Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου Η 25η Μαρτίου αποτελεί μια μεγάλη διπλή γιορτή για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα μας. Η ιστορική αυτή ημερομηνία έχει σημαδέψει την πορεία της χώρας μας, έχει συνδεθεί με τον ηρωισμό, την αυταπάρνηση και τη θυσία των προγόνων μας για το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας. Αυτή τη μεγάλη ημέρα, που μας χάρισε την Ελλάδα του σήμερα, οφείλουμε να τιμούμε όλοι μας προσηλωμένοι στις αρχές, στις αξίες και τα ιδανικά που διαμόρφωσαν τον πολιτισμό μας και αποτελούν τη μεγάλη μας παρακαταθήκη και κληρονομιά για την Ελλάδα του μέλλοντος.
Γρηγόρης Τασούλας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Μήνυμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου Η χώρα μας γιορτάζει φέτος την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Στην κρίσιμη αυτή εθνική στιγμή, η ιστορική 25η Μαρτίου είναι μια ευκαιρία αναστοχασμού για όλους μας. Η χώρα δοκιμάζεται καθημερινά και η συγκυρία απαιτεί εθνική ενότητα, αλληλεγγύη και ομοψυχία. Η σημερινή κυβέρνηση καλείται να βάλει τη σφραγίδα της σε μια νέα μεταπολίτευση, σε ένα νέο πρότυπο λειτουργίας του κράτους, των θεσμών, της οικονομίας, της ανάπτυξης της χώρας. Σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα, δεν χωράνε ψευδαισθήσεις για την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Είναι μια προσπάθεια που καλεί για συλλογική στήριξη. Είναι μονόδρομος για την εθνική μας σωτηρία. Με πλήρη συνείδηση του εθνικού χρέους στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων λαμβάνοντας μια σειρά σκληρών, αλλά αναγκαίων μέτρων που θα φέρουν τη χώρα μας σε τροχιά ανάτασης, που θωρακίζουν την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία τη δύσκολη αυτή ώρα. Η σημερινή κρίση απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης και ετοιμότητα από τις Αρχές που είναι επιφορτισμένες με την Προστασία του Πολίτη.
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, η ζωή, η περιουσία, η ασφάλεια των Ελλήνων χρειάζονται ισχυρή θεσμική και λειτουργική θωράκιση με σεβασμό στις δημοκρατικές αξίες και τη νομιμότητα. Τα Σώματα Ασφαλείας θα είναι δίπλα στον πολίτη για να υπηρετήσουν με επαγγελματισμό και συνέπεια τη θεσμική τους αποστολή. Χρειάζεται η συμμετοχή και η συνεργασία όλων μας για να τα καταφέρουμε. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δήλωση μετά την μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου Μαθητική παρέλαση 25ης Μαρτίου [Flickr] Μαθητική παρέλαση 25ης Μαρτίου [Flickr] Μαθητική παρέλαση 25ης Μαρτίου [Flickr] Μαθητική παρέλαση 25ης Μαρτίου [Flickr]

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Αθήνα, 24 Μαρτίου 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σχετικά με το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που εμφανίζει μέλη της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ως νέο-αναδειχθέντα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Ο ρόλος και το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ήταν και παραμένουν εξαιρετικά σημαντικά σε όλη τη μακρόχρονη πορεία του, με σεβασμό στις ανθρωπιστικές αρχές, την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας, την ανιδιοτελή προσφορά βοήθειας και την ανακούφιση του πόνου των συμπολιτών μας που το χρειάζονται. Αυτό το έργο τιμούμε και στηρίζουμε διαχρονικά. Από την άλλη πλευρά, ουδείς από την κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει υποβάλλει αίτηση ή έστω έχει ενημερωθεί από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ότι προτάθηκε για την ανάδειξή του σε τακτικό μέλος στη Γενική Συνέλευση του Ερυθρού Σταυρού. Ως εκ τούτου, δεν καθίσταται δυνατή, τουλάχιστον προς το παρόν, οποιαδήποτε αποδοχή ή όχι της τιμητικής αυτής διάκρισης εκ μέρους των μελών της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να επιχειρείται οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σύνδεση του ονόματος των μελών της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με άλλες δραστηριότητες στελεχών, ούτε βέβαια να δημιουργείται σύγχυση και να θίγεται κατά αυτόν τον τρόπο η τιμή και η υπόληψή τους.

Ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Δήλωση Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου μετά την μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου Από τον ηρωισμό μιας χούφτας Ελλήνων ενάντια σε μια αυτοκρατορία, μέχρι τη σημερινή ευρωπαϊκή σύγχρονη Ελλάδα χρειάστηκαν αγώνες και θυσίες.
Η ιστορία είναι με το μέρος μας αλλά δεν αρκεί.
Σήμερα σε αυτή τη δραματική στιγμή για τη χώρα μας, εμείς αλλά και η νέα γενιά που καμαρώσαμε, η νέα γενιά που τιμά με τον τρόπο που αυτή ξέρει και θέλει τη σημερινή επέτειο, έχουμε όλοι ένα χρέος· να πετύχουμε, και αυτό σημαίνει όραμα, σημαίνει ενωμένες δυνάμεις, σημαίνει πολλή και σκληρή δουλειά. Και πάνω απ΄όλα, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή να προτάξουμε το «εμείς» έναντι του «εγώ», όσον αφορά άτομα αλλά και ομάδες.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Today at InfognomonPolitics Η αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας και τα αδιέξοδα της Τουρκίας Σε διπλωματική κρίση Βρετανία-Ισραήλ Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο Τουρκία - Εμπόδιο στις συνομιλίες για φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν είναι οι προσπάθειες εξομάλυνσης των τουρκο-αρμενικών σχέσεων ΚΥΡ : Το κουίζ της ημέρας Η Γεωπολιτική των Γενοκτονιών και η Εκκωφαντική Ένοχη Σιωπή στην Ελλάδα KEION TO NOMIMON Εναέρια σύγκρουση δύο Hawk των Red Arrows στο Καστέλι της Κρήτης! Συνετρίβη Τουρκικό ελικόπτερο στο Αφγανιστάν του ΚΥΡ To PKK μπορεί να ξεκινήσει εκ νέου τις στρατιωτικές επιχειρήσεις την Ανοιξη. B. Μαρκεζίνης "Οικονομική Κρίση στην Ελλάδα" «Πρωτεύουσα του Ισραήλ η Ιερουσαλήμ» «Ασυλο: Στοπ στις επιστροφές» Γιατί το ΔΝΤ δεν μπορεί να διασώσει την Ελλάδα Γιατί μας στηρίζει η Γαλλία Επιστολή Καψή προς Δρούτσα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ 5 εκατ. ευρώ όφελος από τις περικοπές στις παρελάσεις Έξτρα θητεία με αμοιβή .Το ΓΕΣ δίνει στους στρατιώτες δυνατότητα εργασίας για έξι μήνες Επίθεση στην Κομοτηνή ενατίον της "Ενωσης της Τουρκικής Νεολαίας" "Ευθυγράμμιση της Τουρκίας με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές" Αναβλήθηκε τουρκοαμερικανική διάσκεψη στις ΗΠΑ Αν δεν παινέψουμετο σπίτι μας.... LOCKHART,FED: Φόβοι για «εξαγωγή» της ελληνικής κρίσης στις ΗΠΑ

