Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 159 - ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016/1600 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 15-03-16/09 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ
ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1006 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1026 ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ
ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ 1022 ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΡΤΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 28.00 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ
ΤΟΥ 33.00, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 35.40,ΔΕΛΤΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/22 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/22 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Δεν πρόκειται τελικά σε αυτή τη χώρα να βάλουν κάποιοι μυαλό, και ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυτό έχει άσχημες επιπτώσεις στα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, άτομα που μαζί με τις οικογένειες τους ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά έχοντας να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τον ΕΦΙΑΛΤΗ της αναπηρίας και της πάθησης τους, αλλά και τους άλλους ….. ΕΦΙΑΛΤΕΣ, που ακούν στα ονόματα «κράτος», επιτροπές, γιατροί, λίστες, ποσοστά, ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, εγκύκλιοι, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, και ένα σωρό άλλα ονόματα, τίτλους, που θα μπορούσαμε να δώσουμε στο ΜΑΡΤΥΡΙΟ των ανθρώπων με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις.
Βέβαια, θα μου πουν κάποιοι, πως το «θέμα» με τα ΚΕΠΑ δεν πουλαει, όπως για παράδειγμα το προσφυγικό, όπως οι «μετρήσεις» ποσοστών των κομμάτων, όπως το κάθε ΣΟΥΡΓΕΛΟ που θα βγει στην τηλεόραση, στα παράθυρα, όπως ……
Δείτε όμως Συνέλληνες τι γίνεται!
Εκτός από τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, τους λαθρομετανάστες, και ΟΛΟΥΣ εκείνους για τους οποίους το «κράτος πρόνοιας» βάζει με μεγάλη ευκολία το χέρι του στις τσέπες ΜΑΣ, έχουμε και τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, τα οποία είναι εδώ και μια εικοσαετία (;) να πω, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ μέσα στην ίδια τους τη χώρα, ΘΥΜΑΤΑ ενός κρυφού και ΒΡΩΜΙΚΟΥ πολέμου που τους κήρυξε η ΙΔΙΑ η χώρα τους. Δεν είναι υπερβολή αυτό που γράφω, και τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Πιστέψτε με…
Το έγραψα πολλές φορές, πως το…. «κράτος», εξαντλεί την όποια «ευαισθησία» του αλλού και αλλού.
Δεν του καίγεται καρφί αν ο Έλληνας πεινάει η πεθαίνει, και αν δεν πεθαίνει από μόνος του, φροντίζει το ίδιο για την εξόντωση του.
Όπως έγραψα και σε άλλα άρθρα, από τις πιο ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ (σκόπιμα) ομάδες χρόνιων πασχόντων, είναι τα άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, μια αρρώστιας ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗΣ η οποία μπορεί να ξεγελάσει τους γιατρούς, και πώς να μη συμβεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ μπορεί δηλαδή κάποιος Νευρολόγος ο οποίος ΔΕΝ ασχολείται συστηματικά με τη νόσο αυτή να βγάλει τα όποια ασφαλή συμπεράσματα.
Το φωνάζαμε και θα το φωνάζουμε συνέχεια, μπας και ξυπνήσουν η «φιλοτιμηθούν» ορισμένοι, πως η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ…..
Πάμε να δούμε τι λένε ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, για την αντιμετώπιση τους από τα ΚΕΠΑ…..
Είναι αποσπάσματα από συνομιλίες ασθενών με Σ.Κ.Π σε forum.
Διαβάστε Συνέλληνες να ΦΡΙΞΕΤΕ….
