετείχαν γύρισαν από την Ιταλία με διακρίσεις, σε έναν διαγωνισμό στον οποίον συμμετείχαν περίπου 850 χορευτές από διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που κουραστήκαν πολύ αλλά ανταμείφτηκαν με τον καλύτερο τρόπο!
 Πολλά συγχαρητήρια στην κυρία Κατερίνα Τσιάρα, αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχίας και στην συνεργάτιδα κυρία Πέγκυ Παπαντωνίου!
 Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά σ΄ αυτή την μεγάλη προσπάθεια!
Η ΣΥΝΘΕΣΗ εύχεται σε όλους ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!!!!
 Για άλλη μια φορά η ΣΥΝΘΕΣΗ, τα Ν. Μουδανιά,  Η Ελλάδα διέπρεψε σε ένα διεθνή διαγωνισμό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!!!!
https://www.facebook.com/kentrotexnissynthesi
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

VHF DSC controller and watchkeeping receiver

VHF DSC controller and watchkeeping receiver
The DS-100 is an independent VHF DSC Class D controller with built in Ch 70 watch keeping receiver. Designed to compliment the IC-M401, the DS-100 is compact and very easy to use.
The DS-100 is an independent 'Class D' DSC controller with a built in Channel 70 watchkeeping receiver. The 160 character display and large, clearly labelled controls lend themselves to simple intuitive operation, oftern lacking in other products. Although the DS-100 has been designed to compliment the IC-M401, it may also be used with other DSC compatible VHF Radios using the correct communinactions protocol
Vertically orientated the DS-100 has been designed to match traditional marine instrumentation and blend with other elements of a vessels control panel. The DS-100 is also extremely shallow improving the mounting possibilities, where depth is often a crucial factor. In addition, when flush mounted the DS-100 is waterproof to IPX7, providing reliable GMDSS compatible communications for the most inhospitable environments such as fly-bridges and RIB's.
The DS-100 has been designed to comply with the latest specifications, specifically EN 301 025 which will exceed minimum requiremnts for VHF DSC in the UK and throughout Europe.


YAESU - FT-857D - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

YAESU - FT-857D
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
The FT-857D, the world's smallest HF/VHF/UHF mobile transceiver, provides base station-type performance from an ultra-compact package that's ideal for mobile or external battery portable work. Wide frequency coverage, outstanding receiver performance, and the convenience of optional remote-head operation make the FT-857D the expert's choice for high-performance mobile operation!
The new FT-857D version includes coverage of the U.S. 60-meter (5 MHz) band, plus the previously-optional DSP circuitry, at no additional cost!

Ultra Compact Design
Measuring just 6.1” x 2” x 9.2”, the FT-857 is the world’s smallest HF/VHF/UHF up to 100W multimode transceiver! Its rugged case design is a masterpiece of ergonomic design, with often-used switches and knobs conveniently positioned for easy access. High-Performance Receiver Design
Building on the acclaimed performance of the FT-1000D, Mark-V FT-1000MP, and FT-897, Yaesu’s engineers have crafted the FT-857’s front end for a very low noise floor, along with wide dynamic range. Utilizing an up-conversion architecture for HF with a first IF of 68.33 MHz, the FT-857 features a double-conversion superheterodyne system (triple conversion on FM), with the 2nd IF at 10.7 MHz. Extensive bandpass filtering in the front end, along with careful device selection and gain distribution, yield a receiver system ready for the strong-signal challenges of today’s crowded bands! Wide Frequency Coverage
Providing transmitter coverage of the HF, 50 MHz, 144 MHz, and 430 MHz Amateur bands, the FT-857 also includes receive coverage on 100 kHz to 56 MHz, 76 to 108 MHz, 118-164 MHz, and 420-470 MHz. Enjoy the excitement of public safety monitoring, along with weather broadcasts, AM and FM broadcasts, aviation communications, as well as the action on the Ham bands! Versatile Memory System
The FT-857 provides up to 200 “Main” memory channels, each of which may be named with an Alpha-Numeric label of up to eight characters. These 200 Memories may be separated into as many as 10 Memory Groups of 20 Memories each. For added convenience, you also get a “Quick Memory” and a “Home Channel” on each band, plus ten pairs of band-limit memories, to let you restrict operation to a sub-band, if you like. Digital Signal Processing (option)
For superior interference rejection and transmitter “talk power,” the FT-857’s optional DSP circuitry enhances both sides of the communications circuit. The FT-857’s DSP Unit features a 24-bit high-tech D/A chip for signal processing. Included are Bandpass Filter, Auto-Notch, and Noise Reduction filters, along with a Microphone Equalizer. Big Radio Tuning Dial and Outstanding Ergonomics
Ease of operation of the FT-857 is enhanced by the large-diameter (1.7”) Main Tuning Dial, similar in size to the tuning knob of many base station rigs. Selectable tuning steps of 2 kHz/4 kHz per revolution allow easy navigation around your favorite bands, while important keys and switches are strategically placed around the front panel for quick access.