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΔΡΟ

Άννα Μούζεβαλντ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΝ Περιπέτεια, από 12 ετών
ISBN: 978-960-04-3760-7
σελ. 304
Μάρτιος 2010 Οι Ερμίτεν είναι απόγονοι των ανθρώπων, δε ζουν όμως μαζί τους. Τι συνέβη και οι δυο φυλές δεν μπορούν να συνυπάρξουν; Γιατί οι Ερμίτεν πιστεύουν ότι χωρίς τη βοήθειά τους οι άνθρωποι θα καταστραφούν; Είναι πράγματι έτσι; Ο Πολίτεν, ένας νεαρός Ερμίτεν που γεννήθηκε με ένα ιερό σημάδι στην παλάμη του – που σημαίνει ότι είναι ο εκλεκτός των Θεών ώστε να γίνει μια μέρα φύλακας της Ερμίν–, συνεχώς ρωτάει για τους ανθρώπους και θέλει να τους γνωρίσει. Η επιθυμία του αυτή θα τον φέρει κάποτε στον κόσμο των ανθρώπων.
Εκεί θα ζήσει απίστευτες περιπέτειες και θα αντιμετωπίσει απρόσμενους κινδύνους. Θα καταφέρει να επιστρέψει στον κόσμο των Ερμίτεν και να σώσει τη φυλή του, που απειλείται από διάφορους εχθρούς; Μια συναρπαστική περιπέτεια με αλληγορικά στοιχεία και καταιγιστική δράση. Η Άννα Μούζεβαλντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα.
Μετά το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα και φοίτησε στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Σήμερα ζει και εργάζεται στο Μόναχο της Γερμανίας Σειρά: Ντετέκτιβ Μαξ και Μάγια ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ του Μάρτιν Βίντμαρκ Εικονογράφηση: Έλενα Βίλις
Μετάφραση: Άννα Παπαφίγκου Περιπέτεια, από 8 ετών
ISBN: 978-960-04-3951-9
σελ. 80 Ο Μαξ και η Μάγια είναι δυο δεκάχρονοι φίλοι και συμμαθητές που λατρεύουν, στον ελεύθερο χρόνο τους, να λύνουν μυστηριώδεις υποθέσεις. Τα διαμάντια εξαφανίζονται μυστηριωδώς από το κοσμηματοπωλείο της πόλης, και ο κοσμηματοπώλης ζητάει τη βοήθεια του Μαξ και της Μάγιας. Άλλη μια ευκαιρία για να αποδείξουν ο Μαξ και η Μάγια πόσο καλοί ντετέκτιβ είναι! Μια ιστορία ευκολοδιάβαστη, που όμως κρύβει ένα μυστήριο που θα δυσκολευτείς να λύσεις… ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ του Μάρτιν Βίντμαρκ Εικονογράφηση: Έλενα Βίλις Μετάφραση: Άννα Παπαφίγκου (Περιπέτεια, από 8 ετών, ISBN: 978-960-04-3950-2, σελ. 80) Ο Μαξ και η Μάγια προσπαθούν να λύσουν ένα νέο μυστήριο! Ο Μαξ βοηθάει το θείο του στο ξενοδοχείο της πόλης όταν συμβαίνει ένα πολύ περίεργο περιστατικό. Είναι πρόβλημα αυτό, ή μήπως μία ακόμη ευκαιρία για να αποδείξουν ο Μαξ και η Μάγια πόσο καλοί ντετέκτιβ είναι; Μια ιστορία ευκολοδιάβαστη, που όμως κρύβει ένα μυστήριο που θα δυσκολευτείς να λύσεις… Πάνου Χριστοδούλου Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ Εικονογράφηση: Φαίη Ρετηνιώτη Περιπέτεια, από 10 ετών
ISBN: 978-960-04-3687-7
σελ. 168
Μάρτιος 2010 Η Σπιτική Μπεσαμέλ, το γκουρμέ εστιατόριο της Πασταφλόρινας, κινδυνεύει με λουκέτο! Οι ιδιοκτήτες του, οι ξακουστοί σεφ Μπεσαμέλ, έχουν δηλητηριαστεί, και ο μόνος που μπορεί να αναλάβει τη διεύθυνση του εστιατορίου είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο Ζαχαρίας. Ο Ζαχαρίας όμως, εκτός του ότι δεν έχει ιδέα από μαγειρική, αρνείται να μαγειρέψει τα τρόφιμα της κουζίνας γιατί είναι… φίλοι του! Πώς όμως θα συνεχίζουν να επισκέπτονται τη Σπιτική Μπεσαμέλ η καχύποπτη δήμαρχος, ο τετράπαχος περιπτεράς και οι υπόλοιποι Πασταφλορίτες;
Μήπως η παραξενιά αυτή του Ζαχαρία οδηγήσει σε άδοξο τέλος το εστιατόριο; Ο αδίστακτος Τσιζμπεργκερίδης έχει λόγο να στρίβει χαιρέκακα το λιγδιασμένο του μουστάκι; Τι γνώμη έχουν για όσα συμβαίνουν τα οξύθυμα αυγά, τα ερωτοχτυπημένα μακαρόνια με τον ζουμερό κιμά και τα υπόλοιπα τρόφιμα της κουζίνας; Τελικώς υπάρχει συνταγή σωτηρίας για τη Σπιτική Μπεσαμέλ; Μπορεί να σωθεί ένα εστιατόριο με συνταγές που ως κύρια συστατικά έχουν την καλοσύνη, τη φιλία και τη συγχώρεση; Μια συναρπαστική, ξεκαρδιστική περιπέτεια με απρόβλεπτους πρωταγωνιστές. Ο Πάνος Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1972. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Άνθρωπινα Δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.
Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, έχει συνεργαστεί με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και είναι δικηγόρος στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες. Έχει εκδώσει άλλα τέσσερα βιβλία για παιδιά.
Ανάμεσά τους Ο τροχονόμος στα κατσάβραχα και Ο Ναβίντ δεν ήρθε για διακοπές, το οποίο ήταν υποψήφιο για το βραβείο του λογοτεχνικού περιοδικού Διαβάζω. e-mail: panix72@yahoo.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ www.tar.gr ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ www.tar.gr Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ TaR:
"Ελληνες κιθαριστές ερμηνεύουν Έλληνες συνθέτες"
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ( περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ )

«H ΠΙΣΙΝΑ-OXI NΕΡΟ»

