Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Σύμφωνα με τη πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:
· Την Παρασκευή το πρωί αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα αρχίσουν ασθενείς βροχοπτώσεις , που μετά τις 3.00 το μεσημέρι θα αυξηθεί η ένταση τους κυρίως στα δυτικά της Κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως στη κοιλάδα του Αξιου, που θα διατηρηθούν εξασθενημένες μέχρι το Σάββατο το βράδυ.
· Η Κυριακή από τα ξημερώματα θα έχει σταδιακή αύξηση έντασης και τα φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.
· Γενικά το τριήμερο για όλη την Κεντρική Μακεδονία θα είναι βροχερό με εκδήλωση τοπικών καταιγίδων, με αυξομείωση της έντασης των βροχοπτώσεων, όπου τα περισσότερα έντονα φαινόμενα αναμένονται στα βόρεια της κοιλάδας του Αξιου και στις δυτικές περιοχές της. Ιδιαίτερη προσοχή στη λεκάνη απορροής και στις παρόχθιες περιοχές του Αξιου λόγο των πολλών ωρών βροχόπτωσης και των αθροιστικών χιλιοστών βροχής που θα συσσωρευτούν στον ποταμό. Μικρότερο το πρόβλημα στο Στρυμόνα.
· Η Α. Μακεδονία θα έχει κατά περιόδους λίγες τοπικές βροχές και χωρίς κάτι αξιόλογο η Θράκη. · Η θερμοκρασία λόγο των νοτιάδων θα κυμανθεί μεταξύ 19 και 28 βαθμών Κελσίου

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ;



ΟΛΟΥΣ αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας, για την «έμμεση – άμεση» ΕΞΟΝΤΩΣΗ ενός λαού;
Έχετε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει;
Έχετε κάποιον άρρωστο στο σπίτι σας, κάποιον καρκινοπαθή κάποιον με σκλήρυνση κατά πλάκας κάποιον με κάποια χρόνια πάθηση;
Έχετε κάποιον που να χρειάζεται γιατρό και φάρμακα;
Είδα (όπως όλοι άλλωστε) τον πρωθυπουργό να σκύβει όλο «συγκίνηση» μπροστά στο αναπηρικό καροτσάκι κάποιου που βρέθηκε εκεί, και εξοργίστηκα.
Εξοργίστηκα σκεπτόμενος ότι τα όποια κροκοδείλια δάκρυα των πολιτικών δεν είναι παρά ακόμα μια ΚΟΡΟΙΔΙΑ και τίποτα παραπάνω.
Αναρωτηθήκατε ΠΟΣΟΙ ακόμα θα καταλήξουν σε αναπηρικά καροτσάκια, η ακόμα χειρότερα ΠΟΣΟΙ θα πεθάνουν εξαιτίας ΟΛΩΝ εκείνων των ΦΟΝΙΑΔΩΝ που ΔΙΕΛΥΣΑΝ την υγεία, που ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;
Αναρωτηθήκατε ΠΟΣΩΝ συνανθρώπων κινδυνεύει η ζωή, επειδή κάποιοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία με τα πειράματα τους, αφήνοντας χωρίς φάρμακα τον κοσμάκη;
Και ΟΛΟΙ αυτοί, έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να βάζουν για πολλοστή φορά το χέρι στις τσέπες των «ετοιμοθάνατων» ασφαλισμένων κόβοντας τους τα ψίχουλα που έχουν για να επιβιώσουν.
Αλήθεια, για ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μιλάμε σε αυτή τη χώρα όταν διαπράττονται καθημερινά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά του λαού και οι εγκληματίες μένουν ατιμώρητοι;
Για ποια συντάγματα και ποιες δημοκρατίες και κουραφέξαλα;
Πρόσφατες ειδήσεις (για την υγεία):
ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ.
Τιναγμένα στον αέρα τα νοσοκομεία, στο έλεος των άσχετων καρεκλοκενταύρων ο ΕΟΠΥΥ, στάχτη και μπούρμπερη όλα όπως λέει και ο λαός.
Μας κατάντησαν πειραματόζωα και ως τέτοια μας αντιμετωπίζουν.
Μεγαλόπνοα σχέδια χωρίς την παραμικρή υποδομή, και η δική «τρόικα» στον κόσμο της.
Συναντήσεις, συσκέψεις, και αποτέλεσμα μηδέν.
Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ, στο οποίο οι κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών ειδικεύονται.
Σε αυτό, και στο να δημιουργούν κόμματα.
Ο κάθε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ σε προηγούμενες κυβερνήσεις δημιουργεί το δικό του κόμμα για να συνεχίσει να αρμέγει τον λαό.
Είναι ψέματα;
ΠΟΙΟΣ θα τιμωρήσει ΟΛΟΥΣ αυτούς;
Μάλλον κανένας αφού αύριο μεθαύριο, θα τους ξαναβγάλουμε στην κυβέρνηση αντί να τους πετάξουμε στα σκουπίδια.
Είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Βασίλης Τσούγκαρης