«Γειά σας πηρα σήμερα διευκρινιστική απάντηση απο τα ΚΕΠΑ για την απόρριψη του παραπληγικού επιδόματος.Στην πρώτη απόφαση έγραφε απλά οτι δεν εμπίπτω στο Ν.1140 χωρίς αιτιολόγηση.Στην νέα απάντηση γράφει οτι δεν εμπίπτω στον 1140 καθώς απο το 67% συνολικό ποσοστό αναπηρίας το 50% αφορά τα κάτω άκρα.Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τις προϋποθέσεις του παραπληγικού να μου το εξηγήσει γιατί στην γραμματεία δεν σε εξυπηρετούν και ούτε ξέρουν!!.Στην Γραμματεία των ΚΕΠΑ σήμερα επίσης γνώρισα μια συμπάσχουσα κοπέλα που και αυτής τις είχαν κατεβάσει το ποσοστό απο 80% σε 67% και έχανε ενα επίδομα που έπαιρνε απο την πρόνοια(δεν θυμάμαι πως μου το είπε).Μήπως έχει αλλάξει κάτι με τον ΚΕΒΑ γιατί πολύ τσεκούρι βλέπω.Αν γκουγκλαρεις ΚΕΠΑ θα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα ανθρώπων με ΣΚΠ που κόπηκαν ή τους κατέβασαν τα ποσοστά στα ΚΕΠΑ.Δηλαδή τα σπασμένα των μαϊμού τυφλών ταξιτζήδων εμείς θα τα πληρώσουμε..Ξέρει κανείς αν οι διάφοροι σύλλογοι της ΣΚΠ έχουν κάνει κάποια ενέργεια για όλα αυτά;;Γιατί όπως μας βλέπω στο τέλος όχι σύνταξη δεν θα παίρνουμε αλλα θα μας αφήσουν και χωρίς Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.Συγνώμη για την λογοδιάρροια αλλά ειμαι εξοργισμένη καθώς δεν φτάνει που παλεύω κάθε μέρα με την ΣΚΠ τώρα πρέπει να αντιμετωπίζω και την Κρατική αναλγησία.
Υ.Γ Καλό τριήμερο σε όλους,εύχομαι να περάσετε ευχάριστα!!!»
«Δεν ξέρω τι γίνεται. Σήμερα πέρασα επιτροπή και ενώ με έβλεπαν ότι είμαι σε αναπηρικό αμαξίδιο, με αναπηρία 85% και άνω, με πιστοποιήσεις από διάφορες επιτροπές όλων των βαθμίδων, με γνωματεύσεις τριων καθηγητών νευρολογίας, με εστίες παντού και στον αυχένα σουρωτήρι, μου έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο σε τέτοιο βαθμό που η σπαστικότητά μου χτύπησε κόκκινο ( είναι τυχερός ο μαλ#κ#ς που δεν έφαγε κλωτσιά στα μούτρα να με θυμάται ) μέχρι που μου κατέβασαν το παντελόνι για να εξακριβώσουν αν φοράω πάνα!!!
Είμαι μες τα νεύρα
Συμπληρωματικά : Όταν μπήκα μου λέει :
-Σήκω
-Γιατρέ, δύσκολο!
-Προσπάθησε...
Κακήν κακώς σηκώνομαι με τη βοήθεια του άντρα μου
-Τώρα περπάτα
-....
-Έλα, κάνε ένα βήμα, προσπάθησε!...
-Δεν γινεται ντόκτορ, τι δεν καταλαβαίνετε, δεν μπορώ!!!
Κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον με ένα ύφος αμοιβαίας έλλειψης εμπιστοσύνης...
Ακόμα απορώ με την ψυχραιμία του άντρα μου, που δεν τον έπιασε απ'το γιακά!
Πάντως, αν μου μειώσουν το ποσοστό, θα κάνω ένσταση και την επόμενη φορα θα μπω ζωσμένη εκρηκτικά κι όποιον πάρει ο χάρος....
Ακόμα δεν μπορώ να συνέρθω »
«Εμένα με εξέταζε το πολύ 2 λεπτά και το φάκελο με μαγνητικές, νοσηλείες, θεραπείες, γνωματεύσεις απο καθηγητή νευρολογίας δεν τον άνοιξε καν!!. Το αποτέλεσμα το ανέφερα παραπάνω δεν μου έδωσε το παραπληγικό και μου εγκρίθηκε μόνο η παράταση της σύνταξης. Για μένα ειναι ξεκάθαρο πια οτι έχουν πάρει εντολή οι Γιατροί να κόβουν την μια παροχή καταπατώντας τον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσαν αφού δεν κρίνουν βάση τα προβλήματα που προκαλεί η ΣΚΠ αλλα αν έχουν λεφτά τα ασφαλιστικά ταμεία. Στις ιντερφερονες βεβαίως που έχουν "δωράκια" γράφουν αβέρτα αδιαφορώντας για την Επιβάρυνση των ταμείων.
Καλά αποτελέσματα κούκλα μου,ε ύχομαι να πανε όλα καλά(εκεί μας κατάντησαν να δίνουμε ευχές μην τυχόν και κάνει κανα θαύμα ο αη Κεπας και μας βγάλει οτι γίναμε καλά)»
ΑΥΤΑ Συνέλληνες, συμβαίνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΥ.
Ξαναέγραψα, πως το μεγαλύτερο ποσοστό των γιατρών που συμμετέχουν στις επιτροπές είναι πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.
Οι «άλλοι», παίζουν τα διάφορα «παιχνίδια» και το μόνο που τους νοιάζει, είναι να πάρουν την «αμοιβούλα» της συμμετοχής τους στην επιτροπή.
Εξ όσων γνωρίζω, τέτοια ΑΙΣΧΗ από εκείνους που ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ να γιατρεύουν τον Άνθρωπο και όχι την τσέπη τους, δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Γίνονται οι σχετικές κινήσεις, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ. Και αυτούς, και τους… «αρμόδιους». Όσο για τους «συνδικαλιστές», τι να πει κανείς;
Το παιχνίδι για την ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Θα επανέλθω γιατί έχει και άλλα πολλά.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