«H ΠΙΣΙΝΑ-OXI NΕΡΟ» ένα θεατρικό έργο του Μαρκ Ρέιβενχιλ σε σκηνοθεσία Χρήστου Λύγκα από 9 Απριλίου 2010 και για 5 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Σοφούλη Η θεατρική παράσταση The pool (no water)- Πισίνα-όχι νερό του αιρετικού Βρετανού συγγραφέα Μαρκ Ρέιβενχιλ, μετά την επιτυχημένη παρουσίασή της το Μάρτιο στην Τεχνόπολη στην Αθήνα, παρουσιάζεται για πέντε μόνο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Σοφούλη από τον θεατρικό οργανισμό «Πρώτες ΄Υλες» σε σκηνοθεσία Χρήστου Λύγκα, 9-13 Απριλίου 2010. Το έργο Πρόκειται για ένα από τα πρόσφατα έργα του Μαρκ Ρέιβενχιλ, που γράφτηκε το 2006 ως απόσταγμα της συνεργασίας του με τη βρετανική θεατρική ομάδα “Frantic Assembly”, πρωτοπόρα στο λεγόμενο “physical theatre”. Το έργο εμπνευσμένο από αληθινό γεγονός, εκφράζει και στηλιτεύει ταυτόχρονα την καλλιτεχνική αντιπαλότητα, τη ζήλια και τα κρυμμένα συναισθήματα που εξωτερικεύονται την κατάλληλη στιγμή. Μια εξωφρενική ιστορία ζήλιας και κυνικής εκμετάλλευσης που μεταφέρεται στο θεατή με μια αξιοθαύμαστη φυσικότητα... Η υπόθεση του έργου ξεκινά όταν μια διάσημη καλλιτέχνιδα καλεί τους παλιούς της φίλους στο καινούργιο πολυτελές σπίτι της για ένα πάρτυ στην πισίνα του σπιτιού της. Η γιορτή θα καταλήξει σε τραγωδία, όταν η οικοδέσποινα παθαίνει ένα τρομακτικό ατύχημα. Καθώς το θύμα βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο ένα σχεδόν αδιανόητο σχέδιο αρχίζει να καταστρώνεται. Θα μπορούσε το σωματικό μαρτύριο να αποτελέσει την πρώτη ύλη της επόμενης καλλιτεχνικής τους δημιουργίας. Είναι αυτή η μοναδική τους ευκαιρία να ξεχωρίσουν! Το γκρουπ θα παθιαστεί με το νέο του καλλιτεχνικό σχέδιο, μέχρι που τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό τους και προς μεγάλη έκπληξη όλων, η ασθενής ανακτά τις αισθήσεις της... Ο συγγραφέας O θεατρικός συγγραφέας Μαρκ Ρέιβενχιλ σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ αγγλική φιλολογία και θέατρο και εργάστηκε για το Soho Poly στο Λονδίνο. Το πρώτο του έργο, ένας διάλογος διάρκειας δέκα λεπτών με τίτλο «Fist», ανέβηκε στο «London Finborough pub theatre venue» και αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία του ολοκληρωμένου πια έργου «Shopping and Fucking» από τους Out of Joint Theatre Company, που ανέβηκε στο Royal Court Theatre στο Λονδίνο το Σεπτέμβριο του 1996. Διάφορα ακόμη έργα του, μεταξύ των οποίων τα: «Faust is Dead», «Mother Clap's Molly House», «Totally Over You», «The cut», «The Product», «Citizenship», «Pool(no water») και «Over There» έχουν εκδοθεί ή ανέβει στην σκηνή σε εθνικές περιοδείες, χαρίζοντας του βραβεία και διακρίσεις. Πληροφορίες παράστασης: Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου-Παγκουρέλη Σκηνοθεσία: Χρήστος Λύγκας Σκηνογραφία – κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη Πρωτότυπη μουσική: Σταύρος Γασπαράτος Video art: Βάνα Κωσταγιόλα Παίζουν:
Χρήστος Λύγκας, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Μαρία Χατζηιωαννίδου Ταυτότητα Παράστασης: Πρεμιέρα: Παρασκευή 9 Απριλίου 2010 Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη Ώρες: 21.00 Τιμή εισιτηρίου: 15€ & 10€ (φοιτητικό) Χώρος: Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη Καλαμαριά (με τη γραμμή Νο 5 του ΟΑΣΘ, Νέα Κρήνη, στάση Βερβελίδη) Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310423925 Site: www.theatrosofouli.gr Επικοινωνία: Δάφνη Μουστακλίδου, Γιάννης Γκουντάρας www.artminds.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Oι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης σας προσκαλούν στην παρουσίαση και επίδοση του τιμητικού τόμου «ΠΑΡΑΧΟΡΗΓΗΜΑ Μελετήματα για το αρχαίο θέατρο προς τιμήν του καθηγητή Γρηγόρη Μ. Σηφάκη» την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010, ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης (Λεωφόρος Αμαλίας 56, Αθήνα) Για τον τιμητικό τόμο θα μιλήσει ο επιμελητής του έργου, κ. Σταύρος Τσιτσιρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Για την προσωπικότητα και το έργο του τιμωμένου θα μιλήσουν: Δανιήλ Ιακώβ, Καθηγητής της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Άγγελος Χανιώτης, Καθηγητής της Αρχαίας Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στο Ινστιτούτο Ανωτέρων Σπουδών του Princeton, πρώην Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης Την επίδοση του τόμου από τον επιμελητή θα ακολουθήσει αντιφώνηση του Καθηγητή κ. Γ.Μ. Σηφάκη. Μετά την εκδήλωση θα δοθεί μικρή δεξίωση