Programme open: registration for participants

Make contacts with potential collaborators from different parts of the world - meet award-winning theatre, music, dance and arts management experts, versatile performers, dedicated performing arts researchers, academics and practitioners!
International Conference
"Theatre Between Tradition and Contemporaneity"

December 17 - 21, 2012
Retzhof Education Institute - 15th century castle in Austria

Practical workshops, presentations, performances, works-in-progress and discussions with performing arts experts from USA, Australia, Russia, Thailand, Turkey and United Kingdom. From arts of Aboriginal Australia, topics of traditions and heritage, strategies for contemporary arts centres to the power of the story in song, innovative musical language and contemporary cello playing styles in a post-apocalyptica world!
The Conference language is English.
Registration
To apply for participation, please send your CV/resume with photo and a cover letter to iugte.office@gmail.com
The participation fee is 450 EUR (early-bird reduced registration fee - if payment is made before September 20th);
550 EUR (if payment is made after September 20th). The fee covers participation in all events of the programme.
For groups of three or more people we offer a reduced conference registration rate (300 EUR per person).
For students there is also a reduced conference registration rate (150 EUR per person - student identity document must be presented).
For student groups of three or more people there is a special rate (135 EUR per person).
We help participants to organize comfortable accommodation and meals!
Check the programme & more practical details on http://www.iugte.com/projects/theatretradition/Programme
Our Photo Gallery http://picasaweb.google.com/globtheatre
Visit us also on Facebook http://www.facebook.com/iugte

Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή

Έκθεση ζωγραφικής Σοφίας Λέρτα

Έκθεση ζωγραφικής Σοφίας Λέρτα
Από : 14/9/2012 Έως : 15/9/2012
Τόπος : Πύλη Sabbionara
Ώρα : 11.00 - 14.00 και 18.00 - 23.00 Είσοδος : ελεύθερη

Έκθεση ζωγραφική; της Σοφίας Λέρτα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πύλη Sabbionara την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει ζωγραφική, κολλάζ και μικτή τεχνική, με θέμα μορφές - σκιές και αστικά τοπία.

ARCTUROS

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, 20 χρόνια προσφοράς
Φέτος τον Οκτώβριο ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας! Εδώ και 20 χρόνια υπηρετούμε πιστά το σκοπό της προστασίας της φύσης και της άγριας ζωής στην πατρίδα μας. Χάρις στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ έληξε το φαινόμενο της αρκούδας χορεύτριας, απαγορεύτηκε η λειτουργία των τσίρκο με ζώα στην Ελλάδα και πολλά άλλα που μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας. Για να συνεχίσουμε τη δράση μας σήμερα που η οικονομική κρίση έχει πλήξει κάθε δραστηριότητα στην Ελλάδα χρειαζόμαστε την έμπρακτη στήριξή σας. Γίνε σήμερα μέλος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με 50 Ευρώ το χρόνο ή δώρισε το ποσό που εσύ μπορείς να διαθέσεις!
Βοήθησέ μας να συνεχίσουμε το έργο μας

Ο λύκος ανάρρωσε στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα
Εθελοντές εν δράση όλο το καλοκαίρι

Διαβάστε τις δράσεις των εθελοντών

Νέα σχολικά προϊόντα και είδη γραφείου!

