Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Μπουφάν εργασίας Nomex Lenzing FB30 Portwest

Υλικό Κατασκευής: Πυρίμαχο Ύφασμα
Προτεινόμενη Χρήση: Για όλες τις εργασίες,Υψηλές Θερμοκρασίες,Πυρόσβεση
Μέγεθος Ρούχων: Small,Medium,Large,XLarge,XXLarge,3XLarge
Περιληψη
Το Μπουφάν εργασίας FB30 της Portwest κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το υψηλής απόδοσης Nomex® / Lenzing® FR Βισκόζης ύφασμα. 
Τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του περιλαμβάνουν ένα γρήγορης απελευθέρωσης φερμουάρ ορείχαλκου.
Επίσης έχει χαμηλές μπροστινές τσέπες με τρούκ για το κράτημα γαντιών.
Το βραδύκαυστο ένδυμα αυτό έχει έχει πλεκτές μανσέτες με βρόγχους- αντίχειρα για να κρατάνε τα μανίκια στη θέση τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολουθεί το πρότυπο EN 469 (Level 2).

TV Intellian i2

TV Intellian i2 
Η Intellian αλλάζει τα δεδομένα, προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά δορυφορικά συστήματα διασκέδασης και επικοινωνίας στη θάλασσα.
Η δορυφορική κεραία TV Intellian i2 είναι η κατάλληλη επιλογή για μικρά σκάφη (από 25 πόδια ή μικρότερα) γιατί είναι ελαφριά (4,5 κιλά), έχει μικρή διάμετρο (33 cm), ενώ μπορεί να διατηρήσει υψηλή ισχύ σήματος όταν το σκάφος είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι ή πλέει κατά μήκος της ακτής. Το κάτοπτρο της κεραίας έχει 2-άξονες και μπορεί να συνδεθεί με το GPS του σκάφους για γρήγορη απόκτηση δορυφορικού σήματος.
αυτόματη ανίχνευση και παρακολούθηση δορυφόρου σε δύο άξονες
διάμετρος κατόπτρου 33 εκατοστά
βάρος 4,5 κιλά
διαστάσεις κεραίας: Ύψος 38 εκ., Διάμετρος 37 εκ.
ελάχιστη ισχύς λήψης: 51 dBw
δύο LNB
εύκολο στη χρήση χειριστήριο κεραίας με έξοδο για PC
συνδεση με το GPS του σκάφους
θερμοκρασία λειτουργίας: -15°C to +55°C
χρήση ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ καλωδίου για την εγκατάσταση της κεραίας (τροφοδοσία και data)

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT XENON V3 AM/FM CB RADIO

CRT XENON V3 AM/FM CB RADIO
CRT XENON V3 
O ΝΕΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΠΟ ΤΗΝ CRT ,ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΤAΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΑΣΙ -ΨΥΚΤΡΑ DIECAST ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ !. ΜΕΓΑΛΟ DISPLAY ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ -ΚΑΝΑΛΙΟΥ& S-METER, 7ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΟΘΟΝΗΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:AUTO RF GAIN ,AUTO SQUELCH,ΦΙΛΤΡΑ HI CUT,NB ,ROGER BEEP,MIC GAIN.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ -5Khz ME ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ (EMERGENCY η HOME CHANNEL) ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΤΟΥ 9&19
ΑΝΑΒΑΘMΙΣΜΕΝΟ BY SOFTWEAR (ΜΟΝΟ ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ) ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ FM (DEVIATION) KAI AM %!
(ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ EXPO MODE ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΠΟΜΠΗ- ΛΗΨΗ 24.7-30.1 ΜΗΖ 20W)*
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Norm CITIZEN BAND/(HAM BANDS*)
Mode AM / FM European Multinorms
Power 4 Watts AM / 4 Watts FM ( 10W/20W*)AM/FM
Channels 40 (600*)
S-METER Yes
SQUELCH Manual or Automatic (ASQ)
ROGER BEEP Yes : TX beep end (5 tones choices)
RF GAIN Yes : adjust sensibility on RX
Filters NB/HI CUT Yes : noise filters
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
Various functions Direct access to channel 9/19 + Keypad lock + Key Beep on/off
Bonus Detachable power cord with connector + plug cigarette lighter solder - External speaker jack 3.5mm
Mike Touches UP/DOWN
Display Large LCD display 7 colors available : red, green, blue, cyan, yellow, purple, white - Backlight brighless
Level display Channels and frequencies
Includ Bracket, hardware kits, fixed microphone, fuse 5A, product manual in French and English
Size 124x101x36 mm
Weight 428 g
Guaranty 2 years