RS35 VHF/AIS Radio

RS35 VHF/AIS Radio
Δείτε, ακούστε και ακουστείτε με το σταθερού τύπου VHF / AIS RS35 Επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν καθαρά στο σκάφους τους.
Βασικά Χαρακτηριστικά. 
Κατηγορία D DSC.
Δύο κανάλια λήψης AIS.
Εργονομικός σχεδιασμός ενσωματωμένου μικροφώνου.
Προαιρετικό ασύρματο χειριστήριο επικοινωνίας.
Πλήρως αδιάβροχο.
Καταγραφή θέσης, πορείας και ομάδας καλούντων.
Λειτουργία Dual & Tri Watch.
Απεικόνιση συντεταγμένων της θέσης του σκάφους .
Ηχείο τύπου loudspeaker 22Watt.
Συμβατότητα επικοινωνίας ΝΜΕΑ 0183 & ΝΜΕΑ 2000.

6 νέα βιβλία

Φίλες και φίλοι,
Από τις 7 Μαρτίου κυκλοφορούν ο Οδυσσέας, ο Θησεάς και οΤρωικός Πόλεμος στα ελληνικά και στ' αγγλικά απ' την αγαπημένη σειρά ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ. Μ' αυτά τα βιβλία η σειρά ολοκληρώνεται.
Τα βιβλία μπορείτε να τα βρείτε σε Ελλάδα και Κύπρο σε όλα τα συνεργαζόμενα βιβλίοπωλεία που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ
ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ
Συγγραφείς: Κατερίνα Μουρίκη – Ιωάννα Κυρίτση Τζιώτη
Εικονογράφηση: Νέστορας Ξουρής
Εκδόσεις: Διάπλαση, Μάρτιος 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η σειρά «Μυθολογία-Πρώτη γνωριμία» απευθύνεται σε παιδιά νηπιακής –προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.
Γνωστά θέματα της Ελληνικής Μυθολογίας ντυμένα με τη μελωδία του προσεγμένου στίχου, την ανάλαφρη γραφή και το χιούμορ, γίνονται κατανοητά και αφομοιώσιμα από τις παραπάνω ηλικιακές ομάδες.
Βαθύτερος στόχος αυτής της σειράς είναι η ενθουσιώδης επαφή του παιδιού με τους αρχαίους Ελληνικούς μύθους. Ο ενθουσιασμός, η έκπληξη και η απόλαυση των κειμένων είναι ο προάγγελος και προθάλαμος της γνώσης.
Το μέτρο και η ομοιοκαταληξία δίνουν στο κείμενο την απαιτούμενη δυναμική για να αποτυπωθεί ανεξίτηλα στη μνήμη του.
Με γνώμονα τα παραπάνω ευελπιστούμε η σειρά «Μυθολογία-Πρώτη γνωριμία» να αποδειχθεί για τους αυριανούς ενήλικες η μαγιά της γνώσης των αθάνατων αρχαίων ελληνικών μύθων.
Μόλις κυκλοφόρησαν:
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη: Τρωικός Πόλεμος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη: Οδυσσέας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη: Θησέας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Katerina Mouriki, Ioanna Kyritsi Tzioti: The trojan war