Είτε είστε μικρό είτε… μεγάλο παιδί σίγουρα θα χρησιμοποιείτε σχολικά προϊόντα και είδη γραφείου. Μολύβια, στυλό, τετράδια, μπλοκ σημειώσεων, τσάντες, κασετίνες, γόμες, αυτοκόλλητα post it και άλλα αυθεντικά προϊόντα ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα βρείτε στο eshop καθώς και στα παρακάτω σημεία πώλησης:
Θεσσαλονίκη: Ρογκότη 3, Τηλ. 2310 555920
Νυμφαίο: Νίκειος Σχολή, 23860 31155 & στο Καταφύγιο της Καφέ Αρκούδας
Καταστήματα Notos Galleries: Σταδίου & Αιόλου (Αθήνα), Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού (Πειραιάς), Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31, Στοά Χιρς (Θεσσαλονίκη)
NOTOS HOME: Πλατεία Κοτζιά (Αθήνα), GOLDEN HALL ισόγειο (Μαρούσι).
Αγοράστε τα σχολικά είδη online

O ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στην πόλη-θαύμα του Μικρόπολις!

Διαβάστε περισσότερα

Δύο νεκρές αρκούδες σε τροχαία

Δύο ακόμα αρκούδες σκοτώθηκαν σε τροχαία ατυχήματα ανεβάζοντας έτσι σε οχτώ των αριθμό των θυμάτων μέσα στο 2012. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 14 Αυγούστου στον κάθετο άξονα της Εγνατίας, 800 περίπου μέτρα πριν την έξοδο για Μανιάκους-Καστοριά, η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποιήθηκε να παραλάβει ένα νεκρό αρκουδάκι φετινής γέννας. Πριν από μερικές ημέρες στην Εγνατία Οδό πριν το τούνελ Δρίσκου, πολύ κοντά στην έξοδο για Ιωάννινα, βρέθηκε νεκρή και μία ενήλικη αρκούδα την οποία χτύπησαν δύο διερχόμενα αυτοκίνητα!
Καλή σχολική χρονιά!

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ κάθε χρόνο ενημερώνει και ευαισθητοποιηθεί 100.000 παιδιά. Και φέτος η παιδαγωγική του ομάδα θα επισκεφτεί σχολικές τάξεις με νέα και παλιά εκπαιδευτικά προγράμματα, διαδραστικές παρουσιάσεις, πρωτότυπα και βιωματικά εργαστήρια. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα ανακοινώσει αναλυτικά τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιηθούν φέτος καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας για τα σχολεία ώστε να δηλώσουν συμμετοχή.
Συντήρηση και πότισμα δενδροφυτεύσεων

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ πριν από περίπου ένα χρόνο προχώρησε σε δενδροφυτεύσεις στο Σέιχ Σου και σε άλλη δασική περιοχή στο Τριάδι Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της συνεχούς παρακολούθησης της δράσης τον προηγούμενο μήνα ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ με ειδικό συνεργείο και υπό την επίβλεψη του ειδικού δασολόγου, Χριστάκη Ευαγγέλου, σε συντήρηση και πότισμα των δέντρων.
Ο λύκος του μήνα: Ο Πτολεμαίος

Υιοθετήστε τον Πτολεμαίο!

Το μεγαλείο της ελληνικής φύσης... Γαλαξίδι, Μέτσοβο, Καλάβρυτα, Μετέωρα!

Μέτσοβο: 130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Αρχοντικό Μετσόβου 4* 
Μέτσοβο: 130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Αρχοντικό Μετσόβου 4*. Απολαύστε την διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, με jacuzzi στο δωμάτιο σας και πανοραμική θέα ενός τοπίου απαράμιλλης ομορφιάς!Μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή! ( Από Κυριακή - Πέμπτη βράδυ )
Γαλαξίδι: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Boutique Hotel Epavlis

Γαλαξίδι: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Boutique Hotel Epavlis. Το πανέμορφο αυτό ξενοδοχείο περιμένει να σας υποδεχτεί με ένα ποτό και παραδοσιακά γλυκά! Αφεθείτε στην φιλοξενία τους για ένα καταπληκτικό ταξίδι σε μοναδική τιμή!

Καλάβρυτα:59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Καλάβρυτα:59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ιδανικός προορισμός για χειμώνα και καλοκαίρι, μαγεύει με την φυσική ομορφιά του και τις δεκάδες επιλογές για διασκέδαση. Καταπληκτική προσφορά σε τιμή απλά απίστευτη!

Μετέωρα: 58€ για ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα στο γραφικότερο τοπίο

Μετέωρα: 58€ για ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα στο γραφικότερο τοπίο της Ελλάδας, μια καταπληκτική προσφορά σε ακόμα πιο καταπληκτική τιμή για ένα υπέροχο ταξιδάκι - απόδραση. Αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε!