Το σάντουιτς του γίγαντα

Το σάντουιτς του γίγαντα
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Εικονογράφος: 'Αγης Αγησιλάου
Σειρά: ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ
Ημερομηνία έκδοσης: 11 Μαΐου 2015
Ανατύπωση: 2η 8 Δεκεμβρίου 2015
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 72
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-039-9
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ
Παρά τις έντονες αντιδράσεις γιγάντων και εμπόρων αξεσουάρ για λαιμούς κύκνων, που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποτρέψουν την έκδοσή τους, κυκλοφορούν επιτέλους από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ τα πολυαναμενόμενα δύο πρώτα βιβλία της νέας σειράς του κοσμαγάπητου ποιητή παραμυθιών, με εξαίσια εικονογράφηση του Άγη Αγησιλάου.
Μια νέα σειρά που θα ενθουσιάσει, θα συγκινήσει και θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!
ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ
Ένα ηλιόλουστο πρωί, ο Τουκιθεμπλόμ, ένας πεινασμένος γίγαντας, αποφασίζει να φτιάξει ένα μοναδικό, ένα ζηλευτό, ένα πεντανόστιμο σάντουιτς, ένα σάντουιτς από τα πολύ χορταστικά εκείνα, ένα σάντουιτς με ιπποπόταμο και λεοπάρδαλη, με σκαντζόχοιρο και χήνα!
Ο γίγαντας όμως, εκτός από πεινασμένος, είναι και φοβερά ακατάστατος. Έτσι, ούτε που φαντάζεται τι θα συμβεί στο λαχταριστό του σάντουιτς όταν αρχίζει να ψάχνει να βρει τη μουστάρδα!
Καληνυχτίστε κι εσείς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαβάζοντάς τους ένα από τα μαγευτικά βιβλία της νέας σειράς που, αν δεν αιχμαλωτίσουν γίγαντες τον Ευγένιο (κάτι δυστυχώς πολύ πιθανό), θα εμπλουτισθεί σιγά σιγά με 999 ακόμα τίτλους!

🎵🎶 Yamaha Desktop Audio

🔊Ηχεία Wharfedale ΤΩΡΑ σε 18 Άτοκες Δόσεις!


Ηχεία Home Cinema, από τη  σειρά DIAMOND 200, μια από τις πιο επιτυχημένες και βραβευμένες σειρές ηχείων Ηi-fi. Η σειρά ηχείων χρησιμοποιεί τη διάσημη μορφή κώνου Kevlar, αντλώντας επιρροές από την ναυαρχίδα της Jade Series.
Η σειρά DIAMOND 200 Series, αποτελεί την τελευταία έκδοση της σειράςDIAMOND, που για μία ακόμη φορά έρχεται να επιβεβαιώσει με επιτυχία την βαριά της παράδοση.


Η σειρά DIAMOND 200, περιλαμβάνει ηχεία δαπέδου, βιβλιοθήκης και λύσεις home cinema.
Ηχεία Home Cinema, από τη διάσημη σειρά DIAMOND 10,  που χαρακτηρίζονται από καινοτομίες στην ακουστική αλλά και τον ανανεωμένο σχεδιασμό τους.