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Katerina Mouriki, Ioanna Kyritsi Tzioti: Odysseus

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Katerina Mouriki, Ioanna Kyritsi Tzioti: Theseus

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

YAESU FT-8900R - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

YAESU FT-8900R
29/50/144/430 MHz FM Transceiver

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
The FT-8900R is a ruggedly-built, high quality Quad Band FM transceiver providing 50 Watts of power output on the 29/50/144 MHz Amateur bands, and 35 Watts on the 430 MHz band. It includes leading-edge features like cross-band repeat, dual receive, VHF-UHF Full Duplex capability, and over 800 memory channels. And its 10-meter FM coverage brings the possibility of world-wide FM DX-ing to you on your drive in to work!

Convenient Remote-Head Mounting Capability
Having trouble mounting your mobile radio in your compact car? With the FT-8900R and its optional YSK-8900 Separation Kit, mounting is a breeze even in the tightest locations. The YSK-8900 includes a 20’ (6 m) remote cable and a mounting bracket for the front panel, and the microphone jack is located on the side of the front panel, eliminating the need to run a separate cable. Convenient Access to WIRES and other Internet-linking Systems
When six and ten meters are dead, you can still talk around the world with the FT-8900R! The front panel provides easy access to any WIRES™ (Wide-coverage Internet Repeater Enhancement System) repeater, automatically sending the required single DTMF access code at the beginning of each transmission. And if you’re using another Internet linking system, one that requires a DTMF string to being up the link, you can easily configure the FT-8900R to store and send the required tone sequence, as well! Quad Band Operation
The FT-8900R combines the “traditional” 144/430 MHz local-communications concept with the exciting capability for Sporadic-E or F2 DX on the 29 MHz and 50 MHz bands, for nationwide or worldwide FM communications from your car! The first Amateur Radio FM mobile transceiver providing this capability, the FT-8900R will make you wonder how you got by with a two-band transceiver up to now! Wide Frequency Coverage
The FT-8900R provides extended receiver coverage beyond the Amateur bands, so you can keep informed of communication activities in the public safety, commercial, aircraft, and government communications ranges. Included is coverage of 28-29.7 MHz, 50-54 MHz, 108-180 MHz, 300-480 MHz, and 700-985 MHz (cellular frequencies are blocked and non-restorable). High Power Output
To get your message through when it counts, the FT-8900R puts out a full 50 Watts of power on the 29/50/144 MHz bands, and 35 Watts on 430 MHz. To ensure thermal stability during long transmissions, a thermal sensor monitors heat sink temperature, engaging the rear panel’s cooling fan only when needed. Over 800 Memory Channels
The FT-8900R provides a wide variety of memory resources, including 799 “regular” memories, six “Home” channels for favorite frequencies, five sets of band-edge memories, and six “Hyper Memory” memories, which store complete transceiver operating status, for maximum operating efficiency and convenience. Six-character Alpha-Numeric “Tags” (labels) may be appended to memory channels, affording instant channel identification. No transceiver can compare with the memory capability of the FT-8900R! Cross-Band Repeat Capability
For emergency work, or to extend the range of a hand-held unit, the FT-8900R includes Cross-Band Repeat capability, similar to that pioneered on our popular FT-8100R Dual Band FM Mobile! One-Touch Band-Pattern
To save valuable time while operating a transceiver with the versatility of the FT-8900R, the “Hyper Memory” feature allows you to store a complete set of configuration data for the two bands on which you’re operating. Besides the usual storage of frequency and tone data, Hyper Memory will store such setup parameters as Automatic Repeater Shift status, Packet parameters, Scanning mode, and VFO tracking, avoiding the need to change each of these functions manually on a regular basis. CTCSS and DCS Encoders Built In
Providing excellent performance even under difficult link conditions, Yaesu’s 50-tone sub-audible CTCSS and 104-tone DCS signaling systems ensure that you have full access to repeater and remote-base inputs, and the built-in CTCSS/DCS decoders allow silent listening on busy channels. Plus you get Tone Search Scanning, which will scan for the tone being received on an incoming signal, allowing you to match tones quickly when operating on a new repeater system Easy Setup for FM Satellite Operation
For operating on FM satellites like UO-14, the versatile memory system of the FT-8900R allows you to store a set of uplink and downlink frequencies that account for Doppler shift over the entire horizon-to-horizon pass, allowing you to select the optimum uplink/downlink combination effortlessly! Truly Independent Two-Channel Operation
Basically operating as two radios in one, the FT-8900R may be configured in a number of ways. For example, you can set up the "left" side of the rig for operation on 29, 50, 144, or 430 MHz operation, while setting the "right" side either to 144 MHz or 430 MHz. And, if you like, you can configure the FT-8900R for 144-144 MHz or 430-430 MHz Dual Receive operation, so you'll never miss out on the action!
The left and right sides have their own Volume and Squelch controls, as well as S-Meters, so your operating preferences are never compromised.

18o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης


Το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου αιώνα παρουσιάζει και φέτος μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες τεκμηρίωσης, που έχουν γυριστεί ειδικά για παιδιά και εφήβους. Οι ταινίες προέρχονται από τις ακόλουθες χώρες: Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Πολωνία, Περού, Ινδία και Μεγάλη Βρετανία. Τα ντοκιμαντέρ θα παιχτούν σε ειδικές προβολές για σχολεία από την Τρίτη 15 έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016. Η είσοδος στις προβολές είναι ελεύθερη. Η ζώνη εκπαιδευτικών προβολών του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να καλλιεργήσει το ενδιαφέρον των μαθητών για το ντοκιμαντέρ και να τους εξοικειώσει με το συγκεκριμένο αφηγηματικό είδος.
Caravan Project
Μετά από 1,5 χρόνο περιπλάνησης στην Ελλάδα, σε πόλεις και χωριά το Caravan Project οδεύοντας σταδιακά προς την ολοκλήρωση του 2ου μεγάλου οδοιπορικού του σταθμεύει για λίγες εβδομάδες στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Έως τις 27 Μαρτίου 2016 οι δύο κυκλικές βιοκλιματικές σκηνές (yurt) θα βρίσκονται στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης/Προβλήτα Α, υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ η ομάδα του Caravan Project, πάντα με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σχεδιάζει μια σειρά από ποικίλες δράσεις ανοιχτές για το κοινό της συμπρωτεύουσας, αυτή τη φορά με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και την υποστήριξη των Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Μουσείου Κινηματογράφου Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης, Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και του φωτογραφικού κέντρου Stereosis. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 10:30 με 14:30 και 17:30 με 20:30.
Καλή Σαρακοστή!
Καλή Σαρακοστή σε όλους από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Στα festival spots του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σας περιμένουν αγαπημένα σαρακοστιανά εδέσματα!
Έκθεση «Μίλτος Σκούρας. Black & White Stories»
Η έκθεση Μίλτος Σκούρας. Black & White Stories, η οποία περιλαμβάνει 44 ασπρόμαυρες ζωγραφικές συνθέσεις, θα παρουσιαστεί στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (Μονή Λαζαριστών) και αποτελεί διοργάνωση του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Συγκέντρωση ειδών για πρόσφυγες
Το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα σε συνεργασία με την ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, καλεί σε συγκέντρωση βρεφικών και άλλων ειδών για την υποστήριξη των προσφύγων και μεταναστών σε Ειδομένη και Διαβατά.