Σταμάτης Κομνηνός - Μητροπάνος

Ελιγμός τρόϊκας, αντί για απολύσεις, ζητά την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 67 - Ακόμη συζητούν για το ποσό και τον τρόπο χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης

Ελιγμός τρόϊκας, αντί για απολύσεις, ζητά την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 67
Αποσύρουν από την ημερήσια διάταξη τη συμφωνία για τον συμβιβασμό με την Siemens

Μοσχοβισί: "Μπορούμε να βοηθήσουμε μόνον εφόσον η Ελλάδα κερδίσει και πάλι μια σχετική αξιοπιστία"

Βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης ζητούν τη λήψη μέτρων για την συμπεριφορά των συναδέλφων τους της Χρυσής Αυγής

Βλαστικά κύτταρα κατά της κώφωση

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Δεν υπάρχει λόγω το εργασιακό κόστος να μειωθεί περαιτέρω"

"Τραβάνε το σχοινί" Κίνα και Ιαπωνία για τα νησάκι στον Ειρηνικό

Αγόραζαν με "πέτσινες" επιταγές και πουλούσαν... μισοτιμή

Αλ. Παπαρήγα: "Δεν πείσαμε προεκλογικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε δίκιο"

Εισβολή διαδηλωτών και στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Υεμένη

Αντάρτικο εντός της ΔΗΜΑΡ

Η Πιπιλή θα βάζει με τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ

Ακόμη συζητούν για το ποσό και τον τρόπο χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στηρίζει έμπρακτα τον Πρωτογενή Τομέα
Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις Χατζηοσμάν για το ΙΚΑ, τη ΔΟΥ και το Ειρηνοδικείο Σαπών

Καταβολή των διατροφικών επιδομάτων Αυγούστου από τις Περιφέρειες

Ανοικτός ο Δήμος Κομοτηνής παρά τις αποφάσεις της ΚΕΔΕ

Βρέθηκε πτώμα μετανάστη στο Πύθιο Ορεστιάδας

Συνελήφθη 78χρονος από την Καβάλα για οφειλές προς το Δημόσιο

Καταγγέλλει τη νέα «επίθεση» της κυβέρνησης το Εργατικό Κέντρο Έβρου

Το νόμο στα χέρια τους πήραν δύο άνδρες στην Κομοτηνή

Με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης οι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ Μανιτάκης και Ρουπακιώτης

Την 17η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών εγκαινίασε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στο ΤΕΙ Καβάλας

Θανάσιμος τραυματισμός 56χρονου στο εργοστάσιο της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή

Σεμινάρια του ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας στην Καβάλα

Σύλληψη 42χρονου στην Καβάλα για κατοχή 2 κιλών ακατέργαστης κάνναβης

«Ένιψε τας χείρας του» ο Υπουργός για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ στην Δράμα

Δεν πείθει η Πρωτοβουλία για την Ανάπτυξη! «Χρυσά» τα συμφέροντα της

Η "παιδική χαρά" παίζει με "πυρηνικά"

Η “παιδική χαρά” παίζει με “πυρηνικά”
Μέχρι σήμερα, «μίλησαν» οι τεχνοκράτες, στο πρόσωπο του Μάριο Ντράγκι, και οι δικαστές, στο πρόσωπο της Καρλσρούης. Και... οι πολιτικοί, κύριε; [...]
Πρέπει να αντέξει…

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει "κλειδώσει" ένα μονοπάτι επανεκλογής απέναντι στον Μιτ Ρόμνεϊ. Τέτοιες απρόβλεπτες παράμετροι όμως, μπορούν να κλυδωνίζουν το προβάδισμά του. [...]
Η ανέλπιστη κούρσα της Μέρκελ

Η τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία, εμφανίζει το CDU μια ανάσα από το ψυχολογικό όριο του 40%, καθώς βρίσκεται στο 39%, με το SPD να περιορίζεται στο 26%. [...]