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Δ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Είναι κοντά μας όλο το χρόνο, στη διάθεση του Έλληνα πολίτη όπου και, όποτε τη χρειαστεί, να επέμβει σε διασώσεις, πυρκαγιές, έρευνες, αντιμετώπιση ακραίων φυσικών φαινομένων και καταστροφών! Ο λόγος, για την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, και πιο συγκεκριμένα για το παράρτημα Χαλκιδικής, αυτό που είναι στο «σπίτι» μας. Οι Εθελοντές που για πολλοστή φορά έκαναν περήφανη την Ελλάδα με την τελευταία εκτός συνόρων αποστολή τους στην άσχημα δοκιμαζόμενη από τους σεισμούς Αιτή, η ακόμα και με τις παλαιότερες στη Γάζα, αλλά και εντος Ελλάδας, ήρθε η ώρα να πάρουν μια «ανάσα»! Αυτό το Σάββατο, το Παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Χαλκιδικής κάνει τον ετήσιο χορό του στην αίθουσα δεξιώσεων «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» στα Νέα Πλάγια. Όπως αυτά τα παιδιά είναι συνέχεια πλάι μας, έτσι και όλοι εμείς θα είμαστε στο χορό τους το Σάββατο 27 Μαρτίου για να τα γνωρίσουμε από κοντά, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους και να περάσουμε πραγματικά καλά με το πλούσιο πρόγραμμα της βραδιάς! Παρέα θα μας κρατήσει μια μεγάλη φωνή, ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ που θα τραγουδήσει παλιές και νέες του επιτυχίες. Θα είμαστε ΟΛΟΙ στο χορό του οποίου τα έσοδα ουσιαστικά θα γυρίσουν πάλι σε ΕΜΑΣ αφού θα βοηθήσουν την ΕΟΔ να πάρει κάποιον επιπλέον εξοπλισμό, που αχρείαστος ναναι, πρέπει να υπάρχει. Το ραντεβού μας λοιπόν το Σάββατο θα είναι στον «ΝΑΥΤΙΛΟ» στα Νέα Πλάγια! Βασίλης Τσούγκαρης tsougarisgnomi@gmail.com

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 27.850 ευρώ από την καλλιτεχνική εκδήλωση για τη διάσωση βιβλίου της Αργυρούπολης Πόντου ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Αποκλειστικό - Στη βουλή το θέμα που αποκαλύψαμε για τις μουσουλμανικές τελετές στο Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Πρόσκληση : Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Η σύγκρουση ΗΠΑ - Τουρκίας

Συνέχισε την "κρουαζιέρα" της στα νησιά η τουρκική κορβέτα

ΠΗΓΗ: http://hellas-macedonia-thessaloniki.blogspot.com/ Κλιμακώνει τις προκλήσεις η Άγκυρα. Τουρκική κορβέτα παραβίασε τους κανόνες αβλαβούς διέλευσης και περιπλέει από χθες στο Αιγαίο.
Ξεκίνησε τη Δευτέρα από τη Σμύρνη, ανέβηκε βόρεια μεταξύ Λήμνου και Ίμβρου, στη συνέχεια νότια παράλληλα στα τουρκικά παράλια και στο νότιο Αιγαίο έκανε στροφή δυτικά και κατευθύνθηκε νοτίως της Φολεγάνδρου.
Το τουρκικό σκάφος παρακολουθείται από κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού. Νέα άσκοπη "βόλτα" στο Αιγαίο, πραγματοποιεί αυτή την ώρα τουρκική κορβέτα κινούμενη οριακά στο πλαίσιο της αβλαβούς διέλευσης. Την ώρα που η τουρκική κορβέτα βρισκόταν μεταξύ Ίου και Σαντορίνης, λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι, ο κυβερνήτης της κανονιοφόρου που την παρακολουθούσε εξέπεμψε μήνυμα αναφέροντας στο τουρκικό σκάφος ότι παραβιάζει το δίκαιο της αβλαβούς διέλευσης διαμέσου των εθνικών χωρικών υδάτων και κάλεσε το σκάφος να διακόψει την παραβίαση.
Μετά την εκπομπή του σήματος, το σκάφος και χωρίς να απαντήσει, βγήκε από τα εθνικά στα διεθνή ύδατα. ΠΗΓΗ: http://hellas-macedonia-thessaloniki.blogspot.com/

Συγκρούστηκαν στον αέρα τα "κόκκινα βέλη" της RAF

Στον αέρα συγκρούστηκαν, την ώρα που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική πτήση, πάνω από το Καστέλι της Κρήτης, δύο αεροσκάφη του σμήνους επιδείξεων "Ρεντ Άροους" της πολεμικής αεροπορίας της Βρετανίας.
Ευτυχώς, ο πιλότος του ενός εκ των αεροσκαφών, που κατέπεσε και συνετρίβη, πρόλαβε να χρησιμοποίησε το αλεξίπτωτό του και σώθηκε. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, δύο βρετανικά αεροσκάφη τύπου Hawk του βρετανικού ακροβατικού σμήνους Ρεντ Άροους που βρίσκεται στη χώρα μας για εκπαίδευση, συγκρούστηκαν το μεσημέρι στον αέρα πάνω από το αεροδρόμιο Καστελίου στην Κρήτη. Το ένα από τα δύο κατέπεσε και συνετρίβη στο αεροδρόμιο, ο πιλότος του χρησιμοποίησε επιτυχώς το αλεξίπτωτό του, ωστόσο τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο ΓΝΑ. Τα άλλα αεροσκάφη της ομάδας, όπως και το δεύτερο αεροσκάφος που συμμετείχε στη σύγκρουση, κατευθύνθηκαν και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Το αεροσκάφος, που καταστράφηκε, έπεσε στα περίχωρα του αεροδρομίου Καστελίου.

"Κύριε Γιώργο, η λύση είναι μία: Στάση πληρωμών τώρα!"