Τραγουδώ παροιμίες

Τραγουδώ παροιμίες
Συγγραφέας:Καίτη Σταθούδη
Εικονογράφος:Αιμιλία Κονταίου
Σειρά:Τραγουδώ ό,τι αγαπώ
Αρίθμηση στην σειρά:6
Μουσική:Νίκος Παπαδογιώργος
Τραγουδούν:Αλκαίος Παπαναγής, Δημήτρης Λογαράς ,
Ημερομηνία έκδοσης:21 Απριλίου 2011
Σχήμα:13Χ26
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-76-6
ΕτικέτεςΛαική παράδοση
Με τις παροιμίες τα παιδιά τη γλώσσα μας κατανοούνε, τον πλούτο της, την ομορφιά, ήθος καλλιεργούνε! Φράσεις πολύ σύντομες, που κρύβουνε αλήθειες, απΆ τη σοφία του λαού, μηνύματα πολιτισμού! Το νου τους αφυπνίζουνε, γνώση, χαρά σκορπίζουνε. Κι όλα μαζί με μια φωνή τραγουδιστά μας λένε: Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα! Ένα βιβλίο παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό, που δένει τα παιδιά με τη σοφία του λαϊκού μας πολιτισμού, καθώς μέσα από τη μελοποίηση των παροιμιών κατανοούν με ευχάριστο και παιχνιώδη τρόπο τον πλούτο και την ομορφιά της γλώσσας μας, αφυπνίζουν το νου τους, αποκτούν γνώσεις, καλλιεργούν την ψυχή τους, χαίρονται, διασκεδάζουν. Ένα εργαλείο χρήσιμο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς, νηπιαγωγούς, δασκάλους, για όλους όσους ασχολούνται με τα παιδιά.

Wait your paticipation today

LONDON IOOC 2016,
London International Olive oil Competitions 
Register your participation until 1 April

Register your participation until 1 April:
Print out the Participation form here:
• QUALITY awards of Extra Virgin Olive Oil
Fill out the participation form
http://www.aristionawards.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/PARTICIPATION-FORM-ARISTION-QUALITY-OLIVE-OIL1.pdf 
• DESIGN awards of Extra Virgin Olive Oil
Fill out the participation form
http://www.aristionawards.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/PARTICIPATION-FORM-ARISTION-PACKED-OLIVE-OIL1.pdf
Be the first business in your market to use the London Olive oil Competitions that explode your sales all around the world.
For more information you can get in touch with us at:
0044 (0)208 359 1388,
info@aristionawards.co.uk,
www.aristionawards.co.uk

Δωροεπιταγή 12% επιπλέον έκπτωση στα αγαπημένα σου μοντέλα HENRY LONDON για αγορές έως την Πέμπτη 17/3



ΑΝΔΡΙΚΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑΠΑΙΔΙΚΑΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κωδικός Εκπτωτικού Κουπονιού: HENRY12LONDON
Πώς να χρησιμοποιήσεις την προσφορά:
Πρόσθεσε στο καλάθι σου, όποιο προϊόν ή προϊόντα HENRY LONDON θέλεις.
Στην σελίδα πληρωμής, χρησιμοποίησε τον κωδικό έκπτωσης που αναφέρεται πιο πάνω.
Αυτό ήταν! Μόλις κέρδισες 12% επιπλέον έκπτωση στο αγαπημένο σου HENRY LONDON!

HENRY LONDON
HENRY London Richmond Chrono Black Leather Strap

ΤΙΜΗ: 199€ 169€

HENRY LONDON
HENRY London Richmond Rose Gold Black Leather Strap

ΤΙΜΗ: 155€ 131€

HENRY LONDON
HENRY London Westminster Gold Black Leather Strap

ΤΙΜΗ: 139€ 117€

HENRY LONDON
HENRY London Westminster Gold Brown Leather Strap

ΤΙΜΗ: 139€ 117€



HENRY LONDON
HENRY London Stratford Rose Gold Green Leather Strap

ΤΙΜΗ: 139€ 117€

HENRY LONDON
HENRY London Richmond Crystals Rose Gold Stainless Steel Bracelet

ΤΙΜΗ: 199€ 169€

HENRY LONDON
HENRY London Richmond Chrono Rose Gold Black Leather Strap

ΤΙΜΗ: 199€ 169€





 
HENRY LONDON
HENRY London Stratford Rose Gold Green Leather Strap

ΤΙΜΗ: 139€ 117€

Mπές κι εσύ στην παρέα των 100.000 φίλων του OROLOI.gr στα social media!
Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών 9-21 στο 2118500125!
Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση!
100% Ασφάλεια με 256-bit κρυπτογράφηση!
Μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου!
Η μεγαλύτερη ποικιλία απο 20.000+ μοντέλα & 200+ brands!!
ΒΡΑΒΕΙΟ Καλύτερου E-SHOP Ρολογιών στα Evolution Awards 2014!




2005-2016 OROLOI.gr All rights reserved