Η δημοκρατία θύμα της κρίσης

Η δημοκρατία θύμα της κρίσης
Η Γερμανία κάνει τώρα μαθήματα και στις ΗΠΑ
Ο μυστηριώδης κύριος... Draghi
Το ‘ναι’ … και η χαρά της Μέρκελ
Από τους λαούς των κρατών στους λαούς των υπερεθνικών οργανισμών
Άγρια ναζιστική επίθεση κατά μεταναστών στην Καλαμάτα
Αποσύρθηκε η τροπολογία για τη Siemens λόγω διαφωνίας της ΔΗΜΑΡ
Σε «πολύ καλό κλίμα» η συνάντηση Σαμαρά - Μοσκοβισί στο Μέγαρο Μαξίμου
Καταγγελίες για συμπεριφορές βουλευτών της Χρυσής Αυγής εξετάζει επιτροπή της Βουλής
Ανοίγει το επάγγελμα του περιπτερά, πλήρης απελευθέρωση στην πώληση τσιγάρων
Συνεχίζουν την επίσχεση οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου
Συγκέντρωση στο υπουργείο Ναυτιλίας από τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Διαμαρτυρία ατόμων με ειδικές ανάγκες έξω από το υπουργείο Οικονομικών
Ρευστότητα 750 εκατ. ευρώ στην αγορά μετά τη συμφωνία με την ΕΤΕπ
Πρωτοβουλία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων για την κάλυψη των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τα φαρμακεία
Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2010 τα επιτόκια στη δημοπρασία ιταλικών 3ετών ομολόγων
Η πώληση του 29% του ΟΠΑΠ στερεί πολύτιμα έσοδα από το Δημόσιο, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ρύθμιση για επιμήκυνση των δανείων των ΟΤΑ με χαμηλότερο επιτόκιο προωθεί η κυβέρνηση
Πράσινο φως από την Κομισιόν για την κρατική ενίσχυση της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου
Σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας της Ευρωζώνης βλέπει η ΕΚΤ
Στο 23,6% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το δεύτερο τρίμηνο
Λαϊκή: ΟΚ από Κομισιόν για κεφαλαιακή ενίσχυση
Intracom: Παραγραφή μερίσματος χρήσης 2006
ΙCAP: Διάκριση στα European Business Awards
ΟΛΠ: Υποψήφιος για το φετινό βραβείο της ESPO
Τέρνα Ενεργειακή: Σε 32.795.721€ το ΜΚ
ΟΤΕ: Έναρξη διαπραγμάτευσης για την εθελουσία
Συν/κή Τράπεζα Χανίων: Πληρώνει αντί του ΕΟΠΥΥ
Σε λειτουργία αιολικό πάρκο της ΔΕΗ ΑΝ

Τα «αγκάθια» στη σύσκεψη των αρχηγών| Νοικιάζονται 40 νησιά! | Απειλή Μανιτάκη | Αυθαιρεσία με στοιχεία στη βενζίνη | Στον «πάτο» η δια βίου μάθηση

Αντιμέτωποι με μεγάλα εμπόδια οι τρεις αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση
περισσότερα

Προς ενοικίαση από το ΤΑΙΠΕΔ 40 ακατοίκητα νησιά! Το τίμημα;
περισσότερα

Με παραίτηση απειλεί ο υπουργός Α. Μανιτάκης, για τις απολύσεις
περισσότερα

«Ευθύνη της κυβέρνησης η αύξηση τιμής της βενζίνης, ενώ η τιμή του αργού πέφτει»!
περισσότερα

«Ναι», υπό προϋποθέσεις είπε το Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο στον ESM
περισσότερα

Καμμένος: «Απατεώνας πρωθυπουργός», «η συγκυβέρνηση εξαπάτησε το λαό»
περισσότερα

Ο Ν. Νικολόπουλος συνυπογράφει την πρόταση των ΑΝΕΛ για την εξεταστική...
περισσότερα

Στον «πάτο» της Ευρώπης των 27 η «δια βίου μάθηση» στην Ελλάδα για ανέργους
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Real.gr

Κοντά σε συμφωνία οι κυβερνητικοί εταίροι
«Βέτο» σε εργασιακά και απολύσεις

Στο δρόμο για την πολιτική ένωση

Οι αποδοκιμασίες – τα «γαλλικά» και οι απουσίες

ΔΗΜΑΡ εναντίον... Μανιτάκη

Ποιοι θα δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης

Στα πρόθυρα της «τζιχάντ» εξαιτίας αντι-ισλαμικής ταινίας

Το λεπτότερο και ελαφρύτερο iPhone είναι εδώ

Μία στις δύο γυναίκες έχει άπνοια στη διάρκεια του ύπνου

Προβληματισμός στην ΕΕ για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τουρκίας