Η σειρά DIAMOND 10
περιλαμβάνει ηχεία δαπέδου, βιβλιοθήκης και λύσεις home cinema.
Ηχεία Home Cinema, από τη  σειρά VARDUS ειδικά σχεδιασμένα για οικιακή χρήση, δίνοντας έμφαση στην απόκριση των μπάσων αλλά και στην άριστη κατασκευή τους.

Η σειρά VARDUS
περιλαμβάνει ηχεία δαπέδου, βιβλιοθήκης και λύσεις home cinema.

MERCEDES BUS O405 for sale - a vendre

MD Trucks - Holland  Februari 2016
MERCEDES    O405     1992   215cv/hp     46 seats/places
                  6.300,- euro FAS Antwetrp/Anvers
 
 
  MD Trucks | Hazeldonk 6258 | 4836 LG Breda | Holland
 
              tel. +31 6256 94 276  ( Whatsapp + Viber )
 
      erik@md-trucks.nl                     www.md-trucks.nl

Παρίσι: 10 must διευθύνσεις για τους λάτρεις του τυριού

Παρίσι: 10 must διευθύνσεις για τους λάτρεις του τυριού.

Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 121
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 29-02-16/21 UTC
ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ 1002 ΣΤΗΝ
ΚΟΡΣΙΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1003 ΣΤΙΣ 01/03 UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΗΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ 1023 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΓΡΗΓΟΡΑ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7
ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30
ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 122 - ΤΡΙΤΗ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016/0330 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 29-02-16/21 UTC
ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ 1002 ΣΤΗΝ
ΚΟΡΣΙΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1003 ΣΤΙΣ 01/03 UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΗΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ 1023 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 01/10 UTC ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 01/10 UTC ΝΟΤΙΟΙ 7 H 8

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗ ΤΡΙΤΗ 01-03-2016 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 01-03-2016
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ.
ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ 4 ΜΕ 5 ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ, ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ, ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 6 ΜΕ 7 ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΙΘΡΙΟΣ .
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5, ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 02-03-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 6
ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.

Demis Roussos - Medley 2011 (In Memoriam)