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ


 

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

 Τα πρώτα βιβλία της σεζόν για τους μικρούς μας φίλους κυκλοφορούν . Και μάλιστα μας έρχονται και τα δύο από την Ισπανία! Τα παιδιά θα διασκεδάσουν σίγουρα με την πρωτότυπη ιστορία που μας διηγείται ο Νικολάς Σουφ με Το κόκκινο κασκόλ, που ο μικρός Φέλιξ το χάνει μια μέρα στο πάρκο. Ένα βιβλίο που μας μαθαίνει ότι όλα αλλάζουν αλλά τίποτα δεν χάνεται, και πως ό,τι φτιάχνεται με αγάπη θα το έχουμε για πάντα μαζί μας, έστω κι αν μερικές φορές απομακρύνεται για να μας ξανάρθει μεταμορφωμένο. Και η Μεγάλη, σε κείμενο και εικονογράφηση του Κανισάλες, μέσα από την ιστορία της μικρούλας Πέτρας που ονειρεύεται να γίνει πολύ-πολύ μεγάλη, μας δείχνει πως δεν πρέπει να κρίνουμε τους άλλους από την εμφάνισή τους και, πάνω απ’ όλα, πως δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε ποτέ τα όνειρά μας.
Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν το συγκινητικό Παλμίρ, των Ζιλ Μπομ και Αμαντίν Πιού, υποψήφιο για βραβείο Unesco 2019, το τρυφερό Μπορώ να γίνω ο σκύλος σου; του Τρόι Κάμινγκς, η νέα χιουμοριστική ιστορία… αγάπης του Ευγένιου Τριβιζά Η παπίτσα και το βατραχάκι, και το παραμύθι Ως την άκρη του ονείρου της Κέλλυς Σταμουλάκη, που ανεβαίνει και στο θέατρο τη σεζόν 2018-2019. Στη σειρά «Ελληνική Λογοτεχνία» θα κυκλοφορήσει το κοινωνικό μυθιστόρημα Μετέωρη γυναίκα του Μιχάλη Πιτένη, ενώ θα ξεκινήσει και η νέα μας σειρά «Παγκόσμια Λογοτεχνία», με το πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα Οι κορυφές της ζωής του Ρίτσαρντ Πάουερς (βραβείο Πούλιτζερ 2019).
 
Το κόκκινο κασκόλ - Νικολά Σουφ
Ο Φέλιξ έχασε στο πάρκο το αγαπημένο του μεγάλο κόκκινο κασκόλ. Πού να βρίσκεται άραγε; Ποιος να το πήρε; Παρακολουθήστε τις περιπέτειες του κόκκινου κασκόλ καθώς περνάει από τα χέρια πολλών διαφορετικών πλασμάτων, που το καθένα το χρησιμοποιεί με τον τρόπο του, μέχρι να ξαναβρεί, έστω και λίγο… αλλαγμένο, τον αρχικό του κάτοχο!
Ένα βιβλίο που μας μαθαίνει ότι όλα αλλάζουν αλλά τίποτα δεν χάνεται, και πως ό,τι φτιάχνεται με αγάπη θα το έχουμε για πάντα μαζί μας, έστω κι αν μερικές φορές απομακρύνεται για να μας ξανάρθει μεταμορφωμένο.

 
Μεγάλη - Κανισάλες
Η Πέτρα είναι μικρή, πολύ μικρή, τόσο μικρή που κανένας δεν της δίνει σημασία. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη ονειρεύεται πως είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη, η πιο μεγάλη απ’ όλους. Προσπαθεί λοιπόν να πιάσει φιλίες με τα ζώα του δάσους. Εκείνα όμως την κοροϊδεύουν και την αγνοούν. Η Πέτρα απογοητεύεται, αλλά χάρη στις συμβουλές των φίλων της πεισματώνει και δεν το βάζει κάτω. Και η συνέχεια τους αφήνει όλους κατάπληκτους!
Ένα βιβλίο που μας δείχνει πως δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας, ούτε να κρίνουμε τους άλλους από την εμφάνισή τους.

ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Το πιο όμορφο κυκνάκι - Ευγένιος Τριβιζάς (4η έκδοση)
Εφτά κυκνάκια σε μια λίμνη περιμένουν πώς και πώς την επίσκεψη του βασιλιά της χώρας, που θα έρθει με την εβένινή του γόνδολα για να διαλέξει το πιο όμορφο και να το πάρει μαζί του στο παλάτι.
Ποιο όμως είναι το πιο όμορφο απ’ όλα τα κυκνάκια; Ποιο θα διαλέξει ο βασιλιάς; Ποιο θα περάσει ζωή χαρισάμενη στη μυθική λιμνούλα της βασιλικής αυλής με το αλαβάστρινο σιντριβάνι; Ποια είναι η απατηλή και ποια είναι η αληθινή ομορφιά;

 
Τσιμπιτσούξ και τσιμπινέλα - Ευγένιος Τριβιζάς (2η έκδοση)
Ο Τσιµπιτσούξ το µικρό σκαντζοχοιράκι νιώθει µια πολύ µεγάλη λύπη. Ο Πιρπιρίνος Πλουµ Παπαρδελίνος, ο κίτρινος παπαγάλος µε το πορτοκαλί λοφίο και την παρδαλή ουρά που κάθεται σε µια γαλάζια κουµαριά, τον συµβουλεύει ότι για να του περάσει η λύπη πρέπει να τον πάρει κάποιος αγκαλιά και να του δώσει ένα, ή µάλλον δύο, ή µάλλον τρία, ή µάλλον τέσσερα φιλιά.
Έτσι ξεκινάει µια περιπετειώδης αναζήτηση αγκαλιάς σε λιβάδια µε κόκκινες τουλίπες, σε λίµνες µε καραµελένιες γεφυρούλες, σε δάση µε βατοµουριές και πόλεις µε ξεχασµένες µαριονέτες.

 
Ήταν ένα μικρό καράβι - Παιδική χορωδία Σπύρου λάμπρου (2η έκδοση)
Ήταν ένα µικρό καράβι γεµάτο όµορφα τραγούδια.
Τραγούδια που µεγάλωσαν και µεγαλώνουν πολλές γενιές.
Σ’ αυτή την συλλογή είναι συγκεντρωμένα τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια της λαϊκής μας παράδοσης τα οποία εκτός του ότι διασκεδάζουν το παιδί είναι και ευχάριστα στην ανάγνωση. Μια συλλογή με έξοχη εικονογράφηση απ’ την Ναταλία Καπατσούλια και μαγικές ερμηνείες απ’ την σπουδαία Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

 
Πες το μόνο στη μαμά - Αργυρώ Μουντάκη (2η έκδοση)
Πόσες φορές μέσα στην ψυχή ενός παιδιού κρύβονται μυστικά και καταστάσεις που δεν τολμάει να ομολογήσει ακόμα και στο πιο κοντινό του πρόσωπο, τη μαμά του; Η Ελεάννα και ο Γιώργος συνεργάζονται για να βοηθήσουν τον φίλο τους τον Κωνσταντίνο να βγει από τη δύσκολη θέση. Και, φυσικά, μία είναι η προτροπή τους: να μιλήσει στη μαμά! Γιατί η μαμά πάντα ξέρει τη λύση, κι αν δεν την ξέρει, σίγουρα θα προσπαθήσει να τη βρει.

 
Η μάγισσα τσαπατσούλα στον παιδικό σταθμό - Χαρά Κατσαρή (4η έκδοση)
Το βιβλιοτετράδιο αυτό απευθύνεται σε παιδιά τριών και τεσσάρων ετών. Είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Αναλυτικού Προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας για το Νηπιαγωγείο και στόχο του έχει να εξοικειώσει το παιδί με τις έννοιες και τις δεξιότητες που μπορεί να...

 
Δώδεκα θεοι του Ολύμπου - Σύρμω Καπούτση (5η έκδοση)
Έχοντας ως θεϊκούς προγόνους τη δολοπλόκα Γαία, τον καχύποπτο Ουρανό, τον αχόρταγο Κρόνο, τους πανίσχυρους Τιτάνες και τους αμείλικτους Εκατόγχειρες γίγαντες, οι θεοί του Ολύμπου κυριαρχούσαν στη φαντασία και στις πράξεις των αρχαίων Ελλήνων. Διαβάστε για τους παράνομους έρωτες του παντοδύναμου Δία, τις κρίσης θυμού και ζηλοτυπίας της απατημένης Ήρας, τα πονηρά κόλπα του Ερμή, την απαράμιλλη τέχνη του ακούραστου Ήφαιστου, τη γενναιότητα της σοφής Αθηνάς, τις ατυχίες του Άρη και της Αφροδίτης, τις περιπέτειες του οινοποιού Διόνυσου, και πολλά άλλα...