Ο Μεντβέντεφ ζητάει την αποφυλάκιση των Pussy Riot

Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά

«Στοπ» στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη

Ενδοκυβερνητική κρίση στην ΠΓΔΜ

«Κόκκινη» γραμμή απολύσεις και εργασιακά

Έναν ακόμη ανταγωνιστή αποκτά το Android
Χωρίς Διαμαντίδη στη Σόφια

Ο μονόδρομος της τραπεζικής ένωσης

Ο μονόδρομος της τραπεζικής ένωσης
Η βαλκανοποίηση είναι η λέξη της μόδας αυτές τις μέρες όσον αφορά τις τράπεζες  - ένας εύκολος τρόπος για να περιγράψει κανείς την κατάρρευση των διασυνοριακών τραπεζικών συναλλαγών, καθώς οι ανήσυχοι δανειστές υποχωρούν, ιδίως από τις πιο προβληματικές περιοχές της ευρωζώνης ή τουλάχιστον προσπαθούν να απομονώσουν τις δραστηριότητες τους εντός των εθνικών συνόρων. 
Συνέχεια
ΧΑ: Σε τροχιά ανόδου
Συνεχίζεται το ανοδικό momentum στο Χ.Α. και κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Σε πολλές αιτίες μπορεί να αποδοθεί η κίνηση αυτή που συνδέθηκε με αξιοσημείωτη αύξηση του όγκου και συμμετοχή της πλειοψηφίας των μετοχών στο ράλλυ. 
Συνέχεια

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
Οδηγοί λεωφορείων προς Κεφαλογιάννη: Από πότε ένας ανεπάγγελτος έχει άποψη για την εργασία;

90 Xρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Επιστροφή στη Σμύρνη

WARRIOR DIET Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

Αραβική Άνοιξη ήθελαν...τώρα τους σκοτώνουν τα "χελιδόνια"!

Είδηση – σοκ! Ξαναβγήκαν στην πιάτσα οι ιερόδουλες με AIDS!!

Γιατί δεν πέτυχε ο ''περίπατος των ...''ενστόλων'' !

Τσίπρας: Να φιλοξενηθούν πρόσφυγες από τη Συρία στην Ελλάδα! Αμά τους θέλεις τόσο πολύ να τους πάρεις σπίτι σου

Τρείς και ο ...Τσουγκαράκης στη συγκέντρωση του ΣΥΣΜΕΔ

Πεδίο μάχης η Φθιώτιδα – Αγριο ξύλο μεταξύ κατοίκων και τσιγγάνων [βίντεο]

Συνεχίζει να προκαλεί η σκηνοθέτης του "Κερατά" Αθανάσιου Διάκου! Αποκαλεί "Τζάμπα μάγκες" του Έλληνες που ενοχλήθηκαν!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ

Φωτογραφίες για το 1912-13..

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

Ποιός έκανε πρώτος τον κόσμο σαπούνι; Διαβάστε για να δείτε ποιόν δοξάζουν κάποια ελληνόφωνα καθάρματα.

H Αριστερά απαντά στον Εθνικισμό με επιχειρήματα του 19ου αιώνα...στα top το "είσαι φασίστας"

«Αλβανικά εδάφη» Κέρκυρα και Ιωάννινα κατά το πολιτικό σκέλος του UCC

Το αργό πετρέλαιο διεθνώς πέφτει ...η βενζίνη στην Ελλάδα πετάει

Καζίνο στη Χίο και χαμάμ στην Κω σχεδιάζουν Τούρκοι επενδυτές..

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!

Το πείραμα του Μίλγκραμ

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Γεωπολιτική: Η σημασία του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στη συριακή σύγκρουση
Αυτά που νομίζεις ότι κερδίζεις τώρα, είναι η μελλοντική σου, μεγαλύτερη ζημιά.

The Unanswered Questions of 9/11

Η Τουρκία οφείλει να ανοίξει τις στρατιωτικές ζώνες

Το «κουρδικό σταυρόλεξο»

Η "τελευταία ευκαιρία" για όλους

Ισπανία: Η Καταλονία λέει «Μπάστα»

Το Ισραήλ σκέφτηκε να αγοράσει ελληνικό νησί για στρατιωτική εκπαίδευση-Τελικά κρίθηκε ασύμφορο

O πόνος και η οιμωγή της Ανατολής, το έσχατο αντίδοτο στην τουρκική βαρβαρότητα: Κλαίγοντας και μοιρολογώντας

Έκτακτη είδηση: Το αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη στις φλόγες από χτες, νεκρός ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Λιβύη

ΑΠΟΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Νέα διεθνής κατασυκοφάντηση της Ελλάδας από τους τουρκοπράκτορες της Θράκης!