5*Galini Απόκριες με Ημιδιατροφή+2Παιδιά+Spa|-50%


5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καθαρά Δευτέρα στα Καμένα Βούρλα με 249€ από 498€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο
(Έκπτωση 50%)
Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Galini Welness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis, στα Καμένα Βούρλα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 249€ από 498€ (Έκπτωση 50%)! Την Καθαρά Δευτέρα προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές καθώς και Ελεύθερη Χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου!
€249 από €498Κέρδος €249Έκπτωση 50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα - 5* Galini Resort
Περισσότερες Προσφορές
Καθαρά Δευτέρα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 199€ από 398€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιαδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο
(Έκπτωση 50%)
€199 από €398-50%
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
Λεπτοκαρυά - 4* Poseidon Palace
Καθαρά Δευτέρα στο 4 αστέρων Poseidon Palace, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας! Απολαύστε 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ απο 398€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Μασκέ Πάρτι με Ζωντανή Μουσική την Κυριακή το βράδυ και Ανήμερα της Καθαρά Δευτέρας Σαρακοστιανός Νηστίσιμος Εορταστικός Μπουφές! Παρέχονται 30 λεπτά Massage και Sauna, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Οργανωμένος παιδότοπος με τηλεόραση και video για τους μικρούς μας φίλους! Προσφέρεται Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου!
Μακρινίτσα Πηλίου με 129€ από 258 € (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο
(Έκπτωση 50%)
€129 από €258-50%
Αρχοντικά Καραμαρλής Guesthouse - Μακρινίτσα Πηλίου
Μακρινίτσα - Αρχοντικά Καραμαρλής Guesthouse
129€ από 258€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό), στo κέντρο της γραφικής Μακρινίτσας Πηλίου, στο "Αρχοντικά Καραμαρλής Guesthouse", σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες άνεσης και ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!
Καθαρά Δευτέρα στην Πάτρα με 180€ από 360€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή
(Έκπτωση 50%)
€180 από €360-50%
Poseidon Hotel - Πάτρα
Πάτρα - Poseidon Hotel
Καθαρά Δευτέρα στην Πάτρα, στο Poseidon Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή ( Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Γεύμα ή Δείπνο), μόνο με 180€ από 360€ ( Έκπτωση 50%)! Κατά τη διάρκεια των γευμάτων προσφέρεται Νερό και Αναψυκτικό ή ένα ποτήρι Κρασί ή μια Μπύρα ανά άτομο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πλατύστομο με 224€ από 448€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο
(Έκπτωση 50%)
€224 από €448-50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Λουτρά Πλατυστόμου - 4* Thermae
224€ από 448€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Παρέχονται 2 Χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Αερομασάζ καθώς και μια χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Early Check in στις 12:00 και Late Check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!
Καθαρά Δευτέρα στην Εύβοια με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+1Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο
(Έκπτωση 50%)
€159 από €320-50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια - Stefania Hotel
Καθαρά Δευτέρα στην Εύβοια, στο Stefania Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 159€ από 320€ (Έκπτωση 50%)! Την Καθαρά Δευτέρα παρέχεται Σαρακοστιανός Εορταστικός Μπουφές καθώς και Αναψυκτικά από Post mix και Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
Γρεβενά με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό
(Έκπτωση 50%)
€119 από €240-50%
Pindos Palace Boutique Hotel - Βασιλίτσα Γρεβενών
Βασιλίτσα - Pindos Palace Boutique
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Βασιλίτσα Γρεβενών μια ανάσα από το Χιονοδρομικό Κέντρο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Pindos Palace Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Γεύμα και μία χρήση του Jacuzzi και της Sauna για το σύνολο της διαμονής! Παρέχεται 25% έκπτωση στην κάρτα Lift, 50% στον εξοπλισμό Ski-Snowboard για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες στoν χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!
Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στην Πορταριά Πηλίου με 141€ από 282€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
(Έκπτωση 50%)
€141 από €282-50%
Alkistis Hotel - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά - Alkistis Hotel
Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 141€ από 282€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ναύπλιο με 48€ από 98€ (-51%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό
(Έκπτωση 51%)
€48 από €98-51%
Ignatia Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο - Ignatia Hotel
48€ από 98€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 4 ετών, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Ignatia Hotel! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 2 ημέρες τις ομορφιές της ιστορικής πόλης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!
Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στη Νέα Αγχίαλο Βόλου με 95€ από 190€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Spa
(Έκπτωση 50%)
€95 από €190-50%
Tokalis Boutique Hotel & Spa - Νέα Αγχίαλος Βόλου
Βόλος - Tokalis Boutique Hotel & Spa
Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στο Tokalis Boutique Hotel & Spa, στη Νέα Αγχίαλο Βόλου! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Welcome drink με Τοπικό Τσίπουρο από τους βιολογικούς αμπελώνες της οικογένειας Τοκαλή, Ελεύθερη xρήση της Sauna και του Hamam καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 199€ από 510€ (-61%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο
(Έκπτωση 61%)
€199 από €510-61%
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι - 5* AVARIS Hotel
199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή Παιδικών Ταινιών! Απολαύστε 3 ημέρες στον δημοφιλή χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου!
Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στην Ερμιονίδα με 220€ από 440€ (-50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 6 Άτομα σε Luxury Villa
(Έκπτωση 50%)
€220 από €440-50%
Gr8 Luxury Villas Complex - Ερμιόνη Αργολίδας
Gr8 Luxury Villas Complex - Ερμιόνη Αργολίδας
Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στο Gr8 Luxury Villas Complex, στην Ερμιονίδα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 6 Άτομα σε πλήρως εξοπλισμένη Luxury Villa η οποία περιλαμβάνει Κεντρική θέρμανση, πλυντήριο ρούχων, σίδερο ρούχων, σιδερώστρα, σεσουάρ μαλλιών, τηλεοράσεις led 32’’ στο καθιστικό και 24’’ στα υπνοδωμάτια, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, Wi-fi και ιδιωτικό Κήπο, μόνο με 220€ από 440€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!