"Κύριε Γιώργο, η λύση είναι μία: Στάση πληρωμών τώρα!" Kατ' αρχήν εκνευρίστε κι άλλο τους Γερμανούς!
Με χιουμοριστική διάθεση, πολύ…κέφι αλλά και ρεαλιστικά δεδομένα, ο αρθρογράφος του Bloomberg κ. Matthew Lynn σε «ανοικτή» επιστολή προς τoν πρωθυπουργό της Ελλάδας, δίνει συμβουλές προς.... ναυτιλλόμενους για την διέξοδο από την κρίση.
Και καταλήγει με αυτό που πολλοί αναγνωρίζουν ως ενδεδειγμένη λύση αλλά ελάχιστοι δημοσιοποιουν: Στάση πληρωμών στα ελληνικά χρέη. Όπως πολύ χαρακτηριστικά τονίζει, καλύτερα να ξεχάσουμε εμείς οι Έλληνες όλα αυτά που λέγονται για ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Αυτό είναι κάτι που «βολεύει» μία προεκλογική περίοδο στη Γαλλία. Όμως πραγματικά αυτό που μετράει είναι τελικά το εθνικό συμφέρον και τώρα, το να σωθεί η αξιοπιστία του ευρώ, δεν είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο «κύριος Γιώργος», είναι να πάει λίγο ακόμα κόντρα στους Γερμανούς. Έτσι κι αλλιώς, ο γερμανικός λαός δεν φημίζεται για το χιούμορ του. Ήδη κάποιοι Έλληνες πολιτικοί έχουν αναφερθεί στον Ναζισμό, και αυτό είναι μία πολύ καλή αρχή. Ομάς, για σκεφτείτε και τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ποίος ηττήθηκε; Πού είναι η «Γερμανική δόξα»; Και μην ξεχνάτε και τους Γότθους. Δεν κατέστρεψαν την Ελλάδα πριν βουλιάξουν την Ρώμη: Όπως και να έχει, η ουσία είναι να κουραστούν τόσο οι Γερμανοί, ώστε να αρνηθούν κάθετα την διάσωση της Ελλάδας. Ναι, καλά διαβάζετε, υπογραμμίζει ο κ. Lynn. Μία γερμανική διάσωση είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα. Απλά θυμηθείτε την τελευταία χώρα που έσωσε η Γερμανία: την παλιά Γερμανική Λαϊκή Δημοκρατία! Για μία ολόκληρη γενιά μετά, η χώρα ζούσε στο χάος. Αν αυτό έκαναν στον ίδιο τους τον λαό, φανταστείτε τί θα κάνουν στους Έλληνες. Οπός επισημαίνει ο αρθρογράφος, σε μία τέτοια περίπτωση, η Ελλάδα θα ζήσει πολλά χρόνια αποπληθωρισμού. Θα υπάρξουν ακόμη πιο σκληρά μέτρα και όλοι θα δουλεύουν μέχρι τα 75 τους. Αν αυτό θέλουν να ζουν στην Γερμανία, δικαίωμά τους. Αλλά γιατί οι Έλληνες να υποστούν τα γερμανικά Θέλω; Γι αυτό λοιπόν, αναγκάστε τους Γερμανούς να φτάσουν στο σημείο ώστε η διάσωση της Ελλάδας, να είναι πολιτικά αδύνατη. Το επόμενο βήμα είναι κήρυξη στάσης πληρωμών στα χρέη σας. Πείτε στους κατόχους ελληνικών ομολόγων πως δεν έχετε πια χρήματα και πείτε τους να ασχοληθούν με το Ντουμπάι καλύτερα. Τι θα κάνουν; Θα εισβάλλουν στην χώρα; H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ THE INSIDER

25η Μαρτίου 1821

25η Μαρτίου 1821 Ανδρεία, Αυτοθυσία, Διχασμός & Διχόνοια Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Επέλεξα για τίτλο τα 4 γνώριμα στο Έθνος των Ελλήνων χαρακτηριστικά επειδή επιθυμώ να επισημάνω τη διαχρονική σημασία της κοινωνικής ψυχολογίας ηγετών και αγωνιστών στους χρόνους της Επανάστασης του 1821. Καθώς πλησιάζει η 25η Μαρτίου 2010 και οι απανταχού της γης Έλληνες (εξαιρουμένων, για πρώτη φορά όπως μας πληροφόρησε ξαφνικά η Κυβέρνηση, των Πρεσβειών και Προξενικών μας Αρχών) οι απλοί πολίτες – σε ΕΜΦΑΝΗ αντίθεση με το επίσημο Κράτος της Κυβέρνησης του κ Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου - θα αποτίσουμε τον πρέποντα φόρο τιμής σε γνωστούς και άγνωστους αγωνιστές της Επανάστασης. Το μάθημα της ιστορίας ήταν και παραμένει σαφές: οι Έλληνες κάθε φορά που παραμερίσαμε τις εθνικές μας αδυναμίες του διχασμού και της διχόνοιας μεγαλουργήσαμε δείχνοντας πρωτόγνωρες για το ανθρώπινο γένος εκφάνσεις ανδρείας και αυτοθυσίας! Η έκφραση, όμως, «οι λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν…» ενώ δεν ειπώθηκε με στόχο τους Έλληνες έχει για εμάς ανεξίτηλα διαχρονικά νοήματα και σημασίες. Από το 1821 μέχρι και σήμερα κάθε φορά που επιτρέψαμε στους εαυτούς μας την πολυτέλεια να λησμονήσουμε τα διδάγματα της εθνικής μας ιστορίας δυστυχώς ξαναζήσαμε οδυνηρά τα αιώνια πάθη και μίση και τα πληρώσαμε με βαρύ φόρο αίματος και αλληλοσπαραγμών. Το σημείωσε με πικρό λυρισμό ο εθνικός μας ποιητής «η διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή καθενός χαμογελάει πάρτο λέγοντας και σύ Κειό το σκήπτρο που σας δείχνει έχει αλήθεια ωραία θωριά Μην το πιάστε γιατί ρίχνει εισέ δάκρυα θλιβερά…» Ποιος άλλος λαός στον πλανήτη έχει να επιδείξει συμπυκνωμένη μέσα σε τόσο μικρά χρονικά περιθώρια τέτοιες εκφάνσεις ηρωισμού, ανδρείας και αυτοθυσίας όση οι Έλληνες με Αρκάδι, Κάσο, Ζάλλογγο, Αραπίτσα, Χίο, Ψαρά και άλλα τόσα; Ποιό άλλο εθνικο-απελευθερωτικό κίνημα είδε τους πρωταγωνιστές του να πέφτουν στα πεδία της μάχης μαζί με τους αφανείς αγωνιστές τους χωρίς να περιμένουν να «εισπράξουν» την επιβράβευση του αγώνα τους μετά τη δικαίωσή του και την επικράτηση της Επανάστασης; Από τις πρώτες μέρες του ξεσηκωμού φάνηκε ότι ο δρόμος για τη λευτεριά θα ήταν βαμένος με αίμα, πόνο και δάκρυα. Από τη σφαγή του «Ιερού Λόχου» στη Μολδοβλαχία μέχρι την προδοσία του Υψηλάντη, από τη θυσία του Γεωργάκη Ολύμπιου στον πνιγμό του Καρπενησιώτη στον Προύθο, από τον ανασκωλοπισμό του Θανάση Διάκου, στη σφαγή του επισκόπου Σαλώνων Ησαϊα! Στη Νάουσα ο Ζώτος βάζει μπουρλότο στο μπαρούτι και γίνεται κομμάτια, ο Μάρκος Μπότσαρης πέφτει στο κεφαλόβρυσο του Καρπενησίου, ο Παπαφλέσας θανατώνεται στο Μανιάκι, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος αφήνει την τελευταία του πνοή στον ιερό λόφο της Ακρόπολης όπου πέφτει και ο Γιώργος Καραϊσκάκης. Παραδείγματα σαν τα παραπάνω είναι μικρά μόνο δείγματα ανδρείας και αυτοθυσίας που μας καλούν, (τις δύσκολες μέρες που περνάμε παρακολουθώντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες κλεφτών του εθνικού μας πλούτου, επίορκων πολιτικών, δημοσίων λειτουργών, ιερέων, δικαστικών και άλλων ανδρών «επιφανών» καθηλωμένοι μπροστά στις οθόνες της εθνικής μας τηλετύφλωσης αποχαύνωσης, και αποβλάκωσης) να σκύψουμε ευλαβικά πάνω στα ιστορικά κείμενα και χωρίς φόβο και πάθος να αναπλάσουμε τα διδακτικά παραδείγματα εκείνων των ανδρών και γυναικών. Και τούτο επειδή πιστεύω ότι μόνο εάν ψηλαφίσουμε ως σύγχρονοι άπιστοι Θωμάδες «τους τύπους των ήλων» επί του σώματος της μητέρας μας Ελλάδας θα μπορέσουμε να θυμηθούμε και να μάθουμε για να μην…ξαναπάθουμε! Σύμφωνα με μια αξιοπρόσεκτη προσέγγιση ο αγώνας του 1821 μπορεί να διαρεθεί σε τρείς σημαντικές περιόδους – Στην πρώτη περίοδο (1821 – 1825) κυριάρχησε ο ενθουσιασμός, απερίγραπτου μεγαλείου πράξεις ανδρείας και αυτοθυσίας, βοήθεια από φιλέλληνες της Δύσης και Ανατολής και κόντεψε να χαθούν τα πάντα όταν ενεπλάκησαν σε εμφύλιο σπαραγμό Ρουμελιώτες και Μωραίτες! Στη δεύτερη περίοδο (1825 – 1827) η Επανάσταση έφτασε στα πρόθυρα της καθολικής κατάρρευσης όταν ο Αντιβασιλέας της Αιγύπτου Μεχμέτ Αλή ήρθε να ενισχύσει το Σουλτάνο με χερσαίες και ναυτικές δυνάμεις έχοντας επικεφαλής τον γαμπρό του στρατηγό Ιμπραήμ. Στην Τρίτη περίοδο (1827 – 1829) με την επιλογή του Ιωάννη Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας με επταετή θητεία γεννήθηκε το μικρό ελεύθερο ελληνικό Κράτος με σύνορα μέχρι τη Θεσσαλία και την Άρτα… Σκύβοντας σήμερα ευλαβικά πάνω από τις ιστορικές μνήμες εκέινων των ανδρών και γυναικών, εκείνων των γεγονότων ας είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε αμέτρητα δείγματα ΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ όπως θα βρούμε και αρνητές της απώλειας της ζωής τους για κάποιο θαμπό, απόμακρο ιδεώδες που δεν είχε για αυτούς άγγιγμα χειροπιαστό, άγγιγμα σαρκικό. Θα βρούμε ανεξίτηλα σημάδια, επίσης, διχασμού και διχόνοιας όπως και σημάδια πράξεων έμπνευσης και ομόνοιας προερχόμενα όχι μόνο από Ελληνες αλλά και από κάθε εθνότητας φιλλέληνες. Και όλα αυτά γιατί τα παραπάνω 4 χαρακτηριστικά της ανδρείας, της αυτοθυσίας του διχασμού και της διχόνοιας είναι κοινά γνωρίσματα του ελληνισμού όπως και μέλη αναπόσπαστα από την συμβολική σάρκα του Εθνους ήταν και οι ηγέτες και αγωνιστές της Επανάστασης του 1821. Σίγουρα πάντοτε μπορούμε, εκ των υστέρων ή κατόπιν εορτής, να επερωτήσουμε και άτομα και πράξεις και γεγονότα και φαινόμενα. Με την ίδια όμως σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι φέτος στις 25 Μαρτίου 2010 υπαρχουν ΣΑΦΕΙΣ κίνδυνοι ΔΙΧΑΣΜΟΥ και ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ όπως υπάρχουν, δυστυχώς, εμφανέστατοι και οι εξ Ανατολών κίνδυνοι και τα εκ Δυσμών είς βάρος μας «οικονομικά παιχνίδια» ακριβώς επειδή οι πολιτικοί μας τους έδωσαν αυτό το δικαίωμα που καλούμεθα να πληρώσουμε ΟΛΟΙ… Κυττάζω γύρω μου και διαπιστώνω ότι και σήμερα στην εποχή του άκρατου ατομικισμού, της επιδερμικότητας των διαπροσωπικών μας σχέσεων και της έλειψης οραμάτων και αφοσίωσης σε ιδεώδη δεν έπαψαν να υπάρχουν ανάμεσά μας άνδρες γυναίκες και παιδιά που τρέχουν ΠΡΟΣ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την ίδια ώρα που ολάκεροι λαοί ενγκλωβισμένοι στην δήθεν ευδαιμονία της παραπαίουσας τώρα οικονομικής παγκοσμιοποίησης αποφεύγουν τις ευθύνες που συνεπάγεται η πραγμάτωση, η βίωση της Ελευθερίας... Αυτή η διαπίστωση μας δίνει στις δύσκολες αυτές μέρες για άτομα, οικογένειες, για το Έθνος το δικαίωμα σκύβοντας ευλαβικά πάνω από τις άγιες μνήμες επώνυμων ηγετών και αφανών αγωνιστών που ελλοχεύουν στο κοινό ελληνικό μας υποσυνείδητο να σας προτρέψω: Χαρείτε αδέλφια και αδελφές και μαζί εσείς τα παιδιά μας τη Μεγάλη διπλή του Ελληνικού Έθνους γιορτή της πίστης και της λευτεριάς... Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821 --- Ζήτω το Εθνος τών Ελληνων