Όταν ο υπουργός και γαμπρός μεγαλοξενοδόχου, "σκότωνε" στην κυριολεξία επενδύσεις που ήταν ανταγωνιστικές στον πεθερό, διαβάστε τι έκαναν οι Τούρκοι!

Φωτογραφία-Ντοκουμέντο: Να σε ποιόν ανήκει το όρος Kato

Το Συνταγματικό Δικαστήριο ενέκρινε τη σύσταση του μηχανισμού διάσωσης

International Crisis Group ICG's report: Turkey, The PKK and a Kurdish Settlement

To μαντρί του Ευρώ

11 Σεπτεμβρίου, η άλλη επέτειος…

«Εθνική δίωξη» Τούρκων το 1989 στη Βουλγαρία!

Τα "μαύρα σύννεφα" άρχισαν να φαίνονται στη τουρκική οικονομία

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΑΝΑΝΔΡΕΣ" ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤOY PKK

Η Τουρκία συνδέει την συμφωνία επανεισδοχής λαθρομεταναστών με την κατάργηση βίζας για την Ε.Ε.

ΥΠΕΞ: Η Τουρκία θέλει να επαναφέρει θέμα τετραμερούς διάσκεψης Την πρόταση Μπαγίς για συνάντηση στη Στοκχόλμη σχολίασε η κ. Μαρκουλλή.

Πούτιν: Επιβεβαιώνονται οι υποψίες περί αντιπυραυλικής ασπίδας Η επικριτική στάση του Ρόμνεϊ επαληθεύει τις υποψίες της Ρωσίας

Μπαγίς: Ισχυρίζεται προκλητικά ότι οι Ευρωπαίοι έχουν βαρεθεί τη συμπεριφορά της Κύπρου, την οποία χαρακτηρίζει κακομαθημένη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Μάιος 2012: Μόνο έξοδα (για εκλογές), μηδέν έσοδα (από τα μουσεία) περισσότερα…

Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα

Τηλ. 210-3643601

Η Alpha Bank "ξεγυμνώνει" τους τροϊκανούς - Για ποιόν προόριζε το ροζ βίντεο η ισπανίδα δημοτική σύμβουλος;

Έχω φίλους τέκτονες, αλλά ο ίδιος δεν είμαι τέκτονας
Η Alpha Bank "ξεγυμνώνει" τους τροϊκανούς

Κόκκινες γραμμές για ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ οι απολύσεις και αλλαγές στα εργασιακά

Έτοιμη να εκραγεί η Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Υπέρ των πανεπιστημιακών Βενιζέλος και Κουβέλης

Οικονομικός εισαγγελέας για τις οφειλές της Αλουμίνιον στην ΔΕΗ

ΣΜΥΡΝΗ: Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ 1900-1922

Έλυσε μαθηματικό γρίφο που κρατούσε 27 χρόνια

Φροντίστε τα γεύματα του παιδιού σας

Φωτογράφιζαν το πτώμα του αμερικανού πρέσβη

Για ποιόν προόριζε το ροζ βίντεο η ισπανίδα δημοτική σύμβουλος;

Η Έλενα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Εκατό είδη φυτών και ζώων κινδυνεύουν να εξαφανισθούν

Υπέρ του συγκροτήματος Pussy Riot ο Μεντβέντεφ

Το νέο iPhone 5 απλώς σπάει τα ρεκόρ

Με ισόβια θα τιμωρούνται οι έμποροι των ναρκωτικών

Μουσειακό έκθεμα σε λίγο καιρό η σουηδική κορώνα

Το κορμί... σε πρώτο πλάνο

Χάθηκαν τέσσερις ζωές, απειλείται σύρραξη στον αραβικό κόσμο για μία ερασιτεχνική ταινία, που όμως προσβάλει τους μουσουλμάνους (vid)

Άρον- άρον, σαν την βρεγμένη γάτα, τα "μάζεψε" ο Καψής

Μας εξαθλιώσατε...

Θα ψεκάσουν την ατμόσφαιρα με θείο

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ (ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«ΔΙΓΕΝΕΙΑ 2012» από το Σύλλογο Ποντίων Μυγδονίας, στο Μελισσοχώρι Ωραιοκάστρου.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η ψυχή του Πόντου ζωντάνεψε στη Σύρο

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΣΕΡΡΑ»