Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ

Και ενώ τα χαστούκια που δέχεται η χώρα μας δεν έχουν τελειωμό, όπως για παράδειγμα οι «συμφωνίες» με τους δανειστές, και άλλα πολλά φορομπηχτικά τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν τα κορόιδα οι Έλληνες, ΟΧΙ οι έχοντες, Αλλά οι άλλοι, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, τα ΜΟΝΙΜΑ θύματα, ενώ κατά γενική ομολογία ΟΛΑ έχουν διαλυθεί εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει ελπίδα ΚΑΜΙΑ, ο Νεοέλληνας απολαμβάνει από τον καναπέ του το «Survivor» και το κάθε (με το συμπαθειο) ξεκολο, αφήνοντας τα ζητήματα που ΚΑΙΝΕ να περνούν στα ψιλά, λες και δεν τον αφορούν αυτόν και τα παιδιά του που θα τον βρίζουν για όλη τους τη ζωή για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ που τους αφήνει.
Αυτή είναι η κατάσταση της Ελλάδας, η καθημερινότητα μας, και όποιος ισχυριστεί το αντίθετο, θα ήθελα να μας πει το όνομα του πλανήτη στον οποίο ζει, μήπως και πάμε όλοι εκεί, μπας και σωθούμε.
Ο τίτλος του χρονογραφήματος όπως βλέπετε αναφέρεται στα φάρμακα, και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, στα κερδοσκοπικά παιχνίδια που παιχτήκαν και παίζονται στις πλάτες των ασφαλισμένων και των ταμείων, σε μια χώρα, της οποίας την ΥΓΕΙΑ διέλυσαν εκείνοι που κατά τα άλλα μπήκαν για να την υπηρετήσουν, αλλά όπως αποδείχτηκε, οι υπηρεσίες που προσέφεραν, ήταν στις ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ και όχι στην υγεία.
Στην υγεία, έβαλαν όχι μια, αλλά πολλές Ταφόπλακες, μόνο και μόνο για να σιγουρευτούν πως δεν θα υπάρξει καμία σωτηρία, καμία ελπίδα ανάκαμψης.
Χθες διάβασα ένα άρθρο που ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ.
Ας το δούμε.
«Μαξίμου: Ο ελληνικός λαός περιμένει απαντήσεις για το «δώρο» του Αδ. Γεωργιάδη στις φαρμακοβιομηχανίες
«Κάτι παραπάνω από σοβαρές» χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού τις κατηγορίες για «δώρο» ύψους 65 εκατ. ευρώ του πρώην υπουργού Υγείας προς τις φαρμακοβιομηχανίες σε βάρος του Δημοσίου και των ασφαλισμένων, μία μόλις μέρα μάλιστα πριν αποχωρήσει από το υπουργείο, και καλεί τον ίδιο αλλά και τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσουν στα σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν
Όπως αναλυτικά σχολιάζει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:
«Μετά τη Siemens, τα θαλασσοδάνεια του Κήρυκα Χανίων, τα εξαφανισμένα πόθεν έσχες της οικογένειας Μητσοτάκη και τα σπίτια στο Παρίσι, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τον Σταύρο Παπασταύρου, τη σκυτάλη παίρνει η Novartis και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Προφανώς, δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να τον αξιοποιήσει ως Αντιπρόεδρο.
Οι κατηγορίες για "δώρο" ύψους 65 εκατ. ευρώ του πρώην υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, προς τις φαρμακοβιομηχανίες σε βάρος του Δημοσίου και των ασφαλισμένων, μία μόλις μέρα μάλιστα πριν αποχωρήσει από το υπουργείο είναι κάτι παραπάνω από σοβαρές (σ.σ.: αναλυτικά παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του «Documento»). Ειδικά για μία περίοδο που ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Μάκη Βορίδη είχαν "τσεκουρώσει" τις δαπάνες για την Υγεία με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους πολίτες. Ελπίζουμε να αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα των κατηγοριών τόσο ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, όσο και ο κ. Μητσοτάκης που τον έκανε Αντιπρόεδρο της ΝΔ.
Αμφότεροι, λοιπόν, πρέπει να απαντήσουν:
- Για ποιο λόγο άλλαξε τον τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων υψηλού κόστους, με μοναδική αλλαγή την κατάργηση της έκπτωσης 13%;
- Για ποιο λόγο έδειξε τέτοια σπουδή να το πράξει αυτό μία μόλις ημέρα πριν φύγει από το Υπουργείο Υγείας εν αναμονή του ανασχηματισμού;
- Για ποιο λόγο πριν την απομάκρυνσή του ο κ. Γεωργιάδης έθεσε όρο στον τότε πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να περάσουν οι αρμοδιότητες για τα φάρμακα στον κ. Μάκη Βορίδη που ανέλαβε; Τι τον ενδιέφερε;
- Με την απόφασή του επιβαρύνθηκε ή όχι το ελληνικό Δημόσιο αλλά και οι ασφαλισμένοι με 65 εκατ. ευρώ;
- Ισχύει ότι μεγάλος κερδισμένος από την εσπευσμένη απόφαση Γεωργιάδη είναι η φαρμακοβιομηχανία Novartis, η οποία ελέγχεται για μεγάλο σκάνδαλο χρηματισμού γιατρών και κρατικών λειτουργών;
Ο ελληνικός λαός περιμένει απαντήσεις».
Το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Documento»: Το δώρο του Άδωνι στη Novartis και οι σχέσεις της με το πολιτικό σύστημα
Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Novartis και άλλες φαρμακευτικές βιομηχανίες κέρδισαν μέσα σε μία νύχτα περισσότερα από 65 εκατ. ευρώ, με απόφαση του Άδωνη Γεωργιάδη, λίγες μέρες πριν εγκαταλείψει το υπουργείο Υγείας, δημοσιεύει ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento.
Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στις 3 Ιουνίου του 2014, κι ενώ εντείνονταν οι φήμες ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα φύγει από το τιμόνι του υπουργείου Υγείας, υπέγραψε υπουργική απόφαση για την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού της ειδικής χονδρικής τιμής στα φάρμακα υψηλού κόστους, προσφέροντας στις φαρμακοβιομηχανίες 13% επιπλέον κέρδος κι εκτινάζοντας τις τιμές λιανικής πώλησης σε βάρος των πολιτών αλλά και του Δημοσίου.
Χαρακτηριστικό είναι όπως αναφέρει η εφημερίδα, το γεγονός ότι η απόφαση ελήφθη μόλις 6 μέρες πριν την αποχώρηση του από το υπουργείο και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μία μέρα μετά την αλλαγή σκυτάλης.
Το «δωράκι» του Άδωνι στις φαρμακοβιομηχανίες ήταν της τάξης των 65 εκατ. ευρώ, με τη Novartis που βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας της Δικαιοσύνης για το σύστημα μιζών προς πολιτικά πρόσωπα και γιατρούς, να παίρνει τη μερίδα του λέοντος, καθώς είναι προμηθεύτρια εταιρεία πολλών ακριβών φαρμάκων.
Εντύπωση επίσης προκαλεί ρεπορτάζ του «Βήματος» της 15ης Ιουνίου του 2014, το οποίο αναφέρει ότι ο Άδωνις έβαλε όρο στον Σαμαρά μετά την απομάκρυνση του, να αναλάβει αρμοδιότητες για τα φάρμακα στο υπουργείο ο Μάκης Βορίδης. Όπως σημειώνει η Documento, μόλις 20 μέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων, και ο Βορίδης με μία δισέλιδη υπουργική του απόφαση «φροντίζει κι αυτός για το κέρδος στα φάρμακα, αλλά αυτή τη φορά υπέρ των φαρμακοποιών».
Η Novartis και το ελληνικό πολιτικό σύστημα
Στο μεταξύ, η εφημερίδα Documento, έχει στην κατοχή της κι έχει παραδώσει στις αρχές δύο αποκαλυπτικά βίντεο για τις σχέσεις της αμαρτωλής φαρμακοβιομηχίας Novartis με το πολιτικό σύστημα.
Το πρώτο βίντεο δείχνει ένα ιδιωτικό πάνελ της Novartis με συντονιστή τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο και ομιλητές υποψήφιους βουλευτές από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Δράση πριν τις εκλογές του 2012. Πιο συγκεκριμένα στο πάνελ βρίσκονται από τη ΝΔ ο τομεάρχης Υγείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Μανώλης Αγγελάκας, και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης που διετέλεσε γ.γ. του υπουργείου Υγείας, πρόεδρος του ΕΟΦ και πια έχει οριστεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικεφαλής της θεματικής ενότητας «Αλληλεγγύη των ευσαίσθητων κοινωνικών ομάδων». Συμμετέχει επίσης το πρώην στέλεχος της Δράσης, Λυκούργος Λιαρόπουλος, γνωστός για το «Γερούν γερά», αλλά και η Αθηνά Δρέττα πρώην γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων που έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ.
Στο δεύτερο βίντεο που έχει στη διάθεση της η Documento, ο αντιπρόεδρος της Novartis Κ. Φρουζής μιλά σε στελέχη της εταιρείας κι ομολογεί την καλή σχέση με πολιτικά πρόσωπα και κυρίως με τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμένο, για τον οποίο λέει ότι «ασχολείται προσωπικά με τα θέματα των φαρμάκων, όχι μόνο για πολίτικούς λόγους, γιατί δεν τον ενδιαφέρουν αυτά, αλλά και για ουσιαστικούς».
ΠΗΓΗ: Documento
ΑΥΤΑ, είναι Συνέλληνες τα γνωστά που λέμε, σκεφτείτε και πόσα ακόμα κρυφά υπάρχουν.
Βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, ΚΑΝΕΙΣ δεν τιμωρήθηκε, και δεν πρόκειται να τιμωρηθεί, και φυσικά τα «δωράκια» που έγιναν, φαγώθηκαν εις υγεία των κορόιδων από εκείνους που ενδιαφερόταν ΜΟΝΟ για… «ουσιαστικούς λόγους».
Λοιπόν αδέλφια, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΙ.
Και μη μου πείτε πως δεν είναι έτσι.
Δεν είναι το τι αποκαλύπτει η ΟΠΟΙΑ εφημερίδα, είναι τι γίνεται στη συνέχεια, και δυστυχώς, δεν γίνεται τίποτα.
Αντίθετα μάλιστα, ΕΜΕΙΣ, διαγράφοντας όλα αυτά, τους δίνουμε και ΝΕΕΣ δυνάμεις με την ψήφο μας.
Τα φάρμακα, που είναι για να γίνουμε καλά, τα έχουν μετατρέψει σε ΦΑΡΜΑΚΙ, σε Δηλητήριο για ΟΛΟΥΣ εμάς.
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

TruEcho CHIRP WITH UNIQUE FISH SIZE INDICATOR Model FCV-1900G

TruEcho CHIRP WITH UNIQUE FISH SIZE INDICATOR Model FCV-1900G
Specifications
DISPLAY
Pixel number Landscape XGA(1024×768)
Landscape SXGA(1280×1024)
Portrait SXGA(1024×1280)
FISH FINDER
Frequency 15 kHz to 200 kHz, Free Syntheziser
Transducer 1,2 or 3 kW
Range Scale Depth range : 5 to 3000 m
Expansion range : 5 to 200 m
Pulselength & PRR 10 to 2700 pulses/min (5 to 3000 m range, normal mode)
Display Mode Single mode (high/low frequency), Dual-frequency, Zoom, User 1/2
User 1/2 available to use mixture, multi-gain, telesounder and external
sounder display
Range Shift 2000 m max.
ACCU-FISH™ 2 m depth or more, specified transducer required
Bottom Discrimination Range : 5 to 100 m, Speed : 10 kn or less, BBDS1 required
OTHERS
Power Supply 12-24 VDC: 8.3-3.9 A
Size Processor Unit : 339 (H) x 280 (W) x 300 (D)
Control Unit : 45 (H) x 310 (W) x 100 (D)
Weight Processor Unit : 10.2 kg
Control Unit : 1.1 kg

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT SUPERSTAR SS 7900 SSB

CRT SUPERSTAR SS 7900 SSB
AM / FM / LSB / USB
28-29.7 MHz
12W AM / FM 30W / 30W SSB
Μεγάλη Οθόνη LCD
CTCSS/DCS
Norm AMATEUR RADIO
Mode AM / FM / LSB / USB
Frequency range 28 - 29.7 mHz
Power 12W AM / 30W FM / 30W SSB (adjustable AM/FM/SSB)
Memories 6
CLARIFIER Yes : (multifunction) clarifies the voice in SSB
SQUELCH Automatic (ASQ) AM/FM
ROGER BEEP Yes : TX beep end
RF GAIN Yes : adjust sensibility on RX
CTCSS / DCS (encoder/decoder) 38 CTCSS / 104 DCS : sub-audio code to activate repeater like selective tone (included original )
Filters NB/HI CUT Yes : noise filters
DOUBLE WATCH function Yes
TOT function Yes : time out timer
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
Various functions Emergency Channel + (+) 10kHz function / ECHO / MONITORING + OFFSET function + SWR protection + Beep function keys + Keypad lock
Mike UP/DOWN selection (plug in front pannel)
Display BIG LCD display
Level display Displaying frequency or channel + Viewing the modulation mode + Indicator signal reception and transmission + SWR level indicator
Options Programming cable + software
Programmable by software Yes
Size 200 (l) x 280 (L) x 60 (H) mm
Weight 1.5 kgs
Guaranty 2 years