Μεγάλο φορτίο λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Μεγάλο φορτίο λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

22/03/2010, Συνέντευξη Ευ. Βενιζέλου στα ΝΕΑ και στον Γ. Παπαχρήστο

ΥΠΟ...ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Διαβάστε στο διαδικτυακό τόπο της Αυτοδιοίκησης www.aftodioikisi.gr για το αυτοκίνητο της υπό εκκαθάρισης Δημοτικής Επιχείρησης Τεχνικών Έργων, που χρησιμοποιεί παράνομα ο Παναγιώτης Φωτιάδης.
Διαβάστε επίσης:
1) Σε δίκη για παράνομη χωματερή ο δήμαρχος Ν. Μάκρης
2) «Ναυαγεί» το ΕΣΥ στα Δωδεκάνησα
3) Ανάπλαση με σφραγίδα...REDS στην Ακαδημία Πλάτωνος
4) Έκλεψαν δημαρχιακό αυτοκίνητο στις Σέρρες
5) Αυτονομία θέλει ο δήμος Μεθάνων
6) ΝΑΜ: η Κάρλα ξαναγεννιέται και πρέπει να μείνει καθαρή
ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ GPS ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!
Διαβαστε επισης:
1) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΥ ΤΟ Ν.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2) ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΤΥΔΚΥ
Και δεκάδες άλλα θέματα στο πλαίσιο της συνεχούς ροής ενημέρωσης από την αυτοδιοίκηση gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