 
Twelve gods of Olympus - Syrmo Kapoutsi (3rd edition)
The Olympian gods, hailing from a divine ancestry that included the ever-scheming Gaea, the malevolent Uranus, the voracious Cronus, the mighty Titans and the ruthless one-hundred-armed Giants, dominated the Ancient GreeksΆ fantasies and actions. Read about the love affairs of all-powerful Zeus, HeraΆs fits of jealousy and anger, HermesΆs cunning tricks, the majestic craft of toiling Hephaestus, AthenaΆs wisdom, the mishaps of Ares and Aphrodite, the adventures of wine-maker Dionysus, and many more, in this captivating adaptation of Greek mythology by Sirmo Kapoutsi, vividly illustrated by Nestoras Xouris.

 
Μικρές ιστορίες με ήχους και κίνηση - Μαρία Κυνηγού Φλάμπουρα (2η έκδοση)
Με τα παιδιά μπορούμε να κάνουμε συνέχεια καινούρια πράγματα όπως: να ακούσουμε ήχους, όχι από κάποιο μουσικό όργανο, αλλά καθημερινούς και να τους περιγράψουμε κινητικά. Σ αυτό το βιβλίο έχουμε έξι επεισόδια με έξι ομάδες ήχων και μπορούμε να κάνουμε ανάλογες κινητικές ιστορίες με τα παιδιά. Ο υπεύθυνος της τάξης θα μπορεί να συνδυάσει με τα δρώμενα της κάθε ιστορίας και άλλες παραλλαγές ώστε να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76
ΑΘΗΝΑ 106 80
210 38 08 445
info@diaplasibooks.gr
www.diaplasibooks.gr

Νέες εκθέσεις 'Ένας αρκούδος μια φορά' & 'Τσίκι-τσίκι' του Αλέξη Ακριθάκη

Δύο νέες εκθέσεις
«Ένας Αρκούδος μια φορά»
«Τσίκι-Τσίκι» του Αλέξη Ακριθάκη &
Έρχονται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στις 19.00

Δύο νέες εκθέσεις «Ένας αρκούδος μια φορά» και το «Τσίκι-τσίκι» του Αλέξη Ακριθάκη, έρχονται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στις 19.00.
Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, έρχεται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα ο αρκούδος από το ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Γερουλάνου «Ένας Αρκούδος μια φορά», μία έκθεση η οποία ζωντανεύει τριάντα περίπου παιχνίδια από το υπέροχο βιβλίο σε εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή, με επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό του Μουσείου Παιχνιδιών του Μουσείου Μπενάκη. Την έκθεση θα πλαισιώσουν πλούσια μουσείο-παιδαγωγικά προγράμματα για σχολεία και μεμονωμένους επισκέπτες κάθε ηλικίας, με τον αρκούδο να χαρίζει τη τρυφερή του αγκαλιά σε όλους όσους έρθουν να τον γνωρίσουν από κοντά και να ταξιδέψουν μαζί του μέχρι να βρει το σπίτι του.
Στο πλαίσιο της επετείου των 80 χρόνων από τη γέννηση του Αλέξη Ακριθάκη και των 25 χρόνων από τον θάνατό του, θα παρουσιαστεί η έκθεση «Τσίκι-τσίκι» στην οποία φιλοξενούνται περισσότερα από 70 έργα του διεθνώς καταξιωμένου καλλιτέχνη από την ομότιτλη σειρά. Η έκθεση, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μουσείο Μπενάκη, επικεντρώνεται σε εικαστικές δημιουργίες που ανάγονται από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 έως τα μέσα της δεκαετίας του ’70 και είναι φιλοτεχνημένες με μια από τις πιο αναγνωρίσιμες τεχνικές του Ακριθάκη, που ωστόσο διαφοροποιείται από τη χαρακτηριστική τεχνοτροπία του. Ο τίτλος «τσίκι-τσίκι» αποδόθηκε στη συγκεκριμένη σειρά από τον Κώστα Ταχτσή και διακρίνεται από τη σχολαστική επανάληψη μοτίβων από μαύρο μελάνι στο χαρτί. Την έκθεση θα πλαισιώσουν μουσείο-παιδαγωγικά προγράμματα για σχολεία και μεμονωμένους επισκέπτες κάθε ηλικίας.
Διάρκεια εκθέσεων έως τέλος Φεβρουαρίου 2020.

Το εγχειρίδιο του καλού Δασκάλου


Ο Δάσκαλος στις μέρες μας, παρά τις δυσοίω­νες εξελίξεις που γνωρίζει ο σύγχρονος κόσμος, παρά τις σκοτεινές συνθήκες της ανθρώ­πινης ζωής, όπως τις διαμορφώνει σε παγκό­σμιο επίπεδο η μηχανική σκέψη, η κερδοσκοπία και ο στυγνός οικονομισμός, εξακολουθεί να είναι ο εμπνευσμένος οδηγός προς μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία.
Γιατί το μέλλον μιας κοινωνίας, είτε το θέλουμε είτε όχι, κρίνεται από την Παιδεία του, κρίνεται από τον παιδαγωγικό και εμψυχωτικό ρόλο του δασκά­λου. Κρίνεται τέλος από τη συνειδητή αντίστα­ση του δασκάλου απέναντι στην εσκεμμένη και μεθοδική χειραγώγηση της ελεύθερης σκέψης, τόσο της δικής του όσο και των μαθητών του.
Επιπλέον, όχι μόνο ο δάσκαλος αλλά και οι μαθητές στο σύνολό τους εξακολουθούν να παραμένουν οι ελπιδοφόρες φωνές τής πιο ανεπιτήδευτης και αυθεντικής διαμαρτυρίας ενάντια σε μια κοινωνία παραδομένη άνευ όρων στους κακούς ανέμους της κερδοσκοπίας και του καταναλωτικού ανταγωνισμού. Οι δάσκα­λοι, με την ενσυνείδητη κριτική τους, αλλά και οι μαθητές με τη δική τους εξίσου ενσυνείδη­τη κριτική, παραμένουν ευτυχώς οι φωτεινές ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον που δεν θα καθορίζεται μόνο από την παγερή λογική των αριθμών αλλά κυρίως από την εσωτερική θέρ­μη των συναισθημάτων.
Και μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν ανέφικτες ουτοπίες, ωστόσο η δυναμική της σύγχρονης ιστορίας έχει δείξει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να εμποδίσει κανείς τους ελεύθερους ανθρώπους να ελπίζουν στις ουτοπίες αυτές, τις μόνες που έχουν τη δύναμη να εμπνεύσουν και να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.
Το εγχειρίδιο του καλού Δασκάλου
συγγραφέας: Σταύρος Τσαγκαράκης
Isbn:978-960-9692-27-4
Διαστάσεις: 11,5 X 21,5
Σελίδες: 160

Χριστούγεννα με άρωμα...Ανατολής!

Email Image
Email Image
social iconsocial iconsocial iconsocial iconsocial iconsocial icon
EN  GR
Χριστούγεννα με άρωμα...Ανατολής!
Email Image
Τις φετινές γιορτές, ζήστε εναλλακτικά Χριστούγεννα με άρωμα...Ανατολής, σε μαγευτικούς προορισμούς από το Ντουμπάι και την Ιορδανία, έως το Μαρόκο και το Ομάν.

Κάντε κράτηση τώρα από 460€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ή ζητήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς το ιδανικό πακέτο στον προορισμό της προτίμησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, ξεφυλλίστε το ηλεκτρονικό μας έντυπο εδώ, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα μας www.mideast.gr, τηλεφωνήστε μας στο 211 211 8888, ή στείλτε μας email στο mideast@mideast.gr.
Email Image
Ντουμπάι
Email Image
Email Image
6 ημέρες / 5 νύχτες
Email Image
Πρωινό
από 460
/άτομο
Email Image
Email Image
Άγιοι Τόποι
Email Image
Email Image
5,6 ημέρες / 4,5 νύχτες
Email Image
Πρωινό
από 620
/άτομο
Email Image
Email Image
Ιορδανία
Email Image
Email Image
5 ημέρες / 4 νύχτες
Email Image
Ημιδιατροφή
από 730
/άτομο
Email Image
Σινά
Email Image
Email Image
6 ημέρες /  5 νύχτες
Email Image
Ημιδιατροφή + Πλήρης Διατροφή
από 750
/άτομο
Email Image
Email Image
Ομάν
Email Image
Email Image
5 ημέρες / 4 νύχτες
Email Image
2 γεύματα
από 770
/άτομο
Email Image
Email Image
Μαρόκο
Email Image
Email Image
8 ημέρες / 7 νύχτες
Email Image
Ημιδιατροφή
από 845
/άτομο
Email Image
Mideast Travel Worldwide

Αθήνα:
Τ.Κ. 115 21
Tηλ:  +30 211 211 8888
Φαξ: +30 210 642 6147

Κωνσταντινούπολη:
Skyland Towers
B Blok, Kat 29
Ofis No 415, 416, 417
Seyrantepe, Sarıye
Tηλ: +90 212 5199565
Φαξ: +90 212 5121553 
Email Image
Article Image
Article Image