Αίσωπος! Κάτι θέλει να μας πει ... Νο 2 με CD (ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΥ PUBLIC 2014 ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)

Αίσωπος! Κάτι θέλει να μας πει ... Νο 2 με CD (ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΥ PUBLIC 2014 ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Συγγραφέας: Κάρμεν Ρουγγέρη
Εικονογράφος: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική: Στέφανος Βαρελάς
Τραγουδούν:
Στο cd παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Γερωνυμάκης, Κοραλία Τσόγκα, Θοδωρής Ευστρατιάδης, Χριστίνα Κουλουμπή, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Μαριαλένα Ροζάκη Φλάουτο: Μυρτώ Χρυσανθοπούλου, Μαντολίνο-τζουράς-μπουζούκι: Λάμπρος Πανταζόπουλος, Βιολί: Σοφία Κιοσκέρογλ
Ημερομηνία έκδοσης: 3 Ιουνίου 2013
Ανατύπωση: 2η 14 Δεκεμβρίου 2015
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-001-6
Ετικέτες Αίσωπος
Αίσωπος: ο μεγαλύτερος μυθοπλάστης της αρχαιότητας. Έζησε γύρω στο 600 π.Χ. Δεν ξέρουμε πόσους μύθους έγραψε, σώζονται όμως 584. Από αυτούς διαλέξαμε 16 για να τους κάνουμε θέατρο για τα παιδιά. Τώρα γίνονται βιβλία. Τρία όμορφα βιβλία! Μα, θα πείτε, κυκλοφορούν τόσα βιβλία με μύθους του Αισώπου. Επειδή όμως κάθε έκδοση έχει πάντα ενδιαφέρον, δεδομένου ότι κάθε δημιουργός έχει και τον δικό του τρόπο να τους παρουσιάζει, ετοιμάσαμε τη δική μας εκδοχή. Tο δεύτερο βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει τους μύθους: «Τα τρία βόδια και το λιοντάρι», «Γίδα και γάιδαρος», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο ψεύτης βοσκός» και «Η αρκούδα και οι ταξιδιώτες». Το CD περιέχει το κείμενο και τα τραγούδια όπως παρουσιάστηκαν στη θεατρική παράσταση Αίσωπος! – Κάτι θέλει να μας πει… 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ [ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ]




Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr

🎹 Yamaha Synths... music in motion!

Synthesizers
montage
motif xf
mx 61
mx 49
YAMAHA Reface YC Synthesizer
YAMAHA Reface DX Synthesizer
YAMAHA Reface CP Synthesizer
YAMAHA Reface CS Synthesizer

Η Ψυχική υγεία των παιδιών στην κοινωνία της κρίσης

Η Ψυχική υγεία των παιδιών στην κοινωνία της κρίσης 
Η σημερινή οικονομική κρίση προέβαλε νέα προβλήματα κοινωνικής και μαθησιακής συμπεριφοράς των παιδιών, τα οποία προέρχονται από την βίαιη οικονομική διατάραξη των οικογενειών.
Καλούνται επομένως οι εκπαιδευτικοί σε στενή συνεργασία πάντα με τους γονείς να προλάβουν και να επιλύσουν έγκαιρα τις τυχόν μη αντιστρεπτές βλάβες στον ψυχισμό του παιδιού της προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας. Μέσα από αυτή τη συνεργασία θα γίνει αντιληπτός ο ρόλος του καθένα στην κοινωνία και θα αναπτυχθούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ παιδιού-οικογένειας-σχολείου. Οι σχέσεις αυτές θα θέσουν τα γερά θεμέλια για την σωματική και πνευματική υγεία των παιδιών. Με την καταγραφή των ψυχοσωματικών αντιδράσεων των παιδιών γίνεται προσπάθεια σε αγαστή συνεργασία μεταξύ γονέων, εκπαιδευτικών και ειδικών επιστημόνων για την προσέγγιση της οικογενειακής και σχολικής πραγματικότητας ώστε διά μέσου των αναπαραστάσεων και των συμβολοποιήσεων σε δυναμική πάντα αλληλεπίδραση να επιτευχθεί η ψυχοσωματική ισορροπία των παιδιών.
Η Ψυχική υγεία των παιδιών στην κοινωνία της κρίσης
Ο ρόλος των γονέων και των εκπαιδευτικών 

Συγγραφέας: Συλλογικό (σε συνεργασία με την Πολιτιστική Κίνηση Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης)
Επιστημονική Επιμέλεια: Στέφανος Κούτρας
Isbn:978-960-9692-41-0
Σελίδες: 203
Λιανική Τιμή: 10 ευρώ

19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης


 
FestivalNews#614
Το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έριξε αυλαία την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο Ολύμπιον, με την απονομή των βραβείων στην τελετή λήξης, την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Το κοινό και τους επισήμους καλωσόρισαν στην εκδήλωση η Γενική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ελίζ Ζαλαντό και ο Διευθυντής του Φεστιβάλ, Ορέστης Ανδρεαδάκης. «Δεν έχουμε λόγους και χαιρετισμούς σήμερα, αλλά μόνο τα βραβεία και ευχαριστίες. Ευχαριστούμε λοιπόν τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας, το υπέροχο προσωπικό του Φεστιβάλ και τους καταπληκτικούς εθελοντές. Και βέβαια ευχαριστούμε το κοινό της Θεσσαλονίκης, το οποίο αγκαλιάζει το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και μας δίνει ελπίδα», σημείωσαν οι ίδιοι. 
 
 
 19ο ΦΝΘ: ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 
Το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος» της διεθνούς κριτικής επιτροπής απονεμήθηκε στο ντοκιμαντέρ Αυτοκρατορία ονείρων σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μπόρενσταϊν (Δανία). Όπως είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Πολ Πάουελς, «το ντοκιμαντέρ μάς γοήτευσε, λόγω του ευφάνταστου τρόπου με τον οποίο εξελίσσεται η ιστορία, από μια απλή κατάσταση σε ένα συναρπαστικά διορατικό ταξίδι στην παγκόσμια δυναμική ενός κόσμου σε ανάπτυξη – ή μήπως σε κρίση; Εκτιμήσαμε το χιούμορ, τον ισχυρό χαρακτήρα και την αισθητική, που κάνουν την ταινία απολαυστική για το θεατή, αλλά και τον ευαισθητοποιούν απέναντι σε σοβαρά ζητήματα που αφορούν όλους μας».
 
Οι ελληνικές ταινίες στο Festivalscope.com
Για πρώτη φορά φέτος οι 34 Ελληνικές ταινίες του επίσημου προγράμματος και του διεθνούς διαγωνιστικού θα είναι διαθέσιμες στο Festivalscope.com έως τις 23 Μαρτίου για το κοινό σε όλο τον κόσμο. Θα διατεθούν 200 on line δωρεάν εισιτήρια για την κάθε ταινία και οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες on line.
 
Τζον Μπέρτζερ: ένας ριζοσπάστης ουμανιστής
Τριάντα σχέδια και ζωγραφιές του Τζον Μπέρτζερ, παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δύο μόλις μήνες μετά τον θάνατό του, στην έκθεση Τζον Μπέρτζερ: ένας ριζοσπάστης ουμανιστής, που φιλοξενείται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης (Αποθήκη Β1, Λιμάνι). Η έκθεση, που πλαισίωσε το αφιέρωμα που οργάνωσε για τον δημιουργό το 19ο ΦΝΘ, συμπληρώνεται με προβολές ταινιών, βίντεο, και εκπομπών για τον Μπέρτζερ, καθώς και με βιβλία του και θα διαρκέσει έως τις 13 Απριλίου 2017.

Τα πιο "νόστιμα" της εβδομάδας που μας πέρασε


Αθήνα: 8 ωραία μπαρ στις στοές του κέντρου;

Σημειώστε...

Τροφές που απαγορεύονται στο ταξίδι.
Πως να σερβίρετε σωστά το κρασί σας.
8 αθηναϊκά cafe για να βγείτε με τις φίλες σας.

Ηράκλειο: Πού φτιάχνεται ο καλύτερος καπουτσίνο;

Ηράκλειο: Τα cafe που αξίζει να επισκεφτείτε.

Σημειώστε...

Φοβεροί κρεμμυδοκεφτέδες.
Σκορδομακάρονα με ντοματίνια.
Σπιτικό λιμοντσέλο.

